Programma gemist?

We in staan aan de vooravond van door nieuwe ontwikkelingen waarbij door de techniek ons in in staat stelt, het onszelf te het verbeteren. Diepe hersenstimulatie zorgt uit ervoor dat de we onszelf tijdens beter voelen, door embryo-selectie met is het het mogelijk erfelijke ziektes uit uit te door bannen en door implantaten in kunnen we een soort op cyborgs worden: deels mens, in deels machine. Een met de nachtmerrie of de mogelijkheid het om langer, fitter met en efficiënter te kunnen naar leven? In het deze documentaire door gaan we op zoek naar met meningen, ervaringen naar en achtergronden. En welke ethische in vragen roepen naar al deze technieken op? het Reageer met en geef uw naar mening!

Barack Obama gaf het het na zijn aantreden uit toestemming voor embryonaal tijdens stamcelonderzoek in de VS. Dit een onderzoek met kreeg daarmee een nieuwe naar impuls. Gelukkig de kunnen wetenschappers nu ook door zonder gebruik de van embryo's, stamcellen maken. Van doodgewone in huidcellen. Met de de het nieuwste ontdekkingen en de eerste succesvolle op tv therapieën in in het door vooruitzicht, breekt een nieuw uit tijdperk in naar stamceltherapie aan. Bestaande door behandelingen worden eenvoudiger en eens op ongeneeslijke ziekten kunnen wellicht een worden in genezen.

september 2020
22-11-2009 19:20

Aflevering 2

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 2

We staan aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen waarbij de techniek ons in staat stelt, onszelf te verbeteren. Diepe hersenstimulatie zorgt ervoor dat we onszelf beter voelen, door embryo-selectie is het mogelijk erfelijke ziektes uit t...

15-11-2009 19:20

Aflevering 1

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 1

Barack Obama gaf na zijn aantreden toestemming voor embryonaal stamcelonderzoek in de VS. Dit onderzoek kreeg daarmee een nieuwe impuls. Gelukkig kunnen wetenschappers nu ook zonder gebruik van embryo's, stamcellen maken. Van doodgewone hui...

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw bij De Perfecte Mens van de 21ste eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw. Heb je een uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist

Medische tweeluik

Uitzending gemist van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2009 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!