Programma gemist?

In naar de documentaire Zero Days vertellen in experts van alles wat je wilt weten op in over het computervirus een Stuxnet en het doel van uit zijn makers. Tenminste, een alles wat binnen hun op tv macht ligt uit om te van vertellen. De documentaire is van daarom ook gevuld met de uitspraken de als 'daar kan naar ik helaas niks van over zeggen' en van 'je mag het tijdens wel vragen, ik de geef alleen van geen antwoord'. Stuxnet, het virus waar het door om tijdens gaat, blijkt een uniek door virus met te zijn. Waar een normaal het virus een aantal bugs met (kleine fouten de in de programmering) bevat, van naar lijkt Stuxnet foutloos en de ver geavanceerd te zijn. De het wetenschappers leggen in de uit documentaire in uit dat Stuxnet op maar liefst vier op tv zero-days bevat, in tegenstelling tot een op tv andere virussen die naar zich vaak richten op op één lek. Een zero-day door aanval van is gericht op door systemen waar een door nieuw lek is ontdekt en waarvoor tijdens nog geen op tv directe oplossing is gevonden. tijdens De makers van in de door desbetreffende software zijn tijdens zelfs vaak nog niet tijdens eens op in de hoogte op tv van het lek. De naam het van zo'n zero-day aanval in is op gebaseerd op de het periode die verstrijkt voordat de op tv softwareproducent het op tv lek ontdekt. De met aanval op zo'n door lek kan bijvoorbeeld de plaatsvinden op de uit eerste dag tijdens van de ontdekking, die wordt het aangeduid met dag de 0 het in computerterminologie. Toen er nog naar weinig bekend in was over van de cyberaanval kon er door de een aanwezigheid van deze op een vier zero-days al het wel worden uitgesloten dat een het om op een individu of een een kleine partij zou gaan. uit De aanwezigheid van van vier naar zero-days kost namelijk al gauw een met uit half miljoen dollar, wat impliceert dat naar het om een naar grote, waarschijnlijk overheidsgerelateerde een organisatie op tv gaat.

oktober 2021
23-08-2017 22:45

Docu: Zero Days

2Doc: Zero Days - Docu: Zero Days

In de documentaire Zero Days vertellen experts alles wat je wilt weten over het computervirus Stuxnet en het doel van zijn makers. Tenminste, alles wat binnen hun macht ligt om te vertellen. De documentaire is daarom ook gevuld met uitsprak...

2Doc: Zero Days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zero Days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zero Days bij 2Doc: Zero Days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zero Days. Heb je een uitzending van 2Doc: Zero Days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zero Days gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zero Days? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zero Days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!