Programma gemist?

Aflevering 6 het - In de feestelijke van finale van Designdroom door moeten op tv de twee overgebleven de finalisten aan van de slag met het op tv woondilemma van Marion: naar midden in haar van keuken staat de trap naar het in de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg in die ervoor zorgt door dat er in nu geen op ruimte is om uitgebreid met door vrienden te tafelen. Wie met verzint van hiervoor de beste de oplossing en uit wint titel de titel naar 'Beste interieurdesigner van uit Nederland, en een geldbedrag van van 10.000 het euro?

Aflevering van 5 - tijdens In Designdroom nemen zes een interieurdesigners het tegen op elkaar op op tv in dé strijd om de titel door 'Beste interieurdesigner uit van Nederland'. In een uit spannende afvalrace zetten op tv zij alles op op tv alles om uit alledaagse woonproblemen aan te op pakken. Wie het is er goed op tv in in kleur en sfeer? op En wie blinkt er uit het in het bedenken én uit uitvoeren van ruimtelijke uit oplossingen? Jeroen op van der Boom het presenteert van Designdroom en gaat wekelijks het land op in, op zoek het naar op tv het verhaal achter tijdens de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. In op de op tv halve finale strijden nog drie in designers de om een plek in op de finale. naar Dit keer moeten ze een een bijzondere woonkamer ontwerpen de voor een het huis waarin van tienermoeders en hun baby's de worden opgevangen. met Dus worden op tv er hoge eisen gesteld: er met moet tijdens genoeg zitruimte voor de tijdens meiden worden gecreëerd, uit er moet een de speelhoek komen voor de met kids tijdens en dat alles het in een Caribisch tintje. Juryleden tijdens Monique naar van der Reijden in en Lotte van Westerhoven met bepalen wie zich het mag bewijzen in op de finale.

Aflevering naar 4 - In van Designdroom nemen zes met interieurdesigners het tegen elkaar op de de in dé strijd in om de titel 'Beste interieurdesigner van naar Nederland'. In door een spannende afvalrace in zetten zij alles op tijdens tijdens alles om alledaagse woonproblemen op tv aan te pakken. Jeroen met van der Boom naar presenteert Designdroom uit en gaat wekelijks het tijdens land in, op zoek met naar het verhaal een met achter de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. op Dit keer tijdens staat de de slaapkamer centraal. De uit bewoners hebben hiervoor een specifieke wens: van in hun slaapkamer moet helemaal door 'prikkelarm' worden. naar En om het extra moeilijk te in maken moet elke een een designer ontwerpen vanuit een verschillend natuurgebied. de de Dat kan de Amazone zijn, maar naar op ook De Hoge Veluwe. Wie stijgt op tv op tv boven zichzelf uit en uit wie moet deze keer in de wedstrijd verlaten? op tv Dat uit bepalen juryleden Monique van der van Reijden en Lotte op van uit Westerhoven.

Aflevering op tv 3 - In op Designdroom nemen zes interieurdesigners naar het in tegen elkaar op in dé strijd de om met de titel'Beste met interieurdesigner van Nederland'. In een door spannende afvalrace zetten de zij de alles op alles om tijdens alledaagse woonproblemen het aan te pakken. Wie uit is er goed een in kleur een en sfeer? En wie blinkt er een uit naar in het bedenken én de uitvoeren van ruimtelijke oplossingen? tijdens op tv Jeroen van der op tv Boom presenteert Designdroom de en gaat wekelijks een het land in, op zoek de naar het tijdens verhaal achter de ontwerp-opdracht: met het uit woonprobleem. In de derde opdracht moeten met ze een op tv rommelige hobbykamer omtoveren in naar een op tv gelikte mancave. Wie maakte het het van mooiste ontwerp? Dat bepalen het de bewoners zelf. Welke op designer de competitie in moet een verlaten bepalen juryleden Monique van de der Reijden en Lotte op met van Westerhoven.

Aflevering op 2 - In Designdroom de nemen zes interieurdesigners naar het tegen op tv elkaar op in op tv dé strijd om de titel'Beste het interieurdesigner van naar Nederland'. In uit een spannende afvalrace zetten zij op tv alles op alles een om de alledaagse woonproblemen aan te pakken. op Wie is de er goed in kleur naar en sfeer? naar En wie blinkt er in op tv uit in het bedenken met én uitvoeren de van ruimtelijke oplossingen? Jeroen van de der Boom het presenteert Designdroom en gaat wekelijks tijdens van het land in, op zoek tijdens naar het op verhaal achter de ontwerp-opdracht: door het woonprobleem. De het designers moeten bewijzen dat het je ook in door door een hele kleine ruimte groots de kunt wonen. de Ze gaan aan de de slag op voor studente Madeleine die op met 25 in vierkante meter moet eten, slapen, door tv kijken en een haar vriendinnen over de een vloer moet kunnen de op hebben. En daarbij staat budget centraal: naar alle uit ontwerpen moeten binnen een bepaald door uit bedrag passen. Wie het op budget overschrijdt heeft een probleem, van want een in van met de designers moet aan in het eind van de uit aflevering de wedstrijd met verlaten.

Jeroen van in der het Boom presenteert vanaf vanavond van bij SBS6 een gloednieuw seizoen een van een Designdroom, elke met woensdag om 21:30 uur. In deze op tv competitie strijden het zes interieurdesigners op tv met elkaar om de titel door 'Beste in interieurdesigner van naar Nederland'. Voor het nieuwe op tv seizoen zijn alleen een professionele interieurdesigners geselecteerd waardoor tijdens het op niveau nog hoger ligt. door In zes afleveringen proberen met de deelnemers aan de een hand van echte met situaties naar alledaagse woondilemma’s het naar beste op te lossen. in De zes naar kandidaten, twee mannen op en vier in vrouwen, zijn allemaal al werkzaam als het interieurdesigner met of doen een een creatieve studie. Ze tijdens krijgen opdrachten die op uit het tijdens leven gegrepen zijn. Een opdracht heeft het altijd in een praktische twist, die veel op tv op inventiviteit van de ontwerpers door vraagt. Zo ontwerpen ze bijvoorbeeld van een sfeervolle woon- in en werkkamer voor uit een in samengesteld gezin van van zeven personen, bedenken ze in een oplossing voor in een in trap midden in naar een keuken en gaan in ze aan naar de slag met een studentenkamer door waarin alles met moet gebeuren op slechts 25 in vierkante een meter. De designers de bedenken ruimtelijke oplossingen, de brengen kleur het en sfeer in de naar woonruimtes en proberen de de meest ideale situatie op voor de bewoners de te ontwerpen. de Aan het door eind van elke de aflevering beoordeelt de jury, bestaande door uit trendwatcher naar Monique van der op tv Reijden en naar IKEA interieurdesigner Lotte van Westerhoven, op wie afvalt in de in race om in de naar 'Beste interieurdesigner van Nederland' met te worden. De bewoners naar bepalen door naar het kiezen van een de beste woonoplossing wie de van winnaar van het de aflevering het wordt.

Zes met aspirant interieur een designers strijden in Designdroom om de de felbegeerde titel ?Beste door interieurdesigner van Nederland?. naar op In een spannende afvalrace uit zetten zij met alles op alles om steeds de naar mooiste en meest van op praktische interieurs te ontwerpen. Maar van het een blijft niet alleen bij ontwerpen, het het ontwerp moet naar ook helemaal uitgevoerd worden met en dat binnen op 48 uur. In de elke in aflevering hebben de met strijdende interieur designers de in loodzware taak om tot tijdens een door vindingrijke en unieke oplossing te tijdens komen. Met van behulp van onder de andere het IKEA-assortiment tijdens zetten zij tijdens wekelijks nieuwe op ontwerpen neer. Alleen de allerbeste het sleept de felbegeerde titel op in de wacht. op tv De twee finalisten door storten zich op tijdens een enorme woon/eetkamer. op tv Het de feit dat in de opdrachtgever niet met goed weet wat hij wil, maakt in met het alleen nog maar in lastiger. De de designers staan voor de grootste uit opdracht tot een nu toe. En dan heeft tijdens Jeroen ook nog tijdens een een kleine verrassing. De op opdrachtgever bepaalt wie de door winnaar wordt van op Designdroom.

Zes aspirant met interieur designers van strijden in Designdroom om op de felbegeerde titel ?Beste op naar interieurdesigner van Nederland?. In van een spannende afvalrace zetten een zij alles het op alles om steeds op tv de mooiste en meest op tv praktische in interieurs te ontwerpen. Maar door het blijft niet alleen op tv bij ontwerpen, de het op ontwerp moet ook helemaal uitgevoerd met worden en dat binnen het 48 door uur. In het elke aflevering hebben de strijdende interieur op designers een de loodzware taak een om tot door een vindingrijke en unieke oplossing een te komen. van Met behulp van onder een andere van het IKEA-assortiment zetten door zij wekelijks nieuwe ontwerpen neer. naar Welke aspirant interieur met designer verbaast elke week van de jury tijdens met zijn of het haar naar eigen aanpak? Alleen de allerbeste op sleept de felbegeerde titel naar in de wacht. de De de interieurdesigners ontwerpen in deze halve een finale een stoere tijdens keuken voor Simone. het in Stef gaat voor een tijdens groene keuken met veel accessoires. een Babette gaat naar voor op tv een enorm keukeneiland. de Maar of dat stoer genoeg is, op tv is de vraag. naar De jury stuurt op met één designer naar een huis.

Zes op aspirant interieur designers de strijden in Designdroom om de op tv felbegeerde in titel ?Beste interieurdesigner in van Nederland?. In het een spannende afvalrace op zetten zij alles de op alles om steeds de op tv van mooiste en meest praktische door interieurs te ontwerpen. Maar het tijdens tijdens blijft niet alleen bij ontwerpen, het op tv ontwerp moet ook met de helemaal uitgevoerd worden en dat binnen een op 48 uur. In elke aflevering hebben van de op strijdende interieur designers de loodzware op tv op tv taak om tot een vindingrijke een en naar unieke oplossing te op tv komen. De interieurdesigners krijgen de de opdracht een naar seksloze slaapkamer opnieuw in op tv te richten. De saaie het witte zolder, die met ook tijdens nog dient als washok, drijft in de naar deelnemers tot naar wanhoop. Alsof dat nog niet naar erg genoeg is, een moeten ze in door een stijl naar werken die het totaal niet bij door ze past. Eén van hen gaat met zo ver uit een zijn de comfortzone dat diegene het uit strijdtoneel naar moet verlaten.

Zes tijdens aspirant interieur designers strijden in op tv Designdroom het om de felbegeerde titel het ?Beste interieurdesigner de van Nederland?. naar In een spannende afvalrace zetten naar zij alles op tijdens alles om steeds naar de mooiste en meest een praktische interieurs tijdens te in ontwerpen. Maar het blijft uit niet alleen met bij ontwerpen, het van ontwerp moet ook helemaal naar uitgevoerd worden op tv en dat binnen 48 uur. In van elke uit aflevering hebben de van strijdende interieur designers de uit loodzware taak om het tot op een vindingrijke en unieke oplossing het te komen. Met in behulp op van onder andere het IKEA-assortiment zetten van zij wekelijks nieuwe op ontwerpen neer. Welke in aspirant op interieur designer tijdens verbaast elke week de jury met tijdens het zijn of haar op eigen aanpak? Alleen de allerbeste sleept op tv de het felbegeerde titel in met de wacht. In deze op tv aflevering met krijgen de vier uit overgebleven designers de onmogelijke taak om met een mancave in te ontwerpen. tijdens Er is met echter een grote uitdaging de want het op tv budget is voor deze week aan op op banden gelegd. Hierdoor moeten de het ontwerpers op creatief met het uit geld omgaan.

Zes aspirant een interieur designers op strijden in Designdroom op tv om de felbegeerde titel door ?Beste tijdens interieurdesigner van Nederland?. In een met spannende afvalrace zetten naar zij tijdens alles op alles om steeds op de in mooiste en meest praktische interieurs tijdens te het ontwerpen. Maar het blijft niet alleen van bij het ontwerpen, het ontwerp op tv moet ook helemaal uitgevoerd een worden en met dat binnen 48 in uur. In elke het aflevering hebben de uit strijdende interieur designers de het loodzware taak om tot op tv een vindingrijke de en unieke naar oplossing te komen. Met naar behulp van onder andere tijdens het IKEA-assortiment van zetten zij uit wekelijks nieuwe ontwerpen neer. een Welke aspirant interieur designer een door verbaast elke week de de jury met zijn een of haar eigen aanpak? met Alleen de allerbeste sleept in de felbegeerde naar titel in de een wacht.

Zes van aspirant interieur designers zetten in in het nieuwe SBS6-programma het Designdroom werkelijk alles de tijdens op alles om tot op tv de mooiste en praktische een woonoplossingen te komen. De het tijdens klok tikt hard van door, want in het slechts 36 uur moet het op tv ontwerp staan ‘als met een huis’. Van de het eerste schets en het de het samenstelling uit het IKEA-assortiment op tot aan op tv de daadwerkelijke uitvoering door ervan. Weten zij uit juryleden Monique van der Reijden door en Kim uit Wolthof te bekoren en naar zich staande te uit houden in het de bloedstollende afvalrace? Wie op wordt een de beste interieurdesigner van Nederland op tv en het gaat er op tv uiteindelijk vandoor met 10.000 euro? Aan tijdens naar presentator Jeroen van der Boom de met taak om deze uit competitie naar in goede tijdens banen te leiden. Daarnaast gaat Jeroen in elke week op de de zoek naar het verhaal achter de op tv ontwerp-opdracht: het woonprobleem. tijdens Voor wie ontwerpen uit uit de designers? Wat in is het verhaal door achter hun woonsituatie? Als dat met duidelijk is, op tv kunnen de designers hun op tv ontwerp volledig toespitsen op een de naar situatie waarvoor deze bestemd naar is. In de eerste aflevering van naar nemen de interieurdesigners Allon, het Savannah, Femke, Babette, Suus en uit Stef het uit tegen elkaar op. Centraal naar op in de allereerste opdracht op staat de woonkamer van in Bas op en Amy. Na acht door jaar in Canada gewoond met te hebben zijn zij, op tv met op tv meubels en al, terug naar van Nederland door gekomen. In met de jaren daarna krijgt tijdens Bas een burn-out uit waardoor het tijdens hem aan kracht ontbreekt een om een gezellig door huis te creëren met voor zijn gezin. De designers van van Designdroom door schieten hem tijdens nu te hulp. uit Allon maakt, tegen de wens door van op de jury in, door een minimalistisch interieur. Savannah neemt door een dappere beslissing met door juist een op bont en opvallend de behang de te kiezen. De naar jury is heel duidelijk en uit stuurt aan het een eind één van het de designers naar het huis. Bas op en Amy kunnen moeilijk uit van kiezen maar besluiten uiteindelijk voor naar het meest praktische ontwerp in te uit gaan. Zij kiezen daarmee op tv de winnaar het van de op tv week. Jurylid Monique van in der Reijden is een in de internationale interieur in wereld een bekend de gezicht. Al twintig een jaar werkt ze in het de lifestylebranche als met door journalist en trendwatcher. In haar naar dagelijkse werk maakt ze met trendproducties voor een diverse met landelijke woonbladen en is tijdens ze blogger voor op diverse online woonmagazines. Daarnaast is tijdens met ze eigenaar van een creatief in communicatie op & styling adviesbureau naar en bekend van diverse woonprogramma’s op tv waaronder Vrienden op houden huis en tijdens en TV Woonmagazine. Jurylid Kim met Wolthof is de al bijna op tien jaar werkzaam door bij IKEA. Als de Interior Designer van IKEA Nederland uit werkt ze dagelijks naar aan tijdens nieuwe concepten op van interieur gebied en store het design en naar stuurt ze de creatieve naar processen aan. Ze de ontwikkelt daarmee o.a. nieuwe het interieurs die afgestemd naar het zijn op de Nederlandse markt en door op de huidige een trends. Daarnaast adviseert het en een ondersteunt ze interior designers uit met met het implementeren van de van nieuwe concepten van in de winkels in naar Nederland.

augustus 2019
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord