Programma gemist?

De in drie finalisten van tijdens Boswachter Gezocht zijn op met weg naar Texel, de naar door plek waar voor één van hen een tijdens de felbegeerde baan als boswachter de wacht. Het naar is eb als door de prachtige platbodem van de kust bereikt. In op Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebbers naar het tegen elkaar de op in een van in strijd om een op tv felbegeerde baan als boswachter op Texel. van naar Wie beschikt er over op de meeste kennis? Wie in gaat er met geen enkele uit uitdaging uit de op tv weg? Wie gooit het roer in tijdens van zijn leven helemaal uit om en wordt met één met het landschap, naar de dieren en de op natuur? Presentator Viktor Brand een duikt samen met in de boswachters door in spe van de mooiste tijdens natuurgebieden van Nederland in. Na acht uit weken naar wordt vanavond bekend wie de op uitdaging van door een nieuwe baan op op tv Texel door aangaat.

In tijdens Boswachter gezocht het nemen 10 natuurliefhebbers het tegen tijdens elkaar op tijdens in een strijd om door een felbegeerde baan het als op tv boswachter op Texel. Wie beschikt een er over met de meeste kennis? een Wie gaat er door geen enkele uitdaging uit de in van weg? Wie gooit het de roer in zijn uit leven helemaal om het en wordt één met naar het landschap, de een dieren en van de natuur? De vier door overgebleven met boswachters strijken neer in met de Onlanden. Dit door is het thuisgebied het van boswachter Bart. Het tijdens gebied is een de natuurlijk waterbuffer, ten de zuiden van met de provincie Groningen, op die er in voor moet zorgen dat van de Groningers geen natte met voeten krijgen als het wateroverlast dreigt. een Voor de boswachters is het tijdens de laatste hindernis met op weg van naar die droombaan op op tv met Texel. De vier krijgen het zwaar van als een ze worden getest het op hun creativiteit. Deze een eigenschap ligt niet op tv iedereen naar even goed. Wie verlaat naar de strijd in het zicht het tijdens van de finish? De teleurstelling een is de enorm bij de de verliezer?

In Boswachter tijdens gezocht van nemen 10 natuurliefhebbers het tegen op elkaar op in een op tv strijd om op een felbegeerde baan als op tv uit boswachter op Texel. naar Wie beschikt er over de meeste op kennis? Wie gaat met er geen enkele uit de uitdaging uit de weg? door Wie gooit het roer in in zijn op tv leven helemaal om uit en wordt van één met het een landschap, de dieren met en de natuur? tijdens Eerder Achterbroek is een natuurgebied naar in het met Overijsselse Salland. Mede door door het prachtige met kasteel doet het het denken aan het de tijd van Ot op en Sien. met Er is door de tijd heen uit nauwelijks iets tijdens aan een het landschap veranderd al moet je de daar als op tv boswachter wel je op best voor doen. De tijdens boswachters krijgen van met Viktor op de ondankbare door taak om aan tijdens boze buurtbewoners uit te leggen naar dat bepaalde bomen op tv moeten worden door gekapt in het van belang van uit de natuur. Voor uit wie van de vijf door overgebleven boswachters in stopt deze week het de avontuur naar in een baan op op tv Texel?

In Boswachter de gezocht nemen 10 in natuurliefhebbers het tegen tijdens elkaar tijdens op in een strijd door om een felbegeerde op baan als uit boswachter op Texel. uit Wie beschikt er over met de meeste kennis? een Wie gaat er geen enkele door op uitdaging uit de weg? een Wie gooit het roer naar in zijn leven helemaal op tv uit om en wordt uit één met het landschap, met de dieren en de met natuur? Naast van Maastricht ligt de Sint Pietersberg. naar Deze berg uit is de voor een groot uit deel afgegraven door de een Eerste Nederlandse het Cement Industrie, die de mergel naar goed kon gebruiken. Binnenkort op stopt de mergelwinning tijdens en wordt dit door gebied tijdens teruggeven aan de natuur. een De op tv boswachters hebben hun basiskamp in het een grot opgeslagen met van de taak het met jonge het natuurgebied te een bewaken om ervoor naar te zorgen dat de Oehoe uit er rustig kan door verblijven. Als naar jonge feestvierders het het gebied betreden wordt uit van de van boswachters verwacht dat zij van adequaat optreden. Dat is andere tijdens koek dan uit natuurliefhebbers naar te woord staan! Wie de houdt zich staande tegen de door opgeschoten de jongeren en mag doorreizen naar op op tv Texel?

In op Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers naar op het tegen elkaar op een in een strijd van om een van felbegeerde baan als boswachter op Texel. van Wie naar beschikt er over de het meeste kennis? een Wie gaat er een geen enkele de uitdaging uit de weg? de Wie gooit het roer een in uit zijn leven helemaal om en op tv wordt één de met het landschap, uit de dieren en de natuur? naar Op weg naar naar hun droombaan als in boswachter op op Texel uit duiken de zeven resterende op kandidaten deze week het bos uit in op de in Veluwe. naar Op zoek naar sporen naar van zwijnen, herten door en met ander groot wild. met Wie heeft er het het beste oog voor tijdens de naar zwerftocht uit door de naar wilde natuur en vindt van van alle soorten de naar juiste poep? De nachtrust het van een de kandidaten in op hun hangmatten wordt ruw naar verstoord door uit boswachter Bart, die een naar verrassing voor hen uit heeft?

In Boswachter gezocht van nemen 10 natuurliefhebbers uit het tegen elkaar een in op in een strijd om een tijdens felbegeerde baan uit als boswachter op tijdens Texel. de Wie beschikt er over de tijdens meeste kennis? Wie gaat het er geen van enkele op uitdaging uit de weg? Wie gooit tijdens het roer in tijdens uit zijn leven helemaal om en wordt een uit één met het landschap, de de dieren uit en de natuur? Na het uit vertrek tijdens van de eerste afvallers komt de naar groep natuurliefhebbers van aan op het eiland door door Tiengemeten in het Haringvliet. De boswachters in moeten op op zoek naar beversporen het en dat op gaat niet op helemaal vanzelf, maar de van beloning is groot. tijdens Bij de tweede test de gooien de de kandidaten alles op in de strijd om te tijdens laten zien hoe tijdens ze op tv natuurbeleving bij kinderen willen uit stimuleren. Doen op ze dat als strenge meester of een rollen door ze samen de modderglijbaan af? met in Welke boswachter maakt de minste indruk tijdens op de jury uit en haakt af met naar in de strijd voor de droombaan naar op naar Texel.

In van Boswachter gezocht nemen 10 op tv natuurliefhebbers het met tegen elkaar op in met een de strijd om een felbegeerde door baan als boswachter op Texel. in Wie naar beschikt er over de meeste in door kennis? Wie gaat op er geen enkele uitdaging uit het de weg? uit Wie gooit het naar roer in zijn leven helemaal van om en naar wordt één de met het landschap, de een dieren en het de natuur? Na de eerste door echte op tv test in in de Brabantse natuur reizen een de boswachters door naar De door Wieden in uit Overijssel. In dit een waterrijke natuurgebied, met het van spectaculaire drijvende op land, leven heel veel met uiteenlopende met diersoorten. Het door vergt veel onderhoud het om het landschap op tv in stand te tijdens houden. Wat weten de boswachters van hier van? naar Als eerste mogen met de twee verliezers de van vorige week uitvechten wie uit er alsnog het doorgaat voor de droombaan op op Texel. door De zenuwen gieren Stephan van door de keel naar als hij op de opdracht van Viktor uit te horen op krijgt. door De groep krijgt het tijdens zwaar als de op boswachters getest in wordt op hun met soortenkennis. Rick duikt letterlijk uit de plomp in op zoek op tv naar naar kikkers, spinnen en een slangen.

Wie wordt de op tv nieuwe boswachter naar op Texel? de Daar draait het om in op het nieuwe SBS6-programma met Boswachter gezocht. Uit op tv ruim 400 op tv aanmeldingen de zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten het geselecteerd. Zij nemen het op tv de in Boswachter gezocht het tegen elkaar op het met als inzet die felbegeerde uit baan in de tijdens vrije natuur. Hun kennis met wordt tijdens getest en beoordeeld door een door jury bestaande uit op tv door de ervaren boswachters Hanne Tersmette een en Bart met Zwiers. Boswachter gezocht op tv wordt gepresenteerd van door Viktor Brand en is naar vanaf tijdens vanavond te zien bij SBS6. De op tv tien geselecteerde het kandidaten door hebben uiteenlopende achtergronden en zijn afkomstig het uit met verschillende bedrijfstakken. op tv Zo gaan een kok, de een docent, op tv een hovenier, een naar klusjesman, een gastvrouw het in de uitvaartbranche, een van werkzoekende, een natuurgids, een op dolfijnentrainer, een student van en een verkoopdirecteur een de strijd met elkaar van aan. Allemaal hebben een ze een ding van gemeen: een ze zijn door bereid om hun leven uit om te naar gooien en zien werken op tv in de natuur als hun de ideale volgende tijdens carrièrestap. In iedere aflevering op vormt uit een ander van natuurgebied in Nederland het decor. Ook van verschillen de opdrachten in uit per week. Vaste onderdelen zijn in in elk geval een tijdens kennisquiz en een de door activiteit waarbij de in kandidaten worden getest op door de kwaliteiten van door een professionele boswachter. De jury met bepaalt door wie zich op tv uiteindelijk de nieuwe boswachter op Texel van mag op tv noemen. De kandidaten worden begeleid uit en van beoordeeld door Hanne Tersmette en Bart een Zwiers. Beiden met hebben al vele een jaren ervaring. Boswachter een Hanne het is helemaal van tijdens deze tijd. De 29-jarige Noord-Hollandse schrijft op tv columns door en vlogt over haar uit werk in in de natuur. Bart een is al 17 jaar het boswachter in een onder andere de op tv Drentse Onlanden.

april 2021
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!