Programma gemist?

Van met maandag tot en een met woensdag tijdens elke avond verse programma’s in de een 3LAB TV-week op naar NPO3. Jonge makers uit testen hun formats door voor een groot naar publiek. tijdens Met vanavond om 21.00 een uur: uit Naakt. In Naakt reizen naar kunstenaar Frank E Hollywood en presentatrice uit Nienke in de la Rive Box de naar een wereldstad op tv om een tijdens moderne versie te maken van uit een historisch naaktportret op tv dat een daar ooit de gemaakt is. Aan de hand van het een uitdagende opdracht een onderzoeken ze een hoe vrij jongeren tegenwoordig met omgaan met de het met tonen van hun naakte door lichaam. Door de eeuwen heen naar waren in kunstenaars gefascineerd door naar het naakte door mensenlichaam, een passie die van Frank met een hen deelt. In Naakt gaat door Nienke op straat in op zoek op naar een door naaktmodel voor Frank, waarvan hij in tijdens naar korte tijd een moderne versie van naar naar een beroemd naaktschilderij moet tijdens maken. In deze door aflevering, die onderdeel is met van 3Lab, staat met het confronterende schilderij van L’Origine een du Monde van Courbet uit 1866 naar centraal. Een met schilderij van een het vrouw die met haar op tv met benen gespreid ligt, zonder gezicht. op tv Confronterend en rauw. Durven het vrouwen zich met 150 jaar op na dato ook zo te van met tonen voor een remake, door of wordt op dat lastig? De vrije tijdens naaktcultuur staat van in Frankrijk namelijk onder uit druk. Vrouwen kleden zich anders, met geven met zich minder makkelijk in bloot en de Franse cultuur een wordt tijdens steeds preutser. met Lukt het Frank door en Nienke om een goed tijdens naaktmodel te vinden en naar jongeren te verleiden uit van om over hun in eigen lichaam te tijdens praten?

oktober 2021
14-08-2017 21:05

3LAB: Naakt

3Lab: Naakt - 3LAB: Naakt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.00 uur: Naakt. In Naakt reizen kunstenaar Frank E Hollywood en presentatric...

3Lab: Naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Naakt bij 3Lab: Naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Naakt. Heb je een uitzending van 3Lab: Naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Naakt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Naakt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!