Programma gemist?

Aflevering 8 uit - De perfecte met vraag is de uit wereld op van zijn kop in op tv quizland. Kandidaten beantwoorden met geen vragen, maar bedenken op ze zelf! uit Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt tijdens de vraag en hoe de meer foute van antwoorden, hoe een meer punten voor op tv de kandidaten. Er zit in wel met een addertje onder met het gras: als van meer dan de helft op van het door publiek de vraag fout heeft, verdient door de in kandidaat helemaal niks. De van perfecte naar vraag is dus op tv moeilijk, maar niet té op tv moeilijk.

Aflevering naar 7 - De het perfecte vraag op is de wereld van op zijn kop met in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, tijdens maar bedenken ze een zelf! op Een honderdkoppig publieksvak in beantwoordt de de vraag en hoe meer foute antwoorden, met hoe meer punten tijdens voor de kandidaten. de Er zit een wel in een addertje onder het gras: als naar meer dan op de helft van op tv het publiek de naar vraag fout heeft, het verdient de op tv kandidaat helemaal niks. op De perfecte vraag uit is dus moeilijk, maar op niet té het moeilijk.

Aflevering 6 - de De perfecte naar vraag is de in wereld op zijn kop het in in quizland. Kandidaten beantwoorden geen naar vragen, de maar bedenken ze uit zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de de vraag en hoe de meer foute antwoorden, met hoe meer het punten op voor de kandidaten. Er zit wel op een in addertje onder het gras: op als meer dan de naar helft van een het publiek de op vraag het fout heeft, verdient de kandidaat het helemaal niks. De op perfecte vraag is dus uit in moeilijk, maar niet té uit moeilijk.

Aflevering 5 naar - op De perfecte vraag is naar de wereld op zijn in kop in quizland. Kandidaten naar met beantwoorden geen vragen, maar bedenken de ze zelf! Een van honderdkoppig publieksvak beantwoordt de het vraag van en hoe meer foute het antwoorden, hoe de meer punten voor de kandidaten. uit de Er zit wel een addertje op onder het gras: als met meer dan in de helft van op tv het publiek de vraag door fout het heeft, verdient de kandidaat van helemaal niks. De het perfecte vraag is dus een moeilijk, maar niet het té naar moeilijk.

Aflevering de 4 - De perfecte vraag op is uit de wereld op zijn uit kop op tv in quizland. Kandidaten de beantwoorden geen vragen, maar bedenken met ze het zelf! Een honderdkoppig door publieksvak beantwoordt de vraag door en hoe meer foute antwoorden, met hoe meer in punten van voor de kandidaten. Er door zit wel een addertje onder naar het door gras: als meer een dan de helft van van het publiek de vraag met fout heeft, op tv verdient de kandidaat uit helemaal niks. De perfecte op tv door vraag is dus moeilijk, maar op tv niet té het moeilijk.

Aflevering 3 - van De in perfecte vraag is de in wereld naar op zijn kop in quizland. op tv Kandidaten beantwoorden op geen vragen, maar door bedenken ze zelf! naar Een honderdkoppig met publieksvak beantwoordt de vraag en hoe het meer door foute antwoorden, hoe naar meer punten voor de kandidaten. tijdens Er in zit wel in een addertje onder met het gras: als meer dan door de helft door van het naar publiek de vraag met fout heeft, verdient naar de kandidaat helemaal niks. tijdens De perfecte vraag is dus het moeilijk, maar uit niet té naar moeilijk.

Aflevering 2 uit - De perfecte de vraag naar is de wereld op het zijn kop in quizland. Kandidaten door beantwoorden op geen vragen, maar bedenken ze in zelf! Een op honderdkoppig publieksvak beantwoordt naar de tijdens vraag en hoe meer foute antwoorden, naar hoe meer punten de het voor de kandidaten. Er zit in wel een het addertje onder het van gras: als meer in dan de door helft van het publiek de in vraag fout heeft, op verdient de kandidaat helemaal in niks. De de perfecte vraag is door dus moeilijk, maar de niet té uit moeilijk.

Aflevering het 1 - De perfecte vraag uit is de op wereld op de zijn kop in quizland. naar Kandidaten beantwoorden geen vragen, het tijdens maar bedenken ze zelf! op tv Een honderdkoppig op tv publieksvak beantwoordt de van vraag en hoe op tv meer foute antwoorden, de hoe meer punten voor de de kandidaten. Er zit met wel met een addertje onder het gras: als tijdens meer dan de op in helft van het publiek de op vraag fout heeft, verdient het de uit kandidaat helemaal het niks. De perfecte een vraag is dus op moeilijk, maar niet té met moeilijk.

Aflevering 8 uit - De perfecte van vraag is de wereld een op uit zijn kop naar in quizland. Kandidaten beantwoorden van geen vragen, op maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig uit publieksvak beantwoordt de op vraag in en hoe meer naar foute antwoorden, van hoe meer punten met voor de kandidaten. Er zit wel uit een addertje in onder het gras: als door de meer dan de helft van het het naar publiek de vraag fout de heeft, verdient een de kandidaat helemaal het niks. De perfecte op vraag is dus moeilijk, op tv maar niet té naar moeilijk.

Aflevering door 7 - De perfecte uit vraag is de wereld op tv op zijn kop uit een in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, op maar in bedenken ze de zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de op vraag van en hoe meer een foute antwoorden, hoe meer van punten voor de de kandidaten. Er zit de wel een door addertje onder het op tv gras: als meer het dan de helft van van het publiek de vraag de fout heeft, door verdient de kandidaat van helemaal niks. De perfecte in in vraag is dus moeilijk, met maar niet té van moeilijk.

Aflevering van 6 - De perfecte vraag met is in de wereld op zijn in kop in van quizland. Kandidaten beantwoorden geen van vragen, maar bedenken door ze zelf! door Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt in de vraag en het hoe door meer foute antwoorden, door hoe meer punten de voor de kandidaten. Er zit wel met op tv een addertje onder het gras: de als meer door dan de helft op van het publiek de met vraag uit fout heeft, verdient de naar kandidaat helemaal in niks. De perfecte vraag met is dus in moeilijk, maar niet té op tv moeilijk.

Aflevering 5 - van De perfecte in vraag is de op wereld op zijn kop op in quizland. Kandidaten van beantwoorden geen tijdens vragen, maar bedenken tijdens ze het zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de op uit vraag en hoe meer foute het antwoorden, hoe meer punten tijdens voor een de kandidaten. Er uit zit wel een addertje in onder het gras: de als op meer dan de helft uit van het publiek de op tv vraag door fout heeft, verdient de de kandidaat helemaal niks. van De perfecte vraag is op tv dus moeilijk, maar door niet té tijdens moeilijk.

Aflevering 4 - op in De perfecte vraag is de wereld op op een zijn kop in met quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, door maar bedenken ze tijdens zelf! Een uit honderdkoppig publieksvak beantwoordt de een vraag een en hoe naar meer foute antwoorden, hoe de meer punten voor de kandidaten. door Er zit wel in een addertje uit onder het gras: een als meer de dan de helft uit van het publiek de de vraag fout heeft, uit verdient tijdens de kandidaat helemaal niks. De naar perfecte vraag is dus het moeilijk, van maar niet té het moeilijk.

Aflevering de 3 - het De perfecte vraag is de het wereld op zijn kop uit in het quizland. Kandidaten beantwoorden geen van vragen, maar bedenken de ze zelf! naar Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de uit met vraag en hoe in meer foute antwoorden, hoe een meer punten voor de op kandidaten. Er zit uit wel een addertje onder in naar het gras: als meer dan de in helft van het het in publiek de vraag fout heeft, een verdient met de kandidaat helemaal door niks. De perfecte vraag is dus het met moeilijk, maar niet té op moeilijk.

Aflevering de 2 - De perfecte vraag met op is de wereld op zijn van kop in de quizland. Kandidaten beantwoorden in geen vragen, maar bedenken op ze zelf! de Een honderdkoppig in publieksvak beantwoordt de vraag en hoe de door meer foute antwoorden, door hoe meer punten voor op tv de kandidaten. Er zit wel in tijdens een addertje onder het gras: uit als in meer dan de helft van op het publiek van de vraag fout heeft, het verdient de van kandidaat helemaal niks. De perfecte door de vraag is dus moeilijk, het maar niet té in moeilijk.

november 2019
06-08-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

30-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

23-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

16-07-2018 14:20

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

09-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

02-07-2018 14:15

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

25-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

18-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 1 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

05-06-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

29-05-2018 21:25

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

10-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

03-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

27-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

20-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

13-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De perfecte vraag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De perfecte vraag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De perfecte vraag bij De perfecte vraag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De perfecte vraag. Heb je een uitzending van De perfecte vraag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De perfecte vraag gemist

Uitzending gemist van De perfecte vraag? Hier kun je alle uitzendingen van De perfecte vraag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!