Programma gemist?

Stacey het Dooley reist af naar Kenia de om een onbelichte van kant van het een van 's met werelds op tv meest populaire vakantiebestemmingen te met onderzoeken. Het Afrikaanse land beschikt door over prachtige stranden, op tv luxueuze hotels de en natuurlijk van de wereldberoemde wildsafari's. op tv De aanloop de van de vele toeristen heeft naar helaas op ook een negatieve op tv impact op het tijdens land. Stacey verblijft onder uit meer in een luxe all-inclusivehotel het in Mombasa. Daar door ondervindt ze dat tijdens de mensen naar op de op werkvloer nauwelijks iets terugzien van op met het vele geld dat de een gasten met uitgeven. Als Stacey het binnenland intrekt, een met wordt ze geconfronteerd met de het vaak de erbarmelijke leefomstandigheden van de de Keniaanse bevolking.

Stacey Dooley reist met af naar met Thailand van waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten de van de de prachtige stranden, tophotels in en een op goede service voor een lage prijs. de Maar die populariteit in kent ook met een schaduwkant. naar Want hoe is het mogelijk naar dat er van zoveel luxe wordt geboden naar voor relatief een weinig geld? Stacey gaat door tijdens onder meer aan de slag als het kamermeisje. Ze de ontdekt hoe hard uit deze mensen de moeten werken voor uit een schamel loon en de wat een zij allemaal moeten door opgeven voor hun in baan.

In uit de Britse documentairereeks in Stacey Dooley onderzoekt, op dit seizoen uit over toerisme in het drukbezochte landen, vanavond aandacht voor de door een donkere kant van een droomvakantie. Stacey naar Dooley reist af naar tijdens de Thailand waar jaarlijks naar honderdduizenden vakantiegangers genieten met van de prachtige stranden, tophotels in en goede service voor van een lage op prijs. Maar door die populariteit tijdens kent ook een schaduwkant. Want hoe op tv is op het mogelijk dat er uit zoveel de luxe wordt geboden voor naar relatief weinig geld? uit Stacey gaat onder meer aan in naar de slag als kamermeisje. Ze ontdekt met hoe hard een deze mensen door moeten werken voor een schamel door loon tijdens en wat zij allemaal moeten op tv opgeven voor tijdens hun de baan.

Stacey Dooley van reist af naar naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden tijdens vakantiegangers tijdens genieten van de prachtige op stranden, tophotels een en goede service voor uit een lage prijs. uit Die populariteit naar heeft echter ook een schaduwkant. de met Want hoe is van het mogelijk dat er zoveel luxe in wordt geboden voor naar relatief weinig op geld? Stacey gaat onder door in meer aan de slag op als kamermeisje. Ze ontdekt hoe tijdens hard naar deze mensen moeten het werken voor het een schamel loon een en wat zij allemaal moeten opgeven op tv voor hun naar baan.

juli 2020
31-08-2018 22:35

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Stacey Dooley reist af naar Kenia om een onbelichte kant van een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. Het Afrikaanse land beschikt over prachtige stranden, luxueuze hotels en natuurlijk de wereldberoemde wilds...

29-08-2018 22:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en een goede service voor een lage prijs. Maar die populariteit kent ook een schaduwkant. Want hoe is het mog...

24-08-2018 22:34

Docu: De donkere kant van een droomvakantie

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Docu: De donkere kant van een droomvakantie

In de Britse documentairereeks Stacey Dooley onderzoekt, dit seizoen over toerisme in drukbezochte landen, vanavond aandacht voor de donkere kant van een droomvakantie. Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden v...

08-09-2017 21:26

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

01-09-2017 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en goede service voor een lage prijs. Die populariteit heeft echter ook een schaduwkant. Want hoe is het moge...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!