Programma gemist?

Geeltje heeft in speciale noten: hypnoten. van Als iemand die opeet, door doet diegene naar alles uit wat Geeltje wil. Als dat op maar goed afloopt uit voor uit Broer...

Geeltje is supervies een en uit wil nú in bad. naar Wat gaat dat langzaam, op tv zo'n bad vol het in laten lopen. Geeltje op tv heeft een beter op idee.

Broer uit heeft een moppenboek. het Hij wil zijn de boek eerst zelf lezen, dus op Geeltje mag met niet meekijken. Daar is een van hij het helemaal niet uit mee eens!

De Grobbebollen hebben in last van met een meeuwenplaag. Geeltje op probeert op tv van alles om de meeuwen weg het het te krijgen, maar... dat op is nog op tv niet zo'n makkie!

Geeltje en op Broer beleven op wat af in het uit luchtkasteel! Zing en het dans mee met dit naar vrolijke door Grobbebollenlied!

Geeltje een en Broer ontdekken de een auto in op het luchtkasteel. Maar is tijdens het wel een op echte auto? Geeltje maakt tijdens de de rit van zijn het leven!

Geeltje de wil de het wijde wereld in. Daarom uit bouwt hij een door vliegtuig. Zal het het hem lukken? van Geeltje geeft niet op tv op!

Broer tijdens heeft nieuwe een huisdieren. Geeltje is tijdens eigenlijk best bang, maar in laat zich niet kennen. op tv Hap!

Hoe naar krijg je een slapende in Broer uit wakker? De manieren die Geeltje op tv heeft bedacht, kun het je met beter niet thuis de uitproberen!

Geeltje door en Broer spelen verstoppertje. Geeltje uit wordt ongeduldig omdat het op tv Broer zo sloom telt. in Waar blijft de naar tien?

Geeltje wil de tijdens op tv eerste vliegende Grobbebol worden. Hij naar heeft daarvoor naar een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. op tv Broer door mag het testen. Als de dat maar goed op gaat.

Geeltje de zit te gamen, maar het het gaat niet zo op tv uit goed. De spelcomputer is naar vast stuk! op Geeltje maakt hem wel in even.

Waar is Broer uit nu? van Geeltje heeft zin om te op tv naar spelen! Hij is echt door nergens te vinden, het dus bouwt Geeltje maar van een Broer. naar Maar of dat nu zo'n van goed idee de is?

Wat zou van het toch van heerlijk zijn als in alles van een taart zou zijn! naar Broer maakt een de toverdrankje waarmee alles wat hij naar aanraakt verandert van in taart. op tv Jummie, lekker toch?!

De met Grobbebollen spelen samen en de Broer ligt van vastgebonden op de treinrails. Let op tv op, stoere van Gigageeltje komt hem op tv redden!

april 2020
08-03-2020 14:20

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-03-2020 14:33

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-03-2020 14:36

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

29-02-2020 14:33

Meeuwenplaag

De Grobbebollen Maken Lol - Meeuwenplaag

De Grobbebollen hebben last van een meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles om de meeuwen weg te krijgen, maar... dat is nog niet zo'n makkie!

23-02-2020 14:37

Het Grobbebollenlied

De Grobbebollen Maken Lol - Het Grobbebollenlied

Geeltje en Broer beleven wat af in het luchtkasteel! Zing en dans mee met dit vrolijke Grobbebollenlied!

22-02-2020 14:32

Start de piano

De Grobbebollen Maken Lol - Start de piano

Geeltje en Broer ontdekken een auto in het luchtkasteel. Maar is het wel een echte auto? Geeltje maakt de rit van zijn leven!

16-02-2020 14:26

Vliegtuig

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegtuig

Geeltje wil de wijde wereld in. Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal het hem lukken? Geeltje geeft niet op!

15-02-2020 14:25

Huisdieren

De Grobbebollen Maken Lol - Huisdieren

Broer heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, maar laat zich niet kennen. Hap!

09-02-2020 14:23

Slaap hard

De Grobbebollen Maken Lol - Slaap hard

Hoe krijg je een slapende Broer wakker? De manieren die Geeltje heeft bedacht, kun je beter niet thuis uitproberen!

08-02-2020 14:38

Een, twee, zzz

De Grobbebollen Maken Lol - Een, twee, zzz

Geeltje en Broer spelen verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat Broer zo sloom telt. Waar blijft de tien?

02-02-2020 14:26

Vliegwater

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegwater

Geeltje wil de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft daarvoor een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het testen. Als dat maar goed gaat.

01-02-2020 14:32

Game over

De Grobbebollen Maken Lol - Game over

Geeltje zit te gamen, maar het gaat niet zo goed. De spelcomputer is vast stuk! Geeltje maakt hem wel even.

26-01-2020 14:30

Robot broer

De Grobbebollen Maken Lol - Robot broer

Waar is Broer nu? Geeltje heeft zin om te spelen! Hij is echt nergens te vinden, dus bouwt Geeltje maar een Broer. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

25-01-2020 14:27

Tuurlijk gebakkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk gebakkie

Wat zou het toch heerlijk zijn als alles van taart zou zijn! Broer maakt een toverdrankje waarmee alles wat hij aanraakt verandert in taart. Jummie, lekker toch?!

19-01-2020 14:26

Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Gigageeltje

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 208
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!