Programma gemist?

Van maandag tijdens tot en met het woensdag elke avond het verse programma’s in de op tv tijdens 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers naar testen door hun formats voor een een groot publiek. Met vanavond met door om 20.15 uur: Phil en in Pascal veroveren de wereld. In uit Phil en met Pascal veroveren de wereld naar trekken de vrienden het Phil (37) en met Pascal (30) de het hele op tv wereld over op zoek naar naar de hoogste, steilste, op tv langste met en beste op tv achtbanen. Op weg daarheen komen ze van in wekelijks op unieke plekken op tv en bij bijzondere mensen. tijdens Dat ze een beiden autist zijn, houdt hen het nooit tegen. Phil door Jong een en Pascal Zaal op delen niet alleen een door beperking, maar in ook een grote liefde: achtbanen. Phil op op tv heeft er wereldwijd al bijna door 800 getest, Pascal een loopt niet naar veel op hem achter. een Maar in Nederland, tijdens en zelfs in Europa, met hebben ze de een meeste achtbanen wel van gehad. Daarom van wordt het tijd voor met wat uit verdere reizen. In een Phil en tijdens Pascal veroveren de wereld gaan een de mannen naar op tv plekken door waar hen behalve geweldige achtbanen de ook cultuurshocks, door taalbarrières en andere obstakels het wachten. uit Want als er iets naar is wat dit met duo bewijst, is in het wel tijdens dat obstakels er zijn om overwonnen op te worden. naar Zo maakt door Phil er in de uit eerste aflevering in de Japan geen probleem van van links de te rijden en het omarmt Pascal, met enige de tegenzin, de met Japanse keuken. De reizen van Phil de en in Pascal worden gekenmerkt door snelheid, een kleur en het pop culture, met soms op tv ineens een van verrassende naar verdieping, bijvoorbeeld wanneer ze een uit begraafplaats bezoeken omdat Phil met bijzonder is geïnteresseerd het in tijdens hoe andere een culturen omgaan met de tijdens dood. Dit is een met 'Reisprogramma naar 2.0': geen rondgang langs bekende, afgezaagde door monumenten, maar een op tv snelle, op moderne roadtrip van naar twee onlogische op tv helden.

oktober 2021
15-08-2017 20:15

3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld - 3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Phil en Pascal veroveren de wereld. In Phil en Pascal veroveren de ...

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld bij 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld. Heb je een uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!