Programma gemist?

Van maandag tot door en met woensdag met van elke avond verse programma’s op tv in de 3LAB op tv TV-week op een NPO3. Jonge makers testen op tv hun formats voor in een groot tijdens publiek. Met vanavond om 20.15 uur: door Phil en Pascal op tv veroveren door de wereld. In Phil op tv en Pascal veroveren de op tv wereld trekken de vrienden uit Phil (37) en van Pascal (30) op tv de hele op tv wereld over uit op zoek naar in de hoogste, steilste, door langste en beste achtbanen. Op tijdens weg tijdens daarheen komen ze wekelijks op unieke tijdens van plekken en bij bijzondere mensen. Dat met tijdens ze beiden autist zijn, houdt hen met nooit op tegen. Phil Jong door en Pascal Zaal delen in niet alleen een door beperking, maar een ook een grote de liefde: achtbanen. Phil heeft er met wereldwijd uit al bijna 800 getest, Pascal loopt de niet veel op op van hem achter. Maar in Nederland, en de zelfs van in Europa, hebben naar ze de meeste met achtbanen wel gehad. Daarom uit wordt in het tijd voor wat verdere reizen. op tv In Phil in en Pascal veroveren de tijdens wereld van gaan de naar mannen naar plekken op tv waar hen behalve geweldige de achtbanen ook cultuurshocks, taalbarrières van en andere het obstakels wachten. Want als op er iets is op wat dit een duo bewijst, in is het wel dat de obstakels er zijn om overwonnen op op tv te worden. Zo van maakt Phil er in de op tv eerste aflevering de in Japan geen naar probleem van links te rijden in en omarmt het Pascal, met enige tegenzin, het de Japanse op tv keuken. De reizen van Phil de en Pascal worden een gekenmerkt door snelheid, op kleur de en pop culture, met soms tijdens ineens een tijdens verrassende verdieping, bijvoorbeeld tijdens wanneer ze een een begraafplaats bezoeken omdat Phil op tijdens bijzonder is geïnteresseerd in hoe andere in culturen de omgaan met de een dood. Dit van is een 'Reisprogramma 2.0': met geen rondgang tijdens langs bekende, afgezaagde monumenten, maar een tijdens snelle, moderne roadtrip de van twee in onlogische de helden.

juni 2021
15-08-2017 20:15

3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld - 3LAB: Phil en Pascal veroveren de wereld

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Phil en Pascal veroveren de wereld. In Phil en Pascal veroveren de ...

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld bij 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld. Heb je een uitzending van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Phil en Pascal veroveren de wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!