Programma gemist?

We staan aan met de vooravond van op van nieuwe ontwikkelingen waarbij de techniek een ons in in staat stelt, op onszelf te verbeteren. Diepe hersenstimulatie zorgt op ervoor dat op we onszelf een beter voelen, door embryo-selectie in is het mogelijk een erfelijke ziektes uit te uit tijdens bannen en door implantaten van kunnen we een met soort cyborgs in worden: deels mens, deels het machine. Een nachtmerrie of de de mogelijkheid op tv om langer, uit fitter en effici├źnter te kunnen naar leven? uit In deze documentaire gaan naar we op zoek door naar meningen, een ervaringen en achtergronden. En welke ethische op tv vragen roepen al een deze technieken op? uit Reageer naar en geef uw het mening!

Barack door Obama gaf na zijn aantreden uit toestemming voor embryonaal uit stamcelonderzoek naar in de VS. een Dit onderzoek kreeg daarmee naar een in nieuwe impuls. Gelukkig met kunnen wetenschappers nu ook in zonder gebruik van embryo's, stamcellen door maken. in Van doodgewone huidcellen. Met de van naar nieuwste ontdekkingen en de eerste succesvolle op therapie├źn de in het vooruitzicht, breekt een het nieuw tijdperk in op stamceltherapie aan. het Bestaande van behandelingen worden eenvoudiger en eens ongeneeslijke door ziekten kunnen in wellicht in worden genezen.

september 2021
22-11-2009 19:20

Aflevering 2

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 2

We staan aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen waarbij de techniek ons in staat stelt, onszelf te verbeteren. Diepe hersenstimulatie zorgt ervoor dat we onszelf beter voelen, door embryo-selectie is het mogelijk erfelijke ziektes uit t...

15-11-2009 19:20

Aflevering 1

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 1

Barack Obama gaf na zijn aantreden toestemming voor embryonaal stamcelonderzoek in de VS. Dit onderzoek kreeg daarmee een nieuwe impuls. Gelukkig kunnen wetenschappers nu ook zonder gebruik van embryo's, stamcellen maken. Van doodgewone hui...

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw bij De Perfecte Mens van de 21ste eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw. Heb je een uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist

Medische tweeluik

Uitzending gemist van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2009 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!