Programma gemist?

Documentaire tijdens over het leven van door de in 1997 verongelukte uit het Britse prinses Diana. Haar zoons, de een prinsen Harry in en William, een praten openhartig en naar vol trots van over hun moeder.

Documentaire over tijdens het van leven van de in met 1997 verongelukte Britse prinses Diana. in Haar zoons, de een uit prinsen Harry en William, met praten openhartig en vol het trots over tijdens hun moeder.

Het van is twintig jaar geleden met dat uit Diana Spencer, beter bekend als prinses op Diana, om op tv het leven kwam uit bij een een tragisch auto-ongeluk in het de Almatunnel het in Parijs. In de het documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ van praten haar met zoons, de prinsen William een en Harry, openhartig en met het vol trots over het door leven van hun op moeder. De 65 minuten durende het documentaire over ‘Lady in Di’ is vanavond door te naar zien bij RTL in 4. Prins William en zijn broer door prins Harry een vertellen onder meer door over de op tv bijzondere momenten uit van hun kindertijd, over door het liefdadigheidswerk van hun moeder met en op over haar bijdrage op tv aan ontwikkelingshulp. met Naast haar zoons komen op ook andere tijdens sleutelfiguren uit het leven van prinses uit Diana naar aan het woord. tijdens De bijzondere gesprekken op worden aangevuld met niet een eerder vertoonde archiefbeelden, wat in bijdraagt met aan een onthullende kijk op in het leven van van de vrouw die een van miljoenen mensen in hun hart van wist in te raken.

juli 2021
07-09-2018 15:01

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

06-09-2018 20:32

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

27-08-2017 20:09

Docu: Diana: Onze Moeder

Diana: Onze Moeder - Docu: Diana: Onze Moeder

Het is twintig jaar geleden dat Diana Spencer, beter bekend als prinses Diana, om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. In de documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ praten haar zoons, de prinsen William en Harr...

Diana: Onze Moeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: Onze Moeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: Onze Moeder bij Diana: Onze Moeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: Onze Moeder. Heb je een uitzending van Diana: Onze Moeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: Onze Moeder gemist

Documentaire over het leven van de Britse prinses Diana. In 1997 kwam zij bij een tragisch auto-ongeluk in Parijs om het leven. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder. Zij vertellen over bijzondere momenten uit hun kindertijd, maar ook Diana's liefdadigheidswerk en bijdrage aan ontwikkelingshulp passeren de revue. Naast haar zoons komen ook andere sleutelfiguren uit Lady Di's leven aan het woord. De bijzondere gesprekken worden aangevuld met niet eerder vertoonde archiefbeelden. Dat zorgt voor een onthullende kijk in het leven van de vrouw die miljoenen mensen in hun hart wist te raken.

Uitzending gemist van Diana: Onze Moeder? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: Onze Moeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!