Programma gemist?

Documentaire over een het leven het van de in 1997 uit verongelukte Britse prinses de Diana. Haar in zoons, de prinsen Harry tijdens en William, een praten openhartig tijdens en vol trots over van hun moeder.

Documentaire naar over het leven van de van in door 1997 verongelukte uit Britse prinses Diana. Haar van zoons, de prinsen Harry in en William, op praten openhartig en het vol trots over hun een moeder.

Het is in twintig jaar geleden dat naar uit Diana Spencer, beter naar bekend als prinses in Diana, om het leven tijdens kwam bij het een tragisch auto-ongeluk in de op tv Almatunnel in Parijs. In uit de documentaire ‘Diana: op een Onze Moeder’ praten met haar zoons, de prinsen William een en Harry, openhartig en de een vol trots over het uit leven van hun moeder. De naar 65 minuten op durende documentaire op over ‘Lady Di’ is in vanavond te met zien bij de RTL 4. Prins William naar en zijn broer door prins Harry vertellen onder meer over door de bijzondere momenten met uit hun een kindertijd, over op tv het liefdadigheidswerk op tv van hun moeder door en over haar bijdrage aan tijdens ontwikkelingshulp. van Naast haar zoons komen ook in andere sleutelfiguren uit het een leven van de prinses Diana aan het de woord. De bijzondere op tv gesprekken worden aangevuld tijdens met tijdens niet eerder vertoonde archiefbeelden, op tv wat bijdraagt aan een op onthullende naar kijk in het leven van op uit de vrouw die uit miljoenen mensen in door hun hart wist te uit raken.

december 2020
07-09-2018 15:01

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

06-09-2018 20:32

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

27-08-2017 20:09

Docu: Diana: Onze Moeder

Diana: Onze Moeder - Docu: Diana: Onze Moeder

Het is twintig jaar geleden dat Diana Spencer, beter bekend als prinses Diana, om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. In de documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ praten haar zoons, de prinsen William en Harr...

Diana: Onze Moeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: Onze Moeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: Onze Moeder bij Diana: Onze Moeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: Onze Moeder. Heb je een uitzending van Diana: Onze Moeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: Onze Moeder gemist

Documentaire over het leven van de Britse prinses Diana. In 1997 kwam zij bij een tragisch auto-ongeluk in Parijs om het leven. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder. Zij vertellen over bijzondere momenten uit hun kindertijd, maar ook Diana's liefdadigheidswerk en bijdrage aan ontwikkelingshulp passeren de revue. Naast haar zoons komen ook andere sleutelfiguren uit Lady Di's leven aan het woord. De bijzondere gesprekken worden aangevuld met niet eerder vertoonde archiefbeelden. Dat zorgt voor een onthullende kijk in het leven van de vrouw die miljoenen mensen in hun hart wist te raken.

Uitzending gemist van Diana: Onze Moeder? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: Onze Moeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!