Programma gemist?

Jurriaan naar Ruys won vorig met jaar 500.000 euro een met zijn organisatie die biologisch in afbreekbare couveuses het ontwikkelt waarmee jonge boompjes op het zonder bewatering en onderhoud in extreem het droge gebieden kunnen door overleven. door Dankzij het prijzengeld een zijn demonstratieprojecten met tijdens een oppervlakte van ruim het zeven keer het het Vondelpark de gerealiseerd in Mexico, van Spanje en Californië. Quinty bezocht met Jurriaan in van Spanje om naar te kijken hoe een een dergelijk demonstratieproject in zijn door werk tijdens gaat.

Jurriaan Ruys won door vorig jaar tijdens 500.000 in euro met zijn organisatie die biologisch naar afbreekbare couveuses uit ontwikkelt waarmee een jonge boompjes zonder een bewatering en onderhoud in extreem door droge tijdens gebieden kunnen van overleven. Dankzij het prijzengeld zijn demonstratieprojecten in met een oppervlakte door van ruim uit zeven keer het het Vondelpark gerealiseerd in met Mexico, Spanje en uit Californië. Quinty bezocht een Jurriaan in Spanje om het te kijken hoe op tv met een dergelijk demonstratieproject in zijn werk uit uit gaat.

Bij Resto VanHarte een ontmoeten buurtbewoners elkaar met aan de gezamenlijke van eettafel. Resto op tv VanHarte werkt vanuit van de overtuiging dat de de eettafel mensen met door elkaar van verbindt. De anonimiteit naar verdwijnt en sociaal isolement wordt op tv teruggedrongen. De organisatie op tv is actief door in buurten en wijken de waar in mensen met uiteenlopende culturele en het met sociale achtergronden wonen uit en leven. Vaak gaat het een in door deze buurten om naar mensen met een van smalle beurs. Gaston bezoekt Resto VanHarte een in de Amersfoort.

Wereldwijd met zijn er 60 een miljoen mensen op de op tv vlucht voor oorlog de en geweld. Velen tijdens komen uit in Eritrea, Irak en vooral op Syrië. uit De meeste Syrische vluchtelingen worden in op door buurlanden opgevangen zoals uit Jordanië en Libanon. Een op klein percentage komt naar de Nederland. De gemeente Amsterdam met heeft vier noodopvanglocaties tijdens opgezet, waar totaal het 1400 mensen tijdens verblijven. Hier wachten ze op tv met op een plekje in een door asielzoekerscentrum, waar hun in procedure pas kan beginnen. met Martijn Krabbé in maakt kennis met van Claire Korpershoek, een een van door de vele vrijwilligers die een namens VluchtelingenWerk Nederland op deze vluchtelingen naar bijstaat.

Nicolette bezoekt van samen uit met Carine Munting van op UNICEF een naar aantal projecten in de Oostkaap, van een van de de provinciën van Zuid-Afrika. van De op aandachtsgebieden van UNICEF in in dit gebied zijn met name de geweld op tv tegen kinderen en gezondheid de van moeders en uit hun baby's. Een op van door de twee kinderen heeft dagelijks te op uit maken met fysiek geweld. Door middel in van naar verschillende projecten wordt geprobeerd de van relatie de en communicatie tussen opvoeder en met kind te verbeteren een en duidelijk een te maken dat het een tijdens niet normaal is om je op kind te uit slaan. Het MomConnect-project bevordert in de gezondheid door van moeder en op baby.

Iedereen kent tijdens het op Rode Kruis van op de hulpverlening bij grote rampen en op het uit bieden van op tv noodhulp in conflictgebieden. Maar op wat doen zij in Nederland? uit de Humberto Tan gaat een op onderzoek uit en tijdens laat zien waar hun hulp in nodig naar is.

BN'ers bezoeken een de goededoelenproject van het de Postcode Loterij de in het binnen- of naar buitenland. een Zij brengen uit een bezoek aan een een medewerker van het in goede doel en op tv volgen hem of het haar tijdens het in werk.

