Programma gemist?

Het leven van door Jaap een en Wieke de Jong met wordt naar flink op de proef gesteld als een naar blijkt dat na de naar geboorte van hun derde van dochter tijdens bij Jaap en Wieke een genetische door complicatie in het de meisjeslijn wordt het vastgesteld. Dit verklaart naar dat uit hun drie dochters een van verstandelijke beperking hebben. Er volgt het een naar persoonlijke zoektocht naar zingeving door waarbij het gezin zich niet met uit gesteund voelt door de met dorpsgemeenschap en de in kerk. Een van vlucht uit het van vertrouwde dorp is het onvermijdelijk. Een nieuw leven met het het fokken naar en houden van paarden op door het idyllische het platteland van Friesland brengt een langzaam op tv maar zeker de het geloof in de toekomst op terug. Ze de gaan met van elkaar voor de in top en daar wordt alles door voor een opzij gezet.

juli 2021
15-08-2017 22:45

Docu: Het zit in de genen

2Doc: Het zit in de genen - Docu: Het zit in de genen

Het leven van Jaap en Wieke de Jong wordt flink op de proef gesteld als blijkt dat na de geboorte van hun derde dochter bij Jaap en Wieke een genetische complicatie in de meisjeslijn wordt vastgesteld. Dit verklaart dat hun drie dochters ee...

2Doc: Het zit in de genen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het zit in de genen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het zit in de genen bij 2Doc: Het zit in de genen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het zit in de genen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het zit in de genen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het zit in de genen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het zit in de genen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het zit in de genen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!