Programma gemist?

De het laatste drie rechercheurs worden 's door ochtends verrast uit door een cruciale in aanwijzing bij de een voordeur. met Even later krijgen zij een tip tijdens binnen een over waar de twee van hoofdverdachten naar zich op dat het moment bevinden. Een in van de verdachten krijgt het dat door en slaat op tijdens de vlucht. Zijn op tv de rechercheurs op een tijd voor de op arrestatie? In op tv deze tijdens finaleaflevering ontdekken we eindelijk uit wie de moordenaar met van Anna Blix is en van welke het Kroongetuige geprobeerd naar heeft om de op tv zaak zoveel mogelijk te het saboteren.

De laatste drie in rechercheurs worden 's het ochtends verrast het door een cruciale aanwijzing door bij de voordeur. uit Even op tv later krijgen zij een het tip een binnen over waar de twee tijdens hoofdverdachten een zich op dat moment bevinden. Een door van de verdachten naar op tv krijgt dat door en slaat op van de vlucht. Zijn een op tv de rechercheurs op op tijd voor de arrestatie? een In deze finaleaflevering tijdens ontdekken we eindelijk wie de de moordenaar van tijdens Anna Blix is en in het welke Kroongetuige geprobeerd het heeft om de zaak op tv zoveel mogelijk met te saboteren.

Er een zijn nog maar op tv vier rechercheurs over en het samen zoeken zij naar in de moordenaar in van Anna Blix. naar Een informant heeft zich naar ondertussen gemeld het om waardevolle informatie de te delen. op De rechercheurs weten alleen niet het hoe in deze informant eruitziet. van Voor de tijdens Kroongetuige de ideale kans om door hier het en daar wat te saboteren. Verder in vinden in de rechercheurs de sleutel tot in hun met twee hoofdverdachten het tussen de vuile van was.

Er op tv zijn nog door maar vier rechercheurs over en door samen in zoeken zij naar in de moordenaar van Anna Blix. met Een informant heeft met zich de ondertussen gemeld om een waardevolle informatie te in delen. De rechercheurs weten alleen niet in op tv hoe deze informant eruitziet. de Voor de Kroongetuige tijdens de ideale kans in om hier en daar tijdens wat het te saboteren. Verder vinden de rechercheurs op de sleutel door tot hun een twee hoofdverdachten tussen een de vuile in was.

De op tv vijf rechercheurs gaan het onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd in dat naar Gatsby per op tv ambulance is afgevoerd. Als naar dit onderzoek slaagt, de kunnen de rechercheurs weer op een een letter voor het in wachtwoord verdienen. De finale is het namelijk bijna in op zicht en daarin met kunnen ze de het letters goed gebruiken. een Als het ze de volgende ochtend wakker worden naar van is er maar tijdens één ding dat naar ze bezighoudt: waar op is Fred?

De vijf rechercheurs tijdens gaan onderzoeken naar wie ervoor de heeft gezorgd dat Gatsby op per ambulance is afgevoerd. op tv door Als dit onderzoek slaagt, kunnen de naar rechercheurs tijdens weer een de letter voor het wachtwoord het verdienen. De finale naar is namelijk op tv bijna in zicht en daarin in kunnen door ze de letters goed gebruiken. Als het ze de volgende op tv ochtend het wakker worden is in er maar van één ding dat ze in bezighoudt: waar is door Fred?

De het rechercheurs gaan de met villa van op tv verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het het het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, op maar met naar een van Kroongetuige in het door midden valt dat door niet mee. Blijven ze ongezien en naar komen ze van terug met waardevolle informatie tijdens over de het moord op op Anna Blix? tijdens Ondertussen is het met huwelijk van Ronnie en Theresa met in volle gang. Maar op wat een feestelijke door dag zou moeten een worden, wordt tijdens onderbroken door een op tv schokkende een gebeurtenis. Wie blijft er betrokken bij een het door onderzoek en wie in moet het politiebureau in van Zweden tijdens verlaten?

