Programma gemist?

Diana: de people’s het princess geeft een op tv op tv beeld van de uit bijzondere week in 1997, waarin op tv ‘The Princess of de Wales’ overleed en haar naar in begrafenis plaatsvond. In deze naar documentaire komen haar zoons uit voor het eerst in aan het woord op tv over de een tragische gebeurtenis. Prins het William en in prins Harry delen daarnaast hun een persoonlijke herinneringen op tv aan hun van moeders overlijden. Ze vertellen hoe in het hele land in op tv tijdens rouw was, hoe zij de begrafenis van hebben ervaren een en over de rol de die op zij hierin hebben het gespeeld. Ook praten zij door ook over de herinneringen tijdens op tv aan hun moeder in de betere een tijden en door over de door opdringerige pers die altijd aanwezig de was door in hun in leven. De interviews zijn met zeer intiem en op worden als naar historisch beschouwd, vooral ook omdat een de prinsen van eerder lieten weten dat in ze het uit nooit meer over uit deze week op zouden hebben. De andere op interviews in op deze documentaire zijn met oud-premier tijdens Tony Blair, uit journalist en voorlichter Alastair Campbell, op broer Earl Spencer van en goede vrienden een en familieleden van door de in overleden prinses.

november 2019
31-08-2017 20:30

Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess - Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess geeft een beeld van de bijzondere week in 1997, waarin ‘The Princess of Wales’ overleed en haar begrafenis plaatsvond. In deze documentaire komen haar zoons voor het eerst aan het woord over de tragische gebeurte...

Diana: de people’s princess gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: de people’s princess de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: de people’s princess bij Diana: de people’s princess liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: de people’s princess. Heb je een uitzending van Diana: de people’s princess gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: de people’s princess gemist

Uitzending gemist van Diana: de people’s princess? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: de people’s princess kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!