Programma gemist?

Beitar Jerusalem F.C. door is een een populair en uit controversieel voetbalteam in Israël. van Het is de enige van club tijdens in de Eredivisie met die geen op moslimspelers contracteert. Hier op komt halverwege het seizoen de 2012-2013 een de einde aan wanneer de eigenaar van uit de club, uit Arcadi Gaydamak, een Russisch-Israëlische tijdens oligarch uit een geheim transfercontract sluit van met twee islamitische spelers van tijdens uit Tsjetsjenië. Deze deal verandert de loyale fans van op tv Beitar Jerusalem F.C., bekend van als La Familia, op in van tegenstanders van naar hun eigen club en zij uit beginnen de een zeer racistische campagne. De situatie door met in de voetbalclub loopt hierdoor het totaal uit de hand. in tijdens De jonge Tsjetsjeense spelers, naar Zaur Sadayev en Dzhabrail uit Kadiyev, worden achtervolgd door op tv slogans als op 'dood aan de tijdens Arabieren' en leven van onder door voortdurende bedreiging. De Israëlische spelers naar willen naar loyaal zijn aan hun nieuwe teamgenoten, het maar ook een trouw aan hun van oude fans. Als de uit tijdens aanvoerder Ariel Harush probeert met de kloof een te overbruggen, betaalt hij een een hoge tijdens prijs.

Beitar Jerusalem de F.C. is een het populair en van controversieel voetbalteam in Israël. Het van een is de enige club in de door Eredivisie die op tv geen Arabische spelers contracteert. door door 'Moslimvrij' dus. Hier komt de halverwege het seizoen 2012-2013 een einde tijdens het aan wanneer de in eigenaar van de club, Arcadi Gaydamak, de met een Russisch-Israëlische oligarch en mislukte kandidaat van burgemeester van Jeruzalem, tijdens tijdens een geheim transfercontract met sluit met twee nieuwe islamitische spelers op uit op Tsjetsjenië. Deze transfer deal met verandert loyale tijdens fans van Beitar Jerusalem F.C., door bekend als La Familia, tijdens op tv in tegenstanders van hun eigen club op en tijdens zij beginnen een zeer tijdens racistische campagne. De in situatie in de op tv voetbalclub op loopt hierdoor totaal uit de hand. De op op tv jonge Tsjetsjeense spelers, Zaur Sadayev door en Dzhabrail Kadiyev, worden met achtervolgd door slogans op als 'dood naar aan de Arabieren' van en leven het onder voortdurende uit bedreiging. De Israëlische spelers naar willen loyaal zijn naar aan hun nieuwe teamgenoten maar op tv ook van trouw aan op hun oude fans. Als op tv de aanvoerder Ariel Harush probeert op tv de tijdens kloof te overbruggen, van betaalt hij een hoge op prijs.

januari 2021
02-05-2019 23:05

2Doc: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - 2Doc: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer de eigenaar van de cl...

22-08-2017 22:40

Docu: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - Docu: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen Arabische spelers contracteert. 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wannee...

2Doc: Forever Pure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Forever Pure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Forever Pure bij 2Doc: Forever Pure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Forever Pure. Heb je een uitzending van 2Doc: Forever Pure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Forever Pure gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Forever Pure? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Forever Pure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!