Programma gemist?

Van maandag tot in en met in woensdag elke avond verse het uit programma’s in de 3LAB TV-week op tv op NPO3. een Jonge makers testen door hun formats voor een groot tijdens het publiek. Met vanavond om 20.45 het uur: Iris uit onderzoekt. Experimentele documentaire: Iris van van Lunenburg de is programmamaker en columniste. naar Als baby werd zij uit uit Haïti geadopteerd. de Ze groeide van op in Emmen, in een op blank gezin. Is een uit dit waar haar liefde en voorkeur de voor de uit witte Nederlander vandaan tijdens komt? En hoe in zit het dan met in de rest van met de naar Nederlanders? Zijn in gemengde relaties een graadmeter voor in integratie en door acceptatie binnen een de Nederlandse samenleving? Iris gaat met van door verschillende mensen in met gesprek over dit met onderwerp en onderzoekt een hoe het anno 2017 van gesteld is de met gemengd daten in het Nederland.

september 2020
15-08-2017 20:50

3LAB: Iris onderzoekt

3Lab: Iris onderzoekt - 3LAB: Iris onderzoekt

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.45 uur: Iris onderzoekt. Experimentele documentaire: Iris van Lunenburg is ...

3Lab: Iris onderzoekt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Iris onderzoekt bij 3Lab: Iris onderzoekt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Iris onderzoekt. Heb je een uitzending van 3Lab: Iris onderzoekt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Iris onderzoekt gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Iris onderzoekt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Iris onderzoekt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!