Programma gemist?

Vanaf 15:45 uur tijdens het live verslag van Nederland - Ierland tijdens tijdens bij de mannen op het op tv EK hockey de in Antwerpen. Het is van de eerste groepswedstrijd voor de uit Nederlandse door mannen in de jacht in op de Europese uit titel en een een ticket voor de door Olympische tijdens Spelen in Tokio met volgend jaar. De komende uit dagen staan groepswedstrijden tegen Duitsland van en Schotland naar op het programma. Bekijk het op tv speelschema van de de Nederlandse ploegen tijdens op naar gids.tv/5039/ek-hockey-2019.

het Liveverslag.

september 2020
17-08-2019 15:35

Live EK hockey: Nederland - Ierland (mannen)

NOS Sport: EK Hockey - Live EK hockey: Nederland - Ierland (mannen)

Vanaf 15:45 uur live verslag van Nederland - Ierland bij de mannen op het EK hockey in Antwerpen. Het is de eerste groepswedstrijd voor de Nederlandse mannen in de jacht op de Europese titel en een ticket voor de Olympische Spelen in Tok...

17-08-2019 14:30

NOS Sport: EK Hockey

NOS Sport: EK Hockey - NOS Sport: EK Hockey

Liveverslag.

NOS Sport: EK Hockey gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: EK Hockey de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: EK Hockey bij NOS Sport: EK Hockey liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: EK Hockey. Heb je een uitzending van NOS Sport: EK Hockey gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: EK Hockey gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: EK Hockey? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: EK Hockey kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!