Programma gemist?

Jeroen uit van der Boom presenteert op vanaf vanavond bij een SBS6 een door gloednieuw seizoen van Designdroom, elke de woensdag om 21:30 naar uur. In op deze competitie strijden uit zes interieurdesigners op met elkaar naar om de titel 'Beste interieurdesigner een van Nederland'. door Voor het nieuwe van seizoen zijn alleen op professionele interieurdesigners geselecteerd waardoor met het niveau op nog hoger ligt. tijdens In zes afleveringen proberen het de op deelnemers aan de hand van echte tijdens situaties van alledaagse woondilemma’s het beste de op te met lossen. De van zes kandidaten, twee mannen met en vier vrouwen, zijn tijdens allemaal al werkzaam het als interieurdesigner met of doen met een creatieve studie. het Ze krijgen opdrachten op die uit het leven gegrepen tijdens zijn. Een opdracht heeft op een altijd een praktische twist, die veel op tv inventiviteit van de van ontwerpers vraagt. Zo uit door ontwerpen ze bijvoorbeeld een de sfeervolle woon- en in werkkamer voor met een samengesteld gezin van zeven uit personen, bedenken ze het een oplossing voor een in trap midden in in naar een keuken en gaan ze aan uit de slag door met een op studentenkamer waarin alles moet gebeuren op tv met op slechts 25 vierkante meter. naar De door designers bedenken ruimtelijke oplossingen, brengen op tv kleur met en sfeer in de woonruimtes en op proberen de meest uit op ideale situatie voor de bewoners op tv te ontwerpen. naar Aan het door eind van elke aflevering beoordeelt de van met jury, bestaande uit trendwatcher Monique van op der Reijden de en IKEA naar interieurdesigner Lotte een van Westerhoven, wie afvalt op tv in de het race om de 'Beste een interieurdesigner van Nederland' door te worden. het De bewoners bepalen uit door het kiezen van de beste op woonoplossing tijdens wie de naar winnaar van de aflevering het wordt.

Zes aspirant interieur met het designers strijden in Designdroom op tv om de met felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van uit Nederland?. In een op spannende afvalrace zetten op zij alles op alles met om steeds de het mooiste en een meest praktische in interieurs te ontwerpen. op Maar het de blijft niet alleen door bij ontwerpen, het een ontwerp moet ook helemaal tijdens uitgevoerd worden en door dat binnen 48 uur. uit In elke het aflevering hebben de een strijdende interieur designers de op loodzware taak om van tot met een vindingrijke en van unieke oplossing te met komen. Met behulp van onder door andere het IKEA-assortiment zetten naar zij uit wekelijks nieuwe ontwerpen van neer. Alleen de allerbeste sleept op de op tv felbegeerde titel van in de wacht. De twee van finalisten van storten zich op een enorme door woon/eetkamer. Het tijdens feit dat door de opdrachtgever niet goed weet wat in hij wil, maakt een het alleen nog uit maar lastiger. uit De designers staan voor de de grootste opdracht van tot nu toe. van uit En dan heeft Jeroen ook naar nog een kleine verrassing. met De op opdrachtgever bepaalt naar wie de winnaar op tv wordt van Designdroom.

Zes aspirant interieur in designers strijden in naar Designdroom om de een felbegeerde titel in ?Beste interieurdesigner van Nederland?. een In het een spannende afvalrace op zetten zij alles op alles op tv van om steeds de mooiste en in meest praktische interieurs te het ontwerpen. uit Maar het blijft niet alleen op tv een bij ontwerpen, het uit ontwerp moet ook helemaal uitgevoerd met worden en dat binnen het op 48 uur. In elke aflevering hebben uit de de strijdende interieur designers de loodzware een taak uit om tot een vindingrijke en met unieke een oplossing te in komen. Met behulp van onder door andere het IKEA-assortiment zetten een zij naar wekelijks nieuwe uit ontwerpen neer. Welke aspirant uit interieur designer verbaast elke een week van de jury met zijn of door haar met eigen aanpak? Alleen de allerbeste van sleept tijdens de felbegeerde titel in de het wacht. De interieurdesigners ontwerpen op in deze van halve finale op tv een stoere van keuken voor Simone. Stef gaat het voor een groene uit keuken met in veel accessoires. Babette gaat voor door een enorm keukeneiland. de Maar of naar dat van stoer genoeg is, is de een vraag. het De jury stuurt één designer een naar het huis.

Zes aspirant op interieur designers strijden uit in Designdroom om de in felbegeerde het titel ?Beste interieurdesigner de van Nederland?. In uit een spannende afvalrace zetten in zij op tv alles op alles met om steeds de mooiste en in meest praktische interieurs te tijdens naar ontwerpen. Maar het blijft niet alleen op van bij ontwerpen, het ontwerp moet ook van helemaal uitgevoerd worden door het en dat binnen 48 uur. In op elke op aflevering hebben met de strijdende interieur designers de op loodzware taak met om tot een in vindingrijke en unieke oplossing uit te tijdens komen. De interieurdesigners een krijgen de opdracht een in seksloze slaapkamer opnieuw in de te richten. uit De saaie witte zolder, tijdens die ook naar nog dient als washok, op drijft de op deelnemers tot wanhoop. Alsof dat met het nog niet erg genoeg het is, moeten ze in een een stijl werken tijdens die totaal niet op tv bij ze past. Eén in van hen naar gaat met zo ver uit zijn comfortzone dat op tv diegene het strijdtoneel het moet tijdens verlaten.

Zes aspirant interieur op tv naar designers strijden in Designdroom om de door felbegeerde titel het ?Beste tijdens interieurdesigner van Nederland?. In een spannende met afvalrace zetten zij uit alles tijdens op alles om steeds op de mooiste en meest op tv praktische interieurs te naar ontwerpen. Maar tijdens het blijft tijdens niet alleen bij ontwerpen, het het ontwerp uit moet ook helemaal uitgevoerd worden tijdens en dat binnen tijdens door 48 uur. In elke aflevering tijdens hebben de met strijdende interieur het designers de loodzware taak om op tv tot een vindingrijke en tijdens unieke oplossing met te komen. Met behulp een van onder uit andere het IKEA-assortiment op tv zetten in zij wekelijks nieuwe ontwerpen neer. op Welke aspirant interieur designer op naar verbaast elke week de jury met met zijn of haar het eigen een aanpak? Alleen de allerbeste sleept op de felbegeerde titel met in de wacht. tijdens In deze aflevering tijdens krijgen de de vier overgebleven van designers de onmogelijke uit taak om een een mancave te ontwerpen. naar Er is op tv echter een grote uitdaging met want het budget is door voor met deze week aan met banden gelegd. Hierdoor moeten de de ontwerpers creatief met op tv het geld van omgaan.

Zes aspirant door interieur designers naar strijden in Designdroom om de op felbegeerde in titel ?Beste van interieurdesigner van Nederland?. In een spannende het afvalrace zetten naar zij alles op alles op tv om door steeds de mooiste en meest op praktische interieurs te de ontwerpen. in Maar het blijft niet met alleen bij ontwerpen, door het op ontwerp moet ook helemaal uitgevoerd worden in en dat uit binnen 48 tijdens uur. In op elke aflevering hebben de strijdende met interieur designers de op loodzware taak van om tot een vindingrijke en in unieke oplossing op te komen. Met door behulp van onder andere in het IKEA-assortiment de zetten zij met wekelijks nieuwe het ontwerpen neer. Welke aspirant interieur designer het verbaast elke van week de de jury met zijn of de haar eigen aanpak? naar Alleen de allerbeste sleept op tv de felbegeerde door titel in van de wacht.

Zes door aspirant interieur in designers zetten in het van nieuwe SBS6-programma met Designdroom werkelijk alles op naar alles om op tot de mooiste tijdens en praktische woonoplossingen te van komen. De klok tikt hard op het door, want in de slechts 36 uur moet het in ontwerp staan ‘als een op op huis’. Van de tijdens eerste schets en naar de samenstelling uit het tijdens IKEA-assortiment tot door aan de daadwerkelijke uitvoering ervan. Weten de op tv zij juryleden Monique van een der Reijden op en Kim Wolthof te bekoren en met een zich staande te houden in de de bloedstollende afvalrace? Wie tijdens wordt de in beste interieurdesigner door van Nederland en gaat er uit uiteindelijk vandoor uit met 10.000 euro? op Aan presentator Jeroen van uit der Boom de van taak van om deze naar competitie in goede tijdens banen te leiden. Daarnaast het gaat Jeroen in elke week op zoek naar tijdens het verhaal achter een de op tv ontwerp-opdracht: het woonprobleem. Voor wie ontwerpen op de designers? op tv Wat met is het verhaal achter hun woonsituatie? door Als tijdens dat duidelijk is, met kunnen de designers hun ontwerp van volledig toespitsen met op uit de situatie waarvoor deze bestemd met is. In tijdens de eerste aflevering nemen de interieurdesigners van Allon, Savannah, Femke, op tv Babette, Suus en door Stef het op tegen elkaar op. de Centraal in op de allereerste opdracht uit staat de op woonkamer van Bas en Amy. Na op tv acht met jaar in Canada gewoond tijdens te hebben door zijn zij, met meubels een en al, terug naar het Nederland gekomen. In het de jaren tijdens daarna krijgt in Bas een de burn-out waardoor het van hem aan kracht ontbreekt om een op gezellig huis te op tv op tv creëren voor zijn de gezin. De designers van Designdroom de schieten hem nu op te hulp. tijdens Allon maakt, tegen de op wens van de jury door in, een minimalistisch een interieur. Savannah neemt op een een dappere beslissing door juist een in bont tijdens en opvallend behang te kiezen. met De jury door is heel van duidelijk en stuurt een aan het eind één met van de designers naar op huis. op Bas en in Amy kunnen moeilijk de kiezen maar besluiten uiteindelijk voor een het meest van praktische ontwerp te op gaan. Zij kiezen daarmee in de winnaar van de met week. Jurylid Monique de van der Reijden is tijdens in de internationale van interieur een wereld een bekend gezicht. Al met twintig door jaar werkt ze op tv in de lifestylebranche als in journalist door en trendwatcher. met In haar dagelijkse werk maakt ze op uit trendproducties voor diverse landelijke woonbladen de en is ze blogger uit van voor diverse online woonmagazines. Daarnaast is door ze van eigenaar van een een creatief communicatie & styling een adviesbureau en bekend op tv van diverse woonprogramma’s door waaronder Vrienden door houden huis en en TV de van Woonmagazine. Jurylid Kim Wolthof tijdens is al tijdens bijna tien jaar werkzaam bij IKEA. het Als Interior tijdens Designer op van IKEA Nederland werkt ze dagelijks een aan tijdens nieuwe concepten het op interieur gebied op en store design en stuurt naar ze de creatieve processen de in aan. Ze ontwikkelt daarmee o.a. naar nieuwe interieurs die van afgestemd tijdens zijn op de Nederlandse markt en in op de de huidige trends. Daarnaast adviseert het en het ondersteunt ze interior designers uit met uit het implementeren van de nieuwe concepten op met in de winkels de in Nederland.

november 2018
14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord