Programma gemist?

In op tv de documentaire Zero Days tijdens vertellen experts alles wat op met je wilt weten over het computervirus op Stuxnet en een het op tv doel van zijn makers. Tenminste, op tv alles wat binnen op tv hun macht van ligt om tijdens te vertellen. De documentaire is naar daarom ook gevuld met met uitspraken een als 'daar in kan ik helaas niks over door zeggen' en 'je door mag het het wel vragen, ik geef van alleen op geen antwoord'. Stuxnet, het virus op tv waar het om gaat, blijkt op een een uniek virus te met zijn. Waar een normaal virus een een aantal op bugs (kleine uit fouten in op tv de programmering) bevat, lijkt tijdens Stuxnet foutloos en het ver geavanceerd in te zijn. De wetenschappers leggen in het de documentaire met uit dat Stuxnet maar liefst tijdens vier naar zero-days bevat, op tv in tegenstelling tot andere naar virussen die zich vaak richten tijdens op de één lek. naar Een zero-day aanval is gericht in op systemen waar een van van nieuw lek is ontdekt en op waarvoor nog geen directe op oplossing de is gevonden. De makers door van de op desbetreffende software zijn tijdens zelfs vaak nog tijdens niet eens een op de hoogte van van het lek. De door naam van zo'n in zero-day aanval is in gebaseerd op uit de periode die verstrijkt de voordat de van softwareproducent het lek ontdekt. De met aanval op de zo'n lek kan bijvoorbeeld de plaatsvinden op de op tv eerste dag van een de ontdekking, die wordt de door aangeduid met dag tijdens 0 in computerterminologie. Toen er nog naar weinig bekend was tijdens over de cyberaanval kon uit naar er door de aanwezigheid van de deze in vier zero-days al wel het worden uitgesloten dat op tv het om uit een individu of een op tv kleine partij zou gaan. De op tv aanwezigheid uit van vier zero-days kost namelijk van al gauw een een half miljoen van dollar, een wat impliceert dat het om een een met grote, waarschijnlijk overheidsgerelateerde van organisatie gaat.

januari 2020
23-08-2017 22:45

Docu: Zero Days

2Doc: Zero Days - Docu: Zero Days

In de documentaire Zero Days vertellen experts alles wat je wilt weten over het computervirus Stuxnet en het doel van zijn makers. Tenminste, alles wat binnen hun macht ligt om te vertellen. De documentaire is daarom ook gevuld met uitsprak...

2Doc: Zero Days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zero Days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zero Days bij 2Doc: Zero Days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zero Days. Heb je een uitzending van 2Doc: Zero Days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zero Days gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zero Days? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zero Days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!