Programma gemist?

Van maandag tot in en met woensdag op elke avond op tv verse programma’s in de tijdens 3LAB TV-week op het in NPO3. Jonge makers testen hun met formats voor een groot door publiek. Met door vanavond om 20.45 op tv uur: Iris onderzoekt. Experimentele documentaire: op Iris van Lunenburg in met is programmamaker en columniste. Als op tv baby werd door zij uit Haïti met geadopteerd. Ze van groeide op in Emmen, in een uit blank gezin. Is in dit waar haar door op liefde en voorkeur voor de naar witte van Nederlander vandaan komt? En hoe zit door op tv het dan met de rest van de de Nederlanders? de Zijn gemengde een relaties een graadmeter voor een integratie het en acceptatie binnen de op tv Nederlandse samenleving? Iris op gaat met verschillende mensen in de gesprek met over dit onderwerp en uit onderzoekt hoe het de anno 2017 op gesteld is met gemengd daten uit naar in Nederland.

mei 2020
15-08-2017 20:50

3LAB: Iris onderzoekt

3Lab: Iris onderzoekt - 3LAB: Iris onderzoekt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.45 uur: Iris onderzoekt. Experimentele documentaire: Iris van Lunenburg is ...

3Lab: Iris onderzoekt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Iris onderzoekt bij 3Lab: Iris onderzoekt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Iris onderzoekt. Heb je een uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Iris onderzoekt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Iris onderzoekt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Iris onderzoekt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!