Programma gemist?

De Deense tijdens Peter Madsen en Kristian met von met Bengtson delen een jongensdroom: door ze willen een het ruimtereis maken de in een zelfgemaakte in raket. Documentairemaker in Max Kestner volgt de vrienden tijdens zes jaar van lang. Ze werken fulltime aan een de uit bouw van de ruimteraket en uit richten door de 'Copenhagen Suborbitals' op, een op tv op tv non-profit organisatie met het vijftig experts, raketamateurs en vrijwilligers met die in hun bijdrage leveren aan naar het project. Mislukte op testrondes weerhouden Madsen en Von tijdens Bengtson er niet op tv van vast te in houden aan naar hun passie op en er hard voor te het op tv werken. Maar plotseling naar botst het tussen tijdens de twee vrienden en komt op tv hun project op tv op losse schroeven te de staan.

juni 2021
30-08-2017 22:45

Amateurs in Space

2Doc: Amateurs in Space - Amateurs in Space

De Deense Peter Madsen en Kristian von Bengtson delen een jongensdroom: ze willen een ruimtereis maken in een zelfgemaakte raket. Documentairemaker Max Kestner volgt de vrienden zes jaar lang. Ze werken fulltime aan de bouw van de ruimterak...

2Doc: Amateurs in Space gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Amateurs in Space de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Amateurs in Space bij 2Doc: Amateurs in Space liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Amateurs in Space. Heb je een uitzending van 2Doc: Amateurs in Space gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Amateurs in Space gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Amateurs in Space? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Amateurs in Space kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!