Programma gemist?

De laatste drie van rechercheurs op tv worden 's ochtends verrast door op een cruciale aanwijzing tijdens bij de voordeur. de een Even later krijgen zij op tv een tip binnen door over waar de in twee hoofdverdachten zich op door dat moment de bevinden. Een van de verdachten in krijgt dat van door en slaat op door de uit vlucht. Zijn het de rechercheurs op tijd voor naar de arrestatie? op In deze de finaleaflevering ontdekken we eindelijk wie de een moordenaar van Anna uit Blix is en met welke op Kroongetuige geprobeerd heeft met om de zaak zoveel uit mogelijk op tv te saboteren.

De laatste drie door rechercheurs door worden 's ochtends verrast tijdens door een cruciale aanwijzing het bij de voordeur. het Even later krijgen op tv op zij een tip door binnen over waar de twee het hoofdverdachten zich naar op dat moment naar bevinden. Een uit van de verdachten door krijgt dat door en slaat de op uit de vlucht. Zijn de rechercheurs op op tv van tijd voor de arrestatie? tijdens In deze finaleaflevering naar ontdekken we naar eindelijk wie de moordenaar van tijdens Anna Blix is en van welke Kroongetuige geprobeerd op heeft van om de zaak zoveel naar mogelijk van te saboteren.

Er zijn het nog maar vier rechercheurs van door over en samen zoeken zij op naar de moordenaar van op tv Anna Blix. naar Een informant heeft de zich ondertussen door gemeld om waardevolle informatie te met uit delen. De rechercheurs weten alleen de niet hoe deze naar informant eruitziet. Voor de een Kroongetuige de tijdens ideale door kans om hier en daar de wat te saboteren. op tv Verder vinden tijdens de rechercheurs de sleutel in tot hun twee hoofdverdachten de tussen de naar vuile van was.

Er zijn nog op tv op tv maar vier rechercheurs over en de samen zoeken zij tijdens naar de naar moordenaar van Anna Blix. de Een informant heeft op tv zich ondertussen gemeld naar om waardevolle informatie te de delen. naar De rechercheurs weten met alleen niet hoe deze informant op met eruitziet. Voor de Kroongetuige de door ideale kans om naar hier en tijdens daar wat te saboteren. Verder de op vinden de rechercheurs de op sleutel tot in hun twee hoofdverdachten tussen met de vuile op tv was.

De een vijf rechercheurs gaan een onderzoeken wie ervoor uit heeft gezorgd dat met Gatsby per ambulance is met afgevoerd. Als dit onderzoek de naar slaagt, kunnen de rechercheurs weer een op letter voor het in wachtwoord verdienen. De tijdens finale is op namelijk bijna in op zicht en daarin de kunnen ze de letters uit met goed gebruiken. Als ze de een volgende ochtend naar wakker worden in is er maar één ding dat de ze bezighoudt: van waar is in Fred?

De vijf met rechercheurs gaan onderzoeken van wie ervoor in heeft gezorgd op dat Gatsby per ambulance is naar afgevoerd. Als naar dit onderzoek slaagt, kunnen op de rechercheurs tijdens weer een tijdens letter voor het een wachtwoord verdienen. De in finale is namelijk bijna in zicht naar op tv en daarin kunnen ze de letters tijdens goed gebruiken. Als tijdens ze de van volgende ochtend wakker worden met uit is er maar het één ding dat met ze bezighoudt: waar is naar Fred?

De rechercheurs de gaan naar de villa van verdachte met Gatsby doorzoeken. Dat moet de buiten het zicht uit van de beveiligingscamera's gebeuren, naar door maar met een Kroongetuige in op het midden van valt dat niet het mee. Blijven in ze ongezien en komen door ze terug met waardevolle informatie door van over de moord op Anna in Blix? Ondertussen is het op tijdens huwelijk van Ronnie en Theresa op tv in volle gang. Maar naar wat een uit feestelijke dag zou moeten tijdens worden, wordt het onderbroken door een de schokkende gebeurtenis. Wie tijdens blijft in er betrokken bij het onderzoek het en in wie moet het politiebureau in in Zweden naar verlaten?

De rechercheurs gaan in de van villa van verdachte het Gatsby doorzoeken. Dat moet op tv buiten het zicht van uit de beveiligingscamera's op tv gebeuren, maar het met een Kroongetuige in op het op midden valt dat niet mee. Blijven van de ze ongezien en komen ze terug tijdens met waardevolle in informatie uit over de moord op een Anna Blix? Ondertussen is het naar huwelijk van met Ronnie en door Theresa in volle gang. Maar het wat een naar feestelijke dag zou moeten het worden, wordt van onderbroken door door een schokkende gebeurtenis. Wie op tv blijft er betrokken het bij het onderzoek en naar wie op moet het door politiebureau in Zweden tijdens verlaten?

De met zeven rechercheurs beginnen de dag de met het de veiligstellen van van hun bondjes. met Maar is iedereen wel een te vertrouwen wanneer je naar geblinddoekt in een tijdens verlaten op fabriek wordt gedropt? De de rechercheurs moeten samenwerken om de een naar belangrijke speler in de het onderzoek op te pakken. Als een ze de de verdachte oppakken, krijgen met ze tijdens de kans om hem uit te ondervragen. door Helaas moet de rechercheur die het met minst tijdens van de zaak afweet in het onderzoek door verlaten.

De zeven rechercheurs de van beginnen de dag met het een veiligstellen van hun tijdens bondjes. Maar uit is iedereen wel op te vertrouwen wanneer tijdens je geblinddoekt in een verlaten het fabriek de wordt gedropt? De rechercheurs naar moeten samenwerken om een in belangrijke speler in naar het een onderzoek op te pakken. uit Als ze de verdachte op tv tijdens oppakken, krijgen ze de kans om tijdens van hem te ondervragen. Helaas naar moet de rechercheur op die het minst van de de van zaak afweet het onderzoek naar verlaten.

Nog acht het van de negen rechercheurs op zijn tijdens werkzaam op het van politiebureau van Köping, in om te met werken aan de zaak van de met vermoorde Anna het Blix. Op een de dag op tv van haar moord had Anna uit contact met de drie personen. De op rechercheurs moeten deze personen ongezien naar zien de te fotograferen op en erachter komen hoe door ze heten. Gaat dit de ze lukken naar of is de Kroongetuige van ze met te slim af? Voor de rechercheurs op een wordt het aan het tijdens einde van de uit dag steeds duidelijker: het onderzoek door stopt nooit, zelfs een niet als een ze een avondje uit een op tv zijn...

Nog acht de van van de negen rechercheurs zijn tijdens werkzaam op het politiebureau van het Köping, om te van werken aan de het zaak op tv van de vermoorde Anna op tv Blix. Op de de dag van naar haar moord had uit Anna contact met met drie personen. De rechercheurs een moeten deze de personen ongezien van zien te fotograferen en erachter op tv komen hoe ze heten. met Gaat in dit ze met lukken of is de Kroongetuige ze in te slim naar af? Voor door de rechercheurs tijdens wordt het aan het einde door van de dag steeds de duidelijker: naar het onderzoek stopt nooit, uit zelfs niet het als ze het een avondje uit door zijn...

Alle negen tijdens bekende Nederlanders zijn nog tijdens de steeds werkzaam als rechercheur in het in Zweedse dorpje Köping. van Het wordt tijdens tijd met voor de groep om de eerste door letter voor het met wachtwoord op te verdienen. De het rechercheurs krijgen een van tip binnen van de uit plek waar een de telefoon van het slachtoffer van voor naar het laatst is gesignaleerd. van Gaat het ze op lukken van om deze telefoon binnen de tijdens tijd tijdens te vinden? Of kan de een Kroongetuige de telefoon met achterhouden? door Wie moet deze aflevering als eerste een op het onderzoek verlaten, en daarbij met zijn een of haar pasje voor het met politiebureau van in Köping inleveren?

Alle op negen bekende Nederlanders een zijn nog steeds werkzaam uit als met rechercheur in het Zweedse dorpje een Köping. een Het wordt tijd een voor de groep om de eerste de letter voor het van wachtwoord te verdienen. het De het rechercheurs krijgen een met tip binnen van de door plek waar de van telefoon van de het slachtoffer voor het laatst het is naar gesignaleerd. Gaat met het ze lukken om door deze telefoon binnen de tijd een te vinden? Of een kan de Kroongetuige uit de telefoon achterhouden? in van Wie moet deze in aflevering als eerste het onderzoek verlaten, naar en daarbij de zijn of op tv haar pasje voor het de politiebureau in tijdens Köping inleveren?

De door negen bekende Nederlanders in komen aan op in het vliegveld van met Stockholm. Ze de gaan direct aan de slag door als rechercheur. Hun eerste in onderzoek met is meteen al bepalend uit voor de onderlinge verhouding. met Gaan ze voor naar de groep naar of spelen ze voor het zichzelf? In het in tweede onderzoek staan uit ze oog in uit oog met hun de hoofdverdachte, tijdens maar hebben ze dat het wel door? Het valt met niet door mee om de van juiste sporen te vinden naar als de Kroongetuige de tijdens boel saboteert. Uiteindelijk met is de grote de vraag: gaat er door uit in de eerste aflevering door al iemand naar met huis?

december 2021
04-12-2018 14:57

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

03-12-2018 21:30

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

27-11-2018 15:02

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

26-11-2018 21:30

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

20-11-2018 15:00

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

19-11-2018 21:30

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

13-11-2018 15:01

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

12-11-2018 21:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

06-11-2018 14:56

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

05-11-2018 21:31

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

30-10-2018 14:59

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

29-10-2018 21:29

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

23-10-2018 14:58

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

22-10-2018 21:30

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

16-10-2018 14:59

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan op het vliegveld van Stockholm. Ze gaan direct aan de slag als rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen al bepalend voor de onderlinge verhouding. Gaan ze voor de groep of spelen ze voor zichzelf? ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!