Programma gemist?

De laatste op tv drie rechercheurs door worden 's ochtends verrast van door een cruciale aanwijzing door in bij de voordeur. Even later krijgen van zij een door tip binnen over naar waar de door twee hoofdverdachten zich op op dat moment bevinden. het Een van de verdachten op de krijgt dat door en slaat met op een de vlucht. Zijn de rechercheurs met op tijd voor een de arrestatie? een In deze finaleaflevering in ontdekken we met eindelijk wie de moordenaar van Anna door op tv Blix is en welke in Kroongetuige geprobeerd heeft om de het zaak zoveel naar mogelijk te van saboteren.

De naar laatste drie rechercheurs in worden 's ochtends verrast door naar een op tv cruciale aanwijzing bij op tv de voordeur. Even later op tv krijgen zij een tip naar binnen over tijdens waar de tijdens twee hoofdverdachten door zich op dat moment bevinden. Een de van de verdachten van krijgt dat het door naar en slaat op de vlucht. het Zijn de rechercheurs op in tijd voor de met arrestatie? In de deze finaleaflevering met ontdekken we eindelijk wie naar de een moordenaar van Anna Blix is van en welke op tv Kroongetuige geprobeerd naar heeft om de zaak zoveel mogelijk van te tijdens saboteren.

Er zijn nog door maar vier op tv rechercheurs over op tv en samen zoeken op zij naar de moordenaar uit van Anna Blix. met Een informant heeft zich door met ondertussen gemeld om waardevolle een informatie te delen. De op tv rechercheurs een weten alleen niet hoe deze door informant eruitziet. Voor de op tv Kroongetuige de van ideale kans het om hier door en daar wat te saboteren. Verder de vinden op tv de rechercheurs in de sleutel tot in hun twee hoofdverdachten het tussen de vuile uit was.

Er zijn nog op tv maar de vier rechercheurs over het en samen zoeken zij een naar de tijdens moordenaar van Anna Blix. Een de informant heeft zich door ondertussen gemeld in om het waardevolle informatie te delen. het De rechercheurs weten alleen niet tijdens op hoe deze informant eruitziet. Voor naar de Kroongetuige de de ideale kans om uit hier en daar een wat te op saboteren. Verder vinden de rechercheurs naar de sleutel uit tot hun twee van hoofdverdachten van tussen de vuile naar was.

De naar vijf rechercheurs gaan in onderzoeken wie ervoor een heeft gezorgd dat uit Gatsby per ambulance is in afgevoerd. een Als dit onderzoek slaagt, op tv kunnen de rechercheurs een weer een van letter voor het wachtwoord verdienen. De tijdens op tv finale is namelijk bijna tijdens in zicht en daarin kunnen van een ze de letters goed gebruiken. het Als op ze de volgende ochtend wakker worden het is een er maar één ding een dat ze een bezighoudt: waar met is Fred?

De een vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie met ervoor heeft met gezorgd dat Gatsby naar per ambulance in is afgevoerd. op Als dit onderzoek slaagt, kunnen de van rechercheurs weer een het door letter voor het op tv wachtwoord verdienen. De finale op is namelijk bijna in zicht met en daarin kunnen tijdens het ze de letters een goed gebruiken. Als ze de door volgende ochtend in wakker worden door is er maar één ding naar dat ze bezighoudt: waar een is van Fred?

De rechercheurs de gaan de villa door van verdachte Gatsby in doorzoeken. Dat moet buiten een een het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, uit maar op tv met een Kroongetuige in het op tv midden valt op tv dat niet mee. naar Blijven ze ongezien op en komen ze terug naar met waardevolle informatie met over de moord uit op Anna Blix? van naar Ondertussen is het huwelijk van Ronnie op tv en tijdens Theresa in volle in gang. Maar wat een uit feestelijke met dag zou moeten worden, wordt uit onderbroken door naar een schokkende in gebeurtenis. Wie blijft er betrokken bij tijdens het op tv onderzoek en wie de moet het politiebureau in het Zweden tijdens verlaten?

De rechercheurs het gaan de villa van op tv verdachte Gatsby doorzoeken. tijdens Dat uit moet buiten het door zicht van de in beveiligingscamera's gebeuren, maar met een een Kroongetuige in het met midden van valt dat tijdens niet mee. Blijven ze ongezien en op komen ze terug de met waardevolle informatie in op over de moord van op Anna Blix? met Ondertussen is het huwelijk van Ronnie met en Theresa in in volle gang. Maar van wat een naar feestelijke dag op tv zou moeten worden, wordt onderbroken op een door een schokkende gebeurtenis. Wie naar blijft er betrokken bij de door het onderzoek en wie moet door het politiebureau de in Zweden uit verlaten?

De in zeven rechercheurs beginnen een de dag de met het veiligstellen van hun bondjes. op tv Maar is door iedereen wel te vertrouwen een wanneer je geblinddoekt van in een verlaten van uit fabriek wordt gedropt? De de rechercheurs moeten samenwerken om een tijdens uit belangrijke speler in het onderzoek uit op te uit pakken. Als ze in de verdachte op oppakken, krijgen ze uit de kans om hem te in ondervragen. Helaas moet uit de rechercheur die naar het minst van tijdens de zaak afweet het een onderzoek door verlaten.

De zeven rechercheurs een beginnen de dag uit door met het veiligstellen naar van hun bondjes. Maar is iedereen tijdens in wel te vertrouwen wanneer een je geblinddoekt de in een verlaten met fabriek wordt gedropt? De het rechercheurs moeten van samenwerken om een belangrijke van speler in een het onderzoek op te pakken. met Als ze de de verdachte oppakken, krijgen het ze tijdens de kans om uit hem te ondervragen. Helaas moet tijdens de rechercheur die op het minst een van de het zaak afweet het onderzoek op tv verlaten.

Nog het acht van de negen rechercheurs naar zijn de werkzaam op van het politiebureau van Köping, het om te werken in aan de zaak van de een op vermoorde Anna Blix. Op naar de dag van haar moord door op had Anna contact met drie de personen. De rechercheurs in moeten deze op personen ongezien zien in te fotograferen op en erachter komen hoe van ze heten. Gaat met dit ze door lukken of is naar de Kroongetuige ze te slim af? van naar Voor de rechercheurs wordt het met aan het in einde van door de dag steeds duidelijker: het de onderzoek stopt nooit, zelfs op op niet als ze een avondje uit in op zijn...

Nog het acht van de negen in rechercheurs zijn op werkzaam op het het politiebureau van Köping, van om te werken aan de met zaak van de in het vermoorde Anna Blix. Op de dag door het van haar moord van had Anna contact met op drie personen. in De rechercheurs moeten deze personen ongezien met zien te fotograferen een en erachter komen uit hoe tijdens ze heten. Gaat dit door ze lukken de of is de Kroongetuige de ze op te slim af? Voor de rechercheurs van wordt het aan op tv het de einde van de dag tijdens steeds duidelijker: door het onderzoek stopt in nooit, zelfs niet als naar ze een avondje uit uit naar zijn...

Alle negen in bekende een Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als door rechercheur in op het de Zweedse dorpje Köping. op tv Het wordt tijd op tv voor de groep uit om de eerste letter de voor het uit wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen door een tip binnen een van de van plek de waar de telefoon van door het slachtoffer voor het laatst met is gesignaleerd. Gaat op tv het ze lukken op tv om deze telefoon naar binnen de tijdens tijd het te vinden? Of kan de Kroongetuige in de een telefoon achterhouden? Wie moet deze op tv aflevering als een eerste het het onderzoek verlaten, en daarbij zijn op tv of haar op tv pasje naar voor het politiebureau in Köping het inleveren?

Alle tijdens negen bekende Nederlanders zijn nog door steeds een werkzaam als rechercheur van in het Zweedse dorpje de Köping. Het wordt tijd een met voor de groep om de uit eerste letter voor uit het wachtwoord te verdienen. met De op rechercheurs krijgen een naar tip binnen van de op tv plek waar de telefoon op op tv van het slachtoffer voor het laatst van is gesignaleerd. naar Gaat het ze lukken de tijdens om deze telefoon binnen een de tijd te vinden? naar Of kan de Kroongetuige uit de telefoon achterhouden? met Wie door moet deze uit aflevering als eerste in het onderzoek verlaten, en het daarbij zijn of haar tijdens pasje op tv voor het politiebureau in Köping het inleveren?

De van negen bekende Nederlanders komen een aan het op het vliegveld van naar Stockholm. Ze door gaan direct aan de op tv slag als rechercheur. tijdens Hun eerste onderzoek is een meteen al bepalend voor de met de onderlinge verhouding. Gaan in ze voor de tijdens groep of op tv spelen ze voor op tv zichzelf? In het op tv tweede onderzoek staan ze oog door in een oog met hun hoofdverdachte, maar hebben uit de ze dat wel door? met Het valt uit niet mee om de juiste met sporen te vinden op tv als de naar Kroongetuige de de boel saboteert. Uiteindelijk is de grote op tv vraag: gaat naar er in de uit eerste aflevering al uit iemand naar het huis?

februari 2020
04-12-2018 14:57

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

03-12-2018 21:30

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

27-11-2018 15:02

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

26-11-2018 21:30

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

20-11-2018 15:00

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

19-11-2018 21:30

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

13-11-2018 15:01

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

12-11-2018 21:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

06-11-2018 14:56

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

05-11-2018 21:31

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

30-10-2018 14:59

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

29-10-2018 21:29

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

23-10-2018 14:58

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

22-10-2018 21:30

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

16-10-2018 14:59

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan op het vliegveld van Stockholm. Ze gaan direct aan de slag als rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen al bepalend voor de onderlinge verhouding. Gaan ze voor de groep of spelen ze voor zichzelf? ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!