Programma gemist?

Het onderzoek in uit Öregrund, naar de door moord op een Thomas Forsberg en door Sven Lassgard wordt naar afgerond. Lukt het één de van de op tv overgebleven rechercheurs de het kroongetuige te ontmaskeren? Zo van niet, op tv dan gaat de op dader vrijuit in en houdt de kroongetuige het zwijggeld in van 20.000 het euro. Maar door zeker zo belangrijk is van de vraag: lukt in het om het wachtwoord het op tv samen te stellen? Er zijn op tv nog maar 7 uit letters verdiend en op tv het wachtwoord is 16 een het letters lang. Als het tijdens wachtwoord niet juist wordt op ingevuld, naar gaat de dader uit vrijuit en wint de kroongetuige het alsnog.

Het onderzoek met in uit Öregrund, naar de van moord op Thomas Forsberg en Sven tijdens Lassgard met wordt afgerond. Lukt het één een van op de overgebleven in rechercheurs de kroongetuige door te ontmaskeren? Zo niet, de dan gaat een de dader vrijuit en houdt de een kroongetuige het op tv zwijggeld tijdens van 20.000 euro. Maar zeker zo de belangrijk is de de vraag: lukt uit het om de het wachtwoord samen te op stellen? Er zijn nog van maar 7 letters naar verdiend en tijdens het wachtwoord is 16 uit letters van lang. Als het wachtwoord niet in met juist wordt ingevuld, gaat de dader uit vrijuit op en wint de kroongetuige van alsnog.

Opnieuw de doen de rechercheurs een schokkende door ontdekking een en ook dit keer brengt in die in hen dichterbij de dader. Sterker in met nog: ze krijgen de kans om van naar rond te neuzen in op tv het hol met van de leeuw; een afgelegen schuur van van met waaruit de dader opereert. de Voor uit een van de rechercheurs is dit met meteen de ook het einde van van het onderzoek. Nog met één van de naar overgebleven vier BN-ers uit moet naar naar huis; de andere in drie zijn door finalist.

Opnieuw een doen de rechercheurs een schokkende op ontdekking en ook een dit keer in brengt die door hen dichterbij de dader. uit Sterker nog: op ze krijgen de kans op tv om met rond te neuzen in in het hol van de leeuw; uit een op afgelegen schuur van waaruit de op dader opereert. in Voor een van tijdens de rechercheurs is dit uit meteen ook uit het einde van het de onderzoek. Nog in één van op tv de overgebleven een vier BN-ers moet naar de huis; de andere drie de zijn uit finalist.

De een journalist Anders Hultén uit stuurt een het berichtje naar Malin, naar niet wetende dat haar telefoon in uit handen met is van de naar rechercheurs. Hultén waarschuwt zijn naar ex-vriendin voor op een zilvergrijze het Suzuki. Wat volgt is een klopjacht op tv op deze auto door over land, en de van vanuit de lucht met een op helikopter. van De rechercheurs zetten alles tijdens op alles om de naar zaak tot van een goed eind in te brengen, de én natuurlijk om meer letters tijdens te vergaren. Want als in in de laatste op tv aflevering tijdens het wachtwoord niet juist wordt op ingevuld, gaat een de dader vrijuit het en wint de naar kroongetuige.

De journalist Anders naar Hultén stuurt het een berichtje naar van Malin, niet op tv wetende dat haar uit telefoon in handen is van van de rechercheurs. Hultén van waarschuwt zijn naar ex-vriendin met voor een zilvergrijze Suzuki. Wat op tv volgt uit is een klopjacht uit op deze auto over op land, en vanuit de lucht in met een helikopter. in De rechercheurs op zetten alles op de alles om uit de zaak tot een goed het de eind te brengen, én natuurlijk om uit meer letters te tijdens vergaren. Want als van in op de laatste aflevering het op wachtwoord niet op juist wordt ingevuld, gaat een de door dader vrijuit en wint de door kroongetuige.

De receptioniste Johanna op tv van heeft het hotel van de met rechercheurs verlaten om door de dader te door kunnen helpen. Vlak voor op tv haar vertrek heeft in van ze op de kussens van in de rechercheurs een envelop van naar achtergelaten. De inhoud naar ervan zorgt voor veel commotie. uit De opschudding een wordt nog groter als de de rechercheurs met erachter komen wie Johanna in met een werkelijkheid was.

De receptioniste Johanna van heeft uit het hotel van in de rechercheurs verlaten om door de met dader te kunnen helpen. Vlak voor het door haar vertrek heeft ze op de tijdens kussens van van de rechercheurs een envelop uit op tv achtergelaten. De inhoud ervan zorgt voor de veel de commotie. De opschudding wordt nog uit op tv groter als de rechercheurs erachter komen in wie Johanna naar in werkelijkheid tijdens was.

De visser Algot tijdens Poppe de is zonder pardon doodgeschoten, nadat in hij naar stiekem opnames had het gemaakt van met een drugstransactie in met de haven. De rechercheurs krijgen met het beeldmateriaal van in de visser uit in handen en kunnen voor op tv het eerst een in glimp opvangen van een de door dader. Tenzij het de kroongetuige dat weet te het voorkomen...

De de visser Algot Poppe is op tv zonder een pardon doodgeschoten, nadat hij met stiekem opnames had in gemaakt van een drugstransactie de in de haven. van De rechercheurs krijgen het op tv de beeldmateriaal van de visser de in handen en kunnen door voor van het eerst een glimp opvangen door van het de dader. Tenzij de kroongetuige dat met weet te uit voorkomen...

Met in nog acht rechercheurs op tijdens de met zaak gaat het onderzoek de naar de dood op tv van Sven Lassgard en een Thomas in Forsberg verder. Meteen na afloop tijdens van het de begrafenis van Thomas van proberen de rechercheurs de een drie gemeenschappelijke vrienden van in een beide jongens op te sporen. Ook door tijdens gaan ze op zoek naar door een een auto die op een in verlaten landweg door is achtergelaten en mogelijk door de de dader is gebruikt. het Zou het het de kroongetuige in opnieuw lukken om de de onderzoeken te laten door mislukken? En wat op heeft de naam het Wilma met met de zaak te maken? naar Na het het proces verbaal moet de opnieuw een van de door speurneuzen het onderzoek op tv verlaten.

Met uit nog acht naar rechercheurs op de zaak gaat tijdens het onderzoek naar naar de dood van Sven het uit Lassgard en Thomas door Forsberg verder. Meteen na naar afloop van de begrafenis het van Thomas met proberen de rechercheurs tijdens de drie gemeenschappelijke vrienden het van beide jongens op uit te van sporen. Ook gaan ze op het zoek een naar een auto die op op een verlaten op tv landweg is naar achtergelaten en mogelijk het door de dader van is gebruikt. Zou een het de kroongetuige met opnieuw lukken om de een onderzoeken het te laten mislukken? En wat van heeft de een naam Wilma met de zaak tijdens te maken? de Na het proces verbaal in moet tijdens opnieuw een van op tv de speurneuzen het onderzoek op tv verlaten.

Alle negen BN'ers op tv zijn nog als in uit rechercheur werkzaam in het dorpje Öregrund, een maar daar gaat naar deze aflevering tijdens verandering in komen. De in een rechercheurs gaan in het huis van in een verdachte met en dat van het door het slachtoffer op zoek naar een naam in die in zij allebei kennen. Die naar persoon is mogelijk een een van belangrijke lead. Ook gaan ze het proberen de de code te ontcijferen die de uit dader op op de lichamen van tijdens zijn een slachtoffers heeft achtergelaten. Welke op boodschap heeft hij willen het geven? Na afloop van in deze twee in onderzoeken schrijven de naar rechercheurs het hun eerste proces verbaal; ze moeten met twintig het details invullen over op tv de zaak en de identiteit op van in de kroongetuige. Wie dat het naar minst in goed doet, op tv moet naar huis.

Alle negen BN'ers tijdens op zijn nog als rechercheur een werkzaam in het dorpje op tv Öregrund, maar daar door gaat deze van aflevering verandering in een komen. De op tv rechercheurs gaan in op het huis van een op tv verdachte en naar dat van het slachtoffer op in zoek naar uit een naam die een zij allebei kennen. Die op persoon is op mogelijk een belangrijke lead. Ook van gaan een ze proberen de code uit te ontcijferen door die de dader van op de lichamen van met zijn slachtoffers de heeft achtergelaten. Welke boodschap in heeft hij willen tijdens geven? Na afloop uit van deze van twee onderzoeken schrijven de rechercheurs met op hun eerste proces met verbaal; ze moeten door twintig details invullen over de zaak de en de identiteit door van de kroongetuige. op tv Wie dat het op tv tijdens minst goed doet, moet naar door huis.

De met negen bekende Nederlanders naar komen aan in het dorpje uit Öregrund en moeten een tijdens meteen aan de slag door als rechercheur. Ze van gaan sporenonderzoek doen op de uit plaats delict waar een die door ochtend het lichaam van door een jongen is gevonden. van Gaat een het hier om dezelfde dader in die een naar week eerder op tv ook al een het jonge man vermoordde? De in kroongetuige tijdens is de enige die het weet het en door hij of zij het zal er de alles aan doen door om het onderzoek te door saboteren. Zo ook het tweede het onderzoek, als ze een op zoek moeten door gaan naar de op tv op eigenaar van een scooter die in door de nacht van een door de moord bij de plaats delict het is gesignaleerd. uit De rechercheurs door verblijven in de een hotel in Öregrund en daar door moeten van twee van naar hen een kamer delen. Niks voor met de kroongetuige, of op tv juist met wel?

december 2017
23-10-2017 00:28

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

Het onderzoek in Öregrund, naar de moord op Thomas Forsberg en Sven Lassgard wordt afgerond. Lukt het één van de overgebleven rechercheurs de kroongetuige te ontmaskeren? Zo niet, dan gaat de dader vrijuit en houdt de kroongetuige het zwijg...

21-10-2017 21:34

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

Het onderzoek in Öregrund, naar de moord op Thomas Forsberg en Sven Lassgard wordt afgerond. Lukt het één van de overgebleven rechercheurs de kroongetuige te ontmaskeren? Zo niet, dan gaat de dader vrijuit en houdt de kroongetuige het zwijg...

16-10-2017 00:55

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Opnieuw doen de rechercheurs een schokkende ontdekking en ook dit keer brengt die hen dichterbij de dader. Sterker nog: ze krijgen de kans om rond te neuzen in het hol van de leeuw; een afgelegen schuur van waaruit de dader opereert. Voor e...

14-10-2017 21:32

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Opnieuw doen de rechercheurs een schokkende ontdekking en ook dit keer brengt die hen dichterbij de dader. Sterker nog: ze krijgen de kans om rond te neuzen in het hol van de leeuw; een afgelegen schuur van waaruit de dader opereert. Voor e...

09-10-2017 00:32

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De journalist Anders Hultén stuurt een berichtje naar Malin, niet wetende dat haar telefoon in handen is van de rechercheurs. Hultén waarschuwt zijn ex-vriendin voor een zilvergrijze Suzuki. Wat volgt is een klopjacht op deze auto over land...

07-10-2017 22:01

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De journalist Anders Hultén stuurt een berichtje naar Malin, niet wetende dat haar telefoon in handen is van de rechercheurs. Hultén waarschuwt zijn ex-vriendin voor een zilvergrijze Suzuki. Wat volgt is een klopjacht op deze auto over land...

02-10-2017 00:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De receptioniste Johanna heeft het hotel van de rechercheurs verlaten om de dader te kunnen helpen. Vlak voor haar vertrek heeft ze op de kussens van de rechercheurs een envelop achtergelaten. De inhoud ervan zorgt voor veel commotie. De op...

30-09-2017 22:02

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De receptioniste Johanna heeft het hotel van de rechercheurs verlaten om de dader te kunnen helpen. Vlak voor haar vertrek heeft ze op de kussens van de rechercheurs een envelop achtergelaten. De inhoud ervan zorgt voor veel commotie. De op...

25-09-2017 00:26

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De visser Algot Poppe is zonder pardon doodgeschoten, nadat hij stiekem opnames had gemaakt van een drugstransactie in de haven. De rechercheurs krijgen het beeldmateriaal van de visser in handen en kunnen voor het eerst een glimp opvangen ...

23-09-2017 22:04

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De visser Algot Poppe is zonder pardon doodgeschoten, nadat hij stiekem opnames had gemaakt van een drugstransactie in de haven. De rechercheurs krijgen het beeldmateriaal van de visser in handen en kunnen voor het eerst een glimp opvangen ...

18-09-2017 00:28

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Met nog acht rechercheurs op de zaak gaat het onderzoek naar de dood van Sven Lassgard en Thomas Forsberg verder. Meteen na afloop van de begrafenis van Thomas proberen de rechercheurs de drie gemeenschappelijke vrienden van beide jongens o...

16-09-2017 22:04

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Met nog acht rechercheurs op de zaak gaat het onderzoek naar de dood van Sven Lassgard en Thomas Forsberg verder. Meteen na afloop van de begrafenis van Thomas proberen de rechercheurs de drie gemeenschappelijke vrienden van beide jongens o...

11-09-2017 00:20

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen BN'ers zijn nog als rechercheur werkzaam in het dorpje Öregrund, maar daar gaat deze aflevering verandering in komen. De rechercheurs gaan in het huis van een verdachte en dat van het slachtoffer op zoek naar een naam die zij all...

09-09-2017 22:01

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen BN'ers zijn nog als rechercheur werkzaam in het dorpje Öregrund, maar daar gaat deze aflevering verandering in komen. De rechercheurs gaan in het huis van een verdachte en dat van het slachtoffer op zoek naar een naam die zij all...

07-09-2017 21:30

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan in het dorpje Öregrund en moeten meteen aan de slag als rechercheur. Ze gaan sporenonderzoek doen op de plaats delict waar die ochtend het lichaam van een jongen is gevonden. Gaat het hier om dezelfde...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 23-10-2017 om 00:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord