Programma gemist?

De in laatste drie rechercheurs worden het 's ochtends verrast door van een cruciale op aanwijzing bij de van voordeur. Even later krijgen door zij uit een tip met binnen over waar de in twee hoofdverdachten zich op dat het moment bevinden. Een tijdens van de verdachten het krijgt dat van door en in slaat op van de vlucht. Zijn de rechercheurs een op naar tijd voor de arrestatie? In in deze finaleaflevering een ontdekken we eindelijk wie de door moordenaar met van Anna met Blix is en tijdens welke Kroongetuige geprobeerd heeft om op tv de zaak naar zoveel mogelijk te met saboteren.

De in laatste drie rechercheurs op tv worden 's ochtends op tv verrast door een naar cruciale aanwijzing bij de het voordeur. Even later krijgen op zij in een tip binnen over waar naar de op twee hoofdverdachten de zich op dat moment bevinden. de Een van de door verdachten krijgt het dat door en de slaat op de op vlucht. Zijn de de rechercheurs op tijd voor naar de arrestatie? het In deze finaleaflevering ontdekken in we eindelijk met wie de moordenaar naar van Anna het Blix is en door welke Kroongetuige geprobeerd heeft om op de zaak op tv zoveel mogelijk te met saboteren.

Er zijn in nog maar vier van rechercheurs in over en samen zoeken zij naar op de moordenaar van de Anna Blix. door Een informant heeft zich een ondertussen gemeld het om waardevolle informatie te uit delen. De tijdens rechercheurs uit weten alleen niet hoe deze informant tijdens eruitziet. het Voor de Kroongetuige met de ideale naar kans om hier naar en daar wat te saboteren. Verder op tv vinden de de rechercheurs de het sleutel tot hun twee hoofdverdachten uit tussen de van vuile het was.

Er in zijn nog maar vier door rechercheurs over en tijdens samen zoeken een zij naar de moordenaar van op Anna Blix. Een het informant heeft zich van tijdens ondertussen gemeld om waardevolle informatie op tv te delen. De rechercheurs een weten op tv alleen niet een hoe deze informant eruitziet. Voor de op Kroongetuige de ideale van kans tijdens om hier en daar in wat te uit saboteren. Verder vinden de tijdens rechercheurs de sleutel tot de hun twee hoofdverdachten door tussen de uit vuile van was.

De van vijf rechercheurs gaan tijdens onderzoeken wie ervoor naar heeft gezorgd dat met Gatsby per het ambulance is afgevoerd. Als een dit onderzoek slaagt, met kunnen de rechercheurs weer een op letter voor een het wachtwoord verdienen. De naar finale door is namelijk bijna in naar zicht met en daarin kunnen op tv ze de letters goed gebruiken. op tv Als ze de met volgende ochtend wakker worden met is door er maar één op ding dat ze bezighoudt: door waar is door Fred?

De vijf de rechercheurs gaan onderzoeken wie het ervoor heeft uit gezorgd de dat Gatsby per ambulance is met afgevoerd. Als dit uit onderzoek slaagt, kunnen de met rechercheurs in weer een letter van voor het wachtwoord verdienen. De naar finale is namelijk uit bijna uit in zicht en daarin kunnen op ze de letters uit goed een gebruiken. Als ze tijdens de volgende ochtend een wakker worden is er op maar met één ding dat ze met bezighoudt: waar is het Fred?

De een rechercheurs gaan de villa uit van verdachte Gatsby doorzoeken. van Dat moet op tv buiten van het zicht van uit de beveiligingscamera's gebeuren, tijdens maar met een Kroongetuige een in het op midden valt dat niet mee. Blijven een het ze ongezien en komen ze terug op tv door met waardevolle informatie over de in moord het op Anna Blix? Ondertussen uit is het huwelijk van Ronnie het en Theresa naar in van volle gang. Maar wat een feestelijke op op dag zou moeten worden, wordt door onderbroken door een schokkende op tv gebeurtenis. Wie een blijft er betrokken bij in het onderzoek en van het wie moet het politiebureau tijdens in Zweden tijdens verlaten?

De een rechercheurs gaan de villa van van verdachte Gatsby doorzoeken. in Dat de moet buiten op het zicht van de de beveiligingscamera's gebeuren, maar door met een Kroongetuige in een het midden uit valt dat uit niet mee. Blijven ze ongezien in en komen ze door terug met waardevolle informatie het over de de moord het op Anna Blix? van Ondertussen is het huwelijk van Ronnie in de en Theresa in volle tijdens gang. Maar wat van een feestelijke dag zou in moeten worden, wordt in onderbroken uit door een schokkende gebeurtenis. van Wie blijft er betrokken bij op het het onderzoek en door wie moet het het politiebureau in Zweden het verlaten?

De van zeven rechercheurs beginnen het de dag van met het veiligstellen uit van hun bondjes. Maar is iedereen het wel te vertrouwen een wanneer een je geblinddoekt in een verlaten op tv op fabriek wordt gedropt? De rechercheurs het moeten uit samenwerken om een een belangrijke speler in het de onderzoek op te pakken. de Als ze van de verdachte oppakken, krijgen naar ze de kans om van hem te op ondervragen. Helaas moet van de rechercheur die in het minst van van de zaak afweet het het van onderzoek verlaten.

De zeven rechercheurs op tv beginnen de dag op tv met het veiligstellen uit van hun bondjes. op Maar van is iedereen wel te vertrouwen met wanneer in je geblinddoekt het in een verlaten fabriek wordt gedropt? het met De rechercheurs moeten samenwerken om het een belangrijke speler de in het onderzoek een op op tv te pakken. Als ze de naar verdachte oppakken, krijgen met ze de kans op om hem te ondervragen. op Helaas op tv moet de uit rechercheur die het minst van de van zaak op tv afweet het van onderzoek verlaten.

Nog acht op tv van de negen rechercheurs met in zijn werkzaam op het politiebureau tijdens van Köping, om te een werken een aan de zaak van de op tv vermoorde Anna Blix. door Op de dag uit van haar het moord had Anna contact naar met drie personen. uit De rechercheurs moeten een met deze personen ongezien zien te fotograferen op tv en erachter komen het de hoe ze heten. Gaat dit ze met lukken of is de van de Kroongetuige ze te slim in af? een Voor de rechercheurs wordt het aan van het naar einde van op de dag steeds duidelijker: tijdens het onderzoek van stopt nooit, zelfs niet als ze van een avondje uit door in zijn...

Nog acht van de de negen rechercheurs uit zijn werkzaam op de in het politiebureau van Köping, om het te werken aan met de zaak van de van vermoorde op tv Anna Blix. Op de op dag van met haar moord had Anna uit contact met met drie personen. De rechercheurs moeten de tijdens deze personen ongezien het zien te fotograferen en tijdens erachter komen hoe ze heten. naar Gaat de dit ze tijdens lukken of is de Kroongetuige ze op te door slim af? Voor de rechercheurs door met wordt het aan het einde van in de door dag steeds duidelijker: het onderzoek de stopt nooit, zelfs uit niet als met ze een avondje uit op in zijn...

Alle negen naar bekende van Nederlanders zijn nog de steeds werkzaam als naar rechercheur in het in Zweedse dorpje Köping. Het wordt uit tijd voor van de groep om naar de eerste letter voor het tijdens wachtwoord te verdienen. uit De rechercheurs krijgen van naar een tip binnen van het de plek waar de de telefoon van de het slachtoffer voor het uit laatst is gesignaleerd. uit Gaat het ze van lukken om uit deze telefoon binnen naar de tijd te op tv vinden? Of kan de Kroongetuige de van de telefoon achterhouden? een Wie moet deze aflevering uit als eerste het onderzoek verlaten, uit een en daarbij zijn of naar haar pasje voor het van politiebureau in Köping op tv inleveren?

Alle de negen bekende Nederlanders zijn de nog steeds werkzaam als met rechercheur in het uit Zweedse met dorpje Köping. Het wordt met tijd op tv voor de groep om de met eerste letter voor op tv het wachtwoord uit te verdienen. De rechercheurs krijgen naar een met tip binnen van de de plek waar de telefoon uit tijdens van het slachtoffer voor naar het laatst is gesignaleerd. tijdens Gaat het het ze lukken de om deze telefoon binnen de op tv tijd door te vinden? Of kan met de Kroongetuige de telefoon achterhouden? van Wie van moet deze op tv aflevering als eerste het op onderzoek verlaten, het en daarbij zijn naar of haar pasje een voor het politiebureau in uit Köping inleveren?

De op negen bekende Nederlanders op komen aan op een het vliegveld naar van Stockholm. Ze gaan van direct aan de slag als een van rechercheur. Hun eerste door onderzoek is meteen in al bepalend voor de onderlinge verhouding. uit Gaan ze voor tijdens de tijdens groep of spelen ze een voor de zichzelf? In het tweede onderzoek staan een ze oog in het oog met door hun de hoofdverdachte, maar hebben ze dat door wel met door? Het valt met niet mee om een de juiste sporen te op vinden als de Kroongetuige in de boel saboteert. de Uiteindelijk is door de grote vraag: gaat er tijdens in van de eerste aflevering op al iemand in naar huis?

juli 2020
04-12-2018 14:57

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

03-12-2018 21:30

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

27-11-2018 15:02

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

26-11-2018 21:30

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

20-11-2018 15:00

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

19-11-2018 21:30

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

13-11-2018 15:01

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

12-11-2018 21:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

06-11-2018 14:56

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

05-11-2018 21:31

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

30-10-2018 14:59

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

29-10-2018 21:29

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

23-10-2018 14:58

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

22-10-2018 21:30

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

16-10-2018 14:59

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan op het vliegveld van Stockholm. Ze gaan direct aan de slag als rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen al bepalend voor de onderlinge verhouding. Gaan ze voor de groep of spelen ze voor zichzelf? ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!