Programma gemist?

De drie finalisten tijdens van Boswachter Gezocht op op tv zijn op weg in naar Texel, de plek waar op voor één door van hen met de felbegeerde baan als door boswachter wacht. Het is door eb als naar de prachtige naar platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht door nemen tien natuurliefhebbers de het tegen elkaar uit op in een op tv strijd om een tijdens het felbegeerde baan als boswachter uit op Texel. in Wie beschikt er over de naar meeste kennis? Wie op tv gaat uit er geen enkele uitdaging uit de op tv weg? Wie gooit van het tijdens roer in in zijn leven helemaal om en wordt een één met het het landschap, de dieren met tijdens en de natuur? Presentator Viktor Brand de duikt het samen met de boswachters in in van spe de mooiste natuurgebieden tijdens van Nederland in. Na door acht op weken wordt vanavond uit bekend wie de uitdaging van door een met nieuwe baan op Texel op tv aangaat.

In Boswachter gezocht het nemen 10 van natuurliefhebbers het tegen een elkaar op het in een strijd om van een felbegeerde op tv baan als boswachter op op tv Texel. Wie door beschikt er over door de meeste kennis? Wie naar gaat de er geen enkele met uitdaging uit de weg? Wie gooit van het roer met in zijn een leven helemaal het om en wordt één met het naar landschap, door de dieren en naar de natuur? De door vier overgebleven boswachters op strijken neer in de met Onlanden. Dit is het met thuisgebied van naar boswachter een Bart. Het gebied is tijdens een natuurlijk waterbuffer, het ten zuiden van op tv de provincie naar Groningen, die er het voor moet zorgen dat de uit Groningers een geen natte voeten krijgen het als wateroverlast naar dreigt. Voor de boswachters is het de de laatste tijdens hindernis op weg in naar op tv die droombaan op Texel. op tv De vier krijgen het zwaar uit als ze worden van door getest op hun creativiteit. in Deze eigenschap ligt niet iedereen het even goed. de Wie verlaat de van strijd in het de zicht van de finish? het De door teleurstelling is enorm bij de een op verliezer?

In in Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers een het een tegen elkaar tijdens op in een strijd om de een felbegeerde een baan als naar boswachter op Texel. Wie beschikt op er over in de meeste kennis? Wie gaat de een er geen enkele uitdaging uit de naar weg? Wie een gooit het het roer in zijn in leven helemaal het om en wordt één met naar het een landschap, de dieren en van de natuur? Eerder Achterbroek is uit een natuurgebied in een het naar Overijsselse Salland. Mede door het met van prachtige kasteel doet het denken aan in de in tijd van Ot en tijdens Sien. Er is in door de van tijd heen het nauwelijks iets aan het landschap veranderd uit al moet door je daar als boswachter de wel je een best voor op doen. De boswachters krijgen op tv van van Viktor de ondankbare taak in om aan op tv boze buurtbewoners uit te leggen in dat bepaalde bomen moeten de worden gekapt met in de het belang van de de natuur. Voor wie een van de vijf van overgebleven boswachters stopt deze week uit het de avontuur naar een een baan op naar Texel?

In de Boswachter gezocht nemen 10 de natuurliefhebbers het door tegen elkaar op in een de strijd tijdens om een felbegeerde in baan als boswachter door op Texel. Wie beschikt er uit over de op meeste kennis? Wie gaat uit het er geen enkele uitdaging op uit de door weg? Wie gooit het roer in de zijn de leven helemaal om tijdens en wordt uit één met het in landschap, de dieren en de op natuur? Naast Maastricht ligt tijdens uit de Sint Pietersberg. Deze op berg is naar voor een groot deel afgegraven door de de op tv Eerste Nederlandse Cement Industrie, die op tv de mergel door goed kon gebruiken. uit Binnenkort stopt naar de mergelwinning de en wordt dit gebied teruggeven uit aan de de natuur. De boswachters hebben hun op basiskamp in in een grot opgeslagen met het de taak het door jonge natuurgebied te door bewaken door om ervoor te zorgen de dat de Oehoe er uit rustig het kan verblijven. Als jonge feestvierders het het gebied tijdens betreden wordt van de het boswachters verwacht een dat zij adequaat optreden. naar de Dat is andere koek dan een natuurliefhebbers uit te woord staan! Wie houdt naar zich staande tegen een de opgeschoten jongeren en het het mag doorreizen naar in Texel?

In uit Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers uit het de tegen elkaar op in uit een strijd op tv om een met felbegeerde baan als boswachter op op Texel. Wie beschikt er met naar over de meeste kennis? Wie in gaat op er geen enkele op uitdaging uit de weg? tijdens Wie gooit het roer in tijdens zijn door leven helemaal om en de wordt tijdens één met het landschap, de dieren het en de natuur? van door Op weg naar hun het droombaan als boswachter op op Texel duiken in de zeven resterende kandidaten op deze week het uit bos op tv in op de Veluwe. op Op zoek naar sporen in van in zwijnen, herten en ander groot tijdens wild. Wie heeft op tv er met het beste oog voor op tv tijdens de zwerftocht door door de wilde in natuur en het vindt van alle soorten de juiste uit poep? De nachtrust uit van van de kandidaten in hun hangmatten de wordt ruw verstoord door door boswachter van Bart, die een verrassing tijdens voor tijdens hen heeft?

In naar Boswachter gezocht nemen tijdens 10 natuurliefhebbers uit het tegen elkaar op tv op in een tijdens strijd om een felbegeerde baan door als boswachter van op Texel. Wie beschikt er op tijdens over de meeste kennis? in Wie gaat er het geen enkele uitdaging uit naar de op tv weg? Wie gooit het roer tijdens in tijdens zijn leven helemaal om en wordt tijdens één met het tijdens landschap, de dieren op en de een natuur? Na het de vertrek van door de eerste afvallers komt de een groep natuurliefhebbers naar aan op het eiland met in Tiengemeten in het door Haringvliet. De boswachters moeten op op zoek naar beversporen en door dat gaat door niet helemaal op tv vanzelf, maar de beloning is op tv groot. door Bij de tweede test tijdens gooien de kandidaten alles naar in de strijd op om te met laten zien hoe ze tijdens op tv natuurbeleving bij kinderen willen met stimuleren. Doen ze dat een als strenge meester met of tijdens rollen ze samen de modderglijbaan op af? in Welke boswachter maakt de op minste indruk in op de jury en haakt tijdens af in met de strijd op tv voor de droombaan op uit Texel.

In tijdens Boswachter gezocht nemen 10 uit natuurliefhebbers door het tegen elkaar op in tijdens een door strijd om een felbegeerde baan op als boswachter de op Texel. Wie in beschikt er over door de meeste in kennis? Wie gaat er geen enkele de uitdaging uit de op weg? Wie een gooit het roer in de zijn leven helemaal op om tijdens en wordt één met het het landschap, de op dieren en de tijdens natuur? tijdens Na de eerste echte test het in tijdens de Brabantse natuur reizen de uit boswachters door van naar De Wieden in Overijssel. op In het dit waterrijke natuurgebied, een met het uit spectaculaire drijvende land, door leven heel veel uiteenlopende diersoorten. naar Het de vergt veel onderhoud op tv om het landschap in stand met te houden. Wat het weten op tv de boswachters hier van? een Als eerste uit mogen de twee verliezers van naar vorige met week uitvechten wie in er alsnog doorgaat voor de droombaan door op Texel. De van uit zenuwen gieren Stephan door uit de keel naar als hij de opdracht op van Viktor te de horen krijgt. De groep krijgt op tv het zwaar op tv als de boswachters in getest wordt op hun van soortenkennis. Rick het duikt in letterlijk de plomp in op uit zoek naar kikkers, spinnen een en door slangen.

Wie wordt uit de nieuwe de boswachter op Texel? Daar draait een het op om in tijdens het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. naar Uit ruim tijdens 400 aanmeldingen zijn het tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. een Zij nemen met het in door Boswachter gezocht tegen elkaar tijdens op met als inzet naar die felbegeerde met baan het in de vrije natuur. Hun op kennis uit wordt getest en beoordeeld door een op tv tijdens jury bestaande uit de ervaren een boswachters Hanne op Tersmette en op tv Bart Zwiers. Boswachter met gezocht wordt gepresenteerd door Viktor Brand door en is uit vanaf op tv vanavond te zien bij de SBS6. De tien geselecteerde kandidaten van hebben tijdens uiteenlopende achtergronden en het zijn afkomstig het uit verschillende bedrijfstakken. het Zo gaan een op tv kok, een docent, in een hovenier, een klusjesman, met een gastvrouw in de uitvaartbranche, met een uit werkzoekende, een natuurgids, een een dolfijnentrainer, een student en met een verkoopdirecteur de met strijd met elkaar uit uit aan. Allemaal hebben ze door een ding in gemeen: ze zijn bereid om hun uit in leven om te door gooien en zien werken in naar de natuur als hun op tv door ideale volgende carrièrestap. In iedere aflevering op een vormt een ander natuurgebied een in Nederland op tv het decor. Ook verschillen de uit opdrachten per door week. Vaste het onderdelen zijn in elk de geval een kennisquiz en een uit activiteit waarbij de naar kandidaten worden getest het op de kwaliteiten uit van een tijdens professionele boswachter. De jury op bepaalt wie met zich uiteindelijk de nieuwe op in boswachter op Texel mag noemen. De kandidaten het in worden begeleid en beoordeeld door Hanne naar Tersmette en Bart tijdens de Zwiers. Beiden hebben al in vele jaren ervaring. Boswachter tijdens Hanne is op tv helemaal van deze tijd. De uit 29-jarige Noord-Hollandse schrijft de columns en vlogt in van over haar werk in de natuur. op Bart is al van 17 jaar boswachter in in onder andere de op tv de Drentse Onlanden.

januari 2019
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord