Programma gemist?

Van het maandag tot en het met woensdag elke avond tijdens verse programma’s in de in 3LAB de TV-week op NPO3. Jonge het makers testen hun van formats voor een tijdens groot publiek. tijdens Met vanavond om op 21.30 uur: Vrienden door van de uit Bijlmer. Rapper en trotse de Bijlmerbewoner Gideon neemt samen met zijn op crew Johan op Eikelboom uit mee de Bijlmer in. in Lukt het de mannen het om naar hier 48 uur van gastvrijheid te met leven? Gideon een a.k.a. Gikkels heeft naar als onderdeel van tijdens het van programma een Spoken van Word gemaakt: “Loop mee door in mijn wijk, want het door mijn bril zie een je alles op tv eerlijk en helder.” Samen het met zijn uit crew dompelt Gideon EO-presentator uit Johan het onder in de smeltkroes het van culturen. Ook al op tv staat het stadsdeel een niet van zo goed bekend; volgens Gideon door kan van iedereen een vriend van het de Bijlmer worden. Zelfs een Johan, die met uit zijn gezin in een door het Vinex-wijk woont. Om zijn uit vooroordelen weg te het nemen, wil Gideon tijdens een andere Bijlmer een laten zien. van Onderweg hebben de tijdens mannen veel spontane en confronterende een ontmoetingen. Bijvoorbeeld met Laetitia een een Williams, die eten maakt voor hulpbehoevende op ouderen. Bij op tv het rondbrengen van naar dit eten eindigt de Gideon kokhalzend in bij het balkon... De crew op tv maakt tijdens onderdeel uit van de de aflevering en in bestaat uit twee vrienden het van Gideon: cameramannen Dwight Burnet met (Drovideo) en Lassy in het Gnini. Je ziet ze af naar en toe door in beeld of hoort ze naar meepraten. Met op tv rauwe beelden, het urban muziek en een het ontspannen naar sfeer delen de vrienden door met hun humor op tv en echtheid de de Bijlmer met Johan. het Johan: “De vanzelfsprekendheid op tv hoe de mensen uit de van Bijlmer begaan het zijn naar met elkaar en een voor elkaar zorgen is door bijzonder om mee te maken! in de Een wijk die bekend stond vanwege het onveiligheid en op tv criminaliteit, heb naar ik ervaren als een de omgeving van betrokkenheid van en het gastvrijheid.’

maart 2021
16-08-2017 21:35

3LAB: Vrienden van de Bijlmer

3Lab: Vrienden van de Bijlmer - 3LAB: Vrienden van de Bijlmer

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.30 uur: Vrienden van de Bijlmer. Rapper en trotse Bijlmerbewoner Gideon nee...

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer bij 3Lab: Vrienden van de Bijlmer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer. Heb je een uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!