Programma gemist?

Diana: de met people’s van princess geeft een beeld van van de bijzondere week met in naar 1997, waarin ‘The Princess of Wales’ door overleed en haar in begrafenis plaatsvond. uit In deze documentaire komen op tv haar in zoons voor het eerst van aan het woord over op tv door de tragische gebeurtenis. Prins William en naar prins Harry delen op tv daarnaast hun persoonlijke met herinneringen op aan hun moeders overlijden. tijdens Ze de vertellen hoe het hele in land in rouw was, hoe met zij een de begrafenis hebben ervaren in en het over de rol die zij hierin de met hebben gespeeld. Ook praten naar zij ook over naar de herinneringen aan op hun moeder in de betere op tv tijden en van over uit de opdringerige pers die altijd aanwezig op tv was in met hun leven. van De interviews zijn tijdens zeer intiem naar en worden als naar historisch beschouwd, vooral ook tijdens omdat de prinsen eerder lieten uit weten een dat ze het tijdens nooit meer op over deze week zouden hebben. een De een andere interviews in deze uit documentaire zijn met oud-premier Tony een Blair, journalist een en voorlichter op Alastair Campbell, tijdens broer Earl Spencer en van goede vrienden en familieleden naar van de overleden met prinses.

juni 2021
31-08-2017 20:30

Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess - Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess geeft een beeld van de bijzondere week in 1997, waarin ‘The Princess of Wales’ overleed en haar begrafenis plaatsvond. In deze documentaire komen haar zoons voor het eerst aan het woord over de tragische gebeurte...

Diana: de people’s princess gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: de people’s princess de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: de people’s princess bij Diana: de people’s princess liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: de people’s princess. Heb je een uitzending van Diana: de people’s princess gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: de people’s princess gemist

Uitzending gemist van Diana: de people’s princess? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: de people’s princess kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!