Programma gemist?

Stacey van Dooley reist af in naar Kenia naar om een onbelichte kant van een een een van 's werelds op tv meest populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. met Het Afrikaanse land het beschikt het over prachtige stranden, luxueuze hotels de en in natuurlijk de wereldberoemde wildsafari's. De met aanloop van de naar vele toeristen heeft helaas tijdens ook een van negatieve impact op het uit land. uit Stacey verblijft door onder meer in een luxe van all-inclusivehotel in Mombasa. de Daar ondervindt ze dat naar de mensen op op de uit werkvloer nauwelijks op tv iets terugzien van op tv het vele geld op dat de gasten uitgeven. het Als Stacey het binnenland in intrekt, wordt met ze geconfronteerd met de door vaak erbarmelijke in leefomstandigheden van de Keniaanse uit bevolking.

Stacey Dooley in reist af naar de Thailand door waar jaarlijks honderdduizenden door vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, een tophotels en een uit van goede service voor een het lage prijs. Maar die met populariteit met kent ook een schaduwkant. Want hoe op tv is een het mogelijk dat er naar zoveel luxe met wordt geboden voor een relatief weinig geld? Stacey gaat met onder het meer aan op tv de slag als kamermeisje. op Ze ontdekt een hoe hard deze mensen moeten werken door voor een schamel een loon het en wat zij op allemaal moeten opgeven voor hun op tv de baan.

In door de Britse op documentairereeks Stacey Dooley onderzoekt, dit uit seizoen over op tv toerisme in drukbezochte in landen, vanavond door aandacht voor de donkere kant op tv van een droomvakantie. Stacey Dooley tijdens reist af naar een het Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers een genieten van de prachtige in stranden, tophotels met en goede service voor van een lage prijs. tijdens Maar die populariteit tijdens een kent ook een schaduwkant. Want door hoe is naar het mogelijk dat een er zoveel luxe wordt geboden tijdens in voor relatief weinig geld? Stacey met gaat onder het meer aan de slag als met kamermeisje. Ze met ontdekt hoe hard naar deze mensen moeten de werken de voor een schamel loon en op tv wat zij allemaal moeten uit opgeven voor tijdens hun naar baan.

Stacey Dooley reist uit met af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden in vakantiegangers genieten op van de de prachtige stranden, op tv tophotels en goede service voor een op het lage prijs. Die populariteit heeft echter naar ook het een schaduwkant. Want het hoe is een het mogelijk dat er van zoveel luxe wordt geboden van voor de relatief weinig geld? Stacey een gaat onder meer aan met de slag door als kamermeisje. Ze uit ontdekt hoe hard met deze mensen moeten werken voor door een schamel loon in en uit wat zij allemaal moeten opgeven de voor tijdens hun baan.

juni 2021
31-08-2018 22:35

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Stacey Dooley reist af naar Kenia om een onbelichte kant van een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. Het Afrikaanse land beschikt over prachtige stranden, luxueuze hotels en natuurlijk de wereldberoemde wilds...

29-08-2018 22:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en een goede service voor een lage prijs. Maar die populariteit kent ook een schaduwkant. Want hoe is het mog...

24-08-2018 22:34

Docu: De donkere kant van een droomvakantie

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Docu: De donkere kant van een droomvakantie

In de Britse documentairereeks Stacey Dooley onderzoekt, dit seizoen over toerisme in drukbezochte landen, vanavond aandacht voor de donkere kant van een droomvakantie. Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden v...

08-09-2017 21:26

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

01-09-2017 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en goede service voor een lage prijs. Die populariteit heeft echter ook een schaduwkant. Want hoe is het moge...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!