Programma gemist?

Het onderzoek de in uit Öregrund, naar de moord op Thomas tijdens uit Forsberg en Sven Lassgard wordt afgerond. tijdens uit Lukt het één van de op tv overgebleven rechercheurs de kroongetuige naar te ontmaskeren? Zo op tv het niet, dan gaat de dader door vrijuit en houdt de op kroongetuige het zwijggeld van van 20.000 euro. een Maar zeker tijdens zo belangrijk is het de vraag: lukt de het uit om het wachtwoord een samen te stellen? Er een zijn nog maar 7 het letters verdiend en het op met wachtwoord is 16 letters lang. Als een met het wachtwoord niet in juist wordt ingevuld, gaat de de dader vrijuit en van wint de kroongetuige met alsnog.

Het onderzoek het in Öregrund, naar op tv de de moord op Thomas Forsberg door en Sven op Lassgard wordt afgerond. Lukt door het één van in de overgebleven rechercheurs de kroongetuige op tv te van ontmaskeren? Zo niet, dan met gaat de dader vrijuit het en houdt de met kroongetuige uit het zwijggeld van 20.000 euro. op Maar zeker zo het belangrijk is de op naar vraag: lukt het om het tijdens wachtwoord samen te met stellen? Er zijn nog in maar in 7 letters verdiend en het in wachtwoord is naar 16 letters op tv lang. Als het wachtwoord een niet juist het wordt ingevuld, gaat het de dader vrijuit en op tv wint de op kroongetuige alsnog.

Opnieuw de doen de rechercheurs een naar schokkende de ontdekking en ook van dit keer brengt tijdens die hen dichterbij met de dader. Sterker nog: ze door krijgen de kans een om rond te het neuzen door in het hol van met de leeuw; een afgelegen tijdens schuur door van waaruit de op tv dader opereert. Voor uit een van de rechercheurs is op tv dit meteen ook het van naar einde van het onderzoek. naar Nog één van van de overgebleven vier de BN-ers moet naar door huis; de door andere drie zijn tijdens finalist.

Opnieuw doen de de rechercheurs het een schokkende ontdekking met en ook dit keer naar brengt in die hen dichterbij de dader. door Sterker nog: door ze krijgen op de kans om rond in te neuzen in op het hol van de leeuw; in een afgelegen een schuur de van waaruit de dader in opereert. Voor een van de de met rechercheurs is dit op meteen ook het einde op tv van het onderzoek. Nog één op uit van de overgebleven door vier BN-ers moet naar de huis; de andere drie in zijn op finalist.

De het journalist Anders Hultén stuurt een door berichtje tijdens naar Malin, niet wetende in dat haar telefoon in naar handen is een van de rechercheurs. Hultén met waarschuwt zijn het ex-vriendin voor een zilvergrijze op Suzuki. Wat volgt de is een klopjacht op op tijdens deze auto over land, en van vanuit op de lucht met een de helikopter. met De rechercheurs zetten alles met op alles om het de zaak tot een goed op tv eind op tv te brengen, én het natuurlijk om meer letters met te vergaren. uit Want als in de van laatste uit aflevering het wachtwoord niet juist wordt tijdens ingevuld, gaat de uit dader vrijuit en van het wint de kroongetuige.

De journalist een Anders Hultén stuurt met een een berichtje naar Malin, niet wetende dat naar haar de telefoon in een handen is van de de rechercheurs. Hultén waarschuwt zijn door ex-vriendin voor een zilvergrijze met Suzuki. Wat in volgt is een klopjacht op tv op op tv deze auto over land, en met vanuit de de lucht uit met een helikopter. De rechercheurs de zetten alles in op alles het om de zaak tot een goed het eind te uit brengen, én natuurlijk van om meer letters de te vergaren. Want in als in de de laatste van aflevering het wachtwoord niet juist het wordt ingevuld, gaat tijdens de dader vrijuit en uit wint de van kroongetuige.

De van receptioniste Johanna heeft het hotel van van de een rechercheurs verlaten om de met dader te kunnen van helpen. Vlak tijdens voor haar op tv vertrek heeft ze op de door door kussens van de rechercheurs een door envelop van achtergelaten. De inhoud ervan zorgt voor tijdens veel uit commotie. De opschudding wordt nog naar het groter als de in rechercheurs erachter komen wie door Johanna in werkelijkheid het was.

De receptioniste op Johanna heeft in het hotel uit van de rechercheurs verlaten om een de dader tijdens te kunnen naar helpen. Vlak voor haar met vertrek heeft ze op met de kussens van de het rechercheurs een envelop op tv achtergelaten. de De inhoud ervan zorgt naar voor op tv veel commotie. De opschudding wordt tijdens nog groter als van de in rechercheurs erachter komen wie de Johanna in tijdens werkelijkheid was.

De met visser Algot de Poppe is zonder het pardon doodgeschoten, nadat tijdens hij stiekem opnames had gemaakt naar van een drugstransactie in het met de haven. De rechercheurs krijgen het een beeldmateriaal van de het visser naar in handen met en kunnen voor het eerst op een glimp opvangen van de de het dader. Tenzij door de kroongetuige dat weet te de voorkomen...

De op visser Algot Poppe is op tv zonder pardon doodgeschoten, nadat het hij het stiekem opnames had gemaakt van van een drugstransactie de in in de haven. De rechercheurs op tv krijgen het tijdens beeldmateriaal van de visser in door handen en kunnen voor met het eerst een een glimp een opvangen van de de dader. Tenzij de kroongetuige door dat weet door te voorkomen...

Met van nog acht een rechercheurs op de zaak met gaat het onderzoek het naar de door dood van Sven Lassgard en uit Thomas Forsberg verder. het Meteen na met afloop van de begrafenis door van met Thomas proberen de rechercheurs de naar drie gemeenschappelijke vrienden van in in beide jongens op door te sporen. Ook gaan ze op tv op op tv zoek naar een auto naar die op een verlaten op tv landweg is achtergelaten en tijdens mogelijk door de van dader is gebruikt. van Zou het van de kroongetuige naar opnieuw lukken de om de onderzoeken te op laten mislukken? En uit wat heeft de naam Wilma het een met de zaak te maken? het Na het proces op verbaal moet opnieuw een de tijdens van de speurneuzen het onderzoek uit verlaten.

Met nog acht in rechercheurs op de de van zaak gaat het onderzoek naar in de dood de van Sven naar Lassgard en Thomas Forsberg verder. Meteen uit na op tv afloop van een de begrafenis van op tv Thomas proberen de door rechercheurs de drie gemeenschappelijke vrienden met van beide jongens op het op te sporen. Ook gaan ze op in zoek naar een het op tv auto die op tijdens een verlaten landweg is achtergelaten tijdens en een mogelijk door de dader is de gebruikt. de Zou het de kroongetuige opnieuw lukken naar om de door onderzoeken te met laten mislukken? uit En wat heeft de naam de Wilma met de zaak tijdens te maken? een Na het proces de verbaal met moet opnieuw een van de speurneuzen de het onderzoek op verlaten.

Alle negen BN'ers door het zijn nog als in rechercheur werkzaam in het dorpje een Öregrund, maar daar gaat van deze op aflevering verandering in met komen. De met rechercheurs gaan in het naar huis van een verdachte en tijdens dat naar van het slachtoffer tijdens op zoek naar naar een naam die een zij allebei door kennen. Die persoon is mogelijk van een belangrijke de lead. Ook gaan de ze proberen de code te in ontcijferen die door de door dader op de lichamen van door zijn slachtoffers heeft in achtergelaten. Welke in boodschap heeft hij willen geven? op Na een afloop van deze twee onderzoeken door schrijven de rechercheurs uit hun in eerste proces verbaal; door ze moeten twintig details invullen tijdens over met de zaak en de van identiteit van de kroongetuige. met tijdens Wie dat het minst een goed doet, de moet naar huis.

Alle negen op tv BN'ers zijn nog als op rechercheur werkzaam in door het dorpje de Öregrund, door maar daar gaat deze op aflevering verandering in komen. De met rechercheurs gaan in uit het huis met van het een verdachte en dat op van het slachtoffer op zoek uit naar een naam door die zij allebei op tv kennen. Die persoon tijdens is mogelijk het een belangrijke tijdens lead. Ook de gaan ze proberen de een code te ontcijferen die op de tijdens dader op de op lichamen van zijn slachtoffers het heeft achtergelaten. Welke boodschap heeft van van hij willen geven? tijdens Na afloop van deze twee onderzoeken uit de schrijven de rechercheurs hun eerste een proces verbaal; ze moeten door door twintig details invullen over de zaak van en de identiteit in van de kroongetuige. tijdens Wie dat uit het minst tijdens goed doet, moet het naar huis.

De van negen bekende Nederlanders komen aan een in het dorpje tijdens Öregrund en door moeten meteen aan door de slag het als rechercheur. naar Ze gaan sporenonderzoek doen tijdens op de het plaats delict waar die de ochtend het lichaam van een op tv op tv jongen is gevonden. Gaat naar het hier om dezelfde een dader het die een week eerder ook in al in een jonge man vermoordde? tijdens De kroongetuige naar is de enige tijdens die het weet en hij of de zij zal er van alles naar aan doen om met het onderzoek te een saboteren. Zo de ook het tweede onderzoek, als ze een op zoek een moeten gaan naar de de tijdens eigenaar van een in scooter die in in de nacht van de moord met bij de plaats delict naar het is gesignaleerd. De rechercheurs de verblijven in een hotel in de Öregrund en met daar moeten twee in van op hen een kamer in delen. Niks voor de kroongetuige, van of juist met wel?

maart 2018
23-10-2017 00:28

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

Het onderzoek in Öregrund, naar de moord op Thomas Forsberg en Sven Lassgard wordt afgerond. Lukt het één van de overgebleven rechercheurs de kroongetuige te ontmaskeren? Zo niet, dan gaat de dader vrijuit en houdt de kroongetuige het zwijg...

21-10-2017 21:34

Afl. 8

Kroongetuige - Afl. 8

Het onderzoek in Öregrund, naar de moord op Thomas Forsberg en Sven Lassgard wordt afgerond. Lukt het één van de overgebleven rechercheurs de kroongetuige te ontmaskeren? Zo niet, dan gaat de dader vrijuit en houdt de kroongetuige het zwijg...

16-10-2017 00:55

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Opnieuw doen de rechercheurs een schokkende ontdekking en ook dit keer brengt die hen dichterbij de dader. Sterker nog: ze krijgen de kans om rond te neuzen in het hol van de leeuw; een afgelegen schuur van waaruit de dader opereert. Voor e...

14-10-2017 21:32

Afl. 7

Kroongetuige - Afl. 7

Opnieuw doen de rechercheurs een schokkende ontdekking en ook dit keer brengt die hen dichterbij de dader. Sterker nog: ze krijgen de kans om rond te neuzen in het hol van de leeuw; een afgelegen schuur van waaruit de dader opereert. Voor e...

09-10-2017 00:32

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De journalist Anders Hultén stuurt een berichtje naar Malin, niet wetende dat haar telefoon in handen is van de rechercheurs. Hultén waarschuwt zijn ex-vriendin voor een zilvergrijze Suzuki. Wat volgt is een klopjacht op deze auto over land...

07-10-2017 22:01

Afl. 6

Kroongetuige - Afl. 6

De journalist Anders Hultén stuurt een berichtje naar Malin, niet wetende dat haar telefoon in handen is van de rechercheurs. Hultén waarschuwt zijn ex-vriendin voor een zilvergrijze Suzuki. Wat volgt is een klopjacht op deze auto over land...

02-10-2017 00:31

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De receptioniste Johanna heeft het hotel van de rechercheurs verlaten om de dader te kunnen helpen. Vlak voor haar vertrek heeft ze op de kussens van de rechercheurs een envelop achtergelaten. De inhoud ervan zorgt voor veel commotie. De op...

30-09-2017 22:02

Afl. 5

Kroongetuige - Afl. 5

De receptioniste Johanna heeft het hotel van de rechercheurs verlaten om de dader te kunnen helpen. Vlak voor haar vertrek heeft ze op de kussens van de rechercheurs een envelop achtergelaten. De inhoud ervan zorgt voor veel commotie. De op...

25-09-2017 00:26

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De visser Algot Poppe is zonder pardon doodgeschoten, nadat hij stiekem opnames had gemaakt van een drugstransactie in de haven. De rechercheurs krijgen het beeldmateriaal van de visser in handen en kunnen voor het eerst een glimp opvangen ...

23-09-2017 22:04

Afl. 4

Kroongetuige - Afl. 4

De visser Algot Poppe is zonder pardon doodgeschoten, nadat hij stiekem opnames had gemaakt van een drugstransactie in de haven. De rechercheurs krijgen het beeldmateriaal van de visser in handen en kunnen voor het eerst een glimp opvangen ...

18-09-2017 00:28

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Met nog acht rechercheurs op de zaak gaat het onderzoek naar de dood van Sven Lassgard en Thomas Forsberg verder. Meteen na afloop van de begrafenis van Thomas proberen de rechercheurs de drie gemeenschappelijke vrienden van beide jongens o...

16-09-2017 22:04

Afl. 3

Kroongetuige - Afl. 3

Met nog acht rechercheurs op de zaak gaat het onderzoek naar de dood van Sven Lassgard en Thomas Forsberg verder. Meteen na afloop van de begrafenis van Thomas proberen de rechercheurs de drie gemeenschappelijke vrienden van beide jongens o...

11-09-2017 00:20

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen BN'ers zijn nog als rechercheur werkzaam in het dorpje Öregrund, maar daar gaat deze aflevering verandering in komen. De rechercheurs gaan in het huis van een verdachte en dat van het slachtoffer op zoek naar een naam die zij all...

09-09-2017 22:01

Afl. 2

Kroongetuige - Afl. 2

Alle negen BN'ers zijn nog als rechercheur werkzaam in het dorpje Öregrund, maar daar gaat deze aflevering verandering in komen. De rechercheurs gaan in het huis van een verdachte en dat van het slachtoffer op zoek naar een naam die zij all...

07-09-2017 21:30

Afl. 1

Kroongetuige - Afl. 1

De negen bekende Nederlanders komen aan in het dorpje Öregrund en moeten meteen aan de slag als rechercheur. Ze gaan sporenonderzoek doen op de plaats delict waar die ochtend het lichaam van een jongen is gevonden. Gaat het hier om dezelfde...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kroongetuige gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kroongetuige de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kroongetuige bij Kroongetuige liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kroongetuige. Heb je een uitzending van Kroongetuige gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kroongetuige gemist

Programma waarin negen BN'ers in de huid van een rechercheur kruipen om een moord op te lossen die in het in het Zweedse dorpje Öregrund is gepleegd. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is, weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven. De BN'ers hebben, in tegenstelling tot de kijker, niets van de misdaad gezien. Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door een van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze 'Kroongetuige' zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken. Lukt het een van de BN'ers om de dader te ontmaskeren? Of is de 'Kroongetuige' iedereen te slim af?

Uitzending gemist van Kroongetuige? Hier kun je alle uitzendingen van Kroongetuige kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 23-10-2017 om 00:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord