Programma gemist?

Documentaire over door hockeymeisjes op op het keerpunt in in hun leven. Ze spelen hun tijdens laatste seizoen in op tv een van de van beste meisjes-A jeugdteams op tijdens van Nederland (AH&BC). In een Amsterdam-Zuid moeten de naar meisjes aan op hoge verwachtingen voldoen, in de opmaat een op tv naar het landskampioenschap. We volgen een deze talenten een jaar van lang en leren uit hun wereld een kennen: de uit dromen, de in feesten, het eindexamen, blessures, selecties en het op tv alle opofferingen die de op tv weg naar van de topsport met zich naar meebrengt. Kunnen door ze alle afleidingen op weerstaan en lukt het hen om van op tijd een uit eenheid door te vormen om zo de tijdens juiste weg naar van met het kampioenschap in te door slaan? Voor wie wordt de op hockeydroom realiteit met en wie zal uit ooit het naar volkslied meezingen op de Olympische op tv op tv Spelen?

Het het meisjes-A-team van AH&BC, een de van de beste meisjes-A-teams de het van Nederland, wordt een seizoen het lang gevolgd in uit hun jacht uit naar het de landskampioenschap. De documentaire biedt een op tv unieke in inkijk in het doorgaans zo gesloten het bolwerk van op de hockeywereld tijdens en in het tijdens bijzonder die van Amsterdam-Zuid, een waar uit de Audi's, Range Rovers en Ferrari's met glanzen op de door parkeerplaats. We op tv leren tijdens de wereld kennen naar van deze getalenteerde meisjes; de op dromen, de met feesten, het eindexamen, de van blessures, van selecties en alle opofferingen die in de door weg naar de topsport op tv met zich naar meebrengt. De 3Doc: Hockeymeisjes is te de zien op op de in avond van de start van het de een EK Hockey in uit Nederland. Het team moet aan op tv hoge verwachtingen op voldoen. Buiten het teambelang met heeft op tv ieder meisje ook haar in eigen (verborgen) met agenda. Want als ze uit met de hoge druk op tv kunnen om gaan, wordt uit een van uit hen in de de toekomst in misschien wel de nieuwe tijdens Naomi van met As of Ellen Hoog. Hoe tijdens combineren de meiden hun door al drukke door leven met tophockey, het op weg naar het tijdens landskampioenschap? En in wie de gaat er na dit seizoen door in binnen de topsport in of stopt na op al die fanatieke uit jaren? De het spanningen binnen het uit veld staan door met al deze vraagstukken op naar scherp. De meiden door staan op een een keerpunt van hun in leven, waar ze naar erachter komen het dat er meer uit overwinningen zijn het te behalen dan alleen tijdens binnen de witte lijnen in van het de kunstgrasveld. AH&BC, het kortweg ‘Amsterdam’, is een uit van de grootste en het succesvolste hockeyclubs tijdens van het land van en de oudste hockeyclub met van het op tv Europese vasteland. Het met wordt ook wel tijdens het ‘Ajax’ onder de met hockeyclubs genoemd. een Binnen op dit team zitten het zeven meisjes al op tv in het Nederlands door A, iets wat een unicum is. de Het sportcomplex met van AH&BC ligt in in het Amsterdamse van Bos en heeft de op beschikking over het het beroemde Wagener van Stadion. Dit nationale op tv hockeystadion is het tijdens toneel van uit het Europees een Kampioenschap voor dames en heren met (18 t/m 27 het augustus) waarvan de hoogtepunten op tv door op tv te zien de zijn bij NPO van 3.

januari 2020
21-08-2019 21:50

Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Hockeymeisjes

Documentaire over hockeymeisjes op het keerpunt in hun leven. Ze spelen hun laatste seizoen in een van de beste meisjes-A jeugdteams van Nederland (AH&BC). In Amsterdam-Zuid moeten de meisjes aan hoge verwachtingen voldoen, in de opmaat naa...

18-08-2017 21:55

Docu: Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Docu: Hockeymeisjes

Het meisjes-A-team van AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams van Nederland, wordt een seizoen lang gevolgd in hun jacht naar het landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke inkijk in het doorgaans zo gesloten bolwerk van de hocke...

3Doc: Hockeymeisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Hockeymeisjes bij 3Doc: Hockeymeisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Hockeymeisjes. Heb je een uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Hockeymeisjes gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Hockeymeisjes? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Hockeymeisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!