Programma gemist?

Van met maandag tot en met woensdag van elke avond verse door programma’s uit in de 3LAB TV-week de op tijdens NPO3. Jonge makers door testen hun formats de voor een groot publiek. op tv Met vanavond om 20.15 uur: op tv Phil en door Pascal veroveren de in wereld. In Phil en tijdens Pascal op tv veroveren de wereld naar trekken de vrienden Phil naar (37) en op tv Pascal (30) de hele wereld over het op zoek naar tijdens op tv de hoogste, steilste, door langste en beste achtbanen. Op naar weg daarheen komen ze tijdens met wekelijks op unieke een plekken en bij van bijzondere mensen. Dat ze in beiden autist door zijn, houdt hen nooit tegen. Phil een Jong en Pascal Zaal het delen op tv niet alleen een beperking, maar de het ook een grote met liefde: achtbanen. Phil heeft er wereldwijd de al naar bijna 800 getest, op Pascal loopt niet veel op naar naar hem achter. Maar in op Nederland, en zelfs in tijdens Europa, van hebben ze de in meeste achtbanen wel het gehad. Daarom wordt het tijd uit voor in wat verdere reizen. In Phil naar en Pascal de veroveren de het wereld gaan de mannen naar plekken op tv waar hen behalve de uit geweldige achtbanen ook cultuurshocks, taalbarrières en het andere obstakels wachten. tijdens het Want als er iets door is wat dit duo bewijst, naar is tijdens het wel dat obstakels er op tv zijn om in overwonnen te in worden. Zo door maakt Phil er in de eerste tijdens aflevering in Japan in geen probleem op tv van op tv links te rijden en omarmt Pascal, in van met enige tegenzin, tijdens de Japanse keuken. De reizen van een Phil en op tv Pascal worden gekenmerkt door een snelheid, kleur en een pop culture, met op tv soms ineens een door verrassende in verdieping, bijvoorbeeld wanneer ze een begraafplaats in tijdens bezoeken omdat Phil het bijzonder is geïnteresseerd in tijdens hoe andere culturen omgaan met door de dood. het Dit is een 'Reisprogramma van tijdens 2.0': geen rondgang langs uit bekende, afgezaagde van monumenten, maar een snelle, moderne de roadtrip van door twee onlogische tijdens helden.

januari 2020
15-08-2017 20:15

3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld - 3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Phil en Pascal veroveren de wereld. In Phil en Pascal veroveren de ...

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld bij 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld. Heb je een uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!