Programma gemist?

Stacey Dooley reist op af naar Kenia van om een onbelichte het op kant van een van 's werelds van meest populaire vakantiebestemmingen door te onderzoeken. Het door Afrikaanse in land beschikt over prachtige van stranden, op tv luxueuze hotels en van natuurlijk de wereldberoemde wildsafari's. De aanloop op tv van de vele in toeristen heeft op helaas ook een negatieve de impact het op het land. Stacey een verblijft onder meer in door de een luxe all-inclusivehotel met in Mombasa. Daar ondervindt ze de dat de mensen naar op de werkvloer door nauwelijks iets terugzien een van het door vele geld uit dat de gasten uitgeven. met Als Stacey het binnenland het intrekt, wordt een ze geconfronteerd met de vaak door erbarmelijke met leefomstandigheden van de Keniaanse tijdens bevolking.

Stacey uit Dooley reist af in naar Thailand door waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers door genieten van de prachtige stranden, op tophotels en tijdens een naar goede service voor door een lage prijs. Maar uit die populariteit kent ook door een schaduwkant. Want van hoe is door het mogelijk dat er zoveel op tv op tv luxe wordt geboden voor relatief weinig van geld? Stacey gaat met van onder meer aan het de slag als kamermeisje. Ze ontdekt het hoe naar hard deze mensen moeten werken op voor een het schamel in loon en wat zij allemaal moeten uit opgeven voor hun van naar baan.

In tijdens de Britse documentairereeks door Stacey Dooley op tv onderzoekt, dit seizoen over toerisme in in uit drukbezochte landen, vanavond aandacht voor van de met donkere kant van een door droomvakantie. Stacey Dooley reist af naar op het Thailand waar jaarlijks honderdduizenden door vakantiegangers genieten van de prachtige in door stranden, tophotels en goede service de voor een lage prijs. naar Maar die populariteit naar kent ook een door schaduwkant. door Want hoe is de het mogelijk dat er tijdens zoveel een luxe wordt geboden voor door relatief weinig geld? Stacey gaat in onder meer het aan de door slag als een kamermeisje. Ze ontdekt hoe op hard deze mensen moeten werken uit het voor een schamel loon op tv en wat zij allemaal moeten op tv naar opgeven voor hun in baan.

Stacey in Dooley reist op tv af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden op vakantiegangers van genieten van de prachtige op stranden, tophotels en goede uit service van voor een lage prijs. met Die populariteit heeft echter een ook een door schaduwkant. Want naar hoe is het in mogelijk dat in er zoveel luxe wordt geboden voor op tv relatief weinig geld? in Stacey gaat onder een meer van aan de een slag als kamermeisje. uit Ze ontdekt hoe hard deze naar mensen moeten tijdens werken voor een schamel loon op met en wat zij allemaal moeten tijdens opgeven voor een hun baan.

december 2021
31-08-2018 22:35

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Stacey Dooley reist af naar Kenia om een onbelichte kant van een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. Het Afrikaanse land beschikt over prachtige stranden, luxueuze hotels en natuurlijk de wereldberoemde wilds...

29-08-2018 22:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en een goede service voor een lage prijs. Maar die populariteit kent ook een schaduwkant. Want hoe is het mog...

24-08-2018 22:34

Docu: De donkere kant van een droomvakantie

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Docu: De donkere kant van een droomvakantie

In de Britse documentairereeks Stacey Dooley onderzoekt, dit seizoen over toerisme in drukbezochte landen, vanavond aandacht voor de donkere kant van een droomvakantie. Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden v...

08-09-2017 21:26

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

01-09-2017 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en goede service voor een lage prijs. Die populariteit heeft echter ook een schaduwkant. Want hoe is het moge...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!