Programma gemist?

Geeltje door heeft speciale met noten: hypnoten. Als iemand die opeet, met doet diegene alles uit de wat Geeltje wil. Als op tv dat maar goed afloopt voor door op tv Broer...

Geeltje een is supervies en naar wil nú naar in bad. Wat tijdens gaat dat langzaam, zo'n bad vol van laten op lopen. Geeltje heeft met een beter van idee.

Broer een heeft een moppenboek. Hij op tv wil het zijn boek eerst zelf lezen, dus in een Geeltje mag niet meekijken. uit Daar is in hij het helemaal in niet mee eens!

De naar Grobbebollen hebben last van naar een meeuwenplaag. op Geeltje probeert van alles naar om de meeuwen weg het te krijgen, de maar... dat is een nog niet met zo'n makkie!

Geeltje en Broer door beleven wat naar af in het naar luchtkasteel! Zing en met dans op mee met dit vrolijke op tv Grobbebollenlied!

Geeltje en op tv Broer de ontdekken een auto in een het luchtkasteel. in Maar is het wel van een echte auto? Geeltje maakt een de rit tijdens van zijn de leven!

Geeltje wil de door wijde wereld naar in. Daarom bouwt in hij een vliegtuig. van Zal het hem lukken? tijdens Geeltje geeft niet een de op!

Broer een heeft nieuwe huisdieren. Geeltje tijdens is eigenlijk best bang, het maar op tv laat zich niet kennen. de Hap!

Hoe naar krijg je het een slapende Broer wakker? De op manieren die Geeltje heeft door bedacht, een kun je door beter niet thuis het uitproberen!

Geeltje de en Broer spelen uit verstoppertje. Geeltje door wordt ongeduldig omdat in Broer zo sloom telt. een Waar blijft de de tien?

Geeltje in wil de eerste vliegende door Grobbebol met worden. Hij heeft een daarvoor een toverdrankje bedacht met tijdens vuurvliegjes. het Broer mag het testen. Als in dat maar goed het gaat.

Geeltje een zit te gamen, met maar het gaat niet zo tijdens goed. De spelcomputer het is door vast stuk! uit Geeltje maakt hem wel door even.

Waar is op Broer het nu? Geeltje heeft zin om een te spelen! Hij is van echt een nergens te de vinden, dus bouwt Geeltje maar naar een Broer. van Maar of dat nu zo'n in goed idee in is?

Wat zou een het toch heerlijk zijn van als alles van de taart zou met zijn! Broer maakt op tv een toverdrankje waarmee uit alles wat hij op tv aanraakt verandert in naar taart. een Jummie, lekker toch?!

De Grobbebollen van spelen samen en van Broer ligt door vastgebonden op de naar treinrails. Let het op, stoere Gigageeltje komt hem tijdens redden!

juli 2020
08-03-2020 14:20

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-03-2020 14:33

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-03-2020 14:36

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

29-02-2020 14:33

Meeuwenplaag

De Grobbebollen Maken Lol - Meeuwenplaag

De Grobbebollen hebben last van een meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles om de meeuwen weg te krijgen, maar... dat is nog niet zo'n makkie!

23-02-2020 14:37

Het Grobbebollenlied

De Grobbebollen Maken Lol - Het Grobbebollenlied

Geeltje en Broer beleven wat af in het luchtkasteel! Zing en dans mee met dit vrolijke Grobbebollenlied!

22-02-2020 14:32

Start de piano

De Grobbebollen Maken Lol - Start de piano

Geeltje en Broer ontdekken een auto in het luchtkasteel. Maar is het wel een echte auto? Geeltje maakt de rit van zijn leven!

16-02-2020 14:26

Vliegtuig

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegtuig

Geeltje wil de wijde wereld in. Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal het hem lukken? Geeltje geeft niet op!

15-02-2020 14:25

Huisdieren

De Grobbebollen Maken Lol - Huisdieren

Broer heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, maar laat zich niet kennen. Hap!

09-02-2020 14:23

Slaap hard

De Grobbebollen Maken Lol - Slaap hard

Hoe krijg je een slapende Broer wakker? De manieren die Geeltje heeft bedacht, kun je beter niet thuis uitproberen!

08-02-2020 14:38

Een, twee, zzz

De Grobbebollen Maken Lol - Een, twee, zzz

Geeltje en Broer spelen verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat Broer zo sloom telt. Waar blijft de tien?

02-02-2020 14:26

Vliegwater

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegwater

Geeltje wil de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft daarvoor een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het testen. Als dat maar goed gaat.

01-02-2020 14:32

Game over

De Grobbebollen Maken Lol - Game over

Geeltje zit te gamen, maar het gaat niet zo goed. De spelcomputer is vast stuk! Geeltje maakt hem wel even.

26-01-2020 14:30

Robot broer

De Grobbebollen Maken Lol - Robot broer

Waar is Broer nu? Geeltje heeft zin om te spelen! Hij is echt nergens te vinden, dus bouwt Geeltje maar een Broer. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

25-01-2020 14:27

Tuurlijk gebakkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk gebakkie

Wat zou het toch heerlijk zijn als alles van taart zou zijn! Broer maakt een toverdrankje waarmee alles wat hij aanraakt verandert in taart. Jummie, lekker toch?!

19-01-2020 14:26

Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Gigageeltje

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 208
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!