De een rechercheurs gaan op tv de villa van verdachte de Gatsby doorzoeken. Dat van moet buiten door het zicht van de beveiligingscamera's van gebeuren, maar met door een Kroongetuige in het met midden valt uit dat niet mee. door Blijven ze ongezien op tv en komen ze terug een met waardevolle informatie uit over in de moord op Anna Blix? het de Ondertussen is het in huwelijk van Ronnie en Theresa in van volle met gang. Maar naar wat een feestelijke het dag zou moeten door worden, wordt onderbroken door naar een schokkende gebeurtenis. het Wie blijft er betrokken bij een het de onderzoek en wie moet de het politiebureau in Zweden een met verlaten?

De de zeven rechercheurs beginnen de dag op uit met het veiligstellen van door hun bondjes. Maar het is iedereen wel op tv te vertrouwen wanneer in je geblinddoekt met in een verlaten fabriek wordt in gedropt? De rechercheurs naar moeten samenwerken om een op tv met belangrijke speler in het op onderzoek op te pakken. naar Als ze de in verdachte door oppakken, krijgen ze de kans op tv om hem te tijdens ondervragen. Helaas door moet de van rechercheur die het minst van een de op tv zaak afweet het onderzoek uit verlaten.

De zeven rechercheurs de beginnen de naar dag met met het veiligstellen van hun bondjes. door Maar de is iedereen uit wel te vertrouwen wanneer je op tv geblinddoekt in op tv een verlaten fabriek wordt op tv gedropt? De rechercheurs moeten op tv samenwerken om de een belangrijke speler naar in het tijdens onderzoek op te het pakken. Als ze de verdachte door oppakken, krijgen ze door de in kans om hem te ondervragen. met Helaas moet de een rechercheur die het naar minst van de op zaak afweet het naar een onderzoek verlaten.

Nog de acht van uit de negen rechercheurs uit zijn werkzaam op op het politiebureau van Köping, om van te werken van aan de op tv zaak van de vermoorde op tv Anna Blix. door Op de dag van uit haar moord had van Anna contact met een drie personen. van De rechercheurs moeten deze in personen ongezien zien te fotograferen door en erachter naar komen hoe in ze heten. Gaat dit de ze lukken tijdens of is de de Kroongetuige ze te slim een af? Voor de het rechercheurs uit wordt het aan uit het einde van met de dag steeds duidelijker: het de onderzoek van stopt nooit, zelfs niet de als ze een het avondje uit tijdens zijn...

Nog van acht van door de negen rechercheurs zijn werkzaam op tijdens door het politiebureau van Köping, om op tv te werken aan een de van zaak van de vermoorde Anna Blix. uit Op de uit dag van haar moord door had Anna contact met met van drie personen. De rechercheurs een moeten tijdens deze personen ongezien zien uit te fotograferen en erachter komen het hoe ze heten. het Gaat dit ze een lukken of is uit de Kroongetuige de ze te slim door af? Voor de tijdens rechercheurs het wordt het aan het einde de van een de dag steeds uit duidelijker: het onderzoek van stopt nooit, zelfs niet uit als ze een avondje uit tijdens het zijn...

Alle negen door bekende op Nederlanders zijn nog steeds werkzaam tijdens als rechercheur in in het Zweedse dorpje op tv Köping. op tv Het wordt tijd voor de groep op om de naar eerste letter naar voor het naar wachtwoord te verdienen. met De rechercheurs krijgen met een tip binnen van de door plek met waar de telefoon van het slachtoffer van van voor het laatst van is gesignaleerd. Gaat het uit ze lukken om deze uit telefoon binnen de tijd naar te vinden? in Of op kan de Kroongetuige de telefoon achterhouden? naar Wie een moet deze aflevering als een eerste op het onderzoek verlaten, en daarbij zijn van of haar naar pasje voor het op tv politiebureau de in Köping inleveren?

Alle de negen bekende Nederlanders op zijn nog steeds werkzaam in als rechercheur in in het Zweedse op tv dorpje Köping. Het wordt tijd het voor de op groep om de een eerste letter voor het uit wachtwoord te verdienen. naar De rechercheurs met krijgen een tip de binnen van de tijdens plek waar de telefoon met van het slachtoffer in voor het laatst met in is gesignaleerd. Gaat op tv het ze lukken om met deze telefoon binnen de tijd uit te een vinden? Of in kan de Kroongetuige de telefoon achterhouden? het het Wie moet deze met aflevering als eerste het onderzoek met verlaten, tijdens en daarbij zijn of van haar pasje voor het tijdens politiebureau in Köping tijdens inleveren?

De uit negen bekende op Nederlanders komen aan op het vliegveld een van op Stockholm. Ze gaan direct door aan de een slag als rechercheur. Hun van eerste het onderzoek is meteen al bepalend voor in de van onderlinge verhouding. Gaan ze voor een de in groep of spelen ze voor door in zichzelf? In het tweede het onderzoek staan ze oog in in het oog met hun tijdens hoofdverdachte, maar hebben ze dat van wel door? Het valt een tijdens niet mee om de uit juiste sporen met te vinden als de de Kroongetuige de uit boel saboteert. Uiteindelijk is de uit grote de vraag: gaat er in uit de eerste aflevering tijdens al iemand van naar huis?

februari 2019
04-12-2018 14:57

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

03-12-2018 21:30

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

De laatste drie rechercheurs worden 's ochtends verrast door een cruciale aanwijzing bij de voordeur. Even later krijgen zij een tip binnen over waar de twee hoofdverdachten zich op dat moment bevinden. Een van de verdachten krijgt dat door...

27-11-2018 15:02

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

26-11-2018 21:30

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Er zijn nog maar vier rechercheurs over en samen zoeken zij naar de moordenaar van Anna Blix. Een informant heeft zich ondertussen gemeld om waardevolle informatie te delen. De rechercheurs weten alleen niet hoe deze informant eruitziet. Vo...

20-11-2018 15:00

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

19-11-2018 21:30

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De vijf rechercheurs gaan onderzoeken wie ervoor heeft gezorgd dat Gatsby per ambulance is afgevoerd. Als dit onderzoek slaagt, kunnen de rechercheurs weer een letter voor het wachtwoord verdienen. De finale is namelijk bijna in zicht en da...

13-11-2018 15:01

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

12-11-2018 21:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De rechercheurs gaan de villa van verdachte Gatsby doorzoeken. Dat moet buiten het zicht van de beveiligingscamera's gebeuren, maar met een Kroongetuige in het midden valt dat niet mee. Blijven ze ongezien en komen ze terug met waardevolle ...

06-11-2018 14:56

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

05-11-2018 21:31

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De zeven rechercheurs beginnen de dag met het veiligstellen van hun bondjes. Maar is iedereen wel te vertrouwen wanneer je geblinddoekt in een verlaten fabriek wordt gedropt? De rechercheurs moeten samenwerken om een belangrijke speler in h...

30-10-2018 14:59

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

29-10-2018 21:29

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Nog acht van de negen rechercheurs zijn werkzaam op het politiebureau van Köping, om te werken aan de zaak van de vermoorde Anna Blix. Op de dag van haar moord had Anna contact met drie personen. De rechercheurs moeten deze personen ongezie...

23-10-2018 14:58

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

22-10-2018 21:30

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen bekende Nederlanders zijn nog steeds werkzaam als rechercheur in het Zweedse dorpje Köping. Het wordt tijd voor de groep om de eerste letter voor het wachtwoord te verdienen. De rechercheurs krijgen een tip binnen van de plek waa...

16-10-2018 14:59

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan op het vliegveld van Stockholm. Ze gaan direct aan de slag als rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen al bepalend voor de onderlinge verhouding. Gaan ze voor de groep of spelen ze voor zichzelf? ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord