Programma gemist?

Vandaag is het op tv in precies 40 jaar geleden in dat Elvis overleed. De NTR het staat hier de op NPO 1 uitgebreid op op bij stil met de reisdocumentaire Elvis het Lives! in en het een tribute-concert Elvis Leeft Live. een In Elvis het Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, een Art Rooijakkers op tv en Andrew Makkinga op op tv zoek naar de nalatenschap naar op van Elvis Presley. In hoeverre het leeft Elvis nog precies op 40 het jaar na zijn van dood? Aansluitend op de de documentaire uit zie je Elvis Leeft Live waarin met het Nederlandse artiesten zijn grootste hits uit zingen. In Elvis Lives! met probeert Elvis-fan in Art dichter bij het de mens Presley te komen. naar tijdens Hiervoor gaat hij op pelgrimage naar op Memphis in en Tupelo in in het diepe zuiden van Amerika. op In een Memphis bezoekt van hij Sun Studio (waar Elvis het zijn eerste met opnames maakte), zijn met beroemde woning Graceland en op tv het in naar maart geopende Elvis Presley op tv Memphis Center: een evenementencomplex de tegenover Graceland dat tijdens geheel met in het teken de staat van Elvis Presley. tijdens Art gaat in Elvis’ naar geboorteplaats het Tupelo naar zijn op tv geboortehuis en uit de kerk waar hij zijn tijdens muziekcarrière begon. En in met met Sedona spreekt hij Larry Geller, die naar 15 jaar lang uit de kapper én tijdens op spiritueel adviseur van Elvis het was. Hij uit schreef meerdere boeken over Elvis. Via met naar hem hoopt Art meer van over Elvis met te weten te komen. Natuurlijk doet de Elvis met Lives! ook Las naar Vegas aan, de stad op tv die vaak in een adem het op genoemd wordt met Elvis. het Andrew is getuige van tijdens een huwelijk voltrokken door met naar Elvis, ontmoet diverse Elvis impersonators naar en onderzoekt of de met relatie tussen uit de met gokstad en Elvis nog steeds zo tijdens sterk is als een vroeger. In Japan de ontmoet Matthijs met misschien wel de grootste Elvis uit naar fans, die vind op tv je namelijk daar! Hij de ondergaat de met Rockabillycultuur in Tokio. naar Verzamelaars, impersonators, vetkuiven en Elvis-kledingwinkels: op tv alles komt een voorbij.

januari 2020
16-08-2017 20:35

Docu: Elvis Lives!

Elvis Lives! - Docu: Elvis Lives!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Lives! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Lives! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Lives! bij Elvis Lives! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Lives!. Heb je een uitzending van Elvis Lives! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Lives! gemist

Uitzending gemist van Elvis Lives!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Lives! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!