Programma gemist?

In het de documentaire met Zero Days vertellen een experts alles wat je wilt met weten uit over het computervirus Stuxnet en het met doel van zijn van makers. Tenminste, op alles wat binnen hun met macht ligt naar om te met vertellen. De documentaire een is daarom in ook gevuld met een uitspraken als 'daar kan ik helaas uit niks over van zeggen' en met 'je mag het een wel vragen, naar ik geef alleen geen op antwoord'. Stuxnet, het op virus waar het om gaat, in blijkt in een uniek virus te uit zijn. Waar met een normaal virus een met aantal bugs (kleine fouten tijdens in de op programmering) bevat, op tv lijkt Stuxnet foutloos en tijdens ver geavanceerd uit te zijn. De wetenschappers het leggen in de documentaire het uit dat Stuxnet maar een liefst de vier zero-days bevat, in tegenstelling tot met andere virussen die in zich in vaak richten op naar één lek. in Een zero-day aanval is gericht op van systemen waar het een met nieuw lek is ontdekt en de waarvoor nog van geen directe oplossing is gevonden. in De van makers van de desbetreffende door software zijn naar zelfs vaak nog niet een eens op op de hoogte de van het lek. tijdens De naam van zo'n zero-day aanval de is gebaseerd naar op het de periode die verstrijkt voordat door de softwareproducent het naar lek tijdens ontdekt. De aanval op van zo'n lek kan in bijvoorbeeld plaatsvinden op op de eerste dag op van de ontdekking, een die wordt aangeduid door met dag 0 in computerterminologie. Toen van er nog naar weinig met bekend was over de cyberaanval kon op tv er door een de aanwezigheid van deze in tijdens vier zero-days al wel worden van uitgesloten dat het tijdens om een individu of op tv een kleine partij tijdens een zou gaan. De aanwezigheid van op tv vier uit zero-days kost namelijk al van gauw een half miljoen dollar, naar wat impliceert dat door het om een het grote, waarschijnlijk overheidsgerelateerde tijdens organisatie door gaat.

januari 2021
23-08-2017 22:45

Docu: Zero Days

2Doc: Zero Days - Docu: Zero Days

In de documentaire Zero Days vertellen experts alles wat je wilt weten over het computervirus Stuxnet en het doel van zijn makers. Tenminste, alles wat binnen hun macht ligt om te vertellen. De documentaire is daarom ook gevuld met uitsprak...

2Doc: Zero Days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zero Days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zero Days bij 2Doc: Zero Days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zero Days. Heb je een uitzending van 2Doc: Zero Days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zero Days gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zero Days? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zero Days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!