Programma gemist?

De Deense Peter de Madsen en Kristian tijdens von Bengtson uit delen een jongensdroom: ze naar willen een op tv ruimtereis maken de in een zelfgemaakte raket. op Documentairemaker tijdens Max Kestner volgt de de vrienden zes jaar naar lang. Ze werken fulltime aan uit op de bouw van van de ruimteraket en richten de tijdens 'Copenhagen Suborbitals' op, een op tv non-profit organisatie het met vijftig experts, met raketamateurs in en vrijwilligers die hun met bijdrage leveren aan het een project. met Mislukte testrondes weerhouden Madsen en een Von Bengtson er in niet van vast het te tijdens houden aan hun passie met en er hard naar voor te werken. Maar plotseling in botst het de tussen met de twee vrienden en komt in hun project op een losse schroeven te met staan.

oktober 2021
30-08-2017 22:45

Amateurs in Space

2Doc: Amateurs in Space - Amateurs in Space

De Deense Peter Madsen en Kristian von Bengtson delen een jongensdroom: ze willen een ruimtereis maken in een zelfgemaakte raket. Documentairemaker Max Kestner volgt de vrienden zes jaar lang. Ze werken fulltime aan de bouw van de ruimterak...

2Doc: Amateurs in Space gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Amateurs in Space de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Amateurs in Space bij 2Doc: Amateurs in Space liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Amateurs in Space. Heb je een uitzending van 2Doc: Amateurs in Space gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Amateurs in Space gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Amateurs in Space? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Amateurs in Space kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!