Programma gemist?

Vandaag is het in op tv precies 40 jaar geleden dat Elvis naar overleed. naar De NTR de staat hier op NPO 1 naar uitgebreid bij een stil met de reisdocumentaire Elvis door Lives! tijdens en het tribute-concert Elvis Leeft tijdens Live. de In Elvis met Lives! gaan Matthijs van van Nieuwkerk, Art Rooijakkers en Andrew naar tijdens Makkinga op zoek naar de nalatenschap door van met Elvis Presley. In in hoeverre leeft Elvis nog van precies in 40 jaar na zijn dood? Aansluitend op op de documentaire de door zie je Elvis Leeft Live waarin een Nederlandse artiesten op tv zijn tijdens grootste hits zingen. Speciaal tijdens voor het tributeconcert Elvis het Leeft Live is De Lik naar in voormalig gevangenis het naar Wolvenplein Utrecht eenmalig een omgebouwd tot een Jailhouse van Rock-tempel. Elvis-liefhebber Eric Corton in ontving op deze door unieke locatie de naar grootste Nederlandse artiesten tijdens voor wie op deze legende veel heeft betekend. het Unieke verhalen naar en de beste Elvis-hits in als Jailhouse Rocks, tijdens in A little less conversation en met Hound dog gezongen door door Anita Meyer, van Douwe Bob, George Baker, in Leona Philippo, Lucas een tijdens Hamming, René Shuman & uit Angel-Eye, Diggy Dex, van Jett Rebel een en Eric Corton.

mei 2021
16-08-2017 21:40

Concert: Elvis Leeft Live!

Elvis Leeft Live! - Concert: Elvis Leeft Live!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Leeft Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Leeft Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Leeft Live! bij Elvis Leeft Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Leeft Live!. Heb je een uitzending van Elvis Leeft Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Leeft Live! gemist

Uitzending gemist van Elvis Leeft Live!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Leeft Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!