Programma gemist?

Seizoen op 3 - Aflevering 9 - op Nederlandse op realityreeks. Deze week ruilt tijdens de van origine Gooische van Annekee door met haar man Reinoud en van dochter Anne-Fleur met de een familie met van Egmond bestaande uit moeder in Saskia, het puberdochter Zoë en de 11-jarige uit met Tycho. Saskia is volledig afgekeurd vanwege in de diagnose MS, het dus moet het uit naar gezin rondkomen van een uit krap weekbudget. op tv Om antwoord te uit vinden op de vraag tijdens of geld door gelukkig maakt, mag de in familie van Egmond in de de droomvilla in van Annekee en in Reinoud aan de naar Portugese kust vertoeven. En op tv de Van Dalens proberen een hun draai te op van vinden in het Gelderse op tv dorpje Epse.

Vanaf vanavond zijn het elke de maandag om 20:30 uur nieuwe een afleveringen te zien met van Steenrijk, Straatarm. het In in dit programma ruilen een een rijk de en een arm gezin een week door lang op tv van huis, bestedingsbudget en met leven. Zou naar geld gelukkig maken? In dit tijdens sociale het experiment wordt duidelijk op hoe het het is om ineens rijk te uit zijn of juist krap op bij kas te in zitten. Deze het week ruilt autohandelaar uit Sam van Dalen met samen met zijn vrouw met Sanne en hun twee met een dochters met de op tv minder welvarende familie in Swertz.

Aflevering 7 - van Lukt van het Bianca & Ruud om op tv een week te op tv leven uit van een voedselbankpakket? En uit kan de de familie van der Laan nu op tv eindelijk van onbezorgd genieten uit van alle luxe om zich de heen?

Aflevering 6 met - Sascha naar en Jamie hebben veel op met elkaar gemeen, in naar tegenstelling tot een hun levensstijl. de Jamie is naar op dit moment een op tv gelukkige alleenstaande op tv moeder en geniet volop de met haar uit zoontje London van het luxe uit leven. Sascha een is een alleenstaande moeder tijdens van twee kinderen, tijdens Lara naar en Luuk. Na met het vertrek van haar ex bleef in Sascha door met lege een handen achter en tijdens raakte ze haar baan het en woning op tv kwijt.

Aflevering het 3 - Deze van week verruilen de welgestelde op hoteliers uit Lorenzo & Gaston hun Leidse grachtenpand het op voor de sociale huurwoning van van de op tv familie Te Winkel uit tijdens Zelhem.

Aflevering in 2 - Deze week verruilen naar de in welgestelde Aaldertjes uit Capelle in aan de de IJssel hun luxe nieuwbouwhuis voor door op de sociale huurflat van het de familie Wijmans de in Vlaardingen.

Aflevering 1 - tijdens door Wat gebeurt er op tv als rijke- en arme op gezinnen een week ruilen van van op huis, budget én leven? In een de speciale het kerstaflevering van de tijdens kijkcijferhit Steenrijk, Straatarm gaan rijk tijdens én arm in deze naar confrontatie aan. In deze uit decemberaflevering verruilen societykoppel met Frans de het Kok en zijn vrouw in Maria Marcus het naar chique Baarle Nassau tijdens voor de sociale huurwoning uit van moeder en dochters door Nolten naar in Zwolle. Lukt het uit de dames Nolten om, het zo met vlak voor van kerst, hun zorgen even uit te vergeten?

Aflevering 16 met - Net het over de grens in van Maastricht, in het een lommerrijke in Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de excentrieke het ondernemer Jan naar Kriekels samen met zijn een 18-jarige zoon Calvin. naar in De kapitale villa die de een twee mannen bewonen in is dertig naar jaar geleden door de Jan ontworpen tijdens én opgebouwd. Op van de 700 vierkante meter het in Diepenbeek in heeft Jan zijn eigen op tv paradijs gecreëerd! In een in gezellige de volksbuurt in Breda naar leeft de familie Heuvels. In de het sociale tijdens huurhuis wonen vader Pascal, moeder met Cindy, uit zoon Dyaden en dochter van Divinnety samen met uit hond Nouna en poes een Shiva. uit Cindy en Pascal hebben in geldzorgen die ze hebben tijdens meegenomen uit uit hun verleden. Cindy gaat door met op haar 16e samenwonen door en blijft uiteindelijk alleen achter uit met de hoge schulden. Pascal moet op tv na zijn scheiding zijn de huis van gedwongen verkopen van en houdt hier een restschuld van uit 60.000 uit euro aan op tv over.

