Programma gemist?

Jurriaan Ruys met won het vorig jaar 500.000 euro met zijn van organisatie die naar biologisch afbreekbare van couveuses ontwikkelt waarmee de jonge boompjes zonder bewatering en van met onderhoud in extreem droge gebieden met kunnen overleven. naar Dankzij het prijzengeld door zijn demonstratieprojecten met een oppervlakte de van tijdens ruim zeven keer het Vondelpark uit gerealiseerd met in Mexico, naar Spanje en Californië. Quinty bezocht Jurriaan naar in Spanje om uit te kijken hoe van een dergelijk op tv demonstratieproject op tv in zijn werk uit gaat.

Jurriaan een Ruys won vorig jaar een 500.000 euro met het zijn organisatie tijdens die biologisch afbreekbare met couveuses ontwikkelt de waarmee jonge boompjes tijdens zonder bewatering en tijdens onderhoud in extreem droge gebieden op kunnen overleven. naar Dankzij het prijzengeld zijn op tv demonstratieprojecten met tijdens een oppervlakte door van ruim zeven het keer het Vondelpark gerealiseerd in uit Mexico, Spanje en Californië. door Quinty tijdens bezocht Jurriaan van in Spanje om op te kijken hoe een dergelijk demonstratieproject van op tv in zijn werk in gaat.

Bij het Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar met aan de een gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte naar in werkt vanuit de het overtuiging dat de eettafel naar mensen met elkaar een verbindt. De anonimiteit verdwijnt en van sociaal isolement wordt van teruggedrongen. een De organisatie is actief in op buurten en wijken op waar op tv mensen met van uiteenlopende culturele en op sociale achtergronden wonen van en leven. Vaak gaat het in een deze buurten in om een mensen met een door smalle beurs. Gaston naar bezoekt Resto VanHarte in een Amersfoort.

Wereldwijd in zijn er 60 miljoen mensen op op op tv de vlucht door voor oorlog en tijdens geweld. Velen komen op tv uit Eritrea, Irak en op vooral Syrië. met De meeste Syrische een vluchtelingen worden in naar buurlanden opgevangen zoals Jordanië een en Libanon. Een klein door percentage komt naar Nederland. van De gemeente Amsterdam tijdens heeft vier noodopvanglocaties van de opgezet, waar totaal 1400 mensen uit verblijven. Hier een wachten ze op een een plekje in een op asielzoekerscentrum, op tv waar hun procedure de pas kan beginnen. Martijn Krabbé maakt door van kennis met Claire met Korpershoek, een van de door vele vrijwilligers die namens VluchtelingenWerk naar een Nederland deze vluchtelingen uit bijstaat.

Nicolette uit bezoekt samen met naar Carine Munting van de UNICEF een aantal projecten in in met de Oostkaap, een naar van de provinciën van tijdens Zuid-Afrika. De door aandachtsgebieden van UNICEF op tv in dit gebied zijn met name in geweld tegen kinderen een en naar gezondheid van op tv moeders en hun uit baby's. Een op de van twee kinderen het heeft dagelijks te maken van met fysiek door geweld. Door middel op tv van verschillende projecten wordt geprobeerd de de relatie en communicatie van tussen opvoeder en de kind van te verbeteren en duidelijk te op maken dat het op tv niet normaal op is om je kind uit te slaan. Het een MomConnect-project op bevordert de gezondheid van moeder uit en het baby.

Iedereen door kent het Rode Kruis van van de hulpverlening uit bij grote rampen een en het van bieden van noodhulp met in conflictgebieden. Maar wat doen naar zij in naar Nederland? Humberto Tan gaat tijdens op onderzoek uit een en met laat zien waar uit hun hulp tijdens nodig is.

BN'ers bezoeken naar een goededoelenproject van met de een Postcode Loterij in het binnen- met of buitenland. Zij de brengen een bezoek uit aan een medewerker van tijdens het goede doel door en op volgen hem van of haar tijdens een het werk.

Sinds de uit onafhankelijkheid in 1960 kent in de door Democratische Republiek Congo een het geschiedenis van conflicten. het Seksueel geweld is explosief door in Congo en het werd met ook ingezet als wapen uit tijdens die van conflicten. Denis een Mukwege is de oprichter en medisch uit directeur met van het in Panzi Hospital in Bukavu. naar Dat ziekenhuis met is wereldberoemd vanwege de behandeling uit van vrouwen die ernstig naar naar seksueel geweld hebben overleefd en vrouwen naar met ernstige gynaecologische met complicaties. Dokter Mukwege in heeft vele vijanden, een een omdat hij zich openlijk uitspreekt tijdens tegen de wandaden met in tijdens het land. Stichting van Vluchteling draagt bij aan zijn persoonlijke door beveiliging, zodat de hij zijn werk kan de voortzetten. Winston in Gerschtanowitz door praat met Denis Mukwege over op tv zijn van werk, de risico's op tv die het met zich meebrengt uit en met over zijn missie van om seksueel geweld tegen naar vrouwen in een Congo te stoppen.

Loretta met Schrijver gaat met het David van Gennep, naar directeur van Stichting AAP, tijdens naar Primadomus, van de Spaanse vestiging op van Stichting naar AAP. Ze bezoekt daar het Big met Cat Project, een in opvang voor leeuwen tijdens en tijgers tijdens die afgedankt en verwaarloosd de op zijn na hun werk op in circussen op en de entertainmentindustrie.

Oxfam een Novib droomt op tv ervan dat iedereen in het Afrika toegang heeft tot goed op tv en betaalbaar op tv internet, waardoor er naar werkgelegenheid wordt door gecreëerd. Daarom in is het lokale, onafhankelijke een telecombedrijf Sinfa op in Noord-Oeganda opgericht. een De doelstelling van Sinfa is om tijdens internetcentra de in afgelegen dorpen naar te plaatsen, zodat zoveel tijdens mogelijk een mensen kunnen profiteren van goed door en goedkoop tijdens internet. Quinty Trustfull gaat samen het met van Thomas Reeve uit een kijkje nemen bij dit project. tijdens Er wordt door gesproken met de op tv mensen over de naar positieve van wending die hun tijdens leven heeft gekregen sinds op tv ze dankzij Sinfa werk uit hebben tijdens gevonden.

De van ruim duizend hectare een grote Terschellinger op Polder is door de met ligging in tijdens de Waddenzee en het door open landschap een van de door meest naar vogelrijke polders uit van Nederland. Maar in de de afgelopen twintig de jaar is meer dan de een door helft van de weidevogels verdwenen. Dat het komt tijdens doordat er steeds vroeger en van vaker gemaaid van wordt en tijdens de graslanden steeds door droger zijn geworden. uit Daarom is van de Vogelbescherming gestart met het het project PolderPracht. in De boeren van een Terschelling zetten zich in om een de leefomstandigheden met van de weidevogels op tv te verbeteren. Nicolette van het Dam gaat kijken uit op tv op Terschelling hoe de boeren dat op tv met doen, en dan met name melkveehouder tijdens Egbert op tv Zorgdrager.

Winston reist af van de naar Jordanië om daar het met eigen ogen te zien uit hoe het met eraan toegaat op tv in de vluchtelingenkampen daar. In van het in kamp bevinden zich veel de mensen in die gevlucht zijn met uit Syrië.

BN'ers bezoeken een een goededoelenproject van de op Postcode op tv Loterij in het binnen- of een buitenland. Zij op brengen van een bezoek aan op een medewerker van het goede in doel en volgen hem met een of haar tijdens het op tv werk.

BN'ers bezoeken naar een goededoelenproject van op de Postcode Loterij met in het binnen- door of buitenland. naar Zij brengen een bezoek naar aan een medewerker met van het door goede doel en volgen hem tijdens of haar de tijdens het op tv werk.

BN'ers bezoeken een het goededoelenproject van van de tijdens Postcode Loterij in het naar binnen- of buitenland. Zij van brengen een tijdens bezoek aan een medewerker van van het goede doel op tv en naar volgen hem of door haar tijdens het door werk.

februari 2020
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!