Programma gemist?

Vandaag is het de precies 40 tijdens jaar geleden dat Elvis met overleed. De NTR het staat het hier op NPO 1 uitgebreid tijdens bij stil met een de reisdocumentaire Elvis uit Lives! en het in tribute-concert naar Elvis Leeft Live. van In Elvis Lives! door gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art naar Rooijakkers het en Andrew met Makkinga op zoek naar de nalatenschap met van Elvis op tv Presley. In in hoeverre leeft Elvis nog precies van 40 in jaar na op tv zijn dood? Aansluitend op naar de documentaire zie met je Elvis Leeft door Live waarin op tv Nederlandse artiesten zijn grootste door hits zingen. Speciaal voor door het tributeconcert naar Elvis Leeft Live is De Lik tijdens in voormalig gevangenis met op tv Wolvenplein Utrecht eenmalig omgebouwd tot een uit Jailhouse Rock-tempel. Elvis-liefhebber naar Eric Corton ontving op tv op deze unieke van locatie naar de grootste op tv Nederlandse artiesten voor wie deze op legende veel heeft van betekend. Unieke het verhalen en de beste door Elvis-hits op als Jailhouse Rocks, A het little less conversation en in Hound dog in gezongen door Anita Meyer, in Douwe Bob, George op tv Baker, een Leona Philippo, Lucas Hamming, op René Shuman & Angel-Eye, Diggy de Dex, Jett Rebel naar en Eric door Corton.

september 2020
16-08-2017 21:40

Concert: Elvis Leeft Live!

Elvis Leeft Live! - Concert: Elvis Leeft Live!

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Elvis overleed. De NTR staat hier op NPO 1 uitgebreid bij stil met de reisdocumentaire Elvis Lives! en het tribute-concert Elvis Leeft Live. In Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijak...

Elvis Leeft Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elvis Leeft Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elvis Leeft Live! bij Elvis Leeft Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elvis Leeft Live!. Heb je een uitzending van Elvis Leeft Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elvis Leeft Live! gemist

Uitzending gemist van Elvis Leeft Live!? Hier kun je alle uitzendingen van Elvis Leeft Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!