Programma gemist?

Econoom en de schrijver op tv Robert Reich legt haarscherp met uit waardoor de met ongelijkheid tussen arm en van rijk in de Verenigde van Staten in de laatste naar jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is in volgens een hem de oorzaak het van de economische problemen tijdens in de afgelopen het dertig jaar. Er een gaat zoveel van geld naar door een kleine groep mensen van met topinkomens, dat de in middenklasse niet meer op tv genoeg verdient de om de de economie draaiende te houden. De meeste uit huishoudens met hebben enorme schulden. Tegelijkertijd een verdient één naar procent van door de inwoners meer dan twintig uit procent van de het nationale inkomen. een Dit heeft volgens Reich in niet een alleen effect op de Amerikaanse tijdens economie, maar tijdens op ook de een democratie.

mei 2021
18-08-2017 00:30

Inequality for all

2Doc: Inequality for all - Inequality for all

Econoom en schrijver Robert Reich legt haarscherp uit waardoor de ongelijkheid tussen arm en rijk in de Verenigde Staten de laatste jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is volgens hem de oorzaak van de economische problemen in de afgelope...

2Doc: Inequality for all gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Inequality for all de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Inequality for all bij 2Doc: Inequality for all liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Inequality for all. Heb je een uitzending van 2Doc: Inequality for all gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Inequality for all gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Inequality for all? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Inequality for all kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!