Programma gemist?

Van van maandag tot en met de woensdag elke het avond verse programma’s door in de 3LAB uit TV-week op NPO3. uit Jonge makers testen in hun formats voor de een groot publiek. Met vanavond tijdens om het 21.00 uur: Naakt. In van Naakt reizen kunstenaar Frank van E Hollywood en presentatrice door door Nienke de la Rive Box naar op naar een wereldstad om een moderne versie door te maken het van een historisch naaktportret op dat op daar ooit gemaakt tijdens is. Aan de hand van tijdens het een uitdagende opdracht tijdens onderzoeken ze hoe vrij jongeren het tegenwoordig omgaan de met het tonen op tv van hun naakte lichaam. Door tijdens de door eeuwen heen waren kunstenaars gefascineerd uit door het een naakte het mensenlichaam, een passie die naar Frank met hen deelt. In op met Naakt gaat Nienke op straat op door zoek in naar een naaktmodel voor op Frank, tijdens waarvan hij in korte tijd een met moderne versie tijdens van een beroemd op tv naaktschilderij moet op tv maken. In deze aflevering, die tijdens onderdeel het is van 3Lab, van staat het confronterende schilderij met L’Origine du van Monde van Courbet uit van 1866 centraal. Een het schilderij van een door vrouw die met haar een benen gespreid op tv ligt, in zonder gezicht. Confronterend en rauw. naar Durven vrouwen zich 150 door jaar naar na dato ook op tv zo te tonen de voor een remake, of in wordt een dat lastig? De vrije op tv naaktcultuur staat in Frankrijk namelijk het onder druk. Vrouwen op tv een kleden zich anders, geven zich minder naar makkelijk op tv bloot en de tijdens Franse cultuur wordt steeds de preutser. Lukt het op Frank met en Nienke om naar een goed naaktmodel te op tv vinden en van jongeren te verleiden om met over hun met eigen lichaam te een praten?

mei 2021
14-08-2017 21:05

3LAB: Naakt

3Lab: Naakt - 3LAB: Naakt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.00 uur: Naakt. In Naakt reizen kunstenaar Frank E Hollywood en presentatric...

3Lab: Naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Naakt bij 3Lab: Naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Naakt. Heb je een uitzending van 3Lab: Naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Naakt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Naakt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!