Programma gemist?

Beitar Jerusalem van F.C. is een tijdens populair en met controversieel voetbalteam in Israël. door Het in is de enige naar club in de Eredivisie die geen de moslimspelers contracteert. Hier naar naar komt halverwege het seizoen 2012-2013 de een einde aan wanneer de uit de eigenaar van op tv de club, Arcadi uit Gaydamak, een Russisch-Israëlische oligarch een geheim tijdens transfercontract sluit op met twee islamitische spelers op een uit Tsjetsjenië. Deze tijdens deal verandert loyale fans op tv van Beitar in Jerusalem F.C., bekend naar als La Familia, in tegenstanders op van een hun eigen club en zij beginnen op tv een op tv zeer racistische campagne. De naar situatie in de in voetbalclub loopt de hierdoor totaal door uit de hand. het De jonge Tsjetsjeense spelers, Zaur Sadayev een de en Dzhabrail Kadiyev, worden achtervolgd een door uit slogans als 'dood aan de met Arabieren' het en leven onder voortdurende met bedreiging. De Israëlische spelers willen door loyaal zijn aan het hun nieuwe teamgenoten, een maar in ook trouw aan hun het oude fans. Als een de van aanvoerder Ariel Harush probeert de met kloof te tijdens overbruggen, betaalt hij een een hoge het prijs.

Beitar de Jerusalem F.C. is op tv een populair en controversieel een voetbalteam in Israël. Het het is met de enige club op tv in de Eredivisie op tv die geen Arabische op spelers contracteert. 'Moslimvrij' dus. Hier op tv komt van halverwege het seizoen 2012-2013 in een einde aan wanneer de in met eigenaar van de club, Arcadi Gaydamak, uit een tijdens Russisch-Israëlische oligarch en een mislukte kandidaat burgemeester van door Jeruzalem, een geheim op tv transfercontract sluit tijdens met twee nieuwe islamitische spelers door uit Tsjetsjenië. Deze van transfer deal een verandert loyale fans van Beitar op in Jerusalem F.C., bekend een als La Familia, in tegenstanders uit van hun eigen op club en zij tijdens beginnen een zeer racistische naar campagne. in De situatie in de voetbalclub tijdens loopt naar hierdoor totaal uit de van hand. De op jonge Tsjetsjeense spelers, op tv Zaur Sadayev en Dzhabrail naar Kadiyev, worden achtervolgd op door slogans tijdens als 'dood aan door de Arabieren' en leven onder door voortdurende bedreiging. op tv De Israëlische het spelers willen loyaal zijn in aan hun nieuwe teamgenoten maar door ook trouw uit aan hun door oude fans. tijdens Als de aanvoerder Ariel Harush probeert op tv de kloof te op tv overbruggen, betaalt de hij een hoge door prijs.

juni 2020
02-05-2019 23:05

2Doc: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - 2Doc: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer de eigenaar van de cl...

22-08-2017 22:40

Docu: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - Docu: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen Arabische spelers contracteert. 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wannee...

2Doc: Forever Pure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Forever Pure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Forever Pure bij 2Doc: Forever Pure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Forever Pure. Heb je een uitzending van 2Doc: Forever Pure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Forever Pure gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Forever Pure? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Forever Pure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!