Programma gemist?

Aflevering 3 - op Deze de week verruilen de welgestelde tijdens hoteliers het Lorenzo & Gaston hun tijdens Leidse grachtenpand voor naar de sociale huurwoning naar van de familie door Te Winkel uit een Zelhem.

Aflevering in 2 - Deze door week verruilen de welgestelde in Aaldertjes uit Capelle aan door de IJssel hun op luxe nieuwbouwhuis voor op naar de sociale huurflat naar van de familie Wijmans in een Vlaardingen.

Aflevering tijdens 1 - op Wat gebeurt er het als rijke- en arme in gezinnen een week door ruilen van huis, budget door én leven? In de de speciale een kerstaflevering van de kijkcijferhit het Steenrijk, Straatarm door gaan rijk door én arm deze confrontatie aan. tijdens In van deze decemberaflevering verruilen societykoppel Frans het de Kok en de zijn vrouw Maria het Marcus een het chique Baarle Nassau voor de van sociale huurwoning van een moeder en dochters uit Nolten in van Zwolle. Lukt het de naar dames in Nolten om, zo een vlak voor uit kerst, hun zorgen even te op vergeten?

Aflevering 16 - een Net over de naar grens in Maastricht, in in naar het lommerrijke het Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont met de excentrieke tijdens ondernemer Jan Kriekels samen door met zijn de 18-jarige zoon Calvin. van De kapitale villa die de in twee naar mannen bewonen is dertig jaar geleden door in door Jan ontworpen de én opgebouwd. Op de 700 de vierkante meter in met Diepenbeek heeft Jan de zijn eigen paradijs naar gecreëerd! in In een gezellige volksbuurt de in Breda leeft de familie in Heuvels. In van het sociale uit huurhuis wonen vader Pascal, moeder een Cindy, zoon met Dyaden en dochter Divinnety op tv samen op met hond Nouna en poes uit Shiva. Cindy het en Pascal hebben de geldzorgen een die ze hebben meegenomen uit hun op verleden. Cindy een gaat op haar met 16e samenwonen en in blijft op uiteindelijk alleen achter met hoge van schulden. Pascal moet op tv na zijn door scheiding zijn huis gedwongen een verkopen en houdt uit hier een restschuld van naar 60.000 euro de aan door over.

Aflevering op tv 15 - In Steenrijk, door Straatarm het ruilen twee families een met een volledig tegengesteld tijdens welstandniveau een op tv week lang van op tv huis, budget en dagelijks naar leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? op tv Aan het einde door van de week de in wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks uit hun een verschillende financiële omstandigheden, toch naar gemeen hebben. En of een geld inderdaad met het op tv verschil kan maken. Deze week een verruilen autohandelaar Dick door Stokman op tv en zijn vriendin Mariette Verhees hun een huis in het door Noord Hollandse De op Kwakel voor in de sociale van huurflat van de familie Tercan met in Naaldwijk. het Dick en Mariette hebben op in De Kwakel de hun knusse naar maar op luxueuze droomhuis gecreëerd. een Als ze daar de niet zijn, verblijven het ze op Ibiza of door bezoeken ze een een andere exotische bestemming. Een door luxe die een de familie een Tercan niet kent. In de het kleine sociale huurflat met moeten vader Tarik, van moeder Michelle en in dochters Dilara, Demi & een tijdens zoon Arda rondkomen naar van een weekbudget naar van tachtig euro. met Extraatjes zitten er voor de de Tercan's het niet in.

Aflevering 14 op tv - In het een Noord Brabantse dorpje Nuland het wonen Marijcke van tijdens Oss het en haar zoon Mark op in het luxueuze de Villa Maasdonk. Marijcke een heeft altijd keihard gewerkt, een en zoon op tv Mark heeft hetzelfde arbeidsethos naar op tv als zijn moeder. Ondanks hun in zakelijke tijdens successen is het leven van de Marijcke en naar Mark getekend door verlies. Marijcke een het verloor haar man Martin naar en haar twee kinderen uit Martijn en Tamara. Het een leven van de naar familie Witjes op uit Didam is tijdens ook getekend. Vader uit Silvio en van zoon Liam hebben het de 22Q11-syndroom. uit Zoon Liam heeft het syndroom van in in een veel zwaardere vorm, waardoor zijn op door leven al meerdere naar keren aan een op zijden draadje hing. Lukt het de door Witjes uit hun zorgen op even thuis te laten als naar ze hun intrek nemen naar van in Villa Maasdonk? En naar houden moeder en zoon tijdens van Oss het met van elkaar uit tijdens nu ze niet naar keihard hoeven te op werken?

Aflevering een 13 - In Steenrijk, Straatarm op op tv ruilen twee families met een volledig tijdens tegengesteld welstandniveau door een week door lang van huis, uit budget en dagelijks naar leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? het Aan het het einde van de op tv week wordt een duidelijk hoeveel van ze achteraf, ondanks hun verschillende financiële op tv naar omstandigheden, toch gemeen van hebben. En of door geld inderdaad het verschil kan tijdens maken. het Na een succesvolle carrière in met de uit salesindustrie volgt Jack tijdens zijn hart en stort hij zich het op de kunsten. uit Inmiddels hangt Jack's met Art wereldwijd in in de galerijen. met Jacks vriendin Betty werkt op in de medische een hoek en de runt met daarnaast een goedlopende bed & breakfast. uit het Samen genieten ze van al het door moois dat het op tv leven te van bieden het heeft. Van ritjes tijdens in de gitzwarte Mustang tot diners naar naar waar dan ook ter wereld. De van familie een van Heeswijk in met Lelystad kan niet ongelimiteerd spenderen. met Door de crisis de is de familie tijdens op tv in de financiële ellende terecht het gekomen. Het op tv verliezen van een baan, dwong het de in familie uiteindelijk tot de verkoop een op van hun huis.

Aflevering de 12 - In Steenrijk, Straatarm met ruilen tijdens twee families tijdens met een volledig tegengesteld de welstandniveau een week lang van van een huis, budget en dagelijks leven. Maakt in geld werkelijk van gelukkig? Aan het einde met van de de week wordt duidelijk op tv hoeveel ze door achteraf, ondanks hun verschillende door financiële omstandigheden, uit toch gemeen hebben. naar En of op geld inderdaad het naar verschil kan maken.

Aflevering van 11 - In Steenrijk, op tv Straatarm ruilen twee in families met een een volledig tegengesteld welstandniveau van een het week lang van huis, budget en met de dagelijks leven. Deze week ruilt, de de het op Ibiza wonende familie Van met Maaren, van met het samengestelde gezin naar Jansen uit Vianen. het Bernardus van Maaren vergaarde tijdens zijn vermogen in de in autohandel. Samen op tv met uit zijn vrouw Nienke bouwde het hij de zaak uit en op runt hij nu het een bijzonder vastgoedproject in uit in een achterstandswijk op Ibiza. met Het samengestelde gezin Jansen door woont in een uit volksbuurt op in Vianen. op Door schulden uit het verleden moet door de de familie nu rondkomen op van een krap weekbudget. op Hierdoor moet er op vaak 'nee' op gezegd worden de tegen de kinderen. Grote wens van de moeder Diana naar is om eindelijk in die de felbegeerde voetbalschoenen voor haar zoon te uit de kunnen kopen. Hoe gaan de Jansens een reageren als ze op opeens het een maandsalaris van vader van Davey in één week in met mogen uitgeven? En door lukt het de rasondernemers een Van Maaren om één in week op niet te werken?

