Programma gemist?

Vandaag door is het precies het 40 jaar de geleden dat Elvis de overleed. De NTR staat hier op in NPO 1 op tv uitgebreid bij stil tijdens met de reisdocumentaire door Elvis Lives! en uit het tribute-concert Elvis met Leeft Live. naar In Elvis Lives! door gaan Matthijs van Nieuwkerk, het Art Rooijakkers uit en Andrew Makkinga uit op zoek een naar de nalatenschap van met Elvis Presley. In hoeverre leeft van Elvis een nog precies 40 jaar uit na zijn dood? uit Aansluitend op van de documentaire zie de je Elvis Leeft Live waarin de Nederlandse artiesten zijn tijdens grootste hits zingen. Speciaal een voor het in tributeconcert Elvis Leeft Live naar tijdens is De Lik in een voormalig gevangenis Wolvenplein Utrecht eenmalig met omgebouwd tot door een Jailhouse Rock-tempel. tijdens Elvis-liefhebber Eric Corton ontving in op deze unieke door locatie de grootste een in Nederlandse artiesten voor wie deze legende het van veel heeft betekend. Unieke op tv verhalen en van de beste Elvis-hits de als Jailhouse Rocks, A naar little less naar conversation en Hound dog gezongen in door een Anita Meyer, Douwe Bob, George Baker, naar Leona uit Philippo, Lucas Hamming, René Shuman door & naar Angel-Eye, Diggy Dex, Jett Rebel een uit en Eric Corton.

januari 2020
16-08-2017 21:40

Concert: Elvis Leeft Live!

Elvis Leeft Live! - Concert: Elvis Leeft Live!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Leeft Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Leeft Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Leeft Live! bij Elvis Leeft Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Leeft Live!. Heb je een uitzending van Elvis Leeft Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Leeft Live! gemist

Uitzending gemist van Elvis Leeft Live!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Leeft Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!