Programma gemist?

De Deense op tv Peter Madsen en het Kristian von Bengtson delen op tv een jongensdroom: ze het willen een naar ruimtereis maken een in een zelfgemaakte raket. in Documentairemaker Max Kestner op tv volgt de vrienden door zes jaar uit lang. Ze werken fulltime aan van de bouw naar van op de ruimteraket en de richten de 'Copenhagen met Suborbitals' op, een non-profit uit organisatie met in vijftig experts, raketamateurs en het vrijwilligers die hun bijdrage de leveren de aan het project. Mislukte de testrondes weerhouden Madsen in en Von Bengtson er niet in van tijdens vast te uit houden aan hun passie naar en er hard voor te met door werken. Maar plotseling botst het tussen in een de twee vrienden en komt uit hun project op losse in door schroeven te staan.

januari 2021
30-08-2017 22:45

Amateurs in Space

2Doc: Amateurs in Space - Amateurs in Space

De Deense Peter Madsen en Kristian von Bengtson delen een jongensdroom: ze willen een ruimtereis maken in een zelfgemaakte raket. Documentairemaker Max Kestner volgt de vrienden zes jaar lang. Ze werken fulltime aan de bouw van de ruimterak...

2Doc: Amateurs in Space gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Amateurs in Space de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Amateurs in Space bij 2Doc: Amateurs in Space liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Amateurs in Space. Heb je een uitzending van 2Doc: Amateurs in Space gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Amateurs in Space gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Amateurs in Space? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Amateurs in Space kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!