Programma gemist?

Het leven van van op Jaap en Wieke de Jong wordt op tv flink op een de de proef gesteld als blijkt op tv dat na de geboorte uit van met hun derde dochter bij Jaap van en Wieke een genetische het complicatie in de van meisjeslijn wordt op vastgesteld. Dit verklaart dat in hun tijdens drie dochters een in verstandelijke beperking hebben. Er volgt een een met persoonlijke zoektocht naar zingeving waarbij het het gezin zich naar niet gesteund voelt met door tijdens de dorpsgemeenschap en de kerk. Een een vlucht uit het op vertrouwde dorp met is onvermijdelijk. Een op nieuw leven met het het naar fokken en houden naar van paarden op op het idyllische platteland tijdens van Friesland brengt langzaam maar op zeker het met geloof in de de toekomst terug. Ze van gaan met elkaar voor op de top en naar daar wordt alles voor in opzij uit gezet.

mei 2021
15-08-2017 22:45

Docu: Het zit in de genen

2Doc: Het zit in de genen - Docu: Het zit in de genen

Het leven van Jaap en Wieke de Jong wordt flink op de proef gesteld als blijkt dat na de geboorte van hun derde dochter bij Jaap en Wieke een genetische complicatie in de meisjeslijn wordt vastgesteld. Dit verklaart dat hun drie dochters ee...

2Doc: Het zit in de genen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het zit in de genen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het zit in de genen bij 2Doc: Het zit in de genen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het zit in de genen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het zit in de genen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het zit in de genen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het zit in de genen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het zit in de genen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!