Programma gemist?

Van maandag tot uit tijdens en met woensdag elke avond verse uit programma’s in een de 3LAB TV-week op met op NPO3. Jonge makers testen hun uit formats in voor een groot publiek. de Met vanavond om op 21.30 uur: Vrienden van de met van Bijlmer. Rapper en trotse Bijlmerbewoner Gideon van neemt uit samen met zijn crew Johan Eikelboom naar mee de tijdens Bijlmer in. Lukt door het de mannen om op tv van hier 48 uur van gastvrijheid te het leven? Gideon a.k.a. op tv Gikkels in heeft als met onderdeel van het op programma een Spoken Word gemaakt: op tv “Loop mee in door mijn wijk, want door door mijn in bril zie van je alles eerlijk een en helder.” Samen met op tv zijn crew dompelt Gideon EO-presentator Johan van onder in de het smeltkroes van door culturen. Ook al staat op het van stadsdeel niet zo door goed bekend; volgens Gideon een kan iedereen in een vriend van de Bijlmer door worden. Zelfs Johan, op tv die met zijn door tijdens gezin in een Vinex-wijk naar woont. Om zijn de vooroordelen weg te nemen, wil tijdens tijdens Gideon een andere Bijlmer laten zien. uit Onderweg hebben door de mannen een veel spontane en het confronterende ontmoetingen. Bijvoorbeeld met Laetitia in Williams, die op eten op maakt voor hulpbehoevende ouderen. door Bij het van rondbrengen van dit eten eindigt een Gideon kokhalzend bij naar het balkon... De crew van maakt onderdeel uit van in de aflevering door en bestaat op uit twee door vrienden van Gideon: cameramannen een Dwight Burnet (Drovideo) en Lassy een uit Gnini. Je ziet ze af en van het toe in beeld door of hoort ze meepraten. Met rauwe door beelden, urban op muziek en een ontspannen uit sfeer het delen de vrienden door op tv hun van humor en echtheid de naar Bijlmer met in Johan. Johan: “De vanzelfsprekendheid hoe de een in mensen uit de Bijlmer begaan zijn door met een elkaar en voor in elkaar zorgen is bijzonder in om mee te maken! met Een wijk die op bekend stond het vanwege onveiligheid en op criminaliteit, heb ik op tv ervaren met als een omgeving van betrokkenheid en een naar gastvrijheid.’

oktober 2020
16-08-2017 21:35

3LAB: Vrienden van de Bijlmer

3Lab: Vrienden van de Bijlmer - 3LAB: Vrienden van de Bijlmer

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 21.30 uur: Vrienden van de Bijlmer. Rapper en trotse Bijlmerbewoner Gideon nee...

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer bij 3Lab: Vrienden van de Bijlmer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer. Heb je een uitzending van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Vrienden van de Bijlmer gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Vrienden van de Bijlmer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-08-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!