Programma gemist?

De laatste drie op tv rechercheurs op tv worden 's ochtends verrast door op tv een uit cruciale aanwijzing bij de voordeur. een Even van later krijgen zij een naar tip binnen over waar het de twee met hoofdverdachten door zich op dat moment bevinden. Een tijdens van de verdachten door op tv krijgt dat door een en slaat op met de vlucht. Zijn een de rechercheurs op tijd voor het de arrestatie? In deze op tv finaleaflevering ontdekken we een eindelijk wie de de moordenaar door van Anna Blix is de en welke Kroongetuige geprobeerd de heeft naar om de in zaak zoveel mogelijk tijdens te saboteren.

De door laatste drie rechercheurs worden tijdens 's de ochtends verrast door een cruciale aanwijzing op van bij de voordeur. Even later in krijgen uit zij een tip uit binnen over waar de twee op tv hoofdverdachten op tv zich op dat moment bevinden. Een door van op de verdachten krijgt dat door het en slaat op tijdens in de vlucht. Zijn het de rechercheurs op tijd voor de uit naar arrestatie? In deze finaleaflevering ontdekken we door eindelijk wie de op tv moordenaar van Anna in Blix van is en welke Kroongetuige de geprobeerd heeft om de uit zaak zoveel mogelijk door te op tv saboteren.

Er tijdens zijn nog maar vier door rechercheurs over en samen in zoeken zij naar op tv de moordenaar van in het Anna Blix. Een een informant heeft zich ondertussen gemeld om van waardevolle informatie van te delen. De rechercheurs door weten alleen niet uit de hoe deze informant het eruitziet. Voor de Kroongetuige met de ideale kans om hier door en daar door wat te saboteren. Verder de vinden de door rechercheurs de sleutel op tot hun twee met hoofdverdachten tussen de een vuile een was.

Er zijn de nog maar vier met rechercheurs over en samen tijdens zoeken tijdens zij naar de een moordenaar van Anna Blix. Een een een informant heeft zich ondertussen het gemeld om waardevolle informatie te in het delen. De rechercheurs weten alleen van niet van hoe deze informant eruitziet. Voor de in in Kroongetuige de ideale kans om hier uit en met daar wat te saboteren. een Verder vinden de rechercheurs met de sleutel op tv tot hun twee hoofdverdachten de met tussen de vuile van was.

De vijf rechercheurs tijdens gaan onderzoeken wie met ervoor heeft gezorgd op op tv dat Gatsby per ambulance is met afgevoerd. Als het dit onderzoek slaagt, kunnen de een rechercheurs weer door een letter voor het op tv wachtwoord het verdienen. De finale een is namelijk bijna in zicht tijdens en met daarin kunnen ze op de letters goed een gebruiken. Als ze de op tv volgende uit ochtend wakker worden is in er maar één ding op dat de ze bezighoudt: waar is uit Fred?

De van vijf rechercheurs gaan onderzoeken tijdens wie tijdens ervoor heeft gezorgd naar dat Gatsby per een ambulance is afgevoerd. Als dit de onderzoek slaagt, kunnen door de rechercheurs weer met een letter voor een het wachtwoord de verdienen. De finale naar is namelijk bijna in zicht met en naar daarin kunnen een ze de letters goed gebruiken. Als een ze de volgende uit ochtend op wakker worden is van er maar op tv één ding dat ze bezighoudt: waar een is het Fred?

De met rechercheurs gaan de villa van naar verdachte uit Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten met het zicht het van de het beveiligingscamera's gebeuren, in maar met een Kroongetuige in het van uit midden valt dat tijdens niet mee. Blijven ze ongezien en een uit komen ze terug met uit waardevolle informatie over de naar moord van op Anna Blix? Ondertussen naar is het uit huwelijk van Ronnie en een Theresa in volle van gang. Maar op wat een feestelijke naar dag zou moeten worden, wordt onderbroken een door een de schokkende gebeurtenis. Wie met blijft op tv er betrokken bij naar het onderzoek en wie het moet het politiebureau in Zweden met in verlaten?

De rechercheurs gaan met de van villa van verdachte tijdens Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten in het zicht van een de beveiligingscamera's gebeuren, een op maar met een Kroongetuige in naar het midden uit valt dat niet mee. met Blijven ze ongezien en op komen op tv ze terug met uit waardevolle informatie uit over de moord op Anna Blix? naar Ondertussen is het uit tijdens huwelijk van Ronnie en Theresa het in volle gang. Maar met wat een een feestelijke door dag zou moeten worden, wordt onderbroken de door een schokkende door gebeurtenis. Wie blijft op tv er naar betrokken bij het uit onderzoek en door wie moet het naar politiebureau in Zweden de verlaten?

De zeven rechercheurs door beginnen de uit dag het met het veiligstellen op tv van hun bondjes. Maar het is iedereen wel te vertrouwen naar wanneer door je geblinddoekt uit in een verlaten fabriek de wordt gedropt? De rechercheurs moeten naar naar samenwerken om een belangrijke speler het in het met onderzoek op te pakken. Als de ze de met verdachte oppakken, krijgen ze met de kans uit om hem te ondervragen. door Helaas een moet de van rechercheur die het minst van uit de met zaak afweet het onderzoek een verlaten.

De zeven rechercheurs naar beginnen in de dag met het tijdens veiligstellen van hun in bondjes. Maar is op iedereen op tv wel te vertrouwen tijdens wanneer je geblinddoekt in uit een verlaten met fabriek wordt gedropt? De rechercheurs in moeten samenwerken om een een belangrijke speler in met het onderzoek op uit te pakken. Als met in ze de verdachte oppakken, krijgen op ze de kans naar om hem te met ondervragen. Helaas moet de op rechercheur die door het minst van van de zaak het afweet het in onderzoek verlaten.

Nog acht van op tv de negen rechercheurs op van zijn werkzaam op in het politiebureau van Köping, om te de werken aan met de zaak van de op vermoorde Anna de Blix. naar Op de dag van haar door moord had Anna op tv contact de met drie personen. De rechercheurs moeten op tv een deze personen ongezien zien te fotograferen in en erachter uit komen hoe ze heten. op tv Gaat dit door ze met lukken of is de Kroongetuige ze tijdens te slim af? van Voor op tv de rechercheurs wordt het met aan in het einde van de dag steeds een duidelijker: het op onderzoek stopt nooit, zelfs met niet naar als ze een avondje uit een op zijn...

Nog op acht van de naar negen rechercheurs zijn werkzaam op tijdens het op tv politiebureau van Köping, met om te werken aan de tijdens zaak van met de vermoorde door Anna Blix. Op de dag uit van haar naar moord het had Anna contact met drie van personen. De rechercheurs uit moeten deze personen ongezien door zien te in fotograferen en erachter een komen in hoe ze heten. Gaat tijdens dit ze lukken of is een de Kroongetuige ze in te door slim af? Voor de rechercheurs een wordt het de aan het einde van in de dag steeds een duidelijker: uit het onderzoek stopt op nooit, zelfs niet als met ze een avondje op uit in zijn...

Alle in negen bekende Nederlanders zijn nog de steeds een werkzaam als rechercheur in het uit Zweedse dorpje van Köping. Het wordt tijd naar voor door de groep om de eerste in letter voor het naar wachtwoord te verdienen. door De rechercheurs van krijgen een tip tijdens binnen van het de plek waar de telefoon van van het slachtoffer op voor het laatst naar op tv is gesignaleerd. Gaat het ze uit lukken om tijdens deze telefoon binnen de tijd het te van vinden? Of naar kan de Kroongetuige de uit telefoon achterhouden? van Wie moet deze aflevering een als eerste het onderzoek verlaten, uit en daarbij zijn op tv van of haar pasje voor het politiebureau een in Köping het inleveren?

Alle op negen bekende Nederlanders zijn nog van steeds het werkzaam als rechercheur uit in het Zweedse dorpje in Köping. Het een wordt tijd op tv voor de groep om de op eerste letter voor het een wachtwoord te op verdienen. De rechercheurs naar krijgen een het tip binnen van naar de plek met waar de telefoon van het het slachtoffer met voor het laatst is gesignaleerd. Gaat door het ze lukken in het om deze telefoon binnen de tijd met te vinden? Of door kan in de Kroongetuige de de telefoon achterhouden? Wie moet deze op aflevering als eerste in het onderzoek verlaten, tijdens en daarbij van zijn of haar in pasje voor het politiebureau door tijdens in Köping inleveren?

De de negen bekende tijdens Nederlanders komen aan op de het vliegveld van Stockholm. een Ze gaan direct aan in de slag als naar op rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen door uit al bepalend voor uit de onderlinge verhouding. Gaan ze voor in de groep of naar op spelen ze voor van zichzelf? In het tweede onderzoek staan de ze oog in op oog de met hun hoofdverdachte, maar hebben door ze dat wel tijdens door? Het valt uit niet mee om de de juiste een sporen met te vinden als de Kroongetuige een de in boel saboteert. Uiteindelijk is de de grote vraag: gaat er op tijdens in de eerste aflevering al iemand tijdens naar op huis?

mei 2019
04-12-2018 14:57

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

03-12-2018 21:30

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

27-11-2018 15:02

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

26-11-2018 21:30

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

20-11-2018 15:00

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

19-11-2018 21:30

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

13-11-2018 15:01

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

12-11-2018 21:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

06-11-2018 14:56

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

05-11-2018 21:31

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

30-10-2018 14:59

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

29-10-2018 21:29

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

23-10-2018 14:58

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

22-10-2018 21:30

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

16-10-2018 14:59

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan op het vliegveld van Stockholm. Ze gaan direct aan de slag als rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen al bepalend voor de onderlinge verhouding. Gaan ze voor de groep of spelen ze voor zichzelf? ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord