Programma gemist?

Aflevering van 8 - In Steenrijk, Straatarm naar ruilen twee families op tv met een tijdens volledig tegengesteld tijdens welstandniveau een week lang van de huis, budget tijdens en dagelijks leven. Maakt naar geld werkelijk gelukkig? in in Aan het einde van het de week wordt duidelijk hoeveel de ze op tv achteraf, ondanks hun naar verschillende financiele op omstandigheden, toch gemeen hebben. met En of tijdens geld inderdaad het naar verschil kan maken. De familie Ripzaad naar naar wonen met zijn naar vieren in een op klein flatje in tijdens Hoogvliet, onder de rook in van Rotterdam. naar Vader Rob werkt als naar beveiliger en moeder met Chantal is een gezellige huismoeder het die van de zingen houdt. van Vorig jaar naar vond het gezin tijdelijk onderdak bij op tv van het Leger des Heils. Dit zijn van zorgen die Gertjan een op Holleman en Johan Verveer de niet hebben. De op tv twee mannen van wonen op het naar prachtige eiland Ibiza samen van met hun twee op tv Franse Bulldogs. Gertjan in vergaarde zijn vermogen een voor de camera naar als model. Daarna de runde hij een 24 jaar lang Max naar Models. Johan is interieurdesigner op en richt luxe huizen op tv op tv in.

Aflevering op tv 7 - tijdens In Steenrijk, Straatarm ruilen met twee families met een op tv volledig tegengesteld welstandniveau het een week lang van van huis, budget op tv en dagelijks een leven. Maakt op geld werkelijk gelukkig? op Aan het einde van de op week wordt in duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks het hun verschillende in financiele de omstandigheden, toch gemeen hebben. op En of geld inderdaad het het verschil uit kan maken. met De Rotterdamse familie Baas een heeft het hart op het de tong en uit humor staat door op de eerste plaats bij een vader John, het moeder Manon in en hun zoon uit Diablo. Alleen tijdens de financiële situatie van het gezin van geeft een weinig reden tot lachen. een Door langlopende een schulden uit tijdens eerdere relaties is de tijdens familie uiteindelijk op tv in de schuldsanering terecht uit gekomen. Muziekproducent tijdens en componist Hans van met Hemert is de in producer van onder uit anderen Ramses Shaffy, Liesbeth List een en Glennis Grace. tijdens Hans op tv woont samen met uit zijn vriendin Willy en dochter met een Hannah een aantal een maanden per jaar in Blaricum. het De resterende tijd uit brengt hij door in van zijn villa op een Bali en zijn uit Franse de buitenverblijf.

Aflevering 6 - op door In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families de met met een volledig uit tegengesteld welstandniveau een week lang op tv van van huis, budget en van dagelijks leven. Maakt geld van werkelijk gelukkig? Aan het op tv einde het van de week wordt duidelijk hoeveel met ze achteraf, ondanks de naar hun verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen op van hebben. En of geld inderdaad het tijdens verschil kan naar maken. Kledingontwerpster op tv Freya Poppe richt het op haar 20e uit haar eigen in kledingmerk op. Nu, ruim zes door jaar later is het door suikerzoete kledinglabel niet door meer weg te de denken van naar de Belgische markt en in vindt ook met online de door collectie gretig de aftrek. Jonas Soto vergaarde zijn vermogen de met met het ontwerpen van zitkubussen met door in sushi-, aardbei- en op clubsandwich-print. De opvallende meubelstukken worden wereldwijd in verslonden. Het leven in van het Belgische naar stel op tv staat in van schril contrast met naar het leven van de Roosendaalse tijdens familie het Deibel. De familie kwam in de de schuldsanering terecht het en in moet nu, samen met dochters door Layla en Elyfe, het rondkomen van van 70 euro per de week.

Aflevering het 5 - In Steenrijk, de Straatarm ruilen twee de families met een volledig op tegengesteld welstandniveau een door week het lang van tijdens huis, budget en dagelijks met leven. Maakt geld werkelijk tijdens gelukkig? Aan het in einde een van de week wordt het duidelijk hoeveel met ze achteraf, ondanks hun verschillende uit financiele omstandigheden, toch tijdens gemeen hebben. En of tijdens geld inderdaad naar het door verschil kan maken. Het eigenzinnige fashionduo een Alice Zegerius van en Michael tijdens Overdiek runt het uit mode-imperium Beverly Beethoven. het Met haar sensationele door verkooptechnieken praat Alice door jong en op oud in een panterjumpsuit of een op tijgerlegging in naar Ibiza-style. Deze kleding is een niet terug te uit vinden in naar de kast van de tijdens familie van der in Waal. Hun budget een biedt geen naar ruimte om flink het te shoppen. met Het gezin naar is al blij als ze in met uit hun paar tientjes het op einde van de week van halen.

Aflevering 4 van - uit In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families in met van een volledig tijdens tegengesteld welstandniveau een week lang van op tv huis, budget en een dagelijks leven. Maakt naar geld werkelijk gelukkig? door Aan naar het einde van het de week wordt op duidelijk hoeveel ze achteraf, van ondanks hun verschillende een financiele op tv omstandigheden, toch gemeen hebben. de En of naar geld inderdaad het verschil uit kan maken. De Koningin tijdens van de vechtscheiding wordt naar ze genoemd, met topadvocate Conchita het van Rooij. van De man die de een wulpse advocate een van aantal jaren geleden van wist te tijdens temmen is kunsthandelaar van Thim Muskee. Muskee uit werd vermogend met de handel het in moderne kunst. in De familie Kamminga in uit van Veendam heeft geen geld om kunst het aan te schaffen. naar Vader naar Herwin is tijdens al heel gelukkig een als hij zijn gezin kan in voorzien de van de eerste levensbehoeften. een De gezondheid van op tv moeder Femke laat het het helaas niet meer toe met om te op tv werken. Een de paar jaar geleden kreeg Femke de met de diagnose MS.

Aflevering een 3 - In Steenrijk, Straatarm het ruilen twee families op met een volledig in tegengesteld welstandniveau een in week lang van een huis, budget en in dagelijks leven. door Maakt geld een werkelijk gelukkig? de Aan het einde van de week de tijdens wordt duidelijk hoeveel ze tijdens achteraf, ondanks met hun verschillende financiele omstandigheden, toch de gemeen hebben. En of met op tv geld inderdaad het verschil van kan maken. Ronald met en Christianne van den in Broek verdient hun op tv vermogen met het door organiseren van van auto-evenementen door heel Nederland en met tijdens met matchmaking de van zeer exclusieve auto's. De een kinderen komen in niks te op tv kort. De familie op van der Put uit Etten-Leur op heeft een hele op andere door associatie met auto's. Moeder Jessica uit kreeg op haar op 19e een door auto-ongeluk en leeft op tv nog dagelijks het met de gevolgen van die verschrikkelijke met gebeurtenis. Maar het uit gezin op zet niet de bij de pakken neer en een ze zijn uit ondanks een krap weekbudget van naar door een paar tientjes, zielsgelukkig uit met elkaar.

Aflevering 2 van - In het Steenrijk, Straatarm ruilen twee families het van met een volledig tijdens tegengesteld welstandniveau een week lang tijdens van huis, met budget en op tv dagelijks leven. Maakt op tv geld werkelijk gelukkig? Aan het met einde van de tijdens week wordt door duidelijk hoeveel ze achteraf, met ondanks hun verschillende in financiele uit omstandigheden, toch gemeen hebben. En met of geld inderdaad het een verschil kan maken. een Zwitserland is uit ook uit dit jaar weer uitgeroepen tot uit duurste land ter wereld. uit een En in dit land naar staat de luxueuze villa van van Dennis en uit Fabiana de Vonk. Het huis aan het meer van is een slechts een van de tijdens drie villa's die de door Vonks bezitten. Dennis het vergaarde zijn fortuin op in in de autohandel en is nu uit exclusief uit Maseratidealer en door verdient een vermogen. een Een vermogen waarvan de familie in Rikkert uit Apeldoorn door alleen maar kan van dromen. Het in gezin woont in een sociale een met huurwoning in Apeldoorn. Door uit een dramatische door gebeurtenis in het verleden in raakte Agnes arbeidsongeschikt. Ondanks de een 6-daagse werkweek van van door Thimo komt het gezin op tv nauwelijks rond.

Vanaf uit vanavond zijn nieuwe naar afleveringen van het realityprogramma in Steenrijk, op Straatarm te zien op SBS6. met De zender heeft besloten met om Vet tijdens Fit, vanwege naar de lage kijkcijfers, niet meer uit uit te op tv zenden door op tv. Vet door Fit is wel met online verder te kijken: uit gids.tv/2095/vet-fit-online. Steenrijk, Straatarm is vanaf vanavond het wekelijks van op dinsdag om 20:30 uur de te zien op naar SBS6. De een familie Tardy woont met in de op Amsterdamse grachtengordel op en hoeft nooit na te denken in over van hun bestedingspatroon. Om te ondervinden van naar hoe het is om met minder met van rond te moeten komen, ruilt het met welvarende gezin door in door de eerste aflevering uit van een nieuwe reeks Steenrijk, in Straatarm een week lang de van huis en een van budget met de familie Otten. van Zij wonen een slechts een aantal kilometer op verderop in de Bijlmer, door zijn werkloos op tv en leven met de z’n vijven van een op paar uit tientjes per week. Hoe zullen met het rijke een en het een arme gezin hun tijdens nieuwe levensstijl ervaren? van Wanneer de door gezinnen hun nieuwe onderkomen naar voor een week door binnenstappen, zijn beide op families in shock. Zo op tv zijn van Alex Tardy, die zijn vermogen vergaarde het met vastgoed het en een goed uit lopende bed & breakfast, door en van zijn vrouw Maureen Powel, van stylist, influencer en model, door verbaasd over van het feit dat op de op slaapkamer en de woonkamer met slechts één ruimte is. een Op hun van beurt kan de op familie Otten, bestaande door uit vader met Jeffrey, moeder Julitza en hun drie naar van kinderen, nauwelijks geloven in dat er maar liefst het vijf toiletten in op het luxueuze uit herenhuis aanwezig zijn. Zullen de families door aan hun nieuwe op tv in leefpatroon kunnen wennen naar of verlangen ze het na een week weer terug naar de hun eigen vertrouwde door in omgeving?

In Steenrijk, het Straatarm ruilen twee families de de met een volledig een tegengesteld welstandniveau een week tijdens lang van huis, budget in en dagelijks op leven. Maakt geld met werkelijk gelukkig? Aan het een einde van de op tv week wordt duidelijk het hoeveel ze achteraf, ondanks naar het hun verschillende financiele van omstandigheden, toch gemeen hebben. En of met geld inderdaad het de verschil naar kan maken. tijdens De extravagante levensgenieters Rogier en van Frank naar wonen, met hun zo geliefde met hond ?Coco?, in door een prachtige villa in door Saint met Tropez. Ze naar leiden daar een high class leven de en zijn dol de een op champagne. Alleenstaande moeder een Sabine woont met haar van twee een puberzonen en haar 4-jarige op tv dochtertje in een portiekflat in de Beverwijk. Zij de moet elke week in puzzelen om van rond te komen, laat staan met dat er geld het over is voor uit uitjes of uit een in vakantie. Hoe zal de tijdens familie Grob reageren van wanneer zij in in de luxe villa uit in Saint Tropez terecht met komen? Hoe van gaan Frank in en Rogier zich redden als door ze niet meer door elke dag uiteten op tv kunnen?

In naar Steenrijk, Straatarm ruilen op twee families met een volledig een tegengesteld een welstandniveau een week uit lang van huis, budget naar en de dagelijks leven. Maakt geld de werkelijk gelukkig? in Aan het einde van de de week wordt in duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks op een hun verschillende financiele omstandigheden, uit toch gemeen hebben. En of van geld inderdaad uit het verschil kan maken. van De alleenstaande naar vader, een Sander Groet, heeft van op zijn hobby zijn werk gemaakt naar en is eigenaar op van het diverse bekende clubs en van festivals in Nederland. op tv Samen met zijn zoontje met op tv Silven leidt hij een met onbezorgd leven in in een penthouse aan van het IJ in op Amsterdam. Sharon en Daniel wonen op met de hun drie van kinderen in een sociale huurwoning in in een de volksbuurt van van Amsterdam. Ondanks dat zij maar 70 uit euro een per week uit te besteden hebben, proberen door ze er in wel altijd het naar beste van te maken. In in hoeverre wordt het vrije het leven van met Sander de en Silven beperkt door van het kleine budget? En door hoe zal de op tv familie uit Vreeken reageren als ze erachter komen tijdens dat op hun budget vertienvoudigd van is?

In Steenrijk, met Straatarm ruilen met twee families met een van volledig tegengesteld welstandniveau het een week lang van van op tv huis, budget en dagelijks het leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? het in Aan het einde van op de week wordt duidelijk in hoeveel ze naar achteraf, ondanks met hun verschillende financiele omstandigheden, toch tijdens gemeen hebben. op En of geld inderdaad door het verschil kan maken. van Samen met hun tijdens 3 kinderen wonen op Louis de en Anita op tv in een prachtige villa midden in naar de in bossen van Baarn uit en hebben alles wat hun het hartje het begeert. Frank en een Petra zijn ook door heel gelukkig, maar op hebben het op tv niet zo breed. Zij naar moeten elke maand uit opnieuw alle eindjes door aan elkaar knopen om naar rond te komen. tijdens Wat doet van het met het familiegeluk van met de het gezin Kinsbergen wanneer naar zij ieder dubbeltje op moeten omdraaien en hun vrijstaande door villa verruilen op tv voor een flat? En naar hoe met zal de zal de familie op Welsing tijdens de rijkdom ervaren waarin een ze het terecht komen? Zal op het zorgen voor uit meer geluk?

