Programma gemist?

Aflevering tijdens 16 - Net over het de grens in het Maastricht, in een het lommerrijke Vlaamse uit villadorp Diepenbeek, woont van de excentrieke ondernemer Jan Kriekels naar samen een met zijn 18-jarige door zoon Calvin. De in kapitale villa die het de twee tijdens mannen bewonen is dertig jaar de geleden het door Jan ontworpen een én opgebouwd. Op de 700 vierkante de meter op in Diepenbeek heeft Jan naar zijn eigen uit paradijs gecreëerd! In in een gezellige volksbuurt met in Breda leeft de in familie tijdens Heuvels. In het sociale huurhuis de wonen vader naar Pascal, moeder Cindy, in zoon Dyaden en de dochter Divinnety door samen met hond Nouna op en poes Shiva. Cindy en uit Pascal hebben geldzorgen een op tv die ze hebben meegenomen met uit hun met verleden. Cindy gaat op haar naar 16e samenwonen en tijdens blijft uiteindelijk alleen achter in met hoge schulden. van Pascal uit moet na zijn scheiding naar zijn van huis gedwongen verkopen naar en houdt hier een restschuld naar van 60.000 euro aan het uit over.

Aflevering een 15 - naar In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families door met met een volledig tegengesteld welstandniveau naar een week lang naar van door huis, budget en dagelijks leven. op tv Maakt geld werkelijk gelukkig? op tv van Aan het einde van met de week wordt duidelijk hoeveel op tv een ze achteraf, ondanks hun van verschillende financiële naar omstandigheden, toch gemeen op hebben. En of geld inderdaad het naar verschil kan maken. op Deze van week verruilen autohandelaar Dick een Stokman en zijn door vriendin Mariette Verhees hun een huis van in het Noord Hollandse op De Kwakel voor de tijdens sociale huurflat van de de familie Tercan tijdens in Naaldwijk. Dick op en Mariette tijdens hebben in De Kwakel door een hun knusse maar luxueuze op tv droomhuis gecreëerd. Als ze daar tijdens niet zijn, verblijven door ze op naar Ibiza of bezoeken naar ze een een andere exotische bestemming. met Een luxe die een de familie Tercan niet kent. van in In de kleine sociale huurflat moeten de het vader Tarik, moeder Michelle uit en dochters Dilara, op tv Demi & zoon Arda een rondkomen van een weekbudget naar van naar tachtig euro. tijdens Extraatjes zitten er voor de Tercan's tijdens niet met in.

Aflevering 14 - van In met het Noord met Brabantse dorpje Nuland wonen van Marijcke van in Oss en haar op tv zoon Mark in het luxueuze Villa naar met Maasdonk. Marijcke heeft uit altijd keihard gewerkt, een en zoon Mark door heeft hetzelfde arbeidsethos als zijn uit moeder. met Ondanks hun zakelijke tijdens successen is het naar leven van Marijcke en Mark op getekend door verlies. Marijcke in verloor op tv haar man een Martin en haar in twee kinderen Martijn en de Tamara. Het leven een van de familie door Witjes uit Didam is ook naar op tv getekend. Vader Silvio en uit zoon Liam hebben het uit 22Q11-syndroom. Zoon in Liam heeft het syndroom in op tv een uit veel zwaardere vorm, met waardoor zijn leven naar al meerdere keren op aan een zijden tijdens draadje hing. naar Lukt het de Witjes hun in zorgen uit even thuis te laten op als ze hun op tv intrek nemen tijdens in Villa Maasdonk? van En houden moeder en zoon naar van Oss het in met elkaar op tv uit nu ze niet keihard in een hoeven te werken?

Aflevering 13 - in In van Steenrijk, Straatarm ruilen met twee families met een volledig de tijdens tegengesteld welstandniveau een week lang van met huis, budget en uit dagelijks leven. door Maakt geld werkelijk het gelukkig? Aan het einde uit van uit de week wordt duidelijk hoeveel van in ze achteraf, ondanks hun door verschillende financiële omstandigheden, toch uit gemeen hebben. En op of geld van inderdaad het verschil kan met maken. Na een een succesvolle carrière in de door salesindustrie naar volgt Jack zijn hart in en stort hij van zich op naar de kunsten. Inmiddels hangt de Jack's Art wereldwijd naar in uit de galerijen. Jacks vriendin Betty werkt op tv het in de medische hoek op tv en runt op daarnaast een goedlopende bed & tijdens breakfast. Samen op tv genieten ze van met al het moois dat het in leven een te bieden op heeft. Van ritjes in de gitzwarte de een Mustang tot diners waar dan de ook het ter wereld. De familie van Heeswijk met een in Lelystad kan niet ongelimiteerd uit spenderen. Door de de crisis is de familie op tv in de op tv financiële door ellende terecht gekomen. Het verliezen het van een baan, dwong het de familie uiteindelijk naar door tot de verkoop van op tv hun huis.

Aflevering de 12 - In met Steenrijk, Straatarm ruilen twee op tv families met een volledig met tegengesteld welstandniveau een met week van lang van huis, budget en door een dagelijks leven. Maakt de geld werkelijk gelukkig? Aan de het einde in van de week op tv wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks met hun verschillende financiële tijdens naar omstandigheden, toch gemeen hebben. En tijdens of geld uit inderdaad het verschil tijdens kan maken.

Aflevering tijdens 11 - In Steenrijk, in Straatarm ruilen van twee families in met een volledig tijdens tegengesteld welstandniveau een week lang van naar huis, budget en een op tv dagelijks leven. Deze het week ruilt, de op Ibiza door wonende familie de Van Maaren, met het tijdens samengestelde met gezin Jansen uit van Vianen. Bernardus van Maaren vergaarde zijn op tv vermogen op in de autohandel. een Samen met zijn vrouw van Nienke bouwde op hij de zaak uit en op tv runt hij nu in een de bijzonder vastgoedproject in op een achterstandswijk op Ibiza. Het met samengestelde gezin naar Jansen woont door in een met volksbuurt in Vianen. Door schulden uit de het verleden moet een op de familie nu rondkomen van op tv een krap een weekbudget. Hierdoor moet er vaak op 'nee' gezegd op tv worden tegen de kinderen. van Grote wens van op tv uit moeder Diana is om met eindelijk die door felbegeerde voetbalschoenen voor van haar zoon te kunnen kopen. door Hoe tijdens gaan de Jansens reageren als ze in naar opeens het maandsalaris met van vader Davey in één op week mogen uitgeven? En een lukt het naar de rasondernemers Van tijdens Maaren om op tv één week niet te een werken?

Aflevering 10 in - In tijdens Steenrijk, Straatarm de ruilen twee families van met een volledig in tegengesteld welstandniveau een week lang met van huis, uit budget en het dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? naar op tv Aan het einde van de de week wordt duidelijk hoeveel in ze achteraf, ondanks op naar hun verschillende financiële op tv omstandigheden, toch gemeen hebben. En een of geld inderdaad het het op tv verschil kan maken. Barbara en in Jolande genieten zoveel mogelijk met van het uit luxe op leven. Dat doen ze van door onder andere overal op ter wereld te golfen op tv en kunstveilingen te op van bezoeken. Bij de familie Leiendecker stapelen een met de geldzorgen zich echter steeds meer op tv op. in Jan, Mira in en hun dochtertje Freya moeten de rondkomen van zeventig euro op tv per op week.

Aflevering 6 uit - het In Steenrijk, Straatarm ruilen met twee families met een volledig naar tegengesteld welstandniveau een met tijdens week lang van huis, budget op en dagelijks leven. Maakt de in geld werkelijk gelukkig? Aan een het einde van de week een wordt duidelijk in hoeveel ze achteraf, ondanks het hun het verschillende financiele omstandigheden, door toch gemeen hebben. En door of geld inderdaad het van verschil kan maken. uit De op extravagante levensgenieters Rogier en door Frank de wonen, met hun zo geliefde hond op tv ?Coco?, in een uit prachtige villa in van in Saint Tropez. Ze leiden daar door een door high class leven uit en zijn dol op champagne. met Alleenstaande moeder door Sabine woont met haar op twee van puberzonen en haar op 4-jarige dochtertje in op tv een portiekflat in Beverwijk. van Zij moet elke uit week puzzelen om in rond te komen, het laat staan dat er geld op tv over is een voor uitjes of een in vakantie. Hoe tijdens zal de familie de Grob reageren naar wanneer zij in de in luxe villa in van Saint Tropez terecht uit komen? Hoe op gaan Frank en Rogier uit zich redden als ze in niet meer een elke een dag uiteten kunnen?

Aflevering een 5 - In van Steenrijk, Straatarm ruilen twee door families met met een volledig tegengesteld welstandniveau een het week een lang van huis, budget tijdens en dagelijks leven. van Maakt op geld werkelijk gelukkig? Aan het einde uit van van de week een wordt duidelijk hoeveel uit ze achteraf, ondanks hun verschillende financiele van op tv omstandigheden, toch gemeen hebben. En uit of geld inderdaad het in verschil kan op tv maken. De alleenstaande vader, van tijdens Sander Groet, heeft van zijn hobby het zijn door werk gemaakt en is eigenaar het naar van diverse bekende de clubs en festivals in van Nederland. Samen op met zijn zoontje het Silven leidt hij een een onbezorgd leven in een de penthouse een aan het IJ in Amsterdam. Sharon op tv en het Daniel wonen het met hun drie het kinderen in een sociale huurwoning in in de een volksbuurt van met Amsterdam. Ondanks dat zij in maar 70 euro per week uit te besteden hebben, op tv proberen de ze er van wel altijd het met beste van te maken. in In hoeverre naar wordt het vrije leven van Sander met en Silven in beperkt door het door kleine budget? En hoe in in zal de familie Vreeken reageren een als ze erachter komen op tv dat hun budget een vertienvoudigd uit is?

Aflevering naar 4 - een In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families op uit met een volledig met tegengesteld welstandniveau een week lang van een huis, van budget en dagelijks leven. in Maakt geld werkelijk van gelukkig? Aan tijdens het einde op tv van de week wordt duidelijk hoeveel door ze achteraf, de ondanks naar hun verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen tijdens hebben. En op tv of geld inderdaad het uit verschil op kan maken. het Samen met hun door 3 kinderen wonen Louis en Anita met uit in een prachtige villa midden een in de in bossen van een Baarn en hebben op alles wat hun naar hartje begeert. Frank en Petra de zijn ook heel tijdens gelukkig, maar op tv hebben het niet zo de breed. Zij moeten elke uit maand de opnieuw alle eindjes aan elkaar met knopen om een rond te komen. Wat met op tv doet het met het familiegeluk van van uit het gezin Kinsbergen wanneer zij de ieder dubbeltje moeten omdraaien een en hun op tv vrijstaande villa uit verruilen voor een flat? uit En hoe zal de het tijdens zal de familie Welsing op tv de rijkdom ervaren waarin door ze in terecht komen? Zal uit het zorgen voor meer van geluk?

Aflevering met 3 - In Steenrijk, Straatarm naar ruilen twee families tijdens met op tv een volledig tegengesteld welstandniveau een op week op lang van huis, budget op tv en op tv dagelijks leven. Maakt geld op werkelijk gelukkig? Aan het einde door van de tijdens week tijdens wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks een op hun verschillende financiele omstandigheden, een toch gemeen hebben. En in of geld inderdaad tijdens het verschil kan maken. een uit Deze week ruilt een het welgestelde gezin Van Binsbergen voor tijdens een tijdens week met het de arme gezin Pureveen. in Bart Willem en Roos naar hebben samen naar met hun drie op kinderen een naar welvarend leven. De tijdens oudste zoon Damian heeft zijn eigen de DJ studio aan op huis tijdens en ook de jongste kinderen een komen niets tekort. door Bij de familie de Pureveen ligt in dat net iets anders. uit in Wilco werkt overdag zeven tijdens dagen per week tijdens en Sonja zorgt voor een de twee kinderen de en werkt s naar ?avonds. Hoe zal het van voor in Sonja en Wilco zijn om door een weekbudget van te met hebben waar zij normaal gesproken een naar maand het voor moeten werken? een En zal Roos tijdens ondanks haar smetvrees van deze ruil op tv van huis en budget een aan kunnen?

Aflevering door 2 - In Steenrijk, Straatarm het ruilen twee met families de met een volledig tegengesteld welstandniveau een van de week lang van huis, budget en met dagelijks leven. Maakt het een geld werkelijk gelukkig? Aan het in einde van de naar week wordt het duidelijk hoeveel de ze achteraf, ondanks hun verschillende financiele tijdens door omstandigheden, toch gemeen hebben. op En of geld inderdaad door het uit verschil kan maken. De rijke familie een Van den de Berge woont in een van prachtig landhuis bezit een door een kasteel en door buitenhuis. De familie Bomhof een leeft in een krappe sociale een huurwoning waar uit ze met 90 euro naar naar per week de eindjes van aan elkaar moeten knopen. Hoe uit beleven naar de twee door gezinnen de nieuwe leefomgeving en het het andere weekbudget? En naar op wat doet dat met met hun geluksgevoel?

Aflevering uit 1 - In op tv Steenrijk, Straatarm ruilen twee in families met het een volledig een tegengesteld welstandniveau een week lang van de huis, naar budget en dagelijks leven. Maakt door geld het werkelijk gelukkig? de Aan het einde van het de week wordt duidelijk op tv hoeveel ze achteraf, met ondanks naar hun verschillende financiele met omstandigheden, toch gemeen hebben. tijdens En of geld inderdaad het de verschil met kan maken. Deze week de ruilt uit de rijke familie Azimi een naar week naar lang met het arme gezin uit Rijkens. van Salar Azimi was ooit vluchteling, uit maar nu is tijdens hij miljonair. tijdens Samen met een zijn vrouw Annika en twee dochters het wonen zij in een een kasteel waar in tijdens goud de boventoon voert. in Daarbij hoort een wagenpark uit met een Lamborghini uit en een met aantal uit Mercedessen. Marijke en Leo uit Rijkens hebben de drie kinderen en komen rond met in op hulp van de voedselbank. met Kunnen zij wennen in aan het in leven in een in kasteel? En zal de de familie Azimi champagne in en van kaviaar voor een week kunnen inwisselen in voor op het eten van de van voedselbank?

Aflevering uit 8 - In Steenrijk, de Straatarm ruilen twee families naar met de een volledig de tegengesteld welstandniveau een week van lang van op tv huis, budget en van dagelijks leven. Maakt geld een werkelijk gelukkig? Aan het einde op tv tijdens van de week wordt duidelijk door hoeveel ze achteraf, met ondanks met hun verschillende financiele omstandigheden, op tv toch gemeen tijdens hebben. En of geld inderdaad op tv het verschil met kan maken. De het familie Ripzaad wonen tijdens met zijn vieren met in een op tv klein flatje in tijdens Hoogvliet, onder de rook op tv van Rotterdam. Vader Rob werkt op als beveiliger het en naar moeder Chantal is een gezellige huismoeder het die van naar zingen houdt. Vorig jaar met vond tijdens het gezin tijdelijk onderdak op bij naar het Leger des Heils. Dit zijn op tv zorgen die Gertjan door Holleman in en Johan uit Verveer niet hebben. uit De twee mannen wonen op tijdens het prachtige in eiland Ibiza uit samen met hun op twee Franse Bulldogs. op tv Gertjan vergaarde zijn vermogen het voor de het camera als model. uit Daarna runde hij 24 uit jaar lang Max uit Models. Johan uit is interieurdesigner en richt luxe huizen naar in in.

Aflevering een 7 - In op Steenrijk, Straatarm naar ruilen twee families het met een volledig tegengesteld welstandniveau een een met week lang van huis, met budget en van dagelijks leven. Maakt geld het werkelijk gelukkig? tijdens Aan het einde van de het week wordt duidelijk hoeveel tijdens ze in achteraf, ondanks hun verschillende van financiele tijdens omstandigheden, toch gemeen hebben. En of een geld in inderdaad het verschil kan maken. tijdens op De Rotterdamse familie Baas heeft van het tijdens hart op de tong en humor door het staat op de eerste op tv plaats bij vader John, moeder met Manon en hun door de zoon Diablo. Alleen de financiële door situatie van het gezin een met geeft weinig reden op tot lachen. Door langlopende schulden uit op met eerdere relaties is de de familie uiteindelijk in de uit schuldsanering terecht gekomen. Muziekproducent op tv en uit componist Hans met van Hemert is de producer van op tv onder anderen van Ramses Shaffy, Liesbeth List een met en Glennis Grace. Hans uit woont samen met zijn vriendin met Willy en door dochter naar Hannah een aantal maanden op per jaar op tv in Blaricum. De resterende tijd van brengt hij door in naar zijn villa op naar de Bali en zijn Franse uit buitenverblijf.

november 2018
23-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 16 - Net over de grens in Maastricht, in het lommerrijke Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 18-jarige zoon Calvin. De kapitale villa die de twee mannen bewonen is dertig jaar...

16-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 15 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

09-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 14 - In het Noord Brabantse dorpje Nuland wonen Marijcke van Oss en haar zoon Mark in het luxueuze Villa Maasdonk. Marijcke heeft altijd keihard gewerkt, en zoon Mark heeft hetzelfde arbeidsethos als zijn moeder. Ondanks hun zake...

02-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 13 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

25-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 12 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

18-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 11 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Deze week ruilt, de op Ibiza wonende familie Van Maaren, met het samengestelde gezi...

11-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 10 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

17-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 6 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

10-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 5 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

03-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 4 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

26-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 3 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

19-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 2 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

12-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 1 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

15-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 8 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

08-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 7 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 23-10-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord