Programma gemist?

Van door maandag tot en met woensdag het elke tijdens avond verse programma’s in de op 3LAB TV-week op door met NPO3. Jonge makers het testen hun formats voor de een groot naar publiek. Met vanavond in om 20.45 uur: Iris onderzoekt. Experimentele van documentaire: Iris op van Lunenburg een is programmamaker en columniste. Als op tv baby werd zij van uit Haïti geadopteerd. door Ze groeide op in op tv Emmen, in in een naar blank gezin. Is dit waar haar met op tv liefde en voorkeur voor de witte naar op Nederlander vandaan komt? En hoe uit zit het dan met met de rest van op de Nederlanders? door Zijn gemengde relaties een van graadmeter het voor integratie en acceptatie een binnen de met Nederlandse samenleving? Iris gaat door met verschillende uit mensen in gesprek over dit in onderwerp uit en onderzoekt hoe het tijdens anno met 2017 gesteld is door met gemengd daten in door Nederland.

mei 2021
15-08-2017 20:50

3LAB: Iris onderzoekt

3Lab: Iris onderzoekt - 3LAB: Iris onderzoekt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.45 uur: Iris onderzoekt. Experimentele documentaire: Iris van Lunenburg is ...

3Lab: Iris onderzoekt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Iris onderzoekt bij 3Lab: Iris onderzoekt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Iris onderzoekt. Heb je een uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Iris onderzoekt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Iris onderzoekt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Iris onderzoekt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!