Programma gemist?

Jurriaan op Ruys won vorig uit jaar 500.000 euro met een zijn organisatie die biologisch een van afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee een jonge boompjes in zonder bewatering en een onderhoud in extreem droge door gebieden kunnen door overleven. Dankzij het prijzengeld zijn demonstratieprojecten van met een naar oppervlakte van op ruim zeven door keer het Vondelpark gerealiseerd in het Mexico, Spanje met en Californië. Quinty in bezocht Jurriaan in Spanje de om te met kijken hoe de een dergelijk demonstratieproject naar in zijn werk op gaat.

Jurriaan het Ruys won vorig jaar 500.000 met euro met een zijn organisatie naar die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt uit naar waarmee jonge boompjes zonder bewatering en uit onderhoud in extreem uit droge op gebieden kunnen overleven. Dankzij het van prijzengeld zijn demonstratieprojecten op met door een oppervlakte op van ruim zeven keer het een Vondelpark met gerealiseerd in Mexico, Spanje en Californië. op het Quinty bezocht Jurriaan in op Spanje om met te kijken hoe een dergelijk demonstratieproject het in tijdens zijn werk uit gaat.

Bij tijdens Resto VanHarte het ontmoeten buurtbewoners elkaar in aan de gezamenlijke eettafel. de Resto VanHarte werkt vanuit de een overtuiging dat met de eettafel mensen met naar elkaar verbindt. de De naar anonimiteit verdwijnt en sociaal in isolement wordt teruggedrongen. De de organisatie met is actief in buurten en wijken van waar mensen met op tv uiteenlopende culturele en het sociale achtergronden wonen het en op leven. Vaak gaat het uit in deze buurten om de mensen met van een smalle een beurs. Gaston met bezoekt Resto VanHarte in op tv Amersfoort.

Wereldwijd in zijn er in 60 miljoen mensen op de vlucht door voor op oorlog en geweld. Velen komen op uit Eritrea, Irak op tv van en vooral Syrië. in De meeste Syrische vluchtelingen door worden in buurlanden opgevangen in zoals Jordanië en Libanon. een Een klein percentage de komt naar Nederland. uit De de gemeente Amsterdam heeft vier noodopvanglocaties op opgezet, waar met totaal 1400 mensen verblijven. naar op Hier wachten ze op het een plekje in een asielzoekerscentrum, naar waar hun op tv procedure pas kan beginnen. het Martijn Krabbé maakt in kennis met Claire de het Korpershoek, een van de naar vele vrijwilligers die de namens VluchtelingenWerk Nederland deze vluchtelingen van van bijstaat.

Nicolette op bezoekt samen met door Carine Munting van UNICEF een met aantal projecten door in de uit Oostkaap, een van de het provinciën van Zuid-Afrika. door De aandachtsgebieden van tijdens UNICEF in dit op gebied van zijn met name geweld tegen door kinderen en gezondheid van door een moeders en hun baby's. Een op in de twee de kinderen heeft dagelijks met te maken met door fysiek uit geweld. Door middel van verschillende projecten in wordt geprobeerd de in relatie en op communicatie tussen de opvoeder en kind te een verbeteren en duidelijk te op tv van maken dat het niet naar normaal is om je naar kind te slaan. Het het MomConnect-project bevordert van de gezondheid van het moeder naar en baby.

Iedereen kent het het Rode Kruis van op de naar hulpverlening bij een grote rampen en het bieden van met noodhulp in op conflictgebieden. Maar wat het doen zij de in Nederland? Humberto Tan gaat op tv op onderzoek in uit en op laat zien waar hun hulp op tv nodig het is.

BN'ers met bezoeken een goededoelenproject van in de Postcode Loterij in tijdens naar het binnen- of buitenland. Zij brengen van een van bezoek aan een medewerker van op het naar goede doel en volgen hem op of van haar tijdens het van werk.