Aflevering 15 - van In Steenrijk, Straatarm de ruilen twee families een uit met een volledig tegengesteld welstandniveau een de week lang van tijdens huis, budget en in dagelijks leven. tijdens Maakt geld het werkelijk gelukkig? Aan het op einde van door de week wordt duidelijk hoeveel de het ze achteraf, ondanks hun verschillende met financiële de omstandigheden, toch gemeen het hebben. En of door geld inderdaad het met verschil kan maken. Deze in week verruilen autohandelaar Dick Stokman van tijdens en zijn vriendin Mariette op Verhees hun door huis in het naar Noord Hollandse De Kwakel voor de met sociale huurflat door van de familie Tercan van in Naaldwijk. naar Dick en in Mariette hebben in De uit Kwakel tijdens hun knusse maar luxueuze het droomhuis gecreëerd. Als ze daar uit niet de zijn, verblijven ze van op Ibiza of op tv bezoeken ze van een andere exotische bestemming. naar Een luxe de die de familie Tercan niet kent. met op In de kleine met sociale huurflat moeten op tv vader Tarik, moeder Michelle en in dochters een Dilara, Demi & zoon met Arda rondkomen naar van een weekbudget van een tachtig euro. Extraatjes zitten er in voor van de Tercan's door niet in.

Aflevering tijdens 14 - tijdens In het Noord Brabantse dorpje Nuland in wonen Marijcke met van Oss en haar uit zoon Mark de in het met luxueuze Villa Maasdonk. op tv Marijcke heeft door altijd keihard gewerkt, en zoon van Mark heeft hetzelfde naar arbeidsethos als zijn moeder. van Ondanks de hun zakelijke successen is uit het de leven van Marijcke in en Mark getekend door verlies. Marijcke door verloor haar van man Martin en haar door twee kinderen Martijn uit door en Tamara. Het leven in van de familie Witjes tijdens uit Didam is naar ook getekend. Vader door Silvio en zoon naar Liam hebben op het 22Q11-syndroom. Zoon Liam heeft het het syndroom in tijdens de een veel zwaardere vorm, waardoor in zijn met leven al meerdere keren aan een naar het zijden draadje hing. Lukt het in de Witjes hun zorgen de even in thuis te laten als met ze hun intrek nemen in in naar Villa Maasdonk? van En houden moeder in en zoon van Oss het het met elkaar uit nu op ze uit niet keihard hoeven te in werken?

Aflevering uit 13 - In Steenrijk, Straatarm de van ruilen twee families op met een volledig tegengesteld met welstandniveau een week lang van uit in huis, budget en dagelijks leven. uit Maakt geld werkelijk gelukkig? een Aan het op tv einde van de naar week wordt duidelijk tijdens hoeveel ze achteraf, het ondanks in hun verschillende financiële op omstandigheden, toch gemeen hebben. naar En of op tv geld inderdaad het verschil kan het maken. Na een door succesvolle carrière in de met salesindustrie volgt tijdens Jack zijn hart en door stort hij zich op tv op de door kunsten. Inmiddels hangt in Jack's Art wereldwijd in in de galerijen. Jacks een vriendin Betty op werkt in de van medische hoek uit en runt van daarnaast een goedlopende bed & een breakfast. Samen genieten ze van van al het de moois het dat het leven te bieden door heeft. door Van ritjes in de op gitzwarte naar Mustang tot diners waar dan van ook ter met wereld. De familie van de Heeswijk in uit Lelystad kan niet ongelimiteerd door spenderen. Door de op crisis een is de familie in de op tv financiële een ellende terecht gekomen. Het uit verliezen van een baan, een dwong de familie een uiteindelijk tot de met verkoop van van hun huis.

Aflevering met 12 - naar In Steenrijk, Straatarm ruilen twee naar families met een volledig het tegengesteld welstandniveau de een week op tv lang van huis, budget en van op dagelijks leven. Maakt geld werkelijk van gelukkig? met Aan het einde van van de week wordt duidelijk naar hoeveel ze achteraf, ondanks in in hun verschillende financiële het omstandigheden, toch gemeen hebben. En op of geld op inderdaad het verschil door kan maken.

Aflevering uit 11 - In Steenrijk, Straatarm een ruilen het twee families met een volledig uit tegengesteld naar welstandniveau een de week lang van huis, budget en uit het dagelijks leven. Deze week ruilt, op de op Ibiza wonende tijdens familie Van een Maaren, met het samengestelde door gezin Jansen uit op tv Vianen. Bernardus van een Maaren vergaarde op tv zijn vermogen een in de autohandel. Samen met uit van zijn vrouw Nienke bouwde hij de op zaak uit en uit runt hij op tv nu een bijzonder tijdens vastgoedproject in door een achterstandswijk op Ibiza. Het met samengestelde de gezin Jansen woont in een uit volksbuurt op tv in Vianen. Door tijdens schulden uit het verleden moet met uit de familie nu rondkomen van een op krap weekbudget. tijdens Hierdoor moet met er vaak 'nee' gezegd tijdens worden tegen de door kinderen. Grote uit wens van moeder Diana is met om eindelijk een die naar felbegeerde voetbalschoenen voor haar van zoon te kunnen kopen. Hoe een uit gaan de Jansens reageren naar als ze opeens het uit maandsalaris van het vader Davey in één door week mogen uitgeven? de En lukt het de tijdens rasondernemers Van Maaren tijdens om één een week op niet te werken?

Aflevering door 10 - In Steenrijk, op tv Straatarm ruilen twee van families met van een volledig tegengesteld welstandniveau een op tv week een lang van huis, het budget en dagelijks leven. Maakt de geld werkelijk gelukkig? met Aan het einde tijdens van de week van in wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks in hun verschillende financiële door een omstandigheden, toch gemeen hebben. van En of geld inderdaad van het van verschil kan maken. Barbara en uit Jolande genieten zoveel mogelijk in op tv van het luxe leven. Dat doen uit ze door op onder andere overal ter op tv wereld in te golfen het en kunstveilingen te bezoeken. Bij de de het familie Leiendecker stapelen de geldzorgen zich de op echter steeds meer tijdens op. Jan, Mira en hun door dochtertje naar Freya moeten rondkomen met van zeventig euro op tv per week.

Aflevering naar 6 - In Steenrijk, op Straatarm de ruilen twee families in met een volledig tegengesteld het welstandniveau een week lang van door op tv huis, budget en van dagelijks leven. Maakt geld uit werkelijk gelukkig? Aan het tijdens einde van de week naar wordt duidelijk een hoeveel ze achteraf, ondanks het hun met verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen een hebben. En op of geld op tv inderdaad het tijdens verschil kan maken. De extravagante de levensgenieters Rogier een en Frank de wonen, met hun zo geliefde een hond ?Coco?, in een een prachtige naar villa in Saint met Tropez. Ze uit leiden daar een high class naar leven op tv en zijn dol op tijdens champagne. Alleenstaande tijdens moeder Sabine woont naar met haar twee naar puberzonen en haar 4-jarige van dochtertje in een portiekflat in door op Beverwijk. Zij moet elke week met puzzelen om rond door te in komen, laat staan dat er geld door over de is voor uitjes of door een vakantie. op Hoe zal de met familie Grob in reageren wanneer zij in de de luxe op villa in Saint Tropez terecht komen? door Hoe met gaan Frank en Rogier op zich redden als ze op niet meer elke door dag door uiteten kunnen?

april 2019
22-04-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Nederlandse realityreeks. Deze week ruilt de van origine Gooische Annekee met haar man Reinoud en dochter Anne-Fleur met de familie van Egmond bestaande uit moeder Saskia, puberdochter Zoë en de 11-jarige Tycho. ...

15-04-2019 20:30

Terug: Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Terug: Steenrijk, straatarm

Vanaf vanavond zijn elke maandag om 20:30 uur nieuwe afleveringen te zien van Steenrijk, Straatarm. In dit programma ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit socia...

06-02-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 7 - Lukt het Bianca & Ruud om een week te leven van een voedselbankpakket? En kan de familie van der Laan nu eindelijk onbezorgd genieten van alle luxe om zich heen?

30-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 6 - Sascha en Jamie hebben veel met elkaar gemeen, in tegenstelling tot hun levensstijl. Jamie is op dit moment een gelukkige alleenstaande moeder en geniet volop met haar zoontje London van het luxe leven. Sascha is een alleenst...

09-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 3 - Deze week verruilen de welgestelde hoteliers Lorenzo & Gaston hun Leidse grachtenpand voor de sociale huurwoning van de familie Te Winkel uit Zelhem.

02-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 2 - Deze week verruilen de welgestelde Aaldertjes uit Capelle aan de IJssel hun luxe nieuwbouwhuis voor de sociale huurflat van de familie Wijmans in Vlaardingen.

11-12-2018 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 1 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? In de speciale kerstaflevering van de kijkcijferhit Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie aan. In deze decemberaflevering...

23-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 16 - Net over de grens in Maastricht, in het lommerrijke Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 18-jarige zoon Calvin. De kapitale villa die de twee mannen bewonen is dertig jaar...

16-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 15 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

09-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 14 - In het Noord Brabantse dorpje Nuland wonen Marijcke van Oss en haar zoon Mark in het luxueuze Villa Maasdonk. Marijcke heeft altijd keihard gewerkt, en zoon Mark heeft hetzelfde arbeidsethos als zijn moeder. Ondanks hun zake...

02-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 13 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

25-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 12 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

18-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 11 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Deze week ruilt, de op Ibiza wonende familie Van Maaren, met het samengestelde gezi...

11-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 10 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

17-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 6 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 22-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord