Programma gemist?

De de drie finalisten tijdens van Boswachter Gezocht het zijn op weg naar Texel, het de plek waar voor op naar één van hen de op tv felbegeerde baan door als boswachter wacht. Het is eb uit als de op prachtige platbodem op tv de kust bereikt. In Boswachter met Gezocht in nemen tien natuurliefhebbers het door tegen elkaar op tv op in een op tv strijd om een felbegeerde baan als tijdens boswachter op Texel. uit Wie van beschikt er over de een meeste kennis? in Wie gaat er geen tijdens enkele uitdaging uit van de weg? Wie in gooit door het roer in een zijn leven helemaal om het en wordt één met met het landschap, de dieren met en tijdens de natuur? Presentator Viktor de Brand duikt samen met het met de boswachters in spe de met mooiste natuurgebieden het van Nederland in. het Na acht in weken wordt vanavond op tv bekend wie de in uitdaging van een op tv nieuwe baan op Texel tijdens aangaat.

In Boswachter gezocht de nemen 10 naar natuurliefhebbers het met tegen elkaar op in naar een strijd om een in felbegeerde baan door als boswachter op op Texel. het Wie beschikt er over de meeste in op tv kennis? Wie gaat er een geen enkele uitdaging uit op tv de weg? tijdens Wie gooit het roer met in tijdens zijn leven helemaal een om en wordt één met een het landschap, de in dieren door en de natuur? De vier overgebleven tijdens uit boswachters strijken neer door in de Onlanden. Dit is in het thuisgebied op van boswachter Bart. Het een gebied is een in natuurlijk op waterbuffer, ten zuiden door van de provincie Groningen, die er op voor moet zorgen in uit dat de Groningers geen natte het voeten krijgen tijdens als wateroverlast door dreigt. Voor de boswachters met is het tijdens de laatste hindernis op weg de naar die het droombaan op Texel. naar De vier krijgen het een zwaar als op ze worden getest op uit hun creativiteit. tijdens Deze eigenschap ligt op tv niet iedereen even door goed. Wie verlaat op tv de strijd in het door zicht van tijdens de finish? De naar teleurstelling is enorm bij de uit naar verliezer?

In tijdens Boswachter gezocht nemen 10 naar natuurliefhebbers het het tegen elkaar op in een een op tv strijd om een felbegeerde baan als naar boswachter uit op Texel. Wie beschikt er uit over de een meeste kennis? Wie een gaat er geen door enkele uitdaging uit de met weg? Wie gooit tijdens het roer in van zijn leven van helemaal tijdens om en wordt naar één met het landschap, de uit dieren en tijdens de natuur? Eerder Achterbroek is van een naar natuurgebied in het Overijsselse de Salland. naar Mede door het uit prachtige kasteel doet het denken aan uit de tijd op van Ot en Sien. de Er het is door de uit tijd heen uit nauwelijks iets aan het landschap veranderd het al moet je een daar als boswachter uit wel je best naar tijdens voor doen. De boswachters op tv krijgen van Viktor de op tv ondankbare taak om de aan boze buurtbewoners uit van te leggen dat van bepaalde bomen moeten tijdens in worden gekapt in het belang van naar de natuur. op Voor wie van de uit vijf overgebleven met boswachters stopt deze tijdens week tijdens het avontuur naar een baan op van de Texel?

In een Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers op tv het het tegen elkaar op in op tv een strijd om naar een felbegeerde baan als een boswachter het op Texel. Wie beschikt er naar tijdens over de meeste kennis? op tv Wie gaat door er geen enkele uitdaging uit de naar weg? Wie uit gooit door het roer in zijn leven helemaal naar in om en wordt één naar met het landschap, de dieren naar en de op natuur? Naast Maastricht met ligt naar de Sint Pietersberg. Deze berg een is voor een met groot deel uit afgegraven door de Eerste Nederlandse van Cement door Industrie, die de mergel goed het kon gebruiken. Binnenkort een stopt de mergelwinning tijdens en wordt in dit van gebied teruggeven aan de natuur. op De boswachters hebben een hun basiskamp in tijdens een het grot opgeslagen met de op taak het naar jonge natuurgebied te bewaken het om ervoor te zorgen dat in de een Oehoe er rustig kan in verblijven. Als jonge op feestvierders het gebied betreden tijdens wordt met van de boswachters verwacht dat door tijdens zij adequaat optreden. op tv Dat is andere op koek dan natuurliefhebbers te woord staan! met Wie houdt de zich staande tegen de het het opgeschoten jongeren en mag doorreizen naar in in Texel?

In Boswachter gezocht met de nemen 10 natuurliefhebbers het door tegen elkaar op in een met strijd om een een felbegeerde baan door als boswachter op uit Texel. Wie beschikt op tv er over de meeste de kennis? Wie gaat uit er geen enkele naar uitdaging het uit de weg? op tv Wie gooit op het roer in zijn tijdens leven helemaal om en met wordt één met in het naar landschap, de dieren en naar de natuur? Op weg naar met hun een droombaan als boswachter op tv op Texel de duiken de zeven uit resterende kandidaten deze week het bos naar in op de de met Veluwe. Op zoek naar sporen van uit zwijnen, herten en door ander groot wild. met Wie op tv heeft er naar het beste oog door voor tijdens de zwerftocht op tv door de wilde natuur van en vindt tijdens van alle soorten de juiste uit met poep? De nachtrust van de kandidaten het in hun hangmatten naar wordt ruw uit verstoord door boswachter Bart, van die een verrassing met voor hen het heeft?

In van Boswachter gezocht het nemen 10 natuurliefhebbers het met tegen elkaar op in naar een strijd om een met felbegeerde de baan als boswachter naar op Texel. Wie beschikt met er over een de meeste kennis? Wie door gaat er uit geen enkele uitdaging uit de op tv weg? Wie door gooit het het roer in een zijn leven helemaal om en tijdens wordt één met het het landschap, een de dieren op tv en de natuur? Na uit het vertrek van de eerste naar afvallers komt een de met groep natuurliefhebbers aan op op tv het eiland Tiengemeten in het de Haringvliet. De de boswachters moeten op zoek in naar beversporen en met dat gaat de niet helemaal vanzelf, van maar de beloning is op tv groot. Bij uit de tweede test gooien op de kandidaten alles met in de strijd op om te door laten zien hoe het ze natuurbeleving door bij kinderen willen stimuleren. tijdens Doen ze naar dat als strenge in meester of het rollen ze samen een de modderglijbaan af? Welke naar boswachter maakt van de minste indruk op de jury een en haakt tijdens af tijdens in de strijd voor met de droombaan op een Texel.

In de Boswachter gezocht nemen 10 op tv natuurliefhebbers het tegen elkaar uit van op in een strijd de om een felbegeerde baan als het boswachter op Texel. op Wie een beschikt er over de meeste uit kennis? Wie gaat op tv er geen in enkele uitdaging in uit de weg? Wie gooit op het het roer in zijn leven een helemaal om en van wordt één met in het landschap, de op tv dieren en met de natuur? door Na de eerste echte door test in de op tv Brabantse natuur reizen de boswachters van uit door naar De Wieden in de Overijssel. In tijdens dit waterrijke met natuurgebied, met het spectaculaire drijvende de land, een leven heel veel uiteenlopende diersoorten. Het het uit vergt veel onderhoud van om het landschap op tv in stand te houden. Wat het weten de boswachters hier een van? het Als eerste mogen de in twee verliezers van het vorige week uitvechten het wie uit er alsnog doorgaat voor van de droombaan met op Texel. De zenuwen gieren Stephan uit de door de keel het als hij de met opdracht van Viktor te op tv horen krijgt. naar De groep krijgt het zwaar als door de de boswachters getest wordt een op hun soortenkennis. Rick duikt de letterlijk de plomp een tijdens in op zoek naar in kikkers, spinnen en een slangen.

Wie door wordt de nieuwe boswachter van op Texel? Daar draait met het door om in het nieuwe door SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit de ruim 400 aanmeldingen van zijn tien zeer van uiteenlopende kandidaten met geselecteerd. Zij nemen de het in Boswachter gezocht een tegen elkaar op tijdens met op tv als inzet op tv die felbegeerde baan in een de vrije natuur. de Hun kennis wordt getest en op door beoordeeld door een jury bestaande uit een van de ervaren boswachters Hanne Tersmette en van Bart Zwiers. een Boswachter gezocht op wordt gepresenteerd door tijdens Viktor Brand tijdens en is vanaf vanavond op te zien bij SBS6. op tv De tien geselecteerde in kandidaten hebben uiteenlopende achtergronden op tv het en zijn afkomstig naar uit verschillende bedrijfstakken. Zo gaan met een kok, op tv een docent, een hovenier, op tv een klusjesman, een van gastvrouw in de de uitvaartbranche, een op tv werkzoekende, een door natuurgids, een dolfijnentrainer, in een student en een verkoopdirecteur in de tijdens strijd met elkaar aan. Allemaal in hebben de ze een ding van gemeen: ze zijn bereid op tv om hun leven om van te gooien en zien uit werken in de de natuur als hun uit ideale volgende carrièrestap. een In naar iedere aflevering de vormt een ander uit natuurgebied in Nederland uit het decor. Ook verschillen van de opdrachten per week. op tv Vaste uit onderdelen zijn in uit elk geval een op tv kennisquiz en een activiteit waarbij de een in kandidaten worden getest op met de kwaliteiten van een professionele door boswachter. uit De jury bepaalt tijdens wie zich een uiteindelijk de nieuwe boswachter op Texel in naar mag noemen. De kandidaten worden begeleid op tv en beoordeeld door van Hanne het Tersmette en Bart Zwiers. Beiden hebben op naar al vele jaren ervaring. uit Boswachter Hanne is helemaal de van deze tijd. De een 29-jarige Noord-Hollandse schrijft met columns en de vlogt over van haar werk in de natuur. naar Bart is al een op 17 jaar boswachter in een onder andere op tv de Drentse Onlanden.

juli 2019
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord