Programma gemist?

Van met maandag tot en met woensdag het elke door avond verse programma’s met in de 3LAB TV-week op naar naar NPO3. Jonge makers testen hun tijdens formats voor een groot met publiek. op Met vanavond om 20.15 uur: met Phil op tv en Pascal veroveren de tijdens wereld. In Phil en in Pascal veroveren de wereld het trekken de het vrienden Phil (37) en in Pascal het (30) de hele uit wereld over op zoek in naar de hoogste, steilste, uit langste en beste in achtbanen. Op op tv weg daarheen komen ze het wekelijks tijdens op unieke plekken met en bij naar bijzondere mensen. Dat ze beiden autist op tv zijn, de houdt hen nooit tegen. Phil op Jong en Pascal Zaal in delen niet naar alleen van een beperking, maar ook het een grote liefde: de achtbanen. Phil heeft er wereldwijd met al bijna 800 met door getest, Pascal loopt niet veel op door hem achter. op tv Maar in Nederland, en het zelfs uit in Europa, hebben ze de van meeste achtbanen wel door in gehad. Daarom wordt het op tijd voor wat verdere reizen. naar In Phil en uit in Pascal veroveren de op tv wereld gaan de mannen naar plekken uit op tv waar hen behalve geweldige achtbanen ook door cultuurshocks, van taalbarrières en andere obstakels naar wachten. Want als er van iets is van wat naar dit duo bewijst, is uit het wel dat obstakels er op tv zijn in om overwonnen te een worden. Zo de maakt Phil er naar in de eerste aflevering de in Japan geen probleem een van op links te rijden tijdens en omarmt Pascal, in met enige tegenzin, de Japanse keuken. De naar reizen van van Phil en op Pascal worden op tv gekenmerkt door snelheid, kleur en van pop culture, uit met soms in ineens een verrassende tijdens verdieping, bijvoorbeeld wanneer uit ze een begraafplaats een bezoeken omdat Phil bijzonder is van geïnteresseerd op tv in hoe andere culturen omgaan met op tv op tv de dood. Dit tijdens is een 'Reisprogramma 2.0': geen rondgang door langs bekende, door afgezaagde op tv monumenten, maar een snelle, in moderne roadtrip het van twee onlogische tijdens helden.

maart 2021
15-08-2017 20:15

3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld - 3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Phil en Pascal veroveren de wereld. In Phil en Pascal veroveren de ...

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld bij 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld. Heb je een uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!