Programma gemist?

In de Steenrijk, Straatarm ruilen twee families het met een volledig op tegengesteld welstandniveau een met week lang met van huis, de budget en met dagelijks leven. Maakt geld een werkelijk gelukkig? Aan het het einde naar van de week wordt op duidelijk hoeveel het ze achteraf, ondanks een hun verschillende financiele omstandigheden, toch in gemeen hebben. En met of geld op tv inderdaad het verschil kan van maken. De op extravagante levensgenieters Rogier en op Frank wonen, met met hun zo een geliefde hond ?Coco?, uit in een prachtige met villa in Saint Tropez. Ze op tv op leiden daar een high class van leven en zijn met dol op champagne. de Alleenstaande moeder Sabine naar woont met tijdens haar twee een puberzonen en haar in 4-jarige dochtertje in een portiekflat een in Beverwijk. Zij moet tijdens elke week een puzzelen om rond te op tv komen, door laat staan dat er geld een over op is voor het uitjes of een vakantie. uit Hoe zal de familie door Grob naar reageren wanneer zij in de luxe tijdens uit villa in Saint Tropez terecht een komen? Hoe gaan Frank een en Rogier zich van redden als ze door niet van meer elke dag uiteten uit kunnen?

In tijdens Steenrijk, Straatarm ruilen met twee families met in een volledig tegengesteld een welstandniveau een week lang op tv van huis, het budget en dagelijks leven. Maakt van geld een werkelijk gelukkig? Aan het de einde de van de week wordt naar duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks op hun verschillende financiele de uit omstandigheden, toch gemeen hebben. een En of geld van inderdaad het op tv verschil kan maken. met De alleenstaande vader, op tv Sander Groet, heeft van zijn in hobby zijn werk gemaakt door en het is eigenaar van uit diverse bekende clubs en festivals tijdens in in Nederland. Samen met zijn zoontje van tijdens Silven leidt hij een onbezorgd door leven in een naar penthouse aan het IJ uit door in Amsterdam. Sharon in en Daniel wonen met hun drie de in kinderen in een met sociale huurwoning in de naar volksbuurt van door Amsterdam. Ondanks dat zij maar het 70 euro per tijdens week te de besteden hebben, proberen uit ze er wel door altijd het naar beste van te tijdens maken. In hoeverre wordt door het vrije leven van Sander uit op tv en Silven beperkt door het op kleine budget? En het hoe zal de een familie een Vreeken reageren als een ze erachter komen dat hun budget een vertienvoudigd op is?

In Steenrijk, tijdens Straatarm het ruilen twee families met het een volledig tegengesteld op tv welstandniveau een de week lang van huis, tijdens budget en naar dagelijks leven. Maakt het geld werkelijk gelukkig? Aan met het einde met van de week wordt duidelijk hoeveel tijdens ze achteraf, uit ondanks de hun verschillende financiele omstandigheden, naar toch gemeen hebben. En of door geld inderdaad het naar verschil kan in maken. Samen de met hun 3 kinderen wonen uit Louis en een Anita in door een prachtige villa midden tijdens in de bossen met van Baarn en naar hebben alles wat een hun hartje uit begeert. Frank de en Petra zijn ook heel gelukkig, door maar hebben het van niet op zo breed. naar Zij moeten elke maand opnieuw van alle eindjes een aan elkaar knopen om naar rond te komen. op tv Wat doet het met tijdens de het familiegeluk van het gezin van Kinsbergen wanneer het zij ieder dubbeltje moeten omdraaien op tv van en hun vrijstaande villa tijdens verruilen voor op een flat? En hoe zal met de zal de familie tijdens Welsing de rijkdom het ervaren op waarin ze terecht van komen? Zal een het zorgen voor meer van geluk?

In in Steenrijk, Straatarm ruilen twee met families met een volledig naar tegengesteld van welstandniveau een week lang van tijdens met huis, budget en dagelijks leven. het Maakt geld naar werkelijk gelukkig? Aan naar het einde van naar de week wordt duidelijk met hoeveel het ze achteraf, ondanks hun de verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen naar hebben. En of op geld inderdaad het in verschil kan een maken. van Deze week ruilt het welgestelde gezin een Van Binsbergen uit voor een week met op het arme uit gezin Pureveen. Bart Willem een en Roos hebben op tv samen met hun tijdens drie kinderen een met welvarend een leven. De oudste met zoon Damian van heeft zijn eigen DJ studio op aan in huis en ook op de jongste kinderen komen niets tekort. een Bij de familie het met Pureveen ligt dat net iets anders. van Wilco naar werkt overdag zeven dagen naar per week met en Sonja het zorgt voor de twee kinderen op en van werkt s ?avonds. Hoe zal naar het voor Sonja in en Wilco zijn het om een weekbudget te een hebben waar zij tijdens van normaal gesproken een maand door voor moeten werken? met En zal Roos ondanks haar op tv smetvrees deze met ruil van naar huis en budget van aan kunnen?

In de Steenrijk, Straatarm ruilen twee het families met naar een volledig tegengesteld het welstandniveau een week het lang van op huis, budget en dagelijks in leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? op tv Aan het einde in van een de week wordt duidelijk op hoeveel ze achteraf, in ondanks op tv hun verschillende financiele omstandigheden, toch naar gemeen hebben. En of met geld inderdaad op het verschil kan met maken. De rijke door familie Van met den Berge woont in uit een in prachtig landhuis bezit een kasteel uit en de buitenhuis. De familie Bomhof leeft uit in een op krappe sociale huurwoning uit waar ze met 90 euro met in per week de eindjes aan tijdens elkaar moeten knopen. de Hoe beleven met de twee gezinnen de de nieuwe leefomgeving en het met met andere weekbudget? En wat doet dat tijdens met naar hun geluksgevoel?

In een het nieuwe programma Steenrijk, Straatarm in van ruilen een rijk en van een arm van gezin een week op lang van huis, bestedingsbudget en naar leven. Zou geld gelukkig door maken? In dit van sociale op experiment dat in Engeland het onder de titel Rich een House, Poor de House wekelijks bijna 2,5 op tv miljoen kijkers tijdens trok, wordt uit duidelijk hoe het is tijdens om ineens rijk op tv te zijn of juist met de krap bij kas op tv te zitten. In de tijdens eerste aflevering ruilt de rijke op tv familie Azimi in een week op lang met het arme op gezin Rijkens. Salar Azimi in was op ooit vluchteling op tv maar nu is hij met miljonair. Samen met tijdens zijn vrouw Annika en van twee dochters wonen zij tijdens in een kasteel met tijdens waar goud de door boventoon voert. op Daarbij hoort een wagenpark met een het Lamborghini uit en een aantal Mercedessen. Marijke de en Leo Rijkens de met hebben drie kinderen en komen rond de met hulp de van het de voedselbank. Kunnen zij door wennen aan het tijdens leven in een in kasteel? En het zal de familie Azimi het champagne en kaviaar voor tijdens naar een week kunnen inwisselen voor van het eten uit van de tijdens voedselbank?

oktober 2017
04-10-2017 20:30

Aflevering 6

Steenrijk, straatarm - Aflevering 6

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

27-09-2017 20:30

Aflevering 5

Steenrijk, straatarm - Aflevering 5

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

20-09-2017 20:30

Aflevering 4

Steenrijk, straatarm - Aflevering 4

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

13-09-2017 20:30

Aflevering 3

Steenrijk, straatarm - Aflevering 3

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

06-09-2017 20:30

Aflevering 2

Steenrijk, straatarm - Aflevering 2

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondan...

30-08-2017 20:30

Nieuw: Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Nieuw: Steenrijk, Straatarm

In het nieuwe programma Steenrijk, Straatarm ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit sociale experiment dat in Engeland onder de titel Rich House, Poor House wekeli...

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord