Programma gemist?

Econoom en schrijver uit op Robert Reich legt haarscherp op uit waardoor de uit ongelijkheid tussen arm het en rijk in de door Verenigde Staten de laatste met jaren is toegenomen. op van Deze ongelijkheid is op volgens hem de door oorzaak van de economische problemen de in de de afgelopen dertig jaar. Er gaat naar zoveel geld op tv naar naar een kleine groep door mensen met topinkomens, dat de door middenklasse niet meer genoeg naar op tv verdient om de de economie draaiende te houden. De meeste in huishoudens hebben enorme door schulden. Tegelijkertijd in verdient één procent op van de inwoners meer een dan twintig procent op tv van het in nationale inkomen. Dit in heeft volgens Reich met niet tijdens alleen effect op de Amerikaanse naar economie, van maar op ook in de democratie.

oktober 2020
18-08-2017 00:30

Inequality for all

2Doc: Inequality for all - Inequality for all

Econoom en schrijver Robert Reich legt haarscherp uit waardoor de ongelijkheid tussen arm en rijk in de Verenigde Staten de laatste jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is volgens hem de oorzaak van de economische problemen in de afgelope...

2Doc: Inequality for all gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Inequality for all de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Inequality for all bij 2Doc: Inequality for all liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Inequality for all. Heb je een uitzending van 2Doc: Inequality for all gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Inequality for all gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Inequality for all? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Inequality for all kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!