Programma gemist?

Econoom in en schrijver Robert Reich tijdens legt van haarscherp uit waardoor de ongelijkheid van tussen arm het en rijk in het de Verenigde Staten op de laatste jaren het is toegenomen. Deze ongelijkheid op tv is volgens hem de een oorzaak van de in economische problemen van in de afgelopen dertig het jaar. uit Er gaat zoveel de geld naar een kleine groep met mensen met topinkomens, in dat het de middenklasse niet meer het genoeg tijdens verdient om de economie met draaiende te houden. De de meeste door huishoudens hebben enorme schulden. in Tegelijkertijd verdient van één procent van de inwoners meer de de dan twintig procent van het nationale op tv inkomen. Dit in heeft volgens Reich niet op tv alleen een effect op uit de Amerikaanse economie, maar op op ook de het democratie.

september 2021
18-08-2017 00:30

Inequality for all

2Doc: Inequality for all - Inequality for all

Econoom en schrijver Robert Reich legt haarscherp uit waardoor de ongelijkheid tussen arm en rijk in de Verenigde Staten de laatste jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is volgens hem de oorzaak van de economische problemen in de afgelope...

2Doc: Inequality for all gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Inequality for all de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Inequality for all bij 2Doc: Inequality for all liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Inequality for all. Heb je een uitzending van 2Doc: Inequality for all gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Inequality for all gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Inequality for all? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Inequality for all kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!