Programma gemist?

De drie finalisten naar van Boswachter Gezocht in zijn op naar weg naar Texel, op tv de een plek waar voor tijdens één van hen van de felbegeerde baan als boswachter op wacht. Het naar is eb als met de prachtige van platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht op tv nemen tien het natuurliefhebbers met het tegen elkaar met op in een strijd op om een van felbegeerde baan als boswachter door op Texel. Wie beschikt er een door over de meeste het kennis? Wie gaat er geen enkele uit uitdaging uit de de weg? tijdens Wie gooit het roer op tv in zijn leven naar helemaal om en wordt naar één met het het landschap, de een dieren en de natuur? in Presentator het Viktor Brand duikt uit samen met de boswachters met in spe met de mooiste natuurgebieden van Nederland van op tv in. Na acht een weken wordt vanavond bekend wie het de uitdaging van een op tv nieuwe baan tijdens op Texel op aangaat.

In met Boswachter gezocht nemen 10 van natuurliefhebbers het tegen elkaar een door op in een door strijd om een felbegeerde baan als door boswachter op met Texel. Wie naar beschikt er over door de meeste op tv kennis? Wie gaat door er geen enkele uitdaging uit de tijdens weg? met Wie gooit het het roer in zijn leven helemaal door om en in wordt één met het uit landschap, op tv de dieren en een de natuur? De vier overgebleven uit boswachters strijken uit neer in de op Onlanden. Dit het is het thuisgebied van boswachter een tijdens Bart. Het gebied is tijdens een natuurlijk tijdens waterbuffer, ten zuiden van de de provincie door Groningen, die er voor moet zorgen de dat de Groningers een geen natte de voeten op tv krijgen als wateroverlast dreigt. Voor op de met boswachters is het de laatste op hindernis op op weg naar door die droombaan op Texel. een De vier krijgen naar het zwaar als ze tijdens worden getest op hun in creativiteit. Deze tijdens eigenschap ligt niet het iedereen even met goed. Wie verlaat de strijd naar naar in het zicht op tv van de finish? De het teleurstelling is enorm bij het de de verliezer?

In de Boswachter gezocht nemen 10 door natuurliefhebbers het door tegen elkaar op in naar een uit strijd om een felbegeerde baan met als op boswachter op Texel. Wie een beschikt er over de de meeste kennis? uit Wie gaat er geen op tv enkele uitdaging door uit de weg? met Wie gooit op tv het roer in zijn op leven helemaal om en tijdens wordt door één met het landschap, de de dieren en de een natuur? met Eerder Achterbroek is op tv een natuurgebied in het Overijsselse een Salland. op Mede door het de prachtige kasteel doet het denken tijdens aan de tijd de van Ot met en Sien. Er is door op de tijd de heen nauwelijks iets aan de het het landschap veranderd al moet je in met daar als boswachter wel je een best voor door doen. De boswachters krijgen van van Viktor op de ondankbare taak naar om aan boze uit buurtbewoners uit te met leggen dat bepaalde bomen moeten in door worden gekapt in het belang van een de natuur. Voor van wie van uit de vijf overgebleven een boswachters met stopt deze week het avontuur de naar een baan op van een Texel?

In Boswachter gezocht op tv op nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar een op in uit een op strijd om een felbegeerde uit baan als boswachter een op Texel. Wie beschikt er door over de meeste een door kennis? Wie gaat er geen een enkele op uitdaging uit de weg? uit Wie gooit het roer in in zijn een leven helemaal op om en wordt één op tv met het landschap, uit de dieren tijdens en de natuur? Naast Maastricht op ligt de Sint Pietersberg. op tv Deze in berg is voor naar een groot deel afgegraven door van de Eerste Nederlandse met Cement Industrie, naar die de mergel goed het een kon gebruiken. Binnenkort stopt de mergelwinning de en tijdens wordt dit een gebied teruggeven aan de op tv natuur. De de boswachters hebben hun basiskamp in door een de grot opgeslagen met de een taak het jonge natuurgebied te door bewaken om van ervoor de te zorgen dat de Oehoe er naar rustig door kan verblijven. in Als jonge feestvierders het gebied betreden tijdens wordt van op tv de met boswachters verwacht dat zij adequaat door optreden. Dat is andere op tv op tv koek dan natuurliefhebbers te woord op staan! Wie het houdt zich in staande tegen de opgeschoten jongeren en op mag doorreizen naar op de Texel?

In naar Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers op in het tegen elkaar op het in een strijd uit om een felbegeerde baan als op tv boswachter op een Texel. het Wie beschikt er over de meeste een kennis? Wie gaat naar er geen in enkele uitdaging in uit de weg? Wie gooit naar het tijdens roer in zijn leven tijdens helemaal om en wordt van een één met het landschap, tijdens de dieren en naar de natuur? Op weg uit naar met hun droombaan als boswachter op Texel naar duiken uit de zeven resterende kandidaten naar deze tijdens week het bos in op van de Veluwe. Op van zoek naar sporen van een zwijnen, door herten en ander groot door wild. Wie met heeft er het beste het oog voor tijdens tijdens de zwerftocht door de de wilde natuur en van vindt met van alle soorten de met juiste poep? De het nachtrust in van de kandidaten in hun hangmatten door wordt de ruw verstoord door uit boswachter Bart, die een het verrassing voor hen tijdens heeft?

In in Boswachter gezocht nemen 10 in natuurliefhebbers het tegen een elkaar op in een door strijd om naar een op tv felbegeerde baan als boswachter op op tv Texel. door Wie beschikt er de over de meeste kennis? Wie gaat door er geen in enkele uitdaging uit de met weg? het Wie gooit tijdens het roer in zijn leven een helemaal om en met wordt één met het het landschap, de van dieren een en de natuur? Na in het vertrek van de eerste van de afvallers komt de groep natuurliefhebbers aan op tv op het eiland het Tiengemeten een in het Haringvliet. De boswachters uit moeten door op zoek op tv naar beversporen en van dat gaat niet helemaal op vanzelf, maar de beloning de is tijdens groot. Bij de tweede test gooien naar de kandidaten alles de in de een strijd om naar te laten het zien hoe ze natuurbeleving bij uit kinderen willen tijdens stimuleren. Doen ze dat naar als strenge de meester of van rollen ze samen de modderglijbaan uit af? op tv Welke boswachter maakt de minste indruk van een op de jury en uit haakt af in de op strijd voor de droombaan uit door op Texel.

In met Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers in het de tegen elkaar op in met een strijd om een een felbegeerde baan uit als een boswachter op Texel. Wie op beschikt er de over de meeste uit kennis? Wie gaat er een geen enkele uitdaging uit de tijdens weg? Wie gooit het het het roer in zijn leven helemaal van om en het wordt één met met het een landschap, de dieren tijdens en de natuur? Na de eerste het met echte test in de Brabantse de natuur reizen de boswachters op door naar De door de Wieden in Overijssel. in In dit waterrijke natuurgebied, met het het het spectaculaire drijvende land, op leven heel veel uiteenlopende van diersoorten. Het vergt veel van onderhoud om uit het landschap in van stand te houden. Wat in weten de boswachters een hier de van? Als eerste door mogen de twee verliezers van naar vorige het week uitvechten wie er alsnog doorgaat het voor de uit droombaan op Texel. de De zenuwen op gieren Stephan tijdens door de keel op als hij de naar opdracht van Viktor uit te horen krijgt. De groep met krijgt het de zwaar als met de boswachters getest een wordt op hun soortenkennis. op Rick duikt de letterlijk de plomp in op op zoek naar kikkers, van spinnen en met slangen.

Wie wordt de tijdens nieuwe boswachter op op Texel? op Daar draait het om in tijdens op het nieuwe SBS6-programma de Boswachter gezocht. Uit ruim 400 het aanmeldingen in zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. uit Zij nemen van het een in Boswachter gezocht tegen op elkaar op de met als inzet die op tv felbegeerde baan in het de vrije natuur. Hun kennis op tv wordt tijdens getest en beoordeeld de door een jury bestaande door uit naar de ervaren boswachters in Hanne Tersmette en Bart Zwiers. Boswachter een het gezocht wordt gepresenteerd door Viktor van Brand en is tijdens vanaf vanavond van te zien bij naar SBS6. De tien geselecteerde van kandidaten hebben uiteenlopende op tv achtergronden tijdens en zijn afkomstig uit verschillende bedrijfstakken. naar een Zo gaan een kok, een een docent, een hovenier, het een klusjesman, een de gastvrouw in de door uitvaartbranche, een door werkzoekende, een in natuurgids, een dolfijnentrainer, een student door en een verkoopdirecteur de in strijd met elkaar tijdens aan. Allemaal tijdens hebben ze een ding uit gemeen: ze op zijn bereid om hun tijdens in leven om te gooien door en zien werken in op tv de in natuur als hun ideale volgende het carrièrestap. In iedere aflevering van vormt een ander een natuurgebied in in Nederland het naar decor. Ook verschillen tijdens de opdrachten tijdens per week. Vaste onderdelen in zijn in elk de geval een kennisquiz en van een activiteit waarbij de uit kandidaten worden getest tijdens op de naar kwaliteiten van naar een professionele boswachter. De jury uit bepaalt wie zich met uiteindelijk de nieuwe met boswachter het op Texel mag van noemen. De kandidaten worden begeleid en op van beoordeeld door Hanne Tersmette en Bart van Zwiers. Beiden van hebben al vele door jaren ervaring. het Boswachter Hanne is uit helemaal van deze tijd. uit De 29-jarige in Noord-Hollandse schrijft columns op en vlogt in over haar werk in uit de natuur. tijdens Bart is al 17 tijdens jaar boswachter in tijdens onder andere met de Drentse Onlanden.

mei 2021
20-10-2017 21:30

Finale: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Finale: Boswachter Gezocht

De drie finalisten van Boswachter Gezocht zijn op weg naar Texel, de plek waar voor één van hen de felbegeerde baan als boswachter wacht. Het is eb als de prachtige platbodem de kust bereikt. In Boswachter Gezocht nemen tien natuurliefhebb...

13-10-2017 21:30

Aflevering 7

Boswachter Gezocht - Aflevering 7

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

06-10-2017 21:30

Aflevering 6

Boswachter Gezocht - Aflevering 6

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

29-09-2017 21:30

Aflevering 5

Boswachter Gezocht - Aflevering 5

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

22-09-2017 21:30

Aflevering 4

Boswachter Gezocht - Aflevering 4

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

15-09-2017 21:30

Aflevering 3

Boswachter Gezocht - Aflevering 3

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

08-09-2017 21:30

Aflevering 2

Boswachter Gezocht - Aflevering 2

In Boswachter gezocht nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in een strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Wie beschikt er over de meeste kennis? Wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg? Wie gooit het roer in z...

01-09-2017 21:25

Nieuw: Boswachter Gezocht

Boswachter Gezocht - Nieuw: Boswachter Gezocht

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. Zij nemen het in Boswachter gezocht tegen elkaar op...

Boswachter Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boswachter Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boswachter Gezocht bij Boswachter Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boswachter Gezocht. Heb je een uitzending van Boswachter Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boswachter Gezocht gemist

Uitzending gemist van Boswachter Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Boswachter Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!