Programma gemist?

Van naar maandag tot en naar met woensdag met elke avond verse tijdens programma’s in de het 3LAB TV-week op in NPO3. Jonge makers testen hun formats op tv voor een op groot publiek. Met vanavond uit om 21.30 uur: met Vrienden van tijdens de Bijlmer. Rapper tijdens en trotse Bijlmerbewoner Gideon op neemt samen met met zijn crew Johan uit Eikelboom mee de Bijlmer op in. de Lukt het de mannen om op tv hier op 48 uur van van gastvrijheid te leven? Gideon a.k.a. van Gikkels heeft als door onderdeel van op tv het programma op tv een Spoken Word door gemaakt: “Loop mee door op mijn wijk, want door met mijn op tv bril zie je alles in eerlijk en helder.” Samen met door zijn de crew dompelt Gideon EO-presentator op tv Johan in onder in de smeltkroes van culturen. tijdens Ook in al staat het stadsdeel met niet zo goed bekend; de door volgens Gideon kan door iedereen een vriend van de op tv Bijlmer worden. het Zelfs Johan, die met tijdens zijn gezin in in een Vinex-wijk woont. Om van zijn vooroordelen op tv weg in te nemen, wil de Gideon een andere Bijlmer laten de zien. Onderweg hebben in de mannen veel spontane het en op tv confronterende ontmoetingen. Bijvoorbeeld met uit Laetitia Williams, die eten het maakt voor hulpbehoevende uit naar ouderen. Bij het rondbrengen van dit tijdens eten eindigt met Gideon kokhalzend tijdens bij het van balkon... De crew maakt van onderdeel uit van de aflevering en naar bestaat uit uit twee het vrienden van Gideon: cameramannen Dwight naar Burnet (Drovideo) en met Lassy Gnini. op tv Je ziet ze een af en de toe in beeld of van hoort ze meepraten. Met rauwe op de beelden, urban muziek en een de ontspannen sfeer het delen de vrienden door hun op tv humor en op echtheid de Bijlmer tijdens met Johan. Johan: met “De vanzelfsprekendheid hoe de op mensen op uit de van Bijlmer begaan zijn met elkaar en in voor elkaar met zorgen is bijzonder om in een mee te maken! de Een wijk die bekend stond vanwege een onveiligheid en door criminaliteit, heb in ik ervaren op tv als een omgeving van op betrokkenheid en op gastvrijheid.’

juni 2021
16-08-2017 21:35

3LAB: Vrienden van de Bijlmer

3Lab: Vrienden van de Bijlmer - 3LAB: Vrienden van de Bijlmer

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.30 uur: Vrienden van de Bijlmer. Rapper en trotse Bijlmerbewoner Gideon nee...

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer bij 3Lab: Vrienden van de Bijlmer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer. Heb je een uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!