Programma gemist?

Documentaire over het op tv leven van de tijdens in op 1997 verongelukte Britse prinses Diana. tijdens Haar met zoons, de het prinsen Harry en William, praten van openhartig en de vol trots over hun de moeder.

Documentaire over het met op leven van de in 1997 verongelukte op tv Britse in prinses Diana. Haar zoons, de naar prinsen met Harry en William, praten openhartig van naar en vol trots over hun op tv moeder.

Het is naar twintig jaar op geleden dat uit Diana Spencer, beter bekend als prinses op tv Diana, het om het een leven kwam bij in een tragisch auto-ongeluk in op tv de Almatunnel een in Parijs. In de documentaire van ‘Diana: Onze op tv Moeder’ praten haar op zoons, de prinsen het William en een Harry, openhartig en op tv vol trots over het in leven van met hun moeder. De 65 op minuten durende documentaire het over ‘Lady Di’ is vanavond door te tijdens zien bij RTL door 4. Prins William en zijn broer het door prins Harry vertellen onder meer over een de bijzondere in momenten uit hun van kindertijd, over het op tv liefdadigheidswerk van hun moeder van en over door haar bijdrage aan ontwikkelingshulp. tijdens Naast uit haar zoons komen ook andere met sleutelfiguren uit het het op tv leven van prinses Diana in aan het woord. De van bijzondere gesprekken worden aangevuld in met niet eerder uit vertoonde archiefbeelden, wat uit bijdraagt aan een naar op tv onthullende kijk in het leven van van de vrouw die door miljoenen op tv mensen in hun hart wist de te de raken.

december 2019
07-09-2018 15:01

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

06-09-2018 20:32

Afl. 1

Diana: Onze Moeder - Afl. 1

Documentaire over het leven van de in 1997 verongelukte Britse prinses Diana. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder.

27-08-2017 20:09

Docu: Diana: Onze Moeder

Diana: Onze Moeder - Docu: Diana: Onze Moeder

Het is twintig jaar geleden dat Diana Spencer, beter bekend als prinses Diana, om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. In de documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ praten haar zoons, de prinsen William en Harr...

Diana: Onze Moeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: Onze Moeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: Onze Moeder bij Diana: Onze Moeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: Onze Moeder. Heb je een uitzending van Diana: Onze Moeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: Onze Moeder gemist

Documentaire over het leven van de Britse prinses Diana. In 1997 kwam zij bij een tragisch auto-ongeluk in Parijs om het leven. Haar zoons, de prinsen Harry en William, praten openhartig en vol trots over hun moeder. Zij vertellen over bijzondere momenten uit hun kindertijd, maar ook Diana's liefdadigheidswerk en bijdrage aan ontwikkelingshulp passeren de revue. Naast haar zoons komen ook andere sleutelfiguren uit Lady Di's leven aan het woord. De bijzondere gesprekken worden aangevuld met niet eerder vertoonde archiefbeelden. Dat zorgt voor een onthullende kijk in het leven van de vrouw die miljoenen mensen in hun hart wist te raken.

Uitzending gemist van Diana: Onze Moeder? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: Onze Moeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-09-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!