Programma gemist?

Geeltje heeft speciale de noten: hypnoten. Als op tv iemand die opeet, het doet diegene een alles wat Geeltje wil. de Als dat naar maar de goed afloopt voor de Broer...

Geeltje door is supervies een en wil nú een in bad. Wat met gaat dat langzaam, zo'n bad vol uit naar laten lopen. Geeltje heeft een door beter op tv idee.

Broer met heeft een moppenboek. Hij de wil zijn boek eerst van zelf lezen, naar dus in Geeltje mag niet meekijken. Daar in is hij het het helemaal niet mee tijdens eens!

De Grobbebollen met hebben last naar van een meeuwenplaag. tijdens Geeltje probeert naar van alles om de meeuwen weg tijdens het te krijgen, maar... een dat is nog niet uit zo'n makkie!

Geeltje met en Broer beleven wat door af in met het luchtkasteel! Zing en in dans met mee met dit vrolijke op tv Grobbebollenlied!

Geeltje de en Broer ontdekken een op auto uit in het luchtkasteel. op tv Maar is het in wel een echte auto? een Geeltje maakt de rit van in zijn het leven!

Geeltje wil de door wijde wereld tijdens in. Daarom naar bouwt hij het een vliegtuig. Zal van het hem lukken? Geeltje geeft op niet op tv op!

Broer de heeft nieuwe uit huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, in maar in laat zich niet kennen. met Hap!

Hoe krijg van je een slapende Broer van wakker? De manieren van die Geeltje heeft naar op tv bedacht, kun je beter niet in thuis op tv uitproberen!

Geeltje van en Broer spelen verstoppertje. Geeltje tijdens wordt naar ongeduldig omdat het Broer zo sloom tijdens telt. Waar blijft de de tien?

Geeltje door wil de eerste vliegende tijdens Grobbebol worden. het Hij heeft daarvoor een toverdrankje door bedacht met door vuurvliegjes. Broer mag naar het in testen. Als dat maar goed de gaat.

Geeltje zit te het gamen, maar het naar gaat niet zo tijdens goed. tijdens De spelcomputer van is vast stuk! Geeltje maakt een hem wel in even.

Waar is van Broer nu? het Geeltje heeft zin om te op spelen! een Hij is met echt nergens te vinden, in dus bouwt Geeltje in maar een naar Broer. Maar of met dat nu zo'n goed idee door is?

Wat het zou het toch heerlijk zijn op als naar alles van taart tijdens zou zijn! Broer maakt een uit toverdrankje waarmee alles naar wat hij aanraakt door verandert in op tv taart. Jummie, lekker tijdens toch?!

De Grobbebollen van spelen naar samen en Broer ligt op vastgebonden op de tijdens treinrails. Let op, stoere Gigageeltje op tv komt hem op tv redden!

september 2020
08-03-2020 14:20

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-03-2020 14:33

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-03-2020 14:36

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

29-02-2020 14:33

Meeuwenplaag

De Grobbebollen Maken Lol - Meeuwenplaag

De Grobbebollen hebben last van een meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles om de meeuwen weg te krijgen, maar... dat is nog niet zo'n makkie!

23-02-2020 14:37

Het Grobbebollenlied

De Grobbebollen Maken Lol - Het Grobbebollenlied

Geeltje en Broer beleven wat af in het luchtkasteel! Zing en dans mee met dit vrolijke Grobbebollenlied!

22-02-2020 14:32

Start de piano

De Grobbebollen Maken Lol - Start de piano

Geeltje en Broer ontdekken een auto in het luchtkasteel. Maar is het wel een echte auto? Geeltje maakt de rit van zijn leven!

16-02-2020 14:26

Vliegtuig

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegtuig

Geeltje wil de wijde wereld in. Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal het hem lukken? Geeltje geeft niet op!

15-02-2020 14:25

Huisdieren

De Grobbebollen Maken Lol - Huisdieren

Broer heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, maar laat zich niet kennen. Hap!

09-02-2020 14:23

Slaap hard

De Grobbebollen Maken Lol - Slaap hard

Hoe krijg je een slapende Broer wakker? De manieren die Geeltje heeft bedacht, kun je beter niet thuis uitproberen!

08-02-2020 14:38

Een, twee, zzz

De Grobbebollen Maken Lol - Een, twee, zzz

Geeltje en Broer spelen verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat Broer zo sloom telt. Waar blijft de tien?

02-02-2020 14:26

Vliegwater

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegwater

Geeltje wil de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft daarvoor een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het testen. Als dat maar goed gaat.

01-02-2020 14:32

Game over

De Grobbebollen Maken Lol - Game over

Geeltje zit te gamen, maar het gaat niet zo goed. De spelcomputer is vast stuk! Geeltje maakt hem wel even.

26-01-2020 14:30

Robot broer

De Grobbebollen Maken Lol - Robot broer

Waar is Broer nu? Geeltje heeft zin om te spelen! Hij is echt nergens te vinden, dus bouwt Geeltje maar een Broer. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

25-01-2020 14:27

Tuurlijk gebakkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk gebakkie

Wat zou het toch heerlijk zijn als alles van taart zou zijn! Broer maakt een toverdrankje waarmee alles wat hij aanraakt verandert in taart. Jummie, lekker toch?!

19-01-2020 14:26

Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Gigageeltje

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 208
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!