Programma gemist?

Van op maandag tot de en met woensdag elke avond uit verse programma’s in een de 3LAB TV-week op op door NPO3. Jonge makers met testen hun formats naar voor een groot publiek. de Met vanavond om 21.00 op uur: Naakt. In in Naakt reizen kunstenaar Frank tijdens E de Hollywood en presentatrice op Nienke de la Rive Box naar tijdens een wereldstad om op een op moderne versie te maken de van met een historisch naaktportret dat daar ooit de gemaakt op tv is. Aan de hand van de in een uitdagende opdracht onderzoeken met ze hoe naar vrij jongeren tegenwoordig omgaan door met het tonen op tv van hun met naakte lichaam. Door de eeuwen het heen het waren kunstenaars gefascineerd door in het naakte een mensenlichaam, een passie een die Frank met hen deelt. In een door Naakt gaat Nienke op straat op een zoek naar een uit naaktmodel een voor Frank, uit waarvan hij in korte van tijd een moderne versie op tv van een beroemd naaktschilderij tijdens moet tijdens maken. In deze aflevering, uit die op onderdeel is van 3Lab, uit staat het confronterende schilderij L’Origine door op tv du Monde van in Courbet uit 1866 centraal. Een de schilderij van een vrouw de die een met haar een benen gespreid ligt, zonder gezicht. door Confronterend en in rauw. Durven vrouwen het zich 150 jaar naar na dato ook zo met te tonen voor naar een door remake, of wordt dat lastig? De uit vrije naaktcultuur het staat in de Frankrijk namelijk onder druk. op tv Vrouwen kleden zich anders, door geven zich minder van makkelijk bloot door en de op tv Franse cultuur wordt steeds op tv preutser. Lukt het op tv Frank en naar Nienke om door een goed naaktmodel te op vinden en de jongeren te verleiden om over op hun eigen lichaam te het van praten?

januari 2021
14-08-2017 21:05

3LAB: Naakt

3Lab: Naakt - 3LAB: Naakt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.00 uur: Naakt. In Naakt reizen kunstenaar Frank E Hollywood en presentatric...

3Lab: Naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Naakt bij 3Lab: Naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Naakt. Heb je een uitzending van 3Lab: Naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Naakt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Naakt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!