Programma gemist?

Documentaire over hockeymeisjes een tijdens op het keerpunt in hun leven. het Ze spelen hun op het laatste seizoen in naar een van de het beste meisjes-A jeugdteams van Nederland (AH&BC). tijdens In Amsterdam-Zuid met moeten de meisjes op tv aan hoge verwachtingen tijdens voldoen, in de op opmaat het naar het landskampioenschap. We volgen door deze talenten een het jaar lang en een leren hun een wereld kennen: de dromen, de tijdens feesten, tijdens het eindexamen, blessures, selecties door en alle van opofferingen die de weg naar een de op tv topsport met zich meebrengt. het Kunnen ze alle afleidingen met weerstaan en lukt de het op hen om op tijd een op tv eenheid te met vormen om zo van de juiste weg naar uit het kampioenschap in het te van slaan? Voor wie wordt uit de hockeydroom realiteit en met in wie zal ooit het volkslied meezingen met van op de Olympische het Spelen?

Het met meisjes-A-team van AH&BC, op tv een van van de beste meisjes-A-teams van op Nederland, wordt een de seizoen lang naar gevolgd in hun jacht naar het in landskampioenschap. De documentaire met het biedt een unieke inkijk in door het de doorgaans zo gesloten bolwerk van op tv de hockeywereld het en in het bijzonder die de van Amsterdam-Zuid, waar uit de Audi's, met Range Rovers en Ferrari's tijdens glanzen op van de parkeerplaats. We het leren op tv de wereld kennen van deze een getalenteerde meisjes; op tv de dromen, naar de feesten, het eindexamen, de door blessures, selecties en alle naar opofferingen die de door weg naar de op tv topsport met in zich op tv meebrengt. De 3Doc: uit Hockeymeisjes is te zien uit op de avond van de uit start van het op EK uit Hockey in de Nederland. Het team moet van aan hoge op verwachtingen voldoen. Buiten het teambelang op heeft ieder meisje op tv ook haar het eigen (verborgen) het agenda. Want als het ze met de hoge druk kunnen door om gaan, wordt op tv een van van hen in de toekomst uit het misschien wel de nieuwe Naomi van op tv As de of Ellen met Hoog. Hoe combineren de meiden hun op al drukke uit leven met tophockey, de op weg door naar het landskampioenschap? En wie uit gaat met er na met dit seizoen door binnen de met topsport of stopt het na al die fanatieke op tijdens jaren? De spanningen binnen het naar veld van staan door al deze vraagstukken door op scherp. De meiden naar staan in op een keerpunt van een hun leven, op tv waar ze erachter van komen dat het er meer overwinningen tijdens zijn te behalen naar dan alleen binnen in de witte lijnen van het het kunstgrasveld. AH&BC, kortweg ‘Amsterdam’, van met is een van een de grootste en succesvolste hockeyclubs van tijdens het land op tv en de oudste met hockeyclub van tijdens het Europese vasteland. Het op tv wordt ook wel het door van ‘Ajax’ onder de hockeyclubs genoemd. uit Binnen dit team zitten op tv zeven de meisjes al in het Nederlands de in A, iets wat een unicum het is. Het sportcomplex met van AH&BC ligt op in het in Amsterdamse Bos en de heeft de naar beschikking over het beroemde tijdens Wagener Stadion. Dit van nationale hockeystadion is op tv het toneel naar van het Europees in Kampioenschap voor dames en heren (18 op t/m 27 met augustus) waarvan uit de hoogtepunten op tv te een zien zijn op tv bij NPO van 3.

juli 2020
21-08-2019 21:50

Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Hockeymeisjes

Documentaire over hockeymeisjes op het keerpunt in hun leven. Ze spelen hun laatste seizoen in een van de beste meisjes-A jeugdteams van Nederland (AH&BC). In Amsterdam-Zuid moeten de meisjes aan hoge verwachtingen voldoen, in de opmaat naa...

18-08-2017 21:55

Docu: Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Docu: Hockeymeisjes

Het meisjes-A-team van AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams van Nederland, wordt een seizoen lang gevolgd in hun jacht naar het landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke inkijk in het doorgaans zo gesloten bolwerk van de hocke...

3Doc: Hockeymeisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Hockeymeisjes bij 3Doc: Hockeymeisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Hockeymeisjes. Heb je een uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Hockeymeisjes gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Hockeymeisjes? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Hockeymeisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!