Programma gemist?

Beitar Jerusalem een F.C. de is een populair en uit controversieel voetbalteam van in Israël. Het is de enige door club met in de met Eredivisie die geen moslimspelers het contracteert. Hier komt halverwege een het seizoen 2012-2013 een op einde op tv aan wanneer de eigenaar uit van de club, Arcadi een op tv Gaydamak, een Russisch-Israëlische oligarch een een geheim transfercontract sluit in met twee in islamitische spelers uit het Tsjetsjenië. Deze met deal verandert loyale fans door van Beitar Jerusalem F.C., bekend het als La op tv Familia, in van tegenstanders van hun eigen club een en een zij beginnen op een zeer racistische met campagne. De situatie een in de voetbalclub loopt hierdoor totaal het uit uit de hand. De jonge in Tsjetsjeense spelers, Zaur van Sadayev door en Dzhabrail Kadiyev, worden achtervolgd uit door naar slogans als 'dood uit aan de Arabieren' in en leven onder voortdurende bedreiging. tijdens De Israëlische spelers willen de loyaal zijn de aan hun in nieuwe teamgenoten, uit maar ook trouw aan hun naar oude fans. een Als de de aanvoerder Ariel Harush probeert de tijdens kloof te uit overbruggen, betaalt hij een hoge op tv naar prijs.

Beitar in Jerusalem F.C. is in een populair en controversieel het voetbalteam in Israël. Het de is de tijdens enige club van in de Eredivisie in die geen Arabische spelers contracteert. in 'Moslimvrij' dus. Hier komt op tv halverwege het seizoen het 2012-2013 een einde tijdens aan op tv wanneer de de eigenaar van de club, Arcadi de Gaydamak, een op tv Russisch-Israëlische oligarch en mislukte door kandidaat burgemeester tijdens van Jeruzalem, een geheim transfercontract in sluit met twee uit nieuwe islamitische spelers tijdens uit de Tsjetsjenië. Deze transfer een deal verandert loyale fans het van Beitar tijdens Jerusalem F.C., bekend als La naar Familia, het in tegenstanders van hun eigen club op en zij beginnen met een zeer in racistische campagne. De situatie naar op tv in de voetbalclub een loopt hierdoor totaal uit de de hand. De jonge door Tsjetsjeense spelers, Zaur het Sadayev en Dzhabrail Kadiyev, worden op achtervolgd door uit slogans uit als 'dood aan de de Arabieren' en leven onder voortdurende uit de bedreiging. De Israëlische spelers tijdens willen loyaal zijn met aan hun nieuwe naar teamgenoten maar ook trouw in aan hun oude fans. in Als de aanvoerder de Ariel tijdens Harush probeert de kloof de te overbruggen, betaalt van hij een hoge op prijs.

september 2020
02-05-2019 23:05

2Doc: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - 2Doc: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer de eigenaar van de cl...

22-08-2017 22:40

Docu: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - Docu: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen Arabische spelers contracteert. 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wannee...

2Doc: Forever Pure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Forever Pure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Forever Pure bij 2Doc: Forever Pure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Forever Pure. Heb je een uitzending van 2Doc: Forever Pure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Forever Pure gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Forever Pure? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Forever Pure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!