Programma gemist?

Bij Resto uit VanHarte in ontmoeten buurtbewoners elkaar aan op tv de gezamenlijke door eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de het het overtuiging dat de eettafel mensen op tv met door elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt op en de sociaal isolement wordt teruggedrongen. De organisatie door is naar actief in buurten in en wijken waar tijdens mensen met uiteenlopende culturele en op sociale uit achtergronden wonen en leven. het Vaak naar gaat het in deze naar buurten om mensen met met een een smalle beurs. Gaston bezoekt Resto VanHarte van in het Amersfoort.

Wereldwijd zijn uit er 60 miljoen mensen van op de vlucht het voor op oorlog en geweld. Velen de komen uit met Eritrea, Irak een en vooral Syrië. van De meeste Syrische door vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals naar Jordanië en naar Libanon. Een klein percentage door komt naar Nederland. het De gemeente door Amsterdam van heeft vier noodopvanglocaties opgezet, waar de totaal 1400 mensen verblijven. naar Hier wachten de ze op tijdens een plekje in een asielzoekerscentrum, op met waar hun procedure pas kan beginnen. het Martijn Krabbé maakt in kennis met Claire uit op Korpershoek, een van de vele vrijwilligers van die namens VluchtelingenWerk de Nederland deze vluchtelingen op tv tijdens bijstaat.

Nicolette naar bezoekt samen met Carine Munting door van tijdens UNICEF een aantal op tv projecten in de door Oostkaap, een van de een provinciën op van Zuid-Afrika. De op aandachtsgebieden van UNICEF uit in dit gebied zijn door met name geweld tegen door kinderen de en gezondheid van in moeders en hun baby's. het Een op de twee kinderen van heeft een dagelijks te maken met de fysiek geweld. Door middel op van in verschillende projecten wordt geprobeerd in de relatie en de communicatie tussen opvoeder de en op tv kind te verbeteren naar en duidelijk te maken het dat het niet in normaal is om op je kind te slaan. op tv Het MomConnect-project bevordert de door gezondheid van moeder op tv en door baby.

Iedereen kent het in van Rode Kruis van de in hulpverlening bij van grote rampen en het bieden van op tv het noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen door zij in Nederland? door uit Humberto Tan gaat op onderzoek naar uit met en laat zien uit waar hun hulp de nodig is.

BN'ers de bezoeken een goededoelenproject van de tijdens Postcode Loterij met in het binnen- of in buitenland. Zij brengen tijdens een bezoek een aan een het medewerker van het goede doel de en op volgen hem of haar tijdens het het met werk.

Sinds de met onafhankelijkheid op in 1960 kent de naar Democratische Republiek Congo een uit geschiedenis van conflicten. Seksueel een geweld is het explosief in Congo en tijdens werd met ook ingezet als een wapen tijdens die conflicten. Denis het in Mukwege is de oprichter op en medisch tijdens directeur van het Panzi van Hospital in van Bukavu. Dat ziekenhuis de is wereldberoemd vanwege de behandeling van naar in vrouwen die ernstig met seksueel geweld hebben overleefd en naar vrouwen met een ernstige gynaecologische complicaties. op tv Dokter Mukwege heeft vele vijanden, op omdat hij met zich openlijk uitspreekt tegen het van de wandaden in het land. naar Stichting naar Vluchteling draagt bij aan zijn persoonlijke een beveiliging, zodat naar hij zijn in werk kan voortzetten. uit Winston Gerschtanowitz praat met in Denis Mukwege over zijn van werk, de risico's in die het met naar zich meebrengt en van over zijn missie het om een seksueel geweld tegen vrouwen in op Congo te van stoppen.

Loretta Schrijver het gaat met David van door Gennep, directeur een van een Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse op tv het vestiging van Stichting AAP. de Ze bezoekt in daar het Big Cat op Project, een opvang voor leeuwen van en tijgers het die afgedankt een en verwaarloosd op tv zijn na hun werk in van circussen en met de entertainmentindustrie.

Oxfam in Novib droomt naar ervan dat iedereen in Afrika toegang naar heeft tot naar goed en betaalbaar internet, op waardoor er werkgelegenheid de wordt gecreëerd. Daarom door is het het lokale, onafhankelijke in telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda met opgericht. De in doelstelling van Sinfa is de om het internetcentra in afgelegen dorpen met te plaatsen, in zodat zoveel mogelijk mensen in kunnen profiteren van naar goed en goedkoop internet. Quinty uit Trustfull gaat samen van met Thomas Reeve op op tv een kijkje nemen bij dit project. met tijdens Er wordt gesproken met de de mensen over op de positieve wending die hun een leven heeft gekregen het uit sinds ze dankzij Sinfa werk hebben in in gevonden.

De ruim duizend door hectare grote op Terschellinger Polder een is door de met ligging in de Waddenzee uit en met het open landschap in een van de door meest vogelrijke polders van Nederland. uit Maar een in de afgelopen twintig jaar is op meer de dan de van helft van de weidevogels verdwenen. met Dat komt doordat in er steeds vroeger en op tv vaker gemaaid door wordt en de met graslanden steeds de droger zijn geworden. Daarom is van de Vogelbescherming gestart in op met het project PolderPracht. De boeren tijdens van Terschelling zetten van zich in op om de op leefomstandigheden van de naar weidevogels te verbeteren. Nicolette van van Dam met gaat kijken op Terschelling uit hoe de boeren dat door doen, en het dan met name met melkveehouder Egbert een Zorgdrager.

Winston door reist af de naar Jordanië om daar met eigen op ogen te zien naar hoe het met eraan toegaat in met de vluchtelingenkampen een daar. In het door kamp bevinden naar zich veel mensen die gevlucht zijn een tijdens uit Syrië.

BN'ers de bezoeken een goededoelenproject naar van de Postcode uit Loterij in het uit binnen- of buitenland. Zij tijdens brengen een de bezoek aan met een medewerker van van het goede doel en volgen hem op tv of haar tijdens het het de werk.

BN'ers het bezoeken een goededoelenproject van het de Postcode Loterij van in het naar binnen- of buitenland. Zij brengen naar een in bezoek aan een medewerker van uit door het goede doel en op volgen hem of naar haar tijdens het uit werk.

BN'ers bezoeken een door goededoelenproject van op de Postcode Loterij door in op het binnen- of buitenland. Zij tijdens brengen een bezoek aan een een medewerker op tv van op het goede doel uit en volgen hem tijdens of haar tijdens het tijdens werk.

BN'ers naar bezoeken een goededoelenproject van de met Postcode door Loterij in het binnen- op of buitenland. Zij het brengen een bezoek van aan een medewerker van het het goede tijdens doel en volgen hem door of haar tijdens tijdens het op werk.

BN'ers naar bezoeken een tijdens goededoelenproject van de Postcode Loterij naar in op tv het binnen- of buitenland. van Zij brengen een bezoek aan een een het medewerker van door het goede doel op en volgen hem of haar door tijdens het door werk.

juni 2017
10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-03-2015 23:41

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

15-03-2015 23:32

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 68
  • Laatste uitzending op 10-04-2016 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord