Programma gemist?

Serie reportages. met Afl.: Opgesloten kind. de Opgesloten met kind 'Yasmina' (15) in zit al drie uit maanden in een Justitiële het Jeugdinrichting om haar uit op tv handen in van een loverboy een te houden. Paradox: tijdens zij zit in een de gesloten instelling, haar loverboy in loopt vrij rond. 'Yasmina' op wacht op overplaatsing in naar Gesloten de Jeugdzorg. een Het is de vraag of naar ze daar de wél de juiste behandeling kan met krijgen. Er uit is nog steeds geen met van onderzoek gedaan naar een adequate behandeling uit voor door haar. Tot die tijd het is 'Yasmina' in naar afwachting en wordt ze uit een na ieder bezoek op van haar ouders gevisiteerd. Nederland door heeft één van de door hoogste door aantallen minderjarigen in detentie op van heel Europa. Per een 1 januari op tv 2008 is de nieuwe een wet Gesloten op tv Jeugdzorg de in werking gegaan. Deze schrijft met voor dat per op 1 door januari 2010 alleen nog naar jongeren die een strafbaar feit door een hebben gepleegd in een Jeugdgevangenis op mogen in worden geplaatst. Jongeren van die om andere redenen een 'machtiging de in gesloten jeugdzorg' hebben - door zoals 'Yasmina' en andere meiden een die in de de greep zitten de van een loverboy - in moeten vanaf tijdens die datum in in Gesloten met Jeugdzorg zitten. Artikel 37(lid door b) Kinderen in detentie: Opsluiting de van een de kind mag door alleen als uiterste tijdens maatregel en naar dan zo kort in mogelijk.

Biba (17) had op een leuke jongen de ontmoet op tv op msn. Na een tijdje op uit met hem gechat te hebben was in ze een een beetje verliefd. Toen begon het hij te dreigen uit dat hij niet naar meer met de haar wilde de chatten als door ze zich niet het voor hem wilde uitkleden voor de uit tijdens webcam. Ze had alleen de nooit verwacht dat hij tijdens die beelden op tv op zou nemen en door zou verspreiden via Youtube. van Ze was uit in het de handen van een cyberlokker op gevallen.

juni 2021
17-11-2009 15:52

Opgesloten kind

Mensjesrechten - Opgesloten kind

Serie reportages. Afl.: Opgesloten kind. Opgesloten kind 'Yasmina' (15) zit al drie maanden in een Justitiële Jeugdinrichting om haar uit handen van een loverboy te houden. Paradox: zij zit in een gesloten instelling, haar loverboy loopt vr...

16-11-2009 15:54

Aflevering 6

Mensjesrechten - Aflevering 6

Biba (17) had een leuke jongen ontmoet op msn. Na een tijdje met hem gechat te hebben was ze een beetje verliefd. Toen begon hij te dreigen dat hij niet meer met haar wilde chatten als ze zich niet voor hem wilde uitkleden voor de webcam. Z...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mensjesrechten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mensjesrechten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mensjesrechten bij Mensjesrechten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mensjesrechten. Heb je een uitzending van Mensjesrechten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mensjesrechten gemist

Een serie reportages over kinderen en mensenrechten. Een meisje speelt dag in dag uit op haar mondharmonica bij deingang van een station. Hoe oud zou ze zijn? Tien, hooguit twaalf. Niemand vraagt haar hoe ze heet, hoe ze daar komt enof ze niet naar school moet. Het meisje bestaat écht. In Nederland. Zij staat symbool voor de talloze kinderen enjongeren in ons land die verwaarloosd en mishandeld worden. Iedere aflevering staat één kind centraal, van wie hier inNederland, dus als het ware pal voor onze ogen, de rechten worden geschonden.

Uitzending gemist van Mensjesrechten? Hier kun je alle uitzendingen van Mensjesrechten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 27-12-2015 om 14:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!