Programma gemist?

Vandaag tijdens is het tijdens precies 40 jaar geleden dat Elvis door overleed. De uit NTR staat hier op tv op uit NPO 1 uitgebreid bij naar stil met de reisdocumentaire Elvis met Lives! en op tv het tribute-concert Elvis op Leeft Live. In Elvis van Lives! gaan Matthijs met van Nieuwkerk, op Art Rooijakkers en Andrew met Makkinga op zoek het naar de tijdens nalatenschap het van Elvis Presley. In hoeverre van leeft Elvis nog in precies op tv 40 jaar na van zijn dood? Aansluitend op de documentaire uit zie je Elvis op naar Leeft Live waarin Nederlandse artiesten van zijn de grootste hits zingen. Speciaal voor de het tributeconcert Elvis de Leeft Live is met De Lik tijdens in voormalig gevangenis uit Wolvenplein Utrecht eenmalig omgebouwd tot een tijdens Jailhouse met Rock-tempel. Elvis-liefhebber de Eric Corton ontving op door deze unieke locatie de op grootste met Nederlandse artiesten voor wie deze in legende veel heeft de betekend. Unieke tijdens verhalen en de beste uit Elvis-hits als Jailhouse het Rocks, het A little less conversation en Hound een dog gezongen door van met Anita Meyer, Douwe Bob, George tijdens Baker, Leona Philippo, Lucas van naar Hamming, René Shuman & Angel-Eye, naar Diggy Dex, de Jett Rebel en Eric een Corton.

juni 2020
16-08-2017 21:40

Concert: Elvis Leeft Live!

Elvis Leeft Live! - Concert: Elvis Leeft Live!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Leeft Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Leeft Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Leeft Live! bij Elvis Leeft Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Leeft Live!. Heb je een uitzending van Elvis Leeft Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Leeft Live! gemist

Uitzending gemist van Elvis Leeft Live!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Leeft Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!