Programma gemist?

Wahed vindt een de hond en op is van meteen zo verliefd dat hij eigenlijk tijdens helemaal op tv niet naar naar het echte baasje met van het beestje wil de zoeken.

Sep is het vergeten dat hij appels door de had moeten verkopen voor de naar grote de Afrika-actie. Maar als hij tijdens het wil uitleggen denkt een iedereen dat hij in is overvallen en gaat door Dreus meteen op naar oorlogspad om de naar dader in te vinden.

Sammy het is ervan overtuigd het dat hij van per ongeluk een Egyptische vloek over een Mees Kees heeft naar uitgesproken. op Iedereen vindt het dat maar onzin, tijdens totdat Mees Kees van ziek wordt.

Dreus door is door het dolle van als de school met uit graffiti beklad is. de het Jacky krijgt het de er maar benauwd van, want zij uit weet wie het de gedaan op tv heeft.

Als de Manon geen naar verkering met Wahed wil, in is hij vastbesloten haar weer op tv in de liefde een te laten geloven. van in Kan Mees Kees hem daarbij door helpen?

Tobias vraagt zich de met nog steeds af het waar zijn talent ligt, zeker in nu Dreus op het coachen van op tv het voetbal heeft uit overgenomen.

Voor de moeder het van Mees met Kees het een ziekenhuis uit het mag, moet eerst het huis door aangepast worden. Mees in Kees gaat vol overgave op tv tijdens aan de slag, maar van het blijkt toch best door ingewikkeld.

Terwijl uit de rest in van zijn klas van zich op het toekomstproject stort, het maakt Tobias zich zorgen door omdat in hij geen idee uit heeft wat het hij nou eigenlijk wil door worden later. Gelukkig zorgt uit het schoolvoetbaltoernooi voor door afleiding.

Terwijl op tv Mees Kees de worstelt met de geschiedenisles, uit heeft Tom op het moeilijk als uit zijn hamster Poef dood van gaat.

Lieke moet van naar haar moeder tijdens netjes blijven. Dat wordt naar lastig als de tijdens met klas in de schooltuintjes naar aan de slag door moet.

Koen een houdt helemaal niet van griezelen. tijdens Maar het laat dat nou van net het thema van van het klassenfeest de zijn.

Rachida is een vastbesloten om haar verlegenheid het te overwinnen en naar een mooi het stukje op te voeren tijdens op een het huwelijksfeest van haar ouders. uit Als ze de uiteindelijk op tv nog niet durft, besluit Sammy door haar in te helpen.

Aukje wordt op gepest door een jongen naar uit groep 8, op naar maar Mees Kees kan haar van niet helpen. Hij in wordt zelf de ook gepest door meester de Hank...

Omdat het hij zijn woorden husselt, van krijgt Sammy naar zoveel bijles dat door hij het een eigenlijk niet meer van bij kan houden. Kan Mees tijdens Kees van hem helpen?

Als naar Lisa verkering krijgt, voelt de haar beste vriendin Jacky uit naar zich enorm buitengesloten. in Mees Kees zit een beetje in in hetzelfde de schuitje, want zijn op moeder heeft alleen maar aandacht op voor nieuwe vriend een de Alfons.

september 2020
05-10-2019 16:05

Hond

Mees Kees - Hond

Wahed vindt een hond en is meteen zo verliefd dat hij eigenlijk helemaal niet naar het echte baasje van het beestje wil zoeken.

28-09-2019 16:05

Appels

Mees Kees - Appels

Sep is vergeten dat hij appels had moeten verkopen voor de grote Afrika-actie. Maar als hij het wil uitleggen denkt iedereen dat hij is overvallen en gaat Dreus meteen op oorlogspad om de dader te vinden.

21-09-2019 16:10

Farao

Mees Kees - Farao

Sammy is ervan overtuigd dat hij per ongeluk een Egyptische vloek over Mees Kees heeft uitgesproken. Iedereen vindt dat maar onzin, totdat Mees Kees ziek wordt.

14-09-2019 16:15

Graffiti

Mees Kees - Graffiti

Dreus is door het dolle als de school met graffiti beklad is. Jacky krijgt het er maar benauwd van, want zij weet wie het gedaan heeft.

07-09-2019 16:10

Verliefd

Mees Kees - Verliefd

Als Manon geen verkering met Wahed wil, is hij vastbesloten haar weer in de liefde te laten geloven. Kan Mees Kees hem daarbij helpen?

14-07-2019 12:05

Langs de lijn -3-

Mees Kees - Langs de lijn -3-

Tobias vraagt zich nog steeds af waar zijn talent ligt, zeker nu Dreus het coachen van het voetbal heeft overgenomen.

14-07-2019 11:40

Langs de lijn -2-

Mees Kees - Langs de lijn -2-

Voor de moeder van Mees Kees het ziekenhuis uit mag, moet eerst het huis aangepast worden. Mees Kees gaat vol overgave aan de slag, maar het blijkt toch best ingewikkeld.

14-07-2019 11:15

Langs de lijn -1-

Mees Kees - Langs de lijn -1-

Terwijl de rest van zijn klas zich op het toekomstproject stort, maakt Tobias zich zorgen omdat hij geen idee heeft wat hij nou eigenlijk wil worden later. Gelukkig zorgt het schoolvoetbaltoernooi voor afleiding.

14-07-2019 10:50

Hamster

Mees Kees - Hamster

Terwijl Mees Kees worstelt met de geschiedenisles, heeft Tom het moeilijk als zijn hamster Poef dood gaat.

14-07-2019 10:25

Vlekkeloos

Mees Kees - Vlekkeloos

Lieke moet van haar moeder netjes blijven. Dat wordt lastig als de klas in de schooltuintjes aan de slag moet.

13-07-2019 12:00

Griezelen

Mees Kees - Griezelen

Koen houdt helemaal niet van griezelen. Maar laat dat nou net het thema van het klassenfeest zijn.

13-07-2019 11:35

Verlegen

Mees Kees - Verlegen

Rachida is vastbesloten om haar verlegenheid te overwinnen en een mooi stukje op te voeren op het huwelijksfeest van haar ouders. Als ze uiteindelijk nog niet durft, besluit Sammy haar te helpen.

13-07-2019 11:10

Pesten

Mees Kees - Pesten

Aukje wordt gepest door een jongen uit groep 8, maar Mees Kees kan haar niet helpen. Hij wordt zelf ook gepest door meester Hank...

13-07-2019 10:45

Bijles

Mees Kees - Bijles

Omdat hij zijn woorden husselt, krijgt Sammy zoveel bijles dat hij het eigenlijk niet meer bij kan houden. Kan Mees Kees hem helpen?

07-07-2019 13:55

Verkering

Mees Kees - Verkering

Als Lisa verkering krijgt, voelt haar beste vriendin Jacky zich enorm buitengesloten. Mees Kees zit een beetje in hetzelfde schuitje, want zijn moeder heeft alleen maar aandacht voor nieuwe vriend Alfons.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mees Kees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mees Kees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mees Kees bij Mees Kees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mees Kees. Heb je een uitzending van Mees Kees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mees Kees gemist

Uitzending gemist van Mees Kees? Hier kun je alle uitzendingen van Mees Kees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 139
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!