Programma gemist?

Jurriaan Ruys in won vorig jaar 500.000 de euro met het zijn met organisatie die biologisch afbreekbare naar couveuses ontwikkelt van waarmee jonge boompjes zonder bewatering door en onderhoud in de extreem droge door gebieden kunnen op overleven. Dankzij het prijzengeld zijn demonstratieprojecten tijdens uit met een oppervlakte van met ruim zeven keer het Vondelpark uit gerealiseerd in in Mexico, Spanje naar en Californië. Quinty de bezocht Jurriaan in Spanje om naar uit te kijken hoe uit een dergelijk demonstratieproject in zijn door werk naar gaat.

Jurriaan Ruys met won in vorig jaar 500.000 euro op met zijn uit organisatie die biologisch afbreekbare in couveuses ontwikkelt naar waarmee jonge boompjes zonder op tv bewatering en onderhoud in een extreem droge gebieden met kunnen overleven. de Dankzij het met prijzengeld zijn demonstratieprojecten met een oppervlakte een van ruim naar zeven keer het het Vondelpark in gerealiseerd in Mexico, Spanje uit en Californië. op Quinty bezocht Jurriaan in Spanje het om van te kijken hoe een dergelijk het demonstratieproject in zijn het werk door gaat.

Bij naar Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar van aan tijdens de gezamenlijke eettafel. Resto uit VanHarte werkt in vanuit de overtuiging door dat de eettafel mensen met naar elkaar het verbindt. De anonimiteit verdwijnt van en sociaal de isolement wordt teruggedrongen. De in organisatie naar is actief in buurten en het wijken waar op mensen met uiteenlopende op culturele en sociale door achtergronden wonen en leven. Vaak in gaat het in op deze buurten door om mensen met een op smalle op tv beurs. Gaston bezoekt op Resto VanHarte op tv in Amersfoort.

Wereldwijd het zijn er 60 miljoen mensen van op uit de vlucht voor van oorlog en tijdens geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak uit tijdens en vooral Syrië. met De meeste Syrische tijdens vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen de zoals het Jordanië en Libanon. de Een klein percentage komt tijdens naar Nederland. een De gemeente Amsterdam heeft uit vier noodopvanglocaties naar opgezet, waar totaal 1400 op mensen verblijven. Hier door wachten ze het op een plekje in tijdens een asielzoekerscentrum, waar hun procedure uit op tv pas kan beginnen. op tv Martijn Krabbé maakt het kennis met Claire Korpershoek, van een van de vele vrijwilligers naar die de namens VluchtelingenWerk Nederland deze op tv vluchtelingen uit bijstaat.

Nicolette bezoekt in samen de met Carine Munting van UNICEF een een aantal op projecten in de Oostkaap, tijdens een van het de provinciën van Zuid-Afrika. De met aandachtsgebieden van in UNICEF in dit tijdens gebied zijn met name tijdens geweld tegen met kinderen en gezondheid op tv van moeders en het hun door baby's. Een op de twee kinderen de heeft dagelijks een te het maken met fysiek geweld. Door uit middel van het verschillende projecten in wordt geprobeerd de relatie een en communicatie tussen met opvoeder en van kind te verbeteren en in duidelijk te maken dat het naar niet normaal door is om je kind de te het slaan. Het MomConnect-project bevordert de de door gezondheid van moeder en uit baby.

Iedereen kent het in Rode uit Kruis van de hulpverlening bij op de grote rampen en het bieden van naar de noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen door zij in van Nederland? Humberto naar Tan gaat op onderzoek uit in en laat op tv zien waar een hun hulp nodig naar is.

BN'ers uit bezoeken een goededoelenproject van de de Postcode Loterij in de met het binnen- of buitenland. Zij brengen door een op bezoek aan een medewerker op tv van het goede uit doel en volgen tijdens hem of haar tijdens met uit het werk.

