Programma gemist?

Miljardair van David Siegel de raakt na de tijdens bankencrisis van 2008 bijna alles op kwijt, maar niet zijn op tv blonde, rondborstige in 'trophy wife' Jackie. Zij een houdt de met moed erin. Een grijzende naar man, een decadente in dame en protserig van meubilair: vertrouwde beelden in het de talloze real van life soaps de over met de allerrijksten. Toch naar overstijgt de welvaart van de familie van naar Siegel elke fantasie. De film begint in in het 2007 als het echtpaar bouwt aan de hun nieuwe van huis: een villa in op tv de het stijl van Versailles, met voorzien van naar sushi-bar, bowlingbaan en van Louis XIV-antiek, dat met een waarde op van naar 100 miljoen dollar het grootste naar woonhuis van Amerika op van moet worden. Zakenman het David Siegel verwierf miljarden met naar zijn timeshare-imperium door en laat van het zijn twintig jaar jongere echtgenote een Jackie door aan niets ontbreken. Deze glunderende van ex-miss door Florida en moeder de van acht de kinderen neemt de kijker mee tijdens in een haar leven van een speedboten en privéjets. In afzonderlijke het interviews vertellen op de echtelieden, ontwapenend een in hun wereldvreemdheid, tijdens over hun eenvoudige afkomst, hun uit kennismaking, de de zegeningen van timesharing een en van de diverse aspecten van op armoede en rijkdom. Maar uit dan dringt de werkelijkheid binnen naar in hun van sprookje: naar het bedrijf van de Siegels in valt ten prooi aan de de kredietcrisis, duizenden uit op werknemers verliezen hun baan de en faillissement dreigt. Ook het in gezin neemt maatregelen: het een naar tiental nanny's wordt ontslagen en op het nog onvoltooide op 'Versailles' op wordt te koop een gezet. De met dreigende armoede zet ook op tv het huwelijk van de Siegels in onder in druk.

mei 2021
16-08-2017 22:45

Docu: The Queen of Versailles

2Doc: The Queen of Versailles - Docu: The Queen of Versailles

Miljardair David Siegel raakt na de bankencrisis van 2008 bijna alles kwijt, maar niet zijn blonde, rondborstige 'trophy wife' Jackie. Zij houdt de moed erin. Een grijzende man, een decadente dame en protserig meubilair: vertrouwde beelden...

2Doc: The Queen of Versailles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Queen of Versailles bij 2Doc: The Queen of Versailles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Queen of Versailles. Heb je een uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Queen of Versailles gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Queen of Versailles? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Queen of Versailles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!