Programma gemist?

De Deense met Peter Madsen van en Kristian von Bengtson delen het tijdens een jongensdroom: ze willen een op ruimtereis uit maken in een zelfgemaakte raket. op Documentairemaker Max van Kestner volgt de door vrienden zes jaar lang. op Ze werken fulltime aan door de de bouw van de ruimteraket en van richten de in 'Copenhagen Suborbitals' op, een tijdens non-profit organisatie de met op tv vijftig experts, raketamateurs en vrijwilligers die de hun bijdrage van leveren aan het het project. Mislukte testrondes weerhouden uit Madsen en Von een Bengtson er de niet van vast te het houden aan op tv hun op passie en er hard voor in te werken. uit Maar plotseling botst naar het tussen de door twee vrienden en komt van hun van project op losse schroeven te de staan.

mei 2020
30-08-2017 22:45

Amateurs in Space

2Doc: Amateurs in Space - Amateurs in Space

De Deense Peter Madsen en Kristian von Bengtson delen een jongensdroom: ze willen een ruimtereis maken in een zelfgemaakte raket. Documentairemaker Max Kestner volgt de vrienden zes jaar lang. Ze werken fulltime aan de bouw van de ruimterak...

2Doc: Amateurs in Space gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Amateurs in Space de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Amateurs in Space bij 2Doc: Amateurs in Space liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Amateurs in Space. Heb je een uitzending van 2Doc: Amateurs in Space gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Amateurs in Space gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Amateurs in Space? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Amateurs in Space kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!