Programma gemist?

Diana: de people’s in van princess geeft een beeld van de het bijzondere week op tv in het 1997, waarin ‘The Princess of tijdens Wales’ overleed en haar uit naar begrafenis plaatsvond. In deze uit documentaire komen haar zoons voor op het eerst een aan in het woord over naar de tragische gebeurtenis. Prins William het en prins Harry door delen daarnaast met hun persoonlijke herinneringen op aan hun op tv moeders overlijden. Ze vertellen door hoe het hele een land in rouw was, hoe op zij de begrafenis de met hebben ervaren en uit over de rol op tv die zij hierin hebben een gespeeld. Ook praten zij ook op over het de herinneringen aan hun moeder door op in de betere met tijden en over de opdringerige een pers die altijd aanwezig van was in naar hun leven. de De interviews het zijn zeer intiem en worden als door historisch beschouwd, vooral met ook omdat tijdens de prinsen eerder lieten door weten op tv dat ze in het nooit meer over deze het week zouden een hebben. De andere interviews in met op deze documentaire zijn met oud-premier van Tony Blair, journalist de en de voorlichter Alastair Campbell, met broer Earl Spencer van en goede vrienden en familieleden van naar de overleden op prinses.

februari 2020
31-08-2017 20:30

Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess - Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess geeft een beeld van de bijzondere week in 1997, waarin ‘The Princess of Wales’ overleed en haar begrafenis plaatsvond. In deze documentaire komen haar zoons voor het eerst aan het woord over de tragische gebeurte...

Diana: de people’s princess gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: de people’s princess de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: de people’s princess bij Diana: de people’s princess liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: de people’s princess. Heb je een uitzending van Diana: de people’s princess gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: de people’s princess gemist

Uitzending gemist van Diana: de people’s princess? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: de people’s princess kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!