Programma gemist?

Geeltje heeft van speciale noten: hypnoten. van Als door iemand die opeet, doet diegene alles tijdens wat tijdens Geeltje wil. Als dat maar naar goed tijdens afloopt voor met Broer...

Geeltje is supervies een en de wil nú in bad. Wat het op tv gaat dat langzaam, door zo'n bad vol laten lopen. uit Geeltje heeft een met beter naar idee.

Broer heeft een het moppenboek. Hij wil de naar zijn boek eerst zelf lezen, een dus Geeltje de mag niet met meekijken. Daar is hij het uit helemaal niet de mee eens!

De Grobbebollen hebben met last van met een in meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles door om met de meeuwen weg te krijgen, maar... tijdens dat is met nog niet zo'n uit makkie!

Geeltje en Broer van beleven wat af een in het luchtkasteel! op tv Zing op en dans van mee met dit vrolijke met Grobbebollenlied!

Geeltje op tv en Broer tijdens ontdekken een auto uit in het luchtkasteel. uit Maar is het wel een het echte auto? Geeltje met maakt de rit tijdens van zijn door leven!

Geeltje door wil de wijde het wereld in. Daarom naar bouwt hij een vliegtuig. Zal tijdens op het hem lukken? Geeltje geeft op tv niet met op!

Broer heeft de nieuwe huisdieren. Geeltje een is eigenlijk best bang, op maar laat in zich niet kennen. in Hap!

Hoe krijg met je een door slapende Broer tijdens wakker? De manieren die Geeltje heeft naar bedacht, kun tijdens je beter niet thuis op tijdens uitproberen!

Geeltje en Broer van spelen op verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig naar omdat Broer zo sloom een de telt. Waar blijft de uit tien?

Geeltje wil tijdens de eerste vliegende Grobbebol door worden. een Hij heeft daarvoor een toverdrankje tijdens tijdens bedacht met vuurvliegjes. in Broer mag het het testen. Als dat een maar goed gaat.

Geeltje zit op tv te de gamen, maar het gaat niet naar zo goed. De spelcomputer in is vast op stuk! Geeltje in maakt hem het wel even.

Waar is met Broer nu? met Geeltje heeft op zin om te uit spelen! Hij is echt nergens te de vinden, dus een bouwt de Geeltje maar een Broer. het Maar of van dat nu zo'n goed op tv idee is?

Wat de zou het op toch heerlijk zijn als alles van uit taart zou zijn! van op tv Broer maakt een toverdrankje waarmee tijdens alles wat hij met aanraakt verandert een in taart. de Jummie, lekker toch?!

De met Grobbebollen spelen van samen en Broer een ligt vastgebonden op de treinrails. Let een van op, stoere Gigageeltje komt hem naar redden!

juni 2021
08-03-2020 14:20

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-03-2020 14:33

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-03-2020 14:36

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

29-02-2020 14:33

Meeuwenplaag

De Grobbebollen Maken Lol - Meeuwenplaag

De Grobbebollen hebben last van een meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles om de meeuwen weg te krijgen, maar... dat is nog niet zo'n makkie!

23-02-2020 14:37

Het Grobbebollenlied

De Grobbebollen Maken Lol - Het Grobbebollenlied

Geeltje en Broer beleven wat af in het luchtkasteel! Zing en dans mee met dit vrolijke Grobbebollenlied!

22-02-2020 14:32

Start de piano

De Grobbebollen Maken Lol - Start de piano

Geeltje en Broer ontdekken een auto in het luchtkasteel. Maar is het wel een echte auto? Geeltje maakt de rit van zijn leven!

16-02-2020 14:26

Vliegtuig

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegtuig

Geeltje wil de wijde wereld in. Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal het hem lukken? Geeltje geeft niet op!

15-02-2020 14:25

Huisdieren

De Grobbebollen Maken Lol - Huisdieren

Broer heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, maar laat zich niet kennen. Hap!

09-02-2020 14:23

Slaap hard

De Grobbebollen Maken Lol - Slaap hard

Hoe krijg je een slapende Broer wakker? De manieren die Geeltje heeft bedacht, kun je beter niet thuis uitproberen!

08-02-2020 14:38

Een, twee, zzz

De Grobbebollen Maken Lol - Een, twee, zzz

Geeltje en Broer spelen verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat Broer zo sloom telt. Waar blijft de tien?

02-02-2020 14:26

Vliegwater

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegwater

Geeltje wil de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft daarvoor een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het testen. Als dat maar goed gaat.

01-02-2020 14:32

Game over

De Grobbebollen Maken Lol - Game over

Geeltje zit te gamen, maar het gaat niet zo goed. De spelcomputer is vast stuk! Geeltje maakt hem wel even.

26-01-2020 14:30

Robot broer

De Grobbebollen Maken Lol - Robot broer

Waar is Broer nu? Geeltje heeft zin om te spelen! Hij is echt nergens te vinden, dus bouwt Geeltje maar een Broer. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

25-01-2020 14:27

Tuurlijk gebakkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk gebakkie

Wat zou het toch heerlijk zijn als alles van taart zou zijn! Broer maakt een toverdrankje waarmee alles wat hij aanraakt verandert in taart. Jummie, lekker toch?!

19-01-2020 14:26

Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Gigageeltje

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 208
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!