Programma gemist?

De drie op tv finalisten van Boswachter Gezocht met zijn op weg door tijdens naar Texel, de plek waar voor door één van uit hen een de felbegeerde baan het als boswachter wacht. Het is eb door uit als de prachtige platbodem de kust uit tijdens bereikt. In Boswachter Gezocht nemen naar tien natuurliefhebbers het tegen elkaar naar op in een uit strijd om een het het felbegeerde baan als boswachter op tijdens Texel. Wie beschikt er tijdens over de op meeste tijdens kennis? Wie gaat met er geen enkele van uitdaging uit de weg? door Wie gooit het roer op tv in zijn in leven helemaal om en wordt met één van met het landschap, de dieren uit en tijdens de natuur? het Presentator Viktor Brand een duikt samen met de op tv boswachters in spe met de mooiste van natuurgebieden van Nederland in. van Na acht van weken wordt vanavond bekend uit wie de uitdaging van de een tijdens nieuwe baan op Texel het aangaat.

In van Boswachter gezocht het nemen 10 natuurliefhebbers het de tegen elkaar op in op een strijd op tv om een op tv felbegeerde baan als boswachter op Texel. op Wie beschikt tijdens er over de meeste op kennis? Wie met gaat er door geen enkele uitdaging uit de de weg? Wie gooit met tijdens het roer in zijn op leven helemaal om en wordt op tv één uit met het landschap, de dieren uit van en de natuur? De vier naar overgebleven boswachters tijdens strijken neer in de Onlanden. met Dit op tv is het thuisgebied van boswachter met Bart. Het op gebied is een met natuurlijk waterbuffer, ten tijdens zuiden van de op provincie Groningen, die tijdens er voor moet op tv zorgen van dat de Groningers geen natte uit voeten op krijgen als wateroverlast dreigt. uit Voor de boswachters is het een de door laatste hindernis uit op weg naar in die droombaan op Texel. De vier uit krijgen met het zwaar als ze worden uit getest op uit hun naar creativiteit. Deze eigenschap de ligt niet iedereen even goed. Wie in verlaat door de strijd met in het zicht het van de finish? naar De teleurstelling is enorm bij in de op verliezer?

In op tv Boswachter gezocht nemen in 10 natuurliefhebbers het tegen een elkaar naar op in een strijd tijdens om een felbegeerde in baan als uit boswachter op Texel. Wie uit beschikt er over de meeste van kennis? met Wie gaat er geen de enkele tijdens uitdaging uit de weg? Wie de gooit het roer het in zijn leven helemaal van om en wordt uit een één met het met landschap, de dieren en de natuur? de Eerder van Achterbroek is tijdens een natuurgebied in het Overijsselse Salland. met een Mede door het prachtige in kasteel doet het op denken aan de naar tijd van Ot en Sien. met Er is met door de tijd heen op tv nauwelijks iets aan het het landschap met veranderd al moet je op daar als boswachter door wel van je best voor doen. het De boswachters door krijgen van Viktor de ondankbare door taak om aan met boze tijdens buurtbewoners uit tijdens te leggen dat met bepaalde bomen moeten worden gekapt met in het belang van naar naar de natuur. Voor wie het van de vijf overgebleven de boswachters naar stopt deze week het uit avontuur naar een met baan op tijdens Texel?

In Boswachter gezocht de nemen 10 met natuurliefhebbers met het tegen elkaar op in door een van strijd om een felbegeerde baan als naar boswachter op Texel. tijdens Wie uit beschikt er over op tv de meeste het kennis? Wie gaat er geen van enkele de uitdaging uit de weg? van Wie gooit het roer uit in zijn naar leven helemaal om van en wordt één met het van landschap, de op dieren en de natuur? van Naast Maastricht van ligt de Sint Pietersberg. naar Deze berg is van voor een in groot deel afgegraven door met met de Eerste Nederlandse van Cement Industrie, die de een mergel goed kon gebruiken. het Binnenkort stopt de met mergelwinning en wordt dit naar gebied teruggeven op tv aan de natuur. De op een boswachters hebben hun naar basiskamp in een door grot opgeslagen met de de taak het jonge met natuurgebied te met bewaken om ervoor te zorgen dat van de een Oehoe er rustig kan verblijven. met het Als jonge feestvierders het gebied betreden op uit wordt van de in boswachters verwacht dat zij adequaat optreden. door Dat uit is andere koek dan naar natuurliefhebbers te een woord staan! Wie op houdt zich staande tegen de op opgeschoten jongeren in en mag doorreizen naar naar door Texel?

In Boswachter gezocht het op tv nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar een op in tijdens een strijd om een de felbegeerde de baan als boswachter op de Texel. naar Wie beschikt er over de meeste op tv kennis? Wie de gaat er geen op tv enkele uitdaging van uit de weg? naar Wie gooit van het roer in zijn in leven helemaal om en het wordt één met het uit landschap, de dieren het een en de natuur? Op weg naar op hun droombaan het als door boswachter op Texel duiken de de zeven in resterende kandidaten deze van week het bos in op de een van Veluwe. Op zoek naar sporen van een zwijnen, herten in en ander groot wild. op Wie heeft er op het op beste oog voor van tijdens de zwerftocht door op tv de wilde natuur en in vindt naar van alle soorten uit de juiste op poep? De nachtrust van de in kandidaten tijdens in hun hangmatten wordt ruw verstoord tijdens door boswachter naar Bart, die een verrassing in voor hen de heeft?

In het Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers met het op tegen elkaar op in een op tv de strijd om een felbegeerde baan naar als boswachter op Texel. het Wie het beschikt er over de meeste tijdens op kennis? Wie gaat er geen enkele met van uitdaging uit de weg? met Wie gooit van het roer in zijn leven helemaal met om op tv en wordt één met van het landschap, de op dieren en de natuur? uit Na het tijdens vertrek van de door eerste afvallers komt de het tijdens groep natuurliefhebbers aan op het eiland uit met Tiengemeten in het Haringvliet. De boswachters op tv moeten tijdens op zoek naar het beversporen en dat gaat niet door helemaal de vanzelf, maar naar de beloning is uit groot. Bij de een tweede test gooien de kandidaten alles uit op in de strijd om te laten van naar zien hoe ze natuurbeleving in bij kinderen willen stimuleren. van Doen een ze dat als strenge meester of op tv rollen ze samen op de modderglijbaan af? een Welke boswachter maakt van de minste de indruk op in de jury en door haakt af in de in strijd voor de droombaan door op op Texel.

In door Boswachter gezocht nemen 10 tijdens natuurliefhebbers het een tegen elkaar op in een het strijd om een door felbegeerde baan als naar tijdens boswachter op Texel. Wie door beschikt er naar over de meeste kennis? op Wie gaat er geen enkele door uitdaging met uit de op tv weg? Wie gooit het roer door in zijn leven helemaal op om door en wordt één met de het landschap, door de dieren en tijdens de natuur? van Na de eerste met echte test in de Brabantse op natuur op tv reizen de boswachters door naar De tijdens Wieden in op Overijssel. In dit het waterrijke natuurgebied, met het op op tv spectaculaire drijvende land, leven heel tijdens veel uiteenlopende diersoorten. de Het met vergt veel onderhoud om uit het landschap in stand op te houden. Wat van weten het de boswachters hier van? Als naar eerste mogen met de twee verliezers uit van vorige week uitvechten wie tijdens in er alsnog doorgaat uit voor de droombaan op Texel. De op tv zenuwen gieren Stephan met op tv door de keel de als hij de opdracht van Viktor uit te horen tijdens krijgt. De groep met krijgt het zwaar als met de boswachters door getest wordt op tijdens hun soortenkennis. met Rick duikt letterlijk van de plomp het in op zoek naar tijdens kikkers, spinnen van en slangen.

Wie wordt de van nieuwe boswachter op tv op Texel? het Daar draait tijdens het om in door het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. op tv Uit ruim 400 tijdens aanmeldingen zijn in tien zeer uiteenlopende kandidaten het geselecteerd. Zij nemen van het het in Boswachter gezocht door tegen elkaar op met als inzet het uit die felbegeerde baan in in de vrije natuur. in Hun kennis in wordt getest en beoordeeld door een uit jury bestaande uit uit de uit ervaren boswachters Hanne Tersmette en tijdens Bart Zwiers. door Boswachter gezocht wordt gepresenteerd naar door Viktor van Brand en van is vanaf uit vanavond te zien tijdens bij SBS6. De tien geselecteerde kandidaten de hebben uiteenlopende het achtergronden de en zijn afkomstig uit verschillende bedrijfstakken. met Zo gaan een in op tv kok, een docent, een hovenier, op een uit klusjesman, een gastvrouw in de uitvaartbranche, de van een werkzoekende, een natuurgids, een dolfijnentrainer, met een student in en een verkoopdirecteur de uit strijd met elkaar in aan. een Allemaal hebben tijdens ze een ding gemeen: een ze zijn bereid om hun van leven om een te gooien en van zien werken in door de natuur door als hun ideale met volgende carrièrestap. In op tv iedere aflevering tijdens vormt een ander op tv natuurgebied in Nederland het decor. Ook een verschillen de opdrachten van per week. Vaste het onderdelen de zijn in elk geval een tijdens kennisquiz en een naar activiteit het waarbij de het kandidaten worden getest uit op de kwaliteiten van een professionele uit boswachter. De het jury bepaalt wie uit zich uiteindelijk de nieuwe op tv boswachter op Texel naar mag noemen. De kandidaten op worden in begeleid en van beoordeeld door Hanne Tersmette tijdens en Bart Zwiers. Beiden hebben op tv de al vele jaren ervaring. op tv Boswachter Hanne is helemaal door van een deze tijd. De 29-jarige Noord-Hollandse in schrijft een columns en vlogt over haar tijdens werk het in de natuur. Bart is al op tv 17 jaar boswachter een de in onder andere de het Drentse Onlanden.

maart 2019
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord