Programma gemist?

Vandaag uit is het precies 40 op jaar geleden dat Elvis een overleed. De NTR het staat uit hier op NPO uit 1 uitgebreid met bij stil met de reisdocumentaire Elvis de Lives! en het het tribute-concert Elvis een Leeft Live. In op tv Elvis in Lives! gaan Matthijs met van Nieuwkerk, Art met Rooijakkers en Andrew Makkinga op zoek het naar het de nalatenschap van Elvis Presley. naar In hoeverre op leeft Elvis uit nog precies 40 jaar op tv na zijn dood? Aansluitend de op de in documentaire een zie je Elvis Leeft Live waarin het Nederlandse artiesten zijn op tv het grootste hits zingen. In Elvis Lives! probeert met van Elvis-fan Art dichter bij de een mens Presley te uit komen. Hiervoor gaat een hij op van pelgrimage naar met Memphis en Tupelo in op het diepe een zuiden van Amerika. In in Memphis bezoekt hij Sun Studio door (waar naar Elvis zijn eerste opnames maakte), uit zijn beroemde naar woning Graceland en het het de in maart geopende Elvis Presley Memphis door Center: een uit evenementencomplex op tv tegenover Graceland dat geheel in een het teken staat van tijdens Elvis Presley. van Art uit gaat in Elvis’ geboorteplaats Tupelo van naar zijn de geboortehuis en de van kerk waar hij het zijn muziekcarrière met begon. En in Sedona spreekt in hij Larry Geller, die op 15 door jaar lang de kapper én op tv spiritueel naar adviseur van Elvis in was. Hij schreef meerdere boeken naar over Elvis. op Via op hem hoopt Art met meer over Elvis te naar weten te komen. Natuurlijk op doet Elvis het Lives! ook Las Vegas aan, de de stad op tv die vaak in een adem uit met genoemd wordt met Elvis. de Andrew is getuige op van een huwelijk voltrokken het door Elvis, op ontmoet diverse Elvis impersonators en in in onderzoekt of de relatie tussen uit de naar gokstad en Elvis nog steeds in zo met sterk is als vroeger. In Japan ontmoet naar Matthijs misschien wel met de grootste met Elvis fans, door die vind je met namelijk daar! op Hij ondergaat de Rockabillycultuur het in Tokio. Verzamelaars, een impersonators, vetkuiven en naar Elvis-kledingwinkels: alles komt op voorbij.

oktober 2021
16-08-2017 20:35

Docu: Elvis Lives!

Elvis Lives! - Docu: Elvis Lives!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Lives! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Lives! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Lives! bij Elvis Lives! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Lives!. Heb je een uitzending van Elvis Lives! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Lives! gemist

Uitzending gemist van Elvis Lives!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Lives! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!