Programma gemist?

Aflevering 8 het - De op tv perfecte vraag de is de wereld op zijn het kop in quizland. met Kandidaten uit beantwoorden geen vragen, maar door bedenken ze zelf! een Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de het vraag en in hoe een meer foute antwoorden, op tv hoe meer punten voor de kandidaten. op tv Er zit tijdens wel een de addertje onder het gras: als tijdens meer van dan de op tv helft van het publiek de vraag door fout heeft, naar verdient de kandidaat helemaal op tv niks. De perfecte naar vraag is dus in moeilijk, maar niet in té een moeilijk.

Aflevering uit 7 - De perfecte een vraag is tijdens de wereld op zijn kop met in quizland. Kandidaten een beantwoorden geen vragen, door maar bedenken ze van zelf! Een op tv honderdkoppig op tv publieksvak beantwoordt de het vraag en hoe meer foute een antwoorden, hoe meer punten in uit voor de kandidaten. Er zit wel uit een op addertje onder het in gras: als meer dan de met de helft van het publiek de door vraag fout heeft, verdient in door de kandidaat helemaal niks. De perfecte op vraag is door dus moeilijk, maar niet naar van té moeilijk.

Aflevering op 6 - van De perfecte vraag is de wereld naar van op zijn kop in op quizland. Kandidaten beantwoorden op tv geen vragen, maar bedenken op ze zelf! Een honderdkoppig tijdens een publieksvak beantwoordt de vraag met en hoe meer in foute antwoorden, hoe meer van punten het voor de kandidaten. Er zit wel de een een addertje onder de het gras: als meer door dan de helft uit van het publiek de uit vraag fout een heeft, verdient de kandidaat door helemaal niks. De een perfecte uit vraag is dus moeilijk, naar maar niet té door moeilijk.

Aflevering 5 - het De perfecte vraag uit is de uit wereld van op zijn kop in quizland. Kandidaten op beantwoorden geen een vragen, maar tijdens bedenken ze tijdens zelf! Een honderdkoppig naar publieksvak beantwoordt de vraag en op hoe meer foute naar antwoorden, hoe meer punten uit voor de uit kandidaten. Er zit van wel een op tv addertje onder van het gras: als naar meer dan de helft op van het publiek de vraag van fout de heeft, verdient de het kandidaat helemaal niks. De de perfecte vraag de is dus uit moeilijk, maar niet het té moeilijk.

Aflevering 4 op tv - De naar perfecte vraag is op tv de wereld naar op zijn kop in in quizland. Kandidaten beantwoorden naar geen vragen, maar bedenken ze tijdens zelf! Een een honderdkoppig publieksvak beantwoordt een de met vraag en hoe meer op tv foute antwoorden, hoe meer op punten voor de de kandidaten. van Er zit wel een addertje onder op het gras: op als meer dan de op tv helft van het van publiek de de vraag in fout heeft, verdient de kandidaat een helemaal niks. De de perfecte vraag met is dus moeilijk, op tv maar niet té van moeilijk.

Aflevering 3 - het De perfecte het vraag is de door wereld op op zijn kop op tv in quizland. Kandidaten naar beantwoorden geen vragen, maar bedenken tijdens ze zelf! op tv Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt van de vraag en hoe van meer van foute antwoorden, het hoe meer punten voor de kandidaten. met Er zit een wel een in addertje onder het gras: uit als een meer dan de helft in van het publiek de van vraag fout heeft, verdient tijdens de tijdens kandidaat helemaal niks. De tijdens perfecte vraag een is dus moeilijk, naar maar niet té op tv moeilijk.

Aflevering tijdens 2 - De perfecte het vraag is het de wereld op zijn de kop met in quizland. Kandidaten beantwoorden geen uit vragen, maar bedenken door ze zelf! het Een honderdkoppig een publieksvak beantwoordt de vraag en hoe een meer foute het antwoorden, door hoe meer punten voor de door kandidaten. op tv Er zit wel een met addertje onder het een gras: als een meer dan de naar helft van het publiek de vraag op fout heeft, verdient de uit de kandidaat helemaal niks. De perfecte de de vraag is dus door moeilijk, maar niet té op tv moeilijk.

Aflevering door 1 - De perfecte door vraag is de door wereld op zijn kop het in quizland. Kandidaten de de beantwoorden geen vragen, maar het bedenken ze zelf! Een honderdkoppig op publieksvak op beantwoordt de vraag en door hoe meer foute antwoorden, met hoe meer van punten voor de op tv kandidaten. Er zit uit wel een addertje onder van het gras: de als meer dan de met helft van op tv het publiek in de vraag het fout heeft, verdient uit de kandidaat helemaal niks. De het perfecte vraag is dus van een moeilijk, maar niet naar té moeilijk.

Aflevering 8 - in een De perfecte vraag is de wereld in op zijn kop uit in quizland. van Kandidaten op tv beantwoorden geen vragen, maar in bedenken ze zelf! Een tijdens honderdkoppig publieksvak beantwoordt tijdens de vraag met en hoe meer foute antwoorden, de hoe meer met punten in voor de kandidaten. Er de zit wel een addertje onder op het gras: van als van meer dan de helft van het uit de publiek de vraag fout heeft, verdient van de kandidaat tijdens helemaal niks. uit De perfecte vraag is dus naar naar moeilijk, maar niet in té moeilijk.

Aflevering van 7 - met De perfecte vraag is de op tv wereld op zijn kop uit in quizland. uit Kandidaten beantwoorden op tv geen vragen, de maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig uit publieksvak op beantwoordt de vraag en tijdens hoe van meer foute antwoorden, hoe meer punten naar voor op tv de kandidaten. Er van zit wel een addertje op onder van het gras: als meer dan de in helft van van het publiek met de vraag fout heeft, verdient de de kandidaat uit helemaal niks. De perfecte het vraag is uit dus moeilijk, maar niet van té van moeilijk.

Aflevering naar 6 - De het perfecte vraag is uit de wereld het op zijn kop in het quizland. Kandidaten door beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze met zelf! Een een honderdkoppig publieksvak tijdens beantwoordt de van vraag en hoe meer de foute antwoorden, hoe naar meer punten voor de naar kandidaten. Er op zit wel een tijdens addertje onder het gras: als het meer dan een de een helft van het publiek de vraag van fout het heeft, verdient de kandidaat tijdens helemaal niks. De de perfecte op tv vraag is dus moeilijk, in maar niet té uit moeilijk.

Aflevering 5 - naar De op perfecte vraag is met de wereld op zijn een kop in quizland. Kandidaten op beantwoorden het geen vragen, maar op bedenken ze zelf! Een honderdkoppig uit publieksvak beantwoordt de de vraag met en hoe meer uit foute antwoorden, uit hoe meer punten in voor de kandidaten. Er het zit wel een de addertje onder het gras: als naar uit meer dan de helft van op tv het publiek de met vraag fout heeft, verdient naar van de kandidaat helemaal niks. De perfecte op tv vraag is dus in in moeilijk, maar niet door té moeilijk.

Aflevering 4 op - het De perfecte vraag is de tijdens wereld op zijn door kop in quizland. Kandidaten een beantwoorden geen vragen, met maar bedenken ze de zelf! Een uit honderdkoppig publieksvak tijdens beantwoordt de vraag op tv en hoe meer in foute antwoorden, hoe meer naar punten op voor de kandidaten. Er van zit wel een addertje het onder het uit gras: als een meer dan de helft van het op tv publiek het de vraag fout heeft, verdient met de door kandidaat helemaal niks. de De perfecte het vraag is dus moeilijk, maar niet op tv té de moeilijk.

Aflevering in 3 - De perfecte vraag uit is de wereld naar op een zijn kop in quizland. Kandidaten in beantwoorden geen vragen, door door maar bedenken ze zelf! de Een honderdkoppig in publieksvak beantwoordt de vraag en in hoe meer foute met antwoorden, hoe meer punten naar voor de uit kandidaten. een Er zit wel een addertje onder van het gras: uit als meer dan een de in helft van het publiek de in vraag fout heeft, verdient de een de kandidaat helemaal niks. op De perfecte vraag is met dus moeilijk, maar op tv niet tijdens té moeilijk.

Aflevering 2 tijdens - De uit perfecte vraag is de door wereld op zijn kop in op in quizland. Kandidaten uit beantwoorden geen vragen, maar uit bedenken ze zelf! Een honderdkoppig in publieksvak beantwoordt de op tv vraag op tv en hoe meer foute door antwoorden, hoe door meer punten tijdens voor de kandidaten. Er zit uit wel een een addertje onder het gras: met als een meer dan de helft van het uit publiek naar de vraag fout door heeft, verdient de uit kandidaat helemaal tijdens niks. De perfecte in vraag is dus moeilijk, maar door niet de té moeilijk.

april 2021
06-08-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

30-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

23-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

16-07-2018 14:20

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

09-07-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

02-07-2018 14:15

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

25-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

18-06-2018 14:10

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 1 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

05-06-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 8 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

29-05-2018 21:25

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 7 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

10-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 6 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

03-04-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 5 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

27-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 4 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

20-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 3 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

13-03-2018 21:30

De perfecte vraag

De perfecte vraag - De perfecte vraag

Aflevering 2 - De perfecte vraag is de wereld op zijn kop in quizland. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! Een honderdkoppig publieksvak beantwoordt de vraag en hoe meer foute antwoorden, hoe meer punten voor de kand...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De perfecte vraag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De perfecte vraag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De perfecte vraag bij De perfecte vraag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De perfecte vraag. Heb je een uitzending van De perfecte vraag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De perfecte vraag gemist

Uitzending gemist van De perfecte vraag? Hier kun je alle uitzendingen van De perfecte vraag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!