Programma gemist?

In de door documentaire Zero met Days vertellen in experts alles wat je een wilt weten over door het computervirus Stuxnet in en het van doel van zijn makers. Tenminste, alles met wat in binnen hun macht door ligt om te vertellen. De op tv tijdens documentaire is daarom ook gevuld met met uitspraken als 'daar op kan ik naar helaas in niks over zeggen' en door 'je mag door het wel vragen, naar ik geef alleen geen in antwoord'. Stuxnet, het virus uit waar het om gaat, blijkt op tv het een uniek virus te zijn. op Waar een normaal tijdens virus van een aantal bugs (kleine fouten in door de het programmering) bevat, lijkt Stuxnet in foutloos en ver de geavanceerd te op zijn. De wetenschappers leggen tijdens in de documentaire uit dat op Stuxnet maar liefst uit vier zero-days bevat, een in van tegenstelling tot op tv andere virussen die zich vaak richten uit op één lek. de een Een zero-day aanval is gericht op de naar systemen waar een nieuw het lek is in ontdekt en waarvoor nog geen in directe tijdens oplossing is gevonden. De op makers van uit de desbetreffende software zijn zelfs met vaak nog niet eens door door op de hoogte op van het lek. De naam in van van zo'n zero-day aanval door is gebaseerd op de door periode die verstrijkt op tv voordat de met softwareproducent het lek ontdekt. De op aanval op zo'n lek naar kan bijvoorbeeld plaatsvinden op van op de eerste dag van de op tv ontdekking, tijdens die wordt aangeduid door met dag 0 in de computerterminologie. Toen er nog met weinig bekend was het over de de cyberaanval kon er door de uit aanwezigheid in van deze door vier zero-days al wel worden uitgesloten in dat op tv het om een individu uit of een kleine met partij zou gaan. De het aanwezigheid een van vier zero-days kost namelijk met al gauw een op tv half miljoen tijdens dollar, een wat impliceert dat het om een door grote, waarschijnlijk de overheidsgerelateerde organisatie met gaat.

mei 2021
23-08-2017 22:45

Docu: Zero Days

2Doc: Zero Days - Docu: Zero Days

In de documentaire Zero Days vertellen experts alles wat je wilt weten over het computervirus Stuxnet en het doel van zijn makers. Tenminste, alles wat binnen hun macht ligt om te vertellen. De documentaire is daarom ook gevuld met uitsprak...

2Doc: Zero Days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zero Days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zero Days bij 2Doc: Zero Days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zero Days. Heb je een uitzending van 2Doc: Zero Days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zero Days gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zero Days? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zero Days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!