Programma gemist?

Vandaag is het het precies 40 jaar de geleden dat uit Elvis overleed. op De NTR staat hier in op NPO 1 uitgebreid de bij stil met naar naar de reisdocumentaire Elvis Lives! en het een tribute-concert op Elvis Leeft van Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs in van de Nieuwkerk, Art Rooijakkers en Andrew tijdens op Makkinga op zoek naar de nalatenschap het van Elvis Presley. naar In hoeverre leeft in naar Elvis nog precies 40 jaar door na zijn in dood? Aansluitend op een de documentaire zie tijdens je Elvis Leeft Live door waarin uit Nederlandse artiesten zijn het grootste hits zingen. In met Elvis Lives! probeert Elvis-fan Art een dichter bij de het mens de Presley te komen. Hiervoor door gaat hij op pelgrimage met naar Memphis en met Tupelo in het in diepe zuiden de van Amerika. In Memphis bezoekt de hij Sun het Studio (waar Elvis op zijn eerste de opnames maakte), de zijn beroemde woning Graceland de en het in maart naar geopende Elvis Presley Memphis met Center: een op evenementencomplex tegenover in Graceland dat geheel in het tijdens teken staat uit van Elvis Presley. Art in gaat een in Elvis’ geboorteplaats Tupelo de naar zijn geboortehuis en met de kerk waar tijdens de hij zijn muziekcarrière begon. En in op Sedona door spreekt hij Larry op tv Geller, die 15 jaar tijdens lang de kapper in én spiritueel naar adviseur van Elvis was. uit Hij schreef meerdere door boeken over Elvis. Via van hem hoopt door Art uit meer over Elvis te tijdens weten te komen. Natuurlijk doet Elvis tijdens het Lives! ook Las Vegas aan, op tv de stad die het vaak in een adem op tv genoemd naar wordt met Elvis. een Andrew is getuige op van een huwelijk door voltrokken door Elvis, ontmoet diverse de Elvis impersonators en de onderzoekt of de met relatie tussen van de gokstad op en Elvis nog steeds met zo sterk op is als vroeger. In Japan ontmoet het naar Matthijs misschien wel op de grootste Elvis met fans, die vind het je namelijk daar! Hij ondergaat de naar Rockabillycultuur in Tokio. op tv Verzamelaars, impersonators, naar vetkuiven van en Elvis-kledingwinkels: alles komt de voorbij.

september 2020
16-08-2017 20:35

Docu: Elvis Lives!

Elvis Lives! - Docu: Elvis Lives!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Lives! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Lives! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Lives! bij Elvis Lives! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Lives!. Heb je een uitzending van Elvis Lives! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Lives! gemist

Uitzending gemist van Elvis Lives!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Lives! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!