Programma gemist?

Prinses met Diana werd op 31 van augustus 1997 naar om drie uur ’s ochtends door doodverklaard na een de tragisch in en controversieel auto-ongeluk. Het de collectief verdriet was ongekend. de Sportevenementen werden naar afgelast, duizenden het mensen reisden af naar naar Londen om hun steun tijdens te betuigen en in er het ontstond een tapijt van een bloemen buiten in bij Kensington Palace. Diana: het zeven dagen die een de naar wereld schokten laat op zien wat de praktische het en emotionele gevolgen zijn door van de naar week tussen haar overlijden en een haar de begrafenis. Daarnaast laat de documentaire tijdens zien een hoe de dood door van Diana het de toekomst van de Britse een monarchie heeft van beïnvloed. De Koninklijke familie de koos er destijds voor om op op hun uit landgoed in Balmoral buiten de het op tv publieke oog te blijven door en traden enkele door dagen niet naar buiten. tijdens door Daarnaast weigerden ze ervoor om een de vlag op Buckingham van Palace door halfstok te op tv hangen. De spanningen groeiden en de op relatie tussen op tv de uit Britse monarchie en het volk stond van op een met ongekend dieptepunt. Deze documentaire de laat de ingewikkelde de voorbereidingen en op onderhandelingen zien een voorafgaand aan de het begrafenis van prinses Diana in Westminster door uit Abbey. En dat terwijl het Koninklijk tijdens huis en haar op de adviseurs ondertussen met alle op tv macht probeerden de prinsen met William en een Harry te beschermen. In op Diana: zeven van dagen die de met wereld schokten wordt er met voor het eerst gesproken met uit de belangrijkste betrokkenen, de de waaronder Diana’s staf, topadviseurs van Downing tijdens op Street, journalisten en tijdens experts.

juni 2021
30-08-2017 20:35

Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Diana: zeven dagen die de wereld schokten - Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Prinses Diana werd op 31 augustus 1997 om drie uur ’s ochtends doodverklaard na een tragisch en controversieel auto-ongeluk. Het collectief verdriet was ongekend. Sportevenementen werden afgelast, duizenden mensen reisden af naar Londen om ...

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: zeven dagen die de wereld schokten bij Diana: zeven dagen die de wereld schokten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: zeven dagen die de wereld schokten. Heb je een uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist

Uitzending gemist van Diana: zeven dagen die de wereld schokten? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: zeven dagen die de wereld schokten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!