Programma gemist?

Diana: de people’s het tijdens princess geeft een tijdens beeld van de tijdens bijzondere week in 1997, van waarin ‘The van Princess of Wales’ overleed en een haar begrafenis plaatsvond. In de deze documentaire komen naar door haar zoons voor het door eerst aan het woord over naar de door tragische gebeurtenis. Prins William en tijdens prins het Harry delen daarnaast hun op tv persoonlijke herinneringen aan uit hun moeders overlijden. Ze in vertellen hoe op tv het hele land in met rouw was, hoe op tv zij de van begrafenis uit hebben ervaren en naar over de rol het die zij hierin naar hebben gespeeld. Ook praten zij op tv ook in over de herinneringen aan tijdens hun moeder in de in betere tijden met en over de opdringerige in pers die altijd uit aanwezig op was in hun leven. in De interviews zijn in zeer intiem en worden als met historisch naar beschouwd, vooral ook op tv omdat de prinsen eerder het lieten weten dat het ze naar het nooit meer met over deze week door zouden hebben. De andere op tv interviews in deze documentaire een zijn met tijdens oud-premier Tony op tv Blair, journalist en voorlichter door Alastair Campbell, tijdens broer Earl Spencer en goede vrienden op tv en familieleden het van de een overleden prinses.

april 2021
31-08-2017 20:30

Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess - Docu: Diana: The People's Princess

Diana: de people’s princess geeft een beeld van de bijzondere week in 1997, waarin ‘The Princess of Wales’ overleed en haar begrafenis plaatsvond. In deze documentaire komen haar zoons voor het eerst aan het woord over de tragische gebeurte...

Diana: de people’s princess gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diana: de people’s princess de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diana: de people’s princess bij Diana: de people’s princess liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diana: de people’s princess. Heb je een uitzending van Diana: de people’s princess gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diana: de people’s princess gemist

Uitzending gemist van Diana: de people’s princess? Hier kun je alle uitzendingen van Diana: de people’s princess kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!