Programma gemist?

Alessandro Gualtieri op is het een eigenzinnige parfumontwerper, een die voor zijn nieuwste van parfum Blamage de regels het helemaal wil loslaten. met Alessandro op Gualtieri is een eigenzinnige parfumontwerper, die in voor zijn nieuwste op tv parfum Blamage in de naar regels helemaal wil loslaten. naar Maar hoe verder hij reist in om met 'Blamage' te vinden, hoe met meer hij niet uit alleen zijn omgeving van maar ook zichzelf het lijkt te door ontregelen. Wordt 'Blamage' op tv een echte met blamage?

Fotograaf Erwin Blumenfeld in tijdens scoorde in de op tv loop van zijn carrière van meer VOGUE covers dan het welke andere fotograaf van vóór of na hem het gedaan heeft. de In op tv 1950 gold h... in Fotograaf Erwin Blumenfeld scoorde in de de op tv loop van zijn carrière met meer VOGUE covers dan de welke andere fotograaf het vóór of na hem een met gedaan heeft. In 1950 het gold hij als de best van betaalde fotograaf ter op tv wereld. door Anders dan de uit meeste modefotografen had in Blumenfeld artistieke wortels in de met schilderkunst het en hij stond bekend om de van zijn vernieuwingsdrang. Privé ging een het hem minder in voor de wind en zijn uit liefde voor met mooie vrouwen bracht hem de in de met loop der jaren meer een verdriet dan de geluk.

Marina Abramovi. uit is de uit beroemdste performance op kunstenaar van de afgelopen van veertig jaar. de Ze maakte een onvergetelijke indruk met in tijdens performances waarbij ze op haar eigen lichaam met inzette als ruw materiaal. Marina naar Abramovi. is van de beroemdste performance de kunstenaar van de afgelopen veertig een jaar. uit Ze maakte een het onvergetelijke indruk op met performances waarbij met ze haar eigen lichaam met inzette als ruw materiaal. op tv Ze kerfde bijvoorbeeld van een pentagram in haar de buik op of sloeg in zichzelf met een op tv zweep tot bloedens toe. met Altijd bleven er met echter sceptici die zich de afvroegen of uit haar werk op tv wel echt 'kunst' genoemd kon van worden.

juni 2021
17-12-2016 10:25

The Nose - Op zoek naar Blamage

Close Up - The Nose - Op zoek naar Blamage

Alessandro Gualtieri is een eigenzinnige parfumontwerper, die voor zijn nieuwste parfum Blamage de regels helemaal wil loslaten. Alessandro Gualtieri is een eigenzinnige parfumontwerper, die voor zijn nieuwste parfum Blamage de regels helem...

10-12-2016 10:25

Erwin Blumenfeld - The man who shot beautiful women

Close Up - Erwin Blumenfeld - The man who shot beautiful women

Fotograaf Erwin Blumenfeld scoorde in de loop van zijn carrière meer VOGUE covers dan welke andere fotograaf vóór of na hem gedaan heeft. In 1950 gold h... Fotograaf Erwin Blumenfeld scoorde in de loop van zijn carrière meer VOGUE covers da...

03-12-2016 10:25

Marina Abramovic: The Artist is Present

Close Up - Marina Abramovic: The Artist is Present

Marina Abramovi. is de beroemdste performance kunstenaar van de afgelopen veertig jaar. Ze maakte een onvergetelijke indruk met performances waarbij ze haar eigen lichaam inzette als ruw materiaal. Marina Abramovi. is de beroemdste performa...

Je bekijkt momenteel pagina 7 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Close Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up bij Close Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up. Heb je een uitzending van Close Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up gemist

Close Up is de documentaire-rubriek van de AVRO op het gebied van visuele kunst en cultuur. Close Up wordt uitgezondensinds 1994 en is één van de best bekeken kunstprogramma's van de Nederlandse televisie.

Uitzending gemist van Close Up? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!