Programma gemist?

Documentaire over hockeymeisjes een op het keerpunt op tv in hun uit leven. Ze een spelen hun laatste seizoen in door een van de uit beste meisjes-A jeugdteams uit een van Nederland (AH&BC). In Amsterdam-Zuid moeten in de meisjes aan op tv hoge met verwachtingen voldoen, naar in de opmaat naar het landskampioenschap. door We volgen deze tijdens talenten tijdens een jaar op lang en leren op hun wereld kennen: van de dromen, de feesten, uit het eindexamen, blessures, door selecties en alle opofferingen die een de weg naar tijdens de in topsport met van zich meebrengt. Kunnen ze van alle afleidingen naar weerstaan en lukt het het hen om op door tijd een eenheid te vormen door uit om zo de op juiste weg naar het kampioenschap tijdens in te slaan? Voor van wie het wordt de hockeydroom van realiteit en wie op zal ooit van het volkslied meezingen op tv op de Olympische met Spelen?

Het in meisjes-A-team van met AH&BC, een van de beste de meisjes-A-teams het van Nederland, wordt een naar seizoen lang gevolgd in tijdens hun jacht naar het van landskampioenschap. De documentaire van uit biedt een unieke inkijk van in het doorgaans zo door gesloten in bolwerk van de tijdens hockeywereld en in het bijzonder die de met van Amsterdam-Zuid, waar de Audi's, Range van Rovers tijdens en Ferrari's glanzen op de van parkeerplaats. op tv We leren het de wereld kennen van deze een getalenteerde meisjes; de dromen, van de met feesten, het eindexamen, de op blessures, in selecties en alle opofferingen die door de weg naar de in topsport met op zich meebrengt. De met 3Doc: Hockeymeisjes is de te een zien op de avond van de op start van het een EK Hockey in het Nederland. Het met team tijdens moet aan hoge verwachtingen voldoen. Buiten de het met teambelang heeft ieder meisje ook een het haar eigen (verborgen) het agenda. Want als ze met op de hoge druk in kunnen uit om gaan, wordt een tijdens van hen in op tv de toekomst door misschien wel de nieuwe Naomi van naar As op tv of Ellen Hoog. Hoe van combineren in de meiden hun al drukke het leven met tophockey, het op weg naar naar het landskampioenschap? En wie de gaat er na met dit seizoen op tv door binnen de topsport naar op tv of stopt na al van die fanatieke jaren? De in spanningen binnen het door veld staan door al de deze vraagstukken op van met scherp. De meiden staan op een van keerpunt van het hun leven, een waar ze erachter komen de dat er de meer overwinningen zijn te behalen de dan op tv alleen binnen op de witte lijnen van door het kunstgrasveld. de AH&BC, kortweg ‘Amsterdam’, is in een van de door grootste en op tv succesvolste hockeyclubs van het het land en de naar oudste hockeyclub van het Europese op vasteland. met Het wordt ook wel het de ‘Ajax’ onder van de hockeyclubs genoemd. naar Binnen dit team een zitten zeven meisjes uit al in het uit Nederlands uit A, iets wat een naar unicum is. naar Het sportcomplex van AH&BC met ligt in de het Amsterdamse Bos een en heeft de beschikking in over het beroemde Wagener met Stadion. Dit nationale door hockeystadion is het uit toneel van het met Europees op tv Kampioenschap voor dames en heren (18 door een t/m 27 augustus) waarvan de het hoogtepunten op op tv te zien zijn op bij NPO uit 3.

november 2021
21-08-2019 21:50

Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Hockeymeisjes

Documentaire over hockeymeisjes op het keerpunt in hun leven. Ze spelen hun laatste seizoen in een van de beste meisjes-A jeugdteams van Nederland (AH&BC). In Amsterdam-Zuid moeten de meisjes aan hoge verwachtingen voldoen, in de opmaat naa...

18-08-2017 21:55

Docu: Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Docu: Hockeymeisjes

Het meisjes-A-team van AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams van Nederland, wordt een seizoen lang gevolgd in hun jacht naar het landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke inkijk in het doorgaans zo gesloten bolwerk van de hocke...

3Doc: Hockeymeisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Hockeymeisjes bij 3Doc: Hockeymeisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Hockeymeisjes. Heb je een uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Hockeymeisjes gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Hockeymeisjes? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Hockeymeisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!