Programma gemist?

Seizoen tijdens 2 - Aflevering 11 door - Nederlandse realityshow. Deze week door ruilt de naar op naar Ibiza wonende familie Van de Maaren, met het van samengestelde gezin uit Jansen uit Vianen. tijdens Bernardus van Maaren van vergaarde zijn vermogen het in de autohandel. naar Samen met zijn vrouw de Nienke bouwde hij uit de zaak uit en runt met hij nu naar een bijzonder vastgoedproject in uit een uit achterstandswijk op Ibiza. Het samengestelde op gezin Jansen de woont in een volksbuurt op in uit Vianen. Door schulden uit tijdens het verleden moet de tijdens familie nu rondkomen tijdens van een tijdens krap weekbudget. op tv Hierdoor moet uit er vaak 'nee' gezegd worden met tegen de op kinderen.

Aflevering de 10 - van In Steenrijk, Straatarm ruilen twee met families met een van volledig tegengesteld het welstandniveau een week uit lang van van huis, budget en dagelijks leven. Maakt van geld werkelijk gelukkig? tijdens Aan het de einde uit van de week wordt de duidelijk hoeveel ze achteraf, van ondanks hun verschillende financiële op omstandigheden, van toch gemeen hebben. En of de geld inderdaad het naar verschil kan maken. uit de Barbara en Jolande genieten naar zoveel mogelijk van het luxe tijdens door leven. Dat doen ze door op tv onder andere overal ter in wereld op tv te golfen een en kunstveilingen te bezoeken. Bij het de familie Leiendecker stapelen op tv de geldzorgen op zich echter steeds in meer op. op tv Jan, Mira en hun in dochtertje Freya moeten rondkomen uit van door zeventig euro per met week.

Aflevering een 6 - In door Steenrijk, Straatarm ruilen twee families op met een van volledig tegengesteld een welstandniveau een op tv week lang van huis, budget en van dagelijks leven. Maakt uit geld werkelijk gelukkig? op Aan het einde uit uit van de week wordt door duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks op tv hun verschillende met financiele omstandigheden, toch de gemeen hebben. de En of geld een inderdaad het verschil een kan maken. De extravagante in levensgenieters Rogier en Frank door op wonen, met hun zo geliefde hond door ?Coco?, in uit een prachtige villa met in Saint naar Tropez. Ze leiden daar een een high class op tv leven en een zijn dol op champagne. Alleenstaande uit op tv moeder Sabine woont met haar op tv twee tijdens puberzonen en haar tijdens 4-jarige dochtertje in uit een portiekflat in Beverwijk. Zij moet naar elke week de puzzelen om rond te op komen, de laat staan dat er geld op tv over het is voor uitjes of een met de vakantie. Hoe zal de familie in Grob reageren wanneer zij door op tv in de luxe villa in van Saint door Tropez terecht komen? een Hoe gaan Frank tijdens en Rogier zich naar redden als ze niet meer elke uit dag uiteten het kunnen?

Aflevering 5 - de In van Steenrijk, Straatarm ruilen twee het families met het een volledig tegengesteld welstandniveau een tijdens week lang van van huis, budget een en dagelijks met leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? naar Aan het uit einde door van de week wordt van duidelijk hoeveel naar ze achteraf, ondanks hun van verschillende financiele omstandigheden, toch tijdens gemeen hebben. naar En of geld de inderdaad het verschil kan maken. door De alleenstaande vader, het Sander Groet, op tv heeft van zijn hobby op zijn werk een gemaakt en is eigenaar op van diverse bekende met clubs uit en festivals in op Nederland. Samen een met zijn zoontje uit Silven leidt hij een onbezorgd leven naar een in een penthouse uit aan het IJ de in Amsterdam. Sharon en door Daniel wonen met hun drie naar kinderen in een van sociale door huurwoning in de de volksbuurt van Amsterdam. Ondanks dat door zij tijdens maar 70 euro het per week op tv te besteden hebben, proberen ze door er wel altijd in het door beste van te maken. door In hoeverre wordt het op vrije leven tijdens van Sander en uit Silven beperkt een door het kleine budget? En de hoe een zal de familie Vreeken op tv reageren als in ze erachter komen de dat hun budget door vertienvoudigd is?

Aflevering in 4 - In in Steenrijk, Straatarm ruilen twee het families met de een volledig tegengesteld met welstandniveau een week lang het van uit huis, budget en een dagelijks leven. Maakt geld werkelijk naar gelukkig? Aan het van einde van de van week uit wordt duidelijk hoeveel met ze achteraf, ondanks hun verschillende financiele een omstandigheden, toch gemeen op hebben. En of door geld uit inderdaad het verschil kan uit maken. Samen met hun uit 3 kinderen wonen op tv Louis op en Anita een in een prachtige de villa midden in door de bossen van Baarn en naar hebben alles wat hun door hartje begeert. uit Frank en Petra met zijn tijdens ook heel gelukkig, maar hebben het een op niet zo breed. Zij een moeten elke maand in opnieuw alle eindjes aan de elkaar knopen een om rond te komen. de Wat tijdens doet het met het de familiegeluk van het gezin naar Kinsbergen wanneer zij met ieder dubbeltje moeten omdraaien uit en hun vrijstaande uit naar villa verruilen voor een flat? En van de hoe zal de zal de de familie naar Welsing de rijkdom ervaren waarin ze uit terecht een komen? Zal het in zorgen voor een meer geluk?

Aflevering uit 3 - In Steenrijk, uit Straatarm ruilen twee naar families de met een volledig tegengesteld welstandniveau een op week lang van door een huis, budget en dagelijks leven. van Maakt geld werkelijk tijdens gelukkig? Aan het einde uit met van de week wordt duidelijk naar hoeveel tijdens ze achteraf, ondanks hun verschillende financiele tijdens het omstandigheden, toch gemeen hebben. En of van geld uit inderdaad het door verschil kan maken. Deze week ruilt tijdens het welgestelde gezin het Van Binsbergen voor met een met week met het uit arme gezin het Pureveen. Bart Willem een en Roos hebben samen van met hun drie de kinderen een van welvarend leven. De oudste in zoon Damian heeft op tv zijn eigen DJ op tv studio aan huis en ook het van de jongste kinderen komen niets tekort. de Bij de familie door naar Pureveen ligt dat net iets op tv anders. Wilco werkt overdag uit op tv zeven dagen per week van en Sonja zorgt voor de op tv twee met kinderen en werkt s ?avonds. tijdens Hoe zal naar het voor tijdens Sonja en Wilco zijn van om een weekbudget een te hebben waar zij het met normaal gesproken een maand voor door moeten werken? met En zal Roos ondanks haar het door smetvrees deze ruil van huis en op budget aan de kunnen?

Aflevering 2 - uit op In Steenrijk, Straatarm ruilen tijdens twee families met naar een volledig uit tegengesteld welstandniveau een week een lang van huis, budget en naar dagelijks leven. Maakt door geld werkelijk op gelukkig? Aan het met einde naar van de week wordt op tv duidelijk hoeveel ze een achteraf, ondanks tijdens hun verschillende financiele omstandigheden, toch uit gemeen hebben. En een of op tv geld inderdaad het verschil van kan maken. De op rijke familie Van den naar Berge woont met in een het prachtig landhuis bezit een kasteel en op met buitenhuis. De familie Bomhof de leeft in een met krappe sociale huurwoning waar ze naar met 90 het euro per week de op tv eindjes aan op elkaar moeten knopen. in Hoe beleven de twee de gezinnen de de nieuwe leefomgeving uit en het andere weekbudget? En door wat uit doet dat met op tv hun geluksgevoel?

Aflevering een 1 - In Steenrijk, Straatarm in in ruilen twee families met een de volledig in tegengesteld welstandniveau een week lang van door huis, budget en de in dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? het Aan op tv het einde van de naar week wordt de duidelijk hoeveel een ze achteraf, ondanks hun verschillende de financiele omstandigheden, van toch gemeen hebben. En met of in geld inderdaad het verschil kan door maken. Deze week in ruilt de rijke familie door Azimi tijdens een week lang het met het arme gezin de Rijkens. Salar het Azimi was ooit vluchteling, maar de tijdens nu is hij tijdens miljonair. Samen met zijn vrouw met Annika en twee van dochters wonen zij met in de een kasteel waar goud de de boventoon voert. uit Daarbij door hoort een wagenpark met een de Lamborghini en naar een aantal Mercedessen. het Marijke en Leo Rijkens hebben door van drie kinderen en komen rond met met hulp van de met voedselbank. Kunnen zij een wennen aan het het in leven in een kasteel? En met een zal de familie Azimi een champagne en met kaviaar voor een week op kunnen inwisselen voor het tijdens eten van de op tv voedselbank?

Aflevering uit 8 - In Steenrijk, op Straatarm ruilen op tv twee families met een volledig naar tegengesteld welstandniveau een tijdens week lang van uit op tv huis, budget en op dagelijks leven. Maakt geld werkelijk op tv gelukkig? Aan het de einde van de op week wordt duidelijk van hoeveel ze achteraf, ondanks met hun verschillende financiele een omstandigheden, toch gemeen een hebben. En of op geld de inderdaad het verschil de kan maken. De familie uit Ripzaad wonen met van zijn tijdens vieren in een klein flatje in met Hoogvliet, onder van de rook van in Rotterdam. Vader Rob werkt op als beveiliger in en de moeder Chantal is tijdens een gezellige huismoeder die uit van zingen houdt. Vorig een jaar in vond het gezin tijdelijk onderdak bij van uit het Leger des Heils. Dit uit zijn zorgen die de Gertjan tijdens Holleman en Johan het Verveer niet hebben. naar De twee mannen wonen door op het prachtige eiland Ibiza in met samen met hun twee Franse op Bulldogs. een Gertjan vergaarde zijn vermogen naar voor de camera als model. uit Daarna runde hij door 24 de jaar lang Max Models. op Johan is interieurdesigner naar en richt naar luxe huizen uit in.

Aflevering 7 door - In tijdens Steenrijk, Straatarm ruilen twee families het het met een volledig uit tegengesteld welstandniveau een week in lang van huis, naar budget en met dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? op tv Aan het het einde uit van de week wordt de duidelijk hoeveel ze uit achteraf, ondanks hun verschillende financiele op tv omstandigheden, met toch gemeen hebben. En een of op geld inderdaad het verschil de kan maken. De op tv Rotterdamse familie Baas heeft tijdens het hart op de door de tong en humor staat een op de eerste plaats een bij vader John, moeder op tv de Manon en hun de zoon Diablo. Alleen de financiële het situatie van het gezin door geeft weinig de reden tot uit lachen. Door langlopende door schulden uit eerdere op relaties is de familie uit uiteindelijk in de op tv schuldsanering in terecht gekomen. Muziekproducent op en componist Hans uit van Hemert is de producer met van onder anderen de Ramses Shaffy, het Liesbeth List door en Glennis Grace. Hans woont samen door uit met zijn vriendin Willy de en dochter van Hannah een aantal maanden de per jaar naar in Blaricum. De met resterende tijd brengt hij op door in zijn het villa op Bali van en zijn Franse op tv buitenverblijf.

Aflevering uit 6 - In door Steenrijk, Straatarm ruilen twee van families met een op tv volledig tegengesteld welstandniveau een op van week lang van tijdens huis, budget en dagelijks leven. tijdens Maakt de geld werkelijk gelukkig? Aan het een einde van de week naar wordt duidelijk op hoeveel ze achteraf, ondanks tijdens op tv hun verschillende financiele uit omstandigheden, toch gemeen met hebben. En of een geld inderdaad het verschil met kan maken. Kledingontwerpster Freya een Poppe richt op de haar 20e haar het eigen kledingmerk op. naar Nu, ruim zes uit jaar later is op tv het suikerzoete kledinglabel niet van op meer weg te denken van de op Belgische markt de en vindt ook de online de collectie gretig tijdens aftrek. Jonas een Soto vergaarde zijn vermogen op met in het ontwerpen van zitkubussen met door sushi-, een aardbei- en het clubsandwich-print. De opvallende in meubelstukken worden wereldwijd verslonden. Het leven door van het door Belgische met stel staat in schril contrast door met het leven van van tijdens de Roosendaalse familie Deibel. De familie op op tv kwam in de het schuldsanering terecht en moet op nu, samen met dochters Layla het en Elyfe, rondkomen naar van 70 euro door per in week.

Aflevering 5 - een In Steenrijk, Straatarm het naar ruilen twee families tijdens met een volledig tegengesteld op welstandniveau een week door lang van huis, budget en met uit dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? door door Aan het einde van de in week het wordt duidelijk hoeveel ze op tv achteraf, ondanks hun verschillende financiele met omstandigheden, toch gemeen van hebben. naar En of een geld inderdaad het in verschil kan maken. Het van eigenzinnige fashionduo Alice Zegerius uit en Michael Overdiek de runt het een mode-imperium Beverly naar Beethoven. Met haar een sensationele verkooptechnieken praat Alice jong met en oud tijdens in een tijdens panterjumpsuit of een tijgerlegging uit in Ibiza-style. Deze kleding op is op niet terug te in vinden in de kast van de in uit familie van der Waal. Hun de budget op tv biedt geen ruimte om flink naar te shoppen. een Het gezin is al blij op als ze met naar hun het paar tientjes het einde van van de week met halen.

Aflevering 4 - op In Steenrijk, Straatarm met ruilen in twee families met een volledig in tegengesteld met welstandniveau een week lang van met huis, budget en tijdens dagelijks leven. het Maakt geld werkelijk van gelukkig? Aan het einde op uit van de week wordt duidelijk hoeveel de ze achteraf, ondanks op tv hun op verschillende financiele omstandigheden, toch in gemeen hebben. En of een geld inderdaad het van een verschil kan maken. De op tv Koningin van de de vechtscheiding wordt ze genoemd, topadvocate van door Conchita van Rooij. De man die door uit de wulpse advocate een naar aantal jaren een geleden wist te temmen is kunsthandelaar in Thim Muskee. Muskee naar uit werd vermogend met met de handel in moderne de kunst. De familie Kamminga in uit Veendam heeft in geen op tv geld om kunst aan op tv te schaffen. Vader met Herwin is in al heel gelukkig als hij zijn uit gezin kan een voorzien van de door eerste levensbehoeften. De gezondheid op van moeder Femke op tv laat het de helaas niet meer het toe om met te werken. Een paar jaar het geleden in kreeg Femke het de diagnose MS.

Aflevering op 3 - In Steenrijk, Straatarm op tv ruilen twee families tijdens met een een volledig tegengesteld welstandniveau een in week lang het van huis, tijdens budget en op tv dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? het van Aan het einde van met de week wordt naar duidelijk hoeveel ze achteraf, in ondanks hun verschillende met financiele omstandigheden, toch gemeen met hebben. En de of naar geld inderdaad het door verschil kan maken. Ronald en Christianne met van den Broek op op verdient hun vermogen met het het organiseren uit van auto-evenementen door heel uit Nederland en naar met matchmaking van zeer exclusieve door auto's. De door kinderen komen niks op te kort. De familie op van der op Put uit Etten-Leur uit heeft een hele uit andere associatie op met auto's. Moeder de Jessica kreeg op haar een 19e een auto-ongeluk de en leeft nog naar dagelijks op met de gevolgen van die verschrikkelijke met gebeurtenis. Maar in het door gezin zet niet naar bij de pakken neer en ze een zijn ondanks een op krap weekbudget van op tv een paar op tv tientjes, zielsgelukkig met door elkaar.

Aflevering 2 - op tv In Steenrijk, van Straatarm ruilen twee een families met met een volledig van tegengesteld welstandniveau een week lang van de huis, budget op tv en dagelijks leven. van Maakt van geld werkelijk gelukkig? door Aan het einde van de week tijdens wordt duidelijk in hoeveel uit ze achteraf, ondanks hun verschillende op tv financiele omstandigheden, op tv toch gemeen hebben. naar En of op tv geld inderdaad het verschil kan uit maken. in Zwitserland is ook dit jaar in weer van uitgeroepen tot duurste tijdens land ter wereld. En in het dit in land staat de de luxueuze villa van een Dennis en Fabiana Vonk. Het op huis aan de het meer is slechts een op van de door drie villa's op tv die de Vonks een bezitten. Dennis vergaarde zijn uit fortuin tijdens in de autohandel en een is nu op tv exclusief Maseratidealer en verdient een naar vermogen. Een vermogen in waarvan de familie tijdens Rikkert uit Apeldoorn alleen het tijdens maar kan dromen. Het tijdens gezin woont in tijdens een sociale door huurwoning in Apeldoorn. Door een naar dramatische van gebeurtenis in het verleden tijdens raakte Agnes arbeidsongeschikt. tijdens Ondanks de 6-daagse met werkweek van Thimo komt het op gezin tijdens nauwelijks rond.

september 2018
18-09-2018 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Nederlandse realityshow. Deze week ruilt de op Ibiza wonende familie Van Maaren, met het samengestelde gezin Jansen uit Vianen. Bernardus van Maaren vergaarde zijn vermogen in de autohandel. Samen met zijn vrouw...

11-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 10 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

17-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 6 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

10-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 5 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

03-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 4 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

26-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 3 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

19-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 2 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

12-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 1 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

15-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 8 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

08-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 7 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

01-05-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 6 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

24-04-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 5 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

17-04-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 4 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

10-04-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 3 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

03-04-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 2 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord