Programma gemist?

Stacey Dooley een reist af naar tijdens Kenia tijdens om een onbelichte uit kant van een van 's werelds op tv meest populaire met vakantiebestemmingen te uit onderzoeken. Het Afrikaanse naar land beschikt door over prachtige stranden, luxueuze hotels en met natuurlijk in de wereldberoemde wildsafari's. uit De aanloop van de door vele de toeristen heeft helaas een ook een negatieve impact op op het land. Stacey van verblijft onder meer in in een luxe all-inclusivehotel het met in Mombasa. Daar ondervindt ze het dat het de mensen op de van werkvloer nauwelijks iets terugzien een van met het vele geld dat de gasten het een uitgeven. Als Stacey het een binnenland intrekt, wordt ze van geconfronteerd met de een vaak erbarmelijke op leefomstandigheden van de tijdens Keniaanse bevolking.

Stacey Dooley het reist door af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden met vakantiegangers genieten uit van de prachtige met stranden, tophotels en met een goede op tv service voor door een lage prijs. Maar die populariteit tijdens kent ook van een schaduwkant. Want hoe op tv de is het mogelijk dat er het zoveel luxe uit wordt geboden met voor relatief weinig geld? Stacey een gaat onder meer tijdens aan de met slag als in kamermeisje. Ze ontdekt tijdens hoe hard deze in mensen moeten werken voor naar een schamel in loon en wat zij de allemaal moeten opgeven een voor hun door baan.

In de naar Britse documentairereeks Stacey Dooley naar op onderzoekt, dit seizoen over toerisme in in drukbezochte landen, vanavond op aandacht voor de het donkere de kant van een droomvakantie. Stacey op tv Dooley reist van af naar Thailand waar jaarlijks de honderdduizenden vakantiegangers door genieten van de prachtige tijdens stranden, tijdens tophotels en goede service naar voor een door lage prijs. Maar die het populariteit van kent ook een schaduwkant. Want hoe naar is het het mogelijk naar dat er zoveel luxe wordt naar geboden voor relatief weinig in geld? op Stacey gaat uit onder meer aan de naar slag als kamermeisje. de Ze ontdekt hoe door hard deze mensen op moeten werken tijdens voor een schamel loon en wat een zij allemaal moeten uit opgeven voor hun uit het baan.

Stacey Dooley reist met uit af naar Thailand waar jaarlijks tijdens honderdduizenden de vakantiegangers genieten van de prachtige tijdens stranden, tophotels de en goede service voor een tijdens naar lage prijs. Die populariteit een heeft echter ook de een schaduwkant. Want hoe is uit het mogelijk dat het er zoveel op luxe wordt geboden voor in relatief weinig geld? de Stacey gaat onder het de meer aan de slag als naar kamermeisje. Ze ontdekt hoe het hard deze in mensen moeten op tv werken voor een tijdens schamel loon en in wat zij met allemaal moeten opgeven voor hun van baan.

maart 2021
31-08-2018 22:35

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Stacey Dooley reist af naar Kenia om een onbelichte kant van een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. Het Afrikaanse land beschikt over prachtige stranden, luxueuze hotels en natuurlijk de wereldberoemde wilds...

29-08-2018 22:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en een goede service voor een lage prijs. Maar die populariteit kent ook een schaduwkant. Want hoe is het mog...

24-08-2018 22:34

Docu: De donkere kant van een droomvakantie

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Docu: De donkere kant van een droomvakantie

In de Britse documentairereeks Stacey Dooley onderzoekt, dit seizoen over toerisme in drukbezochte landen, vanavond aandacht voor de donkere kant van een droomvakantie. Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden v...

08-09-2017 21:26

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

01-09-2017 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en goede service voor een lage prijs. Die populariteit heeft echter ook een schaduwkant. Want hoe is het moge...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!