Programma gemist?

Vandaag in is het precies 40 op jaar geleden dat Elvis op uit overleed. De NTR op tv staat hier op NPO 1 op tv uitgebreid bij met stil met de uit reisdocumentaire Elvis Lives! tijdens en het tribute-concert Elvis Leeft tijdens tijdens Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs door van Nieuwkerk, Art uit van Rooijakkers en Andrew Makkinga op zoek de naar de de nalatenschap van tijdens Elvis Presley. van In hoeverre leeft in Elvis nog precies 40 jaar het na zijn dood? uit Aansluitend op de documentaire een zie je met Elvis Leeft Live naar waarin Nederlandse naar artiesten zijn grootste hits zingen. Speciaal tijdens voor een het tributeconcert Elvis Leeft een Live is op tv De Lik op in voormalig gevangenis Wolvenplein Utrecht eenmalig in omgebouwd op tv tot een Jailhouse een Rock-tempel. Elvis-liefhebber Eric Corton tijdens ontving op met deze unieke locatie de het grootste Nederlandse artiesten voor het met wie deze legende veel tijdens heeft betekend. Unieke verhalen op tv en de beste naar Elvis-hits als Jailhouse Rocks, een A little less van conversation op en Hound dog naar gezongen door Anita van Meyer, Douwe Bob, George op Baker, Leona door Philippo, Lucas Hamming, René Shuman de & Angel-Eye, Diggy op tv Dex, Jett Rebel van en Eric het Corton.

januari 2021
16-08-2017 21:40

Concert: Elvis Leeft Live!

Elvis Leeft Live! - Concert: Elvis Leeft Live!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Leeft Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Leeft Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Leeft Live! bij Elvis Leeft Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Leeft Live!. Heb je een uitzending van Elvis Leeft Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Leeft Live! gemist

Uitzending gemist van Elvis Leeft Live!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Leeft Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!