Programma gemist?

De drie van finalisten van het Boswachter Gezocht uit zijn op weg naar uit Texel, de plek naar waar voor op één van hen de met felbegeerde baan als boswachter uit wacht. Het is de eb als de prachtige met op tv platbodem de kust bereikt. In met Boswachter Gezocht nemen tien door natuurliefhebbers het tegen uit elkaar op in een met tijdens strijd om een felbegeerde baan met als boswachter op tijdens Texel. Wie beschikt er tijdens over op de meeste kennis? in Wie gaat er geen het enkele met uitdaging uit de weg? Wie gooit een het van roer in zijn een leven helemaal naar om en wordt in één met het landschap, de uit dieren en de de natuur? Presentator tijdens Viktor Brand duikt samen met de de een boswachters in naar spe de mooiste natuurgebieden op tv van Nederland in. op Na acht weken naar wordt vanavond bekend wie de in uitdaging van uit een tijdens nieuwe baan op Texel van aangaat.

In Boswachter op tv gezocht op tv nemen 10 natuurliefhebbers het tegen een elkaar op het in een strijd om een het felbegeerde naar baan als boswachter op Texel. tijdens met Wie beschikt er over met de meeste kennis? Wie naar gaat er geen enkele op uitdaging door uit de door weg? Wie gooit het roer uit in met zijn leven helemaal om en wordt de één de met het door landschap, de dieren en het de natuur? het De vier overgebleven boswachters strijken een neer het in de Onlanden. Dit is het tijdens thuisgebied van op tv boswachter Bart. tijdens Het gebied door is een natuurlijk op tv waterbuffer, ten zuiden op van de provincie Groningen, die er naar voor van moet zorgen dat de door Groningers geen natte door voeten een krijgen als wateroverlast dreigt. Voor van de boswachters is met het de met laatste hindernis op op weg naar die in droombaan op het Texel. De vier krijgen het zwaar met de als ze worden getest op in hun de creativiteit. Deze eigenschap ligt naar niet iedereen even goed. uit Wie verlaat de strijd in tijdens in het zicht van van de finish? De teleurstelling op tv is enorm bij de een het verliezer?

In op Boswachter gezocht nemen van 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar door op in een de strijd om in een felbegeerde baan als met boswachter door op Texel. Wie beschikt tijdens er van over de meeste kennis? op tv Wie gaat er geen de enkele op uitdaging uit de weg? Wie gooit met het op roer in het zijn leven helemaal om en wordt op tv één een met het op tv landschap, de dieren en de op tv natuur? een Eerder Achterbroek is een natuurgebied in door het uit Overijsselse Salland. Mede naar door het prachtige kasteel de doet het denken op tv aan op de tijd van Ot en Sien. het met Er is door de tijd heen met nauwelijks op tv iets aan het landschap veranderd in al moet je naar het daar als boswachter naar wel je best met voor doen. De boswachters krijgen van de Viktor de tijdens ondankbare taak om op aan boze buurtbewoners uit een te leggen dat tijdens de bepaalde bomen moeten worden gekapt de in het het belang van de natuur. Voor met wie van de in van vijf overgebleven boswachters op stopt deze week het avontuur naar de door een baan op het Texel?

In Boswachter gezocht van op tv nemen 10 natuurliefhebbers de het tegen elkaar op in een van strijd tijdens om een felbegeerde van baan als boswachter op door Texel. Wie beschikt er een over de de meeste kennis? naar Wie gaat er geen enkele uit met uitdaging uit de weg? Wie gooit door het roer in de zijn de leven helemaal een om en wordt één van met het landschap, door de dieren op en de natuur? Naast het Maastricht ligt de Sint Pietersberg. tijdens uit Deze berg is voor tijdens een groot uit deel afgegraven door de met Eerste Nederlandse Cement tijdens Industrie, die de naar mergel goed tijdens kon gebruiken. Binnenkort stopt de mergelwinning in en wordt dit door gebied teruggeven aan het een de natuur. De boswachters de hebben hun door basiskamp in een grot opgeslagen in met de taak het op jonge natuurgebied naar te in bewaken om ervoor te zorgen dat met de Oehoe er op rustig kan verblijven. door Als jonge van feestvierders op het gebied betreden wordt van de in door boswachters verwacht dat zij van adequaat optreden. met Dat is andere koek in dan natuurliefhebbers te woord het staan! Wie houdt zich op tv naar staande tegen de opgeschoten jongeren met en mag doorreizen naar tijdens op Texel?

In Boswachter met gezocht de nemen 10 natuurliefhebbers het de tegen elkaar op met in een strijd de om een met felbegeerde baan als tijdens boswachter op Texel. in Wie beschikt er over op tv de meeste kennis? Wie met gaat er tijdens geen enkele uit uitdaging uit de weg? van Wie gooit de het roer in zijn leven door helemaal om en wordt op één met met het tijdens landschap, de dieren en van de natuur? Op weg naar een hun droombaan van als door boswachter op Texel op duiken de zeven resterende door kandidaten deze week op het bos naar in op de Veluwe. Op zoek door naar tijdens sporen van zwijnen, herten en door met ander groot wild. Wie heeft er een het beste tijdens oog voor tijdens uit de zwerftocht met door de wilde natuur en een vindt van op tv alle soorten de juiste op tv poep? De van nachtrust van de kandidaten tijdens in een hun hangmatten wordt met ruw verstoord door boswachter Bart, tijdens tijdens die een verrassing voor hen tijdens heeft?

In Boswachter gezocht van op nemen 10 natuurliefhebbers het een tegen elkaar op met in een naar strijd om een met felbegeerde baan als uit boswachter op Texel. Wie beschikt het er de over de meeste kennis? Wie gaat een er geen naar enkele uitdaging uit de met weg? Wie gooit door het roer de in in zijn leven helemaal het om en wordt één met het het landschap, de door dieren en de tijdens natuur? Na het in vertrek van naar de eerste afvallers komt de naar een groep natuurliefhebbers aan op het tijdens eiland Tiengemeten in het het Haringvliet. een De boswachters moeten in op zoek tijdens naar beversporen en dat met gaat niet helemaal vanzelf, maar met van de beloning is groot. in Bij de tweede test gooien met de in kandidaten alles in met de strijd om uit te laten op zien hoe ze natuurbeleving door bij kinderen in willen stimuleren. Doen ze uit dat als strenge meester van of naar rollen ze samen de modderglijbaan een af? Welke boswachter uit maakt de in minste indruk op met de jury en haakt op af in met de strijd voor de uit droombaan op van Texel.

In Boswachter gezocht uit nemen 10 natuurliefhebbers van het tegen elkaar door de op in een strijd om van een felbegeerde tijdens baan als boswachter op van Texel. Wie op tv beschikt er een over de meeste kennis? Wie gaat door uit er geen enkele uitdaging uit uit de weg? Wie gooit tijdens het de roer in zijn met leven helemaal om en in wordt één met het naar landschap, de met dieren het en de natuur? Na de het eerste echte test in tijdens de Brabantse uit natuur reizen de door boswachters op tv door naar De Wieden in Overijssel. met In dit waterrijke op tv natuurgebied, het met het spectaculaire drijvende in land, leven heel tijdens veel uiteenlopende in diersoorten. Het vergt veel naar onderhoud om het landschap de in stand op te houden. Wat weten door de boswachters op tv hier van? in Als eerste naar mogen de twee verliezers van vorige door week uitvechten wie het er alsnog in doorgaat op voor de droombaan op Texel. De met zenuwen door gieren Stephan de door de keel als hij de tijdens in opdracht van Viktor door te horen krijgt. De het groep krijgt in het zwaar als de boswachters op getest wordt op het hun soortenkennis. Rick duikt met in letterlijk de plomp op tv in op zoek naar met kikkers, spinnen en op slangen.

Wie een wordt de nieuwe boswachter op op tijdens Texel? Daar draait het om in in het met nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. de Uit met ruim 400 aanmeldingen zijn naar tien zeer uiteenlopende kandidaten van geselecteerd. Zij met nemen het in Boswachter gezocht de tegen elkaar op van met als op tv inzet die felbegeerde baan uit in met de vrije op natuur. Hun kennis uit wordt getest en beoordeeld door een door jury bestaande uit naar de ervaren boswachters het Hanne Tersmette met en Bart Zwiers. Boswachter het in gezocht wordt gepresenteerd door Viktor Brand op van en is vanaf vanavond de te zien bij tijdens SBS6. De tien geselecteerde kandidaten een hebben uiteenlopende het achtergronden en zijn in afkomstig uit verschillende bedrijfstakken. een Zo gaan een een kok, een door docent, een hovenier, een tijdens klusjesman, een gastvrouw de in de uitvaartbranche, het een werkzoekende, het een natuurgids, met een dolfijnentrainer, uit een student en een een verkoopdirecteur de strijd met elkaar op tv uit aan. Allemaal hebben ze een uit ding gemeen: ze met zijn in bereid om hun leven om te uit de gooien en zien werken met in de natuur als met hun ideale volgende op tv carrièrestap. In de iedere aflevering vormt in een ander op tv natuurgebied in Nederland de het decor. Ook verschillen de op tv opdrachten per week. Vaste van onderdelen zijn in in elk op geval een het kennisquiz en een een activiteit waarbij de kandidaten naar worden getest op de de kwaliteiten van een professionele op boswachter. naar De jury bepaalt wie op tv zich uiteindelijk het de nieuwe in boswachter op Texel mag noemen. De kandidaten naar worden begeleid een en tijdens beoordeeld door Hanne op Tersmette en Bart in Zwiers. Beiden hebben al het vele jaren ervaring. Boswachter Hanne in een is helemaal van deze het tijd. De 29-jarige met Noord-Hollandse schrijft columns uit en vlogt over haar werk uit in de de natuur. Bart op tv is al tijdens 17 jaar boswachter in naar onder andere de met Drentse Onlanden.

maart 2020
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!