Programma gemist?

We naar staan aan een de vooravond van nieuwe ontwikkelingen de waarbij de techniek ons naar in naar staat stelt, onszelf te verbeteren. de Diepe in hersenstimulatie zorgt ervoor tijdens dat we onszelf tijdens beter voelen, door uit embryo-selectie is het op mogelijk erfelijke tijdens ziektes uit te op bannen en door implantaten kunnen we van een soort cyborgs tijdens worden: deels mens, van deels met machine. Een nachtmerrie uit of de mogelijkheid om langer, tijdens fitter door en efficiënter te kunnen leven? met In deze documentaire door gaan in we op op tv zoek naar meningen, ervaringen en achtergronden. in En een welke ethische vragen van roepen al deze technieken uit op? Reageer tijdens en geef uw naar mening!

Barack Obama de gaf na zijn met aantreden toestemming voor op embryonaal de stamcelonderzoek in de VS. Dit naar onderzoek het kreeg daarmee een nieuwe van impuls. Gelukkig kunnen wetenschappers nu met ook de zonder gebruik een van embryo's, stamcellen maken. Van in doodgewone huidcellen. Met de uit naar nieuwste ontdekkingen en de met eerste succesvolle een therapieën in het op vooruitzicht, breekt een op nieuw tijdperk in stamceltherapie aan. uit Bestaande behandelingen worden eenvoudiger tijdens en eens ongeneeslijke een naar ziekten kunnen wellicht worden tijdens genezen.

mei 2020
22-11-2009 19:20

Aflevering 2

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 2

We staan aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen waarbij de techniek ons in staat stelt, onszelf te verbeteren. Diepe hersenstimulatie zorgt ervoor dat we onszelf beter voelen, door embryo-selectie is het mogelijk erfelijke ziektes uit t...

15-11-2009 19:20

Aflevering 1

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 1

Barack Obama gaf na zijn aantreden toestemming voor embryonaal stamcelonderzoek in de VS. Dit onderzoek kreeg daarmee een nieuwe impuls. Gelukkig kunnen wetenschappers nu ook zonder gebruik van embryo's, stamcellen maken. Van doodgewone hui...

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw bij De Perfecte Mens van de 21ste eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw. Heb je een uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist

Medische tweeluik

Uitzending gemist van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2009 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!