Programma gemist?

Aflevering de 6 - de In de feestelijke finale van het Designdroom in moeten de twee overgebleven finalisten met aan de naar slag met het tijdens woondilemma van een Marion: midden in haar keuken met staat de trap naar het de bovenverdieping. uit Een op enorme sta-in-de-weg die ervoor zorgt de dat er nu met geen ruimte de is om uitgebreid met vrienden naar te tafelen. in Wie in verzint hiervoor de beste oplossing een en wint titel door de titel 'Beste met interieurdesigner van Nederland, door en een de geldbedrag van 10.000 met euro?

Aflevering de 5 - uit In Designdroom nemen zes interieurdesigners door het op tv tegen elkaar op in op dé strijd om de titel met 'Beste interieurdesigner tijdens van Nederland'. In een het spannende afvalrace naar zetten naar zij alles op alles om door alledaagse tijdens woonproblemen aan te pakken. Wie een is er goed op in kleur en sfeer? door En in wie blinkt er uit in op tv het tijdens bedenken én uitvoeren op tv van ruimtelijke oplossingen? de Jeroen van der van Boom presenteert Designdroom en van gaat wekelijks het de land de in, op zoek op tv naar het verhaal achter de met ontwerp-opdracht: het de woonprobleem. In de in halve finale strijden nog drie een met designers om een naar plek in de finale. Dit het keer moeten ze een van bijzondere woonkamer ontwerpen de voor een van huis waarin tienermoeders de en op tv hun baby's worden opgevangen. het Dus worden door er hoge eisen gesteld: er moet door van genoeg zitruimte voor de met meiden worden gecreëerd, er moet in tijdens een speelhoek komen voor een de kids en dat alles door naar in een Caribisch tintje. Juryleden op tv Monique van der Reijden door en Lotte tijdens van in Westerhoven bepalen wie tijdens zich mag bewijzen in in de finale.

Aflevering het 4 - door In Designdroom nemen zes naar interieurdesigners het tegen elkaar op in in dé strijd op de om de titel 'Beste op tv interieurdesigner van Nederland'. In een op tv met spannende afvalrace zetten zij alles in op alles een om alledaagse woonproblemen aan het te pakken. Jeroen van door der Boom naar presenteert Designdroom het en gaat wekelijks het land door op in, op zoek de naar het verhaal achter de ontwerp-opdracht: door het woonprobleem. de Dit door keer staat de slaapkamer van centraal. De bewoners hebben hiervoor het een specifieke wens: van hun slaapkamer op moet helemaal 'prikkelarm' worden. door naar En om het extra een moeilijk te maken moet elke het designer ontwerpen een vanuit een verschillend het natuurgebied. met Dat kan de naar Amazone zijn, maar ook in De Hoge Veluwe. Wie stijgt een boven zichzelf uit met en wie met moet deze keer op tv de wedstrijd de verlaten? Dat bepalen juryleden Monique naar van der van Reijden en met Lotte van uit Westerhoven.

Aflevering 3 - in In van Designdroom nemen zes interieurdesigners het het tegen op elkaar op in uit dé strijd om met de titel'Beste interieurdesigner van tijdens Nederland'. in In een spannende afvalrace zetten tijdens zij alles op in alles om alledaagse met woonproblemen aan te de pakken. Wie is het er met goed in kleur en sfeer? En van tijdens wie blinkt er uit in op tv het bedenken een én uitvoeren van ruimtelijke een oplossingen? Jeroen met van der Boom van presenteert Designdroom en gaat in wekelijks tijdens het land in, op zoek naar van het verhaal achter het de ontwerp-opdracht: van het woonprobleem. door In de derde opdracht moeten in ze een rommelige tijdens hobbykamer omtoveren de in door een gelikte mancave. Wie maakte het naar mooiste ontwerp? Dat in met bepalen de bewoners op zelf. Welke designer de uit competitie moet verlaten bepalen naar juryleden Monique van der de Reijden in en Lotte van de Westerhoven.

Aflevering een 2 - In Designdroom nemen op tv zes van interieurdesigners het tegen elkaar op op tv in dé op strijd om het de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. met In het een spannende afvalrace zetten uit zij alles door op alles om alledaagse in woonproblemen tijdens aan te pakken. Wie is in er goed in een kleur en met sfeer? En wie blinkt er op tv uit in tijdens het uit bedenken én uitvoeren van ruimtelijke tijdens oplossingen? Jeroen op van der Boom de presenteert Designdroom en gaat wekelijks door op tv het land in, op zoek naar tijdens het verhaal achter van de het ontwerp-opdracht: het door woonprobleem. De designers moeten op tv bewijzen dat tijdens je ook in een hele kleine door de ruimte groots kunt wonen. naar Ze gaan aan op tv de slag voor studente Madeleine tijdens die tijdens op 25 vierkante meter op tv moet op eten, slapen, tv kijken en uit haar vriendinnen door over de vloer in moet kunnen naar hebben. En daarbij in staat budget centraal: alle ontwerpen door moeten het binnen een bepaald bedrag door passen. Wie het budget met overschrijdt heeft door een probleem, want een de van de designers moet met uit aan het eind van de aflevering de de wedstrijd van verlaten.

Jeroen de van der Boom presenteert vanaf het vanavond een bij SBS6 tijdens een gloednieuw seizoen het van Designdroom, elke woensdag een om 21:30 uur. In van deze competitie strijden naar zes interieurdesigners met elkaar op om de titel uit 'Beste door interieurdesigner van Nederland'. naar Voor het uit nieuwe seizoen zijn alleen tijdens professionele interieurdesigners geselecteerd waardoor het naar niveau in nog hoger tijdens ligt. In zes afleveringen in proberen de deelnemers aan van de hand naar van echte situaties alledaagse woondilemma’s door het beste in op te lossen. De van zes kandidaten, naar twee mannen en vier uit vrouwen, zijn allemaal van door al werkzaam als interieurdesigner naar of doen een op creatieve studie. Ze krijgen opdrachten tijdens die uit het naar leven naar gegrepen zijn. uit Een opdracht heeft altijd een praktische op tv twist, die op veel inventiviteit van naar de met ontwerpers vraagt. Zo uit ontwerpen ze bijvoorbeeld een sfeervolle woon- met naar en werkkamer voor een samengesteld met gezin op van zeven personen, bedenken ze uit een oplossing voor een naar trap midden het in een een keuken en een gaan ze aan de slag door met een studentenkamer waarin een uit alles moet gebeuren op uit slechts 25 vierkante door meter. De designers bedenken een ruimtelijke oplossingen, tijdens brengen kleur en sfeer in door met de woonruimtes en proberen de uit meest ideale een situatie voor de bewoners met te ontwerpen. Aan met het het eind van elke aflevering beoordeelt de de op tv jury, bestaande uit trendwatcher Monique van de der Reijden door en IKEA interieurdesigner Lotte naar van Westerhoven, wie het afvalt in de op door race om de 'Beste interieurdesigner in van op Nederland' te worden. De op tv bewoners bepalen door naar het kiezen van op de beste het woonoplossing wie de winnaar van op tv de uit aflevering wordt.

Zes in aspirant interieur designers strijden het in van Designdroom om de felbegeerde uit titel ?Beste interieurdesigner van op tv Nederland?. In een op spannende afvalrace zetten zij een alles op op alles om van steeds de mooiste en met meest praktische interieurs te met ontwerpen. naar Maar het blijft niet alleen met bij ontwerpen, de het ontwerp moet door ook het helemaal uitgevoerd worden van en dat binnen 48 tijdens uur. In elke aflevering tijdens hebben de strijdende interieur in designers de een loodzware taak om tot in een uit vindingrijke en unieke oplossing te van komen. op Met behulp van onder van andere het een IKEA-assortiment zetten zij op tv wekelijks nieuwe ontwerpen neer. een Alleen de allerbeste sleept naar de een felbegeerde titel in de wacht. op tv in De twee finalisten storten zich tijdens op in een enorme woon/eetkamer. een Het feit dat de opdrachtgever niet een goed met weet wat hij wil, maakt uit het alleen nog op tv maar lastiger. De op tv designers staan uit voor de grootste door opdracht met tot nu toe. En naar dan heeft in Jeroen ook nog van een kleine verrassing. De opdrachtgever tijdens bepaalt wie uit de winnaar in wordt van Designdroom.

Zes op tv aspirant interieur designers strijden in tijdens Designdroom de om de een felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van in Nederland?. In een tijdens spannende afvalrace zetten zij de alles op alles tijdens om steeds de de mooiste en met meest een praktische interieurs te het ontwerpen. Maar het blijft op niet alleen bij ontwerpen, het het ontwerp op tv moet ook helemaal uitgevoerd de worden en de dat binnen tijdens 48 uur. In elke aflevering met hebben de strijdende in interieur designers de loodzware het taak om tijdens tot een vindingrijke en het een unieke oplossing te door komen. Met behulp van onder naar andere tijdens het IKEA-assortiment zetten een zij wekelijks nieuwe ontwerpen op tv neer. Welke met aspirant interieur designer verbaast elke het week de tijdens jury met door zijn of haar eigen op tv aanpak? Alleen door de allerbeste sleept uit de felbegeerde titel in de door wacht. een De interieurdesigners ontwerpen de in deze halve van finale een stoere keuken van voor Simone. Stef gaat tijdens voor een op tv groene keuken met veel op accessoires. met Babette gaat voor een enorm in keukeneiland. door Maar of dat het stoer genoeg is, is de vraag. op door De jury stuurt naar één designer naar in huis.

Zes aspirant tijdens interieur designers strijden in met Designdroom om de tijdens felbegeerde titel met ?Beste interieurdesigner de van Nederland?. In een spannende naar afvalrace van zetten zij van alles op alles om het steeds de mooiste en op tv meest praktische interieurs uit te op ontwerpen. Maar het blijft niet alleen naar bij ontwerpen, het door ontwerp moet ook tijdens helemaal uitgevoerd het worden en dat van binnen 48 uur. het In elke aflevering naar hebben van de strijdende interieur designers de loodzware op tv taak om tijdens tot een met vindingrijke en het unieke oplossing te in komen. De interieurdesigners uit krijgen de opdracht een seksloze slaapkamer tijdens met opnieuw in te richten. een De saaie witte zolder, die tijdens een ook nog dient op als washok, drijft de op deelnemers tot met wanhoop. Alsof dat nog niet van erg genoeg is, uit moeten ze een in een stijl werken die naar totaal niet bij de op ze past. Eén van een hen gaat door zo ver uit het zijn comfortzone dat een diegene het strijdtoneel moet op verlaten.

Zes een aspirant interieur designers door strijden in uit Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste de interieurdesigner uit van Nederland?. In een spannende met afvalrace in zetten zij het alles op alles van om steeds de tijdens mooiste en meest praktische interieurs van te ontwerpen. Maar het een blijft het niet alleen bij uit ontwerpen, het ontwerp door moet ook een helemaal uitgevoerd worden en dat op tv binnen 48 uur. In op elke aflevering een hebben de strijdende door interieur designers op tv de loodzware taak om een tot een vindingrijke en uit unieke oplossing te op komen. het Met behulp van onder door andere het het IKEA-assortiment zetten zij wekelijks nieuwe met ontwerpen neer. Welke uit aspirant op interieur designer naar verbaast elke week de jury met van zijn in of haar eigen naar aanpak? Alleen de allerbeste door sleept de de felbegeerde titel door in de wacht. In deze aflevering in het krijgen de vier overgebleven designers een de onmogelijke een taak om een met mancave te ontwerpen. Er uit is echter een grote in uitdaging want het het naar budget is voor met deze week aan banden gelegd. uit Hierdoor moeten de een ontwerpers creatief door met het geld tijdens omgaan.

Zes aspirant interieur naar designers strijden in de Designdroom om de uit op felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. uit In uit een spannende afvalrace zetten zij tijdens alles de op alles om naar steeds de mooiste en meest een praktische een interieurs te ontwerpen. Maar het het de blijft niet alleen in bij ontwerpen, het ontwerp tijdens moet ook helemaal uitgevoerd worden een en dat tijdens binnen 48 uur. In de elke aflevering de hebben de strijdende tijdens interieur designers de loodzware door taak om door tot met een vindingrijke en in unieke oplossing te met komen. Met behulp van onder naar andere uit het IKEA-assortiment zetten zij wekelijks tijdens nieuwe ontwerpen neer. met Welke aspirant naar interieur designer verbaast elke van week de jury tijdens met op tv zijn of haar eigen aanpak? Alleen in de tijdens allerbeste sleept de met felbegeerde titel in de de wacht.

Zes uit aspirant interieur designers in zetten in het tijdens nieuwe SBS6-programma Designdroom uit werkelijk alles het op alles om tot de door mooiste en praktische tijdens woonoplossingen te komen. De een klok tikt hard naar door, een want in slechts 36 uit uur moet het op ontwerp de staan ‘als een huis’. Van de de eerste door schets en de samenstelling uit op tv het IKEA-assortiment naar tot aan de daadwerkelijke uit uitvoering ervan. van Weten op tv zij juryleden Monique op tv van der Reijden en tijdens Kim Wolthof te op bekoren en zich de staande te houden in de de bloedstollende afvalrace? Wie het wordt door de beste interieurdesigner van het Nederland van en gaat er een uiteindelijk vandoor met 10.000 euro? Aan uit naar presentator Jeroen van naar der Boom de een taak om deze competitie tijdens in goede banen op te leiden. Daarnaast gaat Jeroen naar elke door week op zoek naar op het uit verhaal achter de tijdens ontwerp-opdracht: het woonprobleem. Voor naar wie ontwerpen de designers? op Wat een is het verhaal achter de hun woonsituatie? Als tijdens dat duidelijk is, kunnen tijdens de designers hun het ontwerp volledig toespitsen het op de situatie naar waarvoor deze bestemd is. In uit de uit eerste aflevering nemen naar de interieurdesigners uit Allon, Savannah, Femke, Babette, Suus het en Stef het tegen tijdens op elkaar op. Centraal in tijdens de allereerste opdracht staat naar de woonkamer van uit Bas en Amy. Na de acht uit jaar in Canada uit gewoond te hebben zijn op zij, met meubels het en tijdens al, terug naar een Nederland gekomen. In de jaren een daarna naar krijgt Bas een burn-out waardoor door het hem de aan kracht tijdens ontbreekt om een gezellig huis te met in creëren voor zijn gezin. De designers de van in Designdroom schieten hem het nu te hulp. met Allon maakt, tegen de wens op van de het jury in, een op tv minimalistisch naar interieur. Savannah neemt op een dappere beslissing door juist uit een bont en opvallend door tijdens behang te kiezen. De jury is het heel in duidelijk en stuurt aan het door eind op één van een de designers naar huis. met Bas en Amy kunnen moeilijk het van kiezen maar besluiten uiteindelijk voor met het meest praktische ontwerp op tijdens te gaan. Zij kiezen daarmee door de winnaar van met de week. Jurylid Monique een van der Reijden is naar in de internationale naar met interieur wereld een bekend met gezicht. Al twintig jaar het werkt in ze in de op tv lifestylebranche als journalist het en trendwatcher. In haar dagelijkse door werk maakt ze een trendproducties op tv voor diverse landelijke in woonbladen en is ze blogger uit voor een diverse online woonmagazines. een Daarnaast is ze in eigenaar van een creatief van communicatie van & styling adviesbureau en bekend van de diverse woonprogramma’s waaronder van Vrienden houden een huis en een en TV Woonmagazine. Jurylid op tv Kim uit Wolthof is al van bijna tien jaar werkzaam het bij IKEA. op Als Interior Designer van een IKEA Nederland werkt een ze dagelijks aan nieuwe concepten naar op interieur gebied met en store design van en stuurt ze tijdens de creatieve op processen aan. Ze met ontwikkelt daarmee o.a. nieuwe het interieurs in die afgestemd met zijn op de Nederlandse markt en de op de de huidige van trends. Daarnaast adviseert en ondersteunt met ze interior designers een met het implementeren in van de in nieuwe concepten in de een winkels naar in Nederland.

januari 2019
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord