Programma gemist?

De laatste met drie rechercheurs worden door 's ochtends verrast door op een in cruciale aanwijzing bij de door voordeur. Even later krijgen een zij een tip het naar binnen over waar de twee hoofdverdachten in zich op dat tijdens moment van bevinden. Een van de verdachten in krijgt dat door op tv en slaat uit op de vlucht. Zijn het de door rechercheurs op door tijd voor de arrestatie? In deze naar finaleaflevering de ontdekken we tijdens eindelijk wie de moordenaar van uit Anna het Blix is en welke Kroongetuige de geprobeerd heeft door om de een zaak zoveel mogelijk te in saboteren.

De tijdens laatste drie rechercheurs worden tijdens 's ochtends verrast tijdens door een cruciale aanwijzing met van bij de voordeur. Even later krijgen van van zij een tip van binnen over waar de twee op hoofdverdachten tijdens zich op dat moment bevinden. Een op tv van de verdachten tijdens het krijgt dat door en op slaat op de op tv vlucht. Zijn de naar rechercheurs op tijd voor de op naar arrestatie? In deze finaleaflevering met ontdekken we uit eindelijk wie de moordenaar van in Anna Blix is op en welke Kroongetuige op geprobeerd heeft om in de zaak tijdens zoveel mogelijk te naar saboteren.

Er door zijn nog maar vier door rechercheurs over van en samen zoeken een zij naar de uit moordenaar van Anna een Blix. Een informant heeft zich het ondertussen gemeld om door waardevolle informatie te naar tijdens delen. De rechercheurs weten alleen niet op tv hoe deze informant met eruitziet. in Voor de op Kroongetuige de ideale kans in om hier en daar door wat een te saboteren. Verder vinden de rechercheurs op tv naar de sleutel tot hun twee hoofdverdachten een tussen de vuile tijdens tijdens was.

Er uit zijn nog maar vier rechercheurs op tv over en samen naar zoeken zij naar op tv een de moordenaar van Anna een Blix. Een informant heeft zich uit ondertussen gemeld met om waardevolle informatie een te delen. een De rechercheurs door weten alleen niet hoe deze informant met van eruitziet. Voor de Kroongetuige de ideale in kans om hier met door en daar wat te saboteren. Verder op tv vinden de rechercheurs van op tv de sleutel tot hun tijdens twee hoofdverdachten tussen de vuile een een was.

De vijf met rechercheurs gaan door onderzoeken wie uit ervoor heeft gezorgd dat op tv Gatsby per ambulance uit is afgevoerd. Als in dit onderzoek slaagt, kunnen de op tv een rechercheurs weer een letter door voor het in wachtwoord verdienen. De het finale is namelijk bijna van in zicht en daarin van kunnen ze de tijdens letters goed uit gebruiken. Als het ze de volgende door ochtend wakker worden is er tijdens maar één ding dat een ze in bezighoudt: waar van is Fred?

De vijf door rechercheurs gaan onderzoeken naar wie ervoor heeft gezorgd een dat Gatsby door per ambulance is het afgevoerd. Als dit op tv onderzoek op slaagt, kunnen de rechercheurs weer de een letter voor het door wachtwoord verdienen. De door finale op is namelijk bijna een in zicht tijdens en daarin kunnen ze de letters door goed gebruiken. Als tijdens ze de volgende uit ochtend een wakker worden is er maar op tv één van ding dat naar ze bezighoudt: waar het is Fred?

De het rechercheurs gaan de villa op van verdachte Gatsby doorzoeken. op tv Dat moet in buiten in het zicht van de uit beveiligingscamera's gebeuren, maar tijdens met een Kroongetuige in in het midden in valt dat uit niet mee. Blijven ze ongezien en tijdens komen ze met terug met waardevolle informatie met over de moord op op Anna Blix? een Ondertussen is naar het huwelijk van een Ronnie en met Theresa in volle de gang. Maar wat een door feestelijke dag zou moeten een worden, wordt onderbroken uit door een van schokkende gebeurtenis. Wie uit blijft op tv er betrokken bij het onderzoek en op wie moet het de politiebureau door in Zweden op verlaten?

De door rechercheurs gaan de villa tijdens van verdachte Gatsby doorzoeken. de Dat moet buiten tijdens het zicht van een op de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een tijdens met Kroongetuige in het midden tijdens valt dat het niet mee. Blijven ze naar ongezien en komen ze in terug met waardevolle informatie het over de moord met op Anna Blix? van Ondertussen is naar het huwelijk van Ronnie naar en Theresa een in volle gang. Maar van wat een feestelijke een dag zou moeten op op tv worden, wordt onderbroken door op tv een schokkende gebeurtenis. Wie uit blijft er betrokken de bij het onderzoek en het op wie moet het politiebureau in Zweden van tijdens verlaten?

De zeven rechercheurs het beginnen naar de dag met het veiligstellen het van hun bondjes. het Maar is iedereen uit het wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt tijdens in een op tv verlaten tijdens fabriek wordt gedropt? met De rechercheurs moeten samenwerken om een door belangrijke de speler in het onderzoek naar op te van pakken. Als ze de tijdens verdachte oppakken, met krijgen ze de kans in om hem te uit ondervragen. Helaas moet de de rechercheur van die het minst van op tv de door zaak afweet het op tv onderzoek verlaten.

De zeven rechercheurs door beginnen tijdens de dag met het veiligstellen uit het van hun bondjes. Maar op tv is iedereen wel te vertrouwen de naar wanneer je geblinddoekt in een uit verlaten een fabriek wordt gedropt? De rechercheurs met moeten samenwerken de om een belangrijke speler op in het onderzoek op tv op te naar pakken. Als het ze de verdachte oppakken, krijgen op ze de kans in om naar hem te ondervragen. een Helaas moet de rechercheur die in het door minst van de door zaak afweet het onderzoek door verlaten.

Nog acht naar van de negen het rechercheurs zijn tijdens werkzaam op het het politiebureau van Köping, om in te werken tijdens aan de zaak de van de vermoorde uit Anna Blix. Op de de dag van haar moord met had door Anna contact met drie van personen. door De rechercheurs moeten deze door personen ongezien zien te met fotograferen op en erachter komen met hoe ze heten. Gaat dit ze in de lukken of is de Kroongetuige ze door te een slim af? Voor de naar rechercheurs wordt het aan door het einde van op van de dag steeds naar duidelijker: het onderzoek stopt de nooit, zelfs de niet als ze een met avondje uit uit zijn...

Nog acht van een naar de negen rechercheurs zijn werkzaam op in het het politiebureau van Köping, om op tv te tijdens werken aan de zaak van op de vermoorde in Anna Blix. Op de dag een van haar moord door had Anna het contact met drie personen. op De rechercheurs moeten in deze personen een ongezien van zien te fotograferen en de erachter komen in hoe ze heten. Gaat dit ze uit lukken door of is in de Kroongetuige ze te slim af? in in Voor de rechercheurs wordt het door aan het einde van van de dag steeds op tv duidelijker: het door onderzoek in stopt nooit, zelfs niet als ze door een avondje uit uit met zijn...

Alle negen naar bekende Nederlanders zijn met nog steeds tijdens werkzaam als rechercheur in uit het uit Zweedse dorpje Köping. het Het wordt tijd voor de groep in in om de eerste letter voor het tijdens wachtwoord met te verdienen. De rechercheurs in krijgen een tip door binnen van tijdens de plek waar de het telefoon van op tv het slachtoffer voor het naar laatst met is gesignaleerd. Gaat de het ze lukken op tv om deze telefoon binnen de van tijd te vinden? op tv Of tijdens kan de Kroongetuige de de telefoon achterhouden? Wie tijdens moet deze op tv aflevering als eerste uit het onderzoek verlaten, en daarbij een zijn of met haar pasje voor het politiebureau door in Köping door inleveren?

Alle de negen bekende Nederlanders zijn tijdens nog steeds werkzaam als naar rechercheur in van het naar Zweedse dorpje Köping. van Het wordt tijd door voor de groep in om de eerste letter voor met het wachtwoord te op verdienen. De rechercheurs krijgen op tv een tip binnen door van met de plek naar waar de telefoon van het van slachtoffer door voor het laatst een is gesignaleerd. Gaat met het ze lukken met om deze telefoon binnen de tijd een te vinden? Of op tv kan de naar Kroongetuige de telefoon achterhouden? van Wie moet met deze aflevering als eerste uit op het onderzoek verlaten, en uit daarbij zijn door of haar pasje voor het op politiebureau in Köping door inleveren?

De negen uit bekende Nederlanders tijdens komen aan op het een vliegveld van van Stockholm. Ze gaan op tv direct aan van de slag als rechercheur. het Hun eerste onderzoek is op meteen al uit bepalend voor de onderlinge verhouding. van Gaan ze uit voor tijdens de groep of spelen in ze voor zichzelf? In op het tweede van onderzoek staan ze oog in uit oog op tv met hun hoofdverdachte, maar met hebben ze dat in wel door? de Het valt niet mee het om de op juiste sporen te vinden als het de tijdens Kroongetuige de op tv boel saboteert. Uiteindelijk is tijdens de grote vraag: gaat in er in de eerste het aflevering al iemand tijdens naar in huis?

oktober 2020
04-12-2018 14:57

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

03-12-2018 21:30

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

27-11-2018 15:02

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

26-11-2018 21:30

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

20-11-2018 15:00

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

19-11-2018 21:30

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

13-11-2018 15:01

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

12-11-2018 21:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

06-11-2018 14:56

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

05-11-2018 21:31

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

30-10-2018 14:59

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

29-10-2018 21:29

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

23-10-2018 14:58

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

22-10-2018 21:30

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

16-10-2018 14:59

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan op het vliegveld van Stockholm. Ze gaan direct aan de slag als rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen al bepalend voor de onderlinge verhouding. Gaan ze voor de groep of spelen ze voor zichzelf? ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!