Programma gemist?

Het leven op van tijdens Jaap en Wieke de Jong wordt het het flink op de proef van gesteld als blijkt uit dat na de geboorte in van hun derde tijdens dochter bij op tv Jaap en Wieke een op tv genetische complicatie in de met uit meisjeslijn wordt vastgesteld. Dit verklaart tijdens dat hun drie dochters op een verstandelijke beperking een hebben. Er op volgt een tijdens persoonlijke zoektocht naar zingeving waarbij het op gezin zich op tv niet door gesteund voelt door de dorpsgemeenschap en het de kerk. Een op tv naar vlucht uit het in vertrouwde dorp is onvermijdelijk. in Een nieuw leven van met het fokken en met houden uit van paarden op op tv het idyllische platteland op van Friesland brengt langzaam maar op zeker het het geloof in tijdens de toekomst terug. door Ze gaan met elkaar op tv voor de top en daar van wordt alles een voor naar opzij gezet.

juni 2020
15-08-2017 22:45

Docu: Het zit in de genen

2Doc: Het zit in de genen - Docu: Het zit in de genen

Het leven van Jaap en Wieke de Jong wordt flink op de proef gesteld als blijkt dat na de geboorte van hun derde dochter bij Jaap en Wieke een genetische complicatie in de meisjeslijn wordt vastgesteld. Dit verklaart dat hun drie dochters ee...

2Doc: Het zit in de genen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het zit in de genen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het zit in de genen bij 2Doc: Het zit in de genen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het zit in de genen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het zit in de genen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het zit in de genen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het zit in de genen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het zit in de genen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!