In Steenrijk, door Straatarm ruilen twee families het op tv met een volledig tegengesteld welstandniveau een uit week tijdens lang van huis, budget op en dagelijks leven. tijdens Maakt geld op werkelijk gelukkig? Aan het naar einde van de week een wordt naar duidelijk hoeveel ze achteraf, de ondanks op hun verschillende financiele omstandigheden, naar toch gemeen tijdens hebben. En of geld inderdaad het in verschil kan maken. met in Deze week ruilt van het welgestelde gezin Van Binsbergen voor een op een week met het arme gezin van Pureveen. Bart tijdens Willem en door Roos hebben samen het met hun drie kinderen op tv een welvarend leven. De een oudste zoon Damian uit heeft zijn met eigen DJ studio naar aan op huis en ook de jongste op tv kinderen van komen niets tekort. met Bij de familie Pureveen naar ligt dat net iets anders. naar Wilco werkt overdag naar zeven dagen het per week van en Sonja zorgt van voor de twee kinderen op en werkt s de ?avonds. Hoe zal het een voor Sonja uit en Wilco zijn tijdens om naar een weekbudget te hebben het waar zij normaal gesproken met een maand voor op tv moeten werken? En tijdens zal Roos ondanks haar naar smetvrees met deze ruil van uit huis en budget aan tijdens kunnen?

In tijdens Steenrijk, Straatarm ruilen twee het families met een op tv volledig een tegengesteld welstandniveau een week lang van van huis, budget en op dagelijks in leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? uit Aan het uit einde van de week door op wordt duidelijk hoeveel op ze achteraf, ondanks hun verschillende financiele tijdens omstandigheden, toch door gemeen hebben. En met of tijdens geld inderdaad het verschil kan door maken. De rijke familie op Van den Berge naar woont met in een uit prachtig landhuis bezit een kasteel door en buitenhuis. De familie op Bomhof leeft door in naar een krappe sociale huurwoning waar ze uit met 90 op tv euro naar per week de eindjes aan op elkaar de moeten knopen. Hoe beleven de door twee gezinnen in de nieuwe leefomgeving en door het andere weekbudget? in En met wat doet dat met hun de geluksgevoel?

In door het nieuwe programma op tv Steenrijk, Straatarm ruilen een rijk het en het een arm gezin een week het lang met van huis, van bestedingsbudget en leven. op tv Zou geld gelukkig maken? In dit van tijdens sociale experiment dat in met Engeland onder het de titel Rich tijdens House, Poor House wekelijks naar bijna 2,5 miljoen kijkers naar trok, wordt duidelijk in hoe van het is om ineens rijk uit te zijn op of juist krap bij van kas te een zitten. In de eerste aflevering de ruilt de rijke op op familie Azimi een week lang het met het arme gezin de Rijkens. Salar het Azimi van was ooit vluchteling maar nu op is hij miljonair. de Samen met zijn op vrouw de Annika en twee op tv dochters wonen zij in tijdens een kasteel waar goud met de boventoon voert. een Daarbij op tv hoort een wagenpark met van een in Lamborghini en een aantal door Mercedessen. Marijke en Leo Rijkens de hebben op drie kinderen en in komen rond met van hulp van de voedselbank. Kunnen door zij wennen door aan het tijdens leven in een kasteel? naar En zal op tv de familie Azimi champagne uit en kaviaar uit voor een op tv week kunnen inwisselen voor het de eten uit van de met voedselbank?

mei 2018
15-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 8 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

08-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 7 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

01-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 6 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

24-04-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 5 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

17-04-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 4 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

10-04-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 3 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

03-04-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 2 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

27-03-2018 20:30

Terug: Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Terug: Steenrijk, straatarm

Vanaf vanavond zijn nieuwe afleveringen van het realityprogramma Steenrijk, Straatarm te zien op SBS6. De zender heeft besloten om Vet Fit, vanwege de lage kijkcijfers, niet meer uit te zenden op tv. Vet Fit is wel online verder te kijken: ...

04-10-2017 20:30

Aflevering 6

Steenrijk, straatarm - Aflevering 6

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

27-09-2017 20:30

Aflevering 5

Steenrijk, straatarm - Aflevering 5

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

20-09-2017 20:30

Aflevering 4

Steenrijk, straatarm - Aflevering 4

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

13-09-2017 20:30

Aflevering 3

Steenrijk, straatarm - Aflevering 3

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

06-09-2017 20:30

Aflevering 2

Steenrijk, straatarm - Aflevering 2

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

30-08-2017 20:30

Nieuw: Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Nieuw: Steenrijk, Straatarm

In het nieuwe programma Steenrijk, Straatarm ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit sociale experiment dat in Engeland onder de titel Rich House, Poor House wekeli...

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 15-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord