Programma gemist?

Stacey Dooley uit reist af naar de Kenia om een naar onbelichte kant van een een van 's op werelds meest populaire op vakantiebestemmingen te onderzoeken. naar Het Afrikaanse land het beschikt in over prachtige stranden, luxueuze hotels en tijdens in natuurlijk de wereldberoemde op wildsafari's. De aanloop van van de vele toeristen heeft helaas naar ook een negatieve in impact op op het land. Stacey verblijft van onder meer in het met een luxe all-inclusivehotel in Mombasa. op tv Daar ondervindt ze de dat met de mensen op op de werkvloer nauwelijks het iets terugzien van het vele op tv geld dat in de gasten uitgeven. door Als Stacey het het binnenland intrekt, wordt ze in geconfronteerd met van de vaak van erbarmelijke leefomstandigheden van de de Keniaanse bevolking.

Stacey op tv Dooley reist af naar Thailand het waar jaarlijks honderdduizenden een vakantiegangers genieten naar van het de prachtige stranden, naar tophotels en een goede tijdens service voor uit een lage prijs. tijdens Maar die populariteit kent ook een de schaduwkant. de Want hoe is het mogelijk tijdens op dat er zoveel luxe wordt geboden op tv voor met relatief weinig geld? Stacey een gaat onder meer uit aan de slag naar als kamermeisje. in Ze ontdekt hoe met hard deze mensen tijdens moeten werken voor een schamel naar loon en in wat op tv zij allemaal moeten uit opgeven voor hun het baan.

In de met Britse documentairereeks een Stacey Dooley onderzoekt, dit seizoen de tijdens over toerisme in drukbezochte door landen, vanavond aandacht voor met de donkere kant met van een droomvakantie. Stacey Dooley het reist af naar van uit Thailand waar jaarlijks tijdens honderdduizenden vakantiegangers genieten het van de prachtige stranden, tophotels en een goede een service voor door een lage prijs. Maar de die populariteit de kent ook een schaduwkant. Want hoe op tv is het mogelijk in dat er zoveel op uit luxe wordt geboden voor relatief de weinig met geld? Stacey gaat onder meer aan in de een slag als kamermeisje. tijdens Ze ontdekt in hoe hard deze mensen moeten de werken voor een door schamel loon en wat naar zij allemaal op tv moeten door opgeven voor hun het baan.

Stacey Dooley tijdens reist af naar Thailand op in waar jaarlijks honderdduizenden een vakantiegangers genieten van de prachtige op stranden, tophotels met en goede service voor een de op lage prijs. Die populariteit tijdens heeft echter van ook een schaduwkant. Want hoe is van het mogelijk uit dat op tv er zoveel luxe wordt geboden voor op tv relatief weinig door geld? Stacey een gaat onder meer aan de uit slag als kamermeisje. op Ze ontdekt hoe een op tv hard deze mensen moeten werken met voor een schamel loon in en wat met zij het allemaal moeten opgeven op voor hun baan.

januari 2020
31-08-2018 22:35

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Stacey Dooley reist af naar Kenia om een onbelichte kant van een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. Het Afrikaanse land beschikt over prachtige stranden, luxueuze hotels en natuurlijk de wereldberoemde wilds...

29-08-2018 22:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en een goede service voor een lage prijs. Maar die populariteit kent ook een schaduwkant. Want hoe is het mog...

24-08-2018 22:34

Docu: De donkere kant van een droomvakantie

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Docu: De donkere kant van een droomvakantie

In de Britse documentairereeks Stacey Dooley onderzoekt, dit seizoen over toerisme in drukbezochte landen, vanavond aandacht voor de donkere kant van een droomvakantie. Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden v...

08-09-2017 21:26

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

01-09-2017 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en goede service voor een lage prijs. Die populariteit heeft echter ook een schaduwkant. Want hoe is het moge...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!