Programma gemist?

Aflevering door 6 - In tijdens de feestelijke finale van op tv Designdroom moeten de op twee overgebleven finalisten een aan de op tv slag met het woondilemma van op van Marion: midden in tijdens haar keuken staat de trap naar de de van bovenverdieping. Een op tv enorme sta-in-de-weg die ervoor uit zorgt dat er nu met geen ruimte is om op uitgebreid met vrienden op te tafelen. Wie uit verzint hiervoor op de beste oplossing een en wint een titel de titel 'Beste het interieurdesigner van Nederland, en de een geldbedrag van met 10.000 de euro?

Aflevering op 5 - In van Designdroom nemen zes interieurdesigners het het tegen elkaar met op in dé strijd een een om de titel op tv 'Beste interieurdesigner van Nederland'. naar In een spannende afvalrace zetten tijdens zij alles tijdens op alles om alledaagse het woonproblemen in aan te pakken. Wie is op er goed met in kleur en sfeer? door naar En wie blinkt tijdens er uit in de het bedenken én uitvoeren van op tv ruimtelijke oplossingen? Jeroen in van op tv der Boom presenteert Designdroom een en gaat wekelijks het land in het in, op zoek naar naar het verhaal achter de ontwerp-opdracht: het het door woonprobleem. In in de halve finale strijden nog het drie designers om op een plek in tijdens de finale. Dit keer uit moeten ze een tijdens bijzondere in woonkamer ontwerpen voor een huis door waarin op tienermoeders en door hun baby's worden opgevangen. Dus worden de er hoge eisen met gesteld: er moet van genoeg zitruimte uit voor de het meiden worden op gecreëerd, er moet een in speelhoek komen in voor de kids en dat tijdens alles in een het Caribisch tintje. Juryleden een Monique van der Reijden van een en Lotte van Westerhoven het bepalen wie zich mag bewijzen het in een de finale.

Aflevering 4 - op In Designdroom nemen van zes interieurdesigners het het tegen op tv elkaar op in in dé strijd om de naar titel 'Beste interieurdesigner van van Nederland'. op In een spannende in afvalrace zetten zij alles op uit tijdens alles om alledaagse woonproblemen aan te tijdens pakken. een Jeroen van op tv der Boom presenteert Designdroom en van gaat wekelijks het het land tijdens in, op zoek naar het van verhaal in achter de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. Dit door keer staat de tijdens slaapkamer de centraal. De bewoners van hebben hiervoor een specifieke naar wens: hun het slaapkamer moet in helemaal 'prikkelarm' worden. En op om het extra moeilijk in te maken tijdens moet elke designer ontwerpen vanuit op een met verschillend natuurgebied. op tv Dat kan de Amazone de zijn, maar ook De Hoge tijdens Veluwe. Wie stijgt de de boven zichzelf uit en van wie moet deze keer de op wedstrijd met verlaten? Dat bepalen naar juryleden Monique van der Reijden op tv en Lotte van van tijdens Westerhoven.

Aflevering 3 - uit tijdens In Designdroom nemen zes interieurdesigners het een tegen elkaar een op in een dé strijd om de met titel'Beste interieurdesigner van op tv Nederland'. In een een spannende afvalrace met zetten zij alles naar op alles om alledaagse het woonproblemen op tv aan te pakken. Wie op tv is er op goed in kleur en sfeer? En het het wie blinkt er het uit in het tijdens bedenken én uitvoeren van naar ruimtelijke oplossingen? op tv Jeroen van der Boom naar presenteert Designdroom het en gaat wekelijks het land in, het op zoek op tv naar het verhaal achter de de de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. op tv In de derde opdracht naar moeten ze met een rommelige door hobbykamer omtoveren in een gelikte naar mancave. Wie maakte door het mooiste tijdens ontwerp? Dat bepalen de een bewoners zelf. Welke designer in de competitie op tv moet verlaten bepalen juryleden naar Monique de van der de Reijden en Lotte door van Westerhoven.

Aflevering het 2 - In Designdroom van nemen zes uit interieurdesigners het tegen elkaar op tv op in dé op tv strijd om de de titel'Beste uit interieurdesigner van Nederland'. In een spannende van naar afvalrace zetten zij alles op tijdens alles op om alledaagse woonproblemen aan een te pakken. tijdens Wie is er in goed in kleur op tv en sfeer? En wie blinkt er op uit op in het bedenken én uitvoeren tijdens van ruimtelijke oplossingen? de Jeroen van het der Boom presenteert Designdroom de en gaat het wekelijks naar het land in, tijdens op zoek naar het op verhaal achter de op ontwerp-opdracht: het uit woonprobleem. De designers op tv moeten bewijzen dat je ook naar in een hele kleine de ruimte groots het kunt wonen. Ze gaan in aan de van slag voor studente Madeleine het die op op 25 met vierkante meter moet eten, slapen, tv uit kijken en een haar op tv vriendinnen over de vloer moet naar kunnen hebben. En daarbij op tv staat budget de centraal: alle ontwerpen moeten een binnen een tijdens bepaald bedrag passen. Wie tijdens het budget naar overschrijdt heeft een probleem, op tv want een van in op tv de designers moet aan het eind een van uit de aflevering van de wedstrijd verlaten.

Jeroen een van der Boom presenteert in vanaf vanavond bij een SBS6 een gloednieuw seizoen door van Designdroom, elke op tv woensdag om 21:30 in uur. een In deze het competitie strijden zes de interieurdesigners met elkaar om de het titel 'Beste interieurdesigner van de Nederland'. de Voor het nieuwe seizoen een zijn alleen professionele van interieurdesigners door geselecteerd waardoor het niveau nog hoger in ligt. In zes een uit afleveringen proberen de deelnemers aan de tijdens hand in van echte situaties op alledaagse woondilemma’s van het beste op te lossen. De de door zes kandidaten, twee het mannen en vier van vrouwen, zijn allemaal tijdens al werkzaam als interieurdesigner of in doen een creatieve studie. tijdens Ze op tv krijgen opdrachten die uit op het leven gegrepen naar zijn. Een van opdracht heeft altijd een praktische op twist, die veel op tv inventiviteit van op de ontwerpers naar vraagt. Zo ontwerpen ze bijvoorbeeld een van een sfeervolle woon- en werkkamer met voor op tv een samengesteld gezin van zeven met personen, in bedenken ze een oplossing voor een de trap op tv midden in een op keuken en de gaan ze aan tijdens de slag met een de studentenkamer waarin alles moet naar gebeuren op slechts op tv 25 vierkante meter. van De het designers bedenken ruimtelijke de oplossingen, brengen kleur en de sfeer in de het woonruimtes en proberen de op tv meest ideale situatie naar voor de bewoners een te ontwerpen. Aan tijdens het op eind van elke aflevering beoordeelt met de tijdens jury, bestaande uit trendwatcher Monique van in der Reijden en in IKEA interieurdesigner van Lotte van Westerhoven, wie het afvalt de in de race om de door 'Beste met interieurdesigner van Nederland' te worden. het De bewoners het bepalen door het de kiezen het van de beste op woonoplossing wie de winnaar door van de aflevering naar wordt.

Zes aspirant de interieur designers strijden van in naar Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste tijdens naar interieurdesigner van Nederland?. In een spannende uit afvalrace zetten in zij alles een op alles om naar steeds de naar mooiste en meest op praktische interieurs te ontwerpen. Maar uit het blijft op niet alleen naar bij ontwerpen, het ontwerp tijdens moet ook helemaal in uitgevoerd worden en dat naar binnen 48 op tv uur. In tijdens elke aflevering hebben de de strijdende interieur designers de op loodzware taak het om tot door een vindingrijke en unieke oplossing op tv te uit komen. Met behulp een van onder andere het het IKEA-assortiment zetten zij wekelijks door nieuwe ontwerpen neer. op tv Alleen van de allerbeste sleept de felbegeerde in titel een in de wacht. De in twee finalisten storten zich op de een uit enorme woon/eetkamer. Het feit op dat de opdrachtgever het niet de goed weet wat hij een wil, maakt het alleen nog een een maar lastiger. De designers van staan voor de grootste uit opdracht tot nu toe. op En dan heeft met Jeroen ook uit nog een kleine verrassing. door De opdrachtgever bepaalt in wie de winnaar de wordt in van Designdroom.

Zes van aspirant interieur designers strijden in het de Designdroom om de felbegeerde titel van ?Beste interieurdesigner van naar Nederland?. In een een spannende afvalrace zetten zij op alles op alles op tv om steeds de de mooiste door en meest praktische interieurs een te ontwerpen. Maar het door blijft niet naar alleen bij ontwerpen, op tv het ontwerp moet met ook helemaal uitgevoerd worden de en dat binnen naar 48 het uur. In elke aflevering hebben naar de strijdende in interieur designers de loodzware met taak om de tot een vindingrijke met en unieke op tv oplossing te komen. door Met behulp van onder het andere het IKEA-assortiment naar zetten door zij wekelijks nieuwe ontwerpen neer. Welke van aspirant interieur van designer verbaast elke door week de jury op tv met zijn of op tv haar uit eigen aanpak? Alleen het de allerbeste sleept op tv de felbegeerde titel in de op tv wacht. De de interieurdesigners ontwerpen het in deze halve finale met een stoere uit keuken voor Simone. Stef gaat uit voor een groene naar keuken met veel het accessoires. het Babette gaat voor een het enorm keukeneiland. Maar of dat met stoer genoeg uit is, is uit de vraag. De jury een stuurt één designer tijdens naar door huis.

Zes aspirant interieur de designers strijden in een Designdroom om met de naar felbegeerde titel ?Beste op tv interieurdesigner van Nederland?. In een van spannende afvalrace met zetten zij alles met op alles om van steeds de mooiste en tijdens meest praktische interieurs tijdens te uit ontwerpen. Maar het blijft niet een alleen bij op tv ontwerpen, het ontwerp moet ook de helemaal in uitgevoerd worden met en dat binnen 48 uur. met In elke aflevering hebben in een de strijdende interieur designers de loodzware uit taak om met tot een vindingrijke een en naar unieke oplossing te komen. De interieurdesigners in op krijgen de opdracht de een seksloze slaapkamer het opnieuw in te richten. het De saaie witte uit zolder, die op tv ook nog dient als tijdens washok, drijft in de deelnemers tot wanhoop. Alsof dat de nog niet erg naar genoeg is, moeten het ze in een naar stijl werken tijdens die totaal niet bij met ze past. Eén het van hen gaat naar zo ver van uit zijn comfortzone uit dat uit diegene het strijdtoneel moet een verlaten.

Zes aspirant interieur van designers de strijden in Designdroom om de de door felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. op In een spannende tijdens afvalrace zetten door zij het alles op alles om steeds met de mooiste en een meest op praktische interieurs te ontwerpen. Maar het van blijft niet alleen het bij ontwerpen, op tv het ontwerp moet op ook helemaal uitgevoerd van worden en dat uit binnen 48 uur. de In tijdens elke aflevering hebben de strijdende door interieur designers de in loodzware door taak om tot een vindingrijke en uit unieke oplossing te in komen. uit Met behulp van onder een andere het op tv IKEA-assortiment zetten door zij wekelijks nieuwe ontwerpen van neer. Welke aspirant de interieur designer verbaast elke van week de jury met de zijn of door haar eigen aanpak? door Alleen de allerbeste sleept in de felbegeerde het titel in van de wacht. In van deze aflevering krijgen de vier op op tv overgebleven designers de onmogelijke taak om naar een naar mancave te op tv ontwerpen. Er is echter uit een grote uitdaging naar want het op budget is voor deze week aan door banden gelegd. in Hierdoor moeten de ontwerpers door creatief een met het de geld omgaan.

Zes aspirant het interieur designers een strijden in uit Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste tijdens interieurdesigner van Nederland?. in In een spannende op tv afvalrace zetten naar zij alles op door alles om van steeds de mooiste op tv en meest praktische van interieurs te ontwerpen. Maar het op blijft een niet alleen tijdens bij ontwerpen, het tijdens ontwerp moet ook helemaal het uitgevoerd worden door en dat binnen 48 uur. In uit elke aflevering in hebben de strijdende interieur uit designers de loodzware naar naar taak om tot door een vindingrijke en van unieke oplossing te tijdens komen. Met behulp van met onder andere het IKEA-assortiment zetten door van zij wekelijks nieuwe ontwerpen door neer. Welke aspirant interieur in designer verbaast elke week door de jury met de zijn door of haar eigen aanpak? een Alleen naar de allerbeste sleept door de felbegeerde titel tijdens in de wacht.

Zes aspirant interieur door met designers zetten in de het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op op alles om van tot tijdens de mooiste en door praktische woonoplossingen te komen. De een klok tikt op hard met door, want in slechts 36 op tv uur op tv moet het ontwerp staan de ‘als een huis’. op Van de eerste schets tijdens en de samenstelling uit op van het IKEA-assortiment tot van aan de daadwerkelijke uitvoering ervan. Weten het een zij juryleden Monique van op der Reijden uit en Kim Wolthof te van bekoren en in zich staande te houden een in de bloedstollende afvalrace? Wie de wordt de beste op tv interieurdesigner van tijdens Nederland en naar gaat er uiteindelijk vandoor de met 10.000 euro? Aan het presentator Jeroen met van der Boom de tijdens taak om de deze competitie in van goede van banen te leiden. Daarnaast gaat op tv Jeroen elke week op van met zoek naar het een verhaal achter de ontwerp-opdracht: de het woonprobleem. Voor wie ontwerpen met de designers? Wat op tv is op het verhaal achter hun tijdens woonsituatie? Als dat tijdens duidelijk door is, kunnen de designers de hun ontwerp volledig toespitsen op van de situatie waarvoor tijdens deze een bestemd is. In de eerste door aflevering nemen de tijdens interieurdesigners Allon, Savannah, met Femke, door Babette, Suus en Stef de het tegen elkaar door op. Centraal door in de allereerste opdracht staat de door woonkamer van tijdens Bas naar en Amy. Na acht op jaar in tijdens Canada gewoond te met hebben zijn zij, met door meubels en de al, terug naar Nederland gekomen. In tijdens de met jaren daarna krijgt Bas een een burn-out met waardoor het tijdens hem aan kracht in ontbreekt om een gezellig huis op te uit creëren voor zijn gezin. De op designers op tv van Designdroom schieten hem nu te uit hulp. tijdens Allon maakt, tegen de de wens van de jury het in, een minimalistisch de uit interieur. Savannah neemt een door dappere beslissing door juist een door bont en opvallend een de behang te kiezen. De jury is in heel duidelijk naar en tijdens stuurt aan het een eind één van de op designers naar naar huis. Bas en Amy kunnen op tv moeilijk kiezen maar besluiten het uiteindelijk voor het een meest praktische ontwerp naar te gaan. Zij het de kiezen daarmee de winnaar van het de tijdens week. Jurylid Monique van der Reijden in is in op tv de internationale interieur een wereld een bekend gezicht. Al in twintig jaar naar werkt ze door in de lifestylebranche van als journalist en in trendwatcher. met In haar dagelijkse werk maakt het ze op trendproducties voor diverse landelijke woonbladen en op tv is ze blogger uit voor diverse in online woonmagazines. een Daarnaast is ze eigenaar op tv van een creatief naar communicatie & op tv styling adviesbureau en bekend van het met diverse woonprogramma’s waaronder Vrienden houden huis naar en naar en TV Woonmagazine. tijdens Jurylid Kim door Wolthof is al van bijna tien jaar op werkzaam bij IKEA. Als Interior Designer van van IKEA Nederland een uit werkt ze dagelijks aan in nieuwe concepten op uit interieur gebied en een store design en stuurt uit ze de creatieve de processen aan. Ze de ontwikkelt daarmee o.a. door nieuwe interieurs die van afgestemd zijn op de de van Nederlandse markt en op de huidige op tv naar trends. Daarnaast adviseert en het ondersteunt ze interior designers op met een het implementeren van van de nieuwe concepten in de winkels uit in een Nederland.

februari 2019
19-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 6 - In de feestelijke finale van Designdroom moeten de twee overgebleven finalisten aan de slag met het woondilemma van Marion: midden in haar keuken staat de trap naar de bovenverdieping. Een enorme sta-in-de-weg die ervoor zorg...

12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 5 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord