Programma gemist?

Het leven een van Jaap op en Wieke het de Jong wordt flink op de een met proef gesteld als op blijkt dat na de geboorte door van hun derde dochter door bij de Jaap en Wieke uit een genetische complicatie een in de meisjeslijn uit wordt vastgesteld. Dit verklaart van dat tijdens hun drie dochters een verstandelijke uit beperking in hebben. Er volgt een persoonlijke zoektocht naar uit zingeving uit waarbij het gezin zich niet een van gesteund voelt door het de dorpsgemeenschap en de op tv kerk. Een vlucht uit het een vertrouwde op tv dorp is onvermijdelijk. Een tijdens nieuw door leven met het fokken en met houden uit van paarden op het idyllische platteland in van van Friesland brengt langzaam maar zeker door een het geloof in de tijdens toekomst terug. tijdens Ze gaan met elkaar voor de op het top en daar wordt alles op voor opzij op gezet.

januari 2021
15-08-2017 22:45

Docu: Het zit in de genen

2Doc: Het zit in de genen - Docu: Het zit in de genen

Het leven van Jaap en Wieke de Jong wordt flink op de proef gesteld als blijkt dat na de geboorte van hun derde dochter bij Jaap en Wieke een genetische complicatie in de meisjeslijn wordt vastgesteld. Dit verklaart dat hun drie dochters ee...

2Doc: Het zit in de genen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het zit in de genen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het zit in de genen bij 2Doc: Het zit in de genen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het zit in de genen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het zit in de genen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het zit in de genen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het zit in de genen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het zit in de genen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!