Programma gemist?

Van maandag tot naar door en met woensdag elke avond door verse programma’s een in de 3LAB TV-week op naar NPO3. Jonge makers met testen de hun formats naar voor een groot publiek. Met tijdens vanavond om 20.45 uur: door Iris onderzoekt. Experimentele documentaire: het Iris op van Lunenburg is programmamaker en de columniste. Als baby uit werd zij in uit Haïti de geadopteerd. Ze groeide op de in Emmen, van in een blank gezin. van Is dit waar haar naar liefde en door voorkeur voor op de witte Nederlander vandaan komt? de En hoe zit uit het dan met met de de rest van de Nederlanders? door Zijn van gemengde relaties een graadmeter voor integratie door en acceptatie binnen van de Nederlandse samenleving? in Iris gaat met naar verschillende de mensen in een gesprek over dit onderwerp en op tv onderzoekt hoe het naar anno door 2017 gesteld is met gemengd daten in naar in Nederland.

september 2021
15-08-2017 20:50

3LAB: Iris onderzoekt

3Lab: Iris onderzoekt - 3LAB: Iris onderzoekt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.45 uur: Iris onderzoekt. Experimentele documentaire: Iris van Lunenburg is ...

3Lab: Iris onderzoekt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Iris onderzoekt bij 3Lab: Iris onderzoekt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Iris onderzoekt. Heb je een uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Iris onderzoekt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Iris onderzoekt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Iris onderzoekt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!