Programma gemist?

Miljardair David in Siegel raakt naar na de bankencrisis van 2008 op tv bijna alles kwijt, van door maar niet zijn blonde, rondborstige op 'trophy wife' Jackie. het Zij houdt de moed het erin. Een grijzende man, door een de decadente dame en op tv protserig meubilair: vertrouwde beelden in met de talloze naar real life soaps uit over de allerrijksten. Toch van overstijgt de naar welvaart van de familie op Siegel in elke fantasie. De met film begint in 2007 van als het echtpaar bouwt op aan hun nieuwe huis: uit een villa naar in uit de stijl van Versailles, voorzien van tijdens sushi-bar, met bowlingbaan en Louis XIV-antiek, op dat met een uit waarde van 100 miljoen naar dollar het grootste van woonhuis van op tv Amerika moet worden. Zakenman uit naar David Siegel verwierf miljarden van met zijn timeshare-imperium en uit laat het zijn op twintig jaar een jongere echtgenote Jackie aan op niets ontbreken. Deze op glunderende ex-miss Florida met en op moeder van acht kinderen neemt op tv de tijdens kijker mee in haar leven van een uit speedboten en privéjets. In op afzonderlijke interviews vertellen van de echtelieden, door ontwapenend in hun de wereldvreemdheid, over hun eenvoudige afkomst, hun van kennismaking, de zegeningen van van timesharing en op de diverse aspecten op tv van op armoede en rijkdom. Maar het dan dringt de in werkelijkheid binnen in hun in sprookje: het bedrijf van met de Siegels valt uit ten prooi met aan de kredietcrisis, duizenden door werknemers uit verliezen hun op baan en faillissement naar dreigt. Ook het op gezin neemt maatregelen: een tiental met nanny's wordt ontslagen en op het nog onvoltooide de 'Versailles' wordt de te koop gezet. De in dreigende armoede zet het ook het een huwelijk van de een Siegels onder door druk.

september 2021
16-08-2017 22:45

Docu: The Queen of Versailles

2Doc: The Queen of Versailles - Docu: The Queen of Versailles

Miljardair David Siegel raakt na de bankencrisis van 2008 bijna alles kwijt, maar niet zijn blonde, rondborstige 'trophy wife' Jackie. Zij houdt de moed erin. Een grijzende man, een decadente dame en protserig meubilair: vertrouwde beelden...

2Doc: The Queen of Versailles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Queen of Versailles bij 2Doc: The Queen of Versailles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Queen of Versailles. Heb je een uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Queen of Versailles gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Queen of Versailles? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Queen of Versailles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!