Programma gemist?

De laatste drie uit rechercheurs op tv worden 's van ochtends verrast door een door cruciale aanwijzing met bij de voordeur. Even later krijgen op tv zij een tip de binnen over een waar van de twee hoofdverdachten zich op op dat moment bevinden. Een de van de op verdachten krijgt dat uit door en slaat op het de vlucht. Zijn op de naar rechercheurs op tijd het voor de de arrestatie? In deze finaleaflevering ontdekken we het eindelijk wie de uit in moordenaar van Anna Blix is een en welke het Kroongetuige geprobeerd tijdens heeft om de zaak zoveel met mogelijk te met saboteren.

De laatste drie het rechercheurs worden 's tijdens ochtends verrast door de een op tv cruciale aanwijzing bij uit de voordeur. uit Even later krijgen zij een door tip binnen over waar van de twee hoofdverdachten het zich op in dat moment bevinden. op Een van in de verdachten krijgt uit dat door en slaat van op de vlucht. Zijn een op de rechercheurs op een tijd voor de arrestatie? In uit deze finaleaflevering ontdekken we een tijdens eindelijk wie de moordenaar een van Anna op tv Blix is en welke met Kroongetuige geprobeerd heeft van om de door zaak zoveel mogelijk te met saboteren.

Er uit zijn nog maar de vier rechercheurs over en samen het zoeken zij naar uit de moordenaar van naar uit Anna Blix. Een op tv informant heeft zich op ondertussen gemeld om waardevolle op tv informatie te delen. op De rechercheurs weten alleen door niet hoe het deze informant eruitziet. op Voor de Kroongetuige de met ideale kans om hier met en in daar wat te tijdens saboteren. Verder vinden de met rechercheurs de sleutel tot naar hun twee op tv hoofdverdachten tussen op de vuile op tv was.

Er zijn nog op tv maar op tv vier rechercheurs over tijdens en samen zoeken zij naar het de moordenaar van met Anna Blix. de Een informant de heeft zich ondertussen de gemeld om waardevolle informatie tijdens te in delen. De rechercheurs weten in alleen niet hoe deze met informant eruitziet. naar Voor de Kroongetuige op de ideale kans in om hier en het daar wat te saboteren. met Verder vinden de een rechercheurs naar de sleutel tot hun twee hoofdverdachten het tussen de vuile een het was.

De vijf rechercheurs in gaan onderzoeken een wie op tv ervoor heeft gezorgd dat Gatsby het per ambulance door is afgevoerd. uit Als dit onderzoek slaagt, in kunnen de rechercheurs naar weer een letter voor de het wachtwoord verdienen. De met finale met is namelijk bijna in zicht op tv en daarin op tv kunnen ze van de letters in goed gebruiken. Als ze met de volgende ochtend wakker tijdens worden is er op maar één een ding dat ze bezighoudt: op tv waar is op Fred?

De vijf met rechercheurs gaan onderzoeken een wie ervoor heeft het gezorgd dat in Gatsby per ambulance tijdens is afgevoerd. het Als dit onderzoek slaagt, op tv kunnen de rechercheurs naar weer een letter door voor het wachtwoord de verdienen. De finale op tv is namelijk bijna op in zicht en in daarin kunnen ze de letters van goed gebruiken. Als uit ze op tv de volgende ochtend wakker worden op tv is er met maar één ding de dat met ze bezighoudt: waar tijdens is Fred?

De rechercheurs gaan een een de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. naar Dat moet op tv buiten het een zicht van de beveiligingscamera's met gebeuren, van maar met een Kroongetuige uit in het midden valt door dat niet op tv mee. Blijven ze ongezien door en komen ze uit terug met in waardevolle informatie het over de moord op Anna Blix? het Ondertussen is van het huwelijk van een Ronnie op tv en Theresa in op tv volle gang. Maar wat met een feestelijke tijdens dag zou moeten worden, met wordt onderbroken door een schokkende met gebeurtenis. uit Wie blijft er betrokken bij uit het onderzoek en door wie moet het van politiebureau in Zweden van uit verlaten?

De op rechercheurs gaan de villa van op tv verdachte Gatsby doorzoeken. naar Dat moet tijdens buiten het zicht van door de beveiligingscamera's de gebeuren, maar van met een Kroongetuige in het de op midden valt dat tijdens niet mee. Blijven ze op ongezien en komen ze in terug met waardevolle met informatie over de moord op met op Anna Blix? Ondertussen is het in tijdens huwelijk van Ronnie en Theresa in het volle gang. Maar door naar wat een feestelijke dag zou uit moeten worden, op tv wordt onderbroken door een schokkende uit gebeurtenis. Wie blijft in er betrokken op bij naar het onderzoek en wie moet het de politiebureau in door Zweden op verlaten?

De in zeven rechercheurs van beginnen de dag met het veiligstellen een van de hun bondjes. Maar is iedereen tijdens wel te op tv vertrouwen wanneer je naar geblinddoekt in een het verlaten fabriek wordt gedropt? van De rechercheurs op tv moeten door samenwerken om een belangrijke speler in op van het onderzoek op te pakken. uit Als ze de verdachte met oppakken, krijgen ze tijdens de kans om tijdens hem te het ondervragen. Helaas moet tijdens de tijdens rechercheur die het een minst van de zaak afweet het door onderzoek uit verlaten.

De tijdens zeven rechercheurs beginnen de in dag met het veiligstellen van van met hun bondjes. op Maar is iedereen door wel te vertrouwen wanneer je door geblinddoekt in in een verlaten fabriek wordt gedropt? op tv uit De rechercheurs moeten uit samenwerken om een belangrijke speler uit in het onderzoek uit op te door pakken. Als ze de verdachte tijdens oppakken, krijgen ze uit de kans om naar hem te een ondervragen. Helaas moet naar de rechercheur naar die het met minst van de zaak afweet het uit onderzoek een verlaten.

Nog naar acht van de negen naar rechercheurs zijn op tv werkzaam op het politiebureau in van Köping, het om te werken aan de de zaak met van de vermoorde Anna op Blix. een Op de dag van haar moord door had in Anna contact met drie op personen. een De rechercheurs moeten deze personen ongezien het zien tijdens te fotograferen en het erachter komen hoe van ze heten. Gaat dit van ze lukken tijdens of is door de Kroongetuige ze te slim af? een Voor de een rechercheurs wordt naar het aan het einde een van de dag steeds op tv duidelijker: de het onderzoek stopt uit nooit, zelfs niet een als ze op een avondje uit uit zijn...

Nog van acht van de negen rechercheurs het zijn op tv werkzaam op het politiebureau een van op Köping, om te werken uit aan de zaak van van de vermoorde Anna Blix. op Op de een dag de van haar moord had Anna op contact met drie personen. met naar De rechercheurs moeten uit deze personen ongezien een zien te fotograferen en erachter komen op hoe uit ze heten. Gaat dit ze naar lukken of is de de Kroongetuige het ze tijdens te slim af? Voor de rechercheurs een wordt het de aan het einde met van de uit dag steeds duidelijker: van het onderzoek stopt door nooit, zelfs niet als ze de een avondje uit door door zijn...

Alle negen uit bekende Nederlanders uit zijn nog steeds werkzaam als naar rechercheur in naar het Zweedse dorpje Köping. de op tv Het wordt tijd voor uit de groep om de eerste naar naar letter voor het wachtwoord te verdienen. in De rechercheurs krijgen in een naar tip binnen van de plek het met waar de telefoon van door het slachtoffer voor het een laatst is gesignaleerd. Gaat met het ze lukken van om een deze telefoon van binnen de tijd te naar vinden? Of kan de Kroongetuige in de een telefoon achterhouden? Wie door moet deze door aflevering als eerste een het onderzoek verlaten, en daarbij met zijn of haar pasje de voor een het politiebureau in het Köping inleveren?

Alle naar negen bekende de Nederlanders zijn nog steeds werkzaam van als naar rechercheur in het door Zweedse dorpje Köping. Het wordt op tijd voor de met groep naar om de eerste letter voor het uit wachtwoord te de verdienen. De rechercheurs krijgen door de een tip binnen van de op tv plek waar de op telefoon van in het slachtoffer uit voor het laatst is van gesignaleerd. Gaat het het ze lukken om deze het telefoon binnen op de tijd te vinden? Of tijdens kan de Kroongetuige in de telefoon achterhouden? een Wie van moet deze aflevering als eerste tijdens door het onderzoek verlaten, de en daarbij zijn of haar een pasje tijdens voor het politiebureau in Köping van inleveren?

De het negen bekende Nederlanders de komen aan op uit het vliegveld van Stockholm. Ze de gaan direct tijdens aan op tv de slag als rechercheur. naar Hun eerste een onderzoek is meteen al bepalend tijdens voor op de onderlinge verhouding. Gaan ze voor een de groep uit of spelen ze voor naar zichzelf? tijdens In het tweede onderzoek in staan ze oog in uit oog tijdens met hun hoofdverdachte, maar een hebben ze dat wel tijdens door? Het valt uit niet mee om met de de juiste sporen te vinden in als de de Kroongetuige de boel saboteert. Uiteindelijk op tv is de de grote vraag: gaat er de in de naar eerste de aflevering al iemand naar een huis?

februari 2020
04-12-2018 14:57

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

03-12-2018 21:30

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

27-11-2018 15:02

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

26-11-2018 21:30

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

20-11-2018 15:00

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

19-11-2018 21:30

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

13-11-2018 15:01

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

12-11-2018 21:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

06-11-2018 14:56

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

05-11-2018 21:31

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

30-10-2018 14:59

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

29-10-2018 21:29

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

23-10-2018 14:58

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

22-10-2018 21:30

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

16-10-2018 14:59

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan op het vliegveld van Stockholm. Ze gaan direct aan de slag als rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen al bepalend voor de onderlinge verhouding. Gaan ze voor de groep of spelen ze voor zichzelf? ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!