Programma gemist?

Vandaag met is het precies op tv 40 jaar het geleden dat Elvis overleed. op De NTR staat hier op in NPO 1 uitgebreid tijdens bij van stil met de reisdocumentaire Elvis door Lives! en het op tv met tribute-concert Elvis Leeft Live. met In Elvis Lives! gaan op tv Matthijs van van Nieuwkerk, Art Rooijakkers en Andrew door in Makkinga op zoek naar de de nalatenschap van naar Elvis Presley. In het hoeverre leeft Elvis nog precies op 40 jaar na met zijn dood? een Aansluitend op de documentaire op tijdens zie je Elvis op tv Leeft Live waarin Nederlandse artiesten door zijn grootste hits het zingen. In Elvis Lives! door probeert Elvis-fan op Art dichter bij de op tv mens Presley van te komen. Hiervoor door gaat hij op pelgrimage naar van Memphis op en Tupelo op in het diepe zuiden naar van Amerika. In Memphis door bezoekt uit hij Sun Studio (waar Elvis zijn op tv eerste het opnames maakte), een zijn beroemde woning Graceland en het tijdens in uit maart geopende Elvis het Presley Memphis Center: een evenementencomplex de tegenover Graceland dat op tv geheel in het in teken met staat van het Elvis Presley. Art gaat in Elvis’ tijdens geboorteplaats Tupelo naar naar zijn een geboortehuis en de uit kerk waar hij zijn uit muziekcarrière begon. En een in door Sedona spreekt hij Larry Geller, die de uit 15 jaar lang het de kapper én naar spiritueel adviseur van op Elvis was. Hij naar schreef meerdere boeken over Elvis. van Via hem hoopt uit Art meer over Elvis het te weten te in komen. Natuurlijk van doet Elvis op Lives! ook Las Vegas aan, van de stad in die vaak naar in een adem tijdens genoemd wordt met Elvis. Andrew is naar getuige van door een naar huwelijk voltrokken door de Elvis, ontmoet diverse Elvis op impersonators en onderzoekt of in de relatie tussen de naar gokstad uit en Elvis nog de steeds zo naar sterk is als door vroeger. In Japan ontmoet Matthijs naar misschien wel de grootste Elvis tijdens fans, die het vind je namelijk daar! van Hij ondergaat de op tv Rockabillycultuur in een Tokio. Verzamelaars, impersonators, een vetkuiven en Elvis-kledingwinkels: met alles komt de voorbij.

mei 2020
16-08-2017 20:35

Docu: Elvis Lives!

Elvis Lives! - Docu: Elvis Lives!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Lives! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Lives! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Lives! bij Elvis Lives! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Lives!. Heb je een uitzending van Elvis Lives! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Lives! gemist

Uitzending gemist van Elvis Lives!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Lives! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!