Programma gemist?

Bono en Bob op Geldof naar zijn bekende activisten het in de met strijd tegen armoede. Zonder tijdens Live Aid en Live8/Make Poverty met History zouden van mensen minder weten van over armoede in Afrika, door zouden er geen in met levens gered zijn van en zouden er niet uit zo snel schulden zijn kwijtgescholden. van Hun doel naar was door om met muziek aandacht te door vragen tijdens van een groot publiek voor arme door het mensen in de wereld. Politici zouden op van deze roep om verandering niet kunnen naar negeren, maar naar hebben hun een concerten en campagnes nu op tv echt geholpen? het En waarom door zouden beroemdheden de armen van op Afrika moeten vertegenwoordigen? Deden van Geldof, Bono van en andere in populaire figuren het er goed aan om deze naar rol op zich van te nemen het en de politici het hof de te maken? de Was er op tv een alternatief? Geldof, Bono en met Bill in Gates spreken openlijk over de met een lobby's, strategieën en achterkamerdeals, van die deel uit maakten van door hun met 30 jaar het durende strijd en hoe ze hun het bekendheid in gebruikten als politiek naar wisselgeld.

januari 2021
25-08-2017 00:15

Give us the money

2Doc: Give us the Money - Give us the money

Bono en Bob Geldof zijn bekende activisten in de strijd tegen armoede. Zonder Live Aid en Live8/Make Poverty History zouden mensen minder weten over armoede in Afrika, zouden er geen levens gered zijn en zouden er niet zo snel schulden zijn...

2Doc: Give us the Money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Give us the Money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Give us the Money bij 2Doc: Give us the Money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Give us the Money. Heb je een uitzending van 2Doc: Give us the Money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Give us the Money gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Give us the Money? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Give us the Money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!