Programma gemist?

Jurriaan Ruys het won met vorig jaar 500.000 euro met met zijn organisatie die naar biologisch afbreekbare couveuses met ontwikkelt waarmee jonge het boompjes uit zonder bewatering en onderhoud in extreem naar droge naar gebieden kunnen overleven. tijdens Dankzij het prijzengeld zijn met demonstratieprojecten met in een oppervlakte van ruim de zeven keer het naar Vondelpark gerealiseerd in de Mexico, Spanje en naar Californië. Quinty van bezocht Jurriaan in Spanje in om te van kijken hoe de een dergelijk demonstratieproject in van zijn werk tijdens gaat.

Jurriaan Ruys de won vorig jaar 500.000 tijdens euro met zijn op tv uit organisatie die biologisch afbreekbare naar couveuses ontwikkelt waarmee een jonge boompjes zonder bewatering het en onderhoud in naar extreem droge door gebieden kunnen overleven. Dankzij de het de prijzengeld zijn demonstratieprojecten met een op tv oppervlakte uit van ruim zeven keer het tijdens Vondelpark gerealiseerd in in Mexico, op Spanje en Californië. Quinty bezocht Jurriaan in in Spanje door om te in kijken hoe een dergelijk demonstratieproject het in zijn werk met door gaat.

Bij Resto tijdens VanHarte ontmoeten tijdens buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke in eettafel. Resto naar VanHarte werkt vanuit op de overtuiging dat van de eettafel mensen de met een elkaar verbindt. De anonimiteit op tv verdwijnt en sociaal isolement wordt door teruggedrongen. De organisatie van is actief in door een buurten en wijken waar mensen op tv met uiteenlopende culturele op tv en sociale achtergronden wonen het door en leven. Vaak op gaat het in op deze buurten om mensen met de een in smalle beurs. Gaston de bezoekt Resto VanHarte in met Amersfoort.

Wereldwijd op zijn er tijdens 60 miljoen mensen op op de vlucht voor oorlog en het geweld. Velen komen in uit de Eritrea, Irak en vooral Syrië. naar De van meeste Syrische vluchtelingen het worden in buurlanden tijdens opgevangen zoals Jordanië in en Libanon. Een klein de percentage komt op tv naar Nederland. De gemeente in Amsterdam op heeft vier noodopvanglocaties opgezet, waar van totaal 1400 de mensen verblijven. op tv Hier wachten ze in op een plekje op tv in een asielzoekerscentrum, waar met hun procedure naar pas kan beginnen. Martijn het Krabbé maakt kennis met Claire van Korpershoek, op een van de vele op tv vrijwilligers die op tv namens VluchtelingenWerk Nederland deze het vluchtelingen met bijstaat.

Nicolette tijdens bezoekt samen met op tv Carine Munting het van UNICEF een aantal een projecten in de Oostkaap, een naar van de uit provinciën van Zuid-Afrika. uit De aandachtsgebieden van op UNICEF in een dit gebied zijn met een name geweld tegen kinderen tijdens en gezondheid van tijdens moeders en op hun baby's. tijdens Een op van de twee kinderen op tv heeft dagelijks te maken met de fysiek geweld. Door middel met uit van verschillende projecten wordt geprobeerd door de relatie door en communicatie tussen opvoeder en een kind te uit verbeteren en van duidelijk te maken van dat het van niet normaal is door om je kind te van slaan. Het MomConnect-project bevordert de de gezondheid van moeder een op en baby.

Iedereen kent op het Rode Kruis van naar de een hulpverlening bij grote op tv rampen en in het bieden van noodhulp in van conflictgebieden. Maar in wat doen zij in Nederland? op tv Humberto Tan gaat naar in op onderzoek uit en laat door zien waar van hun hulp nodig een is.

BN'ers bezoeken een de goededoelenproject van het de in Postcode Loterij in het tijdens binnen- of buitenland. de Zij brengen een bezoek op aan een het medewerker van het de goede doel en volgen uit hem uit of haar tijdens het door werk.

Sinds de onafhankelijkheid van het in 1960 kent een de Democratische Republiek Congo een van geschiedenis van conflicten. naar Seksueel tijdens geweld is explosief met in Congo en werd tijdens ook ingezet als wapen tijdens op tv die conflicten. op tv Denis Mukwege is de op tv oprichter en de medisch directeur van met het Panzi Hospital in tijdens uit Bukavu. Dat ziekenhuis is wereldberoemd op vanwege met de behandeling van vrouwen met die ernstig seksueel geweld hebben tijdens overleefd het en vrouwen met ernstige met gynaecologische complicaties. Dokter door Mukwege heeft vele vijanden, met omdat hij in zich openlijk uitspreekt de tegen de wandaden naar in het land. een Stichting Vluchteling draagt de bij aan zijn persoonlijke van beveiliging, zodat hij het zijn werk uit kan voortzetten. Winston uit Gerschtanowitz van praat met Denis Mukwege over zijn door werk, het de risico's die van het met zich op tv meebrengt en naar over zijn missie van om seksueel geweld tegen vrouwen met in Congo van te stoppen.

Loretta met Schrijver gaat met David een van in Gennep, directeur van in Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse in vestiging van Stichting het uit AAP. Ze bezoekt daar het Big in Cat de Project, een naar opvang voor leeuwen en tijgers de die afgedankt en verwaarloosd het zijn na hun in werk in circussen op en de uit entertainmentindustrie.

Oxfam de Novib droomt ervan de dat iedereen naar in Afrika toegang heeft tijdens tot goed en met betaalbaar internet, waardoor op er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom in is het lokale, de onafhankelijke telecombedrijf Sinfa het op in Noord-Oeganda opgericht. De tijdens doelstelling van Sinfa van is om internetcentra in afgelegen een naar dorpen te plaatsen, zodat zoveel van mogelijk mensen kunnen tijdens profiteren van van goed en goedkoop op internet. Quinty het Trustfull gaat samen de met Thomas Reeve een een kijkje nemen bij door dit project. Er een wordt gesproken met de mensen een over de positieve van het wending die hun leven heeft in gekregen in sinds ze dankzij Sinfa werk hebben op tijdens gevonden.

De ruim duizend naar hectare door grote Terschellinger van Polder is door door de ligging in de Waddenzee en op het op open landschap een van van de het meest vogelrijke polders van Nederland. Maar de in de afgelopen het het twintig jaar is in meer dan de helft een van de met weidevogels verdwenen. Dat op komt doordat er steeds van vroeger en vaker gemaaid tijdens wordt en uit de graslanden steeds droger zijn het geworden. Daarom de is de Vogelbescherming gestart de met het met project PolderPracht. De op tv boeren van Terschelling zetten tijdens zich in op tv om van de leefomstandigheden van naar de weidevogels te verbeteren. Nicolette van van Dam met gaat kijken op Terschelling hoe uit de met boeren dat doen, en op tv dan met name tijdens melkveehouder Egbert op tv Zorgdrager.

Winston reist op tv af uit naar Jordanië om daar met eigen van ogen naar te zien hoe het eraan het toegaat in een de vluchtelingenkampen daar. In het in het kamp bevinden zich veel een mensen die gevlucht zijn tijdens uit de Syrië.

BN'ers bezoeken een in goededoelenproject van uit de Postcode uit Loterij in het binnen- naar of buitenland. Zij door brengen een bezoek het aan een medewerker van van het goede doel op met en volgen hem in of haar tijdens het tijdens werk.

BN'ers van bezoeken een goededoelenproject van naar de tijdens Postcode Loterij in een het binnen- of buitenland. Zij naar brengen een bezoek aan op naar een medewerker van het goede een doel en volgen de hem of haar tijdens van het van werk.

BN'ers uit bezoeken een op tv goededoelenproject van de Postcode Loterij in een het binnen- of door buitenland. Zij brengen het een bezoek aan het door een medewerker van de het goede doel en tijdens volgen hem of haar tijdens op tv het op werk.

februari 2019
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord