Programma gemist?

Aflevering op 6 - In de feestelijke een finale van Designdroom op tv moeten de twee op overgebleven finalisten tijdens aan de slag met van het uit woondilemma van Marion: met midden in haar uit keuken staat de trap op tv naar in de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die op tv van ervoor zorgt dat door er nu geen ruimte is van om uitgebreid door met vrienden te tafelen. Wie een verzint hiervoor door de beste oplossing naar en wint titel de een titel 'Beste naar interieurdesigner van Nederland, uit en een geldbedrag met van 10.000 met euro?

Aflevering 5 - van In Designdroom naar nemen door zes interieurdesigners het een tegen elkaar op de in dé strijd om de de titel 'Beste interieurdesigner van op Nederland'. In door een spannende een afvalrace zetten zij van alles op alles om door alledaagse woonproblemen aan tijdens te een pakken. Wie is er goed in op kleur en met sfeer? En tijdens wie blinkt er uit in naar het het bedenken én uitvoeren van uit ruimtelijke oplossingen? Jeroen het van der op Boom presenteert Designdroom en gaat uit wekelijks het uit land in, op zoek door naar het op verhaal uit achter de ontwerp-opdracht: het uit woonprobleem. In de van halve finale strijden naar nog drie designers om door een plek in de van finale. op Dit keer met moeten ze een bijzondere woonkamer ontwerpen door voor een huis op tv waarin tienermoeders en uit hun baby's worden in opgevangen. Dus van worden het er hoge eisen gesteld: er op tv moet genoeg het zitruimte voor de meiden met worden gecreëerd, in er moet een de speelhoek komen voor het de kids en op dat alles een in een Caribisch tintje. Juryleden naar Monique van de der Reijden en van Lotte van Westerhoven bepalen wie de de zich mag bewijzen in de uit finale.

Aflevering naar 4 - In Designdroom nemen in zes interieurdesigners het tijdens van tegen elkaar op in een dé strijd om op de titel 'Beste naar interieurdesigner van Nederland'. In op tv een spannende afvalrace zetten op zij naar alles op alles op om alledaagse woonproblemen van aan te pakken. Jeroen van een der Boom presenteert op door Designdroom en gaat wekelijks het de land in, door op zoek naar het verhaal het een achter de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. de Dit keer staat tijdens de slaapkamer centraal. op tv De de bewoners hebben hiervoor een specifieke wens: uit hun slaapkamer moet met helemaal tijdens 'prikkelarm' worden. En op tv om het extra moeilijk te een de maken moet elke tijdens designer ontwerpen vanuit een verschillend een natuurgebied. Dat door kan de Amazone zijn, de maar ook De Hoge door Veluwe. de Wie stijgt boven naar zichzelf uit van en wie moet deze keer de een wedstrijd door verlaten? Dat bepalen juryleden Monique naar van der Reijden op tv en naar Lotte van met Westerhoven.

Aflevering 3 op tv - In Designdroom van nemen de zes interieurdesigners het tegen naar elkaar op in dé strijd uit om de een titel'Beste interieurdesigner met van Nederland'. In een spannende met afvalrace zetten zij op op tv alles op alles om het alledaagse woonproblemen aan te het pakken. Wie een is er goed in uit kleur en sfeer? met En wie blinkt de er uit tijdens in het bedenken én uitvoeren met van door ruimtelijke oplossingen? Jeroen van met der in Boom presenteert Designdroom het en gaat wekelijks het van land in, op zoek naar op tv een het verhaal achter de ontwerp-opdracht: het van woonprobleem. In met de derde opdracht door moeten op ze een rommelige hobbykamer omtoveren in het een gelikte mancave. in met Wie maakte het mooiste ontwerp? Dat op bepalen op tv de bewoners zelf. Welke designer op tv op de competitie moet verlaten bepalen juryleden door Monique tijdens van der het Reijden en Lotte een van Westerhoven.

Aflevering 2 - tijdens In Designdroom nemen een zes interieurdesigners het uit tegen elkaar tijdens op in dé strijd op tv het om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. op In een spannende in afvalrace een zetten zij naar alles op alles om alledaagse naar woonproblemen aan de te pakken. Wie tijdens is er goed in kleur van een en sfeer? En wie het blinkt er uit in tijdens het bedenken én van uitvoeren van ruimtelijke naar oplossingen? uit Jeroen van der Boom presenteert in Designdroom en gaat van wekelijks door het land in, op met zoek naar het verhaal het achter in de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. De door designers moeten bewijzen van dat je door ook in de een hele kleine op tv ruimte groots kunt wonen. Ze een gaan aan de uit slag op tv voor studente Madeleine die op 25 naar tijdens vierkante meter moet door eten, slapen, tv met kijken en haar vriendinnen over op de vloer moet tijdens kunnen hebben. En met daarbij staat budget centraal: uit alle een ontwerpen moeten met binnen een bepaald bedrag naar passen. Wie van het budget overschrijdt heeft een probleem, door want een de van de designers tijdens moet aan het eind naar van de aflevering op de uit wedstrijd verlaten.

Jeroen een van der Boom op tv presenteert vanaf van vanavond bij SBS6 van een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke tijdens woensdag om 21:30 op tijdens uur. In deze competitie strijden door zes uit interieurdesigners met elkaar door om de titel 'Beste interieurdesigner van de op Nederland'. Voor het nieuwe seizoen zijn naar alleen door professionele interieurdesigners geselecteerd op tv waardoor het een niveau nog hoger ligt. In met zes afleveringen proberen de tijdens deelnemers aan de het hand door van echte situaties alledaagse woondilemma’s uit de het beste op te uit lossen. De zes kandidaten, twee in mannen en uit vier vrouwen, zijn allemaal de al werkzaam van als interieurdesigner op tv of doen een tijdens creatieve studie. Ze door krijgen opdrachten die naar uit het leven gegrepen tijdens zijn. Een opdracht een heeft altijd tijdens een praktische uit twist, die veel inventiviteit van een de ontwerpers vraagt. Zo uit ontwerpen ze van bijvoorbeeld een sfeervolle woon- op tv en werkkamer het voor tijdens een samengesteld gezin van zeven op personen, bedenken ze naar een oplossing op tv voor een trap naar midden in een keuken en op gaan ze op aan uit de slag met uit een studentenkamer waarin alles moet een gebeuren op slechts 25 een vierkante meter. De de designers bedenken ruimtelijke uit de oplossingen, brengen kleur naar en sfeer in de door woonruimtes en proberen de de meest ideale situatie voor op de bewoners door te van ontwerpen. Aan het een eind van elke aflevering beoordeelt de naar jury, bestaande op uit trendwatcher het Monique van in der Reijden en van IKEA interieurdesigner Lotte naar van Westerhoven, wie afvalt een in de in race om de op tv 'Beste interieurdesigner van Nederland' te worden. met De bewoners bepalen een door het kiezen uit van op tv de beste woonoplossing wie met de winnaar van de de aflevering door wordt.

Zes op aspirant interieur designers strijden tijdens in Designdroom om de met van felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner tijdens van Nederland?. uit In een spannende afvalrace door zetten zij alles op van alles om steeds uit de naar mooiste en meest praktische interieurs op tv te op tv ontwerpen. Maar het blijft niet alleen naar bij ontwerpen, het in ontwerp moet een ook helemaal tijdens uitgevoerd worden en het dat binnen 48 uur. van In naar elke aflevering hebben de strijdende interieur uit designers het de loodzware taak de om tot een vindingrijke naar en unieke oplossing het te komen. Met door behulp van onder andere uit het IKEA-assortiment zetten de zij wekelijks nieuwe van ontwerpen neer. in Alleen de allerbeste sleept de de felbegeerde titel een op tv in de wacht. De twee finalisten door storten zich op op een een enorme woon/eetkamer. Het feit dat naar de opdrachtgever door niet op goed weet wat hij naar wil, maakt de het alleen nog maar de lastiger. De naar designers staan voor de grootste opdracht in tot van nu toe. En met dan heeft Jeroen ook nog de een op tv kleine verrassing. de De opdrachtgever bepaalt wie de naar winnaar wordt naar van Designdroom.

Zes de aspirant interieur designers strijden het in Designdroom een om de van felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van naar Nederland?. in In een spannende door afvalrace zetten zij alles de op alles om steeds met de mooiste en meest uit praktische in interieurs te ontwerpen. Maar het in blijft niet in alleen bij ontwerpen, met het ontwerp moet ook op tv een helemaal uitgevoerd worden in en dat binnen uit 48 uur. In elke tijdens aflevering hebben de strijdende de interieur designers de loodzware een taak om tot een een een vindingrijke en met unieke oplossing te komen. Met met behulp van onder uit andere het het IKEA-assortiment zetten zij uit wekelijks nieuwe ontwerpen uit neer. Welke aspirant interieur door designer verbaast elke week op de het jury met zijn of een haar eigen aanpak? met Alleen de de allerbeste sleept de een felbegeerde titel op in de wacht. De interieurdesigners met ontwerpen in op tv deze halve finale een stoere naar keuken voor naar Simone. naar Stef gaat voor uit een groene keuken met een veel accessoires. Babette gaat op tv voor een enorm naar keukeneiland. naar Maar of dat stoer genoeg is, op tv is de vraag. door De jury stuurt de één designer naar een het huis.

Zes aspirant een interieur in designers strijden in Designdroom om tijdens de van felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner tijdens van Nederland?. naar In een spannende afvalrace zetten de zij het alles op alles om steeds de het mooiste en meest de praktische van interieurs te tijdens ontwerpen. Maar het blijft uit niet alleen tijdens bij ontwerpen, het ontwerp van moet ook helemaal in uitgevoerd worden en op dat binnen van 48 uur. In elke met aflevering hebben de strijdende interieur naar uit designers de loodzware taak om in tot een vindingrijke en naar unieke oplossing te uit komen. De naar interieurdesigners krijgen naar de opdracht een seksloze door slaapkamer opnieuw van in te richten. De het saaie witte zolder, die tijdens een ook nog dient als washok, met drijft de deelnemers tot naar het wanhoop. Alsof dat nog de niet erg genoeg is, van moeten ze in in een stijl werken een die totaal niet bij op tv met ze past. Eén van hen tijdens gaat zo ver op tv uit zijn met comfortzone dat van diegene het strijdtoneel moet in verlaten.

Zes een aspirant interieur designers strijden in het Designdroom om de door felbegeerde op titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. uit In een met spannende een afvalrace zetten zij alles door op alles naar om steeds de mooiste naar en meest praktische interieurs te de ontwerpen. Maar in het blijft niet alleen op bij ontwerpen, het door ontwerp moet ook met een helemaal uitgevoerd worden en dat het binnen van 48 uur. In van elke aflevering hebben de strijdende interieur naar designers tijdens de loodzware taak om tot in op tv een vindingrijke en unieke het oplossing te komen. Met behulp naar van onder in andere het IKEA-assortiment naar zetten de zij wekelijks nieuwe op ontwerpen neer. Welke aspirant met interieur designer uit verbaast elke week de de jury met zijn het of haar eigen aanpak? een Alleen de allerbeste het sleept uit de felbegeerde titel in in de wacht. In deze het aflevering krijgen de naar vier overgebleven designers de uit onmogelijke taak om door een mancave op tv te ontwerpen. uit Er is echter een grote een uitdaging van want het budget is op tv voor deze week in aan banden tijdens gelegd. Hierdoor moeten de ontwerpers de creatief naar met het geld uit omgaan.

Zes uit aspirant interieur designers strijden in uit Designdroom om de op felbegeerde titel met ?Beste interieurdesigner van Nederland?. de In de een spannende afvalrace zetten zij door tijdens alles op alles om op tv steeds de mooiste in en meest praktische interieurs de te ontwerpen. Maar van het blijft niet alleen een in bij ontwerpen, het ontwerp moet van ook helemaal uitgevoerd worden met en van dat binnen 48 uur. In het elke aflevering hebben het de strijdende interieur door naar designers de loodzware taak door om tot een vindingrijke uit en naar unieke oplossing te op komen. Met behulp van uit onder andere het tijdens IKEA-assortiment zetten in zij wekelijks nieuwe tijdens ontwerpen neer. Welke aspirant het interieur designer verbaast met elke week de de jury met zijn of met haar eigen met aanpak? Alleen de naar allerbeste sleept tijdens de felbegeerde titel in de uit wacht.

Zes aspirant interieur uit designers zetten in met het nieuwe een SBS6-programma een Designdroom werkelijk alles op alles om in tot de mooiste door en praktische door woonoplossingen te komen. De uit klok in tikt hard door door, want in slechts 36 van uur moet het op tv ontwerp uit staan ‘als een huis’. Van de in eerste de schets en de samenstelling uit door in het IKEA-assortiment tot aan de uit daadwerkelijke uitvoering ervan. Weten op naar zij juryleden Monique van der Reijden met het en Kim Wolthof te bekoren door en de zich staande te een houden in de in bloedstollende afvalrace? Wie tijdens wordt de beste tijdens interieurdesigner van Nederland door en gaat er uiteindelijk vandoor de met 10.000 euro? Aan naar presentator Jeroen een van der op Boom de taak om in deze competitie in op tv goede banen te uit leiden. Daarnaast het gaat Jeroen elke week het op zoek naar het het verhaal met achter de ontwerp-opdracht: op tv het woonprobleem. Voor wie met ontwerpen de een designers? Wat in is het verhaal een achter hun woonsituatie? op tv Als dat duidelijk tijdens is, kunnen de een designers hun ontwerp volledig tijdens toespitsen op van de situatie waarvoor deze uit bestemd is. In de op tv eerste aflevering nemen de tijdens interieurdesigners Allon, Savannah, Femke, uit Babette, Suus met en door Stef het tegen elkaar tijdens op. Centraal in de allereerste een opdracht uit staat de uit woonkamer van Bas en Amy. een Na acht in jaar in Canada naar gewoond te hebben zijn zij, met met meubels en van al, terug naar de Nederland gekomen. In de de tijdens jaren daarna in krijgt Bas een burn-out een waardoor het hem aan kracht door naar ontbreekt om een gezellig door huis te van creëren voor zijn met gezin. De designers van Designdroom op schieten hem nu door te hulp. Allon de maakt, tegen de wens in van in de jury in, een tijdens minimalistisch interieur. Savannah neemt een in een dappere beslissing het door juist een bont en opvallend met behang te kiezen. tijdens De jury is met een heel duidelijk en tijdens stuurt aan het van eind één van de het designers naar huis. Bas en op Amy kunnen moeilijk door van kiezen maar besluiten met uiteindelijk voor het het meest praktische ontwerp te gaan. door Zij van kiezen daarmee de winnaar uit van de op tv week. Jurylid Monique van der Reijden is naar in de internationale tijdens in interieur wereld een met bekend gezicht. Al twintig jaar werkt de ze door in de lifestylebranche als tijdens journalist een en trendwatcher. op In haar dagelijkse werk maakt ze de met trendproducties voor diverse met landelijke woonbladen en van is ze blogger voor diverse online op tv woonmagazines. Daarnaast de is de ze eigenaar van een creatief communicatie een & styling adviesbureau in en bekend in van diverse woonprogramma’s waaronder van Vrienden houden het huis en met en TV Woonmagazine. Jurylid Kim op Wolthof is al door bijna tien jaar tijdens werkzaam in bij IKEA. Als Interior door Designer van IKEA Nederland op werkt ze dagelijks van de aan nieuwe concepten met op interieur gebied en op tv store design een en stuurt ze de creatieve processen een aan. Ze ontwikkelt tijdens daarmee o.a. een nieuwe interieurs uit die afgestemd met zijn op de Nederlandse naar markt en op in de huidige op trends. Daarnaast adviseert en ondersteunt ze met interior designers met op een het implementeren van de op tv nieuwe concepten in de winkels op in op Nederland.

november 2020
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!