Programma gemist?

Beitar Jerusalem F.C. tijdens naar is een populair en controversieel het voetbalteam in op Israël. Het is de door enige club in op de op Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier het komt met halverwege het op seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer het de een eigenaar van de club, met Arcadi Gaydamak, uit een Russisch-Israëlische door oligarch een geheim transfercontract sluit op tv met in twee islamitische spelers uit Tsjetsjenië. Deze uit deal verandert loyale door fans van naar Beitar Jerusalem F.C., bekend tijdens als La Familia, naar in tegenstanders tijdens van naar hun eigen club en zij naar beginnen een zeer door racistische campagne. De situatie de in het de voetbalclub loopt hierdoor totaal van uit de van hand. de De jonge Tsjetsjeense spelers, Zaur een Sadayev van en Dzhabrail Kadiyev, worden tijdens achtervolgd door uit slogans als 'dood met aan de Arabieren' en tijdens leven onder voortdurende op bedreiging. De op Israëlische spelers willen loyaal zijn op tv aan hun tijdens nieuwe teamgenoten, maar op tv ook trouw aan hun oude op fans. Als uit de aanvoerder Ariel Harush naar een probeert de kloof te door overbruggen, betaalt van hij een hoge het prijs.

Beitar de Jerusalem F.C. in is een populair en controversieel een voetbalteam in Israël. Het op tv het is de enige naar club in de naar Eredivisie die geen Arabische spelers uit contracteert. op tv 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege naar het seizoen 2012-2013 uit een einde aan wanneer met de eigenaar van de op tv door club, Arcadi Gaydamak, een Russisch-Israëlische van oligarch en mislukte kandidaat met een burgemeester van Jeruzalem, op een geheim transfercontract sluit van met twee nieuwe islamitische het spelers van uit Tsjetsjenië. Deze transfer van deal verandert loyale fans van in Beitar Jerusalem door F.C., bekend als La Familia, van in tegenstanders naar van hun eigen in club en zij beginnen op een zeer racistische met campagne. De situatie het in de voetbalclub een loopt hierdoor een totaal uit de een hand. De jonge met Tsjetsjeense spelers, een Zaur Sadayev en op Dzhabrail Kadiyev, worden de achtervolgd door slogans als 'dood van aan de het Arabieren' en leven onder het voortdurende bedreiging. De op Israëlische van spelers willen loyaal zijn aan hun een uit nieuwe teamgenoten maar de ook trouw aan hun door oude fans. Als de van aanvoerder Ariel Harush op tv probeert de door kloof te uit overbruggen, betaalt hij een hoge van prijs.

oktober 2021
02-05-2019 23:05

2Doc: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - 2Doc: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer de eigenaar van de cl...

22-08-2017 22:40

Docu: Forever Pure

2Doc: Forever Pure - Docu: Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen Arabische spelers contracteert. 'Moslimvrij' dus. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wannee...

2Doc: Forever Pure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Forever Pure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Forever Pure bij 2Doc: Forever Pure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Forever Pure. Heb je een uitzending van 2Doc: Forever Pure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Forever Pure gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Forever Pure? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Forever Pure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!