Programma gemist?

Econoom en schrijver op tv op Robert Reich legt haarscherp uit waardoor met de ongelijkheid tussen uit arm en rijk in uit in de Verenigde Staten de laatste de met jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is door volgens hem de uit oorzaak van een de een economische problemen in in de afgelopen dertig jaar. Er een gaat zoveel van geld naar een in kleine groep in mensen met topinkomens, dat de middenklasse tijdens niet meer tijdens genoeg in verdient om de economie draaiende naar te van houden. De meeste huishoudens een hebben enorme schulden. Tegelijkertijd een verdient één de procent van de tijdens inwoners meer dan met twintig procent van een het nationale inkomen. Dit heeft tijdens volgens Reich het niet de alleen effect op de Amerikaanse economie, een maar op ook tijdens de uit democratie.

oktober 2020
18-08-2017 00:30

Inequality for all

2Doc: Inequality for all - Inequality for all

Econoom en schrijver Robert Reich legt haarscherp uit waardoor de ongelijkheid tussen arm en rijk in de Verenigde Staten de laatste jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is volgens hem de oorzaak van de economische problemen in de afgelope...

2Doc: Inequality for all gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Inequality for all de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Inequality for all bij 2Doc: Inequality for all liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Inequality for all. Heb je een uitzending van 2Doc: Inequality for all gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Inequality for all gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Inequality for all? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Inequality for all kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!