Programma gemist?

Van maandag naar tot en met van woensdag elke door avond verse programma’s een in de 3LAB TV-week de op NPO3. door Jonge makers testen met hun formats voor een met groot publiek. Met vanavond op door om 21.00 uur: Naakt. In Naakt reizen naar kunstenaar Frank in E Hollywood en presentatrice met Nienke de van la Rive Box naar van een wereldstad door om een moderne versie op tv het te maken van een op tv historisch naaktportret van dat daar ooit uit gemaakt is. Aan de hand de van een uitdagende opdracht met onderzoeken ze naar hoe vrij jongeren tegenwoordig op tv omgaan met in het in tonen van hun naakte lichaam. Door tijdens de het eeuwen heen een waren kunstenaars gefascineerd door het naakte van mensenlichaam, een de passie het die Frank met hen deelt. In tijdens Naakt van gaat Nienke op straat het op zoek naar een de tijdens naaktmodel voor Frank, waarvan naar hij in korte tijd in een moderne versie van een met een beroemd naaktschilderij moet in maken. In deze de aflevering, die onderdeel een is van 3Lab, van staat het confronterende door schilderij L’Origine du op Monde van Courbet uit van 1866 van centraal. Een schilderij van een de vrouw die met van haar benen op tv gespreid ligt, zonder gezicht. van Confronterend en rauw. Durven een vrouwen zich op tv 150 uit jaar na dato ook de zo te tonen voor een naar remake, of met wordt dat lastig? naar De vrije naaktcultuur staat in in Frankrijk op tv namelijk onder naar druk. Vrouwen kleden van zich anders, geven zich minder de makkelijk bloot uit en de Franse in cultuur in wordt steeds preutser. naar Lukt het Frank en Nienke om met een een goed naaktmodel te vinden en uit jongeren te naar verleiden om over hun tijdens uit eigen lichaam te op praten?

januari 2020
14-08-2017 21:05

3LAB: Naakt

3Lab: Naakt - 3LAB: Naakt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.00 uur: Naakt. In Naakt reizen kunstenaar Frank E Hollywood en presentatric...

3Lab: Naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Naakt bij 3Lab: Naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Naakt. Heb je een uitzending van 3Lab: Naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Naakt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Naakt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!