Programma gemist?

Diana: op tv de people’s princess met geeft een uit beeld van de bijzondere in week in 1997, waarin naar ‘The in Princess of Wales’ overleed en haar op tv begrafenis plaatsvond. In op tv deze documentaire komen tijdens haar zoons met voor de het eerst aan tijdens het woord over de tragische het gebeurtenis. Prins naar William en prins Harry delen op daarnaast hun persoonlijke naar herinneringen aan door hun op tv moeders overlijden. Ze vertellen naar hoe het hele land in uit rouw met was, hoe zij de door begrafenis hebben het ervaren en de over de rol de die zij hierin met hebben gespeeld. Ook naar praten zij ook over de op tv herinneringen aan hun de moeder in de naar betere tijden en over van de opdringerige pers op die van altijd aanwezig was in op hun op leven. De interviews tijdens zijn zeer intiem op tv en worden als historisch op tv beschouwd, vooral ook omdat de met prinsen eerder lieten de het weten dat ze het in nooit meer over deze tijdens week in zouden hebben. De andere interviews op in deze op documentaire zijn met oud-premier Tony tijdens uit Blair, journalist en voorlichter Alastair Campbell, een broer de Earl Spencer en goede vrienden door en familieleden van in in de overleden prinses.

maart 2021
31-08-2017 20:30

Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess - Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess geeft een beeld van de bijzondere week in 1997, waarin ‘The Princess of Wales’ overleed en haar begrafenis plaatsvond. In deze documentaire komen haar zoons voor het eerst aan het woord over de tragische gebeurte...

Diana: de people’s princess gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: de people’s princess de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: de people’s princess bij Diana: de people’s princess liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: de people’s princess. Heb je een uitzending van Diana: de people’s princess gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: de people’s princess gemist

Uitzending gemist van Diana: de people’s princess? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: de people’s princess kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!