Programma gemist?

Het leven van op Jaap en in Wieke de uit Jong wordt flink van op de proef gesteld als naar blijkt dat na tijdens de het geboorte van hun een derde dochter bij een Jaap en Wieke naar een genetische complicatie in de in meisjeslijn wordt vastgesteld. een Dit verklaart van dat met hun drie dochters een verstandelijke met beperking naar hebben. Er volgt een naar persoonlijke zoektocht naar zingeving in waarbij het gezin van zich niet van gesteund voelt door door de dorpsgemeenschap en de uit kerk. Een vlucht op uit het vertrouwde uit dorp is onvermijdelijk. Een nieuw op naar leven met het fokken en naar houden van tijdens paarden op het idyllische met platteland van tijdens Friesland brengt langzaam op maar zeker het tijdens geloof in de toekomst uit terug. Ze gaan van met elkaar voor de in top met en daar wordt alles uit voor opzij naar gezet.

september 2020
15-08-2017 22:45

Docu: Het zit in de genen

2Doc: Het zit in de genen - Docu: Het zit in de genen

Het leven van Jaap en Wieke de Jong wordt flink op de proef gesteld als blijkt dat na de geboorte van hun derde dochter bij Jaap en Wieke een genetische complicatie in de meisjeslijn wordt vastgesteld. Dit verklaart dat hun drie dochters ee...

2Doc: Het zit in de genen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het zit in de genen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het zit in de genen bij 2Doc: Het zit in de genen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het zit in de genen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het zit in de genen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het zit in de genen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het zit in de genen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het zit in de genen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!