Sinds het de onafhankelijkheid in 1960 kent tijdens met de Democratische Republiek het Congo een geschiedenis uit van conflicten. Seksueel het geweld is explosief in Congo en met werd ook met ingezet als op tv wapen tijdens die conflicten. de Denis uit Mukwege is de op oprichter en medisch directeur van het een Panzi van Hospital in Bukavu. Dat ziekenhuis met is wereldberoemd vanwege op tv naar de behandeling van vrouwen die ernstig tijdens met seksueel geweld hebben tijdens overleefd en vrouwen een met ernstige gynaecologische complicaties. Dokter de Mukwege heeft vele vijanden, tijdens omdat hij zich op tv openlijk uitspreekt van tegen de het wandaden in het land. Stichting met Vluchteling draagt naar bij aan zijn persoonlijke uit beveiliging, zodat het hij zijn werk kan van voortzetten. Winston Gerschtanowitz op de praat met Denis Mukwege over zijn op werk, op tv de risico's die het met in zich meebrengt en op de over zijn missie om seksueel op tv geweld tegen de vrouwen in Congo te met stoppen.

Loretta Schrijver gaat van met naar David van Gennep, directeur van de Stichting AAP, naar in Primadomus, in de Spaanse vestiging van Stichting van AAP. Ze de bezoekt daar de het Big Cat Project, een het opvang voor op leeuwen en tijgers die tijdens afgedankt een en verwaarloosd zijn na een hun werk in circussen uit tijdens en de entertainmentindustrie.

Oxfam Novib op droomt naar ervan dat iedereen een in Afrika toegang heeft tot naar goed en betaalbaar internet, het waardoor er werkgelegenheid het wordt gecreëerd. van Daarom is met het lokale, onafhankelijke uit telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda het opgericht. De met doelstelling van Sinfa is om de internetcentra in afgelegen in dorpen te plaatsen, tijdens zodat in zoveel mogelijk mensen op tv kunnen profiteren van op tv goed en goedkoop internet. een Quinty Trustfull gaat het samen met Thomas door Reeve uit een kijkje nemen bij tijdens dit project. Er wordt van gesproken met door de mensen over op tv de positieve de wending die hun leven op tv heeft gekregen uit sinds ze dankzij Sinfa werk hebben een naar gevonden.

De op ruim duizend hectare met grote Terschellinger Polder is van door in de ligging in de Waddenzee op tv en het open tijdens landschap in een van de meest vogelrijke polders het van van Nederland. Maar in de een afgelopen twintig jaar een is meer dan naar de helft van van de uit weidevogels verdwenen. Dat de komt doordat er steeds vroeger uit en vaker gemaaid wordt met en van de graslanden met steeds droger zijn geworden. op tv Daarom is de Vogelbescherming gestart de met uit het project PolderPracht. De boeren de van Terschelling het zetten naar zich in om de van leefomstandigheden van op tv de weidevogels te met verbeteren. Nicolette van Dam gaat kijken tijdens door op Terschelling hoe de boeren op dat door doen, en dan met naar name melkveehouder van Egbert Zorgdrager.

Winston reist af een naar Jordanië een om tijdens daar met eigen ogen te de zien hoe naar het eraan toegaat in een de vluchtelingenkampen in daar. In het kamp door bevinden zich veel het mensen die naar gevlucht zijn uit het Syrië.

BN'ers bezoeken op een goededoelenproject op tv van de Postcode Loterij van in in het binnen- of buitenland. Zij brengen op een bezoek aan naar op een medewerker van het goede doel uit en tijdens volgen hem of haar tijdens met het door werk.

BN'ers bezoeken in een goededoelenproject van de door Postcode Loterij in de het binnen- of naar het buitenland. Zij brengen een bezoek in aan een van medewerker van het goede op doel en volgen hem uit of haar tijdens het het het werk.

BN'ers bezoeken een door op goededoelenproject van de Postcode Loterij het in het binnen- of naar naar buitenland. Zij brengen in een bezoek aan een medewerker van uit het op tv goede doel en volgen naar hem uit of haar tijdens de het werk.

juni 2021
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!