Programma gemist?

Econoom op en schrijver Robert Reich het legt haarscherp de uit waardoor van de ongelijkheid tussen arm en uit rijk in de van Verenigde Staten de laatste het jaren is op tv toegenomen. Deze ongelijkheid is met volgens hem de door oorzaak de van de economische op problemen in de afgelopen dertig uit jaar. Er op tv gaat naar zoveel geld naar een kleine tijdens groep de mensen met topinkomens, dat de middenklasse naar niet meer op tv genoeg verdient om de met economie draaiende uit te houden. De van meeste huishoudens naar hebben enorme schulden. op Tegelijkertijd verdient op één procent van in de inwoners meer dan een twintig procent van het op nationale inkomen. Dit op tv heeft volgens door Reich niet alleen effect op met de Amerikaanse economie, uit maar van op ook de op democratie.

mei 2020
18-08-2017 00:30

Inequality for all

2Doc: Inequality for all - Inequality for all

Econoom en schrijver Robert Reich legt haarscherp uit waardoor de ongelijkheid tussen arm en rijk in de Verenigde Staten de laatste jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is volgens hem de oorzaak van de economische problemen in de afgelope...

2Doc: Inequality for all gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Inequality for all de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Inequality for all bij 2Doc: Inequality for all liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Inequality for all. Heb je een uitzending van 2Doc: Inequality for all gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Inequality for all gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Inequality for all? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Inequality for all kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!