Programma gemist?

Diana: de uit people’s princess geeft van een beeld van van de bijzondere het week in tijdens 1997, waarin ‘The Princess naar of Wales’ overleed en uit haar begrafenis plaatsvond. op tv In deze tijdens documentaire komen haar zoons met voor het de eerst aan het van woord over de een tragische gebeurtenis. Prins William en uit prins met Harry delen daarnaast hun persoonlijke in uit herinneringen aan hun moeders overlijden. Ze in vertellen hoe het uit hele op tv land in in rouw was, hoe zij tijdens de begrafenis hebben ervaren uit en over de van rol een die zij hierin naar hebben gespeeld. Ook praten van zij ook over de in herinneringen op tv aan hun moeder in de door betere tijden in en over de op opdringerige pers naar die altijd aanwezig was in hun van leven. De interviews op zijn in zeer intiem en worden tijdens als naar historisch beschouwd, vooral ook omdat uit de prinsen eerder lieten op tv weten dat ze tijdens het nooit tijdens meer uit over deze week zouden hebben. van De andere interviews uit in in deze documentaire zijn met een oud-premier Tony Blair, journalist en de voorlichter een Alastair Campbell, broer een Earl Spencer en op goede vrienden op tv en familieleden van de naar overleden prinses.

december 2021
31-08-2017 20:30

Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess - Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess geeft een beeld van de bijzondere week in 1997, waarin ‘The Princess of Wales’ overleed en haar begrafenis plaatsvond. In deze documentaire komen haar zoons voor het eerst aan het woord over de tragische gebeurte...

Diana: de people’s princess gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: de people’s princess de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: de people’s princess bij Diana: de people’s princess liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: de people’s princess. Heb je een uitzending van Diana: de people’s princess gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: de people’s princess gemist

Uitzending gemist van Diana: de people’s princess? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: de people’s princess kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!