Programma gemist?

Jurriaan naar Ruys won vorig jaar tijdens 500.000 euro met zijn door organisatie door die biologisch afbreekbare couveuses in ontwikkelt op waarmee jonge boompjes zonder bewatering en het onderhoud in op extreem droge gebieden een kunnen overleven. Dankzij het tijdens prijzengeld zijn demonstratieprojecten uit met een oppervlakte met van de ruim zeven tijdens keer het Vondelpark op tv gerealiseerd in Mexico, Spanje op tv en Californië. Quinty bezocht Jurriaan een in Spanje op om te kijken hoe een een dergelijk demonstratieproject naar in zijn met werk van gaat.

Jurriaan het Ruys won vorig naar jaar 500.000 het euro met zijn op tv organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt naar waarmee van jonge boompjes zonder bewatering op en in onderhoud in extreem naar droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het op tv van prijzengeld zijn demonstratieprojecten op met een oppervlakte van met ruim zeven keer het Vondelpark door gerealiseerd op in Mexico, Spanje en met Californië. Quinty bezocht de Jurriaan een in Spanje om te kijken hoe met een in dergelijk demonstratieproject met in zijn werk op tv gaat.

Bij de Resto VanHarte ontmoeten het buurtbewoners elkaar tijdens aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte van werkt tijdens vanuit de uit overtuiging dat de eettafel mensen met van elkaar verbindt. de De anonimiteit verdwijnt en tijdens sociaal isolement een wordt teruggedrongen. uit De organisatie is actief in in buurten en wijken tijdens waar mensen met naar uiteenlopende culturele de en een sociale achtergronden wonen een en leven. Vaak gaat het in naar deze buurten op tv om door mensen met een smalle beurs. Gaston tijdens op bezoekt Resto VanHarte in in Amersfoort.

Wereldwijd naar zijn er 60 miljoen mensen een op de tijdens vlucht voor oorlog en met geweld. Velen in komen op uit Eritrea, Irak en met vooral Syrië. uit De meeste Syrische een vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals uit met Jordanië en Libanon. Een klein een percentage op tv komt naar Nederland. het De gemeente Amsterdam de heeft vier noodopvanglocaties opgezet, waar het totaal in 1400 mensen verblijven. Hier op wachten ze op een plekje in in een op tv asielzoekerscentrum, waar tijdens hun procedure pas kan beginnen. in naar Martijn Krabbé maakt kennis met tijdens Claire Korpershoek, op tv een van de vele uit vrijwilligers die een namens VluchtelingenWerk Nederland deze vluchtelingen het door bijstaat.

Nicolette bezoekt samen de met Carine Munting uit van UNICEF naar een aantal het projecten in de Oostkaap, de een van van de provinciën van van Zuid-Afrika. De een aandachtsgebieden van UNICEF in naar dit gebied op zijn met name op tv geweld tegen kinderen met en gezondheid van moeders en tijdens hun baby's. de Een op de tijdens twee kinderen tijdens heeft dagelijks te maken met fysiek op met geweld. Door middel van verschillende op tv projecten wordt het geprobeerd de tijdens relatie en communicatie een tussen opvoeder en kind te verbeteren in en duidelijk van te maken dat het door niet normaal met is om je tijdens kind te met slaan. Het MomConnect-project in bevordert de van gezondheid van moeder van en baby.

Iedereen kent het het tijdens Rode Kruis van de hulpverlening het bij op grote rampen en het bieden de van tijdens noodhulp in conflictgebieden. op Maar wat doen zij met in Nederland? Humberto het Tan gaat op onderzoek uit in de en laat zien waar met hun hulp nodig op tv is.

BN'ers bezoeken een door van goededoelenproject van de Postcode op tv Loterij in het binnen- of in op buitenland. Zij brengen een bezoek het aan een uit medewerker van de het goede doel en volgen met hem met of haar tijdens het tijdens werk.

Sinds met de onafhankelijkheid in tijdens 1960 kent de Democratische het Republiek met Congo een geschiedenis door van conflicten. Seksueel geweld is op tv explosief in Congo de en op tv werd ook ingezet als wapen tijdens met die uit conflicten. Denis Mukwege het is de oprichter en van medisch de directeur van het Panzi Hospital in door Bukavu. uit Dat ziekenhuis is wereldberoemd met vanwege de behandeling van tijdens vrouwen die ernstig van uit seksueel geweld hebben overleefd naar en vrouwen met ernstige gynaecologische met complicaties. Dokter Mukwege met door heeft vele vijanden, omdat van hij zich openlijk uitspreekt de tegen de wandaden in van het een land. Stichting het Vluchteling draagt bij op tv aan zijn persoonlijke beveiliging, zodat hij de zijn werk kan op tv voortzetten. tijdens Winston Gerschtanowitz praat met uit Denis Mukwege over naar zijn werk, de op risico's die het met met in zich meebrengt en over zijn op tv missie om van seksueel geweld tegen vrouwen de in Congo door te stoppen.

Loretta Schrijver gaat tijdens met David van de Gennep, de directeur van door Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse uit vestiging van op Stichting AAP. in Ze bezoekt daar het Big uit Cat Project, een op tv een opvang voor leeuwen en tijgers tijdens die afgedankt een en verwaarloosd zijn na hun op werk op in circussen de en de entertainmentindustrie.

Oxfam Novib droomt met door ervan dat iedereen in Afrika toegang op tv heeft het tot goed uit en betaalbaar internet, waardoor er een werkgelegenheid van wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, uit onafhankelijke het telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. tijdens De doelstelling tijdens van Sinfa is om op internetcentra in een afgelegen dorpen te plaatsen, tijdens op tv zodat zoveel mogelijk mensen op kunnen profiteren naar van goed en goedkoop internet. Quinty uit Trustfull gaat samen een met Thomas in Reeve tijdens een kijkje nemen uit bij dit project. Er op tv wordt gesproken met met de mensen over de op positieve wending die hun door leven heeft van gekregen sinds ze het dankzij Sinfa werk hebben tijdens tijdens gevonden.

De de ruim duizend hectare op grote Terschellinger Polder is naar door op tv de ligging in de in Waddenzee en het uit open landschap een van de het het meest vogelrijke polders van Nederland. naar Maar in van de afgelopen twintig jaar is op meer dan de met helft van de uit weidevogels in verdwenen. Dat komt doordat er door steeds vroeger door en vaker de gemaaid wordt en de graslanden naar steeds tijdens droger zijn het geworden. Daarom is het de Vogelbescherming gestart tijdens met het project met PolderPracht. De boeren van op Terschelling zetten zich in om met in de leefomstandigheden van de door weidevogels te verbeteren. Nicolette van met op tv Dam gaat kijken op uit Terschelling hoe de boeren dat uit doen, en in dan met name melkveehouder door Egbert uit Zorgdrager.

Winston door reist af naar Jordanië om het op daar met eigen naar ogen te zien hoe het het eraan toegaat in de het vluchtelingenkampen een daar. In het kamp bevinden de zich veel mensen in die gevlucht op zijn in uit Syrië.

BN'ers het bezoeken een van goededoelenproject van de Postcode Loterij in op een het binnen- of uit buitenland. Zij brengen een op tv bezoek aan op een medewerker van met het goede doel en volgen op tv hem of haar het tijdens in het werk.

BN'ers bezoeken van een goededoelenproject van de op Postcode Loterij in uit het binnen- tijdens of buitenland. Zij brengen op tv tijdens een bezoek aan een medewerker van met uit het goede doel en volgen hem naar of haar tijdens met in het werk.

BN'ers door bezoeken een goededoelenproject van uit de Postcode Loterij tijdens in het op tv binnen- of buitenland. Zij brengen een een bezoek op tv aan een medewerker tijdens van het goede doel door en van volgen hem of haar tijdens uit naar het werk.

december 2021
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!