Programma gemist?

Aflevering 6 - van In de feestelijke naar finale in van Designdroom moeten uit de twee overgebleven finalisten aan naar de slag met een het woondilemma van in Marion: midden in met tijdens haar keuken staat de op tv trap naar de een bovenverdieping. Een enorme het sta-in-de-weg die ervoor zorgt de dat er met nu geen op ruimte is om uitgebreid een met vrienden te tafelen. Wie een verzint hiervoor een de beste oplossing en op wint titel van de een titel 'Beste interieurdesigner van Nederland, uit en een geldbedrag van tijdens 10.000 in euro?

Aflevering uit 5 - In Designdroom nemen in zes de interieurdesigners het een tegen elkaar op een in dé strijd om uit de titel door 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een met spannende afvalrace van zetten de zij alles op alles om alledaagse door woonproblemen tijdens aan te pakken. Wie is uit er goed het in kleur en een sfeer? En door wie blinkt er uit in op het bedenken én in uitvoeren het van ruimtelijke oplossingen? op tv Jeroen van van der Boom presenteert Designdroom van en gaat wekelijks van het land in, op zoek met uit naar het verhaal de achter de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. van In tijdens de halve finale strijden met nog drie designers om met een plek naar in de finale. Dit tijdens keer moeten naar ze een de bijzondere woonkamer ontwerpen door voor een huis waarin tienermoeders tijdens en hun baby's met worden een opgevangen. Dus worden er de hoge eisen gesteld: er door moet genoeg zitruimte voor het de meiden door worden op gecreëerd, er moet een speelhoek het komen voor de kids op en dat alles naar tijdens in een Caribisch tintje. Juryleden Monique een van uit der Reijden en Lotte op tv van Westerhoven met bepalen wie in zich mag bewijzen in de tijdens finale.

Aflevering door 4 - In Designdroom van nemen zes interieurdesigners op tv het tegen elkaar de op door in dé strijd om de titel op tv 'Beste interieurdesigner uit van Nederland'. In een de de spannende afvalrace zetten de zij alles op alles om op tv alledaagse woonproblemen tijdens aan te pakken. Jeroen op van der Boom presenteert het Designdroom het en gaat wekelijks het de land in, op op zoek een naar het verhaal achter de ontwerp-opdracht: op tv het woonprobleem. Dit van op keer staat de slaapkamer centraal. in De bewoners tijdens hebben hiervoor met een specifieke wens: op hun slaapkamer moet uit helemaal 'prikkelarm' worden. En naar om het extra van moeilijk te het maken moet elke het designer ontwerpen vanuit tijdens een verschillend natuurgebied. in Dat kan de Amazone zijn, maar een naar ook De Hoge naar Veluwe. Wie stijgt het boven zichzelf uit en wie van moet deze de keer de wedstrijd verlaten? Dat een bepalen juryleden Monique op van der het Reijden op en Lotte van een Westerhoven.

Aflevering uit 3 - In door Designdroom nemen zes interieurdesigners met het tegen elkaar van op in een dé strijd om de titel'Beste door interieurdesigner van op Nederland'. een In een spannende afvalrace zetten een zij alles op alles naar om het alledaagse woonproblemen aan te pakken. naar Wie is er door op tv goed in kleur naar en sfeer? En wie blinkt er het de uit in het van bedenken én uitvoeren van ruimtelijke op tv oplossingen? in Jeroen van der Boom met presenteert Designdroom naar en gaat wekelijks het het land in, op zoek de naar het op verhaal achter op tv de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. uit In de derde van opdracht moeten tijdens ze een rommelige op hobbykamer omtoveren in een gelikte mancave. naar Wie maakte het in mooiste door ontwerp? Dat bepalen de in bewoners zelf. door Welke designer de de competitie moet verlaten bepalen tijdens juryleden Monique van der uit Reijden en van Lotte van het Westerhoven.

Aflevering 2 - met In Designdroom naar nemen zes naar interieurdesigners het tegen uit elkaar op in tijdens dé strijd om door de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. naar In een spannende het afvalrace zetten zij op tv in alles op alles naar om alledaagse woonproblemen de aan te pakken. Wie is tijdens er goed in kleur met en sfeer? een En wie blinkt er een uit in het op bedenken én uitvoeren uit van op ruimtelijke oplossingen? Jeroen een van der Boom presenteert Designdroom het en gaat de wekelijks het het land in, naar op zoek naar het verhaal naar achter de ontwerp-opdracht: het de woonprobleem. De de designers moeten bewijzen in dat je uit ook in een van hele kleine naar ruimte groots kunt wonen. Ze de gaan aan de slag op naar voor studente Madeleine die in op 25 vierkante meter uit moet door eten, slapen, tv kijken en tijdens haar naar vriendinnen over de vloer naar moet kunnen hebben. een En daarbij in staat budget centraal: het alle ontwerpen moeten uit binnen een bepaald op tv bedrag passen. Wie het budget overschrijdt tijdens heeft naar een probleem, want een op tv van de designers moet het aan op het eind van van de aflevering de wedstrijd naar verlaten.

Jeroen van op der Boom presenteert vanaf het vanavond van bij SBS6 een gloednieuw seizoen op tv van Designdroom, elke uit uit woensdag om 21:30 uur. In deze uit op tv competitie strijden zes interieurdesigners met de elkaar om de titel naar 'Beste interieurdesigner van op tv tijdens Nederland'. Voor het het nieuwe seizoen zijn een alleen professionele interieurdesigners geselecteerd waardoor het het niveau nog tijdens hoger door ligt. In zes door afleveringen proberen de deelnemers aan uit de van hand van echte situaties met alledaagse woondilemma’s het beste een op een te lossen. De zes kandidaten, uit twee op mannen en vier een vrouwen, zijn allemaal door al werkzaam als op tv interieurdesigner of doen een creatieve naar studie. Ze op krijgen opdrachten die uit tijdens het naar leven gegrepen zijn. Een opdracht het heeft altijd op tv een praktische twist, op tv die veel inventiviteit van het de naar ontwerpers vraagt. Zo ontwerpen in ze bijvoorbeeld door een sfeervolle woon- en op tv werkkamer voor een samengesteld gezin naar van zeven personen, op tv de bedenken ze een uit oplossing voor een trap door midden in in een keuken en gaan ze van aan de slag naar met uit een studentenkamer waarin alles moet in gebeuren op met slechts 25 vierkante meter. De met op designers bedenken ruimtelijke oplossingen, brengen een kleur en sfeer in naar de woonruimtes tijdens en een proberen de meest ideale op situatie voor de bewoners in te ontwerpen. Aan het met eind de van elke door aflevering beoordeelt de door jury, bestaande uit trendwatcher met Monique van der Reijden en op IKEA interieurdesigner Lotte door naar van Westerhoven, wie afvalt in de met race om in de 'Beste interieurdesigner van een Nederland' op tv te worden. De bewoners bepalen het door het kiezen in van de beste uit op tv woonoplossing wie de winnaar van het de aflevering een wordt.

Zes een aspirant interieur het designers strijden in Designdroom om met de felbegeerde titel ?Beste uit naar interieurdesigner van Nederland?. In een spannende naar afvalrace in zetten zij alles op alles met uit om steeds de mooiste en meest uit praktische interieurs met te de ontwerpen. Maar het blijft naar niet alleen bij ontwerpen, het met ontwerp in moet ook een helemaal uitgevoerd worden en dat binnen op 48 uur. In een elke door aflevering hebben van de strijdende interieur designers de loodzware een taak om tot een een vindingrijke en van naar unieke oplossing te komen. Met behulp op tv tijdens van onder andere het IKEA-assortiment van zetten zij wekelijks met nieuwe op tv ontwerpen neer. Alleen van de allerbeste sleept met de felbegeerde titel in de van wacht. De twee in finalisten storten zich op het naar een enorme woon/eetkamer. Het feit met dat uit de opdrachtgever niet het goed weet wat hij van wil, maakt het op tv alleen nog maar het lastiger. De designers staan op voor de grootste tijdens opdracht door tot nu toe. En dan heeft op Jeroen ook nog van met een kleine verrassing. De naar opdrachtgever bepaalt wie het de winnaar wordt van naar Designdroom.

Zes door aspirant interieur designers strijden op in Designdroom om de het een felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. tijdens In een spannende door het afvalrace zetten zij alles op in alles om tijdens steeds de mooiste en tijdens meest praktische interieurs te naar door ontwerpen. Maar het blijft niet alleen van bij ontwerpen, naar het op tv ontwerp moet ook helemaal de uitgevoerd worden en dat naar binnen 48 uur. In het elke door aflevering hebben het de strijdende interieur designers de het loodzware taak om naar tot een naar vindingrijke en unieke oplossing te in komen. van Met behulp van onder andere met het IKEA-assortiment uit zetten zij wekelijks nieuwe de ontwerpen neer. de Welke aspirant naar interieur designer verbaast elke week een de jury met het zijn van of haar eigen aanpak? Alleen door de allerbeste sleept een de felbegeerde titel een in naar de wacht. De van interieurdesigners ontwerpen het in deze halve de finale een stoere van keuken voor Simone. Stef gaat tijdens voor een groene keuken op tv op met veel accessoires. Babette gaat van voor een een enorm keukeneiland. op tv Maar of dat stoer genoeg naar is, is de vraag. de De een jury stuurt één designer door naar in huis.

Zes door aspirant interieur designers strijden tijdens in op tv Designdroom om de felbegeerde titel de ?Beste interieurdesigner van Nederland?. op tv In een het spannende afvalrace zetten zij op de alles op alles een om steeds de mooiste en de meest praktische interieurs op tv te ontwerpen. Maar het van blijft niet alleen op tv van bij ontwerpen, het ontwerp moet ook de op helemaal uitgevoerd worden en dat door binnen 48 uur. In naar elke aflevering uit hebben de de strijdende interieur designers de loodzware met de taak om tot een vindingrijke en het unieke de oplossing te komen. met De interieurdesigners krijgen de opdracht het tijdens een seksloze slaapkamer opnieuw in de te door richten. De saaie witte uit zolder, die ook in nog dient als washok, met drijft de deelnemers tot op tv een wanhoop. Alsof dat nog niet erg tijdens van genoeg is, moeten ze in een tijdens stijl van werken die tijdens totaal niet bij door ze past. Eén van hen gaat de zo ver uit met zijn comfortzone op dat naar diegene het strijdtoneel moet naar verlaten.

Zes op tv aspirant interieur designers de strijden in Designdroom om de de op felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. uit In naar een spannende afvalrace zetten zij de op tv alles op alles om van steeds de mooiste met en meest praktische interieurs te een ontwerpen. Maar het het op blijft niet alleen van bij ontwerpen, het ontwerp van moet ook helemaal uitgevoerd worden tijdens en op tv dat binnen 48 de uur. In elke op tv aflevering hebben de strijdende interieur naar een designers de loodzware taak om op tv tot een op vindingrijke en unieke een oplossing te naar komen. Met behulp van onder andere met het IKEA-assortiment de zetten zij wekelijks tijdens nieuwe ontwerpen in neer. Welke aspirant met interieur designer verbaast elke op week de jury het met zijn met of haar van eigen aanpak? Alleen de allerbeste sleept tijdens de door felbegeerde titel tijdens in de wacht. In deze aflevering van krijgen de het vier overgebleven designers de de onmogelijke taak op om tijdens een mancave te ontwerpen. op tv Er is de echter een grote tijdens uitdaging want het budget in is voor in deze week aan banden het gelegd. Hierdoor moeten uit de ontwerpers creatief met uit het geld in omgaan.

Zes het aspirant interieur naar designers strijden in Designdroom om met de felbegeerde titel ?Beste naar interieurdesigner van tijdens Nederland?. In een het spannende afvalrace de zetten zij door alles op alles om steeds de een de mooiste en meest praktische door interieurs te ontwerpen. Maar het naar van blijft niet alleen bij ontwerpen, het naar ontwerp van moet ook op tv helemaal uitgevoerd worden de en dat binnen 48 uur. het In elke aflevering op hebben de strijdende op tv interieur designers de door loodzware taak op om tot door een vindingrijke en in unieke oplossing te komen. een Met behulp door van onder andere het op IKEA-assortiment zetten door zij wekelijks nieuwe van ontwerpen neer. Welke aspirant interieur designer naar verbaast elke week de met de jury met een zijn of haar eigen aanpak? op tv Alleen de een allerbeste sleept de felbegeerde op titel in de op wacht.

Zes aspirant naar interieur designers zetten in in het nieuwe op tv SBS6-programma Designdroom werkelijk de alles op op tv alles om tot de van mooiste en praktische de woonoplossingen te komen. in De klok tikt hard van door, tijdens want in slechts een 36 uur moet in het ontwerp staan de ‘als een huis’. op Van de met eerste schets en de samenstelling door uit het IKEA-assortiment met tot aan de daadwerkelijke door een uitvoering ervan. Weten zij juryleden uit Monique van der door Reijden en Kim Wolthof met te bekoren en het zich staande te naar houden in uit de bloedstollende afvalrace? Wie uit wordt uit de beste interieurdesigner de van Nederland en gaat er in uiteindelijk vandoor uit met 10.000 euro? naar Aan presentator Jeroen van het der Boom van de het taak om deze competitie in door goede banen te een leiden. door Daarnaast gaat Jeroen een elke week op zoek naar het het verhaal op achter de met ontwerp-opdracht: het woonprobleem. Voor wie het ontwerpen de designers? naar Wat is het verhaal door achter hun woonsituatie? van in Als dat duidelijk is, kunnen de het designers hun ontwerp de volledig toespitsen een op de situatie waarvoor het deze bestemd het is. In de eerste aflevering tijdens nemen op tv de interieurdesigners Allon, Savannah, van Femke, Babette, Suus van en Stef door het tegen elkaar op tv op. Centraal in van de allereerste opdracht staat tijdens de de woonkamer van Bas en Amy. het Na acht jaar in uit naar Canada gewoond te hebben zijn het zij, naar met meubels en al, terug op naar Nederland gekomen. In naar de jaren daarna tijdens op krijgt Bas een burn-out waardoor het op hem aan kracht uit ontbreekt om een een uit gezellig huis te creëren voor zijn de gezin. De in designers van van Designdroom schieten uit hem nu te hulp. Allon maakt, door naar tegen de wens van de jury door een in, een minimalistisch uit interieur. Savannah neemt een dappere beslissing door op door juist een bont en opvallend door behang te het kiezen. De jury met is heel duidelijk en de stuurt op tv aan het eind één door van de designers naar door huis. met Bas en Amy kunnen moeilijk in kiezen van maar besluiten uiteindelijk voor naar het meest praktische ontwerp op in te gaan. Zij uit kiezen daarmee de winnaar een van de week. Jurylid Monique van naar der op tv Reijden is in de internationale naar tijdens interieur wereld een bekend gezicht. Al op tv twintig jaar werkt door ze de in de lifestylebranche als met journalist en trendwatcher. in In tijdens haar dagelijkse werk van maakt ze trendproducties met voor diverse landelijke de woonbladen en is op ze blogger voor uit diverse online woonmagazines. Daarnaast op tv is ze eigenaar van naar een tijdens creatief communicatie & styling de adviesbureau en bekend het van diverse tijdens woonprogramma’s waaronder Vrienden houden een huis en het en TV Woonmagazine. Jurylid de Kim op tv Wolthof is al bijna tien jaar op werkzaam bij door IKEA. Als van Interior Designer van op IKEA Nederland werkt uit ze dagelijks aan nieuwe uit concepten op de interieur gebied het en store design en stuurt door ze de creatieve processen van aan. Ze een ontwikkelt daarmee o.a. nieuwe de interieurs die op tv afgestemd zijn op naar de Nederlandse door markt en op de het huidige trends. Daarnaast op tv adviseert en ondersteunt ze een op interior designers met van het implementeren van uit de nieuwe concepten van in de winkels in op Nederland.

november 2019
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!