Programma gemist?

Documentaire de over hockeymeisjes op het de keerpunt in hun tijdens leven. door Ze spelen hun laatste seizoen in uit een de van de beste meisjes-A jeugdteams met van Nederland (AH&BC). in In Amsterdam-Zuid moeten uit de meisjes een aan hoge verwachtingen voldoen, van in de van opmaat naar met het landskampioenschap. We het volgen deze talenten een jaar naar lang en een leren van hun wereld kennen: de uit dromen, de feesten, het eindexamen, door van blessures, selecties en alle opofferingen die de de de weg naar de topsport met in op zich meebrengt. Kunnen het ze alle afleidingen op tv weerstaan en lukt met het hen om op tijd een een op tv eenheid te vormen om uit zo de juiste op tv weg naar het kampioenschap uit in te slaan? Voor op tv wie wordt de met hockeydroom met realiteit en wie tijdens zal ooit het volkslied de meezingen op het de Olympische naar Spelen?

Het op tv meisjes-A-team van AH&BC, de een van in de beste meisjes-A-teams van Nederland, op tv wordt een seizoen lang uit gevolgd in hun uit jacht naar het naar landskampioenschap. De in documentaire biedt op tv een unieke inkijk het in het doorgaans zo het gesloten bolwerk van de de van hockeywereld en in het bijzonder die uit van Amsterdam-Zuid, op tv waar de door Audi's, Range van Rovers en Ferrari's een glanzen op de parkeerplaats. van We leren de wereld naar kennen van deze getalenteerde naar meisjes; op de dromen, de feesten, het het eindexamen, de uit blessures, een selecties en alle opofferingen door die de weg van naar de door topsport met zich in meebrengt. De 3Doc: naar Hockeymeisjes is te zien naar op de avond van de naar naar start van het van EK Hockey in uit Nederland. Het team moet aan tijdens hoge met verwachtingen voldoen. Buiten het teambelang van heeft ieder op tv meisje ook haar eigen tijdens (verborgen) met agenda. Want als met ze met de hoge druk kunnen naar naar om gaan, wordt een van van hen in de naar toekomst in misschien wel de op tv nieuwe Naomi van As tijdens of Ellen Hoog. door Hoe combineren de meiden uit hun al van drukke leven met tophockey, op een weg uit naar het uit landskampioenschap? En wie het gaat er na tijdens dit seizoen door door binnen de topsport of stopt na met al die met fanatieke jaren? het De spanningen binnen het met veld naar staan door al deze vraagstukken op op scherp. De meiden in staan op naar een uit keerpunt van hun leven, naar waar ze erachter komen met dat er door meer overwinningen zijn te behalen het dan de alleen binnen de witte uit lijnen van het de kunstgrasveld. AH&BC, in kortweg ‘Amsterdam’, is op tv een van de grootste een en succesvolste hockeyclubs van van het op land en de oudste een hockeyclub van met het Europese op vasteland. Het wordt ook in wel het het ‘Ajax’ onder de op hockeyclubs genoemd. Binnen dit team zitten van zeven meisjes al met in uit het Nederlands A, iets wat het een een unicum is. Het uit sportcomplex van van AH&BC ligt in het Amsterdamse een Bos en heeft de door naar beschikking over het beroemde Wagener tijdens Stadion. op Dit nationale hockeystadion is het toneel het van het met Europees in Kampioenschap voor dames en heren (18 de t/m op tv 27 augustus) waarvan uit de hoogtepunten op met tv te zien zijn bij het naar NPO 3.

maart 2021
21-08-2019 21:50

Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Hockeymeisjes

Documentaire over hockeymeisjes op het keerpunt in hun leven. Ze spelen hun laatste seizoen in een van de beste meisjes-A jeugdteams van Nederland (AH&BC). In Amsterdam-Zuid moeten de meisjes aan hoge verwachtingen voldoen, in de opmaat naa...

18-08-2017 21:55

Docu: Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Docu: Hockeymeisjes

Het meisjes-A-team van AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams van Nederland, wordt een seizoen lang gevolgd in hun jacht naar het landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke inkijk in het doorgaans zo gesloten bolwerk van de hocke...

3Doc: Hockeymeisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Hockeymeisjes bij 3Doc: Hockeymeisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Hockeymeisjes. Heb je een uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Hockeymeisjes gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Hockeymeisjes? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Hockeymeisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!