Programma gemist?

Miljardair op David Siegel raakt na de naar bankencrisis het van 2008 bijna alles kwijt, tijdens maar niet zijn naar blonde, rondborstige 'trophy uit wife' op Jackie. Zij houdt op de moed de erin. Een grijzende man, een met decadente dame en protserig van meubilair: vertrouwde tijdens beelden in de talloze op real op life soaps over de allerrijksten. in Toch overstijgt de in welvaart van de een familie de Siegel elke fantasie. De film tijdens begint in naar 2007 als het echtpaar bouwt aan door door hun nieuwe huis: een op tv villa in op de stijl van Versailles, voorzien van naar sushi-bar, bowlingbaan en een uit Louis XIV-antiek, dat met naar een waarde van op tv 100 miljoen dollar het op tv grootste door woonhuis van Amerika moet worden. Zakenman een David Siegel verwierf door op tv miljarden met zijn timeshare-imperium en laat tijdens tijdens het zijn twintig jaar jongere van echtgenote Jackie aan niets een ontbreken. op Deze glunderende in ex-miss Florida en moeder van acht het kinderen neemt het de kijker van mee in haar leven in van speedboten met en privéjets. In afzonderlijke interviews met met vertellen de echtelieden, tijdens ontwapenend in hun in wereldvreemdheid, over hun eenvoudige in afkomst, hun tijdens kennismaking, de zegeningen van timesharing het en de diverse aspecten op tv van armoede en van op rijkdom. Maar dan dringt de werkelijkheid binnen uit in hun sprookje: van het bedrijf van door de Siegels valt op ten op tv prooi aan tijdens de kredietcrisis, duizenden werknemers verliezen hun door op baan en faillissement dreigt. Ook het met gezin neemt maatregelen: op een met tiental nanny's wordt ontslagen op en het van nog onvoltooide 'Versailles' wordt op tv te koop gezet. van De dreigende armoede van zet op tv ook het huwelijk van de het Siegels onder uit druk.

januari 2021
16-08-2017 22:45

Docu: The Queen of Versailles

2Doc: The Queen of Versailles - Docu: The Queen of Versailles

Miljardair David Siegel raakt na de bankencrisis van 2008 bijna alles kwijt, maar niet zijn blonde, rondborstige 'trophy wife' Jackie. Zij houdt de moed erin. Een grijzende man, een decadente dame en protserig meubilair: vertrouwde beelden...

2Doc: The Queen of Versailles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Queen of Versailles bij 2Doc: The Queen of Versailles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Queen of Versailles. Heb je een uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Queen of Versailles gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Queen of Versailles? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Queen of Versailles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!