Programma gemist?

Aflevering 6 - met In de het feestelijke finale naar van Designdroom moeten de tijdens twee overgebleven finalisten aan een met de slag met het woondilemma uit van Marion: midden in een haar keuken in staat met de trap naar de bovenverdieping. uit Een tijdens enorme sta-in-de-weg die ervoor zorgt dat een er uit nu geen ruimte is een om uitgebreid met in vrienden te tijdens tafelen. Wie verzint hiervoor het de beste naar oplossing en een wint titel de titel 'Beste van interieurdesigner op van Nederland, en een geldbedrag het van 10.000 op euro?

Aflevering 5 - uit In het Designdroom nemen zes interieurdesigners het een tegen de elkaar op in dé tijdens strijd het om de titel 'Beste in interieurdesigner van Nederland'. In met een spannende afvalrace zetten op tv de zij alles op alles om alledaagse met woonproblemen aan door te pakken. Wie op tv is er goed met in kleur en sfeer? de En wie het blinkt er op tv uit in het bedenken in én uitvoeren van ruimtelijke naar oplossingen? op Jeroen van der Boom een presenteert Designdroom en de gaat het wekelijks het land in, naar op zoek naar het op tv verhaal het achter de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. In een de in halve finale strijden nog de drie designers om een naar plek in de uit finale. Dit keer door moeten op tv ze een bijzondere woonkamer het ontwerpen voor een huis op tv het waarin tienermoeders en hun baby's de worden opgevangen. uit Dus worden door er hoge eisen gesteld: er moet een van genoeg zitruimte voor een de meiden worden gecreëerd, op tv er moet een op speelhoek komen voor de kids in en dat naar alles in een de Caribisch tintje. Juryleden Monique een van der Reijden uit en Lotte op van Westerhoven bepalen in wie op zich mag bewijzen in de met finale.

Aflevering 4 - uit In met Designdroom nemen zes interieurdesigners het op tv tegen elkaar door op in in dé strijd om de titel door 'Beste interieurdesigner tijdens van in Nederland'. In een spannende met afvalrace zetten zij alles op op alles om naar alledaagse op tv woonproblemen aan te pakken. door Jeroen van op tv der Boom presenteert Designdroom en gaat uit wekelijks het van land in, op op zoek naar het het verhaal achter de een ontwerp-opdracht: het woonprobleem. van Dit keer staat de een slaapkamer centraal. De op tv van bewoners hebben hiervoor tijdens een specifieke wens: hun slaapkamer door moet de helemaal 'prikkelarm' worden. En om het op extra moeilijk te op tv door maken moet elke designer ontwerpen uit vanuit van een verschillend natuurgebied. uit Dat kan de Amazone met zijn, maar ook in De Hoge Veluwe. Wie stijgt op tv boven zichzelf uit op uit en wie moet deze keer uit de wedstrijd verlaten? op Dat bepalen juryleden Monique tijdens van der Reijden op en op tv Lotte van het Westerhoven.

Aflevering het 3 - met In Designdroom nemen zes interieurdesigners het met tegen naar elkaar op in door dé strijd om de titel'Beste een interieurdesigner op tv van Nederland'. In een naar spannende afvalrace zetten een zij naar alles op alles om met alledaagse woonproblemen aan uit te pakken. Wie is een er goed in kleur tijdens op tv en sfeer? En wie blinkt naar er de uit in het bedenken tijdens én uitvoeren van ruimtelijke de oplossingen? Jeroen van een der Boom presenteert Designdroom op en gaat wekelijks in met het land in, op zoek op naar het op verhaal achter de ontwerp-opdracht: door het woonprobleem. In de tijdens derde opdracht van moeten ze een een rommelige hobbykamer omtoveren uit in een gelikte van mancave. Wie maakte het de mooiste ontwerp? Dat het bepalen van de bewoners zelf. Welke van designer het de competitie moet verlaten een bepalen juryleden het Monique van der Reijden en Lotte een het van Westerhoven.

Aflevering 2 - uit In op tv Designdroom nemen zes interieurdesigners het het tegen elkaar uit op uit in dé strijd om uit de titel'Beste op tv interieurdesigner van Nederland'. In een van spannende afvalrace zetten door zij alles op in alles een om alledaagse woonproblemen aan te pakken. op Wie op tv is er goed in kleur van door en sfeer? En wie blinkt op er uit in op tv het op tv bedenken én uitvoeren tijdens van ruimtelijke oplossingen? Jeroen van het der Boom door presenteert Designdroom tijdens en gaat wekelijks het land in, de op zoek met naar het verhaal op tv achter de ontwerp-opdracht: door het naar woonprobleem. De designers moeten bewijzen door dat je tijdens ook in een hele een kleine ruimte met groots kunt tijdens wonen. Ze gaan aan de in slag voor studente de Madeleine tijdens die op 25 vierkante meter op moet met eten, slapen, tv het kijken en haar in vriendinnen over de op vloer moet kunnen het hebben. En daarbij staat budget centraal: van alle een ontwerpen moeten binnen een bepaald het bedrag passen. Wie uit het de budget overschrijdt heeft uit een probleem, want een van het de op tv designers moet aan een het eind van van de aflevering de wedstrijd op verlaten.

Jeroen uit van der Boom presenteert vanaf op vanavond bij op SBS6 een gloednieuw seizoen met de van Designdroom, elke woensdag om 21:30 op tv uur. In deze op competitie strijden zes in interieurdesigners met de elkaar om op tv de titel 'Beste interieurdesigner van op tv van Nederland'. Voor het nieuwe uit seizoen zijn naar alleen professionele interieurdesigners geselecteerd waardoor het in het niveau nog hoger ligt. de In zes afleveringen op proberen de deelnemers aan een de hand van op echte situaties alledaagse woondilemma’s in het op tv beste op te de lossen. De door zes kandidaten, twee mannen en van vier vrouwen, zijn op allemaal al werkzaam tijdens als interieurdesigner of in doen een een creatieve studie. Ze de krijgen opdrachten die tijdens uit het op leven gegrepen zijn. Een opdracht de heeft altijd een een praktische twist, door die veel inventiviteit van de in ontwerpers vraagt. tijdens Zo ontwerpen op ze bijvoorbeeld een sfeervolle woon- tijdens en werkkamer de voor een samengesteld gezin op van zeven door personen, bedenken een ze een in oplossing voor een trap midden de in een uit keuken en gaan naar ze aan met de slag met naar een studentenkamer waarin alles tijdens moet gebeuren de op slechts 25 vierkante meter. De naar designers bedenken op ruimtelijke oplossingen, brengen kleur het en naar sfeer in van de woonruimtes en op tv proberen de meest ideale situatie van voor de bewoners te het ontwerpen. op Aan het eind van door elke aflevering beoordeelt het de een jury, bestaande uit trendwatcher Monique van door der een Reijden en IKEA interieurdesigner Lotte naar op van Westerhoven, wie afvalt in de op tv race in om de 'Beste interieurdesigner van tijdens Nederland' met te worden. De bewoners met bepalen naar door het kiezen naar van de beste woonoplossing wie een de winnaar van de op aflevering de wordt.

Zes op aspirant interieur op designers strijden in Designdroom op om de felbegeerde titel ?Beste een interieurdesigner van Nederland?. het In het een spannende tijdens afvalrace zetten zij de alles op alles om steeds tijdens de mooiste en met meest praktische interieurs te door ontwerpen. Maar het van blijft een niet alleen bij uit ontwerpen, het ontwerp door moet ook helemaal het uitgevoerd worden en dat op tv binnen 48 tijdens uur. In elke aflevering hebben door met de strijdende interieur op designers de loodzware taak om tot van een vindingrijke en van unieke oplossing te op komen. Met op tv behulp met van onder andere het IKEA-assortiment zetten in zij wekelijks nieuwe met ontwerpen in neer. Alleen de allerbeste sleept in de felbegeerde titel op tv in de wacht. uit De tijdens twee finalisten storten op zich op door een enorme woon/eetkamer. Het feit dat met de opdrachtgever op niet goed op tv weet wat hij wil, op maakt het uit alleen nog maar lastiger. van De designers staan voor het van de grootste opdracht tot nu uit toe. En dan heeft op Jeroen ook de nog in een kleine verrassing. De opdrachtgever van bepaalt wie de een winnaar wordt van het Designdroom.

Zes aspirant een interieur designers van strijden in Designdroom een om de in felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. van In een van spannende afvalrace zetten tijdens zij alles op van alles om steeds de door het mooiste en meest praktische naar interieurs te ontwerpen. door Maar het van blijft niet alleen bij ontwerpen, het met ontwerp met moet ook helemaal uitgevoerd worden op en op dat binnen 48 in uur. In elke aflevering hebben op het de strijdende interieur tijdens designers de loodzware taak om tot tijdens een vindingrijke tijdens en unieke oplossing de te uit komen. Met behulp de van onder andere het met IKEA-assortiment zetten zij wekelijks door nieuwe ontwerpen neer. tijdens Welke aspirant interieur designer uit in verbaast elke week de jury met het zijn op of haar de eigen aanpak? Alleen de allerbeste in sleept de het felbegeerde titel naar in de wacht. De op interieurdesigners ontwerpen in deze in halve op finale een stoere op tv keuken voor Simone. Stef gaat voor uit een groene keuken een met veel accessoires. uit Babette gaat naar voor een een enorm keukeneiland. Maar of dat een tijdens stoer genoeg is, is de tijdens vraag. De jury naar stuurt één designer naar op van huis.

Zes uit aspirant interieur designers tijdens strijden in Designdroom om van de felbegeerde titel de ?Beste in interieurdesigner van Nederland?. In een uit spannende in afvalrace zetten zij alles op naar alles om steeds in de mooiste en meest van het praktische interieurs te tijdens ontwerpen. Maar het in blijft niet alleen bij ontwerpen, het met ontwerp op moet ook in helemaal uitgevoerd worden en dat op tv binnen 48 uur. een In elke aflevering de hebben de het strijdende interieur op designers de loodzware taak op tv om tot van een vindingrijke en op unieke oplossing te komen. De tijdens interieurdesigners uit krijgen de opdracht een seksloze naar slaapkamer opnieuw in te naar richten. naar De saaie witte zolder, die het ook tijdens nog dient als washok, drijft de de deelnemers tot op wanhoop. Alsof dat de op nog niet erg genoeg is, moeten tijdens ze in een de stijl werken die in totaal niet van bij ze past. in Eén van naar hen gaat zo ver op tv uit zijn comfortzone dat naar diegene op tv het strijdtoneel moet het verlaten.

Zes op tv aspirant interieur designers strijden van in Designdroom om de de felbegeerde titel ?Beste uit interieurdesigner van Nederland?. door In een spannende met afvalrace zetten in zij alles op naar alles om steeds de in van mooiste en meest praktische interieurs te een de ontwerpen. Maar het blijft niet alleen een op tv bij ontwerpen, het ontwerp met moet ook helemaal uitgevoerd de worden en tijdens dat binnen 48 uur. In tijdens elke uit aflevering hebben de met strijdende interieur designers de van loodzware taak om een tot in een vindingrijke en unieke oplossing tijdens te komen. Met de behulp door van onder andere het naar IKEA-assortiment zetten zij wekelijks een nieuwe met ontwerpen neer. Welke aspirant interieur uit designer van verbaast elke week door de jury met uit zijn of haar eigen uit aanpak? Alleen de op tv allerbeste sleept de felbegeerde titel op tv door in de wacht. in In deze aflevering krijgen de tijdens vier overgebleven designers de het onmogelijke van taak om van een mancave te ontwerpen. Er is door echter een in grote uitdaging want op tv het budget de is voor deze een week aan banden gelegd. de Hierdoor uit moeten de ontwerpers creatief met het naar geld op tv omgaan.

Zes aspirant interieur door designers op strijden in Designdroom om in de felbegeerde titel door ?Beste interieurdesigner van in Nederland?. in In een spannende afvalrace zetten de zij alles op naar alles het om steeds de mooiste en met meest praktische interieurs te met ontwerpen. Maar het naar blijft op tv niet alleen in bij ontwerpen, het in ontwerp moet ook helemaal tijdens uitgevoerd worden op tv en dat binnen 48 uur. uit In elke aflevering hebben van de strijdende het interieur designers de met loodzware taak met om tot in een vindingrijke en unieke tijdens oplossing te tijdens komen. Met behulp van onder van andere het IKEA-assortiment zetten op tv zij wekelijks nieuwe het ontwerpen neer. Welke door aspirant interieur op designer verbaast elke het week de jury met op een zijn of haar een eigen aanpak? Alleen op de allerbeste sleept de de felbegeerde titel in de de wacht.

Zes met aspirant interieur de designers zetten in het nieuwe het SBS6-programma naar Designdroom werkelijk alles op alles om met tot de de mooiste en praktische op tv woonoplossingen door te komen. De klok tikt van hard de door, want in slechts 36 tijdens uur moet uit het ontwerp het staan ‘als een huis’. Van naar de eerste schets en met een de samenstelling uit het met IKEA-assortiment tot aan tijdens de daadwerkelijke uitvoering ervan. Weten een zij een juryleden Monique van der Reijden een en Kim naar Wolthof te door bekoren en op tv zich staande te houden in de naar bloedstollende naar afvalrace? Wie wordt de tijdens beste interieurdesigner van Nederland van en gaat er tijdens uiteindelijk vandoor met tijdens 10.000 euro? uit Aan presentator Jeroen van door der Boom het de taak om met deze competitie in op tv goede banen te leiden. op tv Daarnaast gaat uit Jeroen elke door week op zoek naar het door verhaal achter de op ontwerp-opdracht: het woonprobleem. door Voor wie uit ontwerpen de designers? op Wat het is het verhaal achter hun een woonsituatie? een Als dat duidelijk tijdens is, kunnen de op tv designers hun ontwerp volledig toespitsen in op de situatie waarvoor in deze bestemd het is. In de eerste aflevering de nemen de op tv interieurdesigners Allon, Savannah, Femke, met Babette, Suus en op tv Stef het tegen in elkaar op. uit Centraal in de een allereerste uit opdracht staat de woonkamer van Bas het en Amy. Na naar acht jaar in door Canada gewoond uit te hebben zijn de zij, met het meubels en in al, terug naar Nederland gekomen. naar In de jaren een daarna tijdens krijgt Bas een burn-out waardoor het op tv op tv hem aan kracht ontbreekt om naar een gezellig op tv huis te creëren voor zijn tijdens gezin. van De designers van Designdroom schieten tijdens hem nu te uit hulp. Allon maakt, op tegen het de wens door van de jury van in, een minimalistisch interieur. Savannah neemt het met een dappere beslissing door juist in een bont op en opvallend door behang te kiezen. een De jury is op tv heel duidelijk en stuurt aan de het eind één van door de met designers naar van huis. Bas en Amy tijdens kunnen moeilijk het kiezen maar besluiten uiteindelijk voor het een meest praktische ontwerp tijdens te de gaan. Zij kiezen daarmee de naar winnaar met van de week. Jurylid een Monique van der Reijden door is op tv in de internationale met interieur wereld een bekend de gezicht. Al twintig met jaar werkt ze in met de lifestylebranche naar als op journalist en trendwatcher. In haar de dagelijkse het werk maakt ze trendproducties op tv voor diverse de landelijke woonbladen en is uit ze blogger voor diverse online uit woonmagazines. Daarnaast is van ze eigenaar tijdens van een uit creatief communicatie & styling adviesbureau door en bekend in van met diverse woonprogramma’s waaronder Vrienden houden huis op tv een en en TV Woonmagazine. uit Jurylid Kim Wolthof het is al bijna het tien jaar werkzaam bij IKEA. tijdens door Als Interior Designer van met IKEA Nederland werkt met ze dagelijks op tv aan nieuwe concepten op interieur uit gebied en store design het en door stuurt ze de creatieve processen op uit aan. Ze ontwikkelt daarmee een o.a. nieuwe interieurs van die afgestemd zijn op naar de een Nederlandse markt en op de huidige van trends. in Daarnaast adviseert en ondersteunt een ze interior designers van met het het implementeren van van de nieuwe concepten het in de winkels in door Nederland.

april 2021
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!