Programma gemist?

Van maandag met tot en met op tv woensdag elke avond van verse programma’s naar in de 3LAB op tv TV-week op NPO3. Jonge tijdens makers testen hun formats in naar voor een groot publiek. Met vanavond tijdens naar om 20.15 uur: Phil en van Pascal veroveren de wereld. In de Phil en uit Pascal veroveren de naar wereld trekken de vrienden door Phil op tv (37) en met Pascal (30) de op hele wereld over het op zoek naar op tv de hoogste, steilste, langste en een beste van achtbanen. Op weg daarheen op tv komen ze wekelijks een op unieke plekken en naar bij bijzondere mensen. Dat op tv ze beiden het autist zijn, houdt hen een de nooit tegen. Phil Jong en de Pascal Zaal naar delen niet alleen een beperking, naar maar op tv ook een grote liefde: de achtbanen. Phil heeft naar er wereldwijd al bijna 800 de getest, Pascal loopt naar niet met veel op hem het achter. Maar in Nederland, door en naar zelfs in Europa, op tv hebben ze de meeste naar achtbanen wel gehad. Daarom wordt op tv de het tijd voor met wat verdere reizen. op tv In Phil en Pascal een veroveren de wereld op tv gaan de mannen naar plekken in waar hen behalve door geweldige achtbanen van ook cultuurshocks, taalbarrières en naar andere op tv obstakels wachten. op tv Want als er een iets is wat dit in duo bewijst, is tijdens het wel dat obstakels er in zijn om overwonnen het uit te worden. Zo maakt tijdens Phil er in de eerste door op tv aflevering in Japan geen probleem het van links te van rijden en omarmt Pascal, door met enige tegenzin, het de Japanse uit keuken. De reizen naar van Phil op en Pascal worden gekenmerkt door snelheid, naar kleur en pop met culture, met op soms ineens een verrassende naar verdieping, bijvoorbeeld wanneer tijdens in ze een begraafplaats bezoeken omdat Phil in bijzonder het is geïnteresseerd in hoe andere met culturen in omgaan met een de dood. Dit is een 'Reisprogramma de op 2.0': geen rondgang langs bekende, afgezaagde een monumenten, uit maar een snelle, door moderne roadtrip van twee onlogische uit met helden.

oktober 2020
15-08-2017 20:15

3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld - 3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Phil en Pascal veroveren de wereld. In Phil en Pascal veroveren de ...

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld bij 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld. Heb je een uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!