Programma gemist?

Het leven van op tv de Jaap en Wieke de de Jong wordt flink op een de proef met gesteld als blijkt dat na van de de geboorte van hun derde dochter met bij Jaap en de met Wieke een genetische complicatie in in de meisjeslijn wordt vastgesteld. van op tv Dit verklaart dat uit hun drie dochters een verstandelijke beperking tijdens op hebben. Er volgt een op tv persoonlijke zoektocht naar zingeving op tv waarbij het gezin van zich niet gesteund in voelt door de dorpsgemeenschap en met een de kerk. Een vlucht in uit het het vertrouwde dorp is onvermijdelijk. Een in nieuw leven met het het fokken en van houden van paarden op in het naar idyllische platteland van Friesland de brengt langzaam naar maar zeker op tv het geloof in de toekomst terug. met naar Ze gaan met elkaar voor de door top met en daar wordt alles tijdens voor opzij de gezet.

november 2019
15-08-2017 22:45

Docu: Het zit in de genen

2Doc: Het zit in de genen - Docu: Het zit in de genen

Het leven van Jaap en Wieke de Jong wordt flink op de proef gesteld als blijkt dat na de geboorte van hun derde dochter bij Jaap en Wieke een genetische complicatie in de meisjeslijn wordt vastgesteld. Dit verklaart dat hun drie dochters ee...

2Doc: Het zit in de genen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het zit in de genen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het zit in de genen bij 2Doc: Het zit in de genen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het zit in de genen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het zit in de genen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het zit in de genen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het zit in de genen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het zit in de genen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!