Programma gemist?

Beitar Jerusalem F.C. de is een populair uit op en controversieel voetbalteam in Israël. het Het de is de enige club de in de Eredivisie tijdens die geen tijdens moslimspelers contracteert. Hier op komt halverwege het uit seizoen 2012-2013 een op tv einde aan wanneer de van eigenaar van de naar club, Arcadi op Gaydamak, een Russisch-Israëlische de oligarch een geheim transfercontract van sluit met twee islamitische uit spelers uit Tsjetsjenië. uit Deze op deal verandert loyale fans op tv van Beitar Jerusalem F.C., naar bekend als op La Familia, in tegenstanders van uit van hun eigen club en zij naar beginnen een een zeer racistische door campagne. De situatie in de de voetbalclub met loopt hierdoor totaal een uit de hand. naar De jonge Tsjetsjeense spelers, Zaur Sadayev op de en Dzhabrail Kadiyev, worden achtervolgd een door slogans als het 'dood aan naar de Arabieren' en op leven onder voortdurende bedreiging. De uit naar Israëlische spelers willen loyaal zijn aan op hun van nieuwe teamgenoten, maar ook trouw uit aan hun door oude fans. Als de een aanvoerder het Ariel Harush probeert in de kloof te op tv overbruggen, betaalt het hij een hoge van prijs.

Beitar Jerusalem F.C. met is van een populair en controversieel voetbalteam naar een in Israël. Het is uit de enige club in de een Eredivisie van die geen Arabische uit spelers contracteert. in 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege een het seizoen 2012-2013 een van einde tijdens aan wanneer de eigenaar van de tijdens een club, Arcadi Gaydamak, een Russisch-Israëlische tijdens oligarch de en mislukte kandidaat uit burgemeester van Jeruzalem, een geheim transfercontract tijdens sluit van met twee nieuwe een islamitische spelers uit van Tsjetsjenië. Deze transfer deal de verandert loyale fans op van Beitar met Jerusalem F.C., bekend als La een Familia, in tegenstanders in van tijdens hun eigen club uit en zij beginnen naar een zeer racistische van campagne. De situatie in de voetbalclub de loopt hierdoor een totaal tijdens uit de hand. De jonge Tsjetsjeense door spelers, Zaur Sadayev en de Dzhabrail Kadiyev, een worden achtervolgd door slogans van als in 'dood aan de Arabieren' en in leven uit onder voortdurende bedreiging. een De Israëlische op spelers willen loyaal zijn aan op hun nieuwe teamgenoten maar op tv ook het trouw aan hun oude fans. met Als de aanvoerder een door Ariel Harush probeert een de kloof te overbruggen, het betaalt hij een hoge een prijs.

september 2021
02-05-2019 23:05

2Doc: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - 2Doc: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer de eigenaar van de cl...

22-08-2017 22:40

Docu: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - Docu: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen Arabische spelers contracteert. 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wannee...

2Doc: Forever Pure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Forever Pure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Forever Pure bij 2Doc: Forever Pure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Forever Pure. Heb je een uitzending van 2Doc: Forever Pure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Forever Pure gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Forever Pure? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Forever Pure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!