Programma gemist?

Aflevering 8 op tv - van De perfecte vraag is door de wereld op op tv zijn kop in door quizland. Kandidaten beantwoorden geen van vragen, maar bedenken door ze zelf! naar Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de naar vraag en hoe in meer foute antwoorden, een hoe meer punten op voor de kandidaten. uit de Er zit wel een in addertje onder de het gras: als meer dan de met helft door van het publiek de vraag op tv fout heeft, door verdient het de kandidaat helemaal niks. De tijdens perfecte tijdens vraag is dus tijdens moeilijk, maar niet té het moeilijk.

Aflevering in 7 - De perfecte vraag uit is op tv de wereld op zijn kop van in quizland. met Kandidaten op beantwoorden geen vragen, de maar bedenken ze uit zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt een de vraag en het hoe op meer foute antwoorden, in hoe meer punten voor de kandidaten. door de Er zit wel een addertje uit onder het uit gras: als op meer dan de een helft van het publiek de vraag met fout heeft, tijdens verdient een de kandidaat helemaal niks. met De perfecte vraag een is dus moeilijk, door maar niet té uit moeilijk.

Aflevering met 6 - door De perfecte vraag is de op wereld op zijn kop tijdens in quizland. de Kandidaten tijdens beantwoorden geen vragen, op maar bedenken ze in zelf! Een honderdkoppig publieksvak een beantwoordt de vraag door en hoe meer foute antwoorden, naar hoe meer punten in de voor de kandidaten. Er zit wel de een een addertje onder door het gras: als uit meer dan de helft met van het publiek de in vraag op fout heeft, verdient de naar kandidaat helemaal niks. tijdens De perfecte vraag naar is dus moeilijk, maar het niet té de moeilijk.

Aflevering 5 - uit De perfecte uit vraag is op tv de wereld op uit zijn kop in van quizland. Kandidaten beantwoorden tijdens geen vragen, maar bedenken ze op tv zelf! Een honderdkoppig op publieksvak beantwoordt de met vraag uit en hoe meer op foute antwoorden, hoe meer punten in voor de kandidaten. het Er door zit wel een addertje onder op tv het gras: als uit meer dan een de helft van het uit publiek de vraag op fout door heeft, verdient de kandidaat helemaal met niks. de De perfecte op tv vraag is dus op moeilijk, maar niet tijdens té moeilijk.

Aflevering 4 - de De perfecte vraag met is de met wereld op zijn kop tijdens in naar quizland. Kandidaten in beantwoorden geen vragen, maar van bedenken ze zelf! Een de honderdkoppig publieksvak beantwoordt tijdens de vraag op tv en hoe meer foute antwoorden, in door hoe meer punten voor de tijdens kandidaten. Er zit van wel op een addertje onder een het gras: als het meer dan de helft van het in naar publiek de vraag tijdens fout heeft, verdient de een kandidaat helemaal uit niks. De perfecte tijdens vraag is dus in moeilijk, maar niet in té moeilijk.

Aflevering 3 - uit De perfecte tijdens vraag is de het wereld op de zijn kop in naar quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, door tijdens maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig op tv in publieksvak beantwoordt de vraag en hoe op tv meer van foute antwoorden, op tv hoe meer punten voor uit de kandidaten. Er de zit wel een addertje op onder van het gras: als meer dan de op helft de van het publiek uit de vraag fout heeft, in verdient in de kandidaat helemaal niks. De perfecte van vraag is dus uit moeilijk, maar van niet té van moeilijk.

Aflevering naar 2 - een De perfecte vraag is met de wereld op door zijn kop in quizland. Kandidaten van op tv beantwoorden geen vragen, maar bedenken tijdens ze uit zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt met de vraag een en hoe meer foute op antwoorden, hoe naar meer punten voor de kandidaten. in Er naar zit wel een met addertje onder het met gras: als tijdens meer dan de helft van in het van publiek de vraag fout heeft, op tv verdient de kandidaat helemaal het niks. De perfecte met met vraag is dus moeilijk, maar niet op té de moeilijk.

Aflevering met 1 - De in perfecte vraag de is de wereld op zijn naar kop in quizland. Kandidaten van beantwoorden geen vragen, een naar maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig tijdens publieksvak beantwoordt de naar vraag en van hoe meer foute antwoorden, op tv hoe meer een punten voor van de kandidaten. met Er zit wel de een addertje onder het het gras: als meer dan de door helft een van het in publiek de vraag fout heeft, verdient een de kandidaat op helemaal het niks. De perfecte vraag is op dus moeilijk, maar tijdens niet de té moeilijk.

Aflevering 8 uit - in De perfecte vraag is naar de wereld op zijn kop op in quizland. door Kandidaten met beantwoorden geen vragen, maar het bedenken ze zelf! Een honderdkoppig naar publieksvak door beantwoordt de vraag van en hoe meer foute door antwoorden, hoe meer in punten voor de kandidaten. door Er zit op wel een een addertje onder het door gras: als meer dan de door helft van het uit publiek de tijdens vraag fout heeft, verdient het de kandidaat helemaal naar niks. door De perfecte vraag is dus uit moeilijk, maar niet van naar té moeilijk.

Aflevering op tv 7 - De perfecte vraag op is tijdens de wereld op zijn naar kop in van quizland. Kandidaten beantwoorden geen van vragen, maar uit bedenken ze naar zelf! Een honderdkoppig publieksvak door beantwoordt de vraag en door hoe meer foute antwoorden, op hoe op meer punten voor de het kandidaten. Er zit wel op een addertje naar onder het het gras: als meer dan de op helft in van het uit publiek de vraag de fout heeft, verdient de op tv kandidaat helemaal niks. het De perfecte vraag door is dus moeilijk, maar door niet door té moeilijk.

Aflevering 6 tijdens - De perfecte vraag uit is de uit wereld op van zijn kop in naar quizland. Kandidaten het beantwoorden geen vragen, door maar bedenken ze zelf! Een naar honderdkoppig publieksvak beantwoordt de met vraag uit en hoe meer met foute antwoorden, hoe meer punten met voor de uit kandidaten. Er zit in wel in een addertje onder het uit gras: als meer dan tijdens de een helft van het publiek de een vraag fout heeft, verdient tijdens de kandidaat helemaal naar niks. De perfecte het vraag is de dus moeilijk, maar niet door naar té moeilijk.

Aflevering 5 - door De perfecte op vraag is op de wereld de op zijn kop een in quizland. Kandidaten op beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze een zelf! Een honderdkoppig naar publieksvak beantwoordt naar de vraag en hoe de meer foute antwoorden, naar van hoe meer punten voor de kandidaten. door Er zit met wel een addertje van onder het gras: als een met meer dan de helft op van het met publiek de vraag op tv fout heeft, verdient van de kandidaat helemaal de niks. De perfecte vraag is het dus moeilijk, op maar niet met té moeilijk.

Aflevering de 4 - De perfecte met vraag een is de wereld op zijn op kop het in quizland. Kandidaten beantwoorden geen tijdens vragen, maar bedenken ze uit zelf! Een honderdkoppig door publieksvak beantwoordt van de vraag en een hoe meer foute antwoorden, door hoe meer een punten uit voor de kandidaten. Er naar zit wel een in addertje onder het gras: het als meer uit dan de helft van het door in publiek de vraag tijdens fout heeft, verdient het de kandidaat helemaal niks. De naar perfecte vraag is dus een moeilijk, maar niet door té naar moeilijk.

Aflevering 3 de - De perfecte tijdens vraag is de wereld op tv op zijn tijdens kop in quizland. Kandidaten een beantwoorden geen in vragen, maar bedenken de ze zelf! Een honderdkoppig van publieksvak beantwoordt een de vraag en op hoe meer foute van antwoorden, hoe meer punten met voor de naar kandidaten. Er tijdens zit wel met een addertje onder het de gras: als op tv meer dan de helft van tijdens het publiek de uit vraag de fout heeft, verdient door de kandidaat helemaal door niks. De perfecte een vraag is dus moeilijk, op maar niet van té moeilijk.

Aflevering 2 uit - De de perfecte vraag is de wereld op op op zijn kop in quizland. het Kandidaten beantwoorden tijdens geen vragen, de maar bedenken ze zelf! Een op honderdkoppig publieksvak beantwoordt de op tv vraag en hoe een meer op tv foute antwoorden, met hoe meer punten een voor de kandidaten. tijdens Er zit wel een addertje onder naar het gras: uit als meer dan de op tv helft van de het publiek de met vraag fout heeft, van verdient de kandidaat het helemaal niks. naar De perfecte vraag de is dus moeilijk, maar niet een té op tv moeilijk.

januari 2019
06-08-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

30-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

23-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

16-07-2018 14:20

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

09-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

02-07-2018 14:15

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

25-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

18-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 1 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

05-06-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

29-05-2018 21:25

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

10-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

03-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

27-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

20-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

13-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De perfecte vraag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De perfecte vraag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De perfecte vraag bij De perfecte vraag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De perfecte vraag. Heb je een uitzending van De perfecte vraag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De perfecte vraag gemist

Uitzending gemist van De perfecte vraag? Hier kun je alle uitzendingen van De perfecte vraag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord