Programma gemist?

Aflevering naar 3 - Deze week verruilen door de welgestelde naar hoteliers uit Lorenzo & Gaston hun de Leidse grachtenpand van voor de sociale huurwoning van de de familie de Te Winkel uit van Zelhem.

Aflevering 2 met - Deze met week verruilen de welgestelde Aaldertjes met de uit Capelle aan de IJssel op hun luxe op tv nieuwbouwhuis voor in de sociale huurflat van de het familie Wijmans met in Vlaardingen.

Aflevering 1 van - Wat met gebeurt er door als rijke- en de arme gezinnen een week ruilen van op huis, budget én uit leven? In de het speciale kerstaflevering van uit de op kijkcijferhit Steenrijk, Straatarm gaan rijk naar én arm deze de confrontatie op tv aan. In deze decemberaflevering verruilen met societykoppel de Frans de Kok en van zijn vrouw Maria van Marcus de het chique Baarle Nassau de voor de sociale op huurwoning van in moeder en dochters Nolten in Zwolle. in Lukt het van de dames Nolten tijdens om, de zo vlak voor kerst, het hun zorgen even tijdens te vergeten?

Aflevering het 16 - Net over de tijdens grens in een Maastricht, in met het lommerrijke in Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de een excentrieke ondernemer het Jan Kriekels het samen met zijn 18-jarige op tv zoon Calvin. de De kapitale villa die de met twee mannen het bewonen is met dertig jaar geleden door op tv Jan ontworpen én opgebouwd. door Op de 700 vierkante op tv meter in met Diepenbeek heeft Jan zijn een met eigen paradijs gecreëerd! In een gezellige met tijdens volksbuurt in Breda leeft op tv de familie met Heuvels. In het een sociale huurhuis wonen vader Pascal, met moeder een Cindy, zoon Dyaden met en dochter Divinnety door samen met hond Nouna en van poes Shiva. Cindy en uit Pascal uit hebben geldzorgen die ze tijdens hebben op meegenomen uit hun verleden. naar Cindy gaat tijdens op haar 16e naar samenwonen en blijft in uiteindelijk alleen achter met hoge schulden. van Pascal moet op na zijn scheiding met zijn van huis gedwongen verkopen en houdt naar hier een een restschuld van 60.000 euro door aan de over.

Aflevering op 15 - In Steenrijk, Straatarm uit met ruilen twee families met een op volledig tegengesteld welstandniveau het een week lang van naar de huis, budget en dagelijks leven. uit Maakt geld uit werkelijk gelukkig? Aan uit het einde van van de week wordt duidelijk op tv hoeveel ze achteraf, tijdens ondanks hun verschillende met financiële omstandigheden, tijdens toch gemeen hebben. op En of geld inderdaad het tijdens verschil kan de maken. Deze week tijdens verruilen autohandelaar Dick de Stokman en op tv zijn vriendin Mariette een Verhees hun huis in naar het Noord Hollandse van De Kwakel het voor de sociale huurflat van door de van familie Tercan in in Naaldwijk. Dick en tijdens Mariette hebben op tv in De Kwakel hun knusse door maar luxueuze droomhuis gecreëerd. op tv Als ze daar met niet zijn, verblijven in ze op Ibiza tijdens of bezoeken met ze een andere exotische uit bestemming. naar Een luxe die de van familie Tercan in niet kent. In uit de kleine het sociale huurflat moeten door vader Tarik, moeder Michelle op en dochters Dilara, de Demi & zoon Arda op tv rondkomen van een weekbudget van van de tachtig euro. Extraatjes op zitten er in voor de Tercan's uit niet in.

Aflevering op 14 - In het door Noord op Brabantse dorpje Nuland wonen Marijcke op van Oss en haar tijdens uit zoon Mark in het luxueuze Villa tijdens een Maasdonk. Marijcke heeft altijd keihard in gewerkt, en met zoon Mark heeft in hetzelfde arbeidsethos met als zijn moeder. Ondanks door hun zakelijke op successen is het door leven van Marijcke een en Mark getekend door op tv verlies. Marijcke verloor haar uit man Martin uit en haar twee kinderen naar Martijn naar en Tamara. Het leven van de met familie een Witjes uit naar Didam is ook getekend. Vader met Silvio en zoon tijdens Liam hebben op het 22Q11-syndroom. Zoon een Liam heeft het syndroom in in een uit veel zwaardere vorm, waardoor van zijn leven de al meerdere keren aan uit een zijden draadje hing. van met Lukt het de Witjes hun zorgen een even thuis op te het laten als ze hun intrek nemen van in Villa Maasdonk? een naar En houden moeder op en zoon van Oss het tijdens met met elkaar uit nu door ze niet keihard hoeven te van werken?

Aflevering 13 in - In op Steenrijk, Straatarm de ruilen twee families met een volledig met tegengesteld welstandniveau een een week lang de van huis, budget en op dagelijks leven. uit Maakt geld werkelijk gelukkig? op tv naar Aan het einde van van de week wordt duidelijk hoeveel op ze achteraf, ondanks de hun verschillende uit financiële omstandigheden, toch een gemeen hebben. En of van geld inderdaad het het verschil kan maken. op tv Na een succesvolle het carrière in in de salesindustrie volgt de Jack op tv zijn hart en stort hij zich op op de kunsten. in Inmiddels hangt een Jack's de Art wereldwijd in van de galerijen. Jacks vriendin het Betty werkt in de van medische hoek en de runt daarnaast door een goedlopende bed & in breakfast. Samen door genieten ze van al in het moois dat het een leven te naar bieden op tv heeft. Van ritjes in de gitzwarte de Mustang het tot diners op tv waar dan ook ter wereld. uit De van familie van Heeswijk in Lelystad naar kan in niet ongelimiteerd spenderen. Door de crisis het het is de familie in de financiële met ellende terecht gekomen. uit Het in verliezen van een naar baan, dwong de met familie uiteindelijk tot de verkoop de van hun uit huis.

Aflevering het 12 - van In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families in een met een volledig tegengesteld welstandniveau van een week lang van van huis, budget en de op dagelijks leven. Maakt geld met werkelijk gelukkig? Aan het einde een door van de week wordt duidelijk hoeveel van ze achteraf, ondanks van hun verschillende naar financiële omstandigheden, toch op gemeen door hebben. En of geld het inderdaad het van verschil kan maken.

Aflevering met 11 - In naar Steenrijk, Straatarm ruilen twee het families met van een volledig in tegengesteld welstandniveau een tijdens week lang van huis, uit budget en met dagelijks leven. Deze week tijdens ruilt, de op met Ibiza wonende familie Van uit Maaren, met het samengestelde uit een gezin Jansen uit een Vianen. Bernardus van Maaren in vergaarde zijn vermogen in de van autohandel. Samen met tijdens zijn vrouw door Nienke bouwde hij de van zaak uit en door runt hij in nu op een bijzonder vastgoedproject in een achterstandswijk van door op Ibiza. Het op tv samengestelde gezin Jansen woont in een naar volksbuurt in Vianen. uit Door schulden van uit tijdens het verleden moet de familie tijdens nu rondkomen een van een krap weekbudget. in Hierdoor moet er met vaak 'nee' op gezegd worden tegen de kinderen. met Grote wens van van moeder Diana is een om de eindelijk die felbegeerde voetbalschoenen met voor haar in zoon te op kunnen kopen. Hoe gaan de Jansens op tv het reageren als ze opeens het maandsalaris op tv van de vader Davey tijdens in één week mogen uitgeven? een En lukt het het de rasondernemers het Van Maaren om één een week niet te het werken?

Aflevering 10 - naar de In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met met een volledig de tegengesteld naar welstandniveau een week lang uit van huis, van budget en dagelijks met leven. Maakt geld werkelijk een gelukkig? Aan het het einde van de week uit wordt op tv duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks tijdens hun verschillende financiële met op omstandigheden, toch gemeen hebben. in En of geld de inderdaad het verschil kan maken. uit Barbara en Jolande een genieten zoveel mogelijk in op van het luxe leven. op tv Dat doen ze door onder van andere overal naar ter op wereld te golfen met en kunstveilingen te bezoeken. Bij met de familie een Leiendecker stapelen de het geldzorgen zich echter steeds meer de op. op tv Jan, Mira en hun tijdens dochtertje een Freya moeten rondkomen van zeventig euro het per door week.

Aflevering 6 - naar In Steenrijk, Straatarm het ruilen met twee families door met een volledig een tegengesteld welstandniveau een week lang in van een huis, budget en dagelijks leven. door Maakt geld van werkelijk gelukkig? Aan het het einde van de op week een wordt duidelijk hoeveel ze in achteraf, ondanks hun met verschillende financiele naar omstandigheden, toch gemeen hebben. En door of op geld inderdaad het het verschil kan maken. De extravagante het levensgenieters naar Rogier en Frank wonen, met op tv hun naar zo geliefde hond ?Coco?, in door een uit prachtige villa in door Saint Tropez. Ze leiden daar een het high class naar leven de en zijn dol op met champagne. Alleenstaande moeder Sabine op tv woont de met haar twee puberzonen en haar de door 4-jarige dochtertje in een tijdens portiekflat in van Beverwijk. Zij moet elke de week puzzelen om een rond te de komen, laat staan dat in er geld uit over is voor op uitjes of een vakantie. uit Hoe zal door de familie Grob reageren wanneer zij een in de luxe uit villa in Saint op Tropez terecht komen? het Hoe gaan het Frank met en Rogier zich redden een als ze niet meer elke van dag uiteten in kunnen?

Aflevering 5 - door In Steenrijk, door Straatarm uit ruilen twee families met een volledig het tegengesteld welstandniveau een met week lang van op tv huis, budget en door dagelijks leven. op tv Maakt geld werkelijk gelukkig? in Aan het een einde van de de week wordt duidelijk hoeveel naar ze achteraf, ondanks met de hun verschillende financiele door omstandigheden, toch gemeen een hebben. En of van geld inderdaad het op tv verschil kan maken. De alleenstaande de vader, Sander Groet, heeft door van zijn uit hobby zijn werk naar gemaakt en is de eigenaar van diverse op tv bekende clubs en festivals een in in Nederland. Samen met door zijn zoontje Silven leidt hij tijdens een onbezorgd in leven in een penthouse in een aan het IJ met in Amsterdam. Sharon en Daniel wonen een met op hun drie kinderen in een met door sociale huurwoning in de volksbuurt van met Amsterdam. Ondanks dat het naar zij maar 70 euro per uit week te besteden hebben, op tv proberen het ze er tijdens wel altijd het beste van te tijdens maken. naar In hoeverre het wordt het vrije leven van in Sander en Silven in beperkt op door het kleine budget? En hoe op tv zal de op familie Vreeken reageren als tijdens de ze erachter komen dat de hun budget vertienvoudigd naar is?

Aflevering door 4 - het In Steenrijk, Straatarm ruilen twee tijdens families met een volledig met tijdens tegengesteld welstandniveau een op week lang van huis, budget op tv en dagelijks tijdens leven. Maakt geld werkelijk de gelukkig? Aan het het einde door van de week wordt tijdens duidelijk hoeveel een ze achteraf, ondanks hun verschillende op tv financiele omstandigheden, toch op gemeen hebben. En of naar geld inderdaad de het verschil door kan maken. Samen met hun in 3 van kinderen wonen door Louis en Anita in een prachtige de villa op midden in de bossen van op Baarn en het hebben alles wat naar hun hartje begeert. Frank op en Petra van zijn ook heel in gelukkig, tijdens maar hebben het niet op tv zo breed. Zij moeten met elke maand door opnieuw alle eindjes naar aan elkaar knopen uit om rond te komen. Wat tijdens de doet het met het familiegeluk in van het gezin een Kinsbergen de wanneer zij ieder dubbeltje van moeten omdraaien op tv en hun vrijstaande villa verruilen voor het een door flat? En hoe zal de een zal van de familie uit Welsing de rijkdom ervaren een waarin ze terecht komen? Zal door het zorgen voor door meer uit geluk?

Aflevering 3 naar - in In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families de door met een volledig tegengesteld door welstandniveau een week lang uit van huis, budget de en naar dagelijks leven. Maakt op geld werkelijk gelukkig? Aan het in einde van de week naar wordt duidelijk de hoeveel ze achteraf, ondanks naar op tv hun verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen op op tv hebben. En of tijdens geld inderdaad het op tv verschil kan maken. Deze tijdens week ruilt het welgestelde gezin op Van Binsbergen uit voor een week in met het arme gezin van een Pureveen. Bart Willem van en Roos hebben op tv samen met hun drie met kinderen een welvarend leven. De de oudste zoon Damian in door heeft zijn eigen DJ studio aan een huis en van ook de jongste uit kinderen komen op tv niets tekort. Bij de familie in Pureveen ligt dat met net tijdens iets anders. Wilco werkt overdag het uit zeven dagen per week en Sonja tijdens door zorgt voor de met twee kinderen en door werkt s ?avonds. Hoe zal het in voor Sonja en tijdens Wilco tijdens zijn om een op weekbudget te op tv hebben waar zij van normaal gesproken een met maand voor moeten werken? En zal op tv Roos ondanks van haar smetvrees tijdens deze ruil van huis en op tv budget in aan kunnen?

Aflevering 2 - een In Steenrijk, Straatarm op ruilen twee in families met een volledig in de tegengesteld welstandniveau een met week lang van huis, budget een en dagelijks leven. door Maakt geld werkelijk gelukkig? met Aan het einde tijdens van de naar week wordt het duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks een hun verschillende het financiele omstandigheden, toch gemeen tijdens hebben. op tv En of geld het inderdaad het verschil het kan maken. De rijke familie van Van naar den Berge in woont in een naar prachtig landhuis bezit een kasteel en door uit buitenhuis. De familie Bomhof op leeft in een krappe de sociale een huurwoning waar ze met 90 de euro per week op de eindjes van aan elkaar moeten een knopen. Hoe tijdens beleven de twee gezinnen de een nieuwe leefomgeving en van het andere weekbudget? En een door wat doet dat met hun op tv geluksgevoel?

januari 2019
09-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 3 - Deze week verruilen de welgestelde hoteliers Lorenzo & Gaston hun Leidse grachtenpand voor de sociale huurwoning van de familie Te Winkel uit Zelhem.

02-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 2 - Deze week verruilen de welgestelde Aaldertjes uit Capelle aan de IJssel hun luxe nieuwbouwhuis voor de sociale huurflat van de familie Wijmans in Vlaardingen.

11-12-2018 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 1 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? In de speciale kerstaflevering van de kijkcijferhit Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie aan. In deze decemberaflevering...

23-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 16 - Net over de grens in Maastricht, in het lommerrijke Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 18-jarige zoon Calvin. De kapitale villa die de twee mannen bewonen is dertig jaar...

16-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 15 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

09-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 14 - In het Noord Brabantse dorpje Nuland wonen Marijcke van Oss en haar zoon Mark in het luxueuze Villa Maasdonk. Marijcke heeft altijd keihard gewerkt, en zoon Mark heeft hetzelfde arbeidsethos als zijn moeder. Ondanks hun zake...

02-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 13 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

25-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 12 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

18-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 11 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Deze week ruilt, de op Ibiza wonende familie Van Maaren, met het samengestelde gezi...

11-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 10 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

17-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 6 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

10-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 5 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

03-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 4 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

26-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 3 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

19-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 2 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-01-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord