Programma gemist?

Beitar Jerusalem van F.C. is een de populair en controversieel in voetbalteam in Israël. van Het is in de enige club op tv in de Eredivisie die geen op tv moslimspelers contracteert. het Hier uit komt halverwege het seizoen 2012-2013 in een einde aan op tv wanneer de eigenaar van de de club, tijdens Arcadi Gaydamak, een naar Russisch-Israëlische in oligarch een geheim transfercontract uit sluit met twee op islamitische spelers uit Tsjetsjenië. Deze door deal de verandert loyale fans van Beitar door Jerusalem F.C., op bekend als een La Familia, naar in tegenstanders van een hun eigen club en zij beginnen van een zeer racistische door campagne. De situatie de in de voetbalclub op loopt hierdoor totaal een door uit de hand. De jonge Tsjetsjeense een spelers, Zaur Sadayev van door en Dzhabrail Kadiyev, worden achtervolgd door in slogans als 'dood op aan naar de Arabieren' en in leven onder tijdens voortdurende bedreiging. De Israëlische spelers willen tijdens met loyaal zijn aan hun op tv nieuwe teamgenoten, op tv maar ook trouw aan hun oude naar fans. het Als de tijdens aanvoerder Ariel Harush een probeert de kloof te uit overbruggen, betaalt hij tijdens een hoge in prijs.

Beitar op Jerusalem F.C. is in een populair op en controversieel voetbalteam in Israël. op tv Het is door de enige in club in de Eredivisie die geen uit Arabische spelers op tv contracteert. op tv 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege het seizoen tijdens in 2012-2013 een einde een aan wanneer de de eigenaar van de club, Arcadi Gaydamak, het een Russisch-Israëlische met oligarch en mislukte kandidaat van burgemeester van met Jeruzalem, een geheim transfercontract op sluit met met twee nieuwe islamitische op tv spelers uit Tsjetsjenië. Deze met transfer deal het verandert loyale fans tijdens van Beitar Jerusalem op tv F.C., bekend naar als La Familia, in tegenstanders door van hun door eigen club de en zij beginnen een zeer racistische in campagne. het De situatie in de de voetbalclub uit loopt hierdoor totaal uit uit de hand. De jonge Tsjetsjeense spelers, van tijdens Zaur Sadayev en Dzhabrail Kadiyev, een worden achtervolgd met door slogans als 'dood aan tijdens met de Arabieren' en leven door onder voortdurende bedreiging. tijdens De Israëlische spelers willen loyaal in zijn aan hun op tv nieuwe teamgenoten de maar ook trouw door aan hun oude fans. op Als tijdens de aanvoerder Ariel naar Harush probeert de kloof uit te overbruggen, op betaalt hij een hoge op tv prijs.

oktober 2019
02-05-2019 23:05

2Doc: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - 2Doc: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer de eigenaar van de cl...

22-08-2017 22:40

Docu: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - Docu: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen Arabische spelers contracteert. 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wannee...

2Doc: Forever Pure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Forever Pure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Forever Pure bij 2Doc: Forever Pure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Forever Pure. Heb je een uitzending van 2Doc: Forever Pure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Forever Pure gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Forever Pure? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Forever Pure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!