Programma gemist?

De een drie finalisten van de Boswachter Gezocht zijn op weg een naar tijdens Texel, de van plek waar voor één van naar hen de felbegeerde baan naar uit als boswachter wacht. met Het is eb het als de prachtige platbodem de kust met bereikt. In Boswachter op tv Gezocht nemen tien een natuurliefhebbers het tegen op elkaar op in in een strijd in om een felbegeerde in baan als boswachter op Texel. in uit Wie beschikt er over op de meeste kennis? een Wie gaat er geen een enkele uitdaging op uit de uit weg? Wie gooit het roer in in een zijn leven helemaal om en wordt door één met van het landschap, de de dieren van en de natuur? Presentator door Viktor Brand duikt samen door met de boswachters in op tv uit spe de mooiste natuurgebieden van Nederland een in. Na naar acht weken op wordt vanavond met bekend wie de uitdaging uit van een tijdens nieuwe baan op Texel op tv aangaat.

In in Boswachter gezocht nemen op 10 natuurliefhebbers het op tegen elkaar de op in een strijd in om een felbegeerde baan als van boswachter op naar Texel. Wie een beschikt er over de meeste uit uit kennis? Wie gaat het er geen enkele uitdaging uit met de weg? tijdens Wie gooit het uit roer in zijn leven helemaal op tv uit om en wordt één met op tv het landschap, de met dieren en de natuur? door De op tv vier overgebleven boswachters strijken op tv neer tijdens in de Onlanden. Dit is op tv het het thuisgebied van boswachter uit Bart. Het gebied is een natuurlijk door waterbuffer, ten zuiden uit met van de provincie Groningen, die er het voor moet het zorgen dat een de Groningers geen een natte voeten krijgen als wateroverlast in dreigt. uit Voor de boswachters van is het de van laatste hindernis op uit weg naar die naar droombaan op het Texel. De vier krijgen het op tv zwaar als ze een worden getest op de hun creativiteit. het Deze eigenschap ligt niet de iedereen even het goed. Wie verlaat door de strijd naar in het zicht in van de finish? De het teleurstelling is enorm naar bij de door verliezer?

In de Boswachter gezocht nemen de 10 natuurliefhebbers het tegen tijdens elkaar op in een van strijd in om een felbegeerde naar baan als boswachter uit op Texel. Wie beschikt er van over de op tv meeste kennis? Wie een gaat naar er geen enkele uitdaging uit door de weg? Wie gooit tijdens het naar roer in zijn leven helemaal in om en met wordt met één met het landschap, de dieren door en op tv de natuur? Eerder Achterbroek is in een tijdens natuurgebied in het op tv Overijsselse Salland. in Mede door het prachtige het kasteel doet het van denken aan van de tijd van Ot en Sien. door Er is door de de in tijd heen uit nauwelijks iets aan het landschap een veranderd al moet het je op tv daar als boswachter wel je best naar voor doen. de De boswachters de krijgen van Viktor naar de ondankbare taak om een aan boze buurtbewoners uit naar tijdens te leggen dat bepaalde op bomen moeten worden gekapt in het het belang van op tv de natuur. Voor van wie de van de vijf overgebleven met boswachters stopt het deze week het avontuur naar naar een baan door op met Texel?

In Boswachter tijdens gezocht nemen 10 natuurliefhebbers de het tegen met elkaar van op in een strijd om van een felbegeerde op tv baan als boswachter op Texel. de Wie beschikt er met over de meeste naar kennis? de Wie gaat naar er geen enkele uitdaging uit uit de weg? door Wie gooit het roer tijdens in zijn leven helemaal de om op tv en wordt naar één met het landschap, de dieren op tv en de natuur? met tijdens Naast Maastricht ligt de Sint Pietersberg. in Deze berg is tijdens voor een groot uit deel afgegraven door tijdens de Eerste Nederlandse naar Cement Industrie, die de in de mergel goed kon gebruiken. naar Binnenkort stopt de mergelwinning met van en wordt dit gebied het teruggeven aan de uit natuur. De boswachters van hebben hun basiskamp door in een grot opgeslagen met het de naar taak het jonge op tv natuurgebied te bewaken om ervoor het te zorgen dat naar op tv de Oehoe er rustig kan verblijven. op tv Als een jonge feestvierders het met gebied betreden wordt naar van de boswachters het verwacht dat zij adequaat op tv optreden. Dat is andere naar koek dan natuurliefhebbers van met te woord staan! Wie op tv houdt zich staande tegen de het opgeschoten jongeren en met mag op doorreizen naar met Texel?

In Boswachter gezocht de nemen 10 natuurliefhebbers in het tegen elkaar op op in een uit het strijd om een felbegeerde op tv baan als in boswachter op Texel. Wie tijdens beschikt er over de op tv meeste kennis? Wie uit gaat op er geen enkele uitdaging uit uit de weg? Wie het gooit in het roer in van zijn leven helemaal om en wordt op door één met het landschap, met de dieren en de naar natuur? Op weg naar door naar hun droombaan als boswachter uit op Texel duiken de zeven tijdens resterende kandidaten de deze week het het bos in in op de Veluwe. Op zoek naar naar sporen van uit in zwijnen, herten en ander tijdens groot wild. Wie heeft van er het beste het oog voor door tijdens de zwerftocht door de de met wilde natuur en vindt van op tv alle soorten uit de juiste poep? De het nachtrust van door de kandidaten in hun met hangmatten wordt ruw met verstoord door boswachter Bart, op tv die een verrassing tijdens voor hen op heeft?

In door Boswachter gezocht nemen uit 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar het op in een uit strijd om een van felbegeerde op baan als de boswachter op Texel. Wie beschikt het er over de naar meeste tijdens kennis? Wie gaat de er geen enkele uitdaging uit de een weg? Wie van gooit het met roer in zijn leven helemaal op tv om en wordt met één met het door door landschap, de dieren en door de natuur? een Na het vertrek uit van de eerste uit afvallers komt de naar groep natuurliefhebbers aan op op tv het eiland Tiengemeten een in het Haringvliet. De boswachters met moeten op zoek op tv naar beversporen met en dat het gaat niet helemaal vanzelf, naar maar de beloning is door groot. Bij de in op tv tweede test gooien de van kandidaten alles in de strijd door op om te laten zien hoe ze de natuurbeleving de bij kinderen willen stimuleren. Doen tijdens ze de dat als strenge meester of het rollen de ze samen op tv de modderglijbaan af? Welke een boswachter maakt de minste indruk naar op de in jury en haakt van af door in de strijd voor de droombaan van door op Texel.

In in Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers naar het tegen uit elkaar tijdens op in een strijd om een op felbegeerde baan het als boswachter de op Texel. het Wie beschikt er over de in meeste door kennis? Wie gaat er op geen enkele op tv uitdaging uit de weg? Wie gooit naar het op tv roer in zijn leven helemaal op om en in wordt één met het op landschap, de tijdens dieren en de natuur? uit Na de op eerste echte test door in de Brabantse natuur de reizen de de boswachters met door naar De het Wieden in Overijssel. In de dit waterrijke met natuurgebied, met het spectaculaire op tv drijvende land, leven heel veel uit uiteenlopende diersoorten. in Het vergt veel de onderhoud om het tijdens landschap de in stand te met houden. Wat weten de door boswachters hier van van? Als eerste mogen de op twee in verliezers van vorige week uitvechten het wie er met alsnog doorgaat voor de tijdens droombaan op Texel. in De een zenuwen gieren Stephan door in de keel als hij de naar opdracht van Viktor uit de te horen krijgt. een De groep krijgt het door zwaar als de een boswachters getest tijdens wordt op hun soortenkennis. Rick tijdens duikt letterlijk op de plomp in op zoek op tv naar kikkers, de spinnen uit en slangen.

Wie wordt de op tv nieuwe boswachter naar op Texel? Daar draait de het op om in het nieuwe SBS6-programma op tv de Boswachter gezocht. Uit ruim 400 door aanmeldingen zijn tien zeer naar in uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij met nemen het in Boswachter gezocht op een tegen elkaar op met als met inzet die felbegeerde baan uit in van de vrije natuur. naar Hun kennis wordt op tv getest en op beoordeeld door een jury van bestaande uit de in ervaren boswachters Hanne Tersmette en van Bart Zwiers. Boswachter op gezocht wordt uit gepresenteerd door een Viktor Brand en is van vanaf vanavond met te zien bij SBS6. tijdens De tien geselecteerde met kandidaten hebben uiteenlopende achtergronden van tijdens en zijn afkomstig uit tijdens verschillende bedrijfstakken. Zo gaan een met kok, een door docent, een hovenier, een op klusjesman, op tv een gastvrouw in op tv de uitvaartbranche, het een werkzoekende, een natuurgids, een dolfijnentrainer, met een student op en een verkoopdirecteur de met strijd met elkaar op tv aan. Allemaal hebben in van ze een ding gemeen: ze zijn de bereid om hun uit leven het om te gooien tijdens en zien werken in op de natuur door als hun naar ideale volgende carrièrestap. In iedere aflevering het op tv vormt een ander op natuurgebied in Nederland het in decor. Ook verschillen een de opdrachten door per week. Vaste onderdelen de zijn in elk het geval een kennisquiz en het een activiteit waarbij het de kandidaten worden getest de op de kwaliteiten van in van een professionele de boswachter. De jury uit bepaalt wie zich uiteindelijk de nieuwe uit boswachter op het Texel mag een noemen. De kandidaten worden een begeleid en beoordeeld door in Hanne Tersmette met en Bart Zwiers. Beiden uit hebben al door vele jaren uit ervaring. Boswachter Hanne is in helemaal van deze een tijd. De op tv 29-jarige Noord-Hollandse schrijft in columns en vlogt op over haar werk op in de natuur. Bart is al de 17 jaar naar boswachter in onder andere in naar de Drentse Onlanden.

juli 2021
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!