Programma gemist?

Aflevering 6 - tijdens In de met feestelijke finale van uit Designdroom moeten de de twee overgebleven finalisten met aan de slag met met het uit woondilemma van uit Marion: midden in tijdens haar keuken staat de de trap naar het de bovenverdieping. Een op enorme sta-in-de-weg die ervoor zorgt dat het er een nu geen ruimte het is om naar uitgebreid met vrienden te door tafelen. Wie met verzint hiervoor de op beste oplossing en wint titel op tv de titel 'Beste interieurdesigner op tv van Nederland, en in naar een geldbedrag van 10.000 het euro?

Aflevering 5 - de een In Designdroom nemen zes in interieurdesigners het tijdens tegen elkaar op in dé strijd van in om de titel 'Beste op tv interieurdesigner van Nederland'. In een naar spannende afvalrace de zetten uit zij alles op alles om alledaagse tijdens woonproblemen op tv aan te pakken. Wie is de er goed in de kleur en sfeer? een naar En wie blinkt er in uit in het een bedenken én een uitvoeren van ruimtelijke oplossingen? uit Jeroen van der Boom door presenteert Designdroom en gaat met wekelijks het land door in, op het zoek door naar het verhaal achter in de ontwerp-opdracht: het het woonprobleem. In de halve finale op tv strijden nog drie de op tv designers om een plek in naar de finale. Dit tijdens keer moeten op ze een van bijzondere woonkamer ontwerpen voor door een huis waarin een tienermoeders en hun baby's uit worden uit opgevangen. Dus worden er de hoge eisen gesteld: op tv er moet genoeg naar zitruimte voor door de meiden worden gecreëerd, van er moet een speelhoek komen een door voor de kids en dat door alles in van een Caribisch tintje. Juryleden een Monique van op der Reijden naar en Lotte van Westerhoven bepalen het wie zich van mag bewijzen in de door finale.

Aflevering met 4 - uit In Designdroom nemen zes naar interieurdesigners het in tegen elkaar op in dé strijd naar om de uit titel op tv 'Beste interieurdesigner van Nederland'. naar In een van spannende afvalrace zetten een zij alles op alles om een alledaagse woonproblemen aan door te pakken. in Jeroen van der Boom presenteert door Designdroom en gaat op wekelijks het een land op tv in, op zoek naar tijdens het verhaal naar achter de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. Dit van keer staat de van uit slaapkamer centraal. De bewoners hebben van hiervoor een uit specifieke wens: het hun slaapkamer moet uit helemaal 'prikkelarm' worden. En om het op extra de moeilijk te met maken moet elke met designer ontwerpen vanuit in een verschillend natuurgebied. Dat kan van de naar Amazone zijn, maar ook De Hoge met een Veluwe. Wie stijgt boven zichzelf uit de en wie moet met deze keer de de wedstrijd met verlaten? Dat met bepalen juryleden Monique van naar der Reijden en het Lotte van met Westerhoven.

Aflevering naar 3 - In Designdroom in nemen zes interieurdesigners het uit de tegen elkaar op in dé op tv strijd door om de titel'Beste interieurdesigner uit van Nederland'. In een spannende van afvalrace van zetten zij alles op alles in om alledaagse op woonproblemen naar aan te pakken. Wie naar is er goed het in kleur van en sfeer? En wie tijdens blinkt er uit uit in het bedenken in én uitvoeren van ruimtelijke oplossingen? met een Jeroen van der Boom met presenteert Designdroom en gaat de wekelijks het naar land in, op zoek naar naar het verhaal uit achter op de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. In de uit derde opdracht een moeten tijdens ze een rommelige hobbykamer omtoveren in naar een het gelikte mancave. Wie maakte naar het mooiste de ontwerp? Dat bepalen de op bewoners zelf. in Welke designer de competitie de moet verlaten bepalen van juryleden door Monique van der tijdens Reijden en Lotte van door Westerhoven.

Aflevering door 2 - In Designdroom nemen de zes op interieurdesigners het tegen elkaar op op naar in dé strijd om van de titel'Beste interieurdesigner door van Nederland'. In een tijdens spannende afvalrace zetten zij op alles op alles door tijdens om alledaagse woonproblemen aan het te pakken. Wie is de er goed in kleur in in en sfeer? En wie van blinkt er uit in in het op bedenken én uitvoeren van ruimtelijke oplossingen? de door Jeroen van der naar Boom presenteert Designdroom en gaat wekelijks het het op land in, op zoek tijdens naar het verhaal uit achter de uit ontwerp-opdracht: het woonprobleem. De door designers het moeten bewijzen dat je ook uit in een hele kleine de naar ruimte groots kunt wonen. de Ze gaan uit aan de slag voor een studente Madeleine die de op 25 vierkante de meter moet met eten, slapen, tv kijken uit en haar door vriendinnen over de vloer moet kunnen tijdens met hebben. En daarbij staat budget centraal: naar alle op tv ontwerpen moeten binnen een bepaald uit bedrag het passen. Wie het budget op overschrijdt heeft het een probleem, want een van van de van designers moet aan het eind op tv van de aflevering van in de wedstrijd verlaten.

Jeroen van der op Boom tijdens presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een de een gloednieuw seizoen van het Designdroom, elke woensdag om 21:30 met uur. naar In deze de competitie strijden zes op interieurdesigners met elkaar om de titel op tv 'Beste op tv interieurdesigner van het Nederland'. Voor het op tv nieuwe seizoen zijn alleen professionele interieurdesigners door geselecteerd in waardoor het tijdens niveau nog hoger ligt. een In zes tijdens afleveringen proberen de deelnemers aan van de met hand van echte situaties alledaagse woondilemma’s op het de beste op te lossen. De van zes kandidaten, twee van mannen en vier in vrouwen, op zijn allemaal al in werkzaam als interieurdesigner in of doen een op tv creatieve studie. uit Ze krijgen opdrachten die uit het door leven gegrepen met zijn. Een opdracht heeft op van altijd een praktische twist, die het veel inventiviteit van op tv de ontwerpers door vraagt. Zo ontwerpen ze bijvoorbeeld uit een sfeervolle woon- door van en werkkamer voor een samengesteld uit gezin van zeven personen, in een bedenken ze een oplossing voor in een trap midden de in tijdens een keuken en gaan ze op aan de uit slag met een op tv studentenkamer waarin tijdens alles moet gebeuren tijdens op slechts 25 de vierkante meter. De designers bedenken ruimtelijke het oplossingen, de brengen kleur en naar sfeer in door de woonruimtes en proberen de meest uit ideale situatie op tv voor op de bewoners te ontwerpen. Aan het op tv eind van elke in aflevering een beoordeelt de jury, bestaande uit het trendwatcher Monique naar van der door Reijden en IKEA op tv interieurdesigner Lotte van Westerhoven, tijdens wie op tv afvalt in de de race om de 'Beste interieurdesigner op van Nederland' te worden. de De van bewoners bepalen door het uit kiezen van de van beste woonoplossing het wie de winnaar op tv van de aflevering door wordt.

Zes door aspirant interieur designers naar strijden in Designdroom naar om de uit felbegeerde titel ?Beste door interieurdesigner van Nederland?. In een op tv spannende uit afvalrace zetten zij van alles op alles om steeds tijdens de mooiste en meest met praktische het interieurs te ontwerpen. Maar het het blijft niet in alleen bij ontwerpen, het uit op ontwerp moet ook helemaal uitgevoerd op worden en dat tijdens binnen uit 48 uur. In elke aflevering hebben naar de op strijdende interieur designers de tijdens loodzware taak het om tot een op vindingrijke en unieke de oplossing te komen. Met behulp in van het onder andere het IKEA-assortiment zetten in naar zij wekelijks nieuwe tijdens ontwerpen neer. Alleen de allerbeste sleept tijdens de felbegeerde door titel in op de wacht. De twee de finalisten storten op zich op een enorme een woon/eetkamer. Het feit dat naar de opdrachtgever niet tijdens goed weet wat van hij door wil, maakt het het alleen nog maar lastiger. De met met designers staan voor op de grootste opdracht tot in nu toe. En dan in heeft van Jeroen ook nog een op tv kleine verrassing. De opdrachtgever op tv bepaalt wie de op tv winnaar wordt van van Designdroom.

Zes aspirant in interieur designers strijden uit in Designdroom van om de felbegeerde titel ?Beste in interieurdesigner van Nederland?. in In een de spannende afvalrace zetten zij met alles op op alles om tijdens steeds de mooiste en meest met praktische interieurs te op tv ontwerpen. Maar het in blijft niet alleen naar bij ontwerpen, het naar ontwerp van moet ook een helemaal uitgevoerd worden en dat door binnen 48 uur. In een het elke aflevering hebben de strijdende interieur uit naar designers de loodzware op tv taak om tot een vindingrijke naar en in unieke oplossing te komen. in Met behulp van onder op tv andere een het IKEA-assortiment zetten naar zij wekelijks nieuwe ontwerpen neer. met Welke aspirant interieur designer de naar verbaast elke week de jury in met zijn in of haar van eigen aanpak? Alleen de allerbeste sleept op de felbegeerde titel het in de wacht. door De interieurdesigners ontwerpen tijdens op in deze halve finale een op tv stoere keuken voor door Simone. naar Stef gaat voor een groene in keuken met veel accessoires. naar Babette gaat voor in een enorm keukeneiland. van Maar of dat uit stoer genoeg tijdens is, is in de vraag. De jury stuurt uit één designer op naar van huis.

Zes door aspirant interieur in designers strijden in Designdroom om uit de felbegeerde op tv titel ?Beste interieurdesigner uit van Nederland?. In een spannende naar afvalrace zetten tijdens zij de alles op alles het om steeds de mooiste en van meest op praktische interieurs te ontwerpen. Maar het het blijft niet alleen door de bij ontwerpen, het ontwerp moet ook tijdens helemaal uitgevoerd door worden en dat binnen een 48 uur. het In het elke aflevering hebben de strijdende interieur het designers het de loodzware taak om tot het op een vindingrijke en unieke oplossing de te komen. De interieurdesigners van op tv krijgen de opdracht een uit seksloze slaapkamer opnieuw in met te richten. naar De saaie witte het zolder, die ook in nog dient als washok, drijft op de naar deelnemers tot wanhoop. Alsof de dat door nog niet erg genoeg uit is, moeten ze in een met stijl in werken die totaal niet bij tijdens ze past. de Eén van uit hen gaat zo ver op uit op tv zijn comfortzone dat van diegene het strijdtoneel door moet verlaten.

Zes aspirant interieur een tijdens designers strijden in Designdroom om de tijdens felbegeerde titel ?Beste uit interieurdesigner de van Nederland?. In een een spannende afvalrace zetten zij door alles op alles tijdens om steeds door de mooiste naar en meest praktische interieurs uit te op ontwerpen. Maar het blijft niet alleen op op bij ontwerpen, het ontwerp moet ook naar helemaal uitgevoerd worden op en dat een binnen 48 uur. een In elke aflevering hebben uit de strijdende interieur tijdens op designers de loodzware taak om tot een een vindingrijke en het uit unieke oplossing te komen. Met van behulp van onder andere met het naar IKEA-assortiment zetten zij wekelijks de nieuwe de ontwerpen neer. Welke aspirant interieur designer het verbaast op tv elke week de jury met een zijn of op haar in eigen aanpak? Alleen de met allerbeste sleept op de felbegeerde titel in de wacht. door In tijdens deze aflevering naar krijgen de vier overgebleven een designers de onmogelijke taak de om een een mancave te ontwerpen. Er is op echter een grote tijdens uitdaging naar want het het budget is voor deze week naar aan banden gelegd. Hierdoor naar op tv moeten de ontwerpers creatief met het door geld tijdens omgaan.

Zes aspirant de interieur designers het strijden in Designdroom om de uit felbegeerde met titel ?Beste op interieurdesigner van Nederland?. op tv In een spannende afvalrace zetten op zij alles op alles een van om steeds de mooiste en meest het praktische naar interieurs te tijdens ontwerpen. Maar het op blijft niet alleen bij met ontwerpen, het ontwerp op moet ook helemaal uitgevoerd uit worden en dat binnen op 48 uur. van In elke tijdens aflevering hebben de strijdende door interieur een designers de loodzware taak naar om tot een vindingrijke en de unieke oplossing op tv te komen. Met behulp door van onder andere door het met IKEA-assortiment zetten zij op wekelijks nieuwe ontwerpen door neer. Welke aspirant interieur door designer verbaast naar elke week tijdens de jury met zijn naar of haar eigen naar aanpak? Alleen de allerbeste sleept een de het felbegeerde titel in van de wacht.

Zes door aspirant interieur een designers zetten in het nieuwe tijdens SBS6-programma Designdroom werkelijk door alles op het alles om het tot de mooiste en het praktische woonoplossingen tijdens te komen. De klok tikt hard een door, op want in slechts op tv 36 uur op moet het ontwerp staan ‘als de een huis’. uit Van de eerste naar schets en de samenstelling uit uit het IKEA-assortiment uit tot van aan de daadwerkelijke uitvoering ervan. Weten in zij uit juryleden Monique op van der Reijden in en Kim Wolthof te met bekoren en zich staande te naar houden in de het bloedstollende de afvalrace? Wie wordt de beste uit interieurdesigner van de Nederland en gaat uit er de uiteindelijk vandoor met 10.000 euro? van Aan naar presentator Jeroen van een der Boom de taak om een deze op tv competitie in goede banen van te leiden. Daarnaast op gaat Jeroen van elke week op zoek naar de het verhaal achter de het ontwerp-opdracht: het woonprobleem. door van Voor wie ontwerpen de designers? door Wat is het verhaal in achter hun woonsituatie? in Als uit dat duidelijk is, kunnen van de designers uit hun ontwerp uit volledig toespitsen op de situatie van waarvoor deze bestemd is. In uit de eerste aflevering op tv nemen uit de interieurdesigners de Allon, Savannah, Femke, Babette, door Suus en Stef het tegen een elkaar uit op. Centraal in de allereerste tijdens opdracht staat de naar woonkamer van de Bas en Amy. Na van acht jaar in in Canada gewoond te van hebben zijn zij, door met meubels en met al, terug op tv naar met Nederland gekomen. In de met jaren daarna krijgt Bas de een burn-out waardoor naar het hem de aan kracht ontbreekt om op tv een gezellig op tv huis te creëren tijdens voor zijn gezin. in De designers van Designdroom schieten door uit hem nu te hulp. naar Allon maakt, tegen een de wens in van de jury in, de een minimalistisch interieur. Savannah in neemt een het dappere beslissing door in juist een bont in en opvallend behang te kiezen. op tv De jury de is heel uit duidelijk en stuurt aan door het eind van één van de designers in naar huis. de Bas en Amy kunnen met moeilijk kiezen een maar besluiten uiteindelijk een voor het meest de praktische ontwerp van te gaan. Zij kiezen daarmee de een winnaar van met de week. Jurylid naar Monique van der van Reijden is in de internationale naar interieur wereld een het bekend gezicht. in Al twintig jaar werkt uit ze in de uit lifestylebranche in als tijdens journalist en trendwatcher. van In haar dagelijkse werk maakt ze een het trendproducties voor diverse landelijke het woonbladen en is ze blogger uit voor diverse op tv online de woonmagazines. Daarnaast is ze eigenaar van van een creatief communicatie een & op styling adviesbureau op en bekend van diverse woonprogramma’s op waaronder Vrienden houden huis naar een en en TV op Woonmagazine. Jurylid Kim Wolthof is al het tijdens bijna tien jaar werkzaam bij IKEA. tijdens Als Interior Designer een van het IKEA Nederland door werkt ze dagelijks aan de nieuwe concepten op interieur door gebied door en store design tijdens en stuurt ze in de creatieve processen op tv aan. Ze ontwikkelt met daarmee o.a. nieuwe op tv interieurs die afgestemd zijn op een de naar Nederlandse markt en op het de huidige trends. Daarnaast adviseert op en op ondersteunt ze het interior designers met het een implementeren van de nieuwe naar concepten uit in de winkels in de Nederland.

augustus 2020
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!