Programma gemist?

Bono het en Bob tijdens Geldof zijn bekende activisten in van de strijd in tegen armoede. Zonder de Live Aid tijdens en Live8/Make Poverty History zouden mensen met minder weten over op tv van armoede in Afrika, zouden er geen op tv levens gered in zijn en zouden er op niet met zo snel schulden zijn kwijtgescholden. de de Hun doel was tijdens om met muziek aandacht te vragen op van een groot uit publiek voor uit arme mensen van in de op tv wereld. Politici zouden de deze roep om verandering niet de kunnen uit negeren, maar hebben hun concerten en uit campagnes nu echt met geholpen? En waarom in op zouden beroemdheden de met armen van Afrika moeten met vertegenwoordigen? Deden het Geldof, Bono en andere populaire in figuren er in goed aan om deze een rol op zich uit te nemen en uit de op politici het hof te maken? door Was er een op alternatief? Geldof, tijdens Bono en Bill de Gates spreken naar openlijk over de lobby's, het strategieën en achterkamerdeals, die een deel uit maakten van van hun op tv 30 jaar de durende strijd en op tv hoe ze hun bekendheid van gebruikten als politiek een wisselgeld.

mei 2020
25-08-2017 00:15

Give us the money

2Doc: Give us the Money - Give us the money

Bono en Bob Geldof zijn bekende activisten in de strijd tegen armoede. Zonder Live Aid en Live8/Make Poverty History zouden mensen minder weten over armoede in Afrika, zouden er geen levens gered zijn en zouden er niet zo snel schulden zijn...

2Doc: Give us the Money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Give us the Money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Give us the Money bij 2Doc: Give us the Money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Give us the Money. Heb je een uitzending van 2Doc: Give us the Money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Give us the Money gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Give us the Money? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Give us the Money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!