Programma gemist?

Seizoen 1 - een Aflevering naar 23 - Nederlandse het animatieserie. Gigageeltje. De Grobbebollen spelen met samen en Broer door ligt vastgebonden op tijdens de treinrails. Let op, een de stoere Gigageeltje de komt hem de redden!

Seizoen met 1 - Aflevering van 22 - op tv Nederlandse animatieserie. Vakantie. In dit superzonninge vakantielied toveren met de Grobbebollen allerlei het vakantiebestemmingen in van het luchtkasteel. Dat in wordt een zomers tijdens feestje!

Geeltje en de Broer voetballen op de op tv met kasteeltoren. Als ze net naar lekker bezig zijn uit komt er een vreemde vogel op hun spelplezier tijdens verstoren. met Hoe krijgen ze hun bal op terug?

Geeltje en uit Broer met houden een bezemrace. Wie als eerste op de over de finish vliegt, heeft gewonnen. de Makkie! Of niet, op van Geeltje?

Kungfumeester Geeltje is op zó tijdens sterk, dat hij stenen op in tweeën kan breken. een Broer uit kijkt bezorgd toe met en vraagt telkens: tijdens 'Zou je dat wel uit doen?' Geeltje gaat maar naar door op en ja hoor, de aanhouder van op tv wint!

Het het is een op grote bende, er uit moet opgeruimd worden. Maar Geeltje uit doet door wel heel erg zijn best door om Broer niet het te hoeven naar helpen!

In dit vrolijke naar liedje tijdens vliegen Geeltje en uit Broer naar de sterren tijdens en racen een ze op door een skelter door de de gangen. Geeltje naar is nergens bang voor! met Huppakee, ze gaan naar ervoor! Tuurlijk in makkie!

Hmm... Broer zit het heerlijk te naar dromen van een door lekkere chocoladetaart. in Geeltje wil er een wel een voor hem het toveren. Maar kan Geeltje op tv dat wel? de Pas het op!

Broer heeft een tijdens heel mooi van cadeautje, maar door hij wil niet dat in Geeltje het op openmaakt! Tja, dan wordt op Geeltje natuurlijk uit supernieuwsgierig.

Hoe in tover je een konijn op tv uit naar een hoge hoed? Hoe met zaag je iemand de doormidden? En hoe een laat je iemand verdwijnen? de Geeltje laat met het je zien met zijn met tovertrucs. Dit tijdens kun het je beter niet thuis op tv proberen!

Geeltje is op tv papa geworden op tv van een door dochtertje! Maar hoe loopt dit het af?

Griezelgrom en grauwen, naar griezelsnot en de snauwen... van Geeltje probeert Broer te van laten schrikken in het de griezelspookkasteel!

Geeltje met heeft speciale noten: hypnoten. Als op tv iemand naar die opeet, doet diegene met alles wat Geeltje in wil. tijdens Als dat maar goed afloopt voor een een Broer...

Geeltje door is supervies tijdens en wil nú in bad. Wat naar gaat uit dat langzaam, zo'n een bad vol laten lopen. de Geeltje heeft een tijdens beter op idee.

Broer het heeft een moppenboek. Hij uit wil zijn van boek eerst zelf lezen, de dus Geeltje mag niet in meekijken. Daar is van de hij het helemaal niet mee het eens!

januari 2020
19-01-2020 14:30

De Grobbebollen Maken Lol

De Grobbebollen Maken Lol - De Grobbebollen Maken Lol

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Nederlandse animatieserie. Gigageeltje. De Grobbebollen spelen samen en Broer ligt vastgebonden op de treinrails. Let op, de stoere Gigageeltje komt hem redden!

18-01-2020 14:30

De Grobbebollen Maken Lol

De Grobbebollen Maken Lol - De Grobbebollen Maken Lol

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Nederlandse animatieserie. Vakantie. In dit superzonninge vakantielied toveren de Grobbebollen allerlei vakantiebestemmingen in het luchtkasteel. Dat wordt een zomers feestje!

12-01-2020 14:33

Leg neer die bal

De Grobbebollen Maken Lol - Leg neer die bal

Geeltje en Broer voetballen op de kasteeltoren. Als ze net lekker bezig zijn komt er een vreemde vogel hun spelplezier verstoren. Hoe krijgen ze hun bal terug?

11-01-2020 14:41

Bezemrace

De Grobbebollen Maken Lol - Bezemrace

Geeltje en Broer houden een bezemrace. Wie als eerste over de finish vliegt, heeft gewonnen. Makkie! Of niet, Geeltje?

05-01-2020 14:28

Kungfu

De Grobbebollen Maken Lol - Kungfu

Kungfumeester Geeltje is zó sterk, dat hij stenen in tweeën kan breken. Broer kijkt bezorgd toe en vraagt telkens: 'Zou je dat wel doen?' Geeltje gaat maar door en ja hoor, de aanhouder wint!

04-01-2020 14:32

Smoesjes

De Grobbebollen Maken Lol - Smoesjes

Het is een grote bende, er moet opgeruimd worden. Maar Geeltje doet wel heel erg zijn best om Broer niet te hoeven helpen!

29-12-2019 14:27

Tuurlijk makkie

De Grobbebollen Maken Lol - Tuurlijk makkie

In dit vrolijke liedje vliegen Geeltje en Broer naar de sterren en racen ze op een skelter door de gangen. Geeltje is nergens bang voor! Huppakee, ze gaan ervoor! Tuurlijk makkie!

28-12-2019 14:33

Hocus pocus pas op

De Grobbebollen Maken Lol - Hocus pocus pas op

Hmm... Broer zit heerlijk te dromen van een lekkere chocoladetaart. Geeltje wil er wel een voor hem toveren. Maar kan Geeltje dat wel? Pas op!

22-12-2019 14:30

Nieuwsgierig

De Grobbebollen Maken Lol - Nieuwsgierig

Broer heeft een heel mooi cadeautje, maar hij wil niet dat Geeltje het openmaakt! Tja, dan wordt Geeltje natuurlijk supernieuwsgierig.

21-12-2019 14:27

Geeltjes tovertrucs

De Grobbebollen Maken Lol - Geeltjes tovertrucs

Hoe tover je een konijn uit een hoge hoed? Hoe zaag je iemand doormidden? En hoe laat je iemand verdwijnen? Geeltje laat het je zien met zijn tovertrucs. Dit kun je beter niet thuis proberen!

15-12-2019 14:30

Papa Geeltje

De Grobbebollen Maken Lol - Papa Geeltje

Geeltje is papa geworden van een dochtertje! Maar hoe loopt dit af?

14-12-2019 14:26

Griezel Grobbebollen

De Grobbebollen Maken Lol - Griezel Grobbebollen

Griezelgrom en grauwen, griezelsnot en snauwen... Geeltje probeert Broer te laten schrikken in het griezelspookkasteel!

08-12-2019 14:27

Hypnoten

De Grobbebollen Maken Lol - Hypnoten

Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

07-12-2019 14:32

Schoon genoeg

De Grobbebollen Maken Lol - Schoon genoeg

Geeltje is supervies en wil nú in bad. Wat gaat dat langzaam, zo'n bad vol laten lopen. Geeltje heeft een beter idee.

01-12-2019 14:29

De olifant en de muis

De Grobbebollen Maken Lol - De olifant en de muis

Broer heeft een moppenboek. Hij wil zijn boek eerst zelf lezen, dus Geeltje mag niet meekijken. Daar is hij het helemaal niet mee eens!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Grobbebollen Maken Lol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grobbebollen Maken Lol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grobbebollen Maken Lol bij De Grobbebollen Maken Lol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grobbebollen Maken Lol. Heb je een uitzending van De Grobbebollen Maken Lol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grobbebollen Maken Lol gemist

Animatieserie over de Grobbebollen, de hulpjes van TiTaTovenaar. De pijlsnelle Geeltje en de slimmere Broer beleven avonturen in en rondom het luchtkasteel. Ze brouwen mislukte toverdrankjes, vliegen rond op bezems, proppen zich vol met taart, maken rotzooi, ruzie en vooral héél veel lol!

Uitzending gemist van De Grobbebollen Maken Lol? Hier kun je alle uitzendingen van De Grobbebollen Maken Lol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 194
  • Laatste uitzending op 19-01-2020 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!