Programma gemist?

Miljardair het David Siegel raakt na op tv de bankencrisis van 2008 tijdens op bijna alles kwijt, maar niet in zijn van blonde, rondborstige 'trophy wife' op tv Jackie. Zij houdt de moed in het erin. Een grijzende man, in een decadente dame en protserig op meubilair: door vertrouwde beelden in de talloze met real life soaps het over de allerrijksten. door Toch overstijgt de met welvaart de van de familie in Siegel elke fantasie. De film een begint in 2007 het als het echtpaar bouwt aan op een hun nieuwe huis: een villa in in de met stijl van Versailles, voorzien van het sushi-bar, bowlingbaan en de Louis met XIV-antiek, dat met een naar waarde op van 100 miljoen het dollar het grootste woonhuis de van Amerika moet worden. Zakenman het David Siegel op tv verwierf miljarden met zijn naar timeshare-imperium en laat met het zijn twintig op tv jaar jongere het echtgenote Jackie van aan niets ontbreken. Deze de glunderende in ex-miss Florida en moeder van acht op kinderen een neemt de kijker naar mee in haar leven van een speedboten en privéjets. uit In naar afzonderlijke interviews vertellen de echtelieden, door ontwapenend in hun in wereldvreemdheid, over op hun eenvoudige afkomst, hun naar kennismaking, de zegeningen het van timesharing en naar de diverse op tv aspecten van armoede op en rijkdom. Maar in dan dringt de het werkelijkheid binnen in door hun sprookje: het bedrijf van op tv de Siegels valt een ten prooi door aan uit de kredietcrisis, duizenden werknemers verliezen een hun baan en faillissement tijdens dreigt. Ook het tijdens op gezin neemt maatregelen: een tiental nanny's het wordt ontslagen met en het nog onvoltooide een 'Versailles' uit wordt te met koop gezet. De dreigende armoede zet tijdens ook uit het huwelijk van de Siegels met onder op druk.

mei 2020
16-08-2017 22:45

Docu: The Queen of Versailles

2Doc: The Queen of Versailles - Docu: The Queen of Versailles

Miljardair David Siegel raakt na de bankencrisis van 2008 bijna alles kwijt, maar niet zijn blonde, rondborstige 'trophy wife' Jackie. Zij houdt de moed erin. Een grijzende man, een decadente dame en protserig meubilair: vertrouwde beelden...

2Doc: The Queen of Versailles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Queen of Versailles bij 2Doc: The Queen of Versailles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Queen of Versailles. Heb je een uitzending van 2Doc: The Queen of Versailles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Queen of Versailles gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Queen of Versailles? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Queen of Versailles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!