Programma gemist?

Prinses Diana het werd op 31 augustus de 1997 om drie door door uur ’s ochtends doodverklaard van na een met tragisch en controversieel auto-ongeluk. Het in collectief op verdriet was ongekend. Sportevenementen werden afgelast, naar duizenden mensen reisden uit af naar Londen op tv om hun steun naar te betuigen een en er ontstond een een naar tapijt van bloemen op buiten bij Kensington Palace. Diana: zeven uit door dagen die de wereld schokten laat op met zien wat de tijdens praktische en emotionele gevolgen zijn van een de week in tussen haar van overlijden en haar op begrafenis. Daarnaast laat de op documentaire zien met hoe de dood van van Diana de toekomst van door de de Britse monarchie heeft het beïnvloed. De Koninklijke familie koos er een destijds voor om met naar op hun landgoed in met Balmoral buiten het met publieke oog te blijven en de traden een enkele dagen het niet naar buiten. Daarnaast weigerden ze naar ervoor om de in vlag op Buckingham tijdens in Palace halfstok te hangen. naar De spanningen groeiden en de op tv relatie tussen de op tv Britse tijdens monarchie en het uit volk stond op uit een ongekend dieptepunt. Deze op tv documentaire laat de op ingewikkelde voorbereidingen en op tv onderhandelingen zien voorafgaand door aan de begrafenis de van prinses Diana het in Westminster Abbey. En dat een terwijl de het Koninklijk huis en haar in adviseurs ondertussen door met alle macht een probeerden van de prinsen William met en Harry te een beschermen. In Diana: zeven dagen een die de wereld schokten wordt op tv tijdens er voor het eerst gesproken op tv met de belangrijkste op betrokkenen, waaronder een Diana’s staf, op topadviseurs van Downing Street, journalisten en op tv van experts.

december 2021
30-08-2017 20:35

Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Diana: zeven dagen die de wereld schokten - Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Prinses Diana werd op 31 augustus 1997 om drie uur ’s ochtends doodverklaard na een tragisch en controversieel auto-ongeluk. Het collectief verdriet was ongekend. Sportevenementen werden afgelast, duizenden mensen reisden af naar Londen om ...

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: zeven dagen die de wereld schokten bij Diana: zeven dagen die de wereld schokten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: zeven dagen die de wereld schokten. Heb je een uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist

Uitzending gemist van Diana: zeven dagen die de wereld schokten? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: zeven dagen die de wereld schokten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!