Programma gemist?

Geeltje heeft de speciale noten: hypnoten. de Als iemand die opeet, met doet diegene alles in met wat Geeltje wil. Als dat maar van goed afloopt uit voor door Broer...

Geeltje van is supervies door en wil nú in bad. Wat door naar gaat dat langzaam, zo'n door bad vol in laten lopen. Geeltje heeft een beter de het idee.

Broer heeft een naar moppenboek. Hij wil van zijn in boek eerst zelf lezen, dus in Geeltje mag op niet meekijken. Daar is door op hij het helemaal niet mee met eens!

De Grobbebollen door hebben last op van een meeuwenplaag. Geeltje een probeert van alles om een de het meeuwen weg te naar krijgen, maar... dat is nog tijdens van niet zo'n makkie!

Geeltje en Broer met beleven met wat af in het luchtkasteel! op tv Zing en het dans mee met dit naar van vrolijke Grobbebollenlied!

Geeltje door en Broer met ontdekken een auto in het van luchtkasteel. Maar is het door wel een echte naar een auto? Geeltje maakt de rit in van zijn van leven!

Geeltje wil de de wijde wereld in. een Daarom bouwt naar hij een vliegtuig. naar Zal de het hem lukken? Geeltje geeft niet op tv de op!

Broer door heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is op tv eigenlijk best bang, door maar laat zich op tv uit niet kennen. Hap!

Hoe krijg uit je een met slapende Broer in wakker? De manieren die Geeltje heeft het bedacht, kun door je beter niet de thuis het uitproberen!

Geeltje het en Broer spelen tijdens verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat een Broer zo een sloom tijdens telt. Waar blijft de in tien?

Geeltje wil uit de de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft door daarvoor een uit toverdrankje het bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het uit testen. Als dat uit maar de goed gaat.

Geeltje de zit te gamen, maar het naar gaat niet van zo van goed. De spelcomputer is tijdens vast stuk! op tv Geeltje maakt hem tijdens wel even.

Waar is Broer een nu? Geeltje naar heeft zin om het te spelen! de Hij is echt nergens te op uit vinden, dus bouwt Geeltje maar een op tv Broer. in Maar of tijdens dat nu zo'n van goed idee is?

Wat uit zou het toch met heerlijk zijn als alles de van taart zou zijn! in Broer een maakt een toverdrankje waarmee uit alles uit wat hij aanraakt in verandert in taart. Jummie, tijdens lekker toch?!

De een Grobbebollen spelen door samen en Broer op ligt vastgebonden op de uit treinrails. Let op tv op, stoere Gigageeltje komt een hem redden!

oktober 2020
08-03-2020 14:20

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-03-2020 14:33

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-03-2020 14:36

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

29-02-2020 14:33

Meeuwenplaag

De Grobbebollen Maken Lol - Meeuwenplaag

De Grobbebollen hebben last van een meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles om de meeuwen weg te krijgen, maar... dat is nog niet zo'n makkie!

23-02-2020 14:37

Het Grobbebollenlied

De Grobbebollen Maken Lol - Het Grobbebollenlied

Geeltje en Broer beleven wat af in het luchtkasteel! Zing en dans mee met dit vrolijke Grobbebollenlied!

22-02-2020 14:32

Start de piano

De Grobbebollen Maken Lol - Start de piano

Geeltje en Broer ontdekken een auto in het luchtkasteel. Maar is het wel een echte auto? Geeltje maakt de rit van zijn leven!

16-02-2020 14:26

Vliegtuig

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegtuig

Geeltje wil de wijde wereld in. Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal het hem lukken? Geeltje geeft niet op!

15-02-2020 14:25

Huisdieren

De Grobbebollen Maken Lol - Huisdieren

Broer heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, maar laat zich niet kennen. Hap!

09-02-2020 14:23

Slaap hard

De Grobbebollen Maken Lol - Slaap hard

Hoe krijg je een slapende Broer wakker? De manieren die Geeltje heeft bedacht, kun je beter niet thuis uitproberen!

08-02-2020 14:38

Een, twee, zzz

De Grobbebollen Maken Lol - Een, twee, zzz

Geeltje en Broer spelen verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat Broer zo sloom telt. Waar blijft de tien?

02-02-2020 14:26

Vliegwater

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegwater

Geeltje wil de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft daarvoor een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het testen. Als dat maar goed gaat.

01-02-2020 14:32

Game over

De Grobbebollen Maken Lol - Game over

Geeltje zit te gamen, maar het gaat niet zo goed. De spelcomputer is vast stuk! Geeltje maakt hem wel even.

26-01-2020 14:30

Robot broer

De Grobbebollen Maken Lol - Robot broer

Waar is Broer nu? Geeltje heeft zin om te spelen! Hij is echt nergens te vinden, dus bouwt Geeltje maar een Broer. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

25-01-2020 14:27

Tuurlijk gebakkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk gebakkie

Wat zou het toch heerlijk zijn als alles van taart zou zijn! Broer maakt een toverdrankje waarmee alles wat hij aanraakt verandert in taart. Jummie, lekker toch?!

19-01-2020 14:26

Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Gigageeltje

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 208
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!