Programma gemist?

De drie op finalisten van Boswachter Gezocht in naar zijn op weg naar Texel, de tijdens plek waar voor op tv één van hen op tv van de felbegeerde baan als boswachter wacht. van Het de is eb tijdens als de prachtige platbodem de uit kust bereikt. In door Boswachter Gezocht van nemen tien natuurliefhebbers het tegen naar elkaar op uit in een op tv strijd om een felbegeerde baan naar als boswachter het op Texel. Wie beschikt in er over de op tv meeste kennis? in Wie gaat er met geen enkele uitdaging op uit de weg? op Wie gooit het het roer in met zijn leven helemaal in om en wordt één door met het landschap, de met dieren en de natuur? op tv Presentator de Viktor Brand duikt samen het met de boswachters in in spe de mooiste naar natuurgebieden van Nederland tijdens in. van Na acht weken wordt vanavond uit bekend wie de van uitdaging van op tv een nieuwe baan de op Texel door aangaat.

In op Boswachter gezocht nemen in 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar naar op in van een strijd om een van met felbegeerde baan als tijdens boswachter op Texel. Wie beschikt er met over de meeste tijdens op tv kennis? Wie gaat er geen enkele het met uitdaging uit de weg? van Wie gooit het roer in naar zijn leven helemaal de om een en wordt één met een het landschap, in de dieren en de in natuur? een De vier overgebleven boswachters strijken neer de in op de Onlanden. Dit uit is het het thuisgebied van boswachter naar Bart. Het gebied is de een natuurlijk waterbuffer, ten zuiden door naar van de provincie op tv Groningen, die er voor moet in zorgen door dat de Groningers het geen natte voeten krijgen als wateroverlast een door dreigt. Voor de in boswachters is het met de laatste hindernis een op weg naar die op tv droombaan op op Texel. De vier krijgen van het zwaar als ze worden in een getest op hun creativiteit. van Deze eigenschap ligt niet op iedereen even goed. door Wie met verlaat de strijd in in het zicht van de finish? uit naar De teleurstelling is enorm bij door de in verliezer?

In door Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers op het tegen tijdens elkaar op in een uit strijd om de een felbegeerde baan tijdens als boswachter van op Texel. Wie beschikt er van over de van meeste kennis? op Wie gaat er geen een enkele uitdaging uit de op de weg? Wie gooit met het roer in op tv zijn leven helemaal de om en wordt één door met het op tv landschap, de dieren en de natuur? met het Eerder Achterbroek is een natuurgebied op tv in het Overijsselse Salland. tijdens de Mede door het prachtige kasteel de doet het in denken aan de tijd op tv van Ot op tv en Sien. Er is een door de tijd in heen nauwelijks uit iets aan het door landschap veranderd al tijdens moet je daar als in boswachter tijdens wel je best voor met doen. De op tv boswachters krijgen van op tv Viktor de ondankbare taak om aan in door boze buurtbewoners uit te leggen op tv dat bepaalde op bomen moeten worden gekapt tijdens in het belang met van de met natuur. Voor wie van van de tijdens vijf overgebleven boswachters naar stopt deze week het met avontuur naar een door baan op het Texel?

In Boswachter naar gezocht met nemen 10 natuurliefhebbers het van tegen elkaar op in een naar tijdens strijd om een een felbegeerde baan als boswachter op naar Texel. Wie tijdens beschikt er over door de meeste kennis? Wie in gaat er geen tijdens enkele uitdaging uit de de weg? met Wie gooit het door roer in zijn leven helemaal op tv een om en wordt op tv één met het landschap, de uit dieren en het de natuur? de Naast Maastricht ligt de naar Sint Pietersberg. Deze berg op is voor op tv een groot deel afgegraven door van de Eerste op Nederlandse Cement de Industrie, die de mergel naar goed kon gebruiken. naar Binnenkort stopt het de mergelwinning tijdens en wordt dit gebied een teruggeven aan de natuur. De naar op boswachters hebben hun basiskamp in van een grot een opgeslagen met de taak het de jonge natuurgebied te de bewaken om met ervoor te de zorgen dat de Oehoe er naar rustig kan verblijven. naar Als van jonge feestvierders het gebied betreden de wordt van van de boswachters de verwacht dat zij het adequaat optreden. Dat is tijdens andere koek dan natuurliefhebbers door met te woord staan! een Wie houdt zich staande tegen de een op opgeschoten jongeren en mag uit doorreizen naar van Texel?

In het Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers uit naar het tegen elkaar op in naar een strijd om een in in felbegeerde baan als boswachter op met Texel. Wie beschikt er door in over de meeste kennis? het Wie gaat er geen tijdens enkele uitdaging uit met de weg? Wie gooit van het roer in uit zijn leven op helemaal om en de wordt een één met het landschap, met de dieren door en de natuur? Op weg naar tijdens hun droombaan tijdens als boswachter op de Texel duiken de op zeven resterende kandidaten deze naar week van het bos in op de van Veluwe. Op zoek de naar door sporen van zwijnen, op herten en ander door groot wild. op Wie heeft er het beste door oog voor uit tijdens de zwerftocht door de op met wilde natuur en vindt met van alle door soorten de juiste poep? De tijdens nachtrust van op de kandidaten in op hun hangmatten het wordt ruw verstoord door boswachter op tv Bart, op tv die een verrassing uit voor hen heeft?

In naar Boswachter gezocht naar nemen 10 natuurliefhebbers het tegen de elkaar op in op tv een strijd om een een felbegeerde baan als op naar boswachter op Texel. Wie een beschikt er een over de meeste kennis? Wie gaat tijdens er geen enkele tijdens op uitdaging uit de door weg? Wie gooit van het roer in zijn leven tijdens helemaal om en wordt door op één met het landschap, de dieren met de en de natuur? Na het de vertrek van de eerste een afvallers komt de uit groep natuurliefhebbers aan naar de op het eiland Tiengemeten in het met Haringvliet. De boswachters door moeten met op zoek naar door beversporen en dat gaat de niet met helemaal vanzelf, maar de beloning is in groot. met Bij de tweede test gooien de door de kandidaten alles in de op tv strijd om te op laten zien hoe naar ze natuurbeleving bij in kinderen door willen stimuleren. Doen ze het dat als strenge meester of door rollen ze samen met de een modderglijbaan af? Welke in boswachter maakt de in minste indruk op op de jury en haakt af in in de strijd op voor met de droombaan op het Texel.

In tijdens Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers tijdens het een tegen elkaar op in het een strijd om een naar felbegeerde baan als met boswachter op Texel. van Wie beschikt door er over de de meeste kennis? Wie gaat het van er geen enkele op tv uitdaging uit de weg? Wie gooit het het roer in van van zijn leven helemaal in om en wordt één met in het door landschap, de dieren en uit de natuur? Na de door eerste echte test in de de Brabantse met natuur reizen de de boswachters door naar naar De in Wieden in Overijssel. In dit waterrijke uit de natuurgebied, met het spectaculaire drijvende land, een leven de heel veel het uiteenlopende diersoorten. Het vergt veel op tv onderhoud om het het landschap in stand te met houden. Wat met weten op de boswachters hier van? een Als eerste op mogen de twee verliezers op tv van vorige week uitvechten wie in er alsnog doorgaat uit op tv voor de droombaan op Texel. De naar zenuwen uit gieren Stephan door de de keel als op tv hij de opdracht het van Viktor te horen het krijgt. De groep op krijgt het op tv zwaar als de boswachters op tv getest wordt met op hun soortenkennis. Rick duikt van letterlijk in de plomp in op zoek naar een naar kikkers, spinnen en op slangen.

Wie wordt de een nieuwe op tv boswachter op Texel? Daar de draait het in om in in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit een ruim naar 400 aanmeldingen uit zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten met geselecteerd. Zij nemen met het in Boswachter gezocht naar tegen elkaar op uit met door als inzet die felbegeerde baan het in de vrije tijdens naar natuur. Hun kennis wordt de getest en door beoordeeld door een jury bestaande uit de de ervaren op boswachters Hanne Tersmette en op tv Bart Zwiers. op tv Boswachter een gezocht wordt gepresenteerd met door Viktor Brand en is vanaf in vanavond te door zien bij naar SBS6. De tien geselecteerde kandidaten van uit hebben uiteenlopende achtergronden met en zijn afkomstig uit naar verschillende bedrijfstakken. Zo gaan het een kok, een docent, tijdens een met hovenier, een klusjesman, met een gastvrouw in op de uitvaartbranche, een werkzoekende, een de een natuurgids, een dolfijnentrainer, een student tijdens en een verkoopdirecteur de uit strijd de met elkaar aan. een Allemaal hebben ze in een ding gemeen: ze zijn de naar bereid om hun leven om naar te gooien en zien tijdens naar werken in de natuur als hun op ideale volgende op carrièrestap. met In iedere aflevering vormt een ander in in natuurgebied in Nederland het het decor. Ook verschillen op tv de opdrachten per week. een Vaste onderdelen zijn in op het elk geval een kennisquiz en een het activiteit waarbij de door met kandidaten worden getest op naar de kwaliteiten van een professionele op boswachter. op tv De jury bepaalt van wie zich uiteindelijk door de nieuwe boswachter met op Texel mag noemen. De met kandidaten op tv worden begeleid en beoordeeld door Hanne in Tersmette op en Bart van Zwiers. Beiden hebben al het vele jaren de ervaring. Boswachter Hanne is helemaal de van deze tijd. De op 29-jarige Noord-Hollandse door schrijft met columns en vlogt over op haar werk in de naar natuur. Bart is de al 17 jaar boswachter uit in het onder andere het de Drentse Onlanden.

november 2020
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!