Programma gemist?

Aflevering 6 - uit het In de feestelijke finale van Designdroom op tv moeten op de twee overgebleven de finalisten aan op tv de slag met op het woondilemma van Marion: midden van in haar keuken met staat de trap de naar de op bovenverdieping. Een enorme in sta-in-de-weg die ervoor zorgt dat door er nu geen het met ruimte is om uitgebreid met in vrienden te tafelen. op Wie van verzint hiervoor de beste oplossing op en wint titel in de titel met 'Beste interieurdesigner van Nederland, en op een geldbedrag van door de 10.000 euro?

Aflevering 5 - het In met Designdroom nemen zes het interieurdesigners het tegen elkaar van op een in dé strijd om naar de titel het 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een van naar spannende afvalrace zetten zij alles op het alles een om alledaagse woonproblemen aan te op de pakken. Wie is er het goed in kleur en met sfeer? En wie blinkt door er uit in door het bedenken op tv én uitvoeren van een ruimtelijke oplossingen? Jeroen uit van der Boom van presenteert Designdroom een en gaat wekelijks het land op tv in, op op zoek tijdens naar het verhaal van achter de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. tijdens In de halve uit finale strijden het nog drie designers om met een plek in de de finale. in Dit keer het moeten ze een bijzondere woonkamer ontwerpen op tv voor een huis op tv waarin tienermoeders en in tijdens hun baby's worden opgevangen. Dus worden met er uit hoge eisen gesteld: er moet met genoeg zitruimte met voor de in meiden worden gecreëerd, er het moet in een speelhoek komen in voor de kids en dat het alles tijdens in een Caribisch uit tintje. Juryleden Monique van der uit Reijden en Lotte het van van Westerhoven bepalen wie op zich mag bewijzen in de het finale.

Aflevering een 4 - In Designdroom nemen naar op zes interieurdesigners het tegen elkaar op met in uit dé strijd om de naar titel 'Beste interieurdesigner van op Nederland'. op In een spannende afvalrace zetten de zij alles met op alles een om alledaagse woonproblemen aan een te een pakken. Jeroen van der door Boom presenteert tijdens Designdroom en gaat wekelijks het land van in, op zoek een naar het verhaal in achter de tijdens ontwerp-opdracht: het woonprobleem. met Dit een keer staat de slaapkamer centraal. uit De bewoners tijdens hebben hiervoor een specifieke een wens: een hun slaapkamer moet op helemaal 'prikkelarm' worden. En om het op tv extra moeilijk op te maken moet de elke designer ontwerpen tijdens vanuit een in verschillend natuurgebied. Dat uit kan de Amazone zijn, op tv maar ook van De Hoge Veluwe. Wie in stijgt boven zichzelf uit het en wie het moet deze op keer de wedstrijd verlaten? uit Dat bepalen juryleden door Monique van der de Reijden uit en Lotte van uit Westerhoven.

Aflevering 3 - een In van Designdroom nemen in zes interieurdesigners het tegen elkaar van op in dé door strijd om de de titel'Beste interieurdesigner uit van Nederland'. In een een spannende afvalrace zetten door zij door alles op alles om uit alledaagse woonproblemen aan van te pakken. van Wie is er goed in een kleur en sfeer? En in wie door blinkt er in uit in het tijdens bedenken én uitvoeren van ruimtelijke oplossingen? van Jeroen van tijdens der Boom op tv presenteert Designdroom en gaat wekelijks tijdens het land het in, op zoek naar in het verhaal achter in de ontwerp-opdracht: een het een woonprobleem. In de door derde opdracht moeten ze een met rommelige hobbykamer omtoveren met in een een gelikte mancave. Wie met maakte het mooiste op ontwerp? Dat bepalen de bewoners uit zelf. Welke designer tijdens de met competitie moet verlaten uit bepalen juryleden naar Monique van der Reijden tijdens en Lotte van een Westerhoven.

Aflevering met 2 - van In Designdroom nemen zes interieurdesigners met het in tegen elkaar op in dé in strijd naar om de titel'Beste interieurdesigner een van Nederland'. In een spannende uit afvalrace zetten de zij alles op de alles om op alledaagse woonproblemen aan een te pakken. Wie is er met goed in kleur tijdens en sfeer? op En het wie blinkt er uit in op het van bedenken én uitvoeren van door ruimtelijke oplossingen? in Jeroen van der een Boom presenteert Designdroom en in gaat wekelijks het land in, een op zoek naar naar het verhaal achter van de op tv ontwerp-opdracht: het woonprobleem. uit De designers moeten bewijzen uit dat tijdens je ook in een hele kleine een ruimte groots kunt de de wonen. Ze gaan aan in de slag voor studente van Madeleine die in op 25 vierkante door meter moet de eten, slapen, tv kijken van en haar vriendinnen over de met vloer moet kunnen op hebben. En daarbij op staat budget met centraal: alle ontwerpen moeten tijdens binnen tijdens een bepaald bedrag passen. Wie het het budget overschrijdt met heeft een op tv probleem, van want een van de van designers moet aan het in eind van de aflevering het de wedstrijd de verlaten.

Jeroen van der op Boom presenteert tijdens vanaf vanavond bij een SBS6 een met gloednieuw seizoen van Designdroom, elke op woensdag om op 21:30 uur. In deze naar competitie strijden tijdens zes interieurdesigners met tijdens elkaar om de titel een 'Beste op tv interieurdesigner van Nederland'. Voor een het nieuwe een seizoen zijn in alleen professionele interieurdesigners in geselecteerd waardoor het niveau nog op tv hoger ligt. In van zes tijdens afleveringen proberen de deelnemers een aan de hand van echte naar situaties een alledaagse woondilemma’s het beste op door met te lossen. De zes kandidaten, tijdens twee mannen op en vier vrouwen, in zijn allemaal van al werkzaam als interieurdesigner of naar doen naar een creatieve studie. Ze tijdens krijgen opdrachten van die uit het leven gegrepen in zijn. Een opdracht heeft tijdens altijd een praktische naar twist, die veel op tv inventiviteit van op de ontwerpers vraagt. op Zo ontwerpen tijdens ze bijvoorbeeld door een sfeervolle woon- en werkkamer voor tijdens een tijdens samengesteld gezin op tv van zeven personen, bedenken ze een naar oplossing met voor een trap midden van in een op tv keuken en op gaan ze aan een de slag met een studentenkamer in waarin alles het moet gebeuren op naar slechts 25 vierkante meter. De van designers bedenken uit ruimtelijke oplossingen, brengen kleur op tv met en sfeer in het de woonruimtes en proberen naar de meest ideale situatie met voor de bewoners een te ontwerpen. Aan het door eind van door elke uit aflevering beoordeelt de in jury, bestaande uit trendwatcher op Monique van der Reijden in en IKEA interieurdesigner de Lotte van Westerhoven, tijdens wie afvalt in in de race om het de 'Beste van interieurdesigner van Nederland' te worden. naar De op tv bewoners bepalen tijdens door het kiezen van de tijdens beste het woonoplossing wie de winnaar van door de aflevering in wordt.

Zes aspirant interieur tijdens designers strijden van in naar Designdroom om de een felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner een van Nederland?. In op een spannende afvalrace op zetten zij alles van op alles om steeds de tijdens mooiste door en meest praktische tijdens interieurs te ontwerpen. Maar een het blijft niet in alleen in bij ontwerpen, het ontwerp moet de ook helemaal uitgevoerd door worden en op dat binnen in 48 uur. In elke aflevering de hebben de strijdende naar interieur designers de op loodzware uit taak om tot een vindingrijke en door unieke oplossing tijdens te komen. Met behulp in van onder andere de tijdens het IKEA-assortiment zetten zij wekelijks nieuwe met ontwerpen tijdens neer. Alleen de allerbeste het sleept de felbegeerde titel in in in de wacht. De twee finalisten het storten in zich op van een enorme woon/eetkamer. naar Het feit dat de opdrachtgever door niet goed weet wat van hij op tv wil, maakt het alleen nog in maar lastiger. De met het designers staan voor de grootste opdracht in uit tot nu toe. het En dan heeft Jeroen ook nog het een kleine verrassing. op De opdrachtgever bepaalt door wie de door winnaar wordt van tijdens Designdroom.

Zes op tv aspirant interieur een designers strijden in Designdroom om op de felbegeerde een titel ?Beste door interieurdesigner van Nederland?. In op tv een spannende afvalrace zetten zij van alles op alles op tv om steeds uit de mooiste en in meest uit praktische interieurs te ontwerpen. Maar het door uit blijft niet alleen bij ontwerpen, tijdens het ontwerp moet uit ook helemaal een uitgevoerd worden op tv en dat binnen op tv 48 uur. In elke naar aflevering hebben de een strijdende interieur designers de door loodzware taak om op tot een een vindingrijke en een unieke oplossing te op tv komen. Met behulp het van onder andere het IKEA-assortiment het zetten zij wekelijks op tv nieuwe ontwerpen neer. tijdens Welke de aspirant interieur designer verbaast elke de week de jury in met zijn naar of haar eigen aanpak? Alleen op tv de allerbeste sleept met een de felbegeerde titel in tijdens de wacht. De door interieurdesigners ontwerpen in deze halve naar finale een uit stoere keuken voor Simone. op tv een Stef gaat voor in een groene keuken met veel door accessoires. Babette tijdens gaat voor een tijdens enorm keukeneiland. Maar op of dat stoer een genoeg is, is het de vraag. De jury stuurt uit één de designer naar het huis.

Zes aspirant uit interieur tijdens designers strijden in Designdroom om de een felbegeerde titel ?Beste de interieurdesigner tijdens van Nederland?. In een op tv spannende afvalrace zetten in zij alles op alles van uit om steeds de mooiste en tijdens meest praktische tijdens interieurs te ontwerpen. Maar door het tijdens blijft niet alleen bij ontwerpen, naar het ontwerp moet ook tijdens helemaal uitgevoerd naar worden en dat binnen in 48 uur. in In elke aflevering uit hebben de strijdende interieur met designers de een loodzware taak in om tot van een vindingrijke en unieke oplossing een te naar komen. De interieurdesigners krijgen de opdracht van een de seksloze slaapkamer met opnieuw in te richten. De van saaie witte zolder, die op ook nog dient op als washok, het drijft de deelnemers op tot wanhoop. Alsof dat tijdens nog niet een erg genoeg het is, moeten in ze in een stijl werken die door totaal niet uit bij ze in past. Eén van hen gaat de zo ver in uit zijn comfortzone met dat diegene het een strijdtoneel moet een verlaten.

Zes aspirant interieur in op tv designers strijden in Designdroom om de tijdens felbegeerde titel naar ?Beste uit interieurdesigner van Nederland?. In een spannende op van afvalrace zetten zij alles op alles naar om steeds de door mooiste en de meest praktische interieurs te tijdens tijdens ontwerpen. Maar het blijft niet alleen van bij ontwerpen, naar het ontwerp moet de ook helemaal uitgevoerd worden het een en dat binnen 48 door uur. In elke aflevering hebben door de het strijdende interieur op tv designers de loodzware taak om tot van uit een vindingrijke en unieke oplossing de te komen. Met de behulp van uit onder andere het door IKEA-assortiment zetten zij wekelijks nieuwe door ontwerpen neer. op tv Welke het aspirant interieur designer verbaast elke het week de tijdens jury met zijn van of haar een eigen aanpak? Alleen de allerbeste een sleept de naar felbegeerde titel in de wacht. met In deze aflevering naar krijgen op de vier overgebleven designers naar de onmogelijke taak om uit een mancave met te ontwerpen. van Er is met echter een grote uitdaging van want het budget is uit voor deze week aan naar banden gelegd. op tv Hierdoor op tv moeten de ontwerpers creatief met het met geld in omgaan.

Zes aspirant interieur tijdens designers met strijden in Designdroom om uit de door felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van een Nederland?. In een spannende een van afvalrace zetten zij alles op naar alles om het steeds de mooiste de en meest praktische in interieurs te met ontwerpen. Maar het blijft niet alleen door bij naar ontwerpen, het ontwerp moet ook op tv het helemaal uitgevoerd worden en dat een binnen op tv 48 uur. In elke aflevering hebben van de strijdende de interieur de designers de loodzware taak van om tot een vindingrijke het en uit unieke oplossing te komen. door Met behulp naar van onder andere het IKEA-assortiment tijdens zetten zij op tv wekelijks nieuwe van ontwerpen neer. Welke aspirant interieur de designer de verbaast elke week de jury op tv met met zijn of haar eigen aanpak? Alleen een de allerbeste uit sleept het de felbegeerde titel in de in wacht.

Zes op aspirant interieur in designers zetten in het nieuwe SBS6-programma een Designdroom werkelijk alles op op tijdens alles om naar tot de mooiste en praktische woonoplossingen naar te komen. op De klok tikt hard tijdens door, want door in slechts 36 uur de moet het ontwerp op staan ‘als een op tv huis’. Van uit de eerste schets van en de op samenstelling uit het met IKEA-assortiment tot aan op tv de daadwerkelijke uitvoering ervan. Weten uit zij juryleden op Monique van der Reijden de en Kim naar Wolthof te op bekoren en zich staande te een houden tijdens in de bloedstollende tijdens afvalrace? Wie wordt tijdens de beste interieurdesigner met van Nederland en de gaat er op tv uiteindelijk vandoor met 10.000 door euro? Aan presentator de Jeroen van der Boom de door taak op om deze competitie in door goede banen te leiden. op Daarnaast gaat Jeroen de elke week een op zoek naar het op tv verhaal achter de op tv ontwerp-opdracht: tijdens het woonprobleem. Voor wie ontwerpen door de door designers? Wat is het uit verhaal achter hun woonsituatie? van Als dat duidelijk naar is, van kunnen de designers tijdens hun ontwerp volledig toespitsen op van de op tv situatie waarvoor deze bestemd tijdens is. In de eerste het aflevering nemen de interieurdesigners van Allon, Savannah, Femke, op het Babette, Suus en Stef het tegen tijdens elkaar een op. Centraal de in de allereerste de opdracht staat de van woonkamer van Bas en uit Amy. Na acht de jaar in Canada gewoond door te de hebben zijn zij, op tv met meubels en al, terug van naar Nederland het gekomen. In een de jaren daarna krijgt door Bas een burn-out op tv waardoor het hem het aan kracht ontbreekt om naar een met gezellig huis te naar creëren voor zijn gezin. De met designers uit van Designdroom schieten hem nu te op hulp. Allon op maakt, tegen de uit wens van de door jury in in, een minimalistisch interieur. naar Savannah neemt een dappere het beslissing van door juist een bont een en opvallend behang te naar kiezen. De jury de is heel duidelijk een en stuurt aan het het eind één van de de op tv designers naar huis. Bas met en Amy tijdens kunnen moeilijk kiezen maar op tv besluiten uiteindelijk op tv voor het meest door praktische ontwerp te gaan. van Zij op tv kiezen daarmee de winnaar de van de week. Jurylid Monique tijdens van der Reijden is in in de tijdens internationale in interieur wereld een op bekend gezicht. Al twintig op tv jaar werkt de ze in de lifestylebranche als in tijdens journalist en trendwatcher. In het haar dagelijkse werk de maakt ze trendproducties voor diverse de landelijke woonbladen en naar is ze het blogger voor diverse online van een woonmagazines. Daarnaast is ze eigenaar door van een creatief communicatie de & styling adviesbureau op tv naar en bekend van diverse woonprogramma’s door waaronder Vrienden naar houden huis en en TV uit naar Woonmagazine. Jurylid Kim Wolthof in is al bijna tien uit jaar werkzaam van bij IKEA. op Als Interior Designer met van IKEA Nederland werkt ze dagelijks door aan tijdens nieuwe concepten op interieur de gebied en store design een en een stuurt ze de de creatieve processen aan. Ze ontwikkelt uit daarmee o.a. nieuwe in interieurs die afgestemd naar op tv zijn op de Nederlandse markt en tijdens een op de huidige trends. een Daarnaast adviseert en ondersteunt met ze interior designers met in het door implementeren van de van nieuwe concepten in het de winkels in met Nederland.

april 2019
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord