Programma gemist?

Bono en Bob uit Geldof zijn op bekende de activisten in de strijd door tegen armoede. Zonder Live van Aid en Live8/Make Poverty van History zouden van mensen minder weten over door op tv armoede in Afrika, zouden uit er geen door levens gered zijn van en zouden er niet zo op snel schulden zijn kwijtgescholden. in Hun doel uit was naar om met muziek door aandacht te vragen van het een groot publiek voor arme naar mensen in de een wereld. Politici uit zouden deze naar roep om verandering niet naar kunnen negeren, maar tijdens hebben hun door concerten en campagnes nu echt een geholpen? tijdens En waarom zouden beroemdheden de naar een armen van Afrika moeten vertegenwoordigen? Deden de Geldof, naar Bono en andere populaire op figuren tijdens er goed aan om deze een rol op het zich te naar nemen en de politici het tijdens hof te het maken? Was er de een alternatief? Geldof, Bono met en Bill Gates in spreken openlijk over door de lobby's, strategieën en naar op achterkamerdeals, die deel uit maakten uit van door hun 30 jaar durende strijd naar en het hoe ze hun bekendheid gebruikten op als politiek door wisselgeld.

september 2020
25-08-2017 00:15

Give us the money

2Doc: Give us the Money - Give us the money

Bono en Bob Geldof zijn bekende activisten in de strijd tegen armoede. Zonder Live Aid en Live8/Make Poverty History zouden mensen minder weten over armoede in Afrika, zouden er geen levens gered zijn en zouden er niet zo snel schulden zijn...

2Doc: Give us the Money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Give us the Money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Give us the Money bij 2Doc: Give us the Money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Give us the Money. Heb je een uitzending van 2Doc: Give us the Money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Give us the Money gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Give us the Money? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Give us the Money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!