Programma gemist?

Vanaf 15:45 uur een live verslag op van Nederland op - Ierland bij de met mannen op het door EK hockey door in Antwerpen. Het is de eerste tijdens groepswedstrijd het voor de Nederlandse mannen het in de jacht op naar de Europese uit titel de en een ticket voor in de Olympische uit Spelen in Tokio volgend op jaar. De komende dagen naar staan groepswedstrijden tegen Duitsland en de Schotland op uit het programma. tijdens Bekijk het door speelschema van de Nederlandse ploegen tijdens op naar gids.tv/5039/ek-hockey-2019.

van Liveverslag.

september 2020
17-08-2019 15:35

Live EK hockey: Nederland - Ierland (mannen)

NOS Sport: EK Hockey - Live EK hockey: Nederland - Ierland (mannen)

Vanaf 15:45 uur live verslag van Nederland - Ierland bij de mannen op het EK hockey in Antwerpen. Het is de eerste groepswedstrijd voor de Nederlandse mannen in de jacht op de Europese titel en een ticket voor de Olympische Spelen in Tok...

17-08-2019 14:30

NOS Sport: EK Hockey

NOS Sport: EK Hockey - NOS Sport: EK Hockey

Liveverslag.

NOS Sport: EK Hockey gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: EK Hockey de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: EK Hockey bij NOS Sport: EK Hockey liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: EK Hockey. Heb je een uitzending van NOS Sport: EK Hockey gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: EK Hockey gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: EK Hockey? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: EK Hockey kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!