Programma gemist?

Diana: de people’s een princess het geeft een beeld op van de naar bijzondere week in 1997, waarin uit ‘The Princess de of Wales’ overleed en haar naar begrafenis plaatsvond. op In deze documentaire de komen haar zoons voor uit het eerst aan op tv het woord een over het de tragische gebeurtenis. Prins William en de prins Harry van delen daarnaast hun persoonlijke naar herinneringen aan de hun moeders overlijden. de Ze vertellen de hoe het op tv hele land in rouw was, met hoe zij de uit begrafenis hebben uit ervaren en op tv over de rol die de zij hierin hebben gespeeld. het Ook door praten zij ook over de herinneringen naar aan met hun moeder in een de betere tijden en een over de het opdringerige pers van die altijd aanwezig was op tv in hun leven. De interviews op tv zijn het zeer intiem tijdens en worden als historisch beschouwd, vooral in naar ook omdat de op tv prinsen eerder lieten weten op dat ze het nooit meer de in over deze week naar zouden hebben. De andere interviews op tv in deze documentaire zijn uit met oud-premier van Tony Blair, door journalist en voorlichter Alastair naar Campbell, broer een Earl Spencer en goede vrienden door en familieleden tijdens van de overleden van prinses.

juli 2020
31-08-2017 20:30

Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess - Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess geeft een beeld van de bijzondere week in 1997, waarin ‘The Princess of Wales’ overleed en haar begrafenis plaatsvond. In deze documentaire komen haar zoons voor het eerst aan het woord over de tragische gebeurte...

Diana: de people’s princess gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: de people’s princess de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: de people’s princess bij Diana: de people’s princess liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: de people’s princess. Heb je een uitzending van Diana: de people’s princess gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: de people’s princess gemist

Uitzending gemist van Diana: de people’s princess? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: de people’s princess kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!