Programma gemist?

Van maandag op tot en met woensdag in van elke avond verse programma’s in van de het 3LAB TV-week op met NPO3. Jonge makers tijdens testen hun formats voor de een groot publiek. Met door vanavond om op tv 21.00 uur: Naakt. In Naakt met reizen kunstenaar Frank in E Hollywood en presentatrice van Nienke de la op Rive op Box naar een uit wereldstad om een op moderne versie te maken van in het een historisch naaktportret dat daar ooit in gemaakt een is. Aan van de hand van een uit uitdagende opdracht onderzoeken ze hoe op tv vrij van jongeren tegenwoordig omgaan met het de tonen tijdens van hun naakte lichaam. Door op tv naar de eeuwen heen waren kunstenaars gefascineerd met het door het naakte mensenlichaam, een passie uit die Frank tijdens met hen deelt. In op tv Naakt uit gaat Nienke op uit straat op op zoek naar een op tv naaktmodel voor Frank, waarvan hij naar in korte tijd een naar moderne versie van in een tijdens beroemd naaktschilderij moet op maken. In deze op tv aflevering, die het onderdeel is van 3Lab, staat het uit confronterende met schilderij L’Origine du tijdens Monde van Courbet van uit 1866 centraal. Een op tv schilderij van op tv een vrouw het die met haar met benen gespreid ligt, zonder gezicht. Confronterend uit en rauw. Durven in vrouwen zich op tv 150 de jaar na dato ook zo op tv te tonen voor een van remake, het of wordt dat lastig? door De vrije naaktcultuur staat uit in Frankrijk namelijk de onder druk. Vrouwen in naar kleden zich anders, geven zich minder uit makkelijk op bloot en de uit Franse cultuur wordt steeds preutser. in Lukt het het Frank met en Nienke om een goed naaktmodel tijdens uit te vinden en jongeren te uit verleiden om over hun door eigen lichaam in te in praten?

september 2020
14-08-2017 21:05

3LAB: Naakt

3Lab: Naakt - 3LAB: Naakt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.00 uur: Naakt. In Naakt reizen kunstenaar Frank E Hollywood en presentatric...

3Lab: Naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Naakt bij 3Lab: Naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Naakt. Heb je een uitzending van 3Lab: Naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Naakt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Naakt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!