Programma gemist?

Jurriaan Ruys won een vorig jaar naar 500.000 euro met de zijn organisatie die biologisch op tv afbreekbare couveuses ontwikkelt naar op tv waarmee jonge boompjes zonder bewatering het en onderhoud in uit extreem op droge gebieden kunnen overleven. Dankzij de het prijzengeld zijn tijdens demonstratieprojecten met een naar oppervlakte van ruim zeven op tv keer het het Vondelpark door gerealiseerd in Mexico, Spanje van en Californië. Quinty bezocht een Jurriaan in door Spanje om naar te kijken hoe een dergelijk demonstratieproject op tv in zijn werk tijdens het gaat.

Jurriaan uit Ruys won vorig op jaar 500.000 euro met zijn op organisatie van die biologisch afbreekbare couveuses door ontwikkelt een waarmee jonge boompjes de zonder bewatering en onderhoud in naar extreem droge uit gebieden kunnen overleven. Dankzij uit het prijzengeld met zijn demonstratieprojecten uit met een oppervlakte op tv van ruim zeven keer het Vondelpark een gerealiseerd in van Mexico, Spanje en naar Californië. Quinty met bezocht Jurriaan in Spanje om door te kijken het hoe tijdens een dergelijk demonstratieproject in zijn op tv werk naar gaat.

Bij Resto VanHarte door ontmoeten buurtbewoners uit elkaar uit aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte het werkt de vanuit de overtuiging dat van de eettafel mensen met de naar elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt de en sociaal isolement uit wordt teruggedrongen. naar De organisatie op is actief in buurten en wijken de waar mensen met de uiteenlopende naar culturele en sociale achtergronden wonen tijdens en op leven. Vaak gaat het in in deze van buurten om een mensen met een smalle uit beurs. Gaston bezoekt Resto VanHarte door in naar Amersfoort.

Wereldwijd zijn het er 60 miljoen mensen op op van de vlucht voor oorlog en het geweld. tijdens Velen komen uit Eritrea, Irak tijdens een en vooral Syrië. De de meeste Syrische vluchtelingen worden in van op buurlanden opgevangen zoals door Jordanië en Libanon. een Een klein percentage komt naar in Nederland. van De gemeente Amsterdam heeft vier op tv noodopvanglocaties opgezet, waar totaal met 1400 mensen verblijven. een Hier in wachten ze op een door plekje in een uit asielzoekerscentrum, naar waar hun procedure pas kan naar beginnen. Martijn het Krabbé maakt kennis met door Claire Korpershoek, tijdens een van de door vele vrijwilligers die namens uit VluchtelingenWerk Nederland deze vluchtelingen op op bijstaat.

Nicolette bezoekt de samen met op Carine Munting het van UNICEF een aantal met projecten in de Oostkaap, naar een tijdens van de provinciën van op tv Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van op tv UNICEF in dit het gebied zijn met name het geweld tegen kinderen naar en gezondheid van een de moeders en hun baby's. van Een op de twee een kinderen het heeft dagelijks te maken een met fysiek geweld. van Door middel van in verschillende projecten wordt geprobeerd de naar op tv relatie en communicatie tussen van opvoeder en kind te een verbeteren door en duidelijk te maken dat uit het met niet normaal is om je kind uit te tijdens slaan. Het MomConnect-project een bevordert de door gezondheid van moeder en door baby.

Iedereen uit kent het Rode tijdens Kruis van de hulpverlening bij een grote rampen uit en het met bieden van noodhulp in conflictgebieden. naar Maar wat doen een zij de in Nederland? Humberto Tan op gaat het op onderzoek uit en laat tijdens zien waar hun hulp naar nodig van is.

BN'ers met bezoeken een goededoelenproject van de van Postcode Loterij door in het tijdens binnen- of buitenland. Zij brengen naar het een bezoek aan in een medewerker van het door goede doel en volgen de hem of haar op tijdens uit het werk.

Sinds de onafhankelijkheid met in 1960 kent op tv de Democratische door Republiek Congo een naar geschiedenis van conflicten. met Seksueel met geweld is explosief in Congo op en werd ook in ingezet als van wapen tijdens op tv die conflicten. Denis Mukwege tijdens is de oprichter en met medisch naar directeur van het Panzi Hospital in tijdens Bukavu. Dat ziekenhuis een is naar wereldberoemd vanwege de behandeling van het het vrouwen die ernstig met seksueel geweld hebben overleefd en uit vrouwen met ernstige gynaecologische op complicaties. Dokter Mukwege door door heeft vele vijanden, omdat hij naar zich openlijk van uitspreekt tegen de wandaden in in het land. het Stichting Vluchteling uit draagt bij tijdens aan zijn persoonlijke beveiliging, zodat hij uit zijn werk kan tijdens voortzetten. het Winston Gerschtanowitz praat met Denis een Mukwege over door zijn werk, de risico's tijdens die het met met zich het meebrengt en door over zijn missie om seksueel op geweld naar tegen vrouwen in Congo te naar stoppen.

Loretta Schrijver de gaat naar met David van Gennep, de directeur van het Stichting AAP, naar op Primadomus, de Spaanse vestiging in van Stichting AAP. Ze naar bezoekt op tv daar het Big Cat uit Project, een opvang voor leeuwen tijdens en tijgers die naar een afgedankt en verwaarloosd met zijn na hun werk in circussen op en op tv de entertainmentindustrie.

Oxfam naar Novib droomt door ervan dat iedereen in Afrika toegang in heeft in tot goed op tv en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid het wordt gecreëerd. Daarom uit is het lokale, de onafhankelijke het telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. met De doelstelling van uit Sinfa is om van internetcentra in in afgelegen dorpen te plaatsen, op tv zodat zoveel door mogelijk mensen op tv kunnen profiteren van een goed en goedkoop internet. een Quinty naar Trustfull gaat samen met op tv Thomas Reeve een het kijkje nemen bij dit project. tijdens Er naar wordt gesproken met de uit mensen over van de positieve wending op die hun leven heeft gekregen uit sinds de ze dankzij Sinfa werk hebben met van gevonden.

De de ruim duizend hectare met grote Terschellinger Polder een is door de van ligging in de naar Waddenzee en het open met landschap een van de tijdens meest op tv vogelrijke polders van Nederland. op Maar in in de afgelopen twintig naar jaar is meer dan de het helft van de tijdens weidevogels verdwenen. op tv Dat komt in doordat er steeds vroeger op en vaker gemaaid wordt met en de op graslanden tijdens steeds droger zijn geworden. Daarom is in op de Vogelbescherming gestart in met het project naar PolderPracht. De boeren van Terschelling zetten met zich in op tv om de leefomstandigheden van van de weidevogels te het op verbeteren. Nicolette van Dam op gaat kijken op tv op Terschelling hoe uit de boeren dat het doen, en dan met name melkveehouder van op tv Egbert Zorgdrager.

Winston reist uit af naar Jordanië uit om daar op tv met eigen op ogen te zien hoe het eraan in toegaat in door de vluchtelingenkampen daar. In met het kamp tijdens bevinden zich veel van mensen die gevlucht van zijn uit uit Syrië.

BN'ers bezoeken tijdens een goededoelenproject van naar de Postcode Loterij in het het binnen- op of buitenland. op Zij brengen een bezoek aan op tv op een medewerker van het op goede doel op tv en volgen hem of haar tijdens het een het werk.

BN'ers op bezoeken een goededoelenproject op tv van de Postcode tijdens Loterij in het binnen- of op buitenland. Zij brengen in een bezoek door aan een medewerker op tv van naar het goede doel en de volgen hem van of haar tijdens het met werk.

BN'ers tijdens bezoeken een de goededoelenproject van de Postcode de Loterij in het binnen- in of buitenland. Zij een brengen een bezoek tijdens aan uit een medewerker van het in goede doel en volgen op tv hem of haar tijdens op de het werk.

december 2018
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord