Programma gemist?

Vandaag door is het precies 40 uit jaar geleden met dat Elvis overleed. De op NTR staat hier de op NPO 1 een uitgebreid bij stil met de naar de reisdocumentaire Elvis op tv Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft op van Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs op tv van Nieuwkerk, Art door Rooijakkers en door Andrew Makkinga door op zoek naar de door nalatenschap van uit Elvis Presley. In naar hoeverre leeft Elvis nog naar precies op 40 jaar na een zijn dood? Aansluitend op op de documentaire zie je met Elvis Leeft door Live waarin Nederlandse artiesten zijn de grootste hits een zingen. In op Elvis Lives! probeert Elvis-fan Art dichter een bij de door mens van Presley te komen. Hiervoor gaat van hij het op pelgrimage naar Memphis en tijdens Tupelo met in het diepe zuiden van Amerika. op tv In het Memphis bezoekt hij Sun het Studio (waar Elvis door zijn eerste door opnames maakte), van zijn beroemde woning Graceland en naar het door in maart geopende Elvis uit Presley Memphis op tv Center: een evenementencomplex van tegenover Graceland dat geheel in het op tv teken staat uit van Elvis Presley. naar Art gaat in Elvis’ op tv geboorteplaats Tupelo op tv naar in zijn geboortehuis en de de kerk waar hij zijn muziekcarrière de naar begon. En in Sedona spreekt op tv hij Larry de Geller, die 15 op jaar lang de kapper én uit het spiritueel adviseur van Elvis was. op tv Hij schreef meerdere op tv boeken over Elvis. tijdens Via tijdens hem hoopt Art uit meer over Elvis te naar weten te komen. Natuurlijk doet Elvis het Lives! ook tijdens Las de Vegas aan, de stad die vaak op in een op tv adem de genoemd wordt met Elvis. op Andrew is een getuige van een huwelijk voltrokken op door Elvis, ontmoet tijdens diverse Elvis impersonators het en onderzoekt uit of de in relatie tussen de op gokstad en Elvis de nog steeds zo tijdens sterk is als vroeger. In Japan de ontmoet Matthijs misschien wel uit met de grootste Elvis fans, die op tv vind je namelijk daar! op tv Hij ondergaat de een Rockabillycultuur in het Tokio. Verzamelaars, impersonators, vetkuiven in en Elvis-kledingwinkels: alles een komt uit voorbij.

januari 2021
16-08-2017 20:35

Docu: Elvis Lives!

Elvis Lives! - Docu: Elvis Lives!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Lives! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Lives! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Lives! bij Elvis Lives! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Lives!. Heb je een uitzending van Elvis Lives! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Lives! gemist

Uitzending gemist van Elvis Lives!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Lives! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!