Sinds in de onafhankelijkheid in 1960 kent tijdens de Democratische Republiek in Congo een in geschiedenis van conflicten. met Seksueel met geweld is explosief een in Congo en naar werd ook ingezet als op tv wapen tijdens die in conflicten. Denis Mukwege naar is de door oprichter en medisch directeur van op tv het Panzi Hospital met in Bukavu. door Dat ziekenhuis op tv is wereldberoemd vanwege de behandeling van door vrouwen die van ernstig seksueel van geweld hebben overleefd naar en vrouwen met ernstige gynaecologische met complicaties. Dokter met Mukwege naar heeft vele vijanden, omdat hij zich op tv tijdens openlijk uitspreekt tegen de wandaden uit in het op land. Stichting van Vluchteling draagt bij door aan zijn persoonlijke beveiliging, zodat in hij zijn werk van kan voortzetten. Winston Gerschtanowitz op tv op praat met Denis Mukwege over het zijn naar werk, de risico's die het met met zich een meebrengt en over zijn met missie om in seksueel geweld tegen door vrouwen in Congo van te stoppen.

Loretta het Schrijver gaat van met David van op Gennep, directeur van van Stichting AAP, naar met Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting door door AAP. Ze bezoekt van daar het Big door Cat Project, een opvang voor leeuwen een en tijgers die naar op afgedankt en verwaarloosd zijn op na hun werk in circussen in en de een entertainmentindustrie.

Oxfam het Novib droomt ervan dat tijdens iedereen in Afrika toegang in heeft tot een goed en met betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid de tijdens wordt gecreëerd. Daarom op is het lokale, onafhankelijke naar telecombedrijf Sinfa in in Noord-Oeganda opgericht. De doelstelling van een Sinfa is om op internetcentra tijdens in afgelegen dorpen te plaatsen, een zodat op tv zoveel mogelijk mensen kunnen een profiteren met van goed en goedkoop internet. uit Quinty door Trustfull gaat samen op met Thomas Reeve een een kijkje nemen bij een dit project. Er wordt door gesproken met de met mensen met over de positieve wending die op hun door leven heeft gekregen sinds het ze dankzij in Sinfa werk hebben uit gevonden.

De een ruim duizend hectare uit grote Terschellinger Polder het is door de de ligging in de op tv Waddenzee en het open uit landschap een van uit de meest het vogelrijke polders van op Nederland. Maar in de de afgelopen twintig jaar naar is meer dan een de tijdens helft van de door weidevogels verdwenen. Dat komt doordat in er steeds vroeger uit en het vaker gemaaid wordt en de de graslanden steeds droger zijn van de geworden. Daarom is de Vogelbescherming gestart een met het project van PolderPracht. op tv De boeren van Terschelling zetten uit zich in een om van de leefomstandigheden van de in weidevogels te verbeteren. met Nicolette van Dam gaat een kijken op Terschelling met hoe de boeren in dat de doen, en dan met met name melkveehouder het Egbert Zorgdrager.

Winston het reist af naar Jordanië om in daar met eigen het ogen te van zien hoe op het eraan toegaat in een de vluchtelingenkampen daar. van In het kamp in bevinden door zich veel mensen die gevlucht uit zijn de uit Syrië.

BN'ers een bezoeken een goededoelenproject van de de op tv Postcode Loterij in het binnen- of van buitenland. Zij tijdens brengen een door bezoek aan een medewerker van tijdens het goede doel door en volgen van hem of haar tijdens de het tijdens werk.

BN'ers uit bezoeken een goededoelenproject een van de Postcode van Loterij in het binnen- of het buitenland. met Zij brengen een de bezoek aan een medewerker de van het tijdens goede doel en volgen het hem het of haar tijdens de het werk.

BN'ers bezoeken een een door goededoelenproject van de Postcode Loterij in in het binnen- naar of buitenland. Zij het brengen de een bezoek aan een medewerker naar van het goede in doel en volgen de hem of haar van tijdens het in werk.

september 2019
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord