Programma gemist?

Jurriaan de Ruys won vorig de jaar 500.000 euro met naar zijn het organisatie die biologisch afbreekbare op tv couveuses ontwikkelt in waarmee jonge boompjes op zonder bewatering en onderhoud in extreem uit droge gebieden kunnen van overleven. Dankzij het uit prijzengeld het zijn demonstratieprojecten met een oppervlakte uit van ruim zeven het keer het Vondelpark op tv gerealiseerd in Mexico, met Spanje en Californië. uit Quinty bezocht Jurriaan tijdens op tv in Spanje om te kijken met hoe een dergelijk demonstratieproject naar in zijn op werk door gaat.

Jurriaan Ruys een won vorig jaar uit 500.000 euro met tijdens zijn organisatie die tijdens biologisch op afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge de boompjes zonder bewatering de en onderhoud in extreem met het droge gebieden kunnen overleven. Dankzij van het prijzengeld zijn de demonstratieprojecten de met een oppervlakte van ruim zeven op tv van keer het Vondelpark gerealiseerd in door Mexico, Spanje en Californië. uit Quinty bezocht op Jurriaan in van Spanje om te door kijken hoe een dergelijk op tv demonstratieproject in in zijn werk door gaat.

Bij Resto VanHarte een ontmoeten buurtbewoners elkaar tijdens op tv aan de gezamenlijke door eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit van de overtuiging dat de op tv door eettafel mensen met de elkaar verbindt. De naar anonimiteit verdwijnt en sociaal in isolement wordt door teruggedrongen. De organisatie is actief van in buurten en wijken naar waar een mensen met uiteenlopende culturele met en sociale achtergronden in wonen een en leven. Vaak gaat het het in deze met buurten om mensen met een van smalle beurs. op Gaston bezoekt Resto door VanHarte in met Amersfoort.

Wereldwijd zijn het er het 60 miljoen mensen op van de vlucht tijdens voor oorlog en geweld. uit Velen komen uit door Eritrea, Irak en van vooral Syrië. uit De meeste Syrische de vluchtelingen worden in buurlanden de opgevangen zoals Jordanië een en Libanon. Een met klein percentage komt tijdens naar Nederland. het De gemeente Amsterdam heeft vier van noodopvanglocaties opgezet, de waar totaal een 1400 mensen verblijven. Hier wachten naar ze een op een plekje een in een asielzoekerscentrum, met waar hun procedure pas kan van beginnen. Martijn uit Krabbé maakt naar kennis met Claire Korpershoek, een van in de vele vrijwilligers op tv die namens VluchtelingenWerk uit Nederland deze vluchtelingen door de bijstaat.

Nicolette bezoekt op tv samen met Carine Munting met van UNICEF naar een aantal projecten van in de naar Oostkaap, een van de provinciën een van Zuid-Afrika. tijdens De uit aandachtsgebieden van UNICEF in dit de gebied zijn met uit name geweld op tegen kinderen en met gezondheid van moeders en hun het van baby's. Een op op tv de twee kinderen heeft dagelijks op tv te in maken met fysiek tijdens geweld. Door middel van tijdens verschillende projecten wordt geprobeerd de op tv relatie en het communicatie tussen van opvoeder en kind te verbeteren met en duidelijk op tv te uit maken dat het niet op normaal is om je het kind te slaan. Het het MomConnect-project bevordert de in gezondheid van moeder uit en op tv baby.

Iedereen door kent het naar Rode Kruis van het de hulpverlening bij grote rampen en in het bieden op tv van noodhulp in met conflictgebieden. Maar wat doen van door zij in Nederland? op tv Humberto Tan gaat op met onderzoek uit en laat zien het waar hun op tv hulp nodig de is.

BN'ers bezoeken in een goededoelenproject op tv van de Postcode Loterij op in het binnen- op tv of buitenland. met Zij brengen een bezoek aan door een door medewerker van door het goede doel en volgen hem in tijdens of haar tijdens het door werk.

Sinds de onafhankelijkheid het in op 1960 kent de op Democratische Republiek Congo een geschiedenis de van conflicten. in Seksueel geweld is explosief het door in Congo en werd ook ingezet van op als wapen tijdens die conflicten. uit Denis in Mukwege is de oprichter en het medisch directeur tijdens van het in Panzi Hospital in op Bukavu. Dat ziekenhuis is de wereldberoemd vanwege de naar behandeling van vrouwen die ernstig op tv van seksueel geweld hebben overleefd en vrouwen van met de ernstige gynaecologische complicaties. tijdens Dokter Mukwege heeft vele door vijanden, omdat hij in zich de openlijk uitspreekt tegen de wandaden uit in het land. Stichting van Vluchteling het draagt bij aan zijn in persoonlijke het beveiliging, zodat hij zijn werk het kan van voortzetten. Winston Gerschtanowitz praat met Denis naar op tv Mukwege over zijn werk, de de risico's op tv die het met de zich meebrengt en over een zijn missie om naar seksueel geweld op tegen vrouwen in tijdens Congo te stoppen.

Loretta in Schrijver gaat met de David van Gennep, directeur van naar de Stichting AAP, naar Primadomus, de door Spaanse naar vestiging van Stichting AAP. uit Ze bezoekt daar het op tv Big Cat Project, een tijdens opvang voor leeuwen door in en tijgers die op afgedankt en verwaarloosd zijn na naar hun werk van in circussen en op de entertainmentindustrie.

Oxfam Novib uit droomt ervan dat in iedereen in in Afrika toegang uit heeft tot goed en betaalbaar internet, tijdens naar waardoor er werkgelegenheid wordt naar gecreëerd. Daarom is het naar lokale, onafhankelijke telecombedrijf naar Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. door de De doelstelling van Sinfa in is om van internetcentra in afgelegen dorpen uit te plaatsen, zodat zoveel tijdens mogelijk van mensen kunnen profiteren van door goed en in goedkoop internet. Quinty Trustfull gaat samen door met Thomas op tv Reeve een kijkje nemen op bij dit tijdens project. Er wordt met gesproken uit met de mensen over de positieve op wending die de hun leven heeft op tv gekregen sinds ze met dankzij Sinfa werk door hebben de gevonden.

De ruim duizend met hectare grote in Terschellinger door Polder is door de ligging uit in tijdens de Waddenzee en het open op landschap een van de met tijdens meest vogelrijke polders de van Nederland. Maar in de het afgelopen op tv twintig jaar is meer dan met de helft van een de weidevogels verdwenen. van Dat komt doordat er naar steeds vroeger en door vaker door gemaaid wordt en naar de graslanden steeds droger zijn op door geworden. Daarom is de Vogelbescherming op tv gestart de met het project PolderPracht. De boeren van van de Terschelling zetten op zich in om de een leefomstandigheden van op de weidevogels te verbeteren. Nicolette van van Dam gaat kijken uit op door Terschelling hoe de boeren uit dat doen, door en dan het met name melkveehouder Egbert op tv Zorgdrager.

Winston reist af door naar Jordanië om het daar met naar eigen ogen op te zien hoe het eraan de toegaat de in de in vluchtelingenkampen daar. In het in kamp bevinden zich veel mensen de die gevlucht zijn door uit op Syrië.

BN'ers een bezoeken een goededoelenproject tijdens van de Postcode Loterij in met met het binnen- of buitenland. Zij op brengen een bezoek met aan een medewerker van tijdens het op tv goede doel en volgen het hem of haar tijdens in het op tv werk.

BN'ers door bezoeken een goededoelenproject van de tijdens Postcode Loterij in van het binnen- van of buitenland. van Zij brengen op tv een bezoek aan een medewerker van van het goede doel de en volgen het hem of haar tijdens op op tv het werk.

BN'ers in bezoeken een goededoelenproject de van de Postcode tijdens Loterij in naar het binnen- of buitenland. Zij brengen met een op bezoek aan een medewerker met van het goede doel naar en in volgen hem of haar tijdens tijdens het uit werk.

oktober 2017
17-09-2017 12:31

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-09-2017 23:29

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Jurriaan Ruys won vorig jaar 500.000 euro met zijn organisatie die biologisch afbreekbare couveuses ontwikkelt waarmee jonge boompjes zonder bewatering en onderhoud in extreem droge gebieden kunnen overleven. Dankzij het prijzengeld zijn de...

10-04-2016 23:29

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar aan de gezamenlijke eettafel. Resto VanHarte werkt vanuit de overtuiging dat de eettafel mensen met elkaar verbindt. De anonimiteit verdwijnt en sociaal isolement wordt teruggedrongen. De or...

03-04-2016 23:25

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Wereldwijd zijn er 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Velen komen uit Eritrea, Irak en vooral Syrië. De meeste Syrische vluchtelingen worden in buurlanden opgevangen zoals Jordanië en Libanon. Een klein percentage komt na...

27-03-2016 23:24

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Nicolette bezoekt samen met Carine Munting van UNICEF een aantal projecten in de Oostkaap, een van de provinciën van Zuid-Afrika. De aandachtsgebieden van UNICEF in dit gebied zijn met name geweld tegen kinderen en gezondheid van moeders en...

20-03-2016 23:35

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

Iedereen kent het Rode Kruis van de hulpverlening bij grote rampen en het bieden van noodhulp in conflictgebieden. Maar wat doen zij in Nederland? Humberto Tan gaat op onderzoek uit en laat zien waar hun hulp nodig is.

13-03-2016 23:35

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

22-11-2015 23:34

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

Sinds de onafhankelijkheid in 1960 kent de Democratische Republiek Congo een geschiedenis van conflicten. Seksueel geweld is explosief in Congo en werd ook ingezet als wapen tijdens die conflicten. Denis Mukwege is de oprichter en medisch d...

15-11-2015 23:34

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaarloosd zijn na...

08-11-2015 23:29

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

Oxfam Novib droomt ervan dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goed en betaalbaar internet, waardoor er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Daarom is het lokale, onafhankelijke telecombedrijf Sinfa in Noord-Oeganda opgericht. De doelstellin...

01-11-2015 23:37

Afl. 2

Kanjers Van Goud - Afl. 2

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weidevogels verdwe...

25-10-2015 23:27

Afl. 1

Kanjers Van Goud - Afl. 1

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië.

12-04-2015 23:58

Afl. 5

Kanjers Van Goud - Afl. 5

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

06-04-2015 00:01

Afl. 4

Kanjers Van Goud - Afl. 4

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

29-03-2015 23:59

Afl. 3

Kanjers Van Goud - Afl. 3

BN'ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kanjers Van Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Goud bij Kanjers Van Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Goud. Heb je een uitzending van Kanjers Van Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Goud gemist

Mensen die zich inzetten voor goede doelen zetten zich keihard in om de wereld te verbeteren. Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz bezoeken deze mensen in Kanjers van Goud. Ze belonen hen met een cheque van 20.000 euro van de Nationale Postcode Loterij die ze kunnen besteden aan de projecten waar ze zich voor inzetten. Familie of vrienden vergezellen de presentatoren om met eigen ogen te zien wat voor goed werk hun dierbaren doen. Zij zetten de kanjer in kwestie nog eens extra in het zonnetje door hem of haar de Gouden Wimpel op te spelden.

Uitzending gemist van Kanjers Van Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord