Programma gemist?

Geeltje heeft speciale tijdens noten: de hypnoten. Als iemand een die opeet, doet diegene een alles wat op tv Geeltje wil. Als dat maar door goed het afloopt voor uit Broer...

Geeltje het is supervies en uit wil nú in door bad. Wat uit gaat dat langzaam, zo'n een bad vol laten de lopen. Geeltje heeft een beter in van idee.

Broer het heeft een het moppenboek. Hij wil het zijn boek eerst uit zelf lezen, dus tijdens Geeltje mag niet uit meekijken. Daar is de hij het helemaal niet door mee eens!

De een Grobbebollen hebben een last van een meeuwenplaag. de Geeltje probeert van alles op tv om uit de meeuwen weg te krijgen, maar... van dat naar is nog niet de zo'n makkie!

Geeltje in en Broer beleven wat af van in het naar luchtkasteel! een Zing en dans mee met dit uit vrolijke het Grobbebollenlied!

Geeltje en Broer door ontdekken een een auto in het in luchtkasteel. Maar is tijdens het wel een in echte auto? uit Geeltje maakt de rit van het zijn van leven!

Geeltje wil de door met wijde wereld in. de Daarom bouwt hij een vliegtuig. op Zal het hem lukken? naar van Geeltje geeft niet het op!

Broer op heeft nieuwe huisdieren. Geeltje met is eigenlijk met best bang, maar het laat zich niet kennen. tijdens Hap!

Hoe krijg naar je een slapende Broer op wakker? De manieren op die Geeltje de heeft bedacht, kun je naar beter niet thuis in het uitproberen!

Geeltje naar en Broer spelen op tv verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig door omdat Broer zo sloom met de telt. Waar blijft de uit tien?

Geeltje wil van de met eerste vliegende Grobbebol worden. uit Hij heeft daarvoor een het toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. naar Broer mag uit het testen. Als op tv dat op maar goed gaat.

Geeltje het zit te gamen, de maar het gaat niet met zo de goed. De spelcomputer is op vast stuk! Geeltje maakt hem uit wel met even.

Waar is het Broer nu? Geeltje heeft met zin om te uit spelen! Hij is een naar echt nergens te van vinden, dus bouwt Geeltje maar een op Broer. tijdens Maar of dat nu uit zo'n goed idee een is?

Wat uit zou het toch heerlijk zijn op als van alles van op taart zou zijn! Broer van maakt een naar toverdrankje waarmee alles tijdens wat hij aanraakt uit verandert in taart. Jummie, tijdens lekker toch?!

De de Grobbebollen spelen samen en Broer op tv ligt vastgebonden de op de door treinrails. Let met op, stoere Gigageeltje komt hem naar redden!

april 2021
08-03-2020 14:20

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-03-2020 14:33

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-03-2020 14:36

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

29-02-2020 14:33

Meeuwenplaag

De Grobbebollen Maken Lol - Meeuwenplaag

De Grobbebollen hebben last van een meeuwenplaag. Geeltje probeert van alles om de meeuwen weg te krijgen, maar... dat is nog niet zo'n makkie!

23-02-2020 14:37

Het Grobbebollenlied

De Grobbebollen Maken Lol - Het Grobbebollenlied

Geeltje en Broer beleven wat af in het luchtkasteel! Zing en dans mee met dit vrolijke Grobbebollenlied!

22-02-2020 14:32

Start de piano

De Grobbebollen Maken Lol - Start de piano

Geeltje en Broer ontdekken een auto in het luchtkasteel. Maar is het wel een echte auto? Geeltje maakt de rit van zijn leven!

16-02-2020 14:26

Vliegtuig

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegtuig

Geeltje wil de wijde wereld in. Daarom bouwt hij een vliegtuig. Zal het hem lukken? Geeltje geeft niet op!

15-02-2020 14:25

Huisdieren

De Grobbebollen Maken Lol - Huisdieren

Broer heeft nieuwe huisdieren. Geeltje is eigenlijk best bang, maar laat zich niet kennen. Hap!

09-02-2020 14:23

Slaap hard

De Grobbebollen Maken Lol - Slaap hard

Hoe krijg je een slapende Broer wakker? De manieren die Geeltje heeft bedacht, kun je beter niet thuis uitproberen!

08-02-2020 14:38

Een, twee, zzz

De Grobbebollen Maken Lol - Een, twee, zzz

Geeltje en Broer spelen verstoppertje. Geeltje wordt ongeduldig omdat Broer zo sloom telt. Waar blijft de tien?

02-02-2020 14:26

Vliegwater

De Grobbebollen Maken Lol - Vliegwater

Geeltje wil de eerste vliegende Grobbebol worden. Hij heeft daarvoor een toverdrankje bedacht met vuurvliegjes. Broer mag het testen. Als dat maar goed gaat.

01-02-2020 14:32

Game over

De Grobbebollen Maken Lol - Game over

Geeltje zit te gamen, maar het gaat niet zo goed. De spelcomputer is vast stuk! Geeltje maakt hem wel even.

26-01-2020 14:30

Robot broer

De Grobbebollen Maken Lol - Robot broer

Waar is Broer nu? Geeltje heeft zin om te spelen! Hij is echt nergens te vinden, dus bouwt Geeltje maar een Broer. Maar of dat nu zo'n goed idee is?

25-01-2020 14:27

Tuurlijk gebakkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk gebakkie

Wat zou het toch heerlijk zijn als alles van taart zou zijn! Broer maakt een toverdrankje waarmee alles wat hij aanraakt verandert in taart. Jummie, lekker toch?!

19-01-2020 14:26

Gigageeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Gigageeltje

De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, stoere Gigageeltje komt hem redden!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 208
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!