Aflevering door 10 - In Steenrijk, Straatarm naar ruilen twee families naar met een tijdens volledig tegengesteld in welstandniveau een in week lang van huis, het budget en dagelijks leven. Maakt uit naar geld werkelijk gelukkig? Aan het einde naar van de week tijdens een wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks de door hun verschillende financiële omstandigheden, door toch gemeen hebben. met En of geld het inderdaad het verschil met kan maken. Barbara en Jolande het uit genieten zoveel mogelijk van het een luxe leven. van Dat doen ze door onder naar tijdens andere overal ter in wereld te golfen en kunstveilingen te het bezoeken. Bij van de familie Leiendecker stapelen een de op tv geldzorgen zich echter in steeds meer op. Jan, Mira op en hun de dochtertje uit Freya moeten rondkomen van zeventig euro in uit per week.

Aflevering tijdens 6 - met In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families op tv met van een volledig tegengesteld met welstandniveau een week een lang van huis, budget en op door dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? naar Aan van het einde van door de week wordt duidelijk een hoeveel ze de achteraf, ondanks hun verschillende uit financiele met omstandigheden, toch gemeen hebben. En door of geld inderdaad het de verschil kan van maken. op tv De extravagante levensgenieters Rogier van en Frank met wonen, met hun zo geliefde naar hond ?Coco?, in door een prachtige villa in uit Saint Tropez. Ze uit leiden naar daar een in high class leven en zijn dol uit een op champagne. Alleenstaande moeder Sabine woont uit met haar twee uit puberzonen en de haar 4-jarige op dochtertje in door een portiekflat in van Beverwijk. Zij moet elke het week puzzelen van om rond te komen, tijdens laat staan dat er uit geld over door is voor tijdens uitjes of een met vakantie. Hoe zal de familie Grob op tv met reageren wanneer zij in de op tv luxe villa in Saint naar Tropez terecht een komen? op Hoe gaan Frank en Rogier op tv zich redden tijdens als ze niet door meer elke dag uiteten op tv kunnen?

Aflevering 5 op tv - op In Steenrijk, Straatarm uit ruilen twee families met met een volledig naar tegengesteld welstandniveau een week lang uit van huis, van budget en dagelijks uit leven. Maakt naar geld werkelijk gelukkig? Aan tijdens het einde van de week in wordt op duidelijk hoeveel ze achteraf, uit ondanks hun verschillende met financiele omstandigheden, toch in gemeen hebben. En of uit geld inderdaad uit het verschil kan maken. door naar De alleenstaande vader, Sander Groet, heeft een van op zijn hobby zijn naar werk gemaakt en het is eigenaar van diverse bekende in clubs de en festivals in op Nederland. Samen met zijn door zoontje Silven leidt op hij een tijdens onbezorgd leven in op een penthouse aan het IJ met in Amsterdam. uit Sharon en Daniel wonen met met van hun drie een kinderen in een sociale huurwoning een in in de volksbuurt van Amsterdam. op tv Ondanks dat naar zij maar 70 euro per tijdens week te besteden hebben, in naar proberen ze er wel altijd het met beste tijdens van te maken. met In hoeverre een wordt het vrije leven op van Sander en een Silven beperkt door het kleine op budget? En hoe tijdens zal de met familie Vreeken reageren als de tijdens ze erachter komen dat in hun budget vertienvoudigd een is?

Aflevering 4 in - In de Steenrijk, Straatarm ruilen door twee families het met een volledig van tegengesteld welstandniveau een uit week lang van huis, op tv budget en in dagelijks leven. Maakt geld de werkelijk gelukkig? in Aan het einde van de week een wordt een duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks een hun door verschillende financiele omstandigheden, toch gemeen op door hebben. En of geld inderdaad in het verschil uit kan maken. Samen op met hun 3 kinderen met wonen Louis en Anita door in een prachtige een villa de midden in de bossen van de Baarn en hebben het alles wat hun naar hartje begeert. naar Frank en tijdens Petra zijn ook heel op gelukkig, maar door hebben het niet zo van breed. Zij tijdens moeten elke met maand opnieuw alle eindjes uit aan elkaar knopen op tv om rond naar te komen. Wat doet het op met het tijdens familiegeluk van op tv het gezin Kinsbergen wanneer zij met ieder dubbeltje moeten naar omdraaien en hun van vrijstaande villa verruilen voor tijdens een flat? in En hoe tijdens zal de zal de familie in naar Welsing de rijkdom ervaren waarin door ze met terecht komen? Zal het zorgen naar voor meer van geluk?

Aflevering naar 3 - In het Steenrijk, Straatarm ruilen het twee families met tijdens een volledig een tegengesteld welstandniveau een door week lang van huis, met budget en dagelijks door leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? op Aan het van einde van de week uit wordt duidelijk hoeveel door ze achteraf, naar ondanks met hun verschillende financiele omstandigheden, toch op gemeen uit hebben. En of geld inderdaad door het verschil van kan maken. een Deze week ruilt het welgestelde gezin van Van tijdens Binsbergen voor een op tv week met het van arme gezin Pureveen. de Bart Willem en het Roos hebben naar samen met hun drie naar kinderen een welvarend leven. De de met oudste zoon Damian op tv heeft zijn eigen DJ studio aan van huis en ook in de jongste op kinderen komen niets in tekort. Bij de op familie Pureveen een ligt dat door net iets anders. Wilco werkt een overdag zeven dagen met per week en Sonja van naar zorgt voor de twee kinderen en van werkt s ?avonds. van naar Hoe zal het door voor Sonja en Wilco tijdens zijn om uit een weekbudget te hebben op waar zij normaal het gesproken een maand voor moeten tijdens een werken? En zal Roos ondanks met haar smetvrees deze het ruil van huis en naar budget aan van kunnen?

Aflevering op tv 2 - op tv In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families in met een tijdens volledig tegengesteld welstandniveau een door week lang in van huis, van budget en dagelijks leven. tijdens Maakt geld door werkelijk gelukkig? tijdens Aan het einde naar van de week wordt duidelijk hoeveel van ze achteraf, ondanks uit hun verschillende tijdens financiele omstandigheden, toch het gemeen hebben. En of op tv geld tijdens inderdaad het uit verschil kan maken. De rijke familie tijdens Van van den Berge woont in een met tijdens prachtig landhuis bezit een in kasteel en buitenhuis. De op tv familie Bomhof op leeft in de een krappe sociale huurwoning van waar ze het met 90 euro per week de op tv de eindjes aan elkaar moeten knopen. Hoe door beleven de op tv twee met gezinnen de nieuwe leefomgeving en het met in andere weekbudget? En van wat doet dat met van hun geluksgevoel?

januari 2019
09-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 3 - Deze week verruilen de welgestelde hoteliers Lorenzo & Gaston hun Leidse grachtenpand voor de sociale huurwoning van de familie Te Winkel uit Zelhem.

02-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 2 - Deze week verruilen de welgestelde Aaldertjes uit Capelle aan de IJssel hun luxe nieuwbouwhuis voor de sociale huurflat van de familie Wijmans in Vlaardingen.

11-12-2018 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 1 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? In de speciale kerstaflevering van de kijkcijferhit Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie aan. In deze decemberaflevering...

23-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 16 - Net over de grens in Maastricht, in het lommerrijke Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 18-jarige zoon Calvin. De kapitale villa die de twee mannen bewonen is dertig jaar...

16-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 15 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

09-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 14 - In het Noord Brabantse dorpje Nuland wonen Marijcke van Oss en haar zoon Mark in het luxueuze Villa Maasdonk. Marijcke heeft altijd keihard gewerkt, en zoon Mark heeft hetzelfde arbeidsethos als zijn moeder. Ondanks hun zake...

02-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 13 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

25-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 12 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

18-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 11 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Deze week ruilt, de op Ibiza wonende familie Van Maaren, met het samengestelde gezi...

11-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 10 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

17-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 6 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

10-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 5 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

03-07-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 4 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

26-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 3 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

19-06-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 2 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-01-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord