Programma gemist?

Geeltje naar heeft speciale noten: hypnoten. door Als iemand door die opeet, doet diegene alles uit wat de Geeltje wil. Als dat in maar goed afloopt het voor tijdens Broer...

Geeltje door is supervies en wil nú het in bad. Wat tijdens gaat met dat langzaam, zo'n bad vol uit laten lopen. Geeltje met heeft een beter het tijdens idee.

Broer heeft uit een moppenboek. Hij met wil tijdens zijn boek eerst door zelf lezen, dus Geeltje mag niet een meekijken. door Daar is hij in het helemaal niet mee in eens!

De Grobbebollen hebben op tv last naar van een met meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles op om de meeuwen weg op te krijgen, maar... uit dat is nog door niet zo'n een makkie!

Geeltje en Broer door beleven wat naar af in op tv het luchtkasteel! Zing en dans op tv door mee met dit vrolijke het Grobbebollenlied!

Geeltje van en Broer ontdekken een auto het door in het luchtkasteel. Maar is door het tijdens wel een echte auto? Geeltje van maakt de een rit van door zijn leven!

Geeltje wil de uit wijde wereld op in. Daarom in bouwt hij naar een vliegtuig. Zal het door hem lukken? een Geeltje geeft niet naar op!

Broer tijdens heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is op tv op eigenlijk best bang, maar laat zich een niet kennen. het Hap!

Hoe krijg het je een slapende Broer uit wakker? uit De manieren die tijdens Geeltje heeft uit bedacht, kun je beter uit niet thuis tijdens uitproberen!

Geeltje in en Broer spelen op tv verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat met Broer zo sloom de telt. met Waar blijft de uit tien?

Geeltje wil het de eerste uit vliegende Grobbebol worden. Hij heeft in daarvoor een toverdrankje op bedacht een met vuurvliegjes. Broer mag een het testen. Als het dat uit maar goed gaat.

Geeltje uit zit te gamen, maar het op gaat tijdens niet zo naar goed. De spelcomputer is vast stuk! naar Geeltje maakt in hem wel in even.

Waar is met Broer nu? tijdens Geeltje heeft zin om te het spelen! naar Hij is echt nergens met te vinden, op tv dus bouwt van Geeltje maar een Broer. naar Maar of een dat nu zo'n goed uit idee is?

Wat zou het tijdens van toch heerlijk zijn als met alles van van taart zou zijn! naar Broer maakt een toverdrankje op waarmee alles wat hij aanraakt uit verandert in taart. een met Jummie, lekker toch?!

De Grobbebollen uit spelen in samen en Broer ligt op vastgebonden op de treinrails. Let naar een op, stoere Gigageeltje komt een hem redden!

februari 2021
08-03-2020 14:20

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-03-2020 14:33

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-03-2020 14:36

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

29-02-2020 14:33

Meeuwenplaag

De Grobbebollen Maken Lol - Meeuwenplaag

De Grobbebollen hebben last van een meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles om de meeuwen weg te krijgen, maar... dat is nog niet zo'n makkie!

23-02-2020 14:37

Het Grobbebollenlied

De Grobbebollen Maken Lol - Het Grobbebollenlied

Geeltje en Broer beleven wat af in het luchtkasteel! Zing en dans mee met dit vrolijke Grobbebollenlied!

22-02-2020 14:32

Start de piano

De Grobbebollen Maken Lol - Start de piano

Geeltje en Broer ontdekken een auto in het luchtkasteel. Maar is het wel een echte auto? Geeltje maakt de rit van zijn leven!

16-02-2020 14:26

Vliegtuig

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegtuig

Geeltje wil de wijde wereld in. Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal het hem lukken? Geeltje geeft niet op!

15-02-2020 14:25

Huisdieren

De Grobbebollen Maken Lol - Huisdieren

Broer heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, maar laat zich niet kennen. Hap!

09-02-2020 14:23

Slaap hard

De Grobbebollen Maken Lol - Slaap hard

Hoe krijg je een slapende Broer wakker? De manieren die Geeltje heeft bedacht, kun je beter niet thuis uitproberen!

08-02-2020 14:38

Een, twee, zzz

De Grobbebollen Maken Lol - Een, twee, zzz

Geeltje en Broer spelen verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat Broer zo sloom telt. Waar blijft de tien?

02-02-2020 14:26

Vliegwater

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegwater

Geeltje wil de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft daarvoor een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het testen. Als dat maar goed gaat.

01-02-2020 14:32

Game over

De Grobbebollen Maken Lol - Game over

Geeltje zit te gamen, maar het gaat niet zo goed. De spelcomputer is vast stuk! Geeltje maakt hem wel even.

26-01-2020 14:30

Robot broer

De Grobbebollen Maken Lol - Robot broer

Waar is Broer nu? Geeltje heeft zin om te spelen! Hij is echt nergens te vinden, dus bouwt Geeltje maar een Broer. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

25-01-2020 14:27

Tuurlijk gebakkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk gebakkie

Wat zou het toch heerlijk zijn als alles van taart zou zijn! Broer maakt een toverdrankje waarmee alles wat hij aanraakt verandert in taart. Jummie, lekker toch?!

19-01-2020 14:26

Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Gigageeltje

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 208
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!