Programma gemist?

Econoom en met schrijver Robert Reich legt het haarscherp uit waardoor naar in de ongelijkheid tussen arm en rijk tijdens in de de Verenigde op tv Staten de laatste in jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is de volgens hem van de oorzaak op van de economische problemen op tv in de het afgelopen dertig door jaar. Er gaat zoveel geld door naar een met kleine groep mensen met door topinkomens, dat de middenklasse op niet met meer genoeg verdient met om de economie draaiende te met houden. een De meeste in huishoudens hebben enorme schulden. Tegelijkertijd verdient van het één procent van de van inwoners meer dan twintig procent het van het naar nationale inkomen. tijdens Dit heeft volgens Reich met niet alleen effect op van de met Amerikaanse economie, maar op ook met de het democratie.

januari 2021
18-08-2017 00:30

Inequality for all

2Doc: Inequality for all - Inequality for all

Econoom en schrijver Robert Reich legt haarscherp uit waardoor de ongelijkheid tussen arm en rijk in de Verenigde Staten de laatste jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is volgens hem de oorzaak van de economische problemen in de afgelope...

2Doc: Inequality for all gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Inequality for all de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Inequality for all bij 2Doc: Inequality for all liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Inequality for all. Heb je een uitzending van 2Doc: Inequality for all gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Inequality for all gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Inequality for all? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Inequality for all kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!