Programma gemist?

Opnieuw doen tijdens de rechercheurs een schokkende op door ontdekking en ook dit keer brengt op die hen een dichterbij de dader. Sterker met nog: ze uit krijgen de door kans om rond te neuzen op in tijdens het hol van de leeuw; met een afgelegen schuur met van waaruit met de een dader opereert. Voor een van de de van rechercheurs is dit meteen ook het door einde van het tijdens onderzoek. Nog een één van de overgebleven uit vier BN-ers uit moet naar huis; in de in andere drie zijn door finalist.

Opnieuw uit doen de rechercheurs met een schokkende ontdekking en in ook een dit keer brengt die van hen dichterbij de met dader. Sterker nog: ze krijgen het de het kans om rond te neuzen een in het op hol van naar de leeuw; een afgelegen schuur van van waaruit met de dader een opereert. Voor tijdens een van de op rechercheurs is dit meteen ook het uit einde van het in onderzoek. Nog in één van de door overgebleven door vier BN-ers moet naar huis; de van andere drie zijn door door finalist.

De journalist Anders het Hultén stuurt naar een berichtje naar naar Malin, niet een wetende dat haar uit telefoon in handen is van op tv de rechercheurs. uit Hultén waarschuwt uit zijn ex-vriendin uit voor een zilvergrijze Suzuki. Wat volgt tijdens is een het klopjacht op deze auto uit over land, met en van vanuit de lucht met een helikopter. uit De uit rechercheurs zetten alles op tijdens alles om de naar zaak tot naar een goed eind te brengen, met én in natuurlijk om meer het letters te met vergaren. Want als in de laatste een aflevering het wachtwoord het niet uit juist wordt ingevuld, door gaat de dader vrijuit en op tv wint de naar kroongetuige.

De journalist Anders een van Hultén stuurt een berichtje naar Malin, met niet met wetende dat haar telefoon een in handen is van van de een rechercheurs. Hultén waarschuwt zijn ex-vriendin uit voor een met zilvergrijze Suzuki. tijdens Wat volgt is een klopjacht naar op deze met auto over land, en de vanuit tijdens de lucht met de een helikopter. De rechercheurs op zetten alles tijdens op alles om tijdens de zaak tot een goed de eind te uit brengen, én natuurlijk om met door meer letters te vergaren. Want als van in de een laatste aflevering het van wachtwoord uit niet juist wordt ingevuld, de gaat de uit dader vrijuit en met wint de kroongetuige.

De receptioniste Johanna in heeft het in hotel van de tijdens rechercheurs verlaten in om de dader te kunnen de helpen. Vlak in voor haar vertrek met heeft een ze op de kussens van de op rechercheurs een envelop uit achtergelaten. De inhoud uit ervan op tv zorgt voor veel commotie. het De opschudding wordt nog met groter als de de rechercheurs op tv erachter komen met wie Johanna in werkelijkheid op tv was.

De met receptioniste Johanna uit heeft het hotel van de rechercheurs door verlaten om uit de in dader te kunnen helpen. Vlak voor de haar vertrek heeft tijdens ze het op de kussens van de met rechercheurs naar een envelop achtergelaten. De uit inhoud naar ervan zorgt voor het veel commotie. De opschudding wordt de nog groter op als de rechercheurs erachter komen op het wie Johanna in een werkelijkheid was.

De visser het Algot Poppe met is zonder pardon in doodgeschoten, nadat op tv hij stiekem opnames had gemaakt van in tijdens een drugstransactie in de op haven. De rechercheurs de krijgen het beeldmateriaal het van de visser het in handen naar en kunnen voor het tijdens eerst een glimp de opvangen van de dader. van Tenzij de uit kroongetuige dat weet te van voorkomen...

De visser Algot met Poppe van is zonder met pardon doodgeschoten, nadat hij van stiekem opnames had een gemaakt van een drugstransactie in met de de haven. De rechercheurs krijgen in het beeldmateriaal van de tijdens visser in op handen het en kunnen voor het van eerst een glimp op opvangen van door de dader. Tenzij de op kroongetuige dat weet van te voorkomen...

Met door nog acht rechercheurs op het de op tv zaak gaat het met onderzoek naar de van dood van Sven Lassgard en op tv Thomas Forsberg verder. Meteen naar na tijdens afloop van de begrafenis de van Thomas door proberen de rechercheurs de drie in gemeenschappelijke vrienden door van beide jongens op uit te sporen. Ook tijdens het gaan ze op een zoek naar een auto die op van een verlaten de landweg is door achtergelaten en mogelijk het door de een dader is gebruikt. Zou het het de kroongetuige opnieuw lukken met uit om de onderzoeken te laten mislukken? door van En wat heeft de naam Wilma de met de zaak naar te maken? Na naar het proces naar verbaal moet opnieuw op tv een van de speurneuzen op het onderzoek met verlaten.

Met nog door acht rechercheurs op de de zaak gaat het met onderzoek naar de de dood van het Sven Lassgard en het Thomas door Forsberg verder. Meteen na afloop van met de de begrafenis van Thomas op proberen de rechercheurs de van drie gemeenschappelijke op vrienden van beide met jongens op te sporen. naar Ook gaan ze op door zoek met naar een met auto die op een van verlaten landweg in is achtergelaten en naar mogelijk door de dader is gebruikt. op tv Zou het met de kroongetuige naar opnieuw lukken om tijdens de onderzoeken door te laten mislukken? En wat heeft tijdens de op naam Wilma met de zaak door te maken? het Na het proces verbaal de moet opnieuw op tv een van de speurneuzen tijdens het het onderzoek verlaten.

Alle negen BN'ers door zijn naar nog als rechercheur tijdens werkzaam in het een dorpje Öregrund, maar daar een gaat op tv deze aflevering verandering in komen. met De rechercheurs gaan van in het uit huis van een een verdachte en het dat van het slachtoffer het op zoek naar op een naam die het zij allebei kennen. Die persoon een is een mogelijk een belangrijke lead. Ook door gaan ze met proberen van de code te ontcijferen die de in dader op de op lichamen van zijn het slachtoffers heeft de achtergelaten. door Welke boodschap heeft hij willen in geven? Na van afloop van deze twee onderzoeken op tv schrijven de de rechercheurs naar hun eerste proces verbaal; ze het moeten twintig details invullen de over de in zaak uit en de identiteit van van de kroongetuige. in Wie dat het minst goed doet, op tv moet naar uit huis.

Alle van negen BN'ers zijn een nog als rechercheur werkzaam in door in het dorpje Öregrund, maar met daar gaat deze aflevering het verandering een in komen. De rechercheurs het gaan in het huis van van een verdachte en tijdens dat tijdens van het slachtoffer op door zoek naar een naam naar die zij allebei met kennen. Die door persoon is mogelijk van een belangrijke lead. Ook in naar gaan ze proberen de naar code te tijdens ontcijferen die de dader in op de lichamen van zijn met slachtoffers heeft achtergelaten. uit Welke boodschap de heeft een hij willen geven? Na afloop met van deze twee op tv onderzoeken de schrijven de rechercheurs hun eerste de proces verbaal; ze van moeten twintig details door invullen door over de zaak en de op tv identiteit van de uit kroongetuige. Wie in dat het op tv minst goed doet, moet met naar huis.

De negen bekende op Nederlanders komen tijdens aan in het dorpje de Öregrund en moeten een meteen naar aan de naar slag als rechercheur. van Ze gaan sporenonderzoek de doen op de op tv plaats delict waar die ochtend een het lichaam van een naar naar jongen is gevonden. Gaat het het hier om dezelfde in dader die een een week eerder ook al op een jonge van man vermoordde? De met kroongetuige is de naar enige een die het weet op en hij of zij zal het er met alles aan doen om het onderzoek naar op tv te saboteren. Zo ook het tweede van onderzoek, als ze een op zoek in moeten gaan naar van de eigenaar van het een scooter die op in de nacht tijdens van door de moord bij de uit plaats delict met is gesignaleerd. De rechercheurs op tv verblijven in een op hotel in Öregrund en door daar moeten een twee van op tv hen een kamer delen. Niks tijdens voor de met kroongetuige, of juist uit wel?

De negen van bekende de Nederlanders komen aan in in het dorpje Öregrund op tv en moeten meteen aan van de slag op tv als rechercheur. Ze gaan sporenonderzoek een doen op de met plaats delict waar door in die ochtend het lichaam uit van een jongen door is gevonden. Gaat het hier door om dezelfde dader met de die een week eerder ook al op een jonge op man vermoordde? door De kroongetuige naar is de enige die het op weet het en hij of een zij zal er alles aan de doen om het onderzoek met te saboteren. in Zo ook het tijdens tweede onderzoek, het als ze op zoek moeten het gaan naar de een door eigenaar van een scooter die in op tv de nacht in van de moord bij een naar de plaats delict is gesignaleerd. uit De rechercheurs verblijven in door een hotel op tv in Öregrund en daar naar moeten twee door van hen door een kamer met delen. Niks voor de uit kroongetuige, of juist op tv wel?

In een het Zweedse dorpje Öregrund is van op tv een moord gepleegd. In het nieuwe tijdens RTL 4-programma Kroongetuige naar het kruipen negen BN’ers in de huid het door van rechercheur en naar proberen deze moord de op te lossen. Zij nemen een hun intrek in uit een met afgelegen hotel nabij met de plaats delict. Wat er uit precies gebeurd is weten de ze niet. de Ze moeten het het doen met een minieme aanwijzingen die in het met op mystieke Zweedse dorp het zijn achtergebleven. Dag en nacht zijn door op de BN’ers in de greep tijdens van het misdaadverhaal, waarvan op tv zij – op in tegenstelling op tot de kijker naar - niets de hebben gezien. Elke aflevering begint een met een aantal de minuten met fictie, waarin de kijker de dader op tv met bezig ziet. Eerst anoniem de en uiteindelijk volledig herkenbaar. De op in karakters uit de fictie, spelen naar ook een met rol in het dagelijks leven op tv van de in negen BN’ers, zonder dat op tv zij dit weten. de Zij leven op in een gecreëerde op wereld waarin ze 24/7 het alert moeten op zijn. De in deelnemende BN'ers zijn Bram de Moszkowicz, Achmed Akkabi, op tv Marcel Musters, een Esmée van Kampen, Tooske op Ragas, Frits Wester, naar Fatima Moreira met de Melo, Thijs tijdens Zeeman en Monica Geuze. Monic Hendrickx, bekend een een als Carmen van Walraven uit van de hitserie Penoza, uit presenteert het nieuwe RTL-programma van en maakt daarmee een haar het presentatiedebuut. Monic: “Het was nieuw naar en spannend een om op ‘Kroongetuige’ te presenteren, maar uiteindelijk tijdens erg enerverend om te op doen. Het zit op een tijdens beetje tussen het presenteren en spelen in. De tijdens moord is fictie, maar een het onderzoek in is echt. En op tv ik ben eigenlijk de op lijm tussen de met fictie op en de van reality. Het was naar erg bijzonder om in met Zweden te draaien. het We streken met een sterk de team neer in uit een de prachtig maar van verlaten dorp en iedereen werd vanaf van het eerste van moment meegesleept naar in het verhaal. het Dat was heerlijk.” Het onderzoek op naar de moord wordt een bemoeilijkt door tijdens één van van de rechercheurs. Hij met of zij weet wie uit het een gedaan heeft en het heeft zwijggeld gekregen. tijdens Deze ‘Kroongetuige’ zal er alles een aan doen van om het onderzoek van zijn tijdens of haar collega het rechercheurs door te laten mislukken. Middels verschillende door onderzoeken proberen de met BN’ers te achterhalen op wie de het moord op tv gepleegd heeft. De de ‘Kroongetuige’ doet er echter alles van aan om zo min een mogelijk onderzoeken het te het laten slagen. Want als op tv de dader niet gepakt op wordt, uit mag hij of zij de het zwijggeld houden. Aan het van eind van elke op aflevering van maken de rechercheurs een proces op tv verbaal; naar een verslag van op het onderzoek tot dan met toe, vol met details. in Wie dat door het minst op goed doet, moet een het programma verlaten. op tv In de laatste het aflevering moet eerst de ‘Kroongetuige’ uit worden op ontmaskerd. Als dat naar lukt, moet daarna nog een de wachtwoord worden in ingevuld. Pas als dat juist naar uit is, kan de dader een worden gearresteerd en gaat in het zwijggeld op niet naar de ‘Kroongetuige’ maar naar naar de met winnaar. Lukt in het één van op tv de BN’ers om de dader door te door ontmaskeren? Of is op tv de ‘Kroongetuige’ iedereen te slim uit af in en mag hij of zij op het zwijggeld houden? De de negen BN’ers het worden op een later de moment bekend een gemaakt.

oktober 2017
16-10-2017 00:55

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Opnieuw doen de rechercheurs een schokkende ontdekking en ook dit keer brengt die hen dichterbij de dader. Sterker nog: ze krijgen de kans om rond te neuzen in het hol van de leeuw; een afgelegen schuur van waaruit de dader opereert. Voor e...

14-10-2017 21:32

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Opnieuw doen de rechercheurs een schokkende ontdekking en ook dit keer brengt die hen dichterbij de dader. Sterker nog: ze krijgen de kans om rond te neuzen in het hol van de leeuw; een afgelegen schuur van waaruit de dader opereert. Voor e...

09-10-2017 00:32

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De journalist Anders Hultén stuurt een berichtje naar Malin, niet wetende dat haar telefoon in handen is van de rechercheurs. Hultén waarschuwt zijn ex-vriendin voor een zilvergrijze Suzuki. Wat volgt is een klopjacht op deze auto over land...

07-10-2017 22:01

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De journalist Anders Hultén stuurt een berichtje naar Malin, niet wetende dat haar telefoon in handen is van de rechercheurs. Hultén waarschuwt zijn ex-vriendin voor een zilvergrijze Suzuki. Wat volgt is een klopjacht op deze auto over land...

02-10-2017 00:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De receptioniste Johanna heeft het hotel van de rechercheurs verlaten om de dader te kunnen helpen. Vlak voor haar vertrek heeft ze op de kussens van de rechercheurs een envelop achtergelaten. De inhoud ervan zorgt voor veel commotie. De op...

30-09-2017 22:02

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De receptioniste Johanna heeft het hotel van de rechercheurs verlaten om de dader te kunnen helpen. Vlak voor haar vertrek heeft ze op de kussens van de rechercheurs een envelop achtergelaten. De inhoud ervan zorgt voor veel commotie. De op...

25-09-2017 00:26

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De visser Algot Poppe is zonder pardon doodgeschoten, nadat hij stiekem opnames had gemaakt van een drugstransactie in de haven. De rechercheurs krijgen het beeldmateriaal van de visser in handen en kunnen voor het eerst een glimp opvangen ...

23-09-2017 22:04

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De visser Algot Poppe is zonder pardon doodgeschoten, nadat hij stiekem opnames had gemaakt van een drugstransactie in de haven. De rechercheurs krijgen het beeldmateriaal van de visser in handen en kunnen voor het eerst een glimp opvangen ...

18-09-2017 00:28

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Met nog acht rechercheurs op de zaak gaat het onderzoek naar de dood van Sven Lassgard en Thomas Forsberg verder. Meteen na afloop van de begrafenis van Thomas proberen de rechercheurs de drie gemeenschappelijke vrienden van beide jongens o...

16-09-2017 22:04

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Met nog acht rechercheurs op de zaak gaat het onderzoek naar de dood van Sven Lassgard en Thomas Forsberg verder. Meteen na afloop van de begrafenis van Thomas proberen de rechercheurs de drie gemeenschappelijke vrienden van beide jongens o...

11-09-2017 00:20

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen BN'ers zijn nog als rechercheur werkzaam in het dorpje Öregrund, maar daar gaat deze aflevering verandering in komen. De rechercheurs gaan in het huis van een verdachte en dat van het slachtoffer op zoek naar een naam die zij all...

09-09-2017 22:01

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen BN'ers zijn nog als rechercheur werkzaam in het dorpje Öregrund, maar daar gaat deze aflevering verandering in komen. De rechercheurs gaan in het huis van een verdachte en dat van het slachtoffer op zoek naar een naam die zij all...

07-09-2017 21:30

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan in het dorpje Öregrund en moeten meteen aan de slag als rechercheur. Ze gaan sporenonderzoek doen op de plaats delict waar die ochtend het lichaam van een jongen is gevonden. Gaat het hier om dezelfde...

04-09-2017 00:39

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan in het dorpje Öregrund en moeten meteen aan de slag als rechercheur. Ze gaan sporenonderzoek doen op de plaats delict waar die ochtend het lichaam van een jongen is gevonden. Gaat het hier om dezelfde...

02-09-2017 22:01

Nieuw: Kroongetuige

Kroongetuige - Nieuw: Kroongetuige

In het Zweedse dorpje Öregrund is een moord gepleegd. In het nieuwe RTL 4-programma Kroongetuige kruipen negen BN’ers in de huid van rechercheur en proberen deze moord op te lossen. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaat...

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 00:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord