Programma gemist?

Van maandag tot in naar en met woensdag elke naar avond verse programma’s in de de 3LAB TV-week op tv op door NPO3. Jonge makers testen hun formats een voor een de groot publiek. Met het vanavond om 20.15 uur: met Phil op tv en Pascal veroveren de op wereld. In uit Phil en Pascal veroveren de op tv wereld trekken de vrienden uit door Phil (37) en in Pascal (30) de van hele wereld over op zoek in naar de hoogste, steilste, tijdens langste en naar beste in achtbanen. Op weg daarheen komen ze uit naar wekelijks op unieke plekken met en bij een bijzondere mensen. Dat ze beiden tijdens autist op tv zijn, houdt hen nooit tegen. Phil door Jong en Pascal Zaal het delen niet tijdens alleen een op beperking, maar ook een grote in liefde: in achtbanen. Phil heeft er de wereldwijd al bijna door 800 getest, Pascal loopt in met niet veel op hem achter. met Maar in Nederland, naar en met zelfs in Europa, hebben naar ze de meeste achtbanen wel op gehad. Daarom uit wordt het tijd voor op wat het verdere reizen. In in Phil en Pascal veroveren de het wereld gaan de tijdens het mannen naar plekken waar hen in behalve geweldige met achtbanen ook naar cultuurshocks, taalbarrières en in andere obstakels wachten. op Want als er iets met is wat dit een duo bewijst, is naar het wel dat obstakels er tijdens zijn om overwonnen het te worden. door Zo maakt in Phil er in de uit eerste aflevering in Japan het geen probleem door van links een te rijden en in omarmt Pascal, met van enige tegenzin, de Japanse tijdens keuken. De de reizen van Phil met en Pascal worden gekenmerkt door naar snelheid, kleur en pop een culture, met tijdens soms ineens een een verrassende verdieping, op bijvoorbeeld wanneer ze een begraafplaats op bezoeken omdat een Phil bijzonder is geïnteresseerd van in in hoe andere culturen de omgaan met de met dood. Dit uit is een 'Reisprogramma 2.0': geen rondgang tijdens langs in bekende, afgezaagde monumenten, maar een in snelle, van moderne roadtrip van twee uit onlogische naar helden.

juli 2020
15-08-2017 20:15

3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld - 3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Phil en Pascal veroveren de wereld. In Phil en Pascal veroveren de ...

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld bij 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld. Heb je een uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!