Programma gemist?

Geeltje een en Broer voetballen op de van kasteeltoren. Als van ze net lekker van bezig een zijn komt er een vreemde naar vogel hun spelplezier door verstoren. Hoe in krijgen ze hun bal met terug?

Geeltje en naar Broer houden een naar bezemrace. een Wie als eerste over de de finish van vliegt, heeft gewonnen. Makkie! Of door niet, van Geeltje?

Kungfumeester op Geeltje is zó naar sterk, dat hij stenen in tijdens tweeën van kan breken. op tv Broer kijkt bezorgd toe naar en vraagt telkens: 'Zou uit je van dat wel doen?' Geeltje een gaat maar door en ja met hoor, naar de aanhouder door wint!

Het is het een grote bende, in er een moet opgeruimd worden. Maar naar Geeltje doet met wel heel erg zijn best het om Broer niet te tijdens hoeven naar helpen!

In op dit vrolijke liedje vliegen uit Geeltje en Broer het naar de uit sterren en tijdens racen ze op een skelter op door de gangen. Geeltje met is nergens naar bang voor! door Huppakee, ze gaan naar ervoor! Tuurlijk een makkie!

Hmm... op tv Broer zit heerlijk het te dromen met van een lekkere chocoladetaart. Geeltje wil met er wel een op op voor hem toveren. in Maar kan Geeltje dat het wel? Pas de op!

Broer op heeft een heel mooi op tv cadeautje, op maar hij wil niet dat Geeltje op tv naar het openmaakt! Tja, dan wordt uit Geeltje natuurlijk tijdens supernieuwsgierig.

Hoe naar tover je een konijn uit een een uit hoge hoed? Hoe door zaag je iemand doormidden? En het hoe op tv laat je van iemand verdwijnen? Geeltje naar laat het je zien de met zijn tovertrucs. van Dit kun je beter niet met op tv thuis proberen!

Geeltje is tijdens papa het geworden van een dochtertje! tijdens Maar hoe loopt dit op af?

Griezelgrom op en grauwen, met griezelsnot en snauwen... door Geeltje probeert Broer te de laten schrikken in het het griezelspookkasteel!

Geeltje heeft speciale op tv noten: van hypnoten. Als het iemand die opeet, doet uit diegene alles wat door Geeltje wil. Als een dat maar goed afloopt op voor met Broer...

Geeltje is een supervies en wil naar nú in bad. Wat op gaat dat door langzaam, zo'n bad een vol laten lopen. in Geeltje op tv heeft een beter tijdens idee.

Broer naar heeft een in moppenboek. Hij wil zijn boek tijdens eerst tijdens zelf lezen, dus Geeltje mag met niet meekijken. Daar is de tijdens hij het helemaal niet mee op tv eens!

De Grobbebollen de hebben last van een op tv meeuwenplaag. Geeltje tijdens probeert van met alles om op tv de meeuwen weg te van krijgen, maar... dat uit is nog niet zo'n een makkie!

Geeltje op tv en Broer beleven wat af op naar in het luchtkasteel! Zing op en dans op tv mee met dit tijdens vrolijke Grobbebollenlied!

oktober 2019
13-10-2019 14:35

Leg neer die bal

De Grobbebollen Maken Lol - Leg neer die bal

Geeltje en Broer voetballen op de kasteeltoren. Als ze net lekker bezig zijn komt er een vreemde vogel hun spelplezier verstoren. Hoe krijgen ze hun bal terug?

12-10-2019 14:29

Bezemrace

De Grobbebollen Maken Lol - Bezemrace

Geeltje en Broer houden een bezemrace. Wie als eerste over de finish vliegt, heeft gewonnen. Makkie! Of niet, Geeltje?

06-10-2019 14:35

Kungfu

De Grobbebollen Maken Lol - Kungfu

Kungfumeester Geeltje is zó sterk, dat hij stenen in tweeën kan breken. Broer kijkt bezorgd toe en vraagt telkens: 'Zou je dat wel doen?' Geeltje gaat maar door en ja hoor, de aanhouder wint!

05-10-2019 14:26

Smoesjes

De Grobbebollen Maken Lol - Smoesjes

Het is een grote bende, er moet opgeruimd worden. Maar Geeltje doet wel heel erg zijn best om Broer niet te hoeven helpen!

29-09-2019 14:33

Tuurlijk makkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk makkie

In dit vrolijke liedje vliegen Geeltje en Broer naar de sterren en racen ze op een skelter door de gangen. Geeltje is nergens bang voor! Huppakee, ze gaan ervoor! Tuurlijk makkie!

28-09-2019 14:25

Hocus pocus pas op

De Grobbebollen Maken Lol - Hocus pocus pas op

Hmm... Broer zit heerlijk te dromen van een lekkere chocoladetaart. Geeltje wil er wel een voor hem toveren. Maar kan Geeltje dat wel? Pas op!

22-09-2019 14:30

Nieuwsgierig

De Grobbebollen Maken Lol - Nieuwsgierig

Broer heeft een heel mooi cadeautje, maar hij wil niet dat Geeltje het openmaakt! Tja, dan wordt Geeltje natuurlijk supernieuwsgierig.

21-09-2019 14:25

Geeltjes tovertrucs

De Grobbebollen Maken Lol - Geeltjes tovertrucs

Hoe tover je een konijn uit een hoge hoed? Hoe zaag je iemand doormidden? En hoe laat je iemand verdwijnen? Geeltje laat het je zien met zijn tovertrucs. Dit kun je beter niet thuis proberen!

15-09-2019 14:38

Papa Geeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Papa Geeltje

Geeltje is papa geworden van een dochtertje! Maar hoe loopt dit af?

14-09-2019 14:22

Griezel Grobbebollen

De Grobbebollen Maken Lol - Griezel Grobbebollen

Griezelgrom en grauwen, griezelsnot en snauwen... Geeltje probeert Broer te laten schrikken in het griezelspookkasteel!

08-09-2019 14:36

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-09-2019 14:31

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-09-2019 14:28

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

31-08-2019 14:26

Meeuwenplaag

De Grobbebollen Maken Lol - Meeuwenplaag

De Grobbebollen hebben last van een meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles om de meeuwen weg te krijgen, maar... dat is nog niet zo'n makkie!

25-08-2019 14:30

Het Grobbebollenlied

De Grobbebollen Maken Lol - Het Grobbebollenlied

Geeltje en Broer beleven wat af in het luchtkasteel! Zing en dans mee met dit vrolijke Grobbebollenlied!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 167
  • Laatste uitzending op 13-10-2019 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!