Programma gemist?

Vanaf vanavond de zijn nieuwe afleveringen van naar het realityprogramma de Steenrijk, met Straatarm te zien op SBS6. De de tijdens zender heeft besloten om Vet door Fit, vanwege de lage tijdens een kijkcijfers, niet meer uit uit te zenden op tv. het Vet een Fit is wel online verder op tv te kijken: gids.tv/2095/vet-fit-online. Steenrijk, het Straatarm is vanaf tijdens vanavond wekelijks uit op dinsdag van om 20:30 uur uit te zien op SBS6. De familie op Tardy woont uit in de een Amsterdamse grachtengordel van en hoeft nooit tijdens na te denken tijdens over hun bestedingspatroon. Om te ondervinden een hoe door het is om met uit minder rond te moeten naar met komen, ruilt het welvarende uit gezin in de eerste aflevering uit van van een nieuwe reeks Steenrijk, Straatarm uit een week lang de van huis en op uit budget met de in familie Otten. Zij wonen in slechts een op aantal kilometer verderop in van de Bijlmer, zijn tijdens werkloos en leven naar met z’n door vijven van een paar op tientjes per een week. Hoe zullen het van rijke en uit het arme gezin hun nieuwe levensstijl met ervaren? Wanneer de door gezinnen hun nieuwe in door onderkomen voor een week binnenstappen, op tv zijn beide families uit in door shock. Zo zijn Alex naar Tardy, die zijn vermogen van vergaarde met door vastgoed en een goed lopende van bed van & breakfast, de en zijn vrouw Maureen Powel, stylist, het influencer en model, van naar verbaasd over het feit dat de de slaapkamer op en de woonkamer slechts een één ruimte is. tijdens Op hun beurt uit kan de familie in Otten, de bestaande uit vader Jeffrey, het moeder Julitza en met hun drie kinderen, nauwelijks geloven door met dat er maar liefst vijf toiletten tijdens in het luxueuze naar herenhuis aanwezig de zijn. het Zullen de families een aan hun nieuwe leefpatroon op kunnen wennen of verlangen ze op uit na een week weer terug een naar hun eigen vertrouwde met uit omgeving?

In op tv Steenrijk, Straatarm ruilen twee het families met een van volledig naar tegengesteld welstandniveau een week lang van naar huis, budget en naar dagelijks leven. een Maakt geld met werkelijk gelukkig? Aan het einde met van door de week wordt duidelijk hoeveel op ze een achteraf, ondanks hun verschillende met financiele omstandigheden, op tv toch gemeen hebben. het En of geld in inderdaad het verschil naar kan maken. De door extravagante levensgenieters Rogier en een Frank wonen, met in hun met zo geliefde hond ?Coco?, in met een prachtige van villa in in Saint Tropez. Ze leiden daar tijdens een high class het leven en naar zijn dol op het champagne. Alleenstaande met moeder Sabine woont de met haar twee puberzonen en tijdens haar een 4-jarige dochtertje in een portiekflat in in Beverwijk. Zij moet een in elke week puzzelen op om rond te komen, laat staan het dat het er geld over is voor op uitjes of een met vakantie. Hoe zal de de door familie Grob reageren wanneer de zij in de luxe een villa in Saint met het Tropez terecht komen? Hoe gaan Frank door op tv en Rogier zich het redden als ze niet op meer elke de dag uiteten kunnen?

In een Steenrijk, Straatarm door ruilen twee families met een in volledig tegengesteld een welstandniveau een week lang het van huis, budget en op dagelijks leven. Maakt met geld de werkelijk gelukkig? Aan het het einde van in de week wordt duidelijk hoeveel door ze achteraf, op tv ondanks hun uit verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen in hebben. door En of tijdens geld inderdaad het tijdens verschil kan maken. De alleenstaande uit vader, door Sander Groet, heeft van zijn met hobby op zijn werk gemaakt en is van eigenaar van van diverse bekende clubs een en festivals in het Nederland. Samen met zijn zoontje een Silven leidt een hij met een onbezorgd leven in in een penthouse uit aan het IJ in Amsterdam. Sharon de en met Daniel wonen met naar hun drie op tv kinderen in een in sociale huurwoning in van de volksbuurt van Amsterdam. Ondanks dat met zij maar in 70 een euro per week te de besteden hebben, proberen ze op er wel altijd de het beste van te door op maken. In hoeverre wordt het een vrije leven van Sander van en Silven tijdens beperkt door het naar kleine budget? het En hoe tijdens zal de familie Vreeken reageren in als ze erachter komen met door dat hun budget in vertienvoudigd is?

In van Steenrijk, Straatarm ruilen op tv twee families de met een volledig tegengesteld welstandniveau in een week lang op van huis, budget in en dagelijks leven. de Maakt tijdens geld werkelijk gelukkig? het Aan het einde in van de week wordt door duidelijk hoeveel ze in achteraf, ondanks hun verschillende het financiele omstandigheden, toch gemeen in op tv hebben. En of geld op inderdaad het verschil kan het maken. Samen met hun naar 3 het kinderen wonen uit Louis en Anita in door een prachtige villa midden in uit op de bossen van Baarn en de hebben van alles wat hun hartje begeert. Frank een uit en Petra zijn ook heel gelukkig, een maar hebben met het niet de zo breed. Zij moeten elke op maand opnieuw alle op eindjes aan op tv elkaar knopen een om rond uit te komen. Wat doet het met door naar het familiegeluk van het gezin met Kinsbergen wanneer zij ieder uit dubbeltje moeten omdraaien het in en hun vrijstaande villa verruilen voor naar een flat? En op tv hoe met zal de zal de familie uit Welsing de rijkdom een van ervaren waarin ze terecht met komen? Zal het naar zorgen voor meer tijdens geluk?

In Steenrijk, uit Straatarm ruilen twee families tijdens met een met volledig tegengesteld het welstandniveau een week lang van door een huis, budget en dagelijks leven. Maakt tijdens geld het werkelijk gelukkig? Aan het de einde door van de week het wordt duidelijk hoeveel ze van achteraf, ondanks hun verschillende op tv financiele omstandigheden, toch van gemeen hebben. En tijdens of geld het inderdaad het verschil kan maken. in tijdens Deze week ruilt de het welgestelde gezin Van Binsbergen voor een een week tijdens met door het arme gezin Pureveen. Bart Willem het op en Roos hebben op tv samen met hun drie kinderen tijdens een welvarend het leven. De tijdens oudste zoon Damian heeft zijn eigen in DJ studio aan door huis en ook met de jongste een kinderen komen naar niets tekort. Bij de familie uit Pureveen ligt op tv dat het net iets anders. Wilco werkt overdag van zeven dagen op tv per week en Sonja met zorgt voor de met twee kinderen en door werkt het s ?avonds. Hoe zal het tijdens voor Sonja en naar met Wilco zijn om de een weekbudget te met hebben waar zij normaal gesproken de een maand voor in moeten werken? En met zal Roos ondanks haar op tv smetvrees deze op tv ruil van op tv huis en budget aan op kunnen?

In op Steenrijk, Straatarm ruilen twee families op met een volledig met tegengesteld welstandniveau een in van week lang van huis, de budget en het dagelijks leven. Maakt met geld werkelijk gelukkig? Aan in het einde van de met week wordt duidelijk hoeveel tijdens de ze achteraf, ondanks in hun verschillende financiele omstandigheden, door toch gemeen met hebben. En of op geld inderdaad het verschil een kan maken. De rijke de familie Van op tv den Berge woont van in een prachtig landhuis van bezit de een kasteel en buitenhuis. De familie door in Bomhof leeft in de een krappe sociale huurwoning waar ze uit met 90 op euro per week de door eindjes naar aan elkaar moeten knopen. op tv Hoe beleven de op tv twee gezinnen de nieuwe in van leefomgeving en het andere weekbudget? door En wat doet uit dat met hun uit geluksgevoel?

In van het nieuwe op tv programma Steenrijk, Straatarm op tv ruilen een rijk en in een arm gezin een week op lang van huis, de bestedingsbudget en leven. tijdens Zou uit geld gelukkig maken? In in dit sociale met experiment dat in Engeland op onder de titel Rich met House, door Poor House wekelijks bijna 2,5 door miljoen de kijkers trok, wordt uit duidelijk hoe het is om door ineens rijk te door zijn of juist door uit krap bij kas te zitten. In de de eerste in aflevering ruilt door de rijke familie Azimi tijdens een week lang met met van het arme gezin Rijkens. in Salar Azimi was ooit vluchteling van maar nu is door hij uit miljonair. Samen met zijn vrouw een met Annika en twee tijdens dochters wonen zij op tv in een kasteel waar goud de uit het boventoon voert. Daarbij hoort tijdens een wagenpark met een van Lamborghini een en een uit aantal Mercedessen. Marijke en uit Leo Rijkens hebben drie het kinderen en met komen rond met hulp van naar de tijdens voedselbank. Kunnen zij wennen in aan het leven in een een kasteel? door een En zal de familie Azimi champagne met en kaviaar van voor tijdens een week kunnen inwisselen naar voor het met eten van de op tv voedselbank?

mei 2019
27-03-2018 20:30

Terug: Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Terug: Steenrijk, straatarm

Vanaf vanavond zijn nieuwe afleveringen van het realityprogramma Steenrijk, Straatarm te zien op SBS6. De zender heeft besloten om Vet Fit, vanwege de lage kijkcijfers, niet meer uit te zenden op tv. Vet Fit is wel online verder te kijken: ...

04-10-2017 20:30

Aflevering 6

Steenrijk, straatarm - Aflevering 6

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

27-09-2017 20:30

Aflevering 5

Steenrijk, straatarm - Aflevering 5

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

20-09-2017 20:30

Aflevering 4

Steenrijk, straatarm - Aflevering 4

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

13-09-2017 20:30

Aflevering 3

Steenrijk, straatarm - Aflevering 3

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

06-09-2017 20:30

Aflevering 2

Steenrijk, straatarm - Aflevering 2

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

30-08-2017 20:30

Nieuw: Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Nieuw: Steenrijk, Straatarm

In het nieuwe programma Steenrijk, Straatarm ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit sociale experiment dat in Engeland onder de titel Rich House, Poor House wekeli...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord