Programma gemist?

De drie finalisten van van Boswachter Gezocht uit zijn op op weg naar Texel, door de plek waar voor uit één met van hen de op tv felbegeerde baan als door boswachter wacht. door Het is eb als de op prachtige platbodem de uit kust bereikt. In Boswachter van Gezocht nemen tien natuurliefhebbers tijdens het naar tegen elkaar op in een van strijd op tv om een felbegeerde baan als de op boswachter op Texel. Wie door beschikt er over de met meeste met kennis? Wie gaat er geen naar enkele door uitdaging uit de weg? Wie in gooit van het roer in zijn leven helemaal in om en wordt uit één met een het landschap, de naar dieren en de in natuur? met Presentator Viktor Brand uit duikt samen met de boswachters in van spe de een mooiste natuurgebieden van op Nederland in. Na in acht weken wordt vanavond naar het bekend wie de de uitdaging van een nieuwe op tv baan op op tv Texel aangaat.

In Boswachter gezocht op nemen de 10 natuurliefhebbers in het tegen elkaar het op in een strijd om een in felbegeerde baan uit als boswachter op een Texel. een Wie beschikt er over de door meeste kennis? Wie gaat de op tv er geen enkele op uitdaging uit de weg? Wie naar gooit door het roer in zijn op tv leven helemaal de om en wordt één met het in landschap, de dieren met en de natuur? met De vier overgebleven naar boswachters strijken van neer in de Onlanden. het Dit op is het thuisgebied de van boswachter de Bart. Het gebied is een in natuurlijk waterbuffer, ten zuiden op van de provincie door Groningen, die er naar op voor moet zorgen tijdens dat de Groningers geen natte naar voeten met krijgen als wateroverlast dreigt. tijdens Voor de boswachters is het tijdens de laatste hindernis door door op weg naar die droombaan uit op een Texel. De vier krijgen het zwaar een uit als ze worden getest op tv op hun creativiteit. het Deze eigenschap ligt op tv niet iedereen even goed. Wie uit verlaat op tv de strijd in een het zicht van de finish? tijdens De teleurstelling de is uit enorm bij de door verliezer?

In een Boswachter gezocht het nemen 10 natuurliefhebbers de het tegen elkaar op tv op in een strijd uit om een felbegeerde baan als met naar boswachter op Texel. Wie beschikt er van van over de meeste naar kennis? Wie gaat uit er geen enkele uitdaging uit in de weg? Wie met gooit het roer van in zijn een leven helemaal om en wordt op tv één met het het landschap, de dieren door en de natuur? door Eerder Achterbroek door is een natuurgebied de in het Overijsselse tijdens Salland. Mede door op tv het prachtige kasteel door doet het het denken aan de uit tijd van Ot en de Sien. op tv Er is door door de tijd heen met nauwelijks iets aan het het landschap veranderd al het moet je daar als boswachter tijdens wel je best uit met voor doen. De boswachters krijgen van tijdens door Viktor de ondankbare taak om aan in boze buurtbewoners uit het te uit leggen dat het bepaalde bomen moeten worden gekapt in uit het belang van van de uit natuur. Voor wie van de van vijf overgebleven boswachters uit stopt deze van week naar het avontuur naar een baan van op naar Texel?

In uit Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers naar op tv het tegen elkaar op in de een strijd een om een felbegeerde baan door als boswachter op op tv Texel. Wie de beschikt er op over de meeste kennis? Wie gaat in er geen enkele van een uitdaging uit de weg? op Wie gooit het naar roer in zijn het leven helemaal van om en wordt één uit met het op tv landschap, de dieren uit en de natuur? Naast tijdens Maastricht ligt de Sint Pietersberg. een Deze berg met is voor naar een groot deel naar afgegraven door de tijdens Eerste Nederlandse Cement Industrie, op tv die door de mergel goed kon op gebruiken. Binnenkort de stopt de mergelwinning en op wordt dit een gebied teruggeven aan de natuur. De het boswachters de hebben hun basiskamp in een van grot het opgeslagen met tijdens de taak het op jonge natuurgebied te op bewaken om ervoor te zorgen dat van de Oehoe er van rustig op tv kan verblijven. Als jonge een feestvierders het gebied betreden het wordt het van de boswachters de verwacht dat zij op adequaat optreden. op Dat is andere koek door dan natuurliefhebbers te woord naar staan! Wie houdt zich tijdens de staande tegen de opgeschoten jongeren en een een mag doorreizen naar op tv Texel?

In op tv Boswachter gezocht de nemen 10 natuurliefhebbers tijdens het tegen elkaar op door in een strijd om een op felbegeerde baan naar als boswachter op Texel. de van Wie beschikt er over de uit meeste kennis? Wie het gaat tijdens er geen enkele uitdaging op tv uit de weg? Wie het gooit door het roer in uit zijn leven helemaal om tijdens en wordt één een met het landschap, in de dieren en met de natuur? de Op weg naar uit hun droombaan als boswachter in op Texel duiken in de zeven resterende in kandidaten deze week het naar bos in op met de op tv Veluwe. Op zoek naar het sporen van zwijnen, op herten en in ander groot wild. Wie een heeft er het beste oog uit voor tijdens op tv de uit zwerftocht door de wilde van natuur en vindt uit van alle soorten de juiste van poep? uit De nachtrust van de op tv kandidaten in hun hangmatten een wordt ruw verstoord met door boswachter door Bart, die de een verrassing voor de hen heeft?

In Boswachter op tv gezocht nemen 10 natuurliefhebbers door het tegen elkaar door op in een naar uit strijd om een felbegeerde baan als uit boswachter op Texel. met Wie tijdens beschikt er over met de meeste kennis? Wie naar gaat op er geen enkele uitdaging van uit de in weg? Wie gooit het roer met in zijn leven helemaal op om van en wordt met één met het op landschap, de dieren en naar de natuur? Na het vertrek naar van de eerste tijdens in afvallers komt de groep op natuurliefhebbers aan op het eiland in Tiengemeten in het het van Haringvliet. De boswachters moeten naar op zoek met naar beversporen en van dat gaat niet helemaal tijdens vanzelf, maar op de beloning is groot. Bij de tijdens van tweede test gooien de op kandidaten alles in de strijd op om te uit laten de zien hoe ze natuurbeleving bij kinderen het willen stimuleren. Doen het ze dat als naar in strenge meester of een rollen ze samen naar de modderglijbaan af? uit Welke boswachter maakt de minste tijdens indruk op de naar jury van en haakt af in de strijd tijdens voor de droombaan uit uit op Texel.

In Boswachter op tv gezocht een nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar in op in een een strijd om een op felbegeerde baan van als boswachter op Texel. uit Wie beschikt uit er over de meeste van kennis? het Wie gaat er geen enkele op tv het uitdaging uit de weg? Wie gooit de het roer naar in zijn leven helemaal door om en naar wordt één tijdens met het landschap, tijdens de dieren en de natuur? de Na het de eerste echte test de in de Brabantse natuur de reizen de boswachters in in door naar De Wieden in Overijssel. het In dit met waterrijke door natuurgebied, met het spectaculaire drijvende tijdens land, in leven heel veel uiteenlopende diersoorten. naar Het in vergt veel onderhoud om het uit landschap in stand te naar de houden. Wat weten van de boswachters hier van? Als naar eerste op tv mogen de twee verliezers met van vorige week door uitvechten wie er op tv alsnog doorgaat door voor de droombaan op Texel. De tijdens zenuwen gieren in Stephan door met de keel als door hij de opdracht een van Viktor te horen het krijgt. De groep krijgt op het zwaar de als de boswachters getest van uit wordt op hun soortenkennis. Rick een duikt letterlijk de in plomp in op zoek een naar kikkers, spinnen een in en slangen.

Wie wordt de de nieuwe met boswachter op Texel? Daar het draait het om tijdens in het het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit het ruim 400 aanmeldingen in zijn door tien zeer uiteenlopende kandidaten in geselecteerd. Zij uit nemen het in Boswachter gezocht door uit tegen elkaar op met naar als inzet die door felbegeerde baan naar in de vrije natuur. in Hun kennis in wordt getest en de beoordeeld door een jury met bestaande uit tijdens de ervaren boswachters Hanne het Tersmette en Bart Zwiers. tijdens Boswachter gezocht op tv wordt gepresenteerd naar door Viktor Brand en is op vanaf vanavond in te zien op bij SBS6. De tien een geselecteerde kandidaten hebben uiteenlopende van achtergronden uit en zijn afkomstig uit verschillende bedrijfstakken. in het Zo gaan een kok, uit een docent, een hovenier, een op tv klusjesman, een met gastvrouw in de naar uitvaartbranche, een werkzoekende, door een een natuurgids, een dolfijnentrainer, een student in en een uit verkoopdirecteur de op tv strijd met elkaar uit aan. Allemaal hebben ze een van ding gemeen: ze zijn op tv bereid om naar hun leven om te van gooien en tijdens zien werken in uit de natuur als op tv hun ideale op volgende carrièrestap. In op iedere aflevering vormt het een ander natuurgebied in Nederland van het uit decor. Ook het verschillen de opdrachten per week. Vaste in onderdelen zijn in in elk geval het een kennisquiz en door een naar activiteit waarbij de kandidaten naar worden getest op de met kwaliteiten van in een professionele boswachter. De in jury bepaalt wie zich door uiteindelijk de het nieuwe boswachter op op Texel mag door noemen. De kandidaten worden begeleid en door beoordeeld door Hanne met Tersmette en door Bart met Zwiers. Beiden hebben al vele jaren tijdens in ervaring. Boswachter Hanne een is helemaal van uit deze tijd. De 29-jarige Noord-Hollandse schrijft uit columns met en vlogt over door haar werk in het de natuur. Bart is het al 17 tijdens jaar boswachter in van onder andere de Drentse uit Onlanden.

november 2019
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!