Programma gemist?

Aflevering 6 naar - in In de feestelijke de finale van Designdroom moeten de twee de overgebleven finalisten een aan van de slag met het woondilemma van in Marion: uit midden in met haar keuken staat de een trap naar de de bovenverdieping. Een uit enorme sta-in-de-weg die ervoor zorgt dat een er nu door geen ruimte door is om uitgebreid met vrienden door te tafelen. Wie een verzint hiervoor de naar beste oplossing in en wint in titel de titel 'Beste met interieurdesigner van Nederland, en naar met een geldbedrag van 10.000 met euro?

Aflevering 5 door - In door Designdroom nemen zes interieurdesigners het op naar tegen elkaar op in door dé strijd om de het titel tijdens 'Beste interieurdesigner van van Nederland'. In een van spannende afvalrace zetten zij alles uit op alles om naar alledaagse woonproblemen aan te tijdens pakken. naar Wie is er de goed in kleur en sfeer? uit En wie met blinkt door er uit in het bedenken én door uitvoeren van ruimtelijke uit oplossingen? Jeroen van in der Boom tijdens presenteert Designdroom en gaat de wekelijks het land naar in, in op zoek naar het op tv verhaal achter het de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. In met de halve naar finale strijden nog drie naar door designers om een in plek in de finale. naar Dit keer moeten ze het een bijzondere woonkamer uit ontwerpen voor tijdens een huis waarin tienermoeders en met hun baby's de worden het opgevangen. Dus worden naar er hoge eisen gesteld: er in moet uit genoeg zitruimte voor de naar meiden worden gecreëerd, er op tv moet een met speelhoek komen voor de op tv kids en dat met alles door in een Caribisch in tintje. Juryleden Monique van der Reijden met en Lotte van op op tv Westerhoven bepalen wie zich mag een bewijzen in de de finale.

Aflevering uit 4 - In Designdroom door nemen uit zes interieurdesigners het tegen uit elkaar op in dé de strijd om door de titel 'Beste interieurdesigner de van Nederland'. In een op tv spannende afvalrace op zetten zij alles op door alles met om alledaagse woonproblemen aan de te pakken. Jeroen van uit der Boom presenteert naar Designdroom en op tv gaat in wekelijks het land op in, op zoek het naar het verhaal achter de ontwerp-opdracht: de het tijdens woonprobleem. Dit keer de staat de slaapkamer van centraal. De bewoners hebben hiervoor op tv met een specifieke wens: hun slaapkamer tijdens moet in helemaal 'prikkelarm' worden. door En om het met extra moeilijk te maken moet op elke designer ontwerpen de vanuit een verschillend door natuurgebied. Dat van kan de Amazone zijn, maar van ook tijdens De Hoge Veluwe. Wie op stijgt door boven zichzelf uit op en wie moet deze keer de het op tv wedstrijd verlaten? Dat bepalen de juryleden Monique van der Reijden door en door Lotte van op tv Westerhoven.

Aflevering naar 3 - tijdens In Designdroom nemen zes interieurdesigners met het tegen elkaar op door in dé naar strijd om de op tv titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. uit een In een spannende afvalrace in zetten zij een alles op alles een om alledaagse woonproblemen de aan te pakken. Wie is een er de goed in kleur en op sfeer? En met wie blinkt er uit in door het bedenken het én uitvoeren van ruimtelijke in oplossingen? Jeroen met van der Boom op tv presenteert Designdroom naar en gaat wekelijks van het land in, op zoek naar de het verhaal op achter de ontwerp-opdracht: in het woonprobleem. een In de derde opdracht naar moeten ze een het rommelige hobbykamer omtoveren in op tv de een gelikte mancave. Wie maakte een het mooiste door ontwerp? Dat bepalen de uit bewoners zelf. Welke designer het de de competitie moet verlaten bepalen juryleden een Monique van op der Reijden en het Lotte van met Westerhoven.

Aflevering op 2 - tijdens In Designdroom nemen zes interieurdesigners naar het tegen elkaar op in in uit dé strijd in om de titel'Beste interieurdesigner in van Nederland'. In een spannende uit afvalrace het zetten zij alles in op alles naar om alledaagse woonproblemen aan te pakken. op Wie is er tijdens op goed in kleur de en sfeer? En wie blinkt er op de uit in het in bedenken én uitvoeren door van ruimtelijke oplossingen? Jeroen van der in Boom presenteert Designdroom in en gaat naar wekelijks naar het land in, op zoek naar naar met het verhaal achter de ontwerp-opdracht: het van woonprobleem. De designers uit een moeten bewijzen dat je ook een in de een hele kleine met ruimte groots kunt wonen. Ze met gaan aan de door slag voor studente Madeleine tijdens die op naar 25 vierkante naar meter moet naar eten, slapen, tv op kijken en haar vriendinnen over de door vloer moet kunnen het hebben. En in daarbij staat het budget centraal: alle ontwerpen moeten de binnen tijdens een bepaald met bedrag passen. Wie naar het budget overschrijdt heeft uit een probleem, want op tv een van de designers moet een aan het de eind van in de aflevering de uit wedstrijd verlaten.

Jeroen door van der uit Boom presenteert vanaf in vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen naar van Designdroom, elke van woensdag om 21:30 op het uur. In deze competitie het strijden zes interieurdesigners met van elkaar om een de titel 'Beste op interieurdesigner van Nederland'. Voor het met nieuwe het seizoen zijn alleen professionele interieurdesigners in uit geselecteerd waardoor het niveau nog hoger een van ligt. In zes afleveringen proberen tijdens de van deelnemers aan de hand op van echte situaties alledaagse woondilemma’s de van het beste op de te lossen. De zes kandidaten, in twee mannen en vier naar vrouwen, zijn allemaal in al op tv werkzaam als interieurdesigner of doen een in een creatieve studie. Ze krijgen opdrachten op tv die uit van het van leven gegrepen zijn. Een opdracht met heeft altijd met een praktische twist, die de veel inventiviteit van een de in ontwerpers vraagt. Zo ontwerpen op ze bijvoorbeeld een van sfeervolle woon- een en werkkamer voor een samengesteld gezin met van zeven personen, een bedenken op tv ze een op oplossing voor een van trap midden in een tijdens keuken en van gaan ze aan een de slag met in een studentenkamer waarin alles moet gebeuren op tv op een slechts 25 vierkante meter. de De designers de bedenken ruimtelijke in oplossingen, brengen kleur en sfeer in een de tijdens woonruimtes en proberen de op tv meest ideale situatie voor tijdens de bewoners te op tv ontwerpen. Aan het het van eind van elke aflevering beoordeelt de een jury, bestaande een uit uit trendwatcher Monique van der met Reijden en IKEA interieurdesigner Lotte tijdens met van Westerhoven, wie afvalt in met de race om de op naar 'Beste interieurdesigner van de Nederland' te worden. De bewoners in bepalen door het het kiezen van de in beste woonoplossing wie de uit in winnaar van de aflevering op tv wordt.

Zes tijdens aspirant interieur designers strijden in op Designdroom om de met felbegeerde titel in ?Beste een interieurdesigner van Nederland?. door In een spannende afvalrace zetten met zij alles op op tv alles om steeds met de mooiste op tv en meest het praktische interieurs te ontwerpen. Maar op het in blijft niet alleen bij naar ontwerpen, het het ontwerp moet ook helemaal naar uitgevoerd worden en dat binnen naar 48 uur. naar In elke aflevering hebben op tv de strijdende interieur tijdens designers de loodzware tijdens taak om het tot een vindingrijke een en unieke oplossing tijdens te komen. door Met behulp van onder door andere het IKEA-assortiment op tv zetten zij op wekelijks nieuwe door ontwerpen neer. Alleen de allerbeste het sleept de felbegeerde tijdens titel in de wacht. tijdens De twee tijdens finalisten storten zich uit op een enorme op woon/eetkamer. Het feit een dat de opdrachtgever niet door goed uit weet wat hij wil, maakt het het alleen het nog van maar lastiger. De designers de staan voor de grootste het opdracht tot nu toe. in En naar dan heeft Jeroen ook naar nog tijdens een kleine verrassing. De opdrachtgever bepaalt in wie de winnaar in wordt van in Designdroom.

Zes aspirant met interieur designers strijden met in Designdroom door om de felbegeerde door titel ?Beste interieurdesigner van met Nederland?. naar In een spannende afvalrace zetten het zij alles op alles tijdens om steeds de op het mooiste en meest praktische interieurs op tv te ontwerpen. uit Maar het blijft niet van alleen bij de ontwerpen, het ontwerp met moet ook helemaal uitgevoerd het worden en het dat binnen 48 uur. met In elke uit aflevering hebben de strijdende op tv interieur designers het de loodzware op taak om tot een vindingrijke en tijdens unieke oplossing te in een komen. Met behulp uit van onder andere het IKEA-assortiment van zetten zij wekelijks nieuwe van op tv ontwerpen neer. Welke aspirant naar interieur designer in verbaast elke week met de jury met zijn op of haar eigen aanpak? met Alleen met de allerbeste sleept de de felbegeerde titel in de wacht. door in De interieurdesigners ontwerpen in het deze halve finale in een stoere keuken op tv voor Simone. Stef het gaat voor een groene het keuken met veel het accessoires. Babette gaat het voor een enorm op tv keukeneiland. het Maar of dat stoer genoeg is, in is de vraag. op De jury tijdens stuurt één designer naar uit naar huis.

Zes tijdens aspirant interieur de designers strijden in Designdroom om de op door felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van door Nederland?. In een spannende door tijdens afvalrace zetten zij alles tijdens op alles om steeds de het mooiste en tijdens meest praktische naar interieurs te ontwerpen. Maar met het blijft niet in alleen van bij ontwerpen, het ontwerp in moet ook helemaal het uitgevoerd worden met en dat binnen 48 uur. het In elke op aflevering hebben de uit strijdende interieur designers op tv de loodzware taak het om tot een vindingrijke en naar naar unieke oplossing te komen. De op interieurdesigners naar krijgen de opdracht een seksloze slaapkamer uit opnieuw in te met richten. De door saaie tijdens witte zolder, die ook nog dient door als washok, door drijft de van deelnemers tot wanhoop. Alsof door dat in nog niet erg genoeg op is, moeten ze in een met door stijl werken die totaal niet met bij de ze past. Eén van hen met gaat in zo ver uit zijn comfortzone dat het diegene het door strijdtoneel moet de verlaten.

Zes in aspirant interieur uit designers strijden in Designdroom naar om de felbegeerde titel ?Beste op tv de interieurdesigner van Nederland?. In uit een spannende van afvalrace zetten zij alles op tv op alles om uit steeds de uit mooiste en meest praktische interieurs van te ontwerpen. Maar het met blijft niet alleen uit bij ontwerpen, het door ontwerp met moet ook tijdens helemaal uitgevoerd worden en dat een binnen 48 van uur. In uit elke aflevering hebben de strijdende interieur tijdens designers de loodzware een taak in om tot een vindingrijke met en unieke oplossing op tv te komen. Met naar behulp van onder andere een het IKEA-assortiment op tv zetten tijdens zij wekelijks nieuwe ontwerpen tijdens neer. Welke de aspirant interieur designer verbaast elke naar week de jury tijdens met zijn in of haar eigen aanpak? Alleen uit de allerbeste de sleept de felbegeerde titel de in met de wacht. In deze door aflevering krijgen de op vier een overgebleven designers de onmogelijke taak om een een mancave de te door ontwerpen. Er is echter een grote op tijdens uitdaging want het budget is voor naar deze week naar aan banden tijdens gelegd. Hierdoor moeten uit de ontwerpers de creatief met het geld met omgaan.

Zes aspirant interieur op designers strijden in in tijdens Designdroom om de de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. een door In een spannende afvalrace op zetten zij in alles op alles om de steeds de mooiste de en meest praktische interieurs te op tv ontwerpen. tijdens Maar het blijft niet met alleen bij ontwerpen, naar het in ontwerp moet ook uit helemaal uitgevoerd worden en op dat binnen op tv 48 uur. In elke naar aflevering hebben de met strijdende interieur designers op de loodzware taak uit om tot van een vindingrijke en unieke op tv oplossing te komen. Met tijdens behulp uit van onder andere het IKEA-assortiment zetten naar zij de wekelijks nieuwe door ontwerpen neer. Welke aspirant interieur designer naar verbaast een elke week de jury met naar zijn met of haar op eigen aanpak? Alleen de allerbeste sleept het de het felbegeerde titel in de tijdens wacht.

Zes door aspirant interieur designers door zetten in het nieuwe met SBS6-programma Designdroom werkelijk alles met op alles om in tot de de mooiste en praktische woonoplossingen op te op tv komen. De klok door tikt hard door, want in door slechts 36 uur van moet naar het ontwerp staan ‘als een tijdens huis’. Van de een eerste op schets en de samenstelling uit het het IKEA-assortiment het tot op aan de daadwerkelijke uitvoering tijdens ervan. Weten zij juryleden door Monique van tijdens der Reijden en in Kim Wolthof het te bekoren en zich staande te met op houden in de de bloedstollende afvalrace? Wie wordt met de beste interieurdesigner van Nederland van en met gaat er uiteindelijk op tv vandoor met 10.000 euro? Aan in presentator Jeroen van het der Boom de op taak om door deze competitie in goede van banen te in leiden. Daarnaast gaat van Jeroen elke week op tijdens naar zoek naar het het verhaal achter de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. de van Voor wie ontwerpen in de designers? Wat is uit het verhaal met achter hun woonsituatie? Als in dat duidelijk is, in kunnen de designers hun ontwerp naar uit volledig toespitsen op de situatie waarvoor de deze bestemd van is. In de door eerste aflevering nemen de door interieurdesigners Allon, Savannah, Femke, een tijdens Babette, Suus en Stef het tijdens tegen elkaar op. Centraal de in met de allereerste opdracht staat de in woonkamer van de Bas en Amy. Na het acht jaar van in Canada gewoond de te de hebben zijn zij, met meubels een en al, terug door naar Nederland op gekomen. In de jaren daarna tijdens krijgt de Bas een burn-out waardoor uit het hem aan op tv kracht ontbreekt om een tijdens gezellig op tv huis te creëren voor zijn een gezin. De designers naar van Designdroom met schieten hem nu het te hulp. in Allon maakt, een tegen de wens van de van jury in, een minimalistisch de de interieur. Savannah neemt een dappere beslissing van uit door juist een bont en het opvallend de behang te kiezen. De jury is op heel naar duidelijk en stuurt aan het het eind één de van de designers naar uit huis. naar Bas en Amy door kunnen moeilijk kiezen een maar besluiten uiteindelijk een voor het meest praktische ontwerp op tv te gaan. tijdens Zij met kiezen daarmee de winnaar in van de week. Jurylid Monique op van in der Reijden is in tijdens de internationale interieur wereld op een naar bekend gezicht. Al twintig jaar op tv werkt ze in de met lifestylebranche op tv als journalist op en trendwatcher. In haar dagelijkse van uit werk maakt ze trendproducties het voor diverse landelijke woonbladen en in is ze blogger in op voor diverse online tijdens woonmagazines. Daarnaast is met ze eigenaar van een creatief communicatie van & styling adviesbureau op tv en op tv bekend van diverse woonprogramma’s de waaronder Vrienden houden in huis naar en en TV Woonmagazine. het Jurylid Kim Wolthof in is al bijna op tv tien jaar in werkzaam bij IKEA. Als Interior tijdens Designer het van IKEA Nederland het werkt ze dagelijks aan nieuwe concepten de op een interieur gebied en de store design en stuurt het ze de op tv creatieve processen uit aan. Ze ontwikkelt in daarmee o.a. nieuwe een interieurs die afgestemd zijn op naar de Nederlandse markt en naar op de huidige naar trends. met Daarnaast adviseert en ondersteunt ze door van interior designers met het implementeren een van de uit nieuwe concepten door in de winkels in de Nederland.

augustus 2021
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!