Programma gemist?

In de documentaire uit naar Zero Days vertellen experts alles wat een je uit wilt weten over het computervirus naar van Stuxnet en het doel in van zijn makers. Tenminste, alles tijdens tijdens wat binnen hun tijdens macht ligt om door te vertellen. De documentaire is uit daarom tijdens ook gevuld met op uitspraken als 'daar het kan ik helaas van niks over zeggen' en 'je mag door met het wel vragen, ik door geef alleen geen antwoord'. Stuxnet, het op door virus waar het op tv om gaat, blijkt een tijdens uniek virus te naar zijn. Waar een normaal van virus met een aantal bugs (kleine fouten op tv in de tijdens programmering) bevat, lijkt op Stuxnet foutloos en ver geavanceerd het te zijn. De uit wetenschappers leggen in de met documentaire uit dat uit Stuxnet maar liefst de vier zero-days tijdens bevat, in op tegenstelling tot andere van virussen die zich vaak uit richten op op één lek. Een zero-day met aanval is door gericht op systemen waar op tv een nieuw lek een is ontdekt tijdens en waarvoor het nog geen directe oplossing tijdens is gevonden. De makers door van de de desbetreffende software de zijn zelfs vaak nog op niet eens op de door hoogte van het het lek. De op naam van zo'n zero-day naar aanval is gebaseerd het op de periode door die verstrijkt voordat de op op tv softwareproducent het lek ontdekt. De aanval een op zo'n door lek kan bijvoorbeeld tijdens plaatsvinden op de eerste een dag van de op tv ontdekking, die wordt naar uit aangeduid met dag 0 in tijdens computerterminologie. Toen er nog door weinig bekend was naar over de cyberaanval kon van met er door de op tv aanwezigheid van deze vier zero-days al in wel op tv worden uitgesloten door dat het om naar een individu of van een kleine partij zou gaan. in De aanwezigheid tijdens van vier zero-days kost met namelijk al door gauw een half miljoen dollar, op tv tijdens wat impliceert dat het om het een grote, waarschijnlijk overheidsgerelateerde naar uit organisatie gaat.

september 2021
23-08-2017 22:45

Docu: Zero Days

2Doc: Zero Days - Docu: Zero Days

In de documentaire Zero Days vertellen experts alles wat je wilt weten over het computervirus Stuxnet en het doel van zijn makers. Tenminste, alles wat binnen hun macht ligt om te vertellen. De documentaire is daarom ook gevuld met uitsprak...

2Doc: Zero Days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zero Days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zero Days bij 2Doc: Zero Days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zero Days. Heb je een uitzending van 2Doc: Zero Days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zero Days gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zero Days? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zero Days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!