Programma gemist?

De Deense uit Peter Madsen en Kristian de von Bengtson tijdens delen een een jongensdroom: ze op willen een ruimtereis maken in een tijdens zelfgemaakte met raket. Documentairemaker Max uit Kestner volgt van de vrienden zes jaar lang. met Ze werken met fulltime aan de bouw van het de ruimteraket en de richten de een 'Copenhagen Suborbitals' op op, een non-profit uit organisatie met met vijftig experts, raketamateurs en vrijwilligers met die hun bijdrage leveren van aan het project. uit Mislukte testrondes op weerhouden een Madsen en Von Bengtson er op tv niet de van vast te houden uit aan hun door passie en er hard voor te door werken. Maar naar plotseling op tv botst het tussen de naar twee vrienden en komt op hun project op uit losse schroeven te tijdens staan.

mei 2021
30-08-2017 22:45

Amateurs in Space

2Doc: Amateurs in Space - Amateurs in Space

De Deense Peter Madsen en Kristian von Bengtson delen een jongensdroom: ze willen een ruimtereis maken in een zelfgemaakte raket. Documentairemaker Max Kestner volgt de vrienden zes jaar lang. Ze werken fulltime aan de bouw van de ruimterak...

2Doc: Amateurs in Space gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Amateurs in Space de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Amateurs in Space bij 2Doc: Amateurs in Space liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Amateurs in Space. Heb je een uitzending van 2Doc: Amateurs in Space gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Amateurs in Space gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Amateurs in Space? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Amateurs in Space kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!