Programma gemist?

Documentaire over op hockeymeisjes op het uit keerpunt in uit hun leven. uit Ze spelen hun laatste seizoen naar in met een van de beste tijdens meisjes-A jeugdteams van het Nederland (AH&BC). uit In Amsterdam-Zuid moeten de meisjes naar aan hoge een verwachtingen voldoen, in de uit opmaat naar het een landskampioenschap. We volgen van deze talenten een uit jaar lang en leren op tv hun met wereld kennen: de met dromen, de van feesten, het eindexamen, blessures, selecties en door alle op tv opofferingen die de weg naar door de topsport met tijdens in zich meebrengt. Kunnen ze alle afleidingen de weerstaan van en lukt door het hen om op tijd een een eenheid te het vormen om zo de op tv tijdens juiste weg naar het kampioenschap in met te slaan? door Voor wie wordt de uit hockeydroom realiteit en tijdens wie zal ooit met het uit volkslied meezingen op de Olympische met tijdens Spelen?

Het meisjes-A-team in van AH&BC, een naar van de beste meisjes-A-teams naar van Nederland, wordt door een seizoen uit lang gevolgd in door hun door jacht naar het van landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke tijdens uit inkijk in het doorgaans zo gesloten de bolwerk van de door hockeywereld en van in het bijzonder die tijdens van Amsterdam-Zuid, waar de de de Audi's, Range Rovers tijdens en Ferrari's glanzen op uit de het parkeerplaats. We leren de wereld tijdens kennen van deze getalenteerde naar meisjes; de op dromen, de uit feesten, het eindexamen, de het blessures, selecties en alle tijdens opofferingen naar die de weg naar met de topsport de met zich meebrengt. het De 3Doc: Hockeymeisjes is tijdens te zien door op de avond naar van de start van het op tv EK Hockey in op tv Nederland. Het de team door moet aan hoge verwachtingen voldoen. Buiten het het teambelang heeft op tv ieder meisje ook van haar eigen op tv (verborgen) agenda. Want door als ze met met de hoge druk kunnen met om gaan, op tv wordt een van hen van in met de toekomst met misschien wel de nieuwe een Naomi van het As of Ellen Hoog. Hoe door combineren de op tv meiden hun al drukke op leven met tophockey, tijdens op weg naar naar het landskampioenschap? met En wie gaat er na op de dit seizoen door binnen de het topsport of stopt na door uit al die fanatieke jaren? De met spanningen binnen het op veld staan door al door deze vraagstukken op door scherp. De naar meiden staan op op tv een tijdens keerpunt van hun leven, waar op ze erachter komen van dat door er meer overwinningen de zijn te behalen dan alleen binnen in de witte lijnen naar van het kunstgrasveld. tijdens AH&BC, kortweg ‘Amsterdam’, door van is een van de naar grootste en succesvolste hockeyclubs van het op tv het land en op tv de oudste hockeyclub op tv van het Europese vasteland. Het op wordt ook wel het van ‘Ajax’ onder op de hockeyclubs genoemd. Binnen op naar dit team zitten met zeven meisjes al op tv in het Nederlands A, iets wat een een unicum met is. Het tijdens sportcomplex van AH&BC ligt in naar het Amsterdamse Bos een in en heeft de beschikking over tijdens het beroemde Wagener op tv Stadion. Dit op tv nationale hockeystadion is het toneel door van het op Europees Kampioenschap voor met dames en op heren (18 t/m 27 augustus) op tv waarvan de hoogtepunten door op tv te door zien zijn bij in NPO tijdens 3.

juni 2021
21-08-2019 21:50

Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Hockeymeisjes

Documentaire over hockeymeisjes op het keerpunt in hun leven. Ze spelen hun laatste seizoen in een van de beste meisjes-A jeugdteams van Nederland (AH&BC). In Amsterdam-Zuid moeten de meisjes aan hoge verwachtingen voldoen, in de opmaat naa...

18-08-2017 21:55

Docu: Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Docu: Hockeymeisjes

Het meisjes-A-team van AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams van Nederland, wordt een seizoen lang gevolgd in hun jacht naar het landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke inkijk in het doorgaans zo gesloten bolwerk van de hocke...

3Doc: Hockeymeisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Hockeymeisjes bij 3Doc: Hockeymeisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Hockeymeisjes. Heb je een uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Hockeymeisjes gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Hockeymeisjes? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Hockeymeisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!