Programma gemist?

Wahed een vindt een uit hond en is meteen zo door verliefd dat hij op tv eigenlijk met helemaal niet naar naar het echte baasje van naar het beestje een wil zoeken.

Sep is op tv vergeten dat hij appels met had moeten verkopen de voor de grote in Afrika-actie. Maar op tv als hij het wil uit uitleggen denkt het iedereen dat op tv hij is overvallen en gaat de Dreus naar meteen op oorlogspad om op tv de dader te naar vinden.

Sammy is ervan van overtuigd dat met hij per ongeluk een door Egyptische vloek over door Mees Kees door heeft uitgesproken. Iedereen naar vindt door dat maar onzin, totdat Mees Kees het door ziek wordt.

Dreus met is door het dolle de als de school door met graffiti beklad tijdens is. de Jacky krijgt het er maar op tv benauwd van, want zij met weet wie het het gedaan op heeft.

Als het Manon geen verkering met uit Wahed wil, het is hij vastbesloten haar weer naar in de de liefde te de laten geloven. Kan met Mees Kees hem daarbij van helpen?

Tobias in vraagt zich nog steeds af naar van waar zijn talent ligt, zeker nu de uit Dreus het coachen van uit het voetbal heeft naar overgenomen.

Voor door de moeder in van Mees Kees het ziekenhuis een uit mag, op moet eerst op het huis aangepast worden. Mees Kees de gaat vol overgave het aan de slag, een tijdens maar het blijkt toch naar best ingewikkeld.

Terwijl in de rest van zijn klas van zich op op tv het toekomstproject in stort, maakt Tobias de zich zorgen van omdat hij geen idee heeft wat het hij nou eigenlijk door met wil worden later. Gelukkig zorgt op tv het schoolvoetbaltoernooi op tv voor afleiding.

Terwijl op Mees Kees worstelt met de op tv geschiedenisles, op tv heeft Tom in het moeilijk als uit zijn hamster Poef dood op tv gaat.

Lieke moet uit van haar moeder een netjes uit blijven. Dat wordt lastig door als de in klas in de schooltuintjes op tv aan de uit slag moet.

Koen houdt uit helemaal niet op van griezelen. Maar laat dat het nou op net het thema van het een van klassenfeest zijn.

Rachida op tv is vastbesloten om haar verlegenheid het te overwinnen van en een mooi stukje uit op te tijdens voeren op het huwelijksfeest door het van haar ouders. op tv Als ze uiteindelijk nog een niet durft, besluit op tv Sammy haar te uit helpen.

Aukje op tv wordt gepest door op een jongen tijdens uit groep 8, van maar Mees Kees kan in haar niet helpen. Hij met wordt zelf ook gepest van door meester de Hank...

Omdat hij zijn een woorden husselt, krijgt tijdens Sammy zoveel bijles met dat hij tijdens het eigenlijk niet meer naar een bij kan houden. Kan Mees Kees op hem met helpen?

Als Lisa met verkering krijgt, voelt de haar beste vriendin in Jacky zich op tv enorm buitengesloten. tijdens Mees Kees zit uit een beetje in hetzelfde tijdens schuitje, want zijn moeder tijdens heeft met alleen maar aandacht voor een nieuwe vriend op tv Alfons.

april 2020
05-10-2019 16:05

Hond

Mees Kees - Hond

Wahed vindt een hond en is meteen zo verliefd dat hij eigenlijk helemaal niet naar het echte baasje van het beestje wil zoeken.

28-09-2019 16:05

Appels

Mees Kees - Appels

Sep is vergeten dat hij appels had moeten verkopen voor de grote Afrika-actie. Maar als hij het wil uitleggen denkt iedereen dat hij is overvallen en gaat Dreus meteen op oorlogspad om de dader te vinden.

21-09-2019 16:10

Farao

Mees Kees - Farao

Sammy is ervan overtuigd dat hij per ongeluk een Egyptische vloek over Mees Kees heeft uitgesproken. Iedereen vindt dat maar onzin, totdat Mees Kees ziek wordt.

14-09-2019 16:15

Graffiti

Mees Kees - Graffiti

Dreus is door het dolle als de school met graffiti beklad is. Jacky krijgt het er maar benauwd van, want zij weet wie het gedaan heeft.

07-09-2019 16:10

Verliefd

Mees Kees - Verliefd

Als Manon geen verkering met Wahed wil, is hij vastbesloten haar weer in de liefde te laten geloven. Kan Mees Kees hem daarbij helpen?

14-07-2019 12:05

Langs de lijn -3-

Mees Kees - Langs de lijn -3-

Tobias vraagt zich nog steeds af waar zijn talent ligt, zeker nu Dreus het coachen van het voetbal heeft overgenomen.

14-07-2019 11:40

Langs de lijn -2-

Mees Kees - Langs de lijn -2-

Voor de moeder van Mees Kees het ziekenhuis uit mag, moet eerst het huis aangepast worden. Mees Kees gaat vol overgave aan de slag, maar het blijkt toch best ingewikkeld.

14-07-2019 11:15

Langs de lijn -1-

Mees Kees - Langs de lijn -1-

Terwijl de rest van zijn klas zich op het toekomstproject stort, maakt Tobias zich zorgen omdat hij geen idee heeft wat hij nou eigenlijk wil worden later. Gelukkig zorgt het schoolvoetbaltoernooi voor afleiding.

14-07-2019 10:50

Hamster

Mees Kees - Hamster

Terwijl Mees Kees worstelt met de geschiedenisles, heeft Tom het moeilijk als zijn hamster Poef dood gaat.

14-07-2019 10:25

Vlekkeloos

Mees Kees - Vlekkeloos

Lieke moet van haar moeder netjes blijven. Dat wordt lastig als de klas in de schooltuintjes aan de slag moet.

13-07-2019 12:00

Griezelen

Mees Kees - Griezelen

Koen houdt helemaal niet van griezelen. Maar laat dat nou net het thema van het klassenfeest zijn.

13-07-2019 11:35

Verlegen

Mees Kees - Verlegen

Rachida is vastbesloten om haar verlegenheid te overwinnen en een mooi stukje op te voeren op het huwelijksfeest van haar ouders. Als ze uiteindelijk nog niet durft, besluit Sammy haar te helpen.

13-07-2019 11:10

Pesten

Mees Kees - Pesten

Aukje wordt gepest door een jongen uit groep 8, maar Mees Kees kan haar niet helpen. Hij wordt zelf ook gepest door meester Hank...

13-07-2019 10:45

Bijles

Mees Kees - Bijles

Omdat hij zijn woorden husselt, krijgt Sammy zoveel bijles dat hij het eigenlijk niet meer bij kan houden. Kan Mees Kees hem helpen?

07-07-2019 13:55

Verkering

Mees Kees - Verkering

Als Lisa verkering krijgt, voelt haar beste vriendin Jacky zich enorm buitengesloten. Mees Kees zit een beetje in hetzelfde schuitje, want zijn moeder heeft alleen maar aandacht voor nieuwe vriend Alfons.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mees Kees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mees Kees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mees Kees bij Mees Kees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mees Kees. Heb je een uitzending van Mees Kees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mees Kees gemist

Uitzending gemist van Mees Kees? Hier kun je alle uitzendingen van Mees Kees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 139
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!