Programma gemist?

De Deense Peter uit Madsen en door Kristian von Bengtson met delen een jongensdroom: ze door willen een een ruimtereis uit maken in een zelfgemaakte raket. op Documentairemaker Max Kestner op volgt de vrienden zes de jaar lang. Ze een werken het fulltime aan de op bouw van de met ruimteraket en tijdens richten de 'Copenhagen Suborbitals' op, een van non-profit organisatie met tijdens vijftig experts, raketamateurs op en vrijwilligers die tijdens hun bijdrage leveren op tv aan het uit project. Mislukte op tv testrondes weerhouden Madsen en tijdens Von door Bengtson er niet van vast te in houden aan hun een passie op en er met hard voor te werken. door Maar plotseling botst in het tussen tijdens de twee vrienden en komt uit hun project tijdens op losse schroeven te een staan.

september 2020
30-08-2017 22:45

Amateurs in Space

2Doc: Amateurs in Space - Amateurs in Space

De Deense Peter Madsen en Kristian von Bengtson delen een jongensdroom: ze willen een ruimtereis maken in een zelfgemaakte raket. Documentairemaker Max Kestner volgt de vrienden zes jaar lang. Ze werken fulltime aan de bouw van de ruimterak...

2Doc: Amateurs in Space gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Amateurs in Space de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Amateurs in Space bij 2Doc: Amateurs in Space liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Amateurs in Space. Heb je een uitzending van 2Doc: Amateurs in Space gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Amateurs in Space gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Amateurs in Space? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Amateurs in Space kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!