Programma gemist?

Documentaire over hockeymeisjes naar op de het keerpunt in hun leven. naar Ze spelen hun op laatste seizoen in een een een van de beste meisjes-A jeugdteams op van Nederland met (AH&BC). In Amsterdam-Zuid moeten het de uit meisjes aan uit hoge verwachtingen voldoen, in de in opmaat naar het op tv landskampioenschap. We volgen deze naar talenten een het jaar lang uit en leren hun wereld de kennen: uit de dromen, de feesten, het uit eindexamen, blessures, selecties en met tijdens alle opofferingen die de weg naar door de op topsport met tijdens zich meebrengt. Kunnen ze alle afleidingen door de weerstaan en lukt het het hen om op tijd een uit op tv eenheid te vormen op om zo de juiste met weg naar het uit kampioenschap in op te slaan? Voor met wie wordt de hockeydroom realiteit door en wie zal ooit naar het volkslied meezingen uit op de Olympische naar op Spelen?

Het door meisjes-A-team van tijdens AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams in van Nederland, het wordt een seizoen lang de op tv gevolgd in hun jacht naar het uit landskampioenschap. De documentaire van biedt een op tv unieke inkijk de in het naar doorgaans zo gesloten bolwerk van een de een hockeywereld en in het bijzonder die een van Amsterdam-Zuid, waar de uit de Audi's, Range Rovers de en Ferrari's van glanzen op de met parkeerplaats. We leren de een wereld kennen van deze getalenteerde tijdens meisjes; de tijdens dromen, op de feesten, het naar eindexamen, de blessures, selecties en alle in opofferingen met die de weg naar de in topsport naar met zich meebrengt. op tv De 3Doc: Hockeymeisjes in is te de zien op de avond van de de start van het van EK Hockey in het het Nederland. Het team moet aan van hoge verwachtingen voldoen. Buiten door het teambelang heeft de ieder naar meisje ook haar op eigen (verborgen) agenda. Want als met door ze met de tijdens hoge druk kunnen op tv om gaan, wordt een van hen van in in de toekomst naar misschien wel de nieuwe Naomi tijdens van in As of Ellen Hoog. Hoe combineren een de meiden in hun al drukke leven van met tophockey, op tv op weg met naar het landskampioenschap? een En wie gaat er een na tijdens dit seizoen door binnen de topsport naar of stopt na uit al in die fanatieke tijdens jaren? De spanningen binnen het door veld de staan door al door deze vraagstukken op naar scherp. De meiden staan op een door keerpunt door van hun leven, waar ze op tv erachter het komen dat er een meer overwinningen zijn door te behalen op dan alleen binnen de witte lijnen de van het op tv kunstgrasveld. AH&BC, kortweg een ‘Amsterdam’, is een van de de grootste van en uit succesvolste hockeyclubs van het land in en de het oudste hockeyclub van het het Europese uit vasteland. Het wordt ook door wel het naar ‘Ajax’ onder de hockeyclubs genoemd. een Binnen dit team door zitten zeven meisjes het al in door het Nederlands A, iets wat van een unicum uit is. Het sportcomplex in van AH&BC ligt een in het Amsterdamse Bos op tv en in heeft de op beschikking over het beroemde het Wagener Stadion. met Dit nationale hockeystadion is naar het toneel van het Europees in op Kampioenschap voor dames en heren (18 met t/m 27 augustus) de waarvan de in hoogtepunten op tv op te naar zien zijn bij met NPO 3.

oktober 2020
21-08-2019 21:50

Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Hockeymeisjes

Documentaire over hockeymeisjes op het keerpunt in hun leven. Ze spelen hun laatste seizoen in een van de beste meisjes-A jeugdteams van Nederland (AH&BC). In Amsterdam-Zuid moeten de meisjes aan hoge verwachtingen voldoen, in de opmaat naa...

18-08-2017 21:55

Docu: Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Docu: Hockeymeisjes

Het meisjes-A-team van AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams van Nederland, wordt een seizoen lang gevolgd in hun jacht naar het landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke inkijk in het doorgaans zo gesloten bolwerk van de hocke...

3Doc: Hockeymeisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Hockeymeisjes bij 3Doc: Hockeymeisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Hockeymeisjes. Heb je een uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Hockeymeisjes gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Hockeymeisjes? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Hockeymeisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!