Programma gemist?

In Steenrijk, Straatarm een ruilen op twee families een met een volledig tegengesteld naar welstandniveau een het week lang van huis, budget een en dagelijks leven. naar Maakt op tv geld werkelijk gelukkig? Aan het einde door van de met week wordt op tv duidelijk hoeveel ze in achteraf, ondanks met hun verschillende financiele omstandigheden, toch het gemeen hebben. En uit of naar geld inderdaad het verschil kan maken. met De een extravagante levensgenieters de Rogier en Frank wonen, met hun door zo geliefde een hond ?Coco?, in een uit het prachtige villa in Saint tijdens Tropez. Ze leiden daar een een high class op leven en zijn naar dol in op champagne. Alleenstaande moeder Sabine op tv woont met in haar twee puberzonen op en haar 4-jarige dochtertje in van met een portiekflat in Beverwijk. uit Zij moet in elke week puzzelen om rond een te komen, laat een staan dat uit er geld over is een voor in uitjes of een vakantie. van Hoe zal de een familie Grob reageren wanneer het zij uit in de luxe villa in Saint een Tropez een terecht komen? Hoe gaan tijdens Frank en Rogier zich uit met redden als ze op niet meer elke dag uiteten op kunnen?

In het Steenrijk, Straatarm ruilen twee het families met een volledig op tv tegengesteld welstandniveau op tv een week lang van van huis, op tv budget en dagelijks het leven. Maakt geld tijdens werkelijk gelukkig? Aan het van einde van de de week wordt duidelijk hoeveel door naar ze achteraf, ondanks hun verschillende financiele van omstandigheden, toch gemeen naar hebben. En een of geld het inderdaad het verschil kan maken. op naar De alleenstaande vader, Sander met Groet, heeft het van zijn hobby in zijn werk gemaakt en is eigenaar een van in diverse bekende clubs en op festivals van in Nederland. Samen met zijn met zoontje Silven leidt met hij een onbezorgd op tv leven in de een penthouse in aan het IJ in Amsterdam. Sharon de en Daniel wonen in met het hun drie in kinderen in een sociale huurwoning uit in de van volksbuurt van Amsterdam. een Ondanks dat zij maar 70 tijdens euro per tijdens week te een besteden hebben, naar proberen ze er wel altijd het van beste van te de maken. op In hoeverre wordt het van vrije leven naar van Sander en Silven tijdens beperkt door het het kleine budget? En hoe tijdens zal de familie met Vreeken reageren uit als ze erachter uit komen dat hun uit budget vertienvoudigd naar is?

In op tv Steenrijk, Straatarm ruilen naar twee families met de een volledig tegengesteld welstandniveau een door week de lang van huis, budget in en dagelijks leven. Maakt van geld een werkelijk gelukkig? Aan het einde op tv van de uit week wordt het duidelijk hoeveel ze met achteraf, ondanks van hun verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen door hebben. op En of geld inderdaad het een verschil een kan maken. Samen met hun tijdens 3 kinderen met wonen van Louis en Anita in de een prachtige villa midden met in met de bossen van Baarn en het hebben alles van wat hun hartje begeert. in Frank in en Petra zijn ook met heel gelukkig, met maar hebben het op niet zo breed. Zij in moeten elke maand opnieuw alle uit tijdens eindjes aan elkaar knopen om rond in te komen. Wat naar doet het met met op tv het familiegeluk van het gezin Kinsbergen met wanneer het zij ieder uit dubbeltje moeten omdraaien en hun vrijstaande naar villa naar verruilen voor een flat? door En hoe zal naar de in zal de familie op Welsing de rijkdom ervaren naar waarin ze naar terecht komen? Zal het zorgen voor op meer in geluk?

In de Steenrijk, Straatarm ruilen twee families een met een volledig naar tegengesteld welstandniveau naar een door week lang van huis, budget door en dagelijks leven. door Maakt met geld werkelijk gelukkig? Aan het op tv einde van de tijdens week wordt duidelijk uit hoeveel ze achteraf, ondanks op hun verschillende een financiele omstandigheden, toch gemeen het in hebben. En of geld inderdaad op het verschil kan door maken. Deze week ruilt een een het welgestelde gezin Van Binsbergen van voor een een week met het arme gezin door Pureveen. de Bart Willem en Roos uit hebben samen van met hun drie kinderen een tijdens welvarend leven. een De oudste door zoon Damian heeft zijn tijdens eigen DJ het studio aan huis en van ook de jongste tijdens kinderen komen niets tekort. op Bij de van familie Pureveen op tv ligt dat net uit iets anders. tijdens Wilco werkt overdag op tv zeven dagen per week een en Sonja in zorgt voor de uit twee kinderen en werkt tijdens s ?avonds. Hoe zal van het tijdens voor Sonja en Wilco de zijn om een weekbudget te het hebben uit waar zij naar normaal gesproken een van maand voor moeten werken? En van zal Roos ondanks haar tijdens smetvrees deze ruil de van huis en op tv budget aan de kunnen?

In Steenrijk, tijdens Straatarm ruilen twee families de met met een volledig op tegengesteld welstandniveau een week op lang van huis, budget en op tv met dagelijks leven. Maakt geld op tv werkelijk gelukkig? Aan het van einde van de op tv week wordt duidelijk in hoeveel ze achteraf, tijdens ondanks hun verschillende financiele van omstandigheden, toch gemeen tijdens hebben. in En of geld op tv inderdaad het verschil kan maken. door De op rijke familie Van den Berge met woont in uit een prachtig landhuis van bezit naar een kasteel en buitenhuis. De op familie Bomhof uit leeft in naar een krappe sociale huurwoning tijdens waar ze van met 90 euro per week op de eindjes aan elkaar op moeten het knopen. Hoe beleven tijdens de twee van gezinnen de nieuwe leefomgeving een en het andere tijdens weekbudget? En wat doet dat met een met hun geluksgevoel?

In uit het nieuwe programma in Steenrijk, Straatarm ruilen een rijk een met en een arm gezin een uit week uit lang van huis, bestedingsbudget en tijdens leven. Zou geld gelukkig van maken? In het dit op tv sociale experiment dat in Engeland onder een de titel van Rich House, de Poor House wekelijks uit bijna 2,5 miljoen kijkers trok, op tv met wordt duidelijk hoe het is door om uit ineens rijk te tijdens zijn of juist krap bij kas uit te zitten. In van de eerste aflevering op ruilt de rijke de familie Azimi een naar week een lang met met het arme gezin Rijkens. Salar Azimi op was ooit vluchteling tijdens maar nu op is hij miljonair. Samen tijdens op tv met zijn vrouw Annika en twee de dochters wonen op zij een in een kasteel de waar goud de boventoon voert. uit Daarbij met hoort een naar wagenpark met een Lamborghini op en een de aantal Mercedessen. Marijke en Leo het Rijkens op tv hebben drie kinderen en komen in rond tijdens met hulp van de uit voedselbank. Kunnen zij wennen aan van het leven in naar een van kasteel? En het zal de familie Azimi champagne een en kaviaar voor op een tijdens week kunnen inwisselen met voor het eten van uit de het voedselbank?

december 2017
04-10-2017 20:30

Aflevering 6

Steenrijk, straatarm - Aflevering 6

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

27-09-2017 20:30

Aflevering 5

Steenrijk, straatarm - Aflevering 5

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

20-09-2017 20:30

Aflevering 4

Steenrijk, straatarm - Aflevering 4

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

13-09-2017 20:30

Aflevering 3

Steenrijk, straatarm - Aflevering 3

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

06-09-2017 20:30

Aflevering 2

Steenrijk, straatarm - Aflevering 2

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

30-08-2017 20:30

Nieuw: Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Nieuw: Steenrijk, Straatarm

In het nieuwe programma Steenrijk, Straatarm ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit sociale experiment dat in Engeland onder de titel Rich House, Poor House wekeli...

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord