Programma gemist?

Jurriaan Ruys won in door vorig jaar 500.000 euro in met zijn organisatie die biologisch door op tv afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge de boompjes zonder tijdens bewatering en onderhoud de in extreem naar droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het door prijzengeld een zijn demonstratieprojecten de met een oppervlakte van uit ruim zeven keer tijdens het Vondelpark gerealiseerd in van Mexico, Spanje in en Californië. Quinty bezocht op Jurriaan naar in Spanje om te kijken hoe door een van dergelijk demonstratieproject uit in zijn werk naar gaat.

Jurriaan Ruys een won vorig jaar de 500.000 op tv euro met zijn de organisatie die biologisch afbreekbare couveuses in ontwikkelt waarmee jonge boompjes tijdens zonder bewatering en tijdens onderhoud in van extreem droge gebieden kunnen naar de overleven. Dankzij het prijzengeld zijn demonstratieprojecten met met door een oppervlakte van ruim uit zeven keer het Vondelpark een gerealiseerd in in Mexico, Spanje en op Californië. Quinty bezocht Jurriaan door in Spanje van om te op kijken hoe een een dergelijk demonstratieproject in met zijn werk de gaat.

Bij het Resto VanHarte ontmoeten op buurtbewoners elkaar aan de op tv gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte uit werkt vanuit de de overtuiging tijdens dat de eettafel van mensen met door elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt op tv en sociaal isolement door wordt teruggedrongen. De uit organisatie is van actief in op tv buurten en wijken met waar mensen met het uiteenlopende culturele en sociale achtergronden wonen van en leven. Vaak op gaat het in uit deze buurten tijdens om mensen met een door smalle tijdens beurs. Gaston bezoekt tijdens Resto VanHarte in de Amersfoort.

Wereldwijd zijn tijdens er 60 miljoen mensen met de op de vlucht voor oorlog en tijdens met geweld. Velen komen uit door Eritrea, Irak met en vooral Syrië. De met meeste Syrische vluchtelingen worden in een buurlanden tijdens opgevangen zoals Jordanië en uit Libanon. Een klein het percentage komt het naar Nederland. De gemeente op Amsterdam met heeft vier noodopvanglocaties opgezet, een waar totaal 1400 mensen verblijven. een uit Hier wachten ze op met een plekje in een asielzoekerscentrum, op tv waar hun procedure met pas kan op tv beginnen. Martijn Krabbé met maakt een kennis met Claire Korpershoek, een van van op tv de vele vrijwilligers uit die namens VluchtelingenWerk Nederland deze vluchtelingen uit tijdens bijstaat.

Nicolette bezoekt samen van met in Carine Munting van op UNICEF een aantal projecten in met uit de Oostkaap, een van de provinciën naar van de Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden de van UNICEF in dit gebied op zijn met name een geweld met tegen kinderen en gezondheid van in moeders en een hun baby's. door Een op de twee kinderen het heeft de dagelijks te maken op tv met fysiek geweld. Door een middel van verschillende projecten van wordt geprobeerd de door relatie en de communicatie tussen uit opvoeder en kind te het verbeteren tijdens en duidelijk te maken dat op tv het niet normaal op is om je kind op te slaan. een Het MomConnect-project bevordert de tijdens gezondheid van moeder de en een baby.

Iedereen kent met het Rode uit Kruis van de hulpverlening het bij op tv grote rampen en het het bieden van noodhulp uit in conflictgebieden. Maar wat op tv doen zij in op Nederland? Humberto Tan in gaat op op onderzoek uit en het laat zien waar hun van hulp nodig op tv is.

BN'ers bezoeken in een goededoelenproject van het de Postcode Loterij in het het uit binnen- of naar buitenland. Zij brengen een naar bezoek aan een medewerker de van op het goede doel met en volgen hem of in haar tijdens het in werk.

Sinds de onafhankelijkheid het in 1960 kent uit op de Democratische Republiek Congo een naar geschiedenis van conflicten. met Seksueel geweld is uit explosief in Congo en door werd tijdens ook ingezet als wapen in tijdens die conflicten. Denis het Mukwege is op tv de de oprichter en medisch directeur van het uit Panzi Hospital in een Bukavu. Dat uit ziekenhuis door is wereldberoemd vanwege de behandeling van in vrouwen tijdens die ernstig door seksueel geweld hebben overleefd naar en vrouwen met ernstige gynaecologische naar complicaties. naar Dokter Mukwege heeft in vele vijanden, de omdat hij zich openlijk een uitspreekt tegen op tv de wandaden in het land. de Stichting Vluchteling draagt op bij aan zijn persoonlijke uit beveiliging, zodat hij naar zijn werk kan het in voortzetten. Winston Gerschtanowitz praat met uit Denis Mukwege op tv over zijn werk, een de risico's een die het met zich van meebrengt en naar over zijn missie om seksueel op geweld tegen vrouwen op in van Congo te stoppen.

Loretta tijdens Schrijver gaat op met David van Gennep, directeur van het Stichting AAP, in naar Primadomus, in de Spaanse vestiging van Stichting op AAP. uit Ze bezoekt daar het met Big Cat Project, de een het opvang voor leeuwen en tijgers een die afgedankt en op verwaarloosd zijn het na hun werk in circussen van de en de entertainmentindustrie.

Oxfam Novib van droomt ervan dat iedereen in in Afrika met toegang heeft tot de goed en naar betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid met wordt gecreëerd. het Daarom is het lokale, met onafhankelijke telecombedrijf een Sinfa in een Noord-Oeganda opgericht. het De doelstelling van Sinfa is in om internetcentra het in afgelegen dorpen te plaatsen, op tv zodat zoveel mogelijk door mensen in kunnen profiteren van een goed en goedkoop internet. uit Quinty Trustfull gaat met samen met Thomas uit Reeve door een kijkje nemen bij dit met project. uit Er wordt gesproken de met de mensen over de positieve van wending die op hun uit leven heeft gekregen sinds ze dankzij tijdens Sinfa werk hebben de uit gevonden.

De het ruim duizend hectare de grote Terschellinger Polder in is door op tv de ligging in tijdens de Waddenzee en het open landschap een een van de uit meest vogelrijke polders het van Nederland. Maar op tv in van de afgelopen twintig jaar is in meer dan het de helft van de in weidevogels tijdens verdwenen. Dat komt op tv doordat er steeds vroeger de en vaker een gemaaid wordt op tv en de graslanden steeds het droger zijn op tv geworden. Daarom is de uit Vogelbescherming gestart met met het project het PolderPracht. De boeren van Terschelling zetten tijdens op zich in om de leefomstandigheden van het de weidevogels te op verbeteren. Nicolette van een Dam tijdens gaat kijken op Terschelling hoe op de met boeren dat doen, met en dan een met name melkveehouder door Egbert Zorgdrager.

Winston tijdens reist af naar Jordanië uit om van daar met eigen ogen te zien een op hoe het eraan toegaat in door de vluchtelingenkampen de daar. In het het kamp bevinden zich veel mensen het die gevlucht zijn met naar uit Syrië.

BN'ers op tv bezoeken een goededoelenproject door van de uit Postcode Loterij in het een binnen- of buitenland. Zij met brengen een een bezoek aan een een medewerker van het goede doel een en uit volgen hem of haar tijdens op met het werk.

BN'ers bezoeken het een goededoelenproject van in de Postcode Loterij in het het binnen- of naar in buitenland. Zij brengen een bezoek aan uit een medewerker door van het goede uit doel en volgen hem van of door haar tijdens het van werk.

BN'ers uit bezoeken een goededoelenproject van naar de Postcode Loterij met in het met binnen- of naar buitenland. Zij brengen een bezoek van aan een medewerker een van van het goede doel en volgen op tv hem of haar de tijdens het de werk.

december 2019
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!