Programma gemist?

Aflevering tijdens 6 - In de feestelijke een finale van uit Designdroom moeten de twee op in overgebleven finalisten aan de slag met in het woondilemma met van een Marion: midden in haar een keuken staat de een trap naar de in bovenverdieping. Een met enorme sta-in-de-weg die het ervoor zorgt dat er nu op tv geen ruimte is het om uitgebreid met vrienden uit te tijdens tafelen. Wie verzint het hiervoor de beste met oplossing en tijdens wint titel de titel het 'Beste interieurdesigner de van Nederland, en een op tv geldbedrag van 10.000 van euro?

Aflevering tijdens 5 - In op Designdroom nemen zes in interieurdesigners het tegen elkaar op met in dé strijd tijdens om de met titel 'Beste tijdens interieurdesigner van Nederland'. In een het spannende afvalrace de zetten zij tijdens alles op uit alles om alledaagse woonproblemen aan uit te pakken. tijdens Wie is er goed in in kleur en met sfeer? een En wie blinkt met er uit in het bedenken én tijdens uit uitvoeren van ruimtelijke oplossingen? op tv Jeroen van der Boom presenteert uit Designdroom en op tv gaat in wekelijks het land in, het op zoek naar van het verhaal achter de de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. In tijdens de halve finale door strijden nog door drie designers door om een met plek in de de finale. Dit keer moeten met ze een bijzondere tijdens woonkamer ontwerpen de voor een huis waarin tienermoeders en op door hun baby's worden een opgevangen. Dus worden de er hoge eisen gesteld: in er moet genoeg zitruimte voor naar de door meiden worden gecreëerd, er moet van een speelhoek komen het met voor de kids op en dat alles het in een Caribisch tintje. Juryleden Monique een op van der Reijden en Lotte van tijdens Westerhoven tijdens bepalen wie door zich mag bewijzen in door de finale.

Aflevering 4 een - op In Designdroom nemen zes interieurdesigners het het tegen elkaar op tv op een in dé strijd het om de titel door 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een een de spannende afvalrace zetten zij uit alles op alles om alledaagse het woonproblemen aan uit te pakken. van Jeroen van der op tv Boom presenteert Designdroom de en gaat wekelijks het het land in, de op zoek naar het met verhaal achter de met ontwerp-opdracht: door het woonprobleem. Dit keer staat naar de slaapkamer van centraal. De de bewoners hebben hiervoor door een specifieke wens: door hun slaapkamer moet helemaal 'prikkelarm' op tv worden. En om in het extra naar moeilijk te maken uit moet elke designer ontwerpen met vanuit een verschillend door natuurgebied. Dat kan tijdens de Amazone zijn, in maar ook door De Hoge Veluwe. Wie door stijgt boven zichzelf door uit en de wie moet door deze keer de wedstrijd door verlaten? Dat bepalen juryleden het Monique uit van der Reijden en de Lotte van op tv Westerhoven.

Aflevering 3 van - In van Designdroom nemen zes naar interieurdesigners het tegen elkaar op door in dé in strijd om de titel'Beste met interieurdesigner van van Nederland'. In een op spannende afvalrace zetten zij door alles op alles een om alledaagse woonproblemen door aan te door pakken. Wie is er in goed tijdens in kleur en uit sfeer? En wie blinkt in er een uit in het bedenken én uitvoeren tijdens van in ruimtelijke oplossingen? Jeroen van der de Boom presenteert Designdroom de en gaat wekelijks tijdens het tijdens land in, door op zoek naar het verhaal het achter de ontwerp-opdracht: het door woonprobleem. In de een derde opdracht moeten door ze een rommelige uit hobbykamer omtoveren uit in een gelikte mancave. met Wie maakte op het mooiste ontwerp? Dat het bepalen door de bewoners van zelf. Welke designer de competitie op tv moet verlaten bepalen van juryleden Monique van der op op tv Reijden en Lotte van naar Westerhoven.

Aflevering een 2 - In de Designdroom nemen zes op interieurdesigners het tegen elkaar door op in dé op strijd om de titel'Beste op op interieurdesigner van Nederland'. door In een spannende afvalrace zetten van zij alles op de alles om alledaagse van woonproblemen aan een te pakken. Wie van is er goed de in kleur en sfeer? En in wie blinkt het er in uit in het bedenken een én uitvoeren van ruimtelijke oplossingen? het op Jeroen van der Boom een presenteert Designdroom en gaat wekelijks door het land in, tijdens op op zoek naar het verhaal uit achter de ontwerp-opdracht: uit het woonprobleem. De uit designers moeten bewijzen van dat je de ook in een hele op tv kleine ruimte met groots kunt wonen. op Ze gaan aan tijdens de slag voor studente de Madeleine die op 25 op tv in vierkante meter moet eten, slapen, tv op kijken en uit haar vriendinnen over in de vloer moet kunnen door hebben. En daarbij op staat op tv budget centraal: alle ontwerpen moeten het binnen een naar bepaald bedrag passen. door Wie het budget overschrijdt de tijdens heeft een probleem, want tijdens een van de designers door moet aan het eind door met van de aflevering de op tv wedstrijd verlaten.

Jeroen tijdens van der Boom de presenteert vanaf vanavond bij door SBS6 een gloednieuw seizoen de van met Designdroom, elke woensdag om 21:30 naar uur. in In deze competitie strijden van zes interieurdesigners met elkaar de om de uit titel de 'Beste interieurdesigner van Nederland'. Voor op het op tv nieuwe seizoen zijn alleen op tv professionele interieurdesigners geselecteerd waardoor het op tv niveau uit nog hoger ligt. het In zes afleveringen een proberen de deelnemers naar aan de hand op tv van echte situaties alledaagse woondilemma’s door in het beste op te op tv lossen. De tijdens zes kandidaten, twee van mannen en vier vrouwen, zijn tijdens allemaal al werkzaam in als interieurdesigner of doen het een op creatieve studie. op Ze krijgen opdrachten die de uit het leven gegrepen zijn. van Een opdracht heeft van altijd een van praktische twist, die veel van inventiviteit van de naar ontwerpers vraagt. Zo uit uit ontwerpen ze bijvoorbeeld een sfeervolle woon- een en werkkamer voor op een samengesteld gezin in van zeven het personen, bedenken met ze een oplossing uit voor een trap midden in naar een keuken de en gaan ze aan in de slag het met een studentenkamer waarin met alles moet de gebeuren op het slechts 25 de vierkante meter. De designers tijdens bedenken ruimtelijke een oplossingen, brengen kleur en sfeer in op tv op de woonruimtes en met proberen de meest het ideale situatie voor de de bewoners te ontwerpen. Aan het van eind van elke het in aflevering beoordeelt de jury, het bestaande uit trendwatcher Monique van van der Reijden met en IKEA interieurdesigner Lotte van van naar Westerhoven, wie de afvalt in de race om een de 'Beste interieurdesigner in van Nederland' uit te worden. De tijdens bewoners bepalen door het kiezen in van de in beste woonoplossing wie op de winnaar door van de aflevering door wordt.

Zes in aspirant interieur designers het strijden in Designdroom van om de het felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van met Nederland?. In een spannende op op afvalrace zetten zij door alles op alles om steeds het de tijdens mooiste en meest praktische met interieurs te van ontwerpen. Maar het een blijft niet alleen bij ontwerpen, het uit ontwerp het moet ook helemaal uitgevoerd worden tijdens en op tv dat binnen 48 door uur. In elke uit aflevering hebben de de strijdende interieur het designers de loodzware taak met om tot tijdens een vindingrijke en unieke oplossing van te komen. het Met behulp van onder andere van het IKEA-assortiment zetten door zij wekelijks met nieuwe ontwerpen op tv neer. Alleen de allerbeste sleept naar door de felbegeerde titel in in de wacht. de De twee finalisten in storten zich op een in enorme woon/eetkamer. door Het feit dat de op tv opdrachtgever niet goed weet tijdens wat hij wil, op maakt het alleen op nog maar op tv lastiger. De designers staan voor met de uit grootste opdracht tot nu in toe. tijdens En dan heeft Jeroen ook nog het een een kleine verrassing. De opdrachtgever door bepaalt door wie de winnaar wordt van met Designdroom.

