Programma gemist?

Van maandag in tot en met woensdag op elke uit avond verse programma’s in in de 3LAB van TV-week op NPO3. Jonge door makers testen hun van formats voor een groot een publiek. Met naar vanavond om 20.45 op tv uur: Iris met onderzoekt. Experimentele documentaire: Iris door van Lunenburg is in programmamaker en columniste. Als een baby werd zij de uit Haïti geadopteerd. Ze op groeide op in tijdens op Emmen, in een blank in gezin. Is dit waar op haar liefde en in voorkeur voor de witte naar Nederlander vandaan komt? het met En hoe zit een het dan met met de rest van uit de Nederlanders? Zijn gemengde relaties door een graadmeter voor integratie van tijdens en acceptatie binnen naar de Nederlandse samenleving? Iris de gaat met van verschillende mensen in gesprek over dit het onderwerp en onderzoekt door hoe het anno naar met 2017 gesteld is op met gemengd daten door in Nederland.

januari 2021
15-08-2017 20:50

3LAB: Iris onderzoekt

3Lab: Iris onderzoekt - 3LAB: Iris onderzoekt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.45 uur: Iris onderzoekt. Experimentele documentaire: Iris van Lunenburg is ...

3Lab: Iris onderzoekt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Iris onderzoekt bij 3Lab: Iris onderzoekt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Iris onderzoekt. Heb je een uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Iris onderzoekt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Iris onderzoekt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Iris onderzoekt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!