Programma gemist?

Prinses Diana werd een naar op 31 augustus 1997 om tijdens drie uur in ’s ochtends doodverklaard na naar een tragisch naar en controversieel auto-ongeluk. op tv Het collectief verdriet was ongekend. op tv Sportevenementen een werden afgelast, duizenden mensen van reisden af naar Londen tijdens om uit hun steun te door betuigen en de er ontstond een tapijt van de bloemen tijdens buiten bij Kensington Palace. Diana: zeven door door dagen die de van wereld schokten laat zien wat de uit praktische en emotionele van gevolgen op zijn van de week tussen de tijdens haar overlijden en haar begrafenis. Daarnaast tijdens laat de op documentaire van zien hoe de dood van op Diana de toekomst van tijdens de Britse monarchie van heeft beïnvloed. De Koninklijke door op familie koos er destijds voor de om op hun uit landgoed in Balmoral buiten het het naar publieke oog te blijven en van traden enkele dagen met niet uit naar buiten. Daarnaast een weigerden ze ervoor om naar de vlag op een Buckingham Palace halfstok door te hangen. De spanningen naar groeiden op tv en de relatie tussen de de tijdens Britse monarchie en het volk stond naar op naar een ongekend dieptepunt. Deze documentaire laat op tv het de ingewikkelde voorbereidingen en onderhandelingen zien op tv voorafgaand op aan de begrafenis op van prinses op tv Diana in Westminster Abbey. het En dat terwijl het de Koninklijk huis en op haar in adviseurs ondertussen met alle macht probeerden de de op tv prinsen William en op Harry te beschermen. In Diana: zeven tijdens dagen die de naar wereld schokten wordt van er voor van het eerst naar gesproken met de een belangrijkste betrokkenen, waaronder een Diana’s staf, topadviseurs met van Downing Street, in journalisten en met experts.

februari 2021
30-08-2017 20:35

Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Diana: zeven dagen die de wereld schokten - Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Prinses Diana werd op 31 augustus 1997 om drie uur ’s ochtends doodverklaard na een tragisch en controversieel auto-ongeluk. Het collectief verdriet was ongekend. Sportevenementen werden afgelast, duizenden mensen reisden af naar Londen om ...

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: zeven dagen die de wereld schokten bij Diana: zeven dagen die de wereld schokten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: zeven dagen die de wereld schokten. Heb je een uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist

Uitzending gemist van Diana: zeven dagen die de wereld schokten? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: zeven dagen die de wereld schokten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!