Programma gemist?

Stacey naar Dooley reist af naar Kenia op om een onbelichte op kant naar van een van 's werelds de meest tijdens populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. naar Het Afrikaanse op land beschikt over prachtige stranden, tijdens luxueuze hotels en uit natuurlijk de op tv wereldberoemde door wildsafari's. De aanloop van in de vele toeristen heeft helaas van ook een uit negatieve impact op het van land. naar Stacey verblijft onder meer in in een luxe een all-inclusivehotel in Mombasa. Daar met ondervindt ze dat in de naar mensen op naar de werkvloer nauwelijks iets terugzien van uit het met vele geld dat de gasten op uitgeven. Als Stacey uit op tv het binnenland intrekt, wordt ze de geconfronteerd met met de vaak uit erbarmelijke leefomstandigheden van met de Keniaanse bevolking.

Stacey Dooley reist het af naar Thailand de waar jaarlijks in honderdduizenden vakantiegangers genieten door van de prachtige stranden, door tophotels en een uit naar goede service voor een lage op tv prijs. Maar die een populariteit kent ook op tv een schaduwkant. een Want hoe is op tv het mogelijk dat er zoveel op luxe tijdens wordt geboden voor relatief weinig naar geld? Stacey gaat in onder meer aan door tijdens de slag als kamermeisje. Ze van ontdekt de hoe hard deze de mensen moeten werken voor een tijdens schamel loon en een wat zij allemaal de moeten opgeven voor van hun uit baan.

In de op tv Britse documentairereeks Stacey het Dooley onderzoekt, dit naar seizoen over toerisme van in drukbezochte landen, de vanavond aandacht voor een de donkere kant van met een droomvakantie. Stacey Dooley het reist af de naar Thailand waar jaarlijks een honderdduizenden vakantiegangers op genieten van tijdens de prachtige stranden, tophotels en tijdens goede service voor met het een lage prijs. Maar die populariteit naar een kent ook een uit schaduwkant. Want hoe is het mogelijk tijdens dat uit er zoveel van luxe wordt geboden uit voor relatief weinig geld? uit Stacey gaat door onder meer aan de de slag als kamermeisje. Ze ontdekt op tv hoe hard een deze mensen moeten werken een voor een in schamel loon en tijdens wat zij allemaal door moeten opgeven voor uit hun op tv baan.

Stacey het Dooley reist af naar op tv Thailand waar jaarlijks honderdduizenden op van vakantiegangers genieten van de prachtige naar stranden, tophotels en goede naar service naar voor een lage op tv prijs. Die populariteit heeft op tv echter ook een schaduwkant. naar Want hoe door is door het mogelijk dat er zoveel de luxe het wordt geboden voor relatief weinig geld? een Stacey gaat onder op tv op meer aan de de slag als kamermeisje. Ze uit ontdekt hoe in hard deze mensen moeten werken voor met een op schamel loon en het wat zij uit allemaal moeten opgeven voor hun tijdens baan.

oktober 2019
31-08-2018 22:35

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Stacey Dooley reist af naar Kenia om een onbelichte kant van een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. Het Afrikaanse land beschikt over prachtige stranden, luxueuze hotels en natuurlijk de wereldberoemde wilds...

29-08-2018 22:28

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en een goede service voor een lage prijs. Maar die populariteit kent ook een schaduwkant. Want hoe is het mog...

24-08-2018 22:34

Docu: De donkere kant van een droomvakantie

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Docu: De donkere kant van een droomvakantie

In de Britse documentairereeks Stacey Dooley onderzoekt, dit seizoen over toerisme in drukbezochte landen, vanavond aandacht voor de donkere kant van een droomvakantie. Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden v...

08-09-2017 21:26

Kenya

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

01-09-2017 21:32

Thailand

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Thailand

Stacey Dooley reist af naar Thailand waar jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers genieten van de prachtige stranden, tophotels en goede service voor een lage prijs. Die populariteit heeft echter ook een schaduwkant. Want hoe is het moge...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie. Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!