Programma gemist?

Het uit leven van tijdens Jaap en Wieke de naar Jong wordt flink van op de op tv proef gesteld als blijkt een dat na de van geboorte van met hun derde dochter bij Jaap het en Wieke een uit genetische complicatie in de van meisjeslijn wordt uit vastgesteld. Dit naar verklaart dat hun drie van dochters het een verstandelijke beperking op hebben. Er volgt een persoonlijke zoektocht naar tijdens zingeving waarbij het uit gezin zich niet een gesteund voelt door naar de dorpsgemeenschap en tijdens van de kerk. Een vlucht uit het op vertrouwde dorp door is onvermijdelijk. met Een nieuw tijdens leven met het fokken en houden uit van paarden op uit het door idyllische platteland van Friesland door brengt langzaam op maar zeker het met geloof in de toekomst terug. het Ze gaan tijdens met naar elkaar voor de top en de daar wordt alles voor van een opzij gezet.

oktober 2020
15-08-2017 22:45

Docu: Het zit in de genen

2Doc: Het zit in de genen - Docu: Het zit in de genen

Het leven van Jaap en Wieke de Jong wordt flink op de proef gesteld als blijkt dat na de geboorte van hun derde dochter bij Jaap en Wieke een genetische complicatie in de meisjeslijn wordt vastgesteld. Dit verklaart dat hun drie dochters ee...

2Doc: Het zit in de genen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het zit in de genen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het zit in de genen bij 2Doc: Het zit in de genen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het zit in de genen. Heb je een uitzending van 2Doc: Het zit in de genen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het zit in de genen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het zit in de genen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het zit in de genen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!