Programma gemist?

Stacey Dooley naar reist af naar op tv Kenia om een onbelichte een kant van naar een van met 's werelds meest populaire het vakantiebestemmingen te onderzoeken. op tv Het Afrikaanse uit land beschikt op tv over prachtige stranden, luxueuze hotels het en natuurlijk een de wereldberoemde wildsafari's. De aanloop met in van de vele naar toeristen heeft helaas ook een negatieve de op impact op het land. Stacey door verblijft onder meer uit in een luxe all-inclusivehotel de naar in Mombasa. Daar ondervindt ze dat in de van mensen op de werkvloer nauwelijks van iets het terugzien van het vele geld op tv door dat de gasten uit uitgeven. Als Stacey van het binnenland intrekt, wordt ze de geconfronteerd de met de vaak een erbarmelijke leefomstandigheden van de Keniaanse een bevolking.

Stacey de Dooley reist af een naar Thailand waar van jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten in van van de prachtige stranden, tophotels en een uit goede door service voor een op tv lage prijs. Maar die tijdens populariteit naar kent ook een schaduwkant. Want hoe in is het uit mogelijk dat naar er zoveel luxe op wordt geboden op voor relatief weinig geld? naar Stacey gaat onder meer aan op de naar slag als kamermeisje. Ze ontdekt op hoe hard deze tijdens mensen moeten uit werken voor een een schamel met loon en wat zij allemaal moeten door opgeven voor het hun tijdens baan.

In de naar Britse documentairereeks van Stacey Dooley onderzoekt, van dit seizoen over toerisme op tv in drukbezochte een landen, vanavond naar aandacht voor de donkere kant van van een op tv droomvakantie. Stacey Dooley tijdens reist af naar Thailand waar jaarlijks in honderdduizenden vakantiegangers genieten een van de tijdens prachtige stranden, naar tophotels en goede service op tv voor een lage van prijs. Maar die populariteit op tv kent op tv ook een schaduwkant. Want hoe op is het tijdens mogelijk dat er uit zoveel luxe wordt geboden met voor relatief weinig naar geld? Stacey naar gaat onder meer aan een de slag als door kamermeisje. Ze uit ontdekt hoe hard deze tijdens het mensen moeten werken voor het een schamel loon en wat door zij allemaal een moeten opgeven op tv voor hun tijdens baan.

Stacey het Dooley reist op af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden door met vakantiegangers genieten van het de prachtige stranden, tophotels en goede met service voor de een lage prijs. op Die populariteit heeft echter het ook een op tv schaduwkant. Want een hoe is van het mogelijk dat er naar zoveel luxe wordt in geboden voor het relatief weinig geld? in Stacey gaat onder meer aan de naar slag naar als kamermeisje. Ze in ontdekt hoe op tv hard deze mensen moeten werken voor met een met schamel loon en wat zij de het allemaal moeten opgeven naar voor hun baan.

oktober 2020
31-08-2018 22:35

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Stacey Dooley reist af naar Kenia om een onbelichte kant van een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. Het Afrikaanse land beschikt over prachtige stranden, luxueuze hotels en natuurlijk de wereldberoemde wilds...

29-08-2018 22:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en een goede service voor een lage prijs. Maar die populariteit kent ook een schaduwkant. Want hoe is het mog...

24-08-2018 22:34

Docu: De donkere kant van een droomvakantie

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Docu: De donkere kant van een droomvakantie

In de Britse documentairereeks Stacey Dooley onderzoekt, dit seizoen over toerisme in drukbezochte landen, vanavond aandacht voor de donkere kant van een droomvakantie. Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden v...

08-09-2017 21:26

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

01-09-2017 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en goede service voor een lage prijs. Die populariteit heeft echter ook een schaduwkant. Want hoe is het moge...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!