Programma gemist?

Prinses op tv Diana werd op door 31 augustus van 1997 om drie uur ’s in ochtends doodverklaard na een het tragisch en met controversieel op tv auto-ongeluk. Het collectief een verdriet was ongekend. Sportevenementen een werden afgelast, duizenden mensen uit reisden met af naar Londen om naar hun steun te betuigen met en het er ontstond een tapijt van bloemen uit buiten bij Kensington op tv Palace. op tv Diana: zeven van dagen die de op tv wereld schokten laat zien een wat de praktische tijdens en emotionele op tv gevolgen zijn van de tijdens week tussen een haar overlijden en haar begrafenis. Daarnaast tijdens laat de documentaire de zien hoe naar de dood van op tv Diana van de toekomst van de in Britse monarchie heeft op tv beïnvloed. De Koninklijke familie koos van er destijds voor naar om op de hun landgoed uit in Balmoral buiten het publieke oog van te op tv blijven en in traden enkele dagen niet naar buiten. het Daarnaast weigerden naar ze ervoor om de tijdens vlag op Buckingham het Palace in halfstok te hangen. De tijdens spanningen groeiden en door de een relatie tussen de Britse met monarchie en het volk uit stond op met een ongekend dieptepunt. Deze een documentaire laat op tv de ingewikkelde voorbereidingen en onderhandelingen zien de voorafgaand op aan de begrafenis van een prinses Diana in Westminster een Abbey. op tv En dat terwijl het van Koninklijk huis en haar door adviseurs op ondertussen met alle van macht probeerden de tijdens prinsen William en Harry op te beschermen. In door Diana: zeven dagen die uit de wereld in schokten wordt er op tv voor het eerst uit gesproken met de belangrijkste betrokkenen, met waaronder door Diana’s staf, topadviseurs van van Downing Street, op tv journalisten en uit experts.

januari 2020
30-08-2017 20:35

Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Diana: zeven dagen die de wereld schokten - Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Prinses Diana werd op 31 augustus 1997 om drie uur ’s ochtends doodverklaard na een tragisch en controversieel auto-ongeluk. Het collectief verdriet was ongekend. Sportevenementen werden afgelast, duizenden mensen reisden af naar Londen om ...

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: zeven dagen die de wereld schokten bij Diana: zeven dagen die de wereld schokten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: zeven dagen die de wereld schokten. Heb je een uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist

Uitzending gemist van Diana: zeven dagen die de wereld schokten? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: zeven dagen die de wereld schokten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!