Programma gemist?

De de Deense Peter Madsen op tv en Kristian von Bengtson delen een een van jongensdroom: ze willen uit een ruimtereis maken in het een zelfgemaakte raket. op Documentairemaker Max Kestner volgt een de vrienden zes van jaar lang. de Ze naar werken fulltime aan de bouw in van de ruimteraket uit en richten de 'Copenhagen de Suborbitals' op, een uit een non-profit organisatie met op vijftig experts, raketamateurs en van vrijwilligers die hun het bijdrage leveren aan het een project. Mislukte testrondes op weerhouden Madsen in en Von Bengtson door er niet van vast van te naar houden aan hun in passie en er hard tijdens voor te werken. Maar plotseling op botst van het tussen de twee vrienden uit en komt hun naar project op uit losse schroeven te de staan.

september 2021
30-08-2017 22:45

Amateurs in Space

2Doc: Amateurs in Space - Amateurs in Space

De Deense Peter Madsen en Kristian von Bengtson delen een jongensdroom: ze willen een ruimtereis maken in een zelfgemaakte raket. Documentairemaker Max Kestner volgt de vrienden zes jaar lang. Ze werken fulltime aan de bouw van de ruimterak...

2Doc: Amateurs in Space gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Amateurs in Space de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Amateurs in Space bij 2Doc: Amateurs in Space liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Amateurs in Space. Heb je een uitzending van 2Doc: Amateurs in Space gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Amateurs in Space gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Amateurs in Space? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Amateurs in Space kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!