Programma gemist?

De drie finalisten uit van uit Boswachter Gezocht zijn op weg van naar Texel, de naar uit plek waar voor één van hen op tv de in felbegeerde baan naar als boswachter wacht. in Het is eb als de prachtige een platbodem de kust van bereikt. In Boswachter Gezocht op op nemen tien natuurliefhebbers het met tegen elkaar het op in een het strijd om een felbegeerde baan als met boswachter op een Texel. Wie beschikt er tijdens over naar de meeste op kennis? Wie gaat er met geen enkele uitdaging uit tijdens de weg? in Wie gooit het het roer in zijn leven de helemaal om het en wordt één met het op tv landschap, de door dieren en op de natuur? Presentator uit Viktor Brand duikt samen met op tv de met boswachters in van spe de mooiste natuurgebieden van Nederland tijdens op in. Na acht weken wordt met vanavond op tv bekend wie de uitdaging van de een nieuwe het baan op tijdens Texel aangaat.

In door Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het op tv het tegen elkaar op in een een uit strijd om een felbegeerde baan als het boswachter op tv op Texel. Wie beschikt tijdens er over de meeste de kennis? Wie gaat op tv er geen enkele door uitdaging de uit de weg? op tv Wie gooit het uit roer in zijn leven met helemaal om en tijdens wordt één met met het landschap, de dieren van en de naar natuur? De vier tijdens overgebleven boswachters strijken neer van een in de Onlanden. Dit is het uit tijdens thuisgebied van boswachter Bart. van Het gebied is een tijdens natuurlijk waterbuffer, ten zuiden met van de de provincie Groningen, die naar er voor moet door zorgen dat de Groningers door geen natte voeten met het krijgen als wateroverlast dreigt. Voor de tijdens boswachters is het op tv de laatste hindernis in op uit weg naar uit die droombaan op Texel. De tijdens vier krijgen het op tv zwaar als ze naar worden getest op naar hun creativiteit. het Deze eigenschap op ligt niet iedereen even uit goed. Wie verlaat de strijd in in het zicht het van een de finish? De teleurstelling door is enorm bij de met de verliezer?

In door Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers op tv met het tegen elkaar door op in een strijd om een een felbegeerde baan als door het boswachter op Texel. Wie het beschikt er over de meeste de met kennis? Wie gaat er geen naar enkele uitdaging op tv uit de weg? Wie op gooit door het roer in zijn van leven helemaal het om en wordt naar één met het landschap, naar de dieren en de natuur? de Eerder Achterbroek met is een natuurgebied in het het in Overijsselse Salland. Mede door met het prachtige tijdens kasteel doet uit het denken aan de op tijd van Ot op tv en Sien. in Er is door de tijd heen tijdens nauwelijks iets met aan het landschap door veranderd al moet de je daar als in boswachter een wel je best voor doen. De met uit boswachters krijgen van Viktor het de ondankbare het taak om aan boze buurtbewoners uit op te de leggen dat bepaalde bomen moeten de door worden gekapt in in het belang van de natuur. in Voor wie van de uit vijf naar overgebleven boswachters uit stopt deze week het een avontuur naar een baan op door een Texel?

In door Boswachter gezocht nemen met 10 natuurliefhebbers uit het tegen elkaar op in een de strijd op tv om een felbegeerde naar baan als boswachter naar op Texel. Wie beschikt het er uit over de meeste op tv kennis? Wie gaat er geen enkele op tv op uitdaging uit de op weg? Wie gooit door het roer in zijn het leven helemaal met om en wordt tijdens één met het landschap, de een dieren door en de natuur? Naast het Maastricht ligt de Sint Pietersberg. tijdens Deze berg is met voor in een groot deel van afgegraven door de Eerste door Nederlandse in Cement Industrie, die de tijdens mergel goed tijdens kon gebruiken. Binnenkort het stopt de mergelwinning en wordt dit in de gebied teruggeven aan de uit natuur. De boswachters hebben het hun basiskamp in de een grot opgeslagen met een de de taak het een jonge natuurgebied te bewaken van om ervoor te zorgen dat een de Oehoe met er rustig kan verblijven. op Als jonge een feestvierders het op tv gebied betreden wordt naar van de boswachters verwacht tijdens dat op tv zij adequaat optreden. Dat het is andere koek dan op tv natuurliefhebbers te uit woord staan! een Wie houdt zich de staande tegen de opgeschoten jongeren in en mag doorreizen naar op door Texel?

In Boswachter gezocht tijdens nemen op tv 10 natuurliefhebbers het tegen in elkaar een op in een strijd om naar een felbegeerde op baan als boswachter op naar Texel. het Wie beschikt er op tv over de meeste naar kennis? Wie gaat er de geen enkele uitdaging uit in de weg? op tv Wie gooit het roer het in uit zijn leven helemaal de om en wordt één met in het landschap, de dieren tijdens met en de natuur? Op uit weg naar tijdens hun droombaan als van boswachter op Texel duiken de zeven van resterende kandidaten deze naar week het bos de in op naar de van Veluwe. Op zoek naar sporen uit van zwijnen, herten het en ander groot een wild. Wie heeft de er het beste oog door voor naar tijdens de zwerftocht door de een wilde natuur de en vindt van op tv alle soorten de juiste naar poep? De in nachtrust van het de kandidaten in met hun hangmatten wordt ruw het verstoord door door boswachter Bart, die een verrassing door voor in hen heeft?

In naar Boswachter gezocht nemen 10 tijdens natuurliefhebbers uit het tegen elkaar op in op tv een strijd op tv om een felbegeerde baan in als boswachter op Texel. van Wie beschikt er de over de meeste met kennis? Wie uit gaat er geen enkele door uitdaging uit de op weg? Wie gooit uit het roer in op zijn uit leven helemaal om en wordt een één met op tv het een landschap, de dieren en uit de natuur? Na op het vertrek van de eerste het op afvallers komt de groep natuurliefhebbers aan met op het op tv eiland Tiengemeten op in het Haringvliet. De in boswachters moeten op zoek naar naar beversporen en tijdens op tv dat gaat niet helemaal vanzelf, uit maar de met beloning is de groot. Bij de tweede test in gooien met de kandidaten alles in het de strijd om in te laten zien hoe uit ze natuurbeleving bij kinderen een willen een stimuleren. Doen ze dat als een strenge meester of uit rollen ze tijdens samen de de modderglijbaan af? Welke boswachter maakt in de minste indruk het op de van jury en haakt af de naar in de strijd voor van de droombaan op een Texel.

In Boswachter naar gezocht nemen 10 natuurliefhebbers uit het het tegen elkaar op in op een strijd om een een felbegeerde baan op tv als boswachter uit op Texel. het Wie beschikt er over de de meeste kennis? Wie gaat met er geen enkele op uitdaging met uit de weg? Wie op tv gooit het roer door in zijn met leven helemaal om naar en wordt één van met het naar landschap, de dieren en met de natuur? Na de een eerste echte door test in de een Brabantse natuur uit reizen de boswachters door naar De op tv Wieden met in Overijssel. In de dit waterrijke natuurgebied, met op het spectaculaire drijvende door land, leven heel tijdens veel uiteenlopende op tv diersoorten. Het vergt veel onderhoud van om het naar landschap op in stand te houden. Wat door weten de boswachters hier een de van? Als eerste in mogen de twee verliezers een van vorige week uitvechten wie in er alsnog naar doorgaat tijdens voor de droombaan op Texel. naar De zenuwen gieren op Stephan naar door de keel als een hij de opdracht van Viktor door te horen op krijgt. De de groep krijgt het zwaar als uit de boswachters getest naar met wordt op hun soortenkennis. Rick het duikt letterlijk uit de plomp uit in op zoek naar kikkers, spinnen op en een slangen.

Wie wordt de uit op tv nieuwe boswachter op op Texel? Daar draait het om in uit het nieuwe met SBS6-programma met Boswachter gezocht. Uit door ruim 400 aanmeldingen zijn uit tien zeer uiteenlopende naar kandidaten geselecteerd. Zij op nemen het in Boswachter gezocht naar tegen elkaar op van met op als inzet die het felbegeerde baan naar in de vrije natuur. Hun kennis de wordt getest en in met beoordeeld door een jury bestaande in uit de naar ervaren boswachters Hanne Tersmette tijdens en Bart door Zwiers. Boswachter gezocht het wordt gepresenteerd door Viktor Brand op en is het vanaf vanavond te uit zien bij SBS6. naar De tien uit geselecteerde kandidaten de hebben uiteenlopende achtergronden in en zijn afkomstig uit tijdens verschillende bedrijfstakken. Zo de gaan een kok, in een docent, een hovenier, een naar klusjesman, een op tv gastvrouw in van de uitvaartbranche, een werkzoekende, een op natuurgids, een uit dolfijnentrainer, een student door en een verkoopdirecteur de in strijd met een elkaar de aan. Allemaal hebben in ze een ding gemeen: ze zijn door bereid om hun op het leven om te met gooien en zien werken in de uit natuur de als hun in ideale volgende carrièrestap. In iedere de aflevering vormt een op tv ander de natuurgebied in Nederland door het decor. Ook verschillen de opdrachten een per van week. Vaste onderdelen op tv zijn in elk geval een tijdens kennisquiz en een in activiteit waarbij tijdens de kandidaten worden getest uit op op de kwaliteiten de van een professionele boswachter. De jury van door bepaalt wie zich uiteindelijk de een nieuwe boswachter uit op Texel mag in noemen. De kandidaten in worden begeleid en beoordeeld door Hanne met Tersmette een en Bart Zwiers. Beiden op tv hebben van al vele jaren ervaring. Boswachter Hanne naar is helemaal van op deze tijd. De met 29-jarige Noord-Hollandse schrijft de columns en een vlogt over haar werk uit van in de natuur. Bart naar is al van 17 jaar boswachter van in onder andere de een Drentse Onlanden.

november 2018
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord