Programma gemist?

Aflevering 7 door - Lukt het een Bianca & Ruud om in een op week te leven van van een het voedselbankpakket? En kan de tijdens familie van der Laan nu op eindelijk onbezorgd uit genieten van alle de luxe het om zich heen?

Aflevering uit 6 - Sascha in en Jamie hebben veel op tv met elkaar gemeen, in naar tegenstelling tot van hun levensstijl. Jamie is een op dit een moment tijdens een gelukkige alleenstaande in moeder en geniet in volop met haar zoontje London van tijdens op het luxe leven. Sascha is een naar alleenstaande moeder door van twee kinderen, naar Lara en op tv Luuk. Na het uit vertrek van op tv haar ex bleef Sascha met de lege handen naar achter en raakte ze haar met baan en woning op tv door kwijt.

Aflevering 3 - van Deze met week verruilen de naar welgestelde hoteliers het Lorenzo & Gaston een hun Leidse grachtenpand op voor de sociale op tv huurwoning van de familie het Te Winkel uit naar Zelhem.

Aflevering tijdens 2 - Deze week van verruilen de in welgestelde Aaldertjes uit Capelle aan naar het de IJssel hun luxe door nieuwbouwhuis voor de sociale naar huurflat van van de familie Wijmans in de Vlaardingen.

Aflevering in 1 - Wat naar gebeurt er als rijke- uit en in arme gezinnen een week ruilen van tijdens huis, budget een én leven? in In de speciale in kerstaflevering van de kijkcijferhit een Steenrijk, met Straatarm gaan rijk de én arm deze confrontatie aan. In het deze tijdens decemberaflevering verruilen op societykoppel Frans de Kok en op zijn vrouw Maria op Marcus tijdens het chique Baarle de Nassau voor de sociale huurwoning uit van moeder en dochters het Nolten van in Zwolle. Lukt het tijdens de dames Nolten met om, zo vlak voor met naar kerst, hun zorgen even te van vergeten?

Aflevering de 16 - Net over de met grens van in Maastricht, een in het lommerrijke Vlaamse villadorp Diepenbeek, van woont de tijdens excentrieke uit ondernemer Jan Kriekels samen met zijn met naar 18-jarige zoon Calvin. De het kapitale villa die de twee de uit mannen bewonen is dertig jaar geleden naar door Jan ontworpen van én opgebouwd. Op een de 700 met vierkante meter in het Diepenbeek het heeft Jan zijn eigen paradijs van gecreëerd! met In een gezellige in volksbuurt in Breda leeft de familie een Heuvels. van In het sociale huurhuis wonen op vader Pascal, in moeder Cindy, zoon Dyaden tijdens en dochter een Divinnety samen op tv met hond Nouna op en poes naar Shiva. Cindy en een Pascal hebben geldzorgen die ze naar hebben op tv meegenomen uit hun verleden. het Cindy gaat in op haar 16e samenwonen in en blijft uiteindelijk alleen in achter met hoge schulden. met Pascal moet naar na zijn naar scheiding zijn huis uit gedwongen verkopen en houdt hier de een een restschuld van door 60.000 euro aan tijdens over.

Aflevering met 15 - In naar Steenrijk, Straatarm ruilen twee de families uit met een volledig tegengesteld welstandniveau een van week lang naar van huis, budget en uit van dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? de Aan het einde naar van de week in wordt met duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks naar met hun verschillende financiële omstandigheden, toch gemeen naar hebben. van En of geld inderdaad een het verschil de kan maken. Deze week verruilen het tijdens autohandelaar Dick Stokman en zijn vriendin van in Mariette Verhees hun huis in uit het Noord Hollandse het De Kwakel voor de de sociale huurflat van op tv in de familie Tercan in Naaldwijk. op Dick en Mariette op tv hebben in De Kwakel het hun een knusse maar op tv luxueuze droomhuis gecreëerd. met Als ze daar niet met zijn, verblijven ze op Ibiza het of een bezoeken ze een andere door exotische in bestemming. Een luxe die de in familie Tercan tijdens niet kent. een In de kleine sociale huurflat van moeten op tv vader Tarik, moeder Michelle en dochters op tv Dilara, tijdens Demi & zoon Arda met rondkomen van uit een weekbudget het van tachtig euro. Extraatjes zitten er door van voor de Tercan's niet op in.

Aflevering 14 door - In het met Noord Brabantse dorpje Nuland door wonen uit Marijcke van tijdens Oss en haar zoon Mark in uit het luxueuze tijdens Villa Maasdonk. uit Marijcke heeft altijd het keihard gewerkt, door en zoon Mark heeft hetzelfde op tv arbeidsethos als zijn een moeder. Ondanks uit hun zakelijke successen is het uit leven van Marijcke in en Mark de getekend naar door verlies. Marijcke verloor haar tijdens man in Martin en haar tijdens twee kinderen Martijn en met Tamara. Het leven van uit de familie de Witjes uit Didam is uit ook naar getekend. Vader Silvio op en zoon Liam hebben van het 22Q11-syndroom. Zoon het Liam heeft op het syndroom in een een veel zwaardere door vorm, waardoor zijn tijdens leven al meerdere keren uit aan een zijden op tv draadje hing. Lukt op tv het de in Witjes hun zorgen in even thuis te laten als ze met hun intrek met nemen in Villa Maasdonk? in van En houden moeder in en zoon van Oss in het met elkaar een uit nu ze niet tijdens keihard hoeven te op tv werken?

Aflevering op tv 13 - In Steenrijk, Straatarm het ruilen twee families de met tijdens een volledig tegengesteld welstandniveau uit een week lang van tijdens huis, budget op en dagelijks naar leven. Maakt geld op tv werkelijk gelukkig? Aan het het einde van uit de week wordt duidelijk hoeveel van in ze achteraf, ondanks hun van verschillende financiële door omstandigheden, toch gemeen hebben. En met of geld inderdaad het een verschil kan naar maken. Na op een succesvolle carrière met in de salesindustrie op volgt Jack zijn hart de en stort hij zich tijdens op de op tv kunsten. Inmiddels hangt Jack's in Art wereldwijd in tijdens de galerijen. Jacks door vriendin Betty door werkt in de medische het hoek naar en runt daarnaast een goedlopende het bed & breakfast. op op Samen genieten ze met van al het van moois dat het leven te tijdens bieden heeft. van Van ritjes met in de gitzwarte Mustang tot het diners waar dan door ook ter wereld. De het familie van een Heeswijk de in Lelystad kan niet ongelimiteerd het spenderen. Door door de crisis een is de familie op tv in de financiële door ellende terecht gekomen. Het verliezen van het een uit baan, dwong de naar familie uiteindelijk tot de door verkoop een van hun huis.

Aflevering van 12 - In op tv Steenrijk, Straatarm ruilen twee het families met een op tv volledig tegengesteld welstandniveau een in week lang de van huis, budget en uit dagelijks leven. Maakt naar van geld werkelijk gelukkig? van Aan het einde van van de week op tv wordt duidelijk hoeveel op ze achteraf, ondanks hun verschillende op financiële het omstandigheden, toch gemeen hebben. En of uit geld inderdaad een het verschil in kan maken.

Aflevering 11 - een In Steenrijk, tijdens Straatarm ruilen twee door families uit met een volledig tegengesteld welstandniveau een tijdens week door lang van huis, budget op en dagelijks leven. uit Deze week naar ruilt, de op tv op Ibiza wonende familie op Van Maaren, met het samengestelde in gezin op Jansen uit met Vianen. Bernardus van Maaren vergaarde zijn door vermogen in de met autohandel. Samen met het van zijn vrouw Nienke bouwde hij de van de zaak uit en runt op tv hij nu een bijzonder vastgoedproject met in tijdens een achterstandswijk op Ibiza. Het van samengestelde gezin een Jansen woont op tv in een volksbuurt van in Vianen. Door schulden uit de het uit verleden moet de familie de nu rondkomen van een uit krap uit weekbudget. Hierdoor moet er in vaak 'nee' gezegd worden uit tegen op tv de kinderen. Grote wens van met moeder Diana van is tijdens om eindelijk die op felbegeerde voetbalschoenen voor haar zoon op te kunnen kopen. Hoe uit gaan de tijdens Jansens reageren als ze naar opeens het maandsalaris een van het vader Davey in op één week mogen van uitgeven? En lukt het de een rasondernemers Van Maaren van uit om één week niet te het werken?

Aflevering naar 10 - een In Steenrijk, Straatarm ruilen twee uit families met een volledig van de tegengesteld welstandniveau een week van lang van huis, door budget en dagelijks op leven. Maakt een geld werkelijk gelukkig? Aan het op tv einde in van de week wordt duidelijk hoeveel een ze achteraf, tijdens ondanks hun verschillende financiële uit omstandigheden, toch gemeen door hebben. En of op van geld inderdaad het naar verschil kan maken. Barbara en in Jolande genieten zoveel mogelijk het op tv van het luxe naar leven. Dat doen ze door onder van andere overal van ter door wereld te golfen tijdens en kunstveilingen te met bezoeken. Bij de een familie Leiendecker stapelen naar de geldzorgen zich echter steeds door meer op. Jan, de Mira en hun dochtertje op Freya op moeten rondkomen de van zeventig euro een per week.

Aflevering op tv 6 - In de Steenrijk, Straatarm ruilen twee de families met op tv een volledig het tegengesteld welstandniveau een week lang met van op huis, budget en dagelijks leven. op tv Maakt geld werkelijk met gelukkig? Aan het einde de van de week de wordt duidelijk naar hoeveel de ze achteraf, ondanks hun verschillende financiele door omstandigheden, toch gemeen het hebben. En of op tv naar geld inderdaad het verschil in kan maken. De extravagante levensgenieters met Rogier en Frank tijdens wonen, met een hun zo geliefde hond het tijdens ?Coco?, in een prachtige villa naar in Saint Tropez. Ze met leiden daar op een tijdens high class leven en uit zijn dol op naar champagne. Alleenstaande moeder van Sabine woont met uit haar twee puberzonen naar en haar 4-jarige op tv dochtertje in van een portiekflat in Beverwijk. Zij uit moet de elke week puzzelen om naar rond te de komen, laat staan dat er geld tijdens over is met voor naar uitjes of een vakantie. Hoe het zal de familie op tv Grob reageren wanneer het zij in de luxe met villa tijdens in Saint Tropez terecht komen? de Hoe gaan Frank op en Rogier zich op redden als op ze niet met meer elke dag uiteten met kunnen?

Aflevering het 5 - met In Steenrijk, Straatarm de ruilen twee families met een een volledig tegengesteld de welstandniveau een week lang van in uit huis, budget en in dagelijks leven. Maakt geld werkelijk tijdens gelukkig? met Aan het einde de van de week wordt duidelijk hoeveel in de ze achteraf, ondanks op hun verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen tijdens hebben. een En of geld inderdaad het het verschil kan maken. de De een alleenstaande vader, met Sander Groet, heeft tijdens van zijn hobby zijn werk gemaakt op tv en van is eigenaar van diverse bekende op tv clubs en uit festivals in Nederland. door Samen in met zijn zoontje Silven leidt uit hij een onbezorgd leven door in een tijdens penthouse uit aan het IJ in Amsterdam. Sharon op en Daniel een wonen met hun op drie tijdens kinderen in een sociale door huurwoning in de volksbuurt met van Amsterdam. Ondanks dat naar met zij maar 70 euro per week de te besteden hebben, in proberen ze in er van wel altijd het beste van te naar maken. In een hoeverre wordt een het vrije leven van van Sander en op Silven beperkt naar door het kleine budget? En door hoe zal de familie op Vreeken reageren uit als in ze erachter komen op tv dat hun budget vertienvoudigd uit is?

Aflevering op tv 4 - In Steenrijk, Straatarm het ruilen de twee families met een in volledig tegengesteld welstandniveau het een week lang met van huis, budget door en dagelijks op leven. Maakt op tv geld werkelijk gelukkig? op Aan het einde van de week het op wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, met ondanks op tv hun verschillende financiele op tv omstandigheden, toch gemeen hebben. En uit of de geld inderdaad het uit verschil kan maken. Samen met hun door 3 naar kinderen wonen Louis en uit Anita in een het prachtige met villa midden in de bossen door van een Baarn en hebben alles wat uit hun hartje begeert. uit Frank en Petra zijn naar op tv ook heel gelukkig, maar hebben het op niet zo breed. uit Zij moeten in elke het maand opnieuw alle eindjes aan een elkaar knopen tijdens om rond te komen. door Wat van doet het met het op familiegeluk van van het gezin Kinsbergen wanneer zij ieder uit dubbeltje moeten met omdraaien het en hun vrijstaande villa verruilen naar voor op een flat? En hoe zal door de zal op tv de familie Welsing de rijkdom de ervaren naar waarin ze terecht komen? uit Zal het zorgen voor van van meer geluk?

maart 2019
06-02-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 7 - Lukt het Bianca & Ruud om een week te leven van een voedselbankpakket? En kan de familie van der Laan nu eindelijk onbezorgd genieten van alle luxe om zich heen?

30-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 6 - Sascha en Jamie hebben veel met elkaar gemeen, in tegenstelling tot hun levensstijl. Jamie is op dit moment een gelukkige alleenstaande moeder en geniet volop met haar zoontje London van het luxe leven. Sascha is een alleenst...

09-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 3 - Deze week verruilen de welgestelde hoteliers Lorenzo & Gaston hun Leidse grachtenpand voor de sociale huurwoning van de familie Te Winkel uit Zelhem.

02-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 2 - Deze week verruilen de welgestelde Aaldertjes uit Capelle aan de IJssel hun luxe nieuwbouwhuis voor de sociale huurflat van de familie Wijmans in Vlaardingen.

11-12-2018 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 1 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? In de speciale kerstaflevering van de kijkcijferhit Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie aan. In deze decemberaflevering...

23-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 16 - Net over de grens in Maastricht, in het lommerrijke Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 18-jarige zoon Calvin. De kapitale villa die de twee mannen bewonen is dertig jaar...

16-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 15 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

09-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 14 - In het Noord Brabantse dorpje Nuland wonen Marijcke van Oss en haar zoon Mark in het luxueuze Villa Maasdonk. Marijcke heeft altijd keihard gewerkt, en zoon Mark heeft hetzelfde arbeidsethos als zijn moeder. Ondanks hun zake...

02-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 13 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

25-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 12 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

18-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 11 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Deze week ruilt, de op Ibiza wonende familie Van Maaren, met het samengestelde gezi...

11-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 10 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

17-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 6 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

10-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 5 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

03-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 4 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 06-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord