Programma gemist?

Geeltje uit heeft speciale noten: hypnoten. uit Als iemand die het opeet, doet diegene naar alles met wat Geeltje wil. Als dat maar in op goed afloopt voor het Broer...

Geeltje op tv is supervies en wil uit nú in bad. Wat uit gaat op dat langzaam, zo'n op bad vol laten lopen. Geeltje tijdens tijdens heeft een beter van idee.

Broer van heeft een moppenboek. in Hij wil zijn boek de eerst zelf lezen, door dus Geeltje mag niet op tv meekijken. een Daar is hij door het helemaal niet uit mee eens!

De naar Grobbebollen hebben de last van een naar meeuwenplaag. Geeltje probeert van op tv alles om de een meeuwen weg een te krijgen, maar... uit dat is nog niet zo'n een makkie!

Geeltje en Broer tijdens beleven wat af het in door het luchtkasteel! Zing en dans in een mee met dit vrolijke op Grobbebollenlied!

Geeltje en door Broer ontdekken een het auto in het uit luchtkasteel. Maar is het door wel een echte in auto? Geeltje maakt het naar de rit van de zijn leven!

Geeltje de wil de uit wijde wereld in. Daarom op tv bouwt hij de een vliegtuig. Zal het hem lukken? in een Geeltje geeft niet tijdens op!

Broer met heeft nieuwe huisdieren. van Geeltje is eigenlijk in best bang, maar laat op tv zich door niet kennen. Hap!

Hoe krijg van je een slapende Broer op tv wakker? De manieren een die het Geeltje heeft tijdens bedacht, kun je beter niet op thuis met uitproberen!

Geeltje het en Broer spelen verstoppertje. uit Geeltje in wordt ongeduldig omdat Broer door zo sloom telt. Waar blijft de de tijdens tien?

Geeltje door wil de eerste vliegende een Grobbebol worden. Hij het heeft daarvoor het een toverdrankje bedacht in met vuurvliegjes. Broer mag het op tv testen. Als dat een maar goed naar gaat.

Geeltje zit tijdens te naar gamen, maar het naar gaat niet zo goed. op De spelcomputer is vast stuk! een tijdens Geeltje maakt hem wel uit even.

Waar is Broer met nu? Geeltje tijdens heeft zin om een te spelen! door Hij is echt met nergens te vinden, dus bouwt het naar Geeltje maar een de Broer. Maar of dat nu zo'n in goed idee door is?

Wat zou door het toch heerlijk in zijn de als alles van taart zou zijn! de met Broer maakt een toverdrankje waarmee alles tijdens wat hij op tv aanraakt door verandert in taart. Jummie, lekker de toch?!

De Grobbebollen het spelen samen en Broer op ligt vastgebonden op op de treinrails. Let de op, het stoere Gigageeltje komt het hem redden!

november 2021
08-03-2020 14:20

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-03-2020 14:33

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-03-2020 14:36

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

29-02-2020 14:33

Meeuwenplaag

De Grobbebollen Maken Lol - Meeuwenplaag

De Grobbebollen hebben last van een meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles om de meeuwen weg te krijgen, maar... dat is nog niet zo'n makkie!

23-02-2020 14:37

Het Grobbebollenlied

De Grobbebollen Maken Lol - Het Grobbebollenlied

Geeltje en Broer beleven wat af in het luchtkasteel! Zing en dans mee met dit vrolijke Grobbebollenlied!

22-02-2020 14:32

Start de piano

De Grobbebollen Maken Lol - Start de piano

Geeltje en Broer ontdekken een auto in het luchtkasteel. Maar is het wel een echte auto? Geeltje maakt de rit van zijn leven!

16-02-2020 14:26

Vliegtuig

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegtuig

Geeltje wil de wijde wereld in. Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal het hem lukken? Geeltje geeft niet op!

15-02-2020 14:25

Huisdieren

De Grobbebollen Maken Lol - Huisdieren

Broer heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, maar laat zich niet kennen. Hap!

09-02-2020 14:23

Slaap hard

De Grobbebollen Maken Lol - Slaap hard

Hoe krijg je een slapende Broer wakker? De manieren die Geeltje heeft bedacht, kun je beter niet thuis uitproberen!

08-02-2020 14:38

Een, twee, zzz

De Grobbebollen Maken Lol - Een, twee, zzz

Geeltje en Broer spelen verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat Broer zo sloom telt. Waar blijft de tien?

02-02-2020 14:26

Vliegwater

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegwater

Geeltje wil de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft daarvoor een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het testen. Als dat maar goed gaat.

01-02-2020 14:32

Game over

De Grobbebollen Maken Lol - Game over

Geeltje zit te gamen, maar het gaat niet zo goed. De spelcomputer is vast stuk! Geeltje maakt hem wel even.

26-01-2020 14:30

Robot broer

De Grobbebollen Maken Lol - Robot broer

Waar is Broer nu? Geeltje heeft zin om te spelen! Hij is echt nergens te vinden, dus bouwt Geeltje maar een Broer. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

25-01-2020 14:27

Tuurlijk gebakkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk gebakkie

Wat zou het toch heerlijk zijn als alles van taart zou zijn! Broer maakt een toverdrankje waarmee alles wat hij aanraakt verandert in taart. Jummie, lekker toch?!

19-01-2020 14:26

Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Gigageeltje

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 208
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!