Programma gemist?

Prinses Diana werd een op in 31 augustus de 1997 om drie uur ’s naar ochtends doodverklaard na een door van tragisch en controversieel naar auto-ongeluk. Het collectief verdriet was ongekend. naar Sportevenementen werden een afgelast, duizenden mensen reisden in af het naar Londen om uit hun steun te betuigen en uit er in ontstond een tapijt op van bloemen buiten uit bij Kensington Palace. Diana: zeven het op tv dagen die de wereld met schokten laat zien wat het de een praktische en emotionele op tv gevolgen zijn van door de week tussen een haar overlijden en haar begrafenis. Daarnaast van laat de in documentaire zien naar hoe de dood van het Diana het de toekomst van de Britse monarchie op heeft beïnvloed. De op Koninklijke familie koos het er destijds voor tijdens om op op hun landgoed in Balmoral buiten van het in publieke oog te blijven de en traden in enkele dagen niet naar op buiten. Daarnaast weigerden op ze ervoor op tv om de vlag het op Buckingham Palace een halfstok te hangen. een De spanningen groeiden een en de op relatie tussen de de Britse monarchie en het de volk stond op uit een ongekend het dieptepunt. Deze documentaire laat de tijdens ingewikkelde voorbereidingen en tijdens onderhandelingen zien voorafgaand aan de de begrafenis van van prinses Diana in Westminster op tv Abbey. een En dat terwijl het met Koninklijk huis en haar tijdens adviseurs ondertussen met met alle naar macht probeerden de in prinsen William en Harry in te naar beschermen. In Diana: zeven dagen die uit de wereld schokten wordt de er voor het door op eerst gesproken met de met belangrijkste betrokkenen, waaronder Diana’s staf, naar topadviseurs van op tv Downing Street, journalisten een en naar experts.

oktober 2020
30-08-2017 20:35

Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Diana: zeven dagen die de wereld schokten - Docu: Diana: zeven dagen die de wereld schokten

Prinses Diana werd op 31 augustus 1997 om drie uur ’s ochtends doodverklaard na een tragisch en controversieel auto-ongeluk. Het collectief verdriet was ongekend. Sportevenementen werden afgelast, duizenden mensen reisden af naar Londen om ...

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: zeven dagen die de wereld schokten bij Diana: zeven dagen die de wereld schokten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: zeven dagen die de wereld schokten. Heb je een uitzending van Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: zeven dagen die de wereld schokten gemist

Uitzending gemist van Diana: zeven dagen die de wereld schokten? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: zeven dagen die de wereld schokten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!