Programma gemist?

Van een maandag tot en op met woensdag elke van avond verse van programma’s in de met 3LAB TV-week op NPO3. Jonge op tv makers testen hun formats op voor een uit groot publiek. de Met vanavond om 21.00 in uur: Naakt. In Naakt de reizen het kunstenaar Frank E Hollywood en presentatrice op Nienke de op tv la door Rive Box naar een op wereldstad om een het moderne versie te het maken van door een historisch naaktportret dat op tv daar ooit gemaakt is. een Aan de met hand van uit een uitdagende opdracht onderzoeken ze hoe door vrij op jongeren tegenwoordig omgaan met met het tonen van hun het naakte lichaam. naar Door de eeuwen door heen waren een kunstenaars gefascineerd door het het naakte mensenlichaam, de een passie die Frank met op uit hen deelt. In Naakt gaat Nienke door op straat in op zoek naar van een naaktmodel voor Frank, tijdens uit waarvan hij in korte naar tijd een moderne in versie van een naar beroemd naaktschilderij moet op tv maken. In deze in aflevering, die onderdeel is de van 3Lab, staat het op tv confronterende schilderij L’Origine naar du Monde met van Courbet uit 1866 van centraal. van Een schilderij van een uit vrouw die op met haar benen gespreid met ligt, een zonder gezicht. Confronterend en rauw. een Durven vrouwen naar zich 150 in jaar na dato ook uit zo te een tonen voor een remake, of wordt naar dat lastig? op tv De van vrije naaktcultuur staat de in Frankrijk namelijk onder tijdens druk. Vrouwen kleden van zich anders, geven zich het minder makkelijk bloot van en de Franse van cultuur wordt tijdens steeds preutser. tijdens Lukt het Frank en Nienke om in een goed naaktmodel op te met vinden en tijdens jongeren te verleiden om uit over hun eigen door lichaam te een praten?

juli 2020
14-08-2017 21:05

3LAB: Naakt

3Lab: Naakt - 3LAB: Naakt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.00 uur: Naakt. In Naakt reizen kunstenaar Frank E Hollywood en presentatric...

3Lab: Naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Naakt bij 3Lab: Naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Naakt. Heb je een uitzending van 3Lab: Naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Naakt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Naakt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!