Programma gemist?

We staan aan met op de vooravond van nieuwe ontwikkelingen naar waarbij een de techniek ons een in staat stelt, onszelf tijdens te verbeteren. het Diepe hersenstimulatie zorgt ervoor met dat we onszelf beter naar voelen, door embryo-selectie is een het uit mogelijk erfelijke ziektes op tv uit te bannen en door een implantaten een kunnen we een soort cyborgs op worden: deels in mens, deels tijdens machine. Een nachtmerrie of de van mogelijkheid om door langer, fitter en efficiënter uit te op tv kunnen leven? In deze documentaire het gaan we op het in zoek naar meningen, ervaringen in en achtergronden. En welke uit ethische de vragen roepen al deze technieken op? uit Reageer met en geef uw de mening!

Barack Obama op tv gaf na in zijn aantreden toestemming voor met embryonaal stamcelonderzoek in van de VS. Dit de onderzoek een kreeg daarmee een nieuwe impuls. Gelukkig uit kunnen wetenschappers nu op tv ook uit zonder gebruik van uit embryo's, stamcellen maken. door Van doodgewone huidcellen. in Met de nieuwste het ontdekkingen en de eerste succesvolle van therapieën in met het vooruitzicht, breekt de een door nieuw tijdperk in stamceltherapie aan. een Bestaande behandelingen met worden eenvoudiger en eens op ongeneeslijke door ziekten kunnen wellicht worden door genezen.

januari 2021
22-11-2009 19:20

Aflevering 2

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 2

We staan aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen waarbij de techniek ons in staat stelt, onszelf te verbeteren. Diepe hersenstimulatie zorgt ervoor dat we onszelf beter voelen, door embryo-selectie is het mogelijk erfelijke ziektes uit t...

15-11-2009 19:20

Aflevering 1

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 1

Barack Obama gaf na zijn aantreden toestemming voor embryonaal stamcelonderzoek in de VS. Dit onderzoek kreeg daarmee een nieuwe impuls. Gelukkig kunnen wetenschappers nu ook zonder gebruik van embryo's, stamcellen maken. Van doodgewone hui...

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw bij De Perfecte Mens van de 21ste eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw. Heb je een uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist

Medische tweeluik

Uitzending gemist van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2009 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!