Programma gemist?

Van maandag tijdens tot op tv en met woensdag elke avond verse een programma’s in de uit 3LAB de TV-week op NPO3. naar Jonge makers testen hun formats op voor een groot met publiek. Met met vanavond om 21.30 in uur: de Vrienden van de Bijlmer. Rapper en op trotse Bijlmerbewoner Gideon door neemt samen de met zijn crew Johan door Eikelboom op mee de Bijlmer in. Lukt op tv het de mannen om uit op tv hier 48 uur van gastvrijheid te in leven? door Gideon a.k.a. Gikkels heeft als uit onderdeel van naar het programma een tijdens Spoken Word gemaakt: uit “Loop mee door uit mijn wijk, want op tv door mijn bril zie een uit je alles eerlijk en helder.” Samen met een zijn crew een dompelt Gideon met EO-presentator Johan onder in de op smeltkroes van door culturen. Ook al op tv staat het stadsdeel van niet zo goed bekend; op tv tijdens volgens Gideon kan iedereen een vriend naar van de Bijlmer door worden. uit Zelfs Johan, van die met zijn in gezin in een tijdens Vinex-wijk woont. Om zijn vooroordelen van weg te nemen, wil door Gideon door een andere een Bijlmer laten zien. Onderweg hebben de tijdens op mannen veel spontane en confronterende op tv ontmoetingen. de Bijvoorbeeld met Laetitia Williams, die naar eten maakt voor uit hulpbehoevende ouderen. Bij het op rondbrengen uit van dit eten in eindigt Gideon kokhalzend bij het het balkon... De crew een maakt onderdeel uit van door de aflevering met en tijdens bestaat uit twee door vrienden van Gideon: cameramannen op tv Dwight Burnet (Drovideo) de en Lassy Gnini. naar Je ziet door ze af en toe in door beeld of hoort in ze meepraten. Met tijdens rauwe beelden, urban het muziek het en een ontspannen sfeer door delen de vrienden door hun door humor en de echtheid de van Bijlmer met van Johan. Johan: “De vanzelfsprekendheid hoe de door mensen naar uit de Bijlmer begaan van zijn op met elkaar en voor uit elkaar zorgen is door bijzonder om mee te maken! met Een de wijk die bekend stond vanwege in onveiligheid het en criminaliteit, heb ik met ervaren als een tijdens omgeving van betrokkenheid de en een gastvrijheid.’

mei 2020
16-08-2017 21:35

3LAB: Vrienden van de Bijlmer

3Lab: Vrienden van de Bijlmer - 3LAB: Vrienden van de Bijlmer

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.30 uur: Vrienden van de Bijlmer. Rapper en trotse Bijlmerbewoner Gideon nee...

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer bij 3Lab: Vrienden van de Bijlmer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer. Heb je een uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!