Programma gemist?

Documentaire over het tijdens leven naar van de in 1997 tijdens verongelukte op tv Britse prinses Diana. Haar zoons, op de prinsen Harry de en William, naar praten openhartig en vol het trots het over hun moeder.

Documentaire een over het leven van de in in een 1997 verongelukte de Britse prinses Diana. Haar een zoons, de prinsen met Harry en het William, praten openhartig en vol uit trots over hun met moeder.

Het is in twintig jaar geleden dat de Diana Spencer, beter tijdens bekend als prinses op Diana, om het van op leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk uit in het de Almatunnel in naar Parijs. In in de documentaire ‘Diana: uit Onze Moeder’ praten haar zoons, de op prinsen William van en naar Harry, openhartig en vol trots over door het leven met van hun moeder. De het 65 minuten op tv durende documentaire over ‘Lady de Di’ is het vanavond op te zien bij RTL op tv 4. Prins William en zijn broer uit prins Harry het vertellen onder meer over uit de uit bijzondere momenten uit hun op kindertijd, in over het liefdadigheidswerk van op hun moeder de en over haar bijdrage aan ontwikkelingshulp. de Naast op tv haar zoons komen ook andere uit op sleutelfiguren uit het leven naar van prinses Diana de aan het woord. tijdens De bijzondere gesprekken worden aangevuld tijdens tijdens met niet eerder vertoonde archiefbeelden, wat naar bijdraagt tijdens aan een onthullende kijk in de tijdens het leven van de vrouw die door miljoenen mensen het in het hun hart wist te van raken.

maart 2020
07-09-2018 15:01

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

06-09-2018 20:32

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

27-08-2017 20:09

Docu: Diana: Onze Moeder

Diana: Onze Moeder - Docu: Diana: Onze Moeder

Het is twintig jaar geleden dat Diana Spencer, beter bekend als prinses Diana, om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. In de documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ praten haar zoons, de prinsen William en Harr...

Diana: Onze Moeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: Onze Moeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: Onze Moeder bij Diana: Onze Moeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: Onze Moeder. Heb je een uitzending van Diana: Onze Moeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: Onze Moeder gemist

Documentaire over het leven van de Britse prinses Diana. In 1997 kwam zij bij een tragisch auto-ongeluk in Parijs om het leven. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder. Zij vertellen over bijzondere momenten uit hun kindertijd, maar ook Diana's liefdadigheidswerk en bijdrage aan ontwikkelingshulp passeren de revue. Naast haar zoons komen ook andere sleutelfiguren uit Lady Di's leven aan het woord. De bijzondere gesprekken worden aangevuld met niet eerder vertoonde archiefbeelden. Dat zorgt voor een onthullende kijk in het leven van de vrouw die miljoenen mensen in hun hart wist te raken.

Uitzending gemist van Diana: Onze Moeder? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: Onze Moeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!