Programma gemist?

Documentaire over met hockeymeisjes op het keerpunt van in in hun leven. Ze spelen hun een laatste seizoen in uit een van de op een beste meisjes-A jeugdteams van Nederland (AH&BC). een In Amsterdam-Zuid moeten tijdens het de meisjes aan hoge verwachtingen door voldoen, in de opmaat in op naar het landskampioenschap. de We volgen deze talenten met een jaar lang en door leren in hun wereld kennen: de dromen, door de feesten, het door eindexamen, blessures, selecties en tijdens van alle opofferingen die de weg op tv naar met de topsport met zich in meebrengt. Kunnen ze op alle afleidingen weerstaan en lukt van met het hen om op tijd uit een eenheid van te vormen naar om zo de tijdens juiste weg naar het kampioenschap tijdens in te van slaan? Voor wie wordt de naar hockeydroom realiteit en door wie zal in ooit op tv het volkslied meezingen door op de Olympische in Spelen?

Het tijdens meisjes-A-team van AH&BC, een van de de beste meisjes-A-teams in in van Nederland, wordt een seizoen een lang gevolgd in hun in tijdens jacht naar het landskampioenschap. De documentaire een van biedt een unieke het inkijk in het het doorgaans zo gesloten bolwerk van de door hockeywereld en in tijdens naar het bijzonder die in van Amsterdam-Zuid, waar tijdens de Audi's, Range Rovers door en Ferrari's glanzen uit op de naar parkeerplaats. We leren met de wereld kennen van deze uit getalenteerde meisjes; een de dromen, de van feesten, het eindexamen, de de blessures, selecties en alle uit opofferingen die de het weg naar door de in topsport met zich meebrengt. De de 3Doc: Hockeymeisjes is te een met zien op de avond naar van de start van naar het EK in Hockey in Nederland. Het team het moet aan met hoge verwachtingen voldoen. Buiten de het teambelang het heeft ieder meisje een ook haar eigen uit (verborgen) agenda. Want op als ze met door de hoge druk in kunnen om tijdens gaan, wordt een van hen naar in de toekomst door uit misschien wel de nieuwe uit Naomi van tijdens As of Ellen Hoog. Hoe combineren uit tijdens de meiden hun al in drukke leven door met tophockey, op weg naar tijdens het in landskampioenschap? En wie gaat door er na dit seizoen door door binnen met de topsport op tv of stopt na al die fanatieke van jaren? De spanningen met binnen in het veld staan door tijdens al deze een vraagstukken op scherp. met De meiden staan van op een keerpunt het van hun leven, waar ze met een erachter komen dat op er meer overwinningen naar zijn te behalen dan de alleen binnen in de witte lijnen met van het kunstgrasveld. AH&BC, kortweg ‘Amsterdam’, op is uit een van de grootste en met in succesvolste hockeyclubs van het land en op de oudste hockeyclub tijdens van het op tv Europese vasteland. Het wordt het ook wel het met de ‘Ajax’ onder de hockeyclubs genoemd. door Binnen dit in team zitten de zeven meisjes al in het Nederlands door A, op tv iets wat een unicum is. met Het sportcomplex van uit AH&BC op ligt in het Amsterdamse Bos een en heeft op de beschikking tijdens over het beroemde Wagener Stadion. een Dit nationale hockeystadion een is het toneel op van het van Europees Kampioenschap de voor dames en heren het (18 een t/m 27 augustus) in waarvan de hoogtepunten op tv van te zien zijn bij uit NPO van 3.

april 2021
21-08-2019 21:50

Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Hockeymeisjes

Documentaire over hockeymeisjes op het keerpunt in hun leven. Ze spelen hun laatste seizoen in een van de beste meisjes-A jeugdteams van Nederland (AH&BC). In Amsterdam-Zuid moeten de meisjes aan hoge verwachtingen voldoen, in de opmaat naa...

18-08-2017 21:55

Docu: Hockeymeisjes

3Doc: Hockeymeisjes - Docu: Hockeymeisjes

Het meisjes-A-team van AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams van Nederland, wordt een seizoen lang gevolgd in hun jacht naar het landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke inkijk in het doorgaans zo gesloten bolwerk van de hocke...

3Doc: Hockeymeisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Hockeymeisjes bij 3Doc: Hockeymeisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Hockeymeisjes. Heb je een uitzending van 3Doc: Hockeymeisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Hockeymeisjes gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Hockeymeisjes? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Hockeymeisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!