Programma gemist?

Seizoen 2 in - met Aflevering 5 - Show. In de op tv halve finale strijden de nog de drie designers om een plek in tijdens de op finale. Dit keer moeten de ze een bijzondere woonkamer met ontwerpen voor een een huis waarin tienermoeders een een en hun baby's worden opgevangen. in Dus worden er uit hoge eisen gesteld: van er moet tijdens genoeg zitruimte voor de in meiden worden een gecreëerd, er moet in een speelhoek uit komen voor de kids en dat tijdens tijdens alles in een Caribisch tintje. door Juryleden Monique van der naar Reijden en van Lotte van door Westerhoven bepalen wie zich op mag bewijzen in de in uit finale.

Aflevering van 4 - In de Designdroom nemen zes interieurdesigners het in het tegen elkaar op in dé strijd het om de titel een 'Beste interieurdesigner in van Nederland'. door In een spannende afvalrace de zetten zij alles van op alles om de alledaagse woonproblemen aan op te pakken. Jeroen van het van der Boom presenteert op tv Designdroom en gaat wekelijks het de land van in, op zoek naar het verhaal op tv achter de ontwerp-opdracht: met het een woonprobleem. Dit keer staat de een slaapkamer door centraal. De bewoners in hebben hiervoor een specifieke wens: de hun slaapkamer met moet helemaal 'prikkelarm' worden. op tv En met om het extra van moeilijk te maken moet elke van designer ontwerpen van vanuit een uit verschillend natuurgebied. Dat uit kan de op Amazone zijn, maar een ook De Hoge op tv Veluwe. Wie stijgt boven zichzelf op uit en het wie moet deze met keer de wedstrijd op verlaten? Dat bepalen juryleden Monique het van der Reijden de op en Lotte van het Westerhoven.

Aflevering 3 in - van In Designdroom nemen met zes interieurdesigners het tegen elkaar in op in tijdens dé strijd om naar de titel'Beste interieurdesigner op van Nederland'. met In een spannende afvalrace zetten een zij alles op alles op met om alledaagse woonproblemen aan te pakken. naar Wie een is er goed in kleur op en sfeer? de En in wie blinkt er uit in het het bedenken én uitvoeren in van ruimtelijke uit oplossingen? Jeroen van op der de Boom presenteert Designdroom en gaat naar wekelijks het in land in, op tijdens zoek naar het verhaal achter de de ontwerp-opdracht: het door op tv woonprobleem. In de derde opdracht van moeten in ze een rommelige hobbykamer omtoveren uit in een gelikte naar mancave. Wie maakte het uit mooiste ontwerp? in Dat bepalen de op tv bewoners zelf. Welke designer naar de competitie de moet verlaten bepalen tijdens juryleden Monique naar van der van Reijden en Lotte van van Westerhoven.

Aflevering door 2 - In Designdroom nemen op tv zes uit interieurdesigners het tegen elkaar door op uit in dé strijd om het de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. naar In een spannende een afvalrace zetten zij uit alles op met alles om alledaagse woonproblemen door in aan te pakken. Wie is naar er met goed in kleur en op tv sfeer? En wie blinkt er met uit de in het uit bedenken én uitvoeren van op ruimtelijke oplossingen? Jeroen het van der Boom presenteert tijdens Designdroom een en gaat wekelijks het de land in, op de zoek naar het een verhaal achter de ontwerp-opdracht: het een woonprobleem. De de designers moeten bewijzen uit dat je van ook in een met hele kleine ruimte een groots kunt wonen. Ze gaan op tv tijdens aan de slag door voor studente Madeleine die op 25 in vierkante de meter moet eten, op tv slapen, tv kijken en haar van vriendinnen over een de vloer moet het kunnen een hebben. En daarbij staat een budget centraal: alle uit ontwerpen moeten binnen op tv een bepaald bedrag passen. in Wie het uit budget overschrijdt in heeft een probleem, want een het van de tijdens designers moet aan het op eind van de een aflevering van de wedstrijd verlaten.

Jeroen van der naar naar Boom presenteert vanaf vanavond bij op SBS6 een van gloednieuw seizoen van Designdroom, elke een woensdag om door 21:30 uur. In deze op tv op competitie strijden zes met interieurdesigners met elkaar om de op tv titel het 'Beste interieurdesigner van op tv Nederland'. Voor het nieuwe seizoen de zijn alleen op tv professionele interieurdesigners geselecteerd met waardoor het niveau nog hoger tijdens ligt. In op zes afleveringen van proberen de deelnemers op aan de hand van echte een situaties alledaagse uit woondilemma’s op het beste op te het lossen. De zes kandidaten, twee door mannen en uit vier vrouwen, zijn allemaal in al uit werkzaam als naar interieurdesigner of doen een het creatieve studie. in Ze krijgen opdrachten door die uit het leven gegrepen tijdens zijn. de Een opdracht heeft de altijd een praktische twist, uit die veel inventiviteit uit van de ontwerpers het vraagt. Zo ontwerpen ze door bijvoorbeeld een sfeervolle door woon- en werkkamer voor een een samengesteld gezin op van zeven personen, op tijdens bedenken ze een oplossing van voor een naar trap midden in een door keuken en gaan het ze aan de door slag met een uit studentenkamer waarin alles moet op gebeuren op slechts naar 25 tijdens vierkante meter. De op tv designers bedenken ruimtelijke oplossingen, brengen kleur op tv tijdens en sfeer in de het woonruimtes en proberen de meest op op tv ideale situatie voor de op tv bewoners te ontwerpen. Aan het tijdens tijdens eind van elke aflevering beoordeelt de het jury, van bestaande uit trendwatcher Monique met van een der Reijden en het IKEA interieurdesigner Lotte van de Westerhoven, wie afvalt in de het race om de de 'Beste interieurdesigner van op Nederland' door te worden. De bewoners uit bepalen door het van kiezen door van de beste woonoplossing wie de een winnaar van van de aflevering de wordt.

Zes aspirant interieur in designers strijden door in Designdroom een om de felbegeerde titel op tv ?Beste op interieurdesigner van Nederland?. In op tv een spannende afvalrace zetten zij uit alles op alles naar om steeds de op tv mooiste en het meest praktische interieurs tijdens te tijdens ontwerpen. Maar het blijft niet het alleen bij ontwerpen, door het ontwerp op moet ook tijdens helemaal uitgevoerd worden en met dat binnen 48 met uur. In elke uit aflevering hebben de strijdende interieur de op designers de loodzware taak om tot op een vindingrijke naar en unieke oplossing te de komen. door Met behulp de van onder andere het IKEA-assortiment uit zetten zij op wekelijks nieuwe ontwerpen tijdens neer. Alleen van de allerbeste sleept uit de felbegeerde titel in de naar wacht. De op tv twee finalisten naar storten zich op een tijdens enorme woon/eetkamer. Het van feit dat de door opdrachtgever niet goed weet op wat hij met wil, maakt het alleen het nog maar lastiger. een De door designers staan voor de grootste opdracht op tv tot nu door toe. van En dan heeft door Jeroen ook nog het een kleine verrassing. De opdrachtgever bepaalt van wie de winnaar uit wordt van op Designdroom.

Zes aspirant met interieur designers strijden door in Designdroom uit om de tijdens felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. in In een spannende met afvalrace zetten zij een de alles op alles om van steeds de mooiste en uit meest praktische een interieurs te ontwerpen. Maar het de de blijft niet alleen bij ontwerpen, het tijdens ontwerp moet ook naar helemaal op tv uitgevoerd worden en in dat binnen 48 uur. In naar in elke aflevering hebben de strijdende met interieur met designers de loodzware taak om het tot een vindingrijke op tv en door unieke oplossing te komen. Met behulp uit van onder andere uit het IKEA-assortiment zetten op tv zij naar wekelijks nieuwe uit ontwerpen neer. Welke aspirant interieur het designer de verbaast elke week de door jury met zijn of haar tijdens eigen aanpak? Alleen uit door de allerbeste sleept de tijdens felbegeerde titel op in de wacht. een De interieurdesigners ontwerpen de in deze halve finale een op stoere naar keuken voor Simone. Stef gaat tijdens voor een een groene keuken een met veel accessoires. tijdens Babette gaat voor een enorm een keukeneiland. op Maar of dat stoer genoeg op is, is de uit vraag. De op tv jury stuurt één designer een naar een huis.

Zes uit aspirant interieur van designers strijden in Designdroom om in de felbegeerde titel met ?Beste interieurdesigner van de Nederland?. In een spannende op tv afvalrace van zetten zij alles op uit alles uit om steeds de mooiste en meest in praktische met interieurs te tijdens ontwerpen. Maar het blijft niet alleen met bij ontwerpen, met het op tv ontwerp moet ook helemaal uitgevoerd de worden en dat uit binnen 48 uur. In door elke aflevering hebben uit de strijdende in interieur designers de loodzware het op tv taak om tot een vindingrijke de en in unieke oplossing te komen. naar De interieurdesigners krijgen de opdracht de een seksloze tijdens slaapkamer opnieuw in te door tijdens richten. De saaie witte een zolder, die ook nog dient op als washok, drijft een de door deelnemers tot wanhoop. een Alsof dat nog niet erg in genoeg van is, moeten ze in een in stijl werken die met totaal niet een bij van ze past. Eén tijdens van hen gaat zo op tv ver uit zijn comfortzone op dat een diegene het strijdtoneel moet met verlaten.

Zes aspirant interieur een designers strijden tijdens in Designdroom om de van felbegeerde titel op tv ?Beste in interieurdesigner van Nederland?. tijdens In een spannende afvalrace zetten zij naar uit alles op alles op om steeds de mooiste en meest het tijdens praktische interieurs te ontwerpen. Maar het uit blijft naar niet alleen bij ontwerpen, van het ontwerp moet ook in helemaal uitgevoerd worden van en dat door binnen het 48 uur. In elke aflevering door hebben de strijdende op tv interieur designers een de loodzware taak in om tot een vindingrijke en op tv uit unieke oplossing te komen. Met op behulp van onder andere van het IKEA-assortiment door zetten zij wekelijks een nieuwe ontwerpen neer. Welke uit aspirant interieur de designer naar verbaast elke week de jury met het zijn of het haar eigen aanpak? Alleen in de allerbeste op tv sleept de felbegeerde met titel in tijdens de wacht. naar In deze aflevering krijgen de tijdens vier door overgebleven designers de de onmogelijke taak om een mancave het te ontwerpen. Er is naar echter een op tv grote uitdaging want het op in budget is voor deze het week aan uit banden gelegd. Hierdoor in moeten de ontwerpers door creatief met het met geld omgaan.

Zes aspirant interieur op tv op tv designers strijden in Designdroom om naar de felbegeerde titel het ?Beste interieurdesigner van Nederland?. de met In een spannende de afvalrace zetten zij alles op alles van om met steeds de mooiste en meest op praktische interieurs door te ontwerpen. Maar tijdens het blijft niet van alleen tijdens bij ontwerpen, het ontwerp moet ook met helemaal uitgevoerd op worden en dat binnen uit 48 het uur. In elke tijdens aflevering hebben de strijdende interieur door op designers de loodzware taak om een tot een vindingrijke en door uit unieke oplossing te komen. Met behulp het een van onder andere het op tv IKEA-assortiment zetten zij tijdens wekelijks nieuwe ontwerpen door neer. Welke op aspirant interieur designer verbaast elke met week een de jury met met zijn of haar eigen aanpak? een Alleen tijdens de allerbeste sleept de uit felbegeerde titel in van de wacht.

Zes aspirant interieur naar designers de zetten in het van nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk op alles op alles naar om tot de van mooiste een en praktische woonoplossingen te in komen. De klok tikt naar hard door, want in in slechts 36 uur de tijdens moet het ontwerp staan door ‘als een huis’. Van een de eerste schets en uit de tijdens samenstelling uit van het IKEA-assortiment tot aan de daadwerkelijke door uitvoering ervan. Weten in zij juryleden het Monique van der op Reijden en Kim op tv Wolthof te bekoren met en zich door staande te houden in de het bloedstollende afvalrace? Wie op wordt de door beste op interieurdesigner van Nederland door en gaat er uiteindelijk vandoor met tijdens 10.000 de euro? Aan presentator Jeroen op van der Boom tijdens de taak om deze uit competitie uit in goede banen te een leiden. Daarnaast gaat Jeroen een op elke week op op tv zoek naar het verhaal achter op de ontwerp-opdracht: het woonprobleem. van Voor wie tijdens ontwerpen uit de designers? Wat is het verhaal met achter hun tijdens woonsituatie? Als dat in duidelijk is, kunnen de de van designers hun ontwerp met volledig toespitsen op de op situatie waarvoor uit deze bestemd is. In tijdens de eerste aflevering nemen de interieurdesigners tijdens Allon, in Savannah, Femke, Babette, Suus in en Stef tijdens het tegen elkaar op. Centraal op in de op allereerste opdracht staat de tijdens woonkamer van het Bas en Amy. naar Na acht jaar van in Canada de gewoond te het hebben zijn zij, door met meubels en al, terug naar de met Nederland gekomen. In in de jaren daarna krijgt Bas een op tv burn-out met waardoor het hem aan de kracht op ontbreekt om een gezellig huis tijdens te creëren voor door zijn gezin. De designers op van door Designdroom schieten met hem nu te van hulp. Allon maakt, tegen de de wens van in de jury in, een in minimalistisch het interieur. Savannah neemt van een dappere beslissing door in juist een bont en op opvallend behang te een kiezen. De jury op tv is heel duidelijk en naar stuurt aan het met met eind één van op tv de designers naar huis. Bas en met door Amy kunnen moeilijk kiezen maar besluiten een uiteindelijk voor de het meest praktische ontwerp uit op te gaan. Zij kiezen daarmee uit de winnaar door van de week. Jurylid Monique van in der Reijden op tv is in de internationale tijdens interieur de wereld een bekend gezicht. Al uit twintig de jaar werkt ze in de het lifestylebranche als met journalist en door trendwatcher. In van haar dagelijkse tijdens werk maakt ze trendproducties voor diverse de landelijke de woonbladen en is op tv ze blogger voor diverse online met in woonmagazines. Daarnaast is ze eigenaar van in uit een creatief communicatie & styling adviesbureau een en het bekend van van diverse woonprogramma’s waaronder Vrienden houden huis het en en op tv TV van Woonmagazine. Jurylid Kim Wolthof is al het bijna de tien jaar werkzaam van bij IKEA. Als Interior op Designer van IKEA in Nederland een werkt ze dagelijks aan nieuwe in concepten de op interieur gebied en in store design de en stuurt ze de creatieve op tv processen aan. Ze het ontwikkelt daarmee o.a. van nieuwe interieurs die afgestemd naar zijn op de op tv Nederlandse naar markt en de op de huidige op tv trends. Daarnaast adviseert door en ondersteunt ze interior designers op tv met het implementeren van het de tijdens nieuwe concepten in de van winkels tijdens in Nederland.

december 2018
12-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Show. In de halve finale strijden nog drie designers om een plek in de finale. Dit keer moeten ze een bijzondere woonkamer ontwerpen voor een huis waarin tienermoeders en hun baby's worden opgevangen. Dus worden ...

05-12-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 4 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken....

28-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 3 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

21-11-2018 21:30

Designdroom

Designdroom - Designdroom

Aflevering 2 - In Designdroom nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel'Beste interieurdesigner van Nederland'. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om alledaagse woonproblemen aan te pakken. ...

14-11-2018 21:30

Docu: Designdroom

Designdroom - Docu: Designdroom

Jeroen van der Boom presenteert vanaf vanavond bij SBS6 een gloednieuw seizoen van Designdroom, elke woensdag om 21:30 uur. In deze competitie strijden zes interieurdesigners met elkaar om de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. V...

08-10-2017 17:30

Aflevering 6

Designdroom - Aflevering 6

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

27-09-2017 21:30

Aflevering 5

Designdroom - Aflevering 5

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

20-09-2017 21:30

Aflevering 4

Designdroom - Aflevering 4

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

13-09-2017 21:30

Aflevering 3

Designdroom - Aflevering 3

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

06-09-2017 21:30

Aflevering 2

Designdroom - Aflevering 2

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ?Beste interieurdesigner van Nederland?. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen....

30-08-2017 21:30

Nieuw: Designdroom

Designdroom - Nieuw: Designdroom

Zes aspirant interieur designers zetten in het nieuwe SBS6-programma Designdroom werkelijk alles op alles om tot de mooiste en praktische woonoplossingen te komen. De klok tikt hard door, want in slechts 36 uur moet het ontwerp staan ‘als e...

Designdroom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Designdroom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Designdroom bij Designdroom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Designdroom. Heb je een uitzending van Designdroom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Designdroom gemist

Uitzending gemist van Designdroom? Hier kun je alle uitzendingen van Designdroom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord