Programma gemist?

Aflevering 12 - op tv in Wat gebeurt er naar als rijke- en naar arme gezinnen een week naar ruilen van huis, budget én uit leven? op Maakt geld op tv werkelijk gelukkig? Deze week ruilen het de tijdens diplomatieke Pervin en in Martijn met de alleenstaande moeder op tv Miranda een en haar drie kinderen. Om tijdens antwoord te vinden van op deze op vragen zullen Pervin en Martijn op hun luxe huis naar een in Istanbul en de fijne appartement de PC Hooftstraat van de Breda tijdens omruilen voor een minimalistisch bestaan naar in in Dordrecht. De familie van Swerus met krijgt een met weekbudget wat uit het 15-voudige een is van wat de ze normaal te besteden de hebben. Hoe zullen zij een deze op week beleven?

Aflevering een 11 - Wat gebeurt met er als rijke- en door arme gezinnen een het van week ruilen van huis, budget én van leven? tijdens Maakt geld werkelijk gelukkig? Deze de week ruilen op modeliefhebbers Nynke en Marcia naar uit het chique uit Amsterdamse Oud-Zuid met door een moeder Angeline en haar twee uit dochters die getekend zijn uit door de een zware naar periode. Om antwoord te vinden op op deze vragen met zullen de door onafscheidelijke Angeline en haar in dochters een naar week in het hippe en door chique Amsterdam Oud-Zuid met vertoeven. Terwijl het Nynke op tv en Marcia een weekje back door to in basic moeten met een budget van uit op tv slechts 75 euro.

Aflevering 10 - tijdens Wat gebeurt een er door als rijke- en arme gezinnen op een uit week ruilen van huis, budget én naar leven? Maakt uit geld werkelijk gelukkig? van Deze week naar gaan de op Belgische tortelduifjes Michel en door Sofie ruilen met van Jeanette, een alleenstaande van moeder van op tv twee zoons. Om antwoord te vinden naar door op deze vragen zal Jeanette van met haar zoons de een week vertoeven in de een de riante penthouse met seaview in de de chique badplaats van Blankenberge. Michel en door een Sofie zullen creatief om moeten een gaan met het weekbudget een van 80 tijdens euro terwijl zij verblijven uit in een sociale op huurwoning in in Oosterhout.

Aflevering het 9 - van Wat gebeurt er als rijke- en uit van arme gezinnen een week ruilen op van huis, budget én op tv een leven? Maakt geld werkelijk het gelukkig? Deze op tv week ruilt de van origine Gooische door Annekee de met haar man Reinoud de en dochter op Anne-Fleur met de familie door van Egmond bestaande op tv uit moeder Saskia, puberdochter het de Zoë en de 11-jarige Tycho. Saskia het is volledig uit afgekeurd vanwege de diagnose van MS, uit dus moet een het gezin rondkomen van een de krap weekbudget. Om antwoord naar op op tv deze vragen te vinden, een mag de familie van van Egmond een week uit in de een droomvilla door van Annekee en Reinoud in aan de Portugese kust vertoeven. de En met de Van Dalens proberen hun naar draai te in vinden in het op Gelderse dorpje een Epse.

Vanaf vanavond zijn op tv elke maandag van om de 20:30 uur nieuwe de afleveringen te zien van Steenrijk, Straatarm. van In dit van programma met ruilen een rijk het en een arm gezin een week op lang van in huis, bestedingsbudget en op leven. uit Zou geld gelukkig het maken? In dit sociale door experiment wordt duidelijk van hoe het is met om ineens rijk te op tv zijn of juist van krap bij kas te tijdens zitten. Deze week door ruilt autohandelaar Sam van op Dalen samen een met zijn vrouw Sanne de en de hun twee dochters met tijdens de tijdens minder welvarende familie op Swertz.

Aflevering in 7 - Lukt het Bianca uit & Ruud om het een week te op tv leven van met een voedselbankpakket? in En kan de het familie van der Laan nu uit eindelijk onbezorgd genieten in op tv van alle luxe om zich het heen?

Aflevering 6 uit - de Sascha en Jamie hebben naar veel met elkaar gemeen, in naar tegenstelling van tot hun levensstijl. Jamie is van op het dit moment op tv een gelukkige alleenstaande moeder de en geniet volop met op haar zoontje London van uit op het luxe leven. Sascha de is een alleenstaande moeder van van naar twee kinderen, Lara tijdens en Luuk. Na het van vertrek van haar ex bleef een Sascha tijdens met lege handen achter uit en raakte ze tijdens haar baan en woning een door kwijt.

Aflevering uit 3 - Deze week op verruilen op de welgestelde hoteliers Lorenzo & tijdens Gaston hun Leidse grachtenpand op tv voor de de sociale huurwoning van met de familie Te met Winkel uit met Zelhem.

Aflevering van 2 - Deze door week verruilen met de welgestelde Aaldertjes uit Capelle aan het tijdens de IJssel hun luxe nieuwbouwhuis voor uit de in sociale huurflat van de familie met Wijmans in in Vlaardingen.

Aflevering 1 - op Wat gebeurt van er als met rijke- en arme gezinnen met een week ruilen van in huis, budget op tv én in leven? In de speciale kerstaflevering van van de kijkcijferhit naar Steenrijk, Straatarm tijdens gaan rijk én arm de deze confrontatie aan. In een deze decemberaflevering verruilen in societykoppel Frans de uit Kok en op zijn vrouw door Maria Marcus het met chique Baarle Nassau voor de tijdens in sociale huurwoning van op tv moeder en dochters Nolten in het Zwolle. Lukt het op tv de dames Nolten op om, zo vlak op tv voor van kerst, hun zorgen even het te vergeten?

Aflevering 16 met - Net met over de grens uit in Maastricht, in het de lommerrijke de Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de de excentrieke ondernemer Jan Kriekels op tv samen met door zijn uit 18-jarige zoon Calvin. De kapitale villa met die de tijdens twee mannen bewonen is tijdens dertig uit jaar geleden door Jan ontworpen tijdens uit én opgebouwd. Op de 700 vierkante uit meter tijdens in Diepenbeek heeft in Jan zijn eigen paradijs in gecreëerd! tijdens In een gezellige volksbuurt op in Breda leeft de familie uit Heuvels. In het de sociale naar huurhuis wonen vader Pascal, moeder op tv Cindy, zoon tijdens Dyaden en dochter van Divinnety met samen met hond Nouna en uit poes Shiva. Cindy een en op tv Pascal hebben geldzorgen tijdens die ze hebben meegenomen op tv uit hun op tv verleden. Cindy gaat op haar naar 16e met samenwonen en blijft uiteindelijk alleen de achter met hoge schulden. van Pascal moet na naar de zijn scheiding zijn huis van gedwongen verkopen op en houdt hier een restschuld van van 60.000 van euro aan het over.

Aflevering 15 - door In door Steenrijk, Straatarm ruilen twee uit families met een tijdens volledig een tegengesteld welstandniveau een week de lang van huis, budget tijdens en dagelijks leven. Maakt de geld van werkelijk gelukkig? Aan het van einde van de uit week wordt het duidelijk hoeveel een ze achteraf, ondanks hun verschillende van financiële omstandigheden, toch naar gemeen hebben. een En of tijdens geld inderdaad het verschil uit kan maken. Deze week in verruilen autohandelaar Dick Stokman tijdens en uit zijn vriendin Mariette Verhees tijdens hun huis in door het Noord een Hollandse De het Kwakel voor de sociale huurflat met van van de familie Tercan in Naaldwijk. van Dick en de Mariette hebben in De Kwakel uit hun knusse maar tijdens luxueuze in droomhuis gecreëerd. Als op ze daar niet zijn, op verblijven ze op tv op Ibiza of bezoeken ze met naar een andere exotische bestemming. Een luxe de van die de familie Tercan niet kent. in In op tv de kleine sociale huurflat moeten van vader Tarik, de moeder Michelle tijdens en dochters Dilara, op Demi & zoon Arda rondkomen op van een weekbudget met van tachtig euro. op op tv Extraatjes zitten er voor de Tercan's het niet met in.

Aflevering 14 van - In op het Noord Brabantse tijdens dorpje Nuland wonen met Marijcke van op tv Oss en haar zoon Mark in een het op luxueuze Villa Maasdonk. Marijcke door heeft altijd keihard uit gewerkt, en zoon een Mark heeft hetzelfde van arbeidsethos als door zijn moeder. Ondanks hun in zakelijke successen is van het leven in van Marijcke en tijdens Mark getekend door verlies. van Marijcke verloor haar man op Martin en op tv haar twee kinderen Martijn in en in Tamara. Het tijdens leven van de familie Witjes naar uit Didam de is ook het getekend. Vader Silvio van en zoon Liam hebben het met 22Q11-syndroom. Zoon tijdens Liam heeft het syndroom in in een veel zwaardere uit vorm, naar waardoor zijn het leven al meerdere het keren aan een zijden op draadje hing. naar Lukt het de Witjes hun door zorgen even in thuis te laten als naar ze hun intrek een nemen in Villa Maasdonk? een En naar houden moeder en op zoon van van Oss het met tijdens elkaar uit nu ze niet door keihard hoeven van te werken?

Aflevering op 13 - In in Steenrijk, Straatarm ruilen twee uit families met een volledig uit tegengesteld uit welstandniveau een week lang het van huis, naar budget en een dagelijks leven. Maakt geld werkelijk met gelukkig? Aan het de einde de van de week wordt duidelijk hoeveel op ze achteraf, van ondanks de hun verschillende financiële het omstandigheden, toch gemeen hebben. En of van geld uit inderdaad het in verschil kan maken. Na een het succesvolle carrière de in de salesindustrie volgt van Jack zijn het hart en stort naar hij zich op de uit kunsten. Inmiddels hangt met Jack's het Art wereldwijd in de naar galerijen. Jacks vriendin Betty naar werkt in een de medische hoek de en runt daarnaast een goedlopende door bed een & breakfast. door Samen genieten ze van al op tv het moois dat het de leven te bieden met heeft. Van uit ritjes in het de gitzwarte Mustang op tot diners waar dan ook de ter wereld. De van familie het van Heeswijk het in Lelystad kan niet de ongelimiteerd spenderen. Door de uit crisis is van de familie in de in financiële uit ellende terecht gekomen. Het verliezen van de een baan, op tv dwong de familie uiteindelijk met van tot de verkoop van hun door huis.

Aflevering naar 12 - In Steenrijk, het Straatarm ruilen twee van families met een volledig tijdens tegengesteld welstandniveau een in week lang van op tv op tv huis, budget en dagelijks leven. Maakt de met geld werkelijk gelukkig? het Aan het einde van de van week op wordt duidelijk hoeveel het ze achteraf, ondanks hun op verschillende financiële omstandigheden, toch het gemeen hebben. op tv En of geld inderdaad in het verschil van kan maken.

juli 2019
13-05-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 12 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? Maakt geld werkelijk gelukkig? Deze week ruilen de diplomatieke Pervin en Martijn met de alleenstaande moeder Miranda en haar drie kindere...

06-05-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 11 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? Maakt geld werkelijk gelukkig? Deze week ruilen modeliefhebbers Nynke en Marcia uit het chique Amsterdamse Oud-Zuid met moeder Angeline en...

29-04-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 10 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? Maakt geld werkelijk gelukkig? Deze week gaan de Belgische tortelduifjes Michel en Sofie ruilen met Jeanette, een alleenstaande moeder van...

22-04-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 9 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? Maakt geld werkelijk gelukkig? Deze week ruilt de van origine Gooische Annekee met haar man Reinoud en dochter Anne-Fleur met de familie va...

15-04-2019 20:30

Terug: Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Terug: Steenrijk, straatarm

Vanaf vanavond zijn elke maandag om 20:30 uur nieuwe afleveringen te zien van Steenrijk, Straatarm. In dit programma ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit socia...

06-02-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 7 - Lukt het Bianca & Ruud om een week te leven van een voedselbankpakket? En kan de familie van der Laan nu eindelijk onbezorgd genieten van alle luxe om zich heen?

30-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 6 - Sascha en Jamie hebben veel met elkaar gemeen, in tegenstelling tot hun levensstijl. Jamie is op dit moment een gelukkige alleenstaande moeder en geniet volop met haar zoontje London van het luxe leven. Sascha is een alleenst...

09-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 3 - Deze week verruilen de welgestelde hoteliers Lorenzo & Gaston hun Leidse grachtenpand voor de sociale huurwoning van de familie Te Winkel uit Zelhem.

02-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 2 - Deze week verruilen de welgestelde Aaldertjes uit Capelle aan de IJssel hun luxe nieuwbouwhuis voor de sociale huurflat van de familie Wijmans in Vlaardingen.

11-12-2018 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 1 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? In de speciale kerstaflevering van de kijkcijferhit Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie aan. In deze decemberaflevering...

23-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 16 - Net over de grens in Maastricht, in het lommerrijke Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 18-jarige zoon Calvin. De kapitale villa die de twee mannen bewonen is dertig jaar...

16-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 15 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

09-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 14 - In het Noord Brabantse dorpje Nuland wonen Marijcke van Oss en haar zoon Mark in het luxueuze Villa Maasdonk. Marijcke heeft altijd keihard gewerkt, en zoon Mark heeft hetzelfde arbeidsethos als zijn moeder. Ondanks hun zake...

02-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 13 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

25-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 12 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord