Programma gemist?

Jurriaan in Ruys won vorig jaar van 500.000 uit euro met zijn organisatie tijdens die biologisch afbreekbare couveuses een ontwikkelt waarmee naar jonge boompjes op zonder bewatering en onderhoud in extreem met droge gebieden kunnen op overleven. Dankzij het op prijzengeld op zijn demonstratieprojecten met een oppervlakte het met van ruim zeven keer een het Vondelpark gerealiseerd in Mexico, het Spanje door en Californië. Quinty de bezocht Jurriaan in Spanje om de te kijken hoe het een dergelijk demonstratieproject op tv in zijn werk het in gaat.

Jurriaan Ruys naar won vorig op tv jaar 500.000 euro met zijn in het organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt tijdens waarmee tijdens jonge boompjes zonder bewatering naar en onderhoud in uit extreem droge gebieden met kunnen overleven. Dankzij met het prijzengeld zijn demonstratieprojecten een met op tv een oppervlakte van ruim zeven met keer het Vondelpark tijdens naar gerealiseerd in Mexico, Spanje en Californië. het Quinty bezocht Jurriaan op in een Spanje om te kijken hoe tijdens van een dergelijk demonstratieproject in uit zijn werk door gaat.

Bij Resto in VanHarte ontmoeten buurtbewoners door elkaar aan van de gezamenlijke eettafel. op tv Resto VanHarte werkt vanuit de door overtuiging dat van de eettafel mensen met tijdens elkaar in verbindt. De anonimiteit verdwijnt op tv en sociaal in isolement wordt het teruggedrongen. De organisatie is actief in in buurten en wijken door op waar mensen met uiteenlopende de culturele en sociale achtergronden wonen de en een leven. Vaak gaat het in met een deze buurten om mensen een met een smalle uit beurs. Gaston bezoekt een Resto VanHarte een in Amersfoort.

Wereldwijd het zijn er 60 miljoen mensen een op de een vlucht voor oorlog van en geweld. naar Velen komen uit Eritrea, de Irak tijdens en vooral Syrië. De in meeste Syrische van vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals in Jordanië en uit Libanon. Een klein percentage op komt naar uit Nederland. De gemeente de Amsterdam uit heeft vier noodopvanglocaties opgezet, waar totaal tijdens een 1400 mensen verblijven. het Hier wachten ze op op een plekje in een de asielzoekerscentrum, waar hun een procedure pas uit kan beginnen. Martijn naar Krabbé maakt op kennis met Claire op tv Korpershoek, een van de vele vrijwilligers het die namens de VluchtelingenWerk Nederland uit deze vluchtelingen in bijstaat.

Nicolette een bezoekt samen met het Carine Munting van het UNICEF een aantal van projecten in de Oostkaap, door een op tv van de provinciën van Zuid-Afrika. De uit aandachtsgebieden van UNICEF het in dit naar gebied zijn het met name geweld tegen kinderen in en van gezondheid van moeders van en hun baby's. met Een op de twee kinderen met het heeft dagelijks te naar maken met fysiek geweld. de Door middel het van verschillende projecten een wordt geprobeerd de tijdens relatie en communicatie tussen van opvoeder en kind de te verbeteren door en duidelijk te het maken dat het niet op tv normaal is tijdens om je kind te slaan. Het een MomConnect-project door bevordert de op tv gezondheid van moeder en in baby.

Iedereen het kent het Rode Kruis van naar de hulpverlening bij het grote een rampen en het bieden met van noodhulp van in conflictgebieden. Maar op tv wat doen zij in op tv Nederland? Humberto Tan gaat van op onderzoek door uit en laat door zien waar hun de hulp nodig in is.

BN'ers met bezoeken een goededoelenproject van de een Postcode Loterij in door het van binnen- of buitenland. een Zij brengen een bezoek aan de een medewerker een van het in goede doel en volgen hem op tv of haar tijdens van het tijdens werk.

Sinds de onafhankelijkheid met door in 1960 kent van de Democratische Republiek Congo een geschiedenis de van tijdens conflicten. Seksueel geweld de is explosief het in Congo en werd met ook ingezet als wapen tijdens tijdens die naar conflicten. Denis Mukwege van is de op tv oprichter en medisch directeur van het door op tv Panzi Hospital in Bukavu. de Dat ziekenhuis is wereldberoemd vanwege uit de behandeling van naar met vrouwen die ernstig seksueel geweld op hebben overleefd van en vrouwen met ernstige gynaecologische op tijdens complicaties. Dokter Mukwege heeft vele een vijanden, met omdat hij zich van openlijk uitspreekt tegen de wandaden in door het land. Stichting uit Vluchteling draagt bij het de aan zijn persoonlijke beveiliging, zodat uit hij zijn uit werk kan voortzetten. Winston het Gerschtanowitz praat het met Denis Mukwege over tijdens zijn werk, de met risico's die uit het met zich meebrengt en in over tijdens zijn missie de om seksueel geweld in tegen vrouwen in tijdens Congo te stoppen.

Loretta Schrijver gaat uit met een David van Gennep, directeur van uit Stichting AAP, naar door Primadomus, de Spaanse met vestiging van Stichting een het AAP. Ze bezoekt daar het het Big uit Cat Project, een opvang voor door leeuwen en tijgers die het afgedankt en van verwaarloosd zijn na een hun werk in circussen van uit en de entertainmentindustrie.

Oxfam uit Novib droomt ervan door dat iedereen in uit Afrika toegang heeft door tot goed en betaalbaar naar internet, in waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. in Daarom is naar het lokale, onafhankelijke telecombedrijf in Sinfa in het Noord-Oeganda opgericht. De doelstelling van naar Sinfa is door om internetcentra in het afgelegen dorpen te plaatsen, met zodat zoveel mogelijk met tijdens mensen kunnen profiteren van goed en uit goedkoop het internet. Quinty Trustfull gaat samen het het met Thomas Reeve een kijkje nemen door bij uit dit project. Er wordt op gesproken met de op tv mensen over met de positieve tijdens wending die hun leven heeft van gekregen sinds ze tijdens dankzij van Sinfa werk hebben een gevonden.

De uit ruim duizend hectare grote Terschellinger met Polder is door op de een ligging in de Waddenzee op tv en het het open landschap een van de naar meest vogelrijke polders met van Nederland. Maar van tijdens in de afgelopen twintig in jaar is meer dan door de de helft van de weidevogels in verdwenen. Dat komt in doordat er steeds naar vroeger en vaker gemaaid wordt van en met de graslanden steeds droger zijn een het geworden. Daarom is de Vogelbescherming gestart op tv met het project uit PolderPracht. De door boeren van de Terschelling zetten met zich in om de leefomstandigheden op tv van door de weidevogels te verbeteren. het Nicolette van Dam naar gaat kijken op Terschelling hoe uit op tv de boeren dat doen, door en dan met name melkveehouder op tv op Egbert Zorgdrager.

Winston de reist af naar van Jordanië om daar uit met eigen ogen te met zien tijdens hoe het eraan toegaat in naar de vluchtelingenkampen daar. In op tv het op kamp bevinden zich veel mensen een die naar gevlucht zijn uit door Syrië.

BN'ers in bezoeken een goededoelenproject van tijdens de Postcode Loterij in op het tijdens binnen- of buitenland. Zij naar brengen een bezoek de aan een medewerker van op het goede een doel en een volgen hem de of haar tijdens het door werk.

BN'ers naar bezoeken een goededoelenproject van de uit Postcode naar Loterij in het binnen- door of buitenland. Zij de brengen een van bezoek aan een in medewerker van de het goede doel en volgen hem de of haar met tijdens het het werk.

BN'ers bezoeken een de goededoelenproject van de de Postcode het Loterij in het met binnen- of buitenland. Zij brengen in een bezoek aan het op een medewerker van het goede tijdens doel en naar volgen hem of haar van tijdens met het werk.

mei 2019
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord