Programma gemist?

Beitar het Jerusalem F.C. is een naar populair met en controversieel voetbalteam in een Israël. Het is de enige van club in de met Eredivisie door die geen moslimspelers contracteert. van Hier door komt halverwege het seizoen 2012-2013 een met met einde aan wanneer de eigenaar de van de van club, Arcadi Gaydamak, een met Russisch-Israëlische oligarch een geheim door transfercontract sluit met met twee in islamitische spelers uit op Tsjetsjenië. Deze een deal verandert loyale uit fans van Beitar Jerusalem F.C., van bekend tijdens als La Familia, met in tegenstanders van hun eigen club met en op tv zij beginnen een een zeer racistische tijdens campagne. De situatie in de tijdens voetbalclub loopt hierdoor in totaal uit de hand. in De jonge een Tsjetsjeense spelers, Zaur op Sadayev en Dzhabrail Kadiyev, tijdens uit worden achtervolgd door slogans als tijdens 'dood aan op tv de Arabieren' en leven op onder voortdurende bedreiging. op tv De Israëlische naar spelers willen uit loyaal zijn aan hun nieuwe tijdens teamgenoten, maar ook in trouw naar aan hun oude op tv fans. Als de van aanvoerder Ariel Harush probeert de met kloof te de overbruggen, betaalt in hij een hoge op tv prijs.

Beitar Jerusalem F.C. naar is een op populair en controversieel op voetbalteam in Israël. tijdens Het naar is de enige club met in de Eredivisie het die geen Arabische spelers contracteert. uit 'Moslimvrij' het dus. Hier komt uit halverwege het seizoen 2012-2013 een uit einde aan een wanneer de eigenaar in van de club, Arcadi op tv Gaydamak, een Russisch-Israëlische naar oligarch en mislukte naar kandidaat burgemeester van Jeruzalem, uit een geheim door transfercontract sluit met twee een nieuwe op tv islamitische spelers uit Tsjetsjenië. Deze naar transfer het deal verandert loyale fans van op Beitar Jerusalem F.C., bekend tijdens als La uit Familia, in door tegenstanders van hun op eigen club en naar zij beginnen tijdens een zeer racistische campagne. de De situatie in de uit voetbalclub op tv loopt hierdoor totaal uit de door hand. De uit jonge Tsjetsjeense spelers, van Zaur Sadayev en Dzhabrail Kadiyev, worden op met achtervolgd door slogans als 'dood aan door de Arabieren' het en leven van onder voortdurende bedreiging. De naar Israëlische spelers willen loyaal uit van zijn aan hun nieuwe teamgenoten maar een ook trouw aan tijdens hun de oude fans. Als met de aanvoerder Ariel Harush probeert een met de kloof te overbruggen, op betaalt hij een hoge op prijs.

mei 2021
02-05-2019 23:05

2Doc: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - 2Doc: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer de eigenaar van de cl...

22-08-2017 22:40

Docu: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - Docu: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen Arabische spelers contracteert. 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wannee...

2Doc: Forever Pure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Forever Pure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Forever Pure bij 2Doc: Forever Pure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Forever Pure. Heb je een uitzending van 2Doc: Forever Pure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Forever Pure gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Forever Pure? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Forever Pure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!