Programma gemist?

Bono op en Bob Geldof zijn het bekende activisten in op tv de strijd tegen door armoede. Zonder de Live Aid en Live8/Make Poverty door History op tv zouden mensen minder weten over tijdens armoede in Afrika, uit met zouden er geen levens gered uit zijn en met zouden er niet het zo snel schulden zijn naar kwijtgescholden. Hun doel op tv was om op tv met muziek aandacht te een vragen van een groot met publiek op tv voor arme mensen in de de wereld. de Politici zouden deze tijdens roep om met verandering niet kunnen negeren, maar met hebben hun concerten en de campagnes in nu echt geholpen? En naar waarom zouden het beroemdheden de op armen van Afrika uit moeten vertegenwoordigen? Deden Geldof, Bono naar en andere van populaire figuren er goed aan naar op tv om deze rol op op tv zich te nemen van en de politici naar het hof te in maken? Was er op een alternatief? op Geldof, Bono en Bill Gates op tv spreken openlijk over de in op tv lobby's, strategieën en achterkamerdeals, op die deel uit maakten de van hun 30 de jaar de durende strijd en hoe ze tijdens hun bekendheid de gebruikten als het politiek wisselgeld.

juli 2021
25-08-2017 00:15

Give us the money

2Doc: Give us the Money - Give us the money

Bono en Bob Geldof zijn bekende activisten in de strijd tegen armoede. Zonder Live Aid en Live8/Make Poverty History zouden mensen minder weten over armoede in Afrika, zouden er geen levens gered zijn en zouden er niet zo snel schulden zijn...

2Doc: Give us the Money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Give us the Money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Give us the Money bij 2Doc: Give us the Money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Give us the Money. Heb je een uitzending van 2Doc: Give us the Money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Give us the Money gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Give us the Money? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Give us the Money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!