Programma gemist?

In door de documentaire Zero Days vertellen in experts alles wat met je van wilt weten over het computervirus de Stuxnet en het op op tv doel van zijn makers. Tenminste, uit alles wat binnen hun van macht van ligt om te vertellen. De op tv documentaire is daarom door ook gevuld met een uitspraken als 'daar naar kan ik helaas op niks een over zeggen' en 'je mag uit het het wel vragen, de ik geef alleen naar geen antwoord'. Stuxnet, het virus naar waar het om gaat, in blijkt een uniek op virus te naar zijn. Waar een normaal virus uit naar een aantal bugs (kleine met fouten in de programmering) bevat, op het lijkt Stuxnet foutloos een en ver geavanceerd te op zijn. De wetenschappers leggen het in de documentaire uit op dat Stuxnet maar van liefst uit vier zero-days bevat, naar in tegenstelling tot andere virussen met die met zich vaak richten op met één lek. Een zero-day op tv aanval is met gericht op uit systemen waar een door nieuw lek is ontdekt het en waarvoor nog geen directe van oplossing van is gevonden. een De makers van uit de desbetreffende software zijn zelfs op tv vaak nog uit niet eens het op de hoogte naar van het lek. op De naam van op zo'n zero-day aanval is een gebaseerd op de met periode die verstrijkt de voordat de softwareproducent het uit lek ontdekt. op tv De aanval op een zo'n lek kan bijvoorbeeld de plaatsvinden op op de eerste van dag van de ontdekking, de die wordt aangeduid op met dag 0 op tv in computerterminologie. Toen er nog naar weinig tijdens bekend was over de een cyberaanval kon tijdens er door de op tv aanwezigheid van deze vier zero-days uit al wel op tv worden uitgesloten dat naar het om een individu of op een kleine partij het zou gaan. door De op tv aanwezigheid van vier zero-days kost namelijk de al gauw op een half miljoen dollar, tijdens wat met impliceert dat van het om een een grote, waarschijnlijk overheidsgerelateerde organisatie met gaat.

mei 2020
23-08-2017 22:45

Docu: Zero Days

2Doc: Zero Days - Docu: Zero Days

In de documentaire Zero Days vertellen experts alles wat je wilt weten over het computervirus Stuxnet en het doel van zijn makers. Tenminste, alles wat binnen hun macht ligt om te vertellen. De documentaire is daarom ook gevuld met uitsprak...

2Doc: Zero Days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zero Days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zero Days bij 2Doc: Zero Days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zero Days. Heb je een uitzending van 2Doc: Zero Days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zero Days gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zero Days? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zero Days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!