Programma gemist?

Bono van en Bob tijdens Geldof zijn bekende activisten op tv in de strijd tegen van armoede. Zonder Live Aid de en een Live8/Make Poverty History zouden mensen een minder weten op tv over armoede in de Afrika, zouden er op tv geen levens gered een zijn en met zouden er niet op tv zo snel schulden het zijn kwijtgescholden. Hun doel tijdens was om met met muziek aandacht door te vragen van tijdens een groot publiek voor arme met mensen op in de wereld. Politici zouden op op tv deze roep om verandering niet kunnen de tijdens negeren, maar hebben in hun concerten en campagnes nu een echt het geholpen? En waarom zouden uit beroemdheden de door armen van Afrika moeten het vertegenwoordigen? Deden Geldof, op Bono en andere populaire figuren een er uit goed aan een om deze rol op door zich te nemen en op tv de een politici het hof te maken? de Was er een alternatief? de Geldof, Bono tijdens en de Bill Gates spreken openlijk over een de lobby's, uit strategieën en achterkamerdeals, die deel naar uit maakten door van hun 30 jaar door durende op tv strijd en hoe door ze hun bekendheid gebruikten als het op tv politiek wisselgeld.

mei 2021
25-08-2017 00:15

Give us the money

2Doc: Give us the Money - Give us the money

Bono en Bob Geldof zijn bekende activisten in de strijd tegen armoede. Zonder Live Aid en Live8/Make Poverty History zouden mensen minder weten over armoede in Afrika, zouden er geen levens gered zijn en zouden er niet zo snel schulden zijn...

2Doc: Give us the Money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Give us the Money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Give us the Money bij 2Doc: Give us the Money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Give us the Money. Heb je een uitzending van 2Doc: Give us the Money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Give us the Money gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Give us the Money? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Give us the Money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!