Programma gemist?

Van van maandag tot en uit met woensdag elke avond uit verse programma’s in op de 3LAB TV-week op op tv NPO3. op tv Jonge makers testen hun formats op tv voor in een groot publiek. Met van vanavond om het 21.00 uur: Naakt. In Naakt tijdens reizen kunstenaar Frank E uit Hollywood en uit presentatrice Nienke met de la Rive naar Box naar een wereldstad om met een het moderne versie met te maken van een historisch door naaktportret dat daar ooit op tv door gemaakt is. Aan de hand van op een uitdagende de opdracht onderzoeken het ze hoe op vrij jongeren tegenwoordig omgaan met door het tonen van van hun uit naakte lichaam. Door de eeuwen heen in waren kunstenaars gefascineerd op door het met naakte in mensenlichaam, een passie die Frank op met hen deelt. tijdens In Naakt naar gaat Nienke op straat naar op zoek naar de een naaktmodel voor op Frank, waarvan hij in tijdens korte van tijd een een moderne versie van een met beroemd naaktschilderij de moet maken. In op deze aflevering, die onderdeel het is van 3Lab, staat het tijdens confronterende schilderij op L’Origine tijdens du Monde van Courbet de uit 1866 centraal. door Een schilderij van een vrouw tijdens die met haar in benen op tv gespreid ligt, zonder gezicht. Confronterend van en rauw. uit Durven vrouwen zich 150 een jaar met na dato van ook zo te tonen voor de een remake, of wordt tijdens dat lastig? De op vrije naaktcultuur op staat op tv in Frankrijk namelijk onder tijdens druk. Vrouwen het kleden zich anders, geven zich in minder makkelijk bloot uit en de naar Franse cultuur wordt steeds door preutser. Lukt het Frank in en Nienke uit om een naar goed naaktmodel te naar vinden en het jongeren te verleiden om over het hun eigen lichaam te op een praten?

juni 2020
14-08-2017 21:05

3LAB: Naakt

3Lab: Naakt - 3LAB: Naakt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.00 uur: Naakt. In Naakt reizen kunstenaar Frank E Hollywood en presentatric...

3Lab: Naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Naakt bij 3Lab: Naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Naakt. Heb je een uitzending van 3Lab: Naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Naakt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Naakt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!