Programma gemist?

Van maandag door tot en in met woensdag tijdens elke avond verse programma’s door in de 3LAB TV-week op in het NPO3. Jonge makers testen hun op formats in voor een groot publiek. een Met vanavond om 21.30 uur: met Vrienden van de in Bijlmer. Rapper een en trotse Bijlmerbewoner in Gideon neemt samen met op tv zijn crew Johan Eikelboom de mee de tijdens Bijlmer in. van Lukt het de mannen om in hier 48 uur een op van gastvrijheid te leven? in Gideon a.k.a. Gikkels tijdens heeft als onderdeel van het naar tijdens programma een Spoken Word gemaakt: “Loop uit door mee door mijn wijk, want door naar mijn bril van zie je alles met eerlijk en op helder.” Samen met zijn met crew dompelt Gideon EO-presentator op tv Johan de onder in de smeltkroes van de culturen. Ook de al staat het stadsdeel tijdens niet zo goed tijdens bekend; op tv volgens Gideon kan van iedereen een vriend uit van de Bijlmer worden. Zelfs van Johan, die met zijn naar gezin door in een uit Vinex-wijk woont. Om zijn het vooroordelen weg te nemen, uit wil Gideon een naar andere Bijlmer laten op zien. Onderweg hebben de naar mannen veel spontane uit en confronterende ontmoetingen. in Bijvoorbeeld met Laetitia van Williams, die eten uit maakt voor hulpbehoevende de ouderen. Bij met het rondbrengen van op dit eten eindigt Gideon op kokhalzend bij het uit balkon... De crew naar maakt onderdeel uit van op tv met de aflevering en bestaat op tv uit twee uit vrienden van Gideon: cameramannen Dwight door Burnet (Drovideo) in en Lassy Gnini. uit Je ziet een ze af en toe in beeld uit of hoort ze van meepraten. Met op rauwe beelden, urban met muziek en een ontspannen in het sfeer delen de naar vrienden door hun humor en op tv echtheid de Bijlmer met van Johan. Johan: op tv “De het vanzelfsprekendheid hoe de mensen in uit de Bijlmer begaan zijn uit met door elkaar en voor tijdens elkaar zorgen in is bijzonder om mee op tv te maken! Een wijk tijdens die de bekend stond vanwege het onveiligheid en criminaliteit, heb ik ervaren op tv als een van omgeving van tijdens betrokkenheid en op gastvrijheid.’

december 2021
16-08-2017 21:35

3LAB: Vrienden van de Bijlmer

3Lab: Vrienden van de Bijlmer - 3LAB: Vrienden van de Bijlmer

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.30 uur: Vrienden van de Bijlmer. Rapper en trotse Bijlmerbewoner Gideon nee...

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer bij 3Lab: Vrienden van de Bijlmer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer. Heb je een uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!