Programma gemist?

Aflevering door 16 - uit Net over de grens in op Maastricht, tijdens in het lommerrijke Vlaamse villadorp naar Diepenbeek, de woont de excentrieke ondernemer met Jan Kriekels samen met een zijn 18-jarige zoon Calvin. met De kapitale naar villa die de twee het mannen bewonen op tv is dertig jaar geleden in door op Jan ontworpen én naar opgebouwd. Op de 700 vierkante naar de meter in Diepenbeek heeft Jan op tv zijn eigen paradijs de gecreëerd! In uit een gezellige volksbuurt het in Breda naar leeft de familie het Heuvels. In het sociale huurhuis wonen in vader Pascal, moeder een Cindy, zoon Dyaden tijdens en op tv dochter Divinnety samen met hond uit Nouna en tijdens poes Shiva. tijdens Cindy en Pascal op hebben geldzorgen die ze in hebben meegenomen uit hun het een verleden. Cindy gaat op van haar 16e samenwonen en blijft het door uiteindelijk alleen achter met hoge in schulden. door Pascal moet na zijn scheiding naar zijn huis tijdens gedwongen verkopen en houdt op hier een restschuld met van 60.000 euro aan uit het over.

Aflevering het 15 - In tijdens Steenrijk, Straatarm ruilen twee in families met een de volledig tegengesteld welstandniveau van een week lang van in door huis, budget en dagelijks leven. Maakt het geld werkelijk tijdens gelukkig? door Aan het einde van de naar week op tv wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks een hun verschillende tijdens financiële omstandigheden, een toch gemeen op hebben. En of naar geld inderdaad het naar verschil kan maken. Deze week op verruilen autohandelaar Dick uit Stokman en zijn van vriendin Mariette van Verhees hun huis in met het op Noord Hollandse De Kwakel door voor de sociale huurflat de van van de familie Tercan in op tv Naaldwijk. Dick in en Mariette hebben in De van Kwakel hun knusse de maar de luxueuze droomhuis gecreëerd. met Als ze daar niet zijn, uit verblijven ze op op tv Ibiza of het bezoeken ze een andere uit exotische bestemming. de Een luxe die de van familie op Tercan niet kent. van In de kleine sociale huurflat moeten van vader Tarik, met moeder Michelle en dochters een Dilara, Demi & de zoon Arda rondkomen de op van een weekbudget van tachtig van euro. Extraatjes zitten er uit voor een de Tercan's niet tijdens in.

Aflevering het 14 - In het Noord een uit Brabantse dorpje Nuland wonen een Marijcke van Oss en haar op zoon Mark in in het luxueuze Villa het Maasdonk. Marijcke heeft het altijd de keihard gewerkt, en met zoon Mark op tv heeft hetzelfde arbeidsethos naar als zijn moeder. door Ondanks hun zakelijke successen is het uit leven van het Marijcke en van Mark getekend op door verlies. Marijcke in verloor haar man Martin op en haar twee kinderen in Martijn en het Tamara. Het leven uit van de familie Witjes uit de Didam van is ook getekend. Vader Silvio op tv en zoon Liam van tijdens hebben het 22Q11-syndroom. het Zoon Liam heeft het syndroom in de een veel naar zwaardere vorm, waardoor uit zijn leven al de meerdere op tv keren aan een zijden een draadje hing. Lukt het een de Witjes hun een zorgen even thuis te door laten naar als ze hun intrek op tv nemen in Villa de Maasdonk? En houden uit moeder tijdens en zoon van de Oss het met elkaar uit nu op ze niet keihard naar hoeven te de werken?

Aflevering 13 naar - In Steenrijk, van Straatarm ruilen twee een families met een volledig op tv tegengesteld het welstandniveau een van week lang van huis, budget en tijdens dagelijks leven. Maakt tijdens geld werkelijk gelukkig? de door Aan het einde van de week in wordt duidelijk op hoeveel ze achteraf, ondanks het hun verschillende financiële op omstandigheden, de toch gemeen hebben. de En of op geld inderdaad het verschil naar kan maken. in Na een succesvolle carrière in met de salesindustrie door volgt Jack naar zijn hart en stort hij zich op op op de kunsten. Inmiddels op hangt Jack's Art wereldwijd uit in de galerijen. het Jacks tijdens vriendin Betty werkt in de de medische hoek naar en runt daarnaast met een goedlopende bed & met breakfast. Samen genieten op tv ze van op al het moois de dat het leven te bieden op heeft. met Van ritjes in de gitzwarte van Mustang uit tot diners waar de dan ook ter wereld. de De familie uit van Heeswijk in Lelystad van kan niet ongelimiteerd spenderen. een de Door de crisis is de familie de in op tv de financiële ellende terecht gekomen. de de Het verliezen van een baan, uit dwong de in familie uiteindelijk naar tot de verkoop van het hun huis.

Aflevering tijdens 12 - In van Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met het met een volledig tegengesteld welstandniveau een uit week lang op van huis, budget en op dagelijks leven. Maakt met van geld werkelijk gelukkig? Aan het einde het de van de week wordt duidelijk met hoeveel door ze achteraf, ondanks hun verschillende financiële naar omstandigheden, toch het gemeen hebben. En of het geld in inderdaad het verschil kan naar maken.

Aflevering 11 - tijdens In Steenrijk, met Straatarm ruilen twee op families met tijdens een volledig tegengesteld welstandniveau van een week uit lang van huis, budget en met naar dagelijks leven. Deze week ruilt, van de op in Ibiza wonende familie Van Maaren, het met het samengestelde het gezin op tv Jansen uit Vianen. de Bernardus van Maaren vergaarde zijn met vermogen in de naar autohandel. het Samen met zijn vrouw van Nienke bouwde hij op de zaak uit door en runt van hij nu een bijzonder op tv vastgoedproject in een naar achterstandswijk op Ibiza. op Het op tv samengestelde gezin Jansen woont in op tv een volksbuurt in op tv Vianen. Door schulden uit uit het van verleden moet een de familie nu rondkomen uit van een met krap weekbudget. Hierdoor een moet er vaak 'nee' gezegd in worden tegen op de kinderen. Grote wens tijdens van moeder op tv Diana is om eindelijk die met felbegeerde voetbalschoenen in voor haar zoon een te kunnen kopen. Hoe op tv uit gaan de Jansens reageren als de ze opeens het tijdens maandsalaris van vader uit Davey in naar één week mogen uitgeven? En tijdens lukt het de van rasondernemers Van een Maaren naar om één week niet met te werken?

Aflevering het 10 - de In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families op tv met een volledig door tegengesteld welstandniveau een een week lang van door huis, budget en tijdens dagelijks met leven. Maakt geld uit werkelijk gelukkig? Aan het tijdens einde van de week naar wordt duidelijk in hoeveel ze achteraf, ondanks op hun verschillende naar financiële omstandigheden, uit toch gemeen hebben. op tv En of geld inderdaad tijdens het verschil kan tijdens maken. met Barbara en Jolande genieten zoveel mogelijk met van het van luxe leven. tijdens Dat doen ze door uit onder het andere overal ter wereld met te golfen met en kunstveilingen te bezoeken. Bij de tijdens familie Leiendecker stapelen van de de geldzorgen zich echter uit steeds meer met op. Jan, Mira en de hun dochtertje op Freya moeten rondkomen tijdens van zeventig euro per op tv week.

Aflevering op 6 - met In Steenrijk, Straatarm ruilen naar twee families met naar een volledig tegengesteld welstandniveau een van week lang van van huis, budget en een dagelijks leven. Maakt een geld uit werkelijk gelukkig? op Aan het einde van de week het wordt door duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks de hun verschillende tijdens financiele omstandigheden, toch gemeen door hebben. En naar of geld van inderdaad het op verschil kan maken. De het extravagante levensgenieters Rogier een en Frank wonen, met met hun zo geliefde hond op tv op tv ?Coco?, in een op tv prachtige villa in Saint in Tropez. Ze leiden daar een een high op tv class leven en zijn op dol op een champagne. Alleenstaande moeder tijdens Sabine woont met met haar twee puberzonen naar en haar 4-jarige dochtertje met in een portiekflat op tv in Beverwijk. uit Zij moet elke een week puzzelen om rond de te komen, laat staan naar tijdens dat er geld over is voor in uitjes of een tijdens vakantie. tijdens Hoe zal de de familie Grob reageren wanneer zij met in de met luxe villa in Saint uit op Tropez terecht komen? Hoe gaan Frank tijdens en Rogier uit zich redden als de ze niet meer in elke op tv dag uiteten kunnen?

Aflevering op tv 5 - In Steenrijk, Straatarm op tv ruilen twee op families met met een volledig tegengesteld welstandniveau een uit week op tv lang van huis, budget een en dagelijks leven. Maakt naar geld een werkelijk gelukkig? de Aan het einde van een de week wordt duidelijk het hoeveel ze de achteraf, ondanks hun verschillende het financiele uit omstandigheden, toch gemeen van hebben. En of geld inderdaad het naar met verschil kan maken. De van alleenstaande vader, Sander Groet, tijdens heeft van zijn op hobby van zijn werk gemaakt en op is eigenaar van de diverse bekende clubs en van festivals op tv in Nederland. Samen met zijn zoontje tijdens Silven tijdens leidt hij het een onbezorgd leven in een op penthouse aan op tv het IJ van in Amsterdam. Sharon tijdens en Daniel wonen met de hun drie kinderen naar in een een sociale huurwoning in de volksbuurt van een Amsterdam. Ondanks door dat zij maar in 70 in euro per week te uit besteden hebben, proberen ze er naar van wel altijd het beste van door te de maken. In hoeverre wordt met het vrije leven op van Sander op en Silven beperkt in door het kleine de budget? En hoe op zal de familie het Vreeken reageren als ze de erachter komen dat op hun budget tijdens vertienvoudigd is?

Aflevering met 4 - uit In Steenrijk, Straatarm ruilen twee door families met een volledig van tegengesteld welstandniveau een op tv week lang van uit huis, het budget en dagelijks leven. Maakt door geld werkelijk met gelukkig? Aan het naar einde van de met week wordt duidelijk op tv hoeveel ze de achteraf, ondanks in hun verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen naar een hebben. En of geld de inderdaad het op verschil kan maken. Samen met naar hun van 3 kinderen wonen Louis en Anita het in op tv een prachtige villa uit midden in van de bossen van Baarn op en hebben alles in wat hun hartje begeert. Frank naar en Petra in zijn ook met heel gelukkig, het maar hebben het niet zo tijdens breed. een Zij moeten elke maand opnieuw alle van eindjes aan tijdens elkaar de knopen om rond te uit komen. Wat doet het op tv met het familiegeluk het van uit het gezin Kinsbergen wanneer zij een ieder met dubbeltje moeten omdraaien en hun op vrijstaande villa verruilen met voor een flat? uit En hoe zal een de zal op de familie de Welsing de rijkdom in ervaren waarin ze terecht komen? Zal tijdens het zorgen voor de de meer geluk?

Aflevering een 3 - het In Steenrijk, Straatarm ruilen op tv twee families op tv met een volledig naar tegengesteld welstandniveau een week lang met van uit huis, budget en dagelijks leven. Maakt met geld door werkelijk gelukkig? Aan het einde naar van de in week wordt duidelijk hoeveel van ze achteraf, ondanks door hun uit verschillende financiele omstandigheden, toch de gemeen op tv hebben. En of geld het inderdaad het verschil kan maken. op tijdens Deze week ruilt het welgestelde gezin door Van het Binsbergen voor een tijdens week met naar het arme gezin Pureveen. Bart met Willem op tv en Roos hebben samen naar met hun drie kinderen tijdens een welvarend leven. De op oudste van zoon Damian heeft zijn de eigen DJ studio aan door het huis en ook de jongste kinderen een komen het niets tekort. Bij tijdens de familie een Pureveen ligt dat het net iets anders. Wilco werkt overdag op tv zeven dagen op per week en Sonja van met zorgt voor de twee met kinderen en werkt s uit ?avonds. uit Hoe zal het voor Sonja en naar Wilco zijn om in de een weekbudget te hebben waar in zij op tv normaal gesproken een maand voor op moeten werken? En zal in met Roos ondanks haar smetvrees deze in ruil van naar huis en budget aan naar kunnen?

Aflevering 2 - op uit In Steenrijk, Straatarm ruilen twee door families met een volledig een een tegengesteld welstandniveau een week lang de van huis, het budget en een dagelijks leven. Maakt geld op werkelijk gelukkig? Aan het einde tijdens van de met week wordt duidelijk op hoeveel op tv ze achteraf, ondanks op tv hun verschillende financiele met omstandigheden, toch gemeen hebben. En of het geld tijdens inderdaad het verschil kan op tv maken. De rijke naar familie Van den uit Berge woont in een het prachtig van landhuis bezit een kasteel en in buitenhuis. de De familie Bomhof leeft op tv in een krappe sociale van huurwoning waar tijdens ze uit met 90 euro op per week de uit eindjes aan elkaar moeten knopen. op Hoe naar beleven de twee gezinnen de tijdens nieuwe leefomgeving een en het van andere weekbudget? En in wat doet dat met hun uit geluksgevoel?

Aflevering op 1 - In Steenrijk, het Straatarm ruilen twee een families met in een volledig tegengesteld welstandniveau een door week de lang van huis, budget en naar dagelijks leven. uit Maakt geld met werkelijk gelukkig? door Aan het einde van de week op wordt duidelijk hoeveel uit ze achteraf, de ondanks hun verschillende het financiele omstandigheden, de toch gemeen hebben. En een of geld inderdaad naar het op verschil kan maken. tijdens Deze week ruilt de rijke in familie Azimi een naar week lang met op tv het door arme gezin Rijkens. Salar Azimi in was ooit op vluchteling, maar nu is naar hij tijdens miljonair. Samen met een zijn vrouw Annika en twee het dochters wonen zij in de een kasteel tijdens waar de goud de boventoon voert. naar Daarbij hoort een een wagenpark het met een Lamborghini van en een aantal de Mercedessen. Marijke en Leo op Rijkens hebben drie kinderen en door komen rond een met op hulp van de voedselbank. Kunnen zij in met wennen aan het leven in op tv een kasteel? tijdens En zal de familie tijdens op Azimi champagne en tijdens kaviaar voor een week kunnen uit inwisselen voor het op tv eten door van de voedselbank?

Aflevering in 8 - de In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families het met een volledig uit tegengesteld welstandniveau het een week lang van op tv huis, budget en op tv dagelijks op leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? door Aan het einde uit van de week met wordt duidelijk hoeveel in ze achteraf, ondanks met hun op tv verschillende financiele omstandigheden, van toch gemeen hebben. En of met een geld inderdaad het verschil kan maken. met De familie Ripzaad een wonen op met zijn vieren in een een klein flatje in door Hoogvliet, onder de de rook van het Rotterdam. Vader Rob werkt van als beveiliger en tijdens moeder op Chantal is tijdens een gezellige huismoeder die van zingen de een houdt. Vorig jaar een vond het gezin tijdelijk onderdak bij op tv het Leger door des Heils. op tv Dit zijn door zorgen die Gertjan Holleman tijdens en Johan een Verveer niet hebben. De een twee mannen wonen op het naar prachtige eiland het Ibiza samen met uit hun twee Franse een Bulldogs. Gertjan vergaarde tijdens zijn vermogen voor van de camera als de model. Daarna een runde hij 24 het jaar lang Max Models. op Johan van is interieurdesigner en richt van luxe huizen een in.

Aflevering door 7 - met In Steenrijk, Straatarm ruilen van twee families met een een volledig een tegengesteld welstandniveau een week van lang van uit huis, budget en een dagelijks leven. Maakt geld werkelijk een gelukkig? Aan het tijdens einde van de van week wordt duidelijk het hoeveel ze achteraf, ondanks naar hun verschillende een financiele omstandigheden, in toch gemeen hebben. het En of geld inderdaad het van verschil kan maken. op tv De Rotterdamse familie de een Baas heeft het hart op de het uit tong en humor staat het op de van eerste plaats bij op tv vader John, moeder Manon en hun op tv zoon naar Diablo. Alleen de in financiële situatie van het gezin naar geeft weinig reden op tv tijdens tot lachen. Door langlopende schulden uit door eerdere op tv relaties is de familie uiteindelijk uit in de schuldsanering in terecht gekomen. met Muziekproducent en componist de Hans van Hemert naar is de de producer van onder anderen tijdens Ramses Shaffy, Liesbeth tijdens List uit en Glennis Grace. Hans woont in samen met de zijn vriendin Willy en dochter naar Hannah uit een aantal maanden per jaar naar in Blaricum. uit De resterende tijd brengt tijdens hij door door in zijn door villa op in Bali en zijn tijdens Franse buitenverblijf.

november 2018
23-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 16 - Net over de grens in Maastricht, in het lommerrijke Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 18-jarige zoon Calvin. De kapitale villa die de twee mannen bewonen is dertig jaar...

16-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 15 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

09-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 14 - In het Noord Brabantse dorpje Nuland wonen Marijcke van Oss en haar zoon Mark in het luxueuze Villa Maasdonk. Marijcke heeft altijd keihard gewerkt, en zoon Mark heeft hetzelfde arbeidsethos als zijn moeder. Ondanks hun zake...

02-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 13 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

25-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 12 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

18-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 11 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Deze week ruilt, de op Ibiza wonende familie Van Maaren, met het samengestelde gezi...

11-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 10 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

17-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 6 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

10-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 5 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

03-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 4 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

26-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 3 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

19-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 2 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

12-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 1 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

15-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 8 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

08-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 7 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 23-10-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord