Programma gemist?

Jurriaan door Ruys won vorig jaar 500.000 op tv met euro met zijn organisatie in die biologisch naar afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee op tv jonge boompjes uit zonder bewatering en het onderhoud in extreem een droge gebieden kunnen overleven. in Dankzij het met prijzengeld zijn demonstratieprojecten met een tijdens oppervlakte het van ruim zeven keer het Vondelpark door gerealiseerd in Mexico, uit Spanje in en Californië. met Quinty bezocht Jurriaan in Spanje met om te kijken in hoe een dergelijk met demonstratieproject in zijn werk tijdens de gaat.

Jurriaan Ruys uit won het vorig jaar 500.000 van euro met zijn een organisatie die biologisch het afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee van jonge boompjes zonder bewatering een en onderhoud de in extreem droge uit gebieden kunnen in overleven. Dankzij het door prijzengeld zijn demonstratieprojecten naar met een oppervlakte van ruim zeven naar keer tijdens het Vondelpark in gerealiseerd in Mexico, op Spanje en Californië. Quinty bezocht Jurriaan in in Spanje om uit te door kijken hoe een dergelijk tijdens demonstratieproject in zijn werk een naar gaat.

Bij in Resto VanHarte ontmoeten de buurtbewoners elkaar aan de op tv gezamenlijke eettafel. het Resto VanHarte werkt vanuit naar de door overtuiging dat de eettafel tijdens mensen met elkaar verbindt. tijdens De anonimiteit verdwijnt en met sociaal op tv isolement wordt teruggedrongen. in De organisatie is op actief in buurten op tv en wijken waar mensen een met uiteenlopende culturele het en sociale het achtergronden wonen en uit leven. Vaak gaat het uit in tijdens deze buurten om mensen met naar een op tv smalle beurs. Gaston bezoekt de Resto VanHarte in op Amersfoort.

Wereldwijd naar zijn er 60 miljoen uit mensen een op de vlucht voor in oorlog en geweld. Velen in komen het uit Eritrea, Irak op tv en vooral Syrië. De tijdens meeste Syrische vluchtelingen door worden in buurlanden opgevangen door zoals Jordanië en Libanon. het Een op klein percentage komt naar Nederland. naar De van gemeente Amsterdam uit heeft vier noodopvanglocaties opgezet, van waar totaal 1400 tijdens mensen verblijven. Hier wachten het ze op uit een plekje het in een asielzoekerscentrum, waar tijdens hun procedure pas kan beginnen. het Martijn Krabbé een maakt kennis met Claire naar Korpershoek, op een van de door vele vrijwilligers die namens VluchtelingenWerk op op tv Nederland deze vluchtelingen uit bijstaat.

Nicolette bezoekt in samen met op tv Carine Munting van UNICEF een de op tv aantal projecten in de Oostkaap, een een van de provinciën op van van Zuid-Afrika. De de aandachtsgebieden van UNICEF in met dit gebied zijn met op name geweld een tegen kinderen en gezondheid tijdens van moeders en tijdens hun baby's. het Een op de twee kinderen tijdens heeft op tv dagelijks te maken met van fysiek naar geweld. Door middel van verschillende een projecten wordt geprobeerd uit de relatie op en communicatie tussen in opvoeder en kind de te verbeteren en duidelijk de te de maken dat het niet het normaal is om met je kind te een slaan. Het MomConnect-project bevordert een de gezondheid van van moeder en tijdens baby.

Iedereen kent door het Rode de Kruis van de hulpverlening uit bij grote rampen en in in het bieden van noodhulp op tv in conflictgebieden. Maar wat doen uit zij in de Nederland? door Humberto Tan gaat in op onderzoek uit en laat zien op waar hun hulp de nodig in is.

BN'ers bezoeken naar een goededoelenproject van met de Postcode door Loterij in van het binnen- of het buitenland. Zij brengen uit een bezoek aan een door medewerker van het het goede doel in en volgen hem met of haar tijdens het tijdens werk.

Sinds van de onafhankelijkheid in door 1960 kent de Democratische Republiek het Congo een het geschiedenis van conflicten. Seksueel uit geweld op is explosief in op Congo en werd ook met ingezet als wapen het tijdens die conflicten. naar Denis Mukwege is door de oprichter en uit medisch het directeur van het Panzi Hospital in het Bukavu. op Dat ziekenhuis is wereldberoemd vanwege uit op de behandeling van vrouwen die ernstig op seksueel op tv geweld hebben met overleefd en vrouwen met ernstige gynaecologische naar complicaties. met Dokter Mukwege heeft door vele vijanden, omdat hij op tv zich openlijk uitspreekt tegen op door de wandaden in het land. de Stichting Vluchteling draagt bij op tv aan in zijn persoonlijke beveiliging, op zodat hij zijn werk op kan voortzetten. Winston van Gerschtanowitz tijdens praat met Denis op Mukwege over zijn de werk, de risico's van die het met zich het meebrengt en over zijn de missie om seksueel geweld naar in tegen vrouwen in Congo te naar stoppen.

Loretta Schrijver tijdens gaat met David een van Gennep, directeur van op tv Stichting naar AAP, naar Primadomus, het de Spaanse vestiging van met Stichting het AAP. Ze bezoekt daar het van Big met Cat Project, een opvang voor naar leeuwen op tv en tijgers die een afgedankt en verwaarloosd zijn na hun in werk in van circussen en tijdens de entertainmentindustrie.

Oxfam tijdens Novib droomt ervan van dat iedereen in tijdens Afrika toegang heeft tot met goed en betaalbaar internet, op tv waardoor een er werkgelegenheid wordt in gecreëerd. Daarom is het uit lokale, onafhankelijke telecombedrijf in Sinfa in Noord-Oeganda van opgericht. De door doelstelling van Sinfa het is om internetcentra in door afgelegen dorpen te plaatsen, op tv in zodat zoveel mogelijk mensen uit kunnen profiteren van goed en naar goedkoop internet. van Quinty Trustfull gaat het samen met Thomas Reeve op een kijkje nemen door bij dit uit project. Er wordt gesproken uit met met de mensen over de positieve de wending door die hun leven heeft gekregen met sinds in ze dankzij Sinfa werk hebben door een gevonden.

De naar ruim duizend hectare grote met Terschellinger Polder uit is door het de ligging in de Waddenzee en door het open landschap in naar een van de meest vogelrijke polders de van Nederland. Maar met in op tv de afgelopen twintig jaar is de meer dan uit de helft van tijdens de weidevogels op tv verdwenen. Dat komt van doordat er steeds vroeger en uit een vaker gemaaid wordt en de graslanden naar steeds droger uit zijn geworden. Daarom is een de uit Vogelbescherming gestart met het project door PolderPracht. De boeren tijdens van Terschelling zetten een zich in om op tv de leefomstandigheden van met de weidevogels te door op verbeteren. Nicolette van Dam gaat kijken op het op Terschelling hoe op de boeren dat de doen, en dan op met name melkveehouder Egbert op Zorgdrager.

Winston naar reist af naar tijdens Jordanië om daar met de eigen ogen te de zien hoe het eraan tijdens toegaat in de uit vluchtelingenkampen tijdens daar. In het naar kamp bevinden zich veel mensen naar die gevlucht zijn door uit op tv Syrië.

BN'ers bezoeken een tijdens naar goededoelenproject van de Postcode Loterij in een het de binnen- of een buitenland. Zij brengen een bezoek aan tijdens uit een medewerker van het goede een doel naar en volgen hem of van haar tijdens het op werk.

BN'ers bezoeken het een goededoelenproject een van de Postcode Loterij in op een het binnen- of naar buitenland. Zij brengen een bezoek de aan een medewerker van op tv van het goede doel en volgen naar hem of haar tijdens de het door werk.

BN'ers bezoeken een een goededoelenproject van van de Postcode Loterij in een door het binnen- of buitenland. in Zij brengen een bezoek uit aan een medewerker op tv van het goede doel tijdens en tijdens volgen hem of tijdens haar tijdens het de werk.

juli 2020
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!