Programma gemist?

Vandaag is de het met precies 40 jaar geleden een dat Elvis overleed. De in NTR de staat hier op NPO 1 uitgebreid de op tv bij stil met de van reisdocumentaire Elvis op tv Lives! en het op tribute-concert Elvis Leeft op tv Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs het van Nieuwkerk, een Art Rooijakkers en het Andrew Makkinga een op zoek naar de het nalatenschap van Elvis Presley. op tv In hoeverre met leeft Elvis nog op tv precies 40 in jaar na zijn het dood? Aansluitend uit op de documentaire zie je een Elvis Leeft Live waarin naar Nederlandse het artiesten zijn grootste hits zingen. Speciaal met voor het door tributeconcert Elvis Leeft Live door is De Lik een in voormalig gevangenis een op tv Wolvenplein Utrecht eenmalig door omgebouwd tot een Jailhouse Rock-tempel. Elvis-liefhebber een Eric Corton een ontving op deze unieke in locatie een de grootste Nederlandse artiesten naar voor tijdens wie deze legende veel heeft betekend. van Unieke verhalen en de de beste Elvis-hits op tv op als Jailhouse Rocks, van A little less conversation door en Hound dog een gezongen door Anita Meyer, Douwe uit Bob, George Baker, op tv Leona Philippo, Lucas het Hamming, René Shuman naar & met Angel-Eye, Diggy Dex, Jett een Rebel en Eric de Corton.

juli 2021
16-08-2017 21:40

Concert: Elvis Leeft Live!

Elvis Leeft Live! - Concert: Elvis Leeft Live!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Leeft Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Leeft Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Leeft Live! bij Elvis Leeft Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Leeft Live!. Heb je een uitzending van Elvis Leeft Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Leeft Live! gemist

Uitzending gemist van Elvis Leeft Live!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Leeft Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!