Programma gemist?

De drie finalisten het van een Boswachter Gezocht de zijn op weg naar Texel, de in plek waar voor door uit één van hen de felbegeerde een baan als boswachter uit wacht. Het uit is eb naar als de prachtige platbodem de met kust bereikt. In Boswachter tijdens Gezocht nemen tien uit natuurliefhebbers het tegen in elkaar op in een van strijd tijdens om een felbegeerde baan naar als boswachter tijdens op Texel. Wie beschikt er een over de op meeste kennis? van Wie gaat er geen enkele een van uitdaging uit de op tv weg? Wie gooit het roer op tv in tijdens zijn leven helemaal om en wordt op tv één met uit het uit landschap, de dieren en de natuur? door Presentator Viktor tijdens Brand duikt samen naar met de boswachters met in spe de mooiste een natuurgebieden het van Nederland in. Na acht in een weken wordt vanavond bekend op wie de tijdens uitdaging van een nieuwe op tv baan op Texel met aangaat.

In Boswachter gezocht op tv uit nemen 10 natuurliefhebbers op het tegen elkaar op met in een strijd om een op felbegeerde een baan als boswachter op de Texel. in Wie beschikt er met over de meeste kennis? Wie door gaat er geen enkele door uitdaging uit de een weg? Wie gooit uit met het roer in zijn de leven helemaal om naar en wordt één met de het landschap, de dieren een en de natuur? naar De op tv vier overgebleven in boswachters strijken neer in de Onlanden. van Dit is tijdens het thuisgebied van boswachter met Bart. Het het gebied op tv is een natuurlijk door waterbuffer, ten zuiden naar van de provincie de Groningen, die er de voor moet zorgen dat van de Groningers geen natte voeten de krijgen als wateroverlast in dreigt. Voor een de boswachters is het in met de laatste hindernis op op weg naar die droombaan op op Texel. het De vier krijgen het van zwaar als het ze worden met getest op hun creativiteit. Deze eigenschap een een ligt niet iedereen even goed. tijdens Wie verlaat van de strijd in het een zicht van de finish? een De teleurstelling is in enorm bij uit de op verliezer?

In Boswachter de gezocht nemen in 10 natuurliefhebbers het tijdens tegen elkaar op in op een strijd om op een met felbegeerde baan als de boswachter op Texel. op tv Wie beschikt er over een de meeste kennis? Wie op gaat een er geen enkele uitdaging naar uit de weg? Wie gooit van tijdens het roer in zijn leven helemaal uit om en wordt tijdens één met tijdens het op tv landschap, de dieren uit en de natuur? Eerder van Achterbroek is een van natuurgebied in het Overijsselse het Salland. Mede door het op tv prachtige kasteel een doet het denken aan naar de tijd uit van met Ot en Sien. Er op tv is door de tijd van heen nauwelijks op iets aan het tijdens landschap veranderd al moet op je daar als de boswachter wel je best de op voor doen. De boswachters krijgen van op tv een Viktor de ondankbare uit taak om aan boze buurtbewoners op uit de te leggen dat een bepaalde bomen moeten van worden gekapt in het door belang van de natuur. Voor tijdens wie van het de vijf overgebleven op tv boswachters op tv stopt deze week het avontuur naar op tijdens een baan op met Texel?

In Boswachter op gezocht nemen 10 natuurliefhebbers in het tegen elkaar tijdens in op in een op tv strijd om een felbegeerde van baan als boswachter met op Texel. Wie beschikt naar er over uit de meeste in kennis? Wie gaat er geen enkele door uitdaging uit de door weg? het Wie gooit naar het roer in de zijn leven helemaal om en wordt een de één met het landschap, de met dieren op en de natuur? Naast Maastricht ligt een de Sint op Pietersberg. op tv Deze berg is voor een een groot deel afgegraven door een de uit Eerste Nederlandse Cement uit Industrie, die de op tv mergel goed kon gebruiken. Binnenkort uit stopt de mergelwinning op en wordt dit van gebied op teruggeven aan de natuur. door De boswachters in hebben hun basiskamp in naar een grot opgeslagen met de op tv de taak het de jonge natuurgebied te naar bewaken om ervoor te op tv zorgen dat op de Oehoe er rustig kan verblijven. op tv Als jonge feestvierders van het gebied het betreden wordt van in de boswachters verwacht uit dat zij adequaat van optreden. Dat is tijdens andere koek dan het natuurliefhebbers te uit woord staan! Wie door houdt zich van staande tegen de door opgeschoten jongeren en mag met doorreizen naar een Texel?

In Boswachter gezocht het uit nemen 10 natuurliefhebbers het tegen tijdens elkaar op een in een strijd om een de felbegeerde baan de als boswachter op Texel. het het Wie beschikt er een over de meeste kennis? Wie gaat op tv er in geen enkele de uitdaging uit de weg? met Wie gooit van het roer in zijn leven in helemaal met om en wordt één op met het landschap, de dieren met en de in natuur? Op weg door naar door hun droombaan als van boswachter op Texel duiken de zeven door resterende kandidaten een deze week het op tv bos in op door de Veluwe. Op op tv zoek naar de sporen van zwijnen, herten uit en ander naar groot wild. Wie van heeft er het beste oog tijdens voor een tijdens de uit zwerftocht door de op tv wilde natuur en vindt van een alle in soorten de juiste poep? De door nachtrust van de kandidaten op met in hun hangmatten wordt ruw verstoord naar de door boswachter Bart, die op een verrassing van voor hen heeft?

In op Boswachter gezocht in nemen 10 natuurliefhebbers het tegen op tv elkaar op uit in een strijd de om een felbegeerde op baan als boswachter op Texel. van Wie beschikt op er in over de meeste kennis? Wie op tv gaat er geen door enkele in uitdaging uit de naar weg? Wie gooit het een roer in zijn leven helemaal met om en op wordt één het met het uit landschap, de dieren en de natuur? in Na op het vertrek van de de eerste afvallers komt de de groep met natuurliefhebbers aan op het eiland door uit Tiengemeten in het op Haringvliet. De boswachters moeten op van zoek tijdens naar beversporen en dat gaat het niet op tv helemaal vanzelf, maar in de beloning is groot. tijdens Bij de tweede test gooien van de kandidaten alles door in de de strijd op om te laten zien hoe ze een natuurbeleving bij uit kinderen willen een stimuleren. Doen ze dat als naar strenge meester of met rollen ze samen een tijdens de modderglijbaan af? Welke boswachter maakt het de minste tijdens indruk op de jury de en op haakt af in in de strijd een voor de droombaan door op Texel.

In uit Boswachter gezocht de nemen 10 natuurliefhebbers het in tegen elkaar op in in een strijd het om een felbegeerde baan als in boswachter op naar Texel. een Wie beschikt er over de meeste door kennis? op Wie gaat er geen enkele de uitdaging uit uit de weg? Wie gooit naar het met roer in zijn leven helemaal van om en in wordt één in met het landschap, de dieren uit en de natuur? in Na de tijdens eerste echte test in het de een Brabantse natuur uit reizen de boswachters door naar De op tv Wieden in Overijssel. naar In dit op tv waterrijke natuurgebied, met het naar spectaculaire drijvende land, in leven heel uit veel uiteenlopende van diersoorten. Het vergt op tv veel onderhoud om door het landschap in stand naar te houden. Wat op tv weten een de boswachters hier door van? Als eerste mogen de de twee verliezers van vorige naar met week uitvechten wie er alsnog doorgaat het voor de droombaan van op Texel. op De zenuwen uit gieren Stephan met door de keel als door hij de opdracht van uit Viktor te de horen krijgt. De door groep krijgt het zwaar als door uit de boswachters getest wordt op met hun soortenkennis. tijdens Rick duikt een letterlijk de plomp uit in op zoek naar kikkers, door spinnen op en slangen.

Wie uit wordt de nieuwe boswachter met op Texel? Daar draait door het op om in het nieuwe SBS6-programma uit Boswachter het gezocht. Uit ruim naar 400 aanmeldingen zijn tien zeer op tv uiteenlopende kandidaten geselecteerd. door een Zij nemen het in Boswachter gezocht op tegen in elkaar op met naar als inzet naar die felbegeerde baan in de een vrije natuur. Hun de kennis wordt getest tijdens en beoordeeld door een naar jury bestaande op uit in de ervaren boswachters Hanne Tersmette met en tijdens Bart Zwiers. Boswachter in gezocht wordt gepresenteerd door een Viktor Brand op tv en is vanaf vanavond te zien een bij een SBS6. De uit tien geselecteerde kandidaten hebben op tv uiteenlopende achtergronden en zijn de afkomstig uit verschillende de bedrijfstakken. Zo gaan een het kok, een met docent, een uit hovenier, een klusjesman, een gastvrouw op tv in het de uitvaartbranche, een werkzoekende, een op tv natuurgids, een naar dolfijnentrainer, een op tv student en een naar verkoopdirecteur de strijd met tijdens elkaar tijdens aan. Allemaal hebben ze een ding naar naar gemeen: ze zijn van bereid om hun naar leven om te met gooien en zien met werken in de natuur als hun door ideale volgende carrièrestap. op tv In iedere met aflevering door vormt een ander natuurgebied in naar Nederland het decor. Ook door de verschillen de opdrachten per week. het Vaste onderdelen tijdens zijn in elk geval een op tv uit kennisquiz en een activiteit tijdens waarbij de kandidaten door worden getest op tv op de kwaliteiten van naar een professionele boswachter. De het jury bepaalt wie een zich uiteindelijk de nieuwe het het boswachter op Texel een mag noemen. De kandidaten worden door begeleid en beoordeeld door van Hanne Tersmette en Bart van Zwiers. Beiden uit hebben al een vele jaren het ervaring. Boswachter Hanne is helemaal van op door deze tijd. De 29-jarige naar Noord-Hollandse schrijft columns en op tv vlogt van over haar werk in de natuur. uit Bart is al op 17 jaar op boswachter in op tv onder andere de door Drentse Onlanden.

augustus 2020
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!