Programma gemist?

Van naar maandag tot en met naar woensdag elke avond uit verse programma’s in door de 3LAB TV-week tijdens op NPO3. Jonge uit makers testen met hun formats voor een naar groot publiek. een Met vanavond om 21.00 op tv uur: met Naakt. In Naakt reizen in kunstenaar Frank E Hollywood en op tv presentatrice Nienke met de la Rive naar Box naar een wereldstad om naar een een moderne versie te een maken van een historisch een naaktportret dat daar ooit van gemaakt uit is. Aan de hand de van een uitdagende in opdracht onderzoeken op tv ze hoe vrij tijdens jongeren tegenwoordig omgaan met met het tonen van door hun tijdens naakte lichaam. Door de tijdens eeuwen heen van waren kunstenaars gefascineerd door het naakte de mensenlichaam, een passie naar die uit Frank met hen deelt. In uit Naakt een gaat Nienke op op tv straat op zoek naar in een in naaktmodel voor Frank, waarvan hij in naar in korte tijd een moderne versie van het een beroemd naaktschilderij uit moet maken. In van deze aflevering, die een onderdeel met is van tijdens 3Lab, staat het confronterende schilderij L’Origine het naar du Monde van een Courbet uit 1866 centraal. Een een schilderij de van een vrouw die op met haar benen gespreid ligt, in zonder gezicht. naar Confronterend en rauw. Durven van op tv vrouwen zich 150 jaar na uit dato door ook zo te tonen naar voor een van remake, of wordt in dat lastig? De vrije naar naaktcultuur staat in Frankrijk namelijk de onder druk. Vrouwen een kleden zich tijdens anders, geven zich minder een makkelijk bloot van en tijdens de Franse cultuur wordt met steeds preutser. Lukt de het Frank en het Nienke om een goed naaktmodel van te vinden naar en jongeren een te verleiden om uit over hun uit eigen lichaam te de praten?

februari 2020
14-08-2017 21:05

3LAB: Naakt

3Lab: Naakt - 3LAB: Naakt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.00 uur: Naakt. In Naakt reizen kunstenaar Frank E Hollywood en presentatric...

3Lab: Naakt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Naakt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Naakt bij 3Lab: Naakt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Naakt. Heb je een uitzending van 3Lab: Naakt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Naakt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Naakt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Naakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!