Programma gemist?

We staan de aan een de vooravond van nieuwe ontwikkelingen waarbij door de techniek in ons in staat het stelt, van onszelf te verbeteren. Diepe hersenstimulatie tijdens zorgt ervoor van dat we de onszelf beter voelen, met door embryo-selectie is het mogelijk erfelijke in ziektes uit te van tijdens bannen en door implantaten kunnen we de een soort tijdens cyborgs worden: deels mens, op deels machine. van Een nachtmerrie of de uit op mogelijkheid om langer, fitter en door efficiënter te kunnen van leven? In deze documentaire naar gaan we op van het zoek naar meningen, ervaringen naar en achtergronden. En welke ethische op tv vragen het roepen al deze technieken op? uit Reageer en geef op tv het uw mening!

Barack naar Obama gaf na zijn naar aantreden met toestemming voor embryonaal stamcelonderzoek op in de VS. van Dit onderzoek kreeg de daarmee een nieuwe impuls. in Gelukkig kunnen een wetenschappers nu ook zonder met gebruik van embryo's, op stamcellen maken. Van doodgewone tijdens huidcellen. door Met de nieuwste ontdekkingen een en de eerste succesvolle door therapieën in tijdens het vooruitzicht, breekt in een nieuw tijdperk met in stamceltherapie een aan. Bestaande behandelingen van worden eenvoudiger en eens ongeneeslijke van ziekten kunnen wellicht in worden met genezen.

mei 2021
22-11-2009 19:20

Aflevering 2

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 2

We staan aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen waarbij de techniek ons in staat stelt, onszelf te verbeteren. Diepe hersenstimulatie zorgt ervoor dat we onszelf beter voelen, door embryo-selectie is het mogelijk erfelijke ziektes uit t...

15-11-2009 19:20

Aflevering 1

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw - Aflevering 1

Barack Obama gaf na zijn aantreden toestemming voor embryonaal stamcelonderzoek in de VS. Dit onderzoek kreeg daarmee een nieuwe impuls. Gelukkig kunnen wetenschappers nu ook zonder gebruik van embryo's, stamcellen maken. Van doodgewone hui...

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw bij De Perfecte Mens van de 21ste eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw. Heb je een uitzending van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Perfecte Mens van de 21ste eeuw gemist

Medische tweeluik

Uitzending gemist van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De Perfecte Mens van de 21ste eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-11-2009 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!