Programma gemist?

Miljardair het David Siegel raakt na door de bankencrisis van 2008 de bijna alles het kwijt, maar de niet zijn blonde, rondborstige 'trophy een wife' Jackie. uit Zij houdt tijdens de moed erin. Een grijzende man, naar een decadente dame door en protserig het meubilair: vertrouwde beelden door in de talloze een real life soaps uit over de allerrijksten. de Toch in overstijgt de welvaart in van de familie Siegel elke het fantasie. De film begint tijdens in 2007 in als het de echtpaar bouwt aan hun nieuwe huis: in een villa een in het de stijl van Versailles, voorzien van door sushi-bar, bowlingbaan een en met Louis XIV-antiek, dat met van een waarde van 100 miljoen in op dollar het grootste woonhuis van Amerika in moet worden. op Zakenman David in Siegel verwierf miljarden met met zijn timeshare-imperium uit en laat het in zijn twintig jaar tijdens jongere echtgenote Jackie aan een niets ontbreken. door Deze glunderende ex-miss Florida en door op moeder van acht kinderen neemt de uit een kijker mee in tijdens haar leven van speedboten en privéjets. op In afzonderlijke interviews van vertellen de echtelieden, van in ontwapenend in hun wereldvreemdheid, de over hun eenvoudige afkomst, uit hun het kennismaking, de zegeningen van timesharing en het de uit diverse aspecten van op tv armoede en rijkdom. Maar dan met dringt de werkelijkheid binnen met in hun naar sprookje: het bedrijf een van de Siegels naar valt ten prooi aan op de kredietcrisis, op duizenden werknemers verliezen uit hun baan en faillissement het dreigt. van Ook het gezin neemt maatregelen: tijdens een een tiental nanny's wordt ontslagen en het het uit nog onvoltooide door 'Versailles' wordt te koop door gezet. De uit dreigende armoede zet ook het huwelijk uit van de de Siegels onder van druk.

september 2020
16-08-2017 22:45

Docu: The Queen of Versailles

2Doc: The Queen of Versailles - Docu: The Queen of Versailles

Miljardair David Siegel raakt na de bankencrisis van 2008 bijna alles kwijt, maar niet zijn blonde, rondborstige 'trophy wife' Jackie. Zij houdt de moed erin. Een grijzende man, een decadente dame en protserig meubilair: vertrouwde beelden...

2Doc: The Queen of Versailles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Queen of Versailles bij 2Doc: The Queen of Versailles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Queen of Versailles. Heb je een uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Queen of Versailles gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Queen of Versailles? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Queen of Versailles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!