Programma gemist?

Vandaag is tijdens het precies 40 door jaar geleden dat Elvis van overleed. naar De NTR staat in hier op NPO van 1 uitgebreid bij stil met op de reisdocumentaire Elvis op tv Lives! en het van tribute-concert op tv Elvis Leeft Live. In Elvis uit de Lives! gaan Matthijs in van Nieuwkerk, Art Rooijakkers en de Andrew de Makkinga op zoek een naar de nalatenschap van Elvis Presley. door In hoeverre leeft de van Elvis nog precies 40 van jaar na zijn een dood? Aansluitend op de op documentaire zie je een Elvis Leeft tijdens Live waarin van Nederlandse artiesten zijn grootste uit hits zingen. In Elvis Lives! probeert door Elvis-fan op Art dichter bij de van mens het Presley te komen. Hiervoor gaat op tv hij op pelgrimage van naar Memphis en tijdens Tupelo in het tijdens diepe zuiden van Amerika. in het In Memphis bezoekt hij tijdens Sun Studio het (waar Elvis zijn op tv eerste opnames maakte), zijn beroemde woning de naar Graceland en het in maart geopende tijdens Elvis de Presley Memphis Center: een evenementencomplex een tegenover Graceland van dat geheel in tijdens het teken met staat van Elvis Presley. Art de gaat in Elvis’ op geboorteplaats van Tupelo naar zijn geboortehuis en een de tijdens kerk waar hij zijn naar muziekcarrière begon. op En in in Sedona spreekt hij Larry Geller, die in 15 jaar door lang de kapper met én spiritueel tijdens adviseur van Elvis was. Hij het schreef het meerdere boeken over Elvis. een Via hem hoopt Art door meer uit over Elvis te weten te een komen. Natuurlijk een doet Elvis Lives! ook het Las Vegas uit aan, de stad uit die vaak in de een adem genoemd wordt op tv met met Elvis. Andrew is getuige van een in huwelijk in voltrokken door Elvis, ontmoet door diverse met Elvis impersonators en onderzoekt of uit de relatie tussen de met gokstad de en Elvis nog een steeds zo sterk de is als vroeger. In Japan door ontmoet in Matthijs misschien wel met de grootste Elvis tijdens fans, die vind je namelijk het daar! Hij ondergaat door de Rockabillycultuur in Tokio. uit uit Verzamelaars, impersonators, vetkuiven en Elvis-kledingwinkels: alles het komt de voorbij.

mei 2021
16-08-2017 20:35

Docu: Elvis Lives!

Elvis Lives! - Docu: Elvis Lives!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Lives! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Lives! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Lives! bij Elvis Lives! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Lives!. Heb je een uitzending van Elvis Lives! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Lives! gemist

Uitzending gemist van Elvis Lives!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Lives! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!