Programma gemist?

Diana: de een people’s princess geeft een op beeld van door de bijzondere tijdens week in 1997, waarin een ‘The op Princess of Wales’ overleed het en haar begrafenis plaatsvond. door In deze documentaire komen het haar in zoons voor het van eerst aan het woord op tv over de op tv tragische gebeurtenis. Prins William de en prins Harry delen uit van daarnaast hun persoonlijke herinneringen aan op hun uit moeders overlijden. Ze vertellen hoe het van hele land in in rouw was, in hoe zij de door begrafenis hebben ervaren een en het over de rol die zij in hierin hebben op tv gespeeld. Ook praten zij tijdens ook met over de herinneringen aan van hun moeder tijdens in de betere tijden naar en over de een opdringerige pers die altijd van aanwezig was uit in hun leven. De interviews tijdens zijn naar zeer intiem en worden naar als op historisch beschouwd, vooral ook een omdat de prinsen eerder lieten naar weten tijdens dat ze het tijdens nooit meer over op tv deze week zouden een hebben. De andere interviews in de deze documentaire met zijn met met oud-premier Tony Blair, journalist en het uit voorlichter Alastair Campbell, broer op tv Earl Spencer naar en goede vrienden en het familieleden van de overleden met prinses.

oktober 2020
31-08-2017 20:30

Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess - Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess geeft een beeld van de bijzondere week in 1997, waarin ‘The Princess of Wales’ overleed en haar begrafenis plaatsvond. In deze documentaire komen haar zoons voor het eerst aan het woord over de tragische gebeurte...

Diana: de people’s princess gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: de people’s princess de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: de people’s princess bij Diana: de people’s princess liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: de people’s princess. Heb je een uitzending van Diana: de people’s princess gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: de people’s princess gemist

Uitzending gemist van Diana: de people’s princess? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: de people’s princess kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!