Programma gemist?

In met de documentaire Zero het Days vertellen experts een alles wat je wilt de weten een over het computervirus op Stuxnet en het doel op tv van zijn het makers. Tenminste, alles naar wat binnen hun macht ligt om door naar te vertellen. De documentaire is in daarom in ook gevuld met uitspraken in als 'daar uit kan ik helaas niks over op zeggen' in en 'je mag het wel van vragen, ik geef uit alleen geen antwoord'. Stuxnet, het van een virus waar het om gaat, blijkt op de een uniek virus door te zijn. Waar naar een normaal virus een aantal bugs op (kleine met fouten in de met programmering) bevat, in lijkt Stuxnet foutloos uit en ver geavanceerd te door zijn. De wetenschappers leggen in in de documentaire uit uit dat Stuxnet maar liefst in vier zero-days bevat, de door in tegenstelling tot op andere virussen die zich naar vaak richten op één van lek. Een het zero-day aanval is naar gericht op uit systemen waar een nieuw lek op is ontdekt in en waarvoor nog op geen directe oplossing van is gevonden. De van makers van de desbetreffende software met zijn op tv zelfs vaak nog niet naar eens op de de hoogte door van het lek. De naar naam van zo'n zero-day door aanval is de gebaseerd op in de periode die tijdens verstrijkt voordat de softwareproducent het met lek ontdekt. uit De aanval op zo'n lek in kan bijvoorbeeld de plaatsvinden op de eerste naar dag van de met ontdekking, die wordt op aangeduid op met dag 0 in op tv computerterminologie. Toen de er nog weinig bekend was over op de op cyberaanval kon er in door de aanwezigheid een van deze vier een zero-days al een wel worden uitgesloten dat van het om een individu op of een kleine de partij zou op gaan. De aanwezigheid tijdens van vier door zero-days kost namelijk al gauw naar een half miljoen de dollar, wat tijdens impliceert dat het om een van grote, waarschijnlijk de overheidsgerelateerde de organisatie gaat.

oktober 2019
23-08-2017 22:45

Docu: Zero Days

2Doc: Zero Days - Docu: Zero Days

In de documentaire Zero Days vertellen experts alles wat je wilt weten over het computervirus Stuxnet en het doel van zijn makers. Tenminste, alles wat binnen hun macht ligt om te vertellen. De documentaire is daarom ook gevuld met uitsprak...

2Doc: Zero Days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zero Days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zero Days bij 2Doc: Zero Days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zero Days. Heb je een uitzending van 2Doc: Zero Days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zero Days gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zero Days? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zero Days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!