Sinds op de onafhankelijkheid op in 1960 kent de tijdens Democratische Republiek op tv Congo een geschiedenis het van conflicten. Seksueel geweld is op explosief in Congo en tijdens werd ook ingezet van als wapen tijdens tijdens die conflicten. Denis de Mukwege is met de oprichter uit en medisch naar directeur van het Panzi Hospital uit in Bukavu. Dat ziekenhuis van is een wereldberoemd vanwege de de behandeling van vrouwen die ernstig op tv seksueel geweld een hebben van overleefd en vrouwen met ernstige gynaecologische naar complicaties. met Dokter Mukwege heeft op tv vele vijanden, omdat naar hij zich openlijk uitspreekt uit tegen de wandaden op tv in het uit land. Stichting Vluchteling draagt het bij aan zijn uit persoonlijke beveiliging, met zodat hij zijn tijdens werk kan voortzetten. Winston Gerschtanowitz met praat met tijdens Denis Mukwege over zijn tijdens werk, de risico's de die het met met zich meebrengt het en naar over zijn missie om seksueel tijdens geweld met tegen vrouwen in Congo op tv te stoppen.

Loretta uit Schrijver gaat met David van van van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar op op Primadomus, de Spaanse vestiging van het Stichting AAP. Ze bezoekt tijdens de daar het Big Cat Project, een uit met opvang voor leeuwen door en tijgers die afgedankt en verwaarloosd door zijn in na hun de werk in circussen met en de entertainmentindustrie.

Oxfam Novib op tv droomt ervan dat naar iedereen in Afrika de toegang heeft tot goed in en betaalbaar in internet, waardoor er van werkgelegenheid wordt gecreëerd. de Daarom is het op tv lokale, onafhankelijke een telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda tijdens opgericht. tijdens De doelstelling van Sinfa is om de internetcentra in afgelegen het dorpen door te plaatsen, zodat zoveel mogelijk de een mensen kunnen profiteren door van goed en uit goedkoop internet. Quinty Trustfull gaat samen op tv met Thomas van Reeve een kijkje nemen door bij dit project. naar Er het wordt gesproken met het de mensen in over de positieve wending de die hun leven het heeft gekregen sinds ze dankzij naar Sinfa werk hebben uit uit gevonden.

De ruim duizend uit hectare grote een Terschellinger Polder is door met de naar ligging in de op tv Waddenzee en het open landschap van een van van de meest vogelrijke polders op tv van uit Nederland. Maar in de van afgelopen op twintig jaar is meer met dan de tijdens helft van de op weidevogels verdwenen. Dat komt doordat er op steeds vroeger en naar vaker gemaaid met wordt en van de graslanden steeds droger de zijn geworden. Daarom uit is op de Vogelbescherming gestart met van het project PolderPracht. De een boeren van van Terschelling zetten uit zich in om de op leefomstandigheden van met de weidevogels te verbeteren. Nicolette tijdens van Dam door gaat kijken op Terschelling uit hoe de het boeren dat door doen, en dan met door name melkveehouder uit Egbert Zorgdrager.

Winston reist op tv af uit naar Jordanië om tijdens daar met eigen ogen te zien naar hoe het eraan van toegaat in op de de vluchtelingenkampen daar. In door het kamp bevinden zich veel tijdens mensen op tv die gevlucht zijn uit met Syrië.

BN'ers bezoeken het een goededoelenproject van het de Postcode Loterij in het door het binnen- of buitenland. Zij brengen in een het bezoek aan een medewerker van uit het het goede doel en van volgen hem of van haar tijdens tijdens het werk.

BN'ers bezoeken op tv een goededoelenproject van op de Postcode Loterij door in het binnen- op tv of buitenland. Zij brengen met een bezoek met aan een medewerker van de op het goede doel op en volgen hem op tv of haar tijdens het het werk.

BN'ers bezoeken het een door goededoelenproject van de Postcode op tv Loterij in het de binnen- of buitenland. Zij brengen uit een een bezoek aan een door medewerker van het goede op doel met en volgen hem of haar het tijdens het in werk.

oktober 2020
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!