Programma gemist?

Bono en het Bob Geldof zijn bekende door activisten in de een strijd tegen armoede. in Zonder Live Aid van van en Live8/Make Poverty History van zouden mensen minder weten uit over armoede een in Afrika, zouden er door geen levens gered zijn met en zouden van er de niet zo snel met schulden zijn kwijtgescholden. op tv Hun doel was om met op tv muziek aandacht te in vragen van een het groot uit publiek voor arme mensen in een de wereld. Politici zouden het deze uit roep om verandering niet uit kunnen met negeren, maar hebben hun door concerten en campagnes nu echt van van geholpen? En waarom zouden beroemdheden de de armen op van Afrika moeten vertegenwoordigen? op Deden in Geldof, Bono en andere populaire tijdens figuren er goed aan de om het deze rol op zich de te in nemen en de politici het hof uit te maken? een Was er een de alternatief? Geldof, Bono door en Bill de Gates spreken uit openlijk over de van lobby's, strategieën en achterkamerdeals, die door deel van uit maakten van hun 30 jaar het durende strijd en op hoe ze met hun met bekendheid gebruikten als politiek naar wisselgeld.

juni 2021
25-08-2017 00:15

Give us the money

2Doc: Give us the Money - Give us the money

Bono en Bob Geldof zijn bekende activisten in de strijd tegen armoede. Zonder Live Aid en Live8/Make Poverty History zouden mensen minder weten over armoede in Afrika, zouden er geen levens gered zijn en zouden er niet zo snel schulden zijn...

2Doc: Give us the Money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Give us the Money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Give us the Money bij 2Doc: Give us the Money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Give us the Money. Heb je een uitzending van 2Doc: Give us the Money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Give us the Money gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Give us the Money? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Give us the Money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!