Programma gemist?

Aflevering 8 de - De door perfecte vraag is de wereld de op een zijn kop in van quizland. Kandidaten de beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze uit zelf! Een het honderdkoppig door publieksvak beantwoordt de vraag in en hoe op tv meer foute antwoorden, hoe meer tijdens punten voor de op kandidaten. Er zit uit wel een addertje tijdens onder het gras: als door op meer dan de helft op tv van het publiek de vraag het fout heeft, verdient in de kandidaat helemaal het niks. De perfecte een vraag is de dus moeilijk, maar uit niet té van moeilijk.

Aflevering 7 - een De het perfecte vraag is uit de wereld op zijn tijdens kop in quizland. op Kandidaten beantwoorden naar geen vragen, maar bedenken naar ze zelf! Een uit honderdkoppig het publieksvak beantwoordt de vraag en hoe met het meer foute antwoorden, in hoe meer punten in voor de kandidaten. Er zit wel tijdens een de addertje onder het door gras: als uit meer dan de helft de van het door publiek de vraag fout heeft, uit verdient de kandidaat helemaal het niks. De perfecte de vraag is van dus moeilijk, een maar niet té door moeilijk.

Aflevering 6 het - het De perfecte vraag is de wereld een op zijn kop uit in quizland. naar Kandidaten de beantwoorden geen vragen, de maar bedenken ze zelf! op tv Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de met vraag en hoe van meer met foute antwoorden, hoe meer punten de voor de kandidaten. naar Er zit de wel tijdens een addertje onder het gras: als met meer in dan de helft van van het een publiek de vraag door fout heeft, verdient de kandidaat naar helemaal niks. De perfecte op vraag uit is dus moeilijk, maar van niet té in moeilijk.

Aflevering 5 - naar de De perfecte vraag is de tijdens wereld op zijn kop door in door quizland. Kandidaten beantwoorden een geen vragen, de maar bedenken ze door zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de in vraag en door hoe meer foute uit antwoorden, hoe het meer punten voor op de kandidaten. Er op zit wel een addertje onder op tv op tv het gras: als meer tijdens dan de tijdens helft van het uit publiek de vraag tijdens fout heeft, verdient de kandidaat helemaal tijdens niks. De tijdens perfecte vraag is dus tijdens door moeilijk, maar niet té naar moeilijk.

Aflevering 4 - in naar De perfecte vraag op tv is de wereld op zijn door kop in een quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, op tv maar bedenken een ze zelf! Een honderdkoppig met publieksvak beantwoordt naar de vraag en op tv hoe meer foute antwoorden, door hoe naar meer punten voor de kandidaten. in Er zit wel naar uit een addertje onder op het gras: als de meer dan de helft de van het publiek de naar vraag fout heeft, verdient in de kandidaat helemaal het niks. De naar perfecte vraag door is dus moeilijk, naar maar niet té naar moeilijk.

Aflevering 3 - uit tijdens De perfecte vraag is de de wereld op het zijn kop in door quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, het maar bedenken ze op tv zelf! Een honderdkoppig met op publieksvak beantwoordt de door vraag en hoe meer foute antwoorden, in hoe uit meer punten voor de het kandidaten. Er zit door wel een addertje door onder het gras: als van meer dan door de helft van van het publiek de de vraag fout heeft, verdient in de van kandidaat helemaal niks. op tv De perfecte vraag is tijdens dus moeilijk, maar van niet té een moeilijk.

Aflevering door 2 - De perfecte door vraag is de op tv wereld de op zijn kop in naar quizland. Kandidaten beantwoorden op tv geen vragen, van maar bedenken ze in zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de naar vraag en hoe van meer naar foute antwoorden, hoe meer punten naar voor de tijdens kandidaten. van Er zit wel het een addertje onder het gras: op als meer dan de met helft van uit het publiek naar de vraag fout door heeft, verdient de kandidaat helemaal tijdens de niks. De perfecte uit vraag is dus moeilijk, maar een niet té op tv moeilijk.

Aflevering van 1 - De naar perfecte vraag is de wereld het op zijn kop op tv tijdens in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, op maar bedenken van ze zelf! Een op tv honderdkoppig publieksvak beantwoordt op de vraag en hoe van op tv meer foute antwoorden, hoe meer punten een voor de kandidaten. op tv Er zit uit wel een addertje onder naar het op gras: als met meer dan de helft van tijdens het publiek de vraag op tv fout met heeft, verdient de kandidaat helemaal naar op tv niks. De perfecte vraag is dus van moeilijk, op maar niet té een moeilijk.

Aflevering 8 - van door De perfecte vraag is de door wereld op uit zijn kop het in quizland. Kandidaten beantwoorden geen het vragen, maar bedenken uit ze zelf! Een honderdkoppig uit publieksvak met beantwoordt de vraag in en hoe het meer foute antwoorden, het hoe meer punten voor de kandidaten. met Er door zit wel een addertje onder van een het gras: als meer dan de op met helft van het publiek in de vraag fout de heeft, verdient de naar kandidaat helemaal niks. De perfecte een vraag is dus in moeilijk, maar het niet té tijdens moeilijk.

Aflevering 7 tijdens - op De perfecte vraag is de wereld het op zijn kop met in quizland. Kandidaten tijdens beantwoorden geen vragen, tijdens op tv maar bedenken ze op tv zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt een de vraag en hoe tijdens meer foute antwoorden, tijdens met hoe meer punten voor de kandidaten. het Er zit door wel een addertje onder in het gras: als door de meer dan de helft van het een publiek de vraag op fout heeft, verdient het de kandidaat helemaal in niks. De door perfecte uit vraag is dus moeilijk, in maar niet té het moeilijk.

Aflevering door 6 - De perfecte vraag naar is de in wereld een op zijn kop in quizland. de Kandidaten beantwoorden geen van vragen, maar bedenken de ze zelf! Een honderdkoppig in publieksvak beantwoordt de op vraag en in hoe meer foute antwoorden, een hoe de meer punten voor de kandidaten. van van Er zit wel door een addertje onder het gras: van als meer dan de van helft van het het met publiek de vraag fout heeft, verdient op tv de op tv kandidaat helemaal uit niks. De perfecte vraag is dus naar moeilijk, maar in niet té tijdens moeilijk.

Aflevering 5 - de De perfecte vraag een uit is de wereld op van zijn kop in quizland. Kandidaten naar beantwoorden geen tijdens vragen, maar bedenken ze op zelf! naar Een honderdkoppig publieksvak op beantwoordt de door vraag en hoe meer foute antwoorden, op hoe meer punten door door voor de kandidaten. tijdens Er zit wel een op addertje onder het gras: het als meer dan het de helft de van het publiek de naar vraag op fout heeft, verdient de kandidaat op tv helemaal niks. naar De perfecte vraag de is dus moeilijk, maar tijdens niet té een moeilijk.

Aflevering op tv 4 - De perfecte een vraag is het de wereld op zijn kop uit in quizland. Kandidaten tijdens de beantwoorden geen vragen, maar bedenken een ze zelf! Een honderdkoppig met publieksvak beantwoordt een de vraag en door hoe meer de foute antwoorden, hoe meer op tv punten met voor de kandidaten. Er zit van wel op tv een addertje onder op het gras: als meer in dan de helft van het met publiek de vraag naar fout heeft, verdient de de de kandidaat helemaal niks. De perfecte op vraag van is dus moeilijk, maar niet naar met té moeilijk.

Aflevering 3 een - De een perfecte vraag is de de wereld op zijn kop van in quizland. Kandidaten tijdens beantwoorden geen vragen, van maar tijdens bedenken ze zelf! het Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de de vraag met en hoe op tv meer foute antwoorden, van hoe meer punten voor tijdens de kandidaten. de Er zit wel een addertje naar onder het een gras: als op tv meer dan de helft van het op tv het publiek de vraag fout heeft, verdient een naar de kandidaat helemaal niks. De perfecte van vraag is tijdens dus moeilijk, op maar niet op tv té moeilijk.

Aflevering 2 - met De de perfecte vraag is de met wereld op het zijn kop in quizland. Kandidaten de naar beantwoorden geen vragen, maar bedenken op ze zelf! Een van honderdkoppig publieksvak beantwoordt uit de het vraag en hoe meer foute de antwoorden, hoe het meer punten op voor de kandidaten. Er een zit wel een addertje onder op tv het gras: uit als door meer dan de het helft van het een publiek de vraag fout met heeft, verdient de kandidaat de helemaal tijdens niks. De perfecte vraag is dus door moeilijk, maar door niet té op tv moeilijk.

maart 2019
06-08-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

30-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

23-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

16-07-2018 14:20

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

09-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

02-07-2018 14:15

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

25-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

18-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 1 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

05-06-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

29-05-2018 21:25

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

10-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

03-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

27-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

20-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

13-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De perfecte vraag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De perfecte vraag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De perfecte vraag bij De perfecte vraag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De perfecte vraag. Heb je een uitzending van De perfecte vraag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De perfecte vraag gemist

Uitzending gemist van De perfecte vraag? Hier kun je alle uitzendingen van De perfecte vraag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord