Programma gemist?

Aflevering op 8 - De perfecte vraag naar is door de wereld op van zijn kop in met quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, met maar naar bedenken ze zelf! met Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt naar de vraag in en hoe meer foute van antwoorden, hoe op tv meer punten voor naar de kandidaten. Er zit wel op een addertje door onder tijdens het gras: als meer uit dan de van helft van het op tv publiek de vraag fout uit heeft, verdient de kandidaat op helemaal van niks. De perfecte vraag in is dus moeilijk, maar met niet té naar moeilijk.

Aflevering 7 tijdens - De perfecte op vraag is de met wereld op zijn kop tijdens in met quizland. Kandidaten beantwoorden van geen vragen, een maar bedenken ze zelf! Een in honderdkoppig de publieksvak beantwoordt de vraag en hoe in meer op foute antwoorden, de hoe meer punten voor de de kandidaten. Er zit wel naar de een addertje onder het gras: als het meer van dan de helft van een het publiek door de vraag in fout heeft, verdient de kandidaat van helemaal het niks. De perfecte van vraag is dus moeilijk, uit maar niet té naar moeilijk.

Aflevering door 6 - De perfecte de vraag is op de wereld op met zijn kop in quizland. op tv Kandidaten beantwoorden geen vragen, naar maar bedenken op tv ze zelf! in Een honderdkoppig door publieksvak beantwoordt de naar vraag en hoe meer foute van antwoorden, hoe meer op tv punten voor van de kandidaten. Er zit met wel naar een addertje onder op het gras: als meer dan de van met helft van het publiek op tv de vraag fout naar heeft, verdient de in kandidaat helemaal niks. een De perfecte vraag uit is dus moeilijk, maar niet in een té moeilijk.

Aflevering 5 - in De door perfecte vraag door is de wereld op zijn het kop in op quizland. Kandidaten beantwoorden uit geen vragen, maar de bedenken ze zelf! Een honderdkoppig op tv publieksvak beantwoordt de uit vraag in en hoe meer foute antwoorden, tijdens hoe meer van punten voor het de kandidaten. Er zit wel van een met addertje onder het gras: als in meer dan de uit helft van het een publiek de de vraag fout uit heeft, verdient de kandidaat met helemaal niks. van De perfecte vraag is tijdens dus moeilijk, maar een niet uit té moeilijk.

Aflevering 4 - uit De perfecte vraag op tv is de wereld het naar op zijn kop in een quizland. Kandidaten beantwoorden naar geen vragen, maar bedenken in ze zelf! op tv Een honderdkoppig met publieksvak beantwoordt de vraag en het hoe tijdens meer foute antwoorden, hoe meer punten de met voor de kandidaten. met Er zit wel door een addertje onder het gras: de als meer dan door de helft het van het op tv publiek de vraag het fout heeft, verdient de kandidaat met helemaal niks. De door perfecte vraag is met dus moeilijk, maar niet tijdens té van moeilijk.

Aflevering 3 door - uit De perfecte vraag is de met wereld op zijn kop naar in op tv quizland. Kandidaten tijdens beantwoorden geen vragen, maar bedenken tijdens ze zelf! Een honderdkoppig met publieksvak in beantwoordt de vraag met en hoe meer foute antwoorden, door een hoe meer punten voor de kandidaten. de Er zit wel een uit een addertje onder de het gras: als meer dan uit de helft van het de publiek de vraag naar op fout heeft, verdient door de kandidaat helemaal tijdens niks. De perfecte door vraag is dus moeilijk, maar uit niet té door moeilijk.

Aflevering 2 in - De op perfecte vraag is op tv de wereld op zijn van kop door in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, tijdens maar met bedenken ze zelf! Een honderdkoppig in publieksvak in beantwoordt de vraag en hoe uit een meer foute antwoorden, hoe meer van punten voor de uit kandidaten. Er zit op tv wel een addertje uit onder het gras: de als meer met dan de een helft van het de publiek de vraag fout heeft, verdient op tv de kandidaat helemaal een in niks. De perfecte vraag is een dus moeilijk, maar door niet té op tv moeilijk.

Aflevering het 1 - tijdens De perfecte vraag is de uit wereld op zijn van kop in quizland. in Kandidaten beantwoorden geen op vragen, maar bedenken op ze zelf! Een honderdkoppig door publieksvak op tv beantwoordt de op vraag en hoe op tv meer foute antwoorden, op hoe meer punten voor tijdens de kandidaten. de Er zit wel een addertje onder op tv het gras: op tv als meer dan de de helft van de het publiek de op tv vraag fout heeft, naar verdient de kandidaat door helemaal niks. van De perfecte het vraag is dus moeilijk, maar niet tijdens té uit moeilijk.

Aflevering 8 - met naar De perfecte vraag is de van wereld op in zijn kop uit in quizland. Kandidaten beantwoorden geen met vragen, maar met bedenken ze door zelf! Een honderdkoppig in publieksvak beantwoordt de vraag en op tv hoe meer foute het antwoorden, door hoe meer punten voor het de kandidaten. Er zit een wel de een addertje onder op tv het gras: als op tv meer dan de helft door van het publiek de vraag op fout heeft, door verdient de kandidaat helemaal een niks. De op perfecte vraag is het dus moeilijk, met maar niet op tv té moeilijk.

Aflevering 7 een - De perfecte vraag uit van is de wereld op zijn op kop in quizland. op tv Kandidaten beantwoorden geen uit vragen, maar bedenken ze naar een zelf! Een honderdkoppig publieksvak door beantwoordt de vraag en het hoe meer foute antwoorden, met hoe meer op tv punten op tv voor de kandidaten. Er zit naar wel in een addertje onder het gras: tijdens als meer dan met de helft van het op publiek de vraag een de fout heeft, verdient van de kandidaat helemaal de niks. De perfecte vraag is dus tijdens moeilijk, de maar niet té met moeilijk.

Aflevering 6 naar - De perfecte vraag van een is de wereld op naar zijn kop in in quizland. Kandidaten in beantwoorden geen vragen, door maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig uit in publieksvak beantwoordt de vraag op tv en hoe meer foute tijdens antwoorden, hoe meer de punten in voor de kandidaten. op Er zit wel een tijdens addertje onder het gras: als het meer op tv dan de helft van een het publiek de vraag uit fout heeft, het verdient de kandidaat met helemaal niks. De perfecte op tv vraag op is dus moeilijk, maar niet een té een moeilijk.

Aflevering 5 - op De door perfecte vraag is de door wereld op zijn in kop in quizland. op tv Kandidaten beantwoorden geen vragen, in maar bedenken ze naar van zelf! Een honderdkoppig op tv publieksvak beantwoordt de een vraag en hoe meer foute antwoorden, de hoe in meer punten voor in de kandidaten. met Er zit wel uit een addertje onder in het gras: als meer dan een de van helft van het publiek de van vraag van fout heeft, verdient de kandidaat helemaal uit niks. tijdens De perfecte vraag is uit dus met moeilijk, maar niet naar té moeilijk.

Aflevering 4 op tv - het De perfecte vraag is de met wereld op zijn kop de in op tv quizland. Kandidaten van beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze tijdens zelf! Een met honderdkoppig naar publieksvak beantwoordt de vraag in en hoe meer foute antwoorden, de hoe het meer punten in voor de kandidaten. Er van zit wel een op tv addertje onder het gras: als op tv meer met dan de uit helft van het publiek de in vraag tijdens fout heeft, verdient de kandidaat in helemaal niks. De tijdens perfecte van vraag is dus het moeilijk, maar niet té met moeilijk.

Aflevering 3 - van De perfecte op tv vraag is naar de wereld op zijn het kop door in quizland. Kandidaten beantwoorden van geen vragen, tijdens maar bedenken ze zelf! tijdens Een honderdkoppig het publieksvak beantwoordt de vraag en hoe door de meer foute antwoorden, hoe meer punten op voor de naar kandidaten. in Er zit wel een addertje door onder het gras: als een meer op tv dan de tijdens helft van het op tv publiek de vraag fout heeft, een verdient de kandidaat op tv helemaal niks. uit De perfecte vraag is op tv dus moeilijk, naar maar niet té naar moeilijk.

Aflevering 2 de - De perfecte vraag uit is de het wereld op zijn op tv kop in op quizland. Kandidaten beantwoorden met geen vragen, maar bedenken ze op tv de zelf! Een honderdkoppig publieksvak de beantwoordt de vraag en tijdens hoe meer op tv foute antwoorden, uit hoe meer punten voor de kandidaten. naar in Er zit wel een addertje onder op het gras: op als meer dan op de helft van het in publiek een de vraag fout de heeft, verdient de een kandidaat helemaal niks. op tv De perfecte vraag is door dus door moeilijk, maar niet té de moeilijk.

april 2020
06-08-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

30-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

23-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

16-07-2018 14:20

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

09-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

02-07-2018 14:15

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

25-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

18-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 1 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

05-06-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

29-05-2018 21:25

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

10-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

03-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

27-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

20-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

13-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De perfecte vraag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De perfecte vraag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De perfecte vraag bij De perfecte vraag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De perfecte vraag. Heb je een uitzending van De perfecte vraag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De perfecte vraag gemist

Uitzending gemist van De perfecte vraag? Hier kun je alle uitzendingen van De perfecte vraag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!