Programma gemist?

Aflevering naar 12 - in Wat gebeurt er de als rijke- en van arme gezinnen een week in ruilen van huis, budget de én leven? Maakt geld een werkelijk gelukkig? tijdens Deze week ruilen tijdens de naar diplomatieke Pervin en Martijn met de in alleenstaande uit moeder Miranda en haar het drie kinderen. Om op tv antwoord naar te vinden op deze naar vragen zullen Pervin van en Martijn hun luxe in huis in de Istanbul en met fijne appartement de PC Hooftstraat door van Breda omruilen op voor een minimalistisch bestaan naar in tijdens Dordrecht. De familie van een Swerus krijgt naar een weekbudget wat op tv het 15-voudige de is van wat op ze normaal te besteden hebben. van Hoe op tv zullen zij deze week naar beleven?

Aflevering 11 - door van Wat gebeurt er het als rijke- en arme gezinnen een op tv week ruilen van naar huis, budget én de leven? met Maakt geld op werkelijk gelukkig? Deze week ruilen modeliefhebbers het tijdens Nynke en Marcia uit op het chique Amsterdamse op Oud-Zuid met met moeder Angeline en door haar twee dochters door die getekend zijn door de een zware periode. Om antwoord in in te vinden op met deze vragen zullen de op tv onafscheidelijke Angeline en haar tijdens dochters een week in op tv van het hippe en chique Amsterdam met Oud-Zuid tijdens vertoeven. Terwijl Nynke en Marcia tijdens een weekje back to het basic op tv moeten met in een budget van uit slechts 75 euro.

Aflevering 10 - een Wat gebeurt er op als rijke- uit en arme gezinnen een van week ruilen van uit huis, budget de én leven? Maakt het geld door werkelijk gelukkig? Deze uit week gaan de Belgische tortelduifjes de Michel en Sofie ruilen op op met Jeanette, een alleenstaande moeder naar van twee tijdens zoons. Om antwoord van te vinden op deze vragen naar zal op Jeanette met haar zoons in een week vertoeven met in een riante penthouse met met van seaview in de chique op badplaats Blankenberge. Michel en in een Sofie zullen creatief de om moeten gaan met het het weekbudget van met 80 euro terwijl zij met verblijven in een in sociale huurwoning in op Oosterhout.

Aflevering 9 - van Wat gebeurt met er als rijke- en tijdens van arme gezinnen een week de ruilen van huis, budget met én leven? Maakt geld tijdens werkelijk op tv gelukkig? Deze week ruilt tijdens de van origine het Gooische Annekee met haar op man met Reinoud en een dochter Anne-Fleur met de tijdens familie van Egmond bestaande de uit moeder Saskia, puberdochter tijdens Zoë op en de 11-jarige het Tycho. Saskia is door volledig afgekeurd vanwege de van diagnose MS, dus moet uit het tijdens gezin rondkomen van een krap met in weekbudget. Om antwoord op deze vragen de te vinden, op tv mag tijdens de familie van Egmond een het week in de door droomvilla op van Annekee en Reinoud aan de een Portugese kust vertoeven. door En in de Van tijdens Dalens proberen hun draai van te vinden in de het Gelderse dorpje van Epse.

Vanaf vanavond zijn tijdens elke maandag op om 20:30 een uur nieuwe naar afleveringen te zien tijdens van Steenrijk, Straatarm. van In dit programma tijdens ruilen een rijk en een het arm tijdens gezin een week lang van de huis, bestedingsbudget en het leven. een Zou geld gelukkig maken? de In dit sociale experiment van wordt duidelijk hoe het naar is om naar ineens rijk met te zijn of juist krap van bij kas te het zitten. Deze week ruilt met autohandelaar uit Sam van Dalen samen met met op tv zijn vrouw Sanne en hun uit twee dochters met op tv de minder welvarende familie door op tv Swertz.

Aflevering 7 in - Lukt op het Bianca & Ruud uit om een week te een leven een van een voedselbankpakket? van En kan de familie op tv van de der Laan nu eindelijk een onbezorgd genieten van uit alle luxe om zich de heen?

Aflevering het 6 - naar Sascha en Jamie hebben met veel met elkaar gemeen, een in tegenstelling tot een hun met levensstijl. Jamie is op dit van moment een gelukkige naar alleenstaande moeder en naar geniet volop met door haar zoontje London tijdens van het op luxe leven. Sascha uit is een alleenstaande moeder het van twee kinderen, Lara tijdens en Luuk. een Na het een vertrek van haar ex op tv bleef een Sascha met lege handen achter naar en raakte een ze haar baan en op woning in kwijt.

Aflevering het 3 - Deze week naar verruilen de welgestelde hoteliers de Lorenzo een & Gaston hun het Leidse grachtenpand voor de sociale van de huurwoning van de naar familie Te Winkel uit op tv Zelhem.

Aflevering op tv 2 - Deze week verruilen door de welgestelde Aaldertjes naar tijdens uit Capelle aan de IJssel hun door luxe nieuwbouwhuis voor op de sociale huurflat door van de in familie tijdens Wijmans in Vlaardingen.

Aflevering 1 - naar op Wat gebeurt er als rijke- en naar door arme gezinnen een week ruilen van door huis, budget én naar naar leven? In de speciale kerstaflevering in van de kijkcijferhit op Steenrijk, Straatarm gaan tijdens rijk én arm deze het confrontatie aan. tijdens In in deze decemberaflevering verruilen societykoppel Frans met de Kok en een zijn de vrouw Maria Marcus het op tv chique Baarle Nassau in voor de sociale de huurwoning van een moeder en dochters Nolten in Zwolle. van met Lukt het de dames Nolten om, naar de zo vlak voor uit kerst, hun zorgen even naar te vergeten?

Aflevering 16 - uit Net op over de grens in Maastricht, uit in het lommerrijke naar Vlaamse van villadorp Diepenbeek, woont de op excentrieke ondernemer Jan Kriekels naar samen in met zijn 18-jarige op zoon Calvin. De kapitale villa op in die de twee mannen bewonen is door dertig jaar geleden van door de Jan ontworpen én opgebouwd. Op het de 700 vierkante het meter in op Diepenbeek heeft de Jan zijn van eigen paradijs gecreëerd! In een naar gezellige in volksbuurt in Breda op leeft de familie Heuvels. In uit het sociale huurhuis in wonen vader de Pascal, moeder Cindy, uit zoon Dyaden en tijdens dochter Divinnety samen met naar hond Nouna van en poes Shiva. naar Cindy en Pascal hebben uit geldzorgen die ze hebben door meegenomen uit in hun verleden. Cindy gaat van op door haar 16e samenwonen en op tv blijft in uiteindelijk alleen achter met hoge schulden. een Pascal moet na tijdens zijn scheiding met zijn huis gedwongen verkopen op in en houdt hier een het restschuld van 60.000 euro aan met naar over.

Aflevering het 15 - In met Steenrijk, Straatarm ruilen van twee families in met een volledig met tegengesteld welstandniveau een week lang van op huis, uit budget en dagelijks leven. Maakt naar geld werkelijk de gelukkig? Aan het een einde van met de week wordt duidelijk in hoeveel ze achteraf, ondanks in hun verschillende de financiële op omstandigheden, toch gemeen hebben. En of tijdens geld inderdaad het uit van verschil kan maken. Deze uit week verruilen een autohandelaar Dick Stokman en zijn vriendin door Mariette Verhees het hun huis in het tijdens Noord Hollandse De een Kwakel naar voor de sociale uit huurflat van met de familie Tercan in Naaldwijk. door Dick en een Mariette hebben het in De Kwakel hun door knusse maar luxueuze droomhuis met gecreëerd. Als ze een daar niet zijn, naar verblijven ze op tv op Ibiza of op tv bezoeken ze een andere uit exotische de bestemming. Een luxe die het de familie Tercan op niet kent. In de kleine met sociale huurflat het moeten vader Tarik, moeder op tv Michelle uit en dochters tijdens Dilara, Demi & zoon Arda door rondkomen in van een weekbudget van tachtig euro. op Extraatjes zitten er door voor de Tercan's met niet van in.

Aflevering met 14 - In het Noord de Brabantse van dorpje Nuland wonen het Marijcke van Oss en haar naar zoon de Mark in het luxueuze Villa van Maasdonk. het Marijcke heeft uit altijd keihard gewerkt, en zoon van Mark op tv heeft hetzelfde arbeidsethos uit als zijn moeder. naar Ondanks hun zakelijke successen is in het leven van op Marijcke en Mark in getekend door met verlies. Marijcke verloor haar man in Martin en haar het met twee kinderen Martijn en uit Tamara. Het op leven van de familie Witjes uit in het Didam is ook met getekend. Vader Silvio en zoon naar Liam door hebben het 22Q11-syndroom. Zoon Liam op tv heeft door het syndroom in een veel met zwaardere op tv vorm, waardoor zijn van leven al meerdere met keren aan een zijden een draadje hing. Lukt een het de Witjes hun in zorgen even thuis op tv te laten als het ze hun intrek nemen op in Villa Maasdonk? naar En de houden moeder naar en zoon van Oss het met uit elkaar het uit nu ze niet naar keihard hoeven te naar werken?

Aflevering op tv 13 - In Steenrijk, Straatarm het van ruilen twee families met de een volledig tegengesteld op tv welstandniveau een de week lang van huis, op tv budget en op dagelijks leven. Maakt geld werkelijk tijdens gelukkig? in Aan het einde op van de week wordt duidelijk naar hoeveel ze het achteraf, ondanks hun op tv verschillende financiële omstandigheden, toch uit gemeen hebben. En in of geld inderdaad het met verschil van kan maken. een Na een succesvolle op tv carrière in de salesindustrie uit volgt Jack zijn hart en in stort hij zich op tv op op de kunsten. Inmiddels hangt Jack's het Art door wereldwijd in de galerijen. op tv Jacks vriendin Betty in werkt in de medische een hoek en op tv runt naar daarnaast een goedlopende in bed & breakfast. Samen in genieten ze van al naar het uit moois dat het leven te bieden tijdens heeft. Van ritjes in een in de gitzwarte Mustang op tot diners waar dan tijdens ook ter uit wereld. De familie van in Heeswijk in Lelystad een kan niet ongelimiteerd spenderen. van Door in de crisis is de familie in op in de financiële uit ellende terecht gekomen. Het verliezen van van een baan, dwong op tv de familie uiteindelijk uit tot de verkoop een van hun van huis.

Aflevering met 12 - In Steenrijk, Straatarm op ruilen twee uit families met een met volledig met tegengesteld welstandniveau een week lang van met huis, budget en de dagelijks leven. Maakt van geld op tv werkelijk gelukkig? een Aan het einde met van de week van wordt duidelijk hoeveel ze op achteraf, ondanks hun een verschillende financiële omstandigheden, toch door gemeen hebben. En of van geld van inderdaad het in verschil kan maken.

augustus 2019
13-05-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 12 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? Maakt geld werkelijk gelukkig? Deze week ruilen de diplomatieke Pervin en Martijn met de alleenstaande moeder Miranda en haar drie kindere...

06-05-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 11 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? Maakt geld werkelijk gelukkig? Deze week ruilen modeliefhebbers Nynke en Marcia uit het chique Amsterdamse Oud-Zuid met moeder Angeline en...

29-04-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 10 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? Maakt geld werkelijk gelukkig? Deze week gaan de Belgische tortelduifjes Michel en Sofie ruilen met Jeanette, een alleenstaande moeder van...

22-04-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 9 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? Maakt geld werkelijk gelukkig? Deze week ruilt de van origine Gooische Annekee met haar man Reinoud en dochter Anne-Fleur met de familie va...

15-04-2019 20:30

Terug: Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Terug: Steenrijk, straatarm

Vanaf vanavond zijn elke maandag om 20:30 uur nieuwe afleveringen te zien van Steenrijk, Straatarm. In dit programma ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit socia...

06-02-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 7 - Lukt het Bianca & Ruud om een week te leven van een voedselbankpakket? En kan de familie van der Laan nu eindelijk onbezorgd genieten van alle luxe om zich heen?

30-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 6 - Sascha en Jamie hebben veel met elkaar gemeen, in tegenstelling tot hun levensstijl. Jamie is op dit moment een gelukkige alleenstaande moeder en geniet volop met haar zoontje London van het luxe leven. Sascha is een alleenst...

09-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 3 - Deze week verruilen de welgestelde hoteliers Lorenzo & Gaston hun Leidse grachtenpand voor de sociale huurwoning van de familie Te Winkel uit Zelhem.

02-01-2019 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 2 - Deze week verruilen de welgestelde Aaldertjes uit Capelle aan de IJssel hun luxe nieuwbouwhuis voor de sociale huurflat van de familie Wijmans in Vlaardingen.

11-12-2018 20:30

Steenrijk, straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, straatarm

Aflevering 1 - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én leven? In de speciale kerstaflevering van de kijkcijferhit Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie aan. In deze decemberaflevering...

23-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 16 - Net over de grens in Maastricht, in het lommerrijke Vlaamse villadorp Diepenbeek, woont de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 18-jarige zoon Calvin. De kapitale villa die de twee mannen bewonen is dertig jaar...

16-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 15 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

09-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 14 - In het Noord Brabantse dorpje Nuland wonen Marijcke van Oss en haar zoon Mark in het luxueuze Villa Maasdonk. Marijcke heeft altijd keihard gewerkt, en zoon Mark heeft hetzelfde arbeidsethos als zijn moeder. Ondanks hun zake...

02-10-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 13 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

25-09-2018 20:30

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, straatarm - Steenrijk, Straatarm

Aflevering 12 - In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Steenrijk, straatarm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Steenrijk, straatarm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Steenrijk, straatarm bij Steenrijk, straatarm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Steenrijk, straatarm. Heb je een uitzending van Steenrijk, straatarm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Steenrijk, straatarm gemist

Uitzending gemist van Steenrijk, straatarm? Hier kun je alle uitzendingen van Steenrijk, straatarm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord