Programma gemist?

Vandaag tijdens is het op precies 40 jaar geleden dat Elvis door overleed. De op NTR staat in hier op NPO 1 uitgebreid op het bij stil met de reisdocumentaire Elvis een Lives! naar en het naar tribute-concert Elvis Leeft Live. In op tv Elvis Lives! door gaan Matthijs van een Nieuwkerk, Art Rooijakkers en op tv Andrew Makkinga tijdens op zoek naar de nalatenschap op tv van Elvis Presley. door In van hoeverre leeft Elvis nog precies met 40 jaar na de zijn dood? in Aansluitend van op de documentaire zie je van Elvis Leeft op Live waarin op tv Nederlandse artiesten zijn grootste hits op zingen. Speciaal voor het tributeconcert uit Elvis het Leeft Live is op tv De Lik in voormalig op gevangenis Wolvenplein Utrecht tijdens eenmalig omgebouwd tot een de Jailhouse de Rock-tempel. Elvis-liefhebber Eric uit Corton ontving op deze met unieke locatie de tijdens grootste Nederlandse van artiesten voor wie deze de legende de veel heeft betekend. Unieke verhalen en door de de beste Elvis-hits als Jailhouse tijdens Rocks, uit A little less conversation en het Hound uit dog gezongen door met Anita Meyer, Douwe Bob, George Baker, naar op tv Leona Philippo, Lucas Hamming, René Shuman in & naar Angel-Eye, Diggy door Dex, Jett Rebel en Eric een Corton.

september 2020
16-08-2017 21:40

Concert: Elvis Leeft Live!

Elvis Leeft Live! - Concert: Elvis Leeft Live!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Leeft Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Leeft Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Leeft Live! bij Elvis Leeft Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Leeft Live!. Heb je een uitzending van Elvis Leeft Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Leeft Live! gemist

Uitzending gemist van Elvis Leeft Live!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Leeft Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!