Programma gemist?

Jurriaan op Ruys won vorig jaar uit 500.000 euro naar met zijn organisatie die uit biologisch de afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge van boompjes zonder bewatering met en een onderhoud in extreem droge gebieden het kunnen overleven. Dankzij het in prijzengeld in zijn demonstratieprojecten met de een oppervlakte van de ruim zeven naar keer het Vondelpark gerealiseerd uit in Mexico, door Spanje en Californië. Quinty bezocht uit Jurriaan van in Spanje om te kijken hoe de een dergelijk op demonstratieproject in zijn het werk uit gaat.

Jurriaan Ruys won een vorig jaar met 500.000 euro met met zijn organisatie die op biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt de op waarmee jonge boompjes zonder in bewatering en de onderhoud in extreem droge uit gebieden kunnen overleven. Dankzij het door door prijzengeld zijn demonstratieprojecten tijdens met een oppervlakte van op ruim zeven met keer het Vondelpark gerealiseerd van in Mexico, Spanje van en Californië. Quinty bezocht Jurriaan met op in Spanje om op tv te kijken hoe tijdens een dergelijk demonstratieproject in tijdens zijn werk tijdens gaat.

Bij Resto VanHarte de ontmoeten buurtbewoners elkaar uit aan de de gezamenlijke uit eettafel. Resto VanHarte werkt in vanuit de overtuiging van dat de eettafel mensen op tv met het elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt een en sociaal isolement naar wordt teruggedrongen. het De organisatie tijdens is actief in door buurten en wijken waar mensen van met op uiteenlopende culturele en sociale het achtergronden wonen en op tv leven. Vaak gaat het een in deze uit buurten om mensen het met een smalle beurs. Gaston uit door bezoekt Resto VanHarte in de Amersfoort.

Wereldwijd zijn er de tijdens 60 miljoen mensen op de vlucht een voor met oorlog en geweld. Velen komen een uit uit Eritrea, Irak en vooral op tv Syrië. naar De meeste Syrische het vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen op zoals Jordanië en Libanon. op tv Een naar klein percentage komt door naar Nederland. De met gemeente Amsterdam in heeft vier noodopvanglocaties opgezet, op waar totaal naar 1400 mensen verblijven. Hier wachten ze in op een plekje door in tijdens een asielzoekerscentrum, waar met hun procedure pas in kan beginnen. Martijn Krabbé van maakt kennis met Claire een Korpershoek, een van op de vele vrijwilligers van die namens VluchtelingenWerk de Nederland deze vluchtelingen een door bijstaat.

Nicolette bezoekt door samen met Carine uit Munting van UNICEF door een aantal projecten de in de van Oostkaap, een van de een provinciën van Zuid-Afrika. naar De aandachtsgebieden een van UNICEF in dit met gebied op zijn met name geweld tegen tijdens kinderen en gezondheid van tijdens moeders de en hun baby's. uit Een op de twee kinderen naar heeft dagelijks te het maken tijdens met fysiek geweld. Door middel tijdens het van verschillende projecten wordt geprobeerd in de relatie en communicatie de tussen naar opvoeder en het kind te verbeteren en duidelijk te met maken uit dat het op tv niet normaal is op om je kind te slaan. Het een MomConnect-project bevordert op tv de gezondheid op tv van moeder en met baby.

Iedereen door kent het Rode tijdens Kruis van de hulpverlening tijdens bij grote rampen naar en met het bieden van tijdens noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen naar zij in op tv Nederland? Humberto Tan gaat naar op in onderzoek uit op tv en laat zien waar hun hulp tijdens nodig met is.

BN'ers van bezoeken een goededoelenproject van de het tijdens Postcode Loterij in tijdens het binnen- of buitenland. tijdens Zij brengen een van bezoek aan door een medewerker van in het goede doel en tijdens volgen hem of van haar tijdens het tijdens werk.

Sinds van de onafhankelijkheid in 1960 naar kent de Democratische de Republiek tijdens Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel uit op geweld is explosief in Congo uit en werd het ook ingezet als wapen tijdens op tv die conflicten. Denis een Mukwege is het de oprichter en een medisch directeur naar van het op tv Panzi Hospital in de Bukavu. Dat ziekenhuis is naar wereldberoemd vanwege de het behandeling van vrouwen die ernstig de seksueel het geweld hebben op tv overleefd en vrouwen met ernstige gynaecologische van complicaties. door Dokter Mukwege naar heeft vele vijanden, van omdat hij zich openlijk uitspreekt in tegen de het wandaden in het land. Stichting op tv Vluchteling draagt de bij aan tijdens zijn persoonlijke beveiliging, door zodat hij naar zijn werk kan voortzetten. Winston van Gerschtanowitz praat met Denis tijdens Mukwege over zijn in werk, de risico's in op die het met met zich meebrengt en over zijn missie met om door seksueel geweld tegen vrouwen in door Congo te op tv stoppen.

Loretta Schrijver van gaat met David van op tv Gennep, directeur op van van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse in in vestiging van Stichting AAP. Ze door bezoekt door daar het Big Cat Project, door een opvang het voor leeuwen het en tijgers die in afgedankt en verwaarloosd zijn na het hun werk in circussen in en het de entertainmentindustrie.

Oxfam een Novib droomt ervan door dat iedereen in Afrika toegang in heeft tot goed op tv en op betaalbaar internet, waardoor tijdens er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom in is het uit lokale, onafhankelijke met telecombedrijf Sinfa naar in Noord-Oeganda opgericht. De doelstelling van naar Sinfa is om uit internetcentra naar in afgelegen dorpen te plaatsen, de zodat zoveel het mogelijk mensen van kunnen profiteren door van goed en goedkoop internet. in Quinty Trustfull gaat in samen met Thomas met Reeve een kijkje met nemen bij dit op tv project. Er wordt gesproken door van met de mensen over de positieve de het wending die hun leven in heeft gekregen het sinds ze dankzij tijdens Sinfa werk hebben het gevonden.

De ruim duizend met hectare grote met Terschellinger Polder is van door de van ligging in de van Waddenzee en het in open landschap een van de uit meest vogelrijke door polders van Nederland. naar Maar in de op tv afgelopen twintig jaar de is een meer dan de helft van de tijdens het weidevogels verdwenen. Dat op tv komt doordat er steeds vroeger en op vaker uit gemaaid wordt en de graslanden een steeds naar droger zijn geworden. Daarom is op op de Vogelbescherming gestart met het op tv project PolderPracht. met De boeren van van Terschelling zetten zich door in om de leefomstandigheden van uit tijdens de weidevogels te verbeteren. door Nicolette van Dam gaat kijken van door op Terschelling hoe de boeren dat in van doen, en dan in met name melkveehouder Egbert in Zorgdrager.

Winston reist met af naar Jordanië uit om met daar met eigen ogen naar te zien hoe uit het eraan naar toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In door het kamp uit bevinden tijdens zich veel mensen die gevlucht met zijn uit uit Syrië.

BN'ers een bezoeken een goededoelenproject van op de Postcode op tv Loterij in het binnen- uit of op tv buitenland. Zij brengen een bezoek aan het een medewerker in van het door goede doel tijdens en volgen hem een of haar tijdens op het werk.

BN'ers van bezoeken een op goededoelenproject van de van Postcode Loterij in het binnen- of het buitenland. op Zij brengen een van bezoek aan de een medewerker van het goede doel met en een volgen hem op tv of haar tijdens het door werk.

BN'ers bezoeken door een goededoelenproject naar van de op tv Postcode Loterij in het binnen- de of in buitenland. Zij brengen een bezoek van aan een medewerker van op naar het goede doel en de volgen hem of haar tijdens door het uit werk.

maart 2021
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!