Programma gemist?

Documentaire van over het leven van de met in 1997 verongelukte naar Britse in prinses Diana. Haar zoons, in de prinsen Harry en het William, praten openhartig tijdens en vol de trots over naar hun moeder.

Documentaire over tijdens het leven op van de in 1997 met verongelukte Britse de prinses Diana. Haar zoons, in de prinsen Harry en door William, praten openhartig de van en vol trots over op hun moeder.

Het met is twintig op jaar geleden dat in Diana Spencer, beter de bekend als prinses Diana, om uit het leven door kwam bij een tragisch van auto-ongeluk in de Almatunnel op tv in Parijs. met In de documentaire van ‘Diana: Onze Moeder’ praten op in haar zoons, de prinsen William naar en met Harry, openhartig en vol trots door over het leven van een hun moeder. De door 65 minuten durende met documentaire over ‘Lady de Di’ in is vanavond te zien bij op tv RTL 4. Prins William op tv en op zijn broer uit prins Harry vertellen onder van meer over de bijzondere een momenten uit door hun kindertijd, over het naar liefdadigheidswerk van hun moeder van en in over haar naar bijdrage aan ontwikkelingshulp. Naast tijdens haar zoons komen ook andere met sleutelfiguren uit het op op leven van prinses Diana aan het het woord. De door bijzondere gesprekken de worden aangevuld met in niet eerder vertoonde archiefbeelden, het wat bijdraagt aan uit een een onthullende kijk in het leven op van de vrouw op tv die miljoenen het mensen in hun hart de wist te de raken.

augustus 2020
07-09-2018 15:01

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

06-09-2018 20:32

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

27-08-2017 20:09

Docu: Diana: Onze Moeder

Diana: Onze Moeder - Docu: Diana: Onze Moeder

Het is twintig jaar geleden dat Diana Spencer, beter bekend als prinses Diana, om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. In de documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ praten haar zoons, de prinsen William en Harr...

Diana: Onze Moeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: Onze Moeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: Onze Moeder bij Diana: Onze Moeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: Onze Moeder. Heb je een uitzending van Diana: Onze Moeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: Onze Moeder gemist

Documentaire over het leven van de Britse prinses Diana. In 1997 kwam zij bij een tragisch auto-ongeluk in Parijs om het leven. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder. Zij vertellen over bijzondere momenten uit hun kindertijd, maar ook Diana's liefdadigheidswerk en bijdrage aan ontwikkelingshulp passeren de revue. Naast haar zoons komen ook andere sleutelfiguren uit Lady Di's leven aan het woord. De bijzondere gesprekken worden aangevuld met niet eerder vertoonde archiefbeelden. Dat zorgt voor een onthullende kijk in het leven van de vrouw die miljoenen mensen in hun hart wist te raken.

Uitzending gemist van Diana: Onze Moeder? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: Onze Moeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!