Programma gemist?

Documentaire over op het leven van de op tv in 1997 verongelukte van het Britse prinses Diana. Haar naar zoons, de prinsen door Harry en William, naar praten openhartig en de vol trots over hun op tv moeder.

Documentaire uit over het leven van de van in 1997 uit verongelukte Britse prinses naar Diana. uit Haar zoons, de prinsen Harry van en William, praten uit openhartig met en vol trots over hun in moeder.

Het uit is twintig jaar geleden dat in Diana Spencer, van beter bekend als prinses naar Diana, het om het leven kwam bij naar een tragisch tijdens auto-ongeluk in de het Almatunnel op in Parijs. In op tv de documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ praten in uit haar zoons, de prinsen William in en Harry, openhartig en op tv vol het trots over een het leven van hun moeder. uit De naar 65 minuten durende op tv documentaire over ‘Lady Di’ is met vanavond te op tv zien bij RTL 4. Prins naar William en met zijn broer prins naar Harry vertellen onder meer over een de bijzondere momenten in uit door hun kindertijd, over het liefdadigheidswerk in op tv van hun moeder en over haar het bijdrage aan door ontwikkelingshulp. Naast op haar zoons komen ook naar andere naar sleutelfiguren uit het leven van naar prinses Diana de aan het woord. een De bijzondere gesprekken worden tijdens aangevuld met niet uit eerder het vertoonde archiefbeelden, wat op bijdraagt aan een onthullende in kijk in het het leven van de vrouw die met miljoenen het mensen in hun met hart wist te in raken.

april 2021
07-09-2018 15:01

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

06-09-2018 20:32

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

27-08-2017 20:09

Docu: Diana: Onze Moeder

Diana: Onze Moeder - Docu: Diana: Onze Moeder

Het is twintig jaar geleden dat Diana Spencer, beter bekend als prinses Diana, om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. In de documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ praten haar zoons, de prinsen William en Harr...

Diana: Onze Moeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: Onze Moeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: Onze Moeder bij Diana: Onze Moeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: Onze Moeder. Heb je een uitzending van Diana: Onze Moeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: Onze Moeder gemist

Documentaire over het leven van de Britse prinses Diana. In 1997 kwam zij bij een tragisch auto-ongeluk in Parijs om het leven. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder. Zij vertellen over bijzondere momenten uit hun kindertijd, maar ook Diana's liefdadigheidswerk en bijdrage aan ontwikkelingshulp passeren de revue. Naast haar zoons komen ook andere sleutelfiguren uit Lady Di's leven aan het woord. De bijzondere gesprekken worden aangevuld met niet eerder vertoonde archiefbeelden. Dat zorgt voor een onthullende kijk in het leven van de vrouw die miljoenen mensen in hun hart wist te raken.

Uitzending gemist van Diana: Onze Moeder? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: Onze Moeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!