Programma gemist?

In de documentaire in Zero Days vertellen een tijdens experts alles wat je wilt weten tijdens over het computervirus op Stuxnet met en het doel van van zijn makers. Tenminste, alles de wat binnen hun door macht op ligt om te vertellen. de De documentaire is naar daarom ook gevuld met met uitspraken het als 'daar kan ik het helaas naar niks over zeggen' en een 'je mag met het wel vragen, ik geef een alleen geen antwoord'. Stuxnet, het op virus naar waar het om het gaat, blijkt een uniek tijdens virus te zijn. Waar van een op tv normaal virus een aantal bugs op een (kleine fouten in naar de programmering) bevat, op tv lijkt Stuxnet foutloos en ver geavanceerd met te op zijn. De wetenschappers uit leggen in de documentaire een uit dat tijdens Stuxnet maar liefst vier zero-days op tv bevat, tijdens in tegenstelling tot andere op tv virussen die zich vaak richten met op op één lek. Een het zero-day aanval is uit gericht op door systemen waar een nieuw lek is de tijdens ontdekt en waarvoor door nog geen directe oplossing is gevonden. het naar De makers van tijdens de desbetreffende software met zijn zelfs vaak nog niet eens de op de op tv hoogte van het van lek. door De naam van zo'n zero-day aanval het een is gebaseerd op met de periode die verstrijkt voordat de in softwareproducent het lek uit ontdekt. De aanval naar op zo'n uit lek kan bijvoorbeeld plaatsvinden tijdens op de op tv eerste dag van de op de ontdekking, die wordt aangeduid met het dag 0 in computerterminologie. Toen met er nog tijdens weinig op tv bekend was over de cyberaanval kon tijdens een er door de op aanwezigheid van deze vier zero-days van al wel worden uitgesloten op dat het om met een individu in of een van kleine partij naar zou gaan. De aanwezigheid van met vier zero-days kost op namelijk al in gauw een half miljoen op tv dollar, wat het impliceert dat het om een naar tijdens grote, waarschijnlijk overheidsgerelateerde op tv organisatie gaat.

september 2020
23-08-2017 22:45

Docu: Zero Days

2Doc: Zero Days - Docu: Zero Days

In de documentaire Zero Days vertellen experts alles wat je wilt weten over het computervirus Stuxnet en het doel van zijn makers. Tenminste, alles wat binnen hun macht ligt om te vertellen. De documentaire is daarom ook gevuld met uitsprak...

2Doc: Zero Days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zero Days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zero Days bij 2Doc: Zero Days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zero Days. Heb je een uitzending van 2Doc: Zero Days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zero Days gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zero Days? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zero Days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!