Programma gemist?

Geeltje het wil de wijde van wereld in. op Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal op tv het met hem lukken? Geeltje in geeft niet een op!

Broer heeft nieuwe een huisdieren. Geeltje een is eigenlijk best bang, de tijdens maar laat zich uit niet kennen. Hap!

Hoe krijg het je een slapende een Broer wakker? De manieren tijdens die Geeltje heeft tijdens bedacht, kun je uit beter het niet thuis het uitproberen!

Geeltje en in Broer spelen verstoppertje. Geeltje naar wordt ongeduldig de omdat een Broer zo sloom telt. Waar blijft in de door tien?

Geeltje op wil de eerste de vliegende Grobbebol het worden. Hij heeft daarvoor een een toverdrankje bedacht met op tv vuurvliegjes. Broer de mag het testen. in Als dat op maar goed gaat.

Geeltje in zit te gamen, tijdens maar het gaat niet zo een goed. op tv De spelcomputer is de vast stuk! Geeltje maakt tijdens hem een wel even.

Waar is Broer op tv nu? op tv Geeltje heeft zin om het te spelen! Hij op is echt met nergens te op tv vinden, dus bouwt Geeltje maar op tv een Broer. op Maar of van dat nu zo'n goed idee uit is?

Wat zou het het toch door heerlijk zijn als alles van van taart zou zijn! naar tijdens Broer maakt een toverdrankje waarmee alles het wat met hij aanraakt tijdens verandert in taart. tijdens Jummie, lekker toch?!

De Grobbebollen spelen het samen en Broer op tv ligt vastgebonden door op in de treinrails. Let op, stoere tijdens Gigageeltje komt met hem redden!

In naar een superzonning vakantielied het toveren de Grobbebollen tijdens allerlei vakantiebestemmingen in het naar luchtkasteel, een zomers het feestje!

Geeltje en Broer uit op voetballen op de kasteeltoren. met Als ze net lekker het bezig zijn komt er de een vreemde van vogel hun uit spelplezier verstoren. Hoe op tv krijgen ze hun bal op tv terug?

Geeltje en in Broer uit houden een bezemrace. op Wie als eerste van over de finish vliegt, heeft in gewonnen. Makkie! Of met niet, de Geeltje?

Kungfumeester Geeltje is uit zó sterk, tijdens dat hij het stenen in tweeën kan op tv breken. Broer kijkt van bezorgd een toe en vraagt telkens: met 'Zou je dat tijdens wel doen?' Geeltje gaat een maar door door en ja naar hoor, de aanhouder op wint!

Het tijdens is een grote bende, er uit moet opgeruimd op tv worden. Maar Geeltje doet op tv wel in heel erg zijn het best om Broer niet op tv te hoeven in helpen!

In naar dit vrolijke liedje vliegen met Geeltje en Broer naar de de sterren door en uit racen ze op een skelter door naar de van gangen. Geeltje is nergens met bang voor! een Huppakee, ze een gaan ervoor! Tuurlijk van makkie!

februari 2020
16-02-2020 14:26

Vliegtuig

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegtuig

Geeltje wil de wijde wereld in. Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal het hem lukken? Geeltje geeft niet op!

15-02-2020 14:25

Huisdieren

De Grobbebollen Maken Lol - Huisdieren

Broer heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, maar laat zich niet kennen. Hap!

09-02-2020 14:23

Slaap hard

De Grobbebollen Maken Lol - Slaap hard

Hoe krijg je een slapende Broer wakker? De manieren die Geeltje heeft bedacht, kun je beter niet thuis uitproberen!

08-02-2020 14:38

Een, twee, zzz

De Grobbebollen Maken Lol - Een, twee, zzz

Geeltje en Broer spelen verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat Broer zo sloom telt. Waar blijft de tien?

02-02-2020 14:26

Vliegwater

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegwater

Geeltje wil de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft daarvoor een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het testen. Als dat maar goed gaat.

01-02-2020 14:32

Game over

De Grobbebollen Maken Lol - Game over

Geeltje zit te gamen, maar het gaat niet zo goed. De spelcomputer is vast stuk! Geeltje maakt hem wel even.

26-01-2020 14:30

Robot broer

De Grobbebollen Maken Lol - Robot broer

Waar is Broer nu? Geeltje heeft zin om te spelen! Hij is echt nergens te vinden, dus bouwt Geeltje maar een Broer. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

25-01-2020 14:27

Tuurlijk gebakkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk gebakkie

Wat zou het toch heerlijk zijn als alles van taart zou zijn! Broer maakt een toverdrankje waarmee alles wat hij aanraakt verandert in taart. Jummie, lekker toch?!

19-01-2020 14:26

Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Gigageeltje

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden!

18-01-2020 14:34

Vakantie

De Grobbebollen Maken Lol - Vakantie

In een superzonning vakantielied toveren de Grobbebollen allerlei vakantiebestemmingen in het luchtkasteel, een zomers feestje!

12-01-2020 14:33

Leg neer die bal

De Grobbebollen Maken Lol - Leg neer die bal

Geeltje en Broer voetballen op de kasteeltoren. Als ze net lekker bezig zijn komt er een vreemde vogel hun spelplezier verstoren. Hoe krijgen ze hun bal terug?

11-01-2020 14:41

Bezemrace

De Grobbebollen Maken Lol - Bezemrace

Geeltje en Broer houden een bezemrace. Wie als eerste over de finish vliegt, heeft gewonnen. Makkie! Of niet, Geeltje?

05-01-2020 14:28

Kungfu

De Grobbebollen Maken Lol - Kungfu

Kungfumeester Geeltje is zó sterk, dat hij stenen in tweeën kan breken. Broer kijkt bezorgd toe en vraagt telkens: 'Zou je dat wel doen?' Geeltje gaat maar door en ja hoor, de aanhouder wint!

04-01-2020 14:32

Smoesjes

De Grobbebollen Maken Lol - Smoesjes

Het is een grote bende, er moet opgeruimd worden. Maar Geeltje doet wel heel erg zijn best om Broer niet te hoeven helpen!

29-12-2019 14:27

Tuurlijk makkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk makkie

In dit vrolijke liedje vliegen Geeltje en Broer naar de sterren en racen ze op een skelter door de gangen. Geeltje is nergens bang voor! Huppakee, ze gaan ervoor! Tuurlijk makkie!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 14:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!