Zes tijdens aspirant interieur designers strijden in de Designdroom uit om de met felbegeerde titel ?Beste op tv interieurdesigner van Nederland?. In een naar spannende afvalrace zetten met zij alles op alles tijdens tijdens om steeds de mooiste de en meest door praktische interieurs te met ontwerpen. Maar het van blijft niet alleen bij het ontwerpen, het op ontwerp moet ook op helemaal uitgevoerd worden en dat de binnen 48 uur. In een elke aflevering van hebben op de strijdende interieur designers de de loodzware taak in om tot een vindingrijke door en unieke naar oplossing te komen. door Met behulp van onder andere de het in IKEA-assortiment zetten zij wekelijks nieuwe op tv ontwerpen neer. Welke het aspirant interieur designer een verbaast elke week een de jury naar met zijn of de haar in eigen aanpak? Alleen door de allerbeste sleept de felbegeerde titel op in door de wacht. De van interieurdesigners ontwerpen naar in deze halve finale op tv een stoere door keuken voor Simone. Stef van gaat voor een groene keuken het met veel accessoires. van Babette naar gaat voor een enorm door keukeneiland. Maar of dat op een stoer genoeg is, de is de vraag. het De jury stuurt één designer naar naar in huis.

Zes het aspirant interieur designers strijden in in Designdroom om uit de felbegeerde titel ?Beste door interieurdesigner van Nederland?. tijdens In een spannende in afvalrace zetten zij uit alles met op alles om steeds naar de tijdens mooiste en meest praktische interieurs tijdens te ontwerpen. Maar het door blijft niet alleen op op bij ontwerpen, het ontwerp moet tijdens ook helemaal uitgevoerd met worden en de dat binnen 48 uur. naar In elke naar aflevering hebben naar de strijdende interieur designers de loodzware met uit taak om tot een vindingrijke en met op tv unieke oplossing te de komen. De interieurdesigners krijgen de opdracht het een seksloze slaapkamer in uit opnieuw in te richten. in De saaie op witte zolder, die ook nog in dient als washok, uit drijft de deelnemers tot op een wanhoop. Alsof dat nog tijdens niet erg uit genoeg is, moeten een ze in een stijl werken van die totaal uit niet bij ze het past. Eén van hen van gaat door zo ver uit zijn comfortzone dat op diegene het door strijdtoneel moet op tv verlaten.

Zes aspirant in interieur het designers strijden in Designdroom om het de felbegeerde titel ?Beste het interieurdesigner van het Nederland?. In een spannende tijdens afvalrace zetten naar zij alles met op alles door om steeds de mooiste en van meest praktische interieurs van te ontwerpen. Maar het een blijft niet alleen tijdens bij door ontwerpen, het ontwerp de moet ook helemaal uitgevoerd de worden en dat het binnen 48 uur. op tv In elke aflevering hebben door tijdens de strijdende interieur designers de loodzware tijdens taak om tot op naar een vindingrijke en unieke oplossing te van de komen. Met behulp van onder andere in het IKEA-assortiment met zetten zij de wekelijks nieuwe ontwerpen neer. naar Welke door aspirant interieur designer verbaast elke in week de jury met uit zijn of met haar eigen door aanpak? Alleen de allerbeste door sleept de felbegeerde titel op in de uit wacht. naar In deze aflevering krijgen op de vier overgebleven het designers de een onmogelijke taak om een mancave te de ontwerpen. Er tijdens is echter een naar grote uitdaging door want het budget is voor in deze week van aan banden gelegd. op Hierdoor het moeten de ontwerpers in creatief met het geld door omgaan.

Zes de aspirant interieur designers strijden in met Designdroom om op de felbegeerde op tv titel ?Beste in interieurdesigner van Nederland?. een In een spannende afvalrace zetten zij op alles op door alles om de steeds de in mooiste en meest praktische interieurs te op ontwerpen. Maar een het blijft in niet alleen bij ontwerpen, van het de ontwerp moet ook het helemaal uitgevoerd worden en een dat binnen een 48 uur. In met elke aflevering hebben de strijdende interieur door designers de loodzware met het taak om tot een vindingrijke en met unieke van oplossing te komen. Met behulp de op van onder andere van het IKEA-assortiment zetten zij door wekelijks nieuwe ontwerpen neer. Welke naar aspirant door interieur designer verbaast elke naar week de door jury met zijn of haar tijdens eigen aanpak? door Alleen uit de allerbeste sleept de felbegeerde titel de naar in de wacht.

Zes in aspirant interieur designers het zetten in het nieuwe SBS6-programma in Designdroom uit werkelijk alles op alles om uit tot de een mooiste naar en praktische woonoplossingen naar te komen. De klok de tikt hard van door, want in met slechts 36 uur uit moet het ontwerp staan ‘als een de huis’. Van de uit eerste schets uit en in de samenstelling uit het IKEA-assortiment tot naar aan naar de daadwerkelijke uitvoering ervan. Weten met zij juryleden het Monique van door der Reijden en Kim Wolthof met te bekoren en in zich staande te de het houden in de bloedstollende afvalrace? Wie van wordt de in beste interieurdesigner van het Nederland en op gaat er op tv uiteindelijk vandoor met tijdens 10.000 euro? Aan presentator Jeroen van de tijdens der Boom de taak om deze naar het competitie in goede banen te leiden. naar Daarnaast in gaat Jeroen elke week de op op tv zoek naar het verhaal de achter de het ontwerp-opdracht: het woonprobleem. Voor wie ontwerpen door de designers? Wat op is het verhaal naar achter hun woonsituatie? uit Als dat duidelijk door is, kunnen uit de designers hun ontwerp op tv van volledig toespitsen op de situatie naar waarvoor deze bestemd is. In uit de eerste aflevering door nemen de van interieurdesigners uit Allon, Savannah, Femke, de Babette, Suus en Stef het tegen een elkaar op. Centraal op door in de allereerste opdracht staat tijdens de de woonkamer van Bas op en Amy. Na op tv acht jaar in de Canada gewoond te door hebben zijn zij, met meubels van en al, terug naar de tijdens Nederland gekomen. In de jaren van daarna krijgt Bas een uit het burn-out waardoor het met hem aan kracht ontbreekt door om een gezellig huis te op creëren voor zijn uit gezin. De het designers van op tv Designdroom schieten hem nu een te hulp. in Allon maakt, op tv tegen de wens van de jury de in, een in minimalistisch interieur. Savannah neemt een een tijdens dappere beslissing door juist door een tijdens bont en opvallend behang te kiezen. met op De jury is uit heel duidelijk en stuurt aan het op eind één tijdens van de op tv designers naar tijdens huis. Bas en Amy door kunnen moeilijk van kiezen maar besluiten uiteindelijk van voor het meest praktische door ontwerp te gaan. Zij het kiezen daarmee in de met winnaar van de door week. Jurylid Monique van der op tv Reijden is in met de internationale interieur van wereld een bekend met gezicht. Al twintig jaar uit werkt ze in van de lifestylebranche als naar journalist en trendwatcher. naar In haar een dagelijkse werk maakt ze de tijdens trendproducties voor diverse landelijke woonbladen en naar is ze blogger van voor diverse het online woonmagazines. Daarnaast op is ze eigenaar van een een creatief een communicatie uit & styling adviesbureau en bekend het van diverse uit woonprogramma’s waaronder Vrienden houden huis naar op tv en en TV Woonmagazine. door Jurylid Kim Wolthof is op tv al op bijna tien jaar werkzaam de bij IKEA. Als Interior Designer het naar van IKEA Nederland werkt ze dagelijks in aan nieuwe concepten een op naar interieur gebied op tv en store design en op tv stuurt ze de de creatieve processen tijdens aan. Ze ontwikkelt daarmee het o.a. nieuwe interieurs op tv die afgestemd zijn van op de Nederlandse door markt en op de op tv huidige trends. Daarnaast adviseert door van en ondersteunt ze interior designers op met met het implementeren van de de nieuwe concepten in van de winkels in van Nederland.

april 2020
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!