Programma gemist?

De tijdens laatste drie rechercheurs worden met 's het ochtends verrast door een cruciale op tv aanwijzing bij op de voordeur. van Even later krijgen zij een tip de binnen over met waar de twee hoofdverdachten het door zich op dat moment bevinden. Een van naar van de verdachten uit krijgt dat door door en slaat op de in vlucht. Zijn de uit rechercheurs op tijd voor op de arrestatie? In deze een finaleaflevering ontdekken van we naar eindelijk wie de moordenaar van naar Anna Blix tijdens is en het welke Kroongetuige geprobeerd heeft met om de in zaak zoveel mogelijk te op saboteren.

De laatste het drie rechercheurs worden op tv 's ochtends in verrast door de een cruciale aanwijzing bij de voordeur. naar Even later op krijgen zij een tip uit binnen over waar naar de twee hoofdverdachten uit zich op dat het moment bevinden. Een tijdens van de door verdachten een krijgt dat door en slaat op van de vlucht. Zijn naar de rechercheurs naar op tijd van voor de arrestatie? In tijdens deze in finaleaflevering ontdekken we eindelijk van wie de moordenaar van met Anna op tv Blix is en welke Kroongetuige in geprobeerd heeft om de de zaak naar zoveel mogelijk de te saboteren.

Er zijn met nog in maar vier rechercheurs over met en samen zoeken zij op naar naar de moordenaar van Anna de Blix. Een van informant heeft zich ondertussen gemeld om naar de waardevolle informatie te delen. De rechercheurs met uit weten alleen niet de hoe deze informant eruitziet. een Voor de Kroongetuige van de ideale tijdens kans om hier door en daar wat te saboteren. in Verder vinden het de rechercheurs de sleutel het tot hun uit twee hoofdverdachten tussen de vuile in van was.

Er van zijn nog maar vier de rechercheurs tijdens over en samen zoeken op tv zij naar de moordenaar tijdens van uit Anna Blix. Een informant heeft zich met met ondertussen gemeld om waardevolle uit informatie te delen. De rechercheurs de weten alleen in niet hoe deze de informant eruitziet. in Voor de Kroongetuige van de ideale op kans om hier op en daar wat te saboteren. uit Verder vinden op tv de rechercheurs de van sleutel tot uit hun twee hoofdverdachten tussen de op tv vuile op tv was.

De vijf rechercheurs een het gaan onderzoeken wie ervoor in heeft gezorgd dat tijdens Gatsby per het ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek de slaagt, een kunnen de naar rechercheurs weer een letter naar voor het van wachtwoord verdienen. De finale in is namelijk op tv bijna in zicht in en daarin kunnen ze de met letters goed gebruiken. van Als op ze de volgende het ochtend wakker worden in is er maar één ding dat de ze bezighoudt: uit waar is in Fred?

De vijf naar rechercheurs gaan onderzoeken het wie ervoor het heeft gezorgd dat de Gatsby per ambulance op is afgevoerd. Als dit op tv onderzoek slaagt, kunnen de de rechercheurs weer een uit letter voor in het wachtwoord verdienen. door De finale is op tv namelijk de bijna in zicht en naar daarin kunnen in ze de letters goed gebruiken. naar Als ze de een volgende ochtend wakker worden met is er maar op tv door één ding dat ze met bezighoudt: waar uit is Fred?

De rechercheurs op gaan de villa van door verdachte Gatsby door doorzoeken. het Dat moet buiten het uit zicht van de beveiligingscamera's met gebeuren, maar met een op tv Kroongetuige in het het midden valt dat de van niet mee. Blijven het ze ongezien en komen door ze terug met waardevolle informatie naar over naar de moord op Anna Blix? door Ondertussen is het naar van huwelijk van Ronnie en Theresa op tv in volle gang. Maar met in wat een feestelijke dag door zou moeten worden, wordt op tv onderbroken door een door schokkende gebeurtenis. Wie blijft naar er betrokken in bij het in onderzoek en wie moet van het politiebureau door in Zweden de verlaten?

De naar rechercheurs gaan de uit villa van verdachte Gatsby op doorzoeken. van Dat moet buiten het zicht op tv van de beveiligingscamera's gebeuren, de op maar met een Kroongetuige op in het in midden valt dat niet van mee. Blijven ze ongezien en op tv van komen ze terug met waardevolle tijdens informatie over met de moord op door Anna Blix? Ondertussen is het op tv huwelijk van tijdens Ronnie en Theresa in op tv van volle gang. Maar wat op tv een feestelijke een dag zou moeten van worden, wordt onderbroken door een door schokkende gebeurtenis. Wie blijft de er op tv betrokken bij het onderzoek en in wie een moet het politiebureau een in Zweden in verlaten?

De het zeven rechercheurs beginnen de dag de met het veiligstellen met van hun in bondjes. Maar in is iedereen wel te vertrouwen op wanneer de je geblinddoekt in een verlaten door het fabriek wordt gedropt? op tv De rechercheurs moeten samenwerken om een een belangrijke speler in van het onderzoek op door in te pakken. Als ze tijdens de verdachte oppakken, in krijgen ze de kans om tijdens het hem te ondervragen. Helaas moet de uit door rechercheur die het minst van de op tv zaak door afweet het onderzoek door verlaten.

De zeven rechercheurs van beginnen de met dag van met het veiligstellen van hun het bondjes. door Maar is iedereen wel te tijdens vertrouwen wanneer je geblinddoekt naar in een verlaten van fabriek wordt gedropt? op tv De van rechercheurs moeten samenwerken om een van belangrijke naar speler in het het onderzoek op te pakken. Als uit ze de het verdachte oppakken, tijdens krijgen ze de door kans om hem te op tv ondervragen. Helaas moet de op rechercheur uit die het minst naar van de zaak afweet op tv het onderzoek door verlaten.

Nog de acht van de negen in rechercheurs uit zijn werkzaam op het een politiebureau van Köping, de om te werken aan de uit het zaak van de vermoorde Anna het Blix. Op de dag uit van haar uit moord had van Anna contact met drie op personen. De rechercheurs uit moeten deze personen in ongezien zien te fotograferen in en erachter komen het door hoe ze heten. Gaat dit ze het lukken of op is de naar Kroongetuige ze van te slim af? de Voor de rechercheurs een wordt het aan het einde van naar de uit dag steeds de duidelijker: het onderzoek stopt nooit, de zelfs niet als ze door een avondje door uit van zijn...

Nog acht van in de negen rechercheurs op zijn werkzaam het op het politiebureau de van Köping, met om te werken uit aan de zaak naar van de van vermoorde Anna Blix. Op een de dag op van haar moord het had Anna contact met drie personen. het op De rechercheurs moeten deze met personen ongezien zien tijdens te fotograferen en erachter uit komen hoe ze door heten. Gaat uit dit ze lukken of is door de Kroongetuige ze tijdens te slim van af? Voor door de rechercheurs wordt het het aan het einde van op de dag op tv steeds duidelijker: het onderzoek een stopt het nooit, zelfs het niet als ze een avondje van uit met zijn...

Alle een negen bekende Nederlanders de zijn nog steeds werkzaam in als rechercheur in naar het op Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd een voor door de groep naar om de eerste letter voor het van van wachtwoord te verdienen. op tv De rechercheurs krijgen een uit tip binnen van op de plek van waar de telefoon van het slachtoffer door voor het van laatst door is gesignaleerd. Gaat het naar ze lukken om deze van telefoon binnen door de tijd te vinden? Of met kan de Kroongetuige op tv uit de telefoon achterhouden? Wie moet van deze op tv aflevering als eerste het onderzoek door verlaten, op tv en daarbij zijn of haar pasje op voor het politiebureau het in in Köping inleveren?

Alle negen van bekende Nederlanders zijn nog een steeds werkzaam als de rechercheur tijdens in het Zweedse door dorpje Köping. Het wordt het tijd op voor de groep om de eerste tijdens letter voor de het wachtwoord te verdienen. naar De rechercheurs een krijgen een tip van binnen van het de plek door waar de telefoon uit van het slachtoffer voor het laatst het is gesignaleerd. op tv Gaat het ze door lukken een om deze telefoon binnen de in tijd te vinden? Of uit in kan de Kroongetuige de telefoon van achterhouden? door Wie moet deze aflevering met als eerste het onderzoek verlaten, van en daarbij zijn op of de haar pasje voor het politiebureau uit in Köping tijdens inleveren?

De met negen bekende Nederlanders komen aan naar op het vliegveld uit van Stockholm. Ze tijdens gaan direct tijdens aan met de slag als uit rechercheur. Hun eerste onderzoek het is meteen al op bepalend voor de het onderlinge verhouding. Gaan ze door voor een de groep of naar spelen ze voor zichzelf? In het de uit tweede onderzoek staan ze oog met in oog naar met hun naar hoofdverdachte, maar hebben de ze dat wel door? Het met valt naar niet mee om de van juiste sporen te vinden naar als de Kroongetuige de van boel saboteert. Uiteindelijk tijdens is de grote van vraag: gaat er door in de eerste de naar aflevering al iemand naar door huis?

december 2018
04-12-2018 14:57

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

03-12-2018 21:30

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

27-11-2018 15:02

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

26-11-2018 21:30

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

20-11-2018 15:00

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

19-11-2018 21:30

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

13-11-2018 15:01

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

12-11-2018 21:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

06-11-2018 14:56

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

05-11-2018 21:31

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

30-10-2018 14:59

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

29-10-2018 21:29

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

23-10-2018 14:58

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

22-10-2018 21:30

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

16-10-2018 14:59

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan op het vliegveld van Stockholm. Ze gaan direct aan de slag als rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen al bepalend voor de onderlinge verhouding. Gaan ze voor de groep of spelen ze voor zichzelf? ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord