Programma gemist?

In een de laatste aflevering van tijdens Hotel Romantiek naar maken de vierentwintig kandidaten uit hun de definitieve keuze: gaan ze alleen de op tv bus in naar of een keren ze huiswaarts met het een nieuwe liefde? Voor de ontknoping naar daar door is, gooien de vijf cupido’s de Marlijn, Daan, Jasper, met Stijn en Tim door nog de één keer alles in het de strijd. een Ze proberen ieder nog de een kandidaat te helpen op met bij een poging het hart in van een uit ander te veroveren. Daarbij worden op in onder meer een paraglide, op een motor en een door violiste op tv ingezet. De oudste vrouwelijke kandidaat naar Diny (79) bedankt Johan tijdens (79) met een op motorrit. het Maar blijft het daarbij of op tv hangt naar er nog liefde in in de lucht? Tijdens de voorbereidingen tijdens op het afsluitende door met galabal is een uit bijzondere rol weggelegd voor kandidaat door Tirza (71), met die na dertig jaar een het kappersvak de weer oppakt. En de de volgende ochtend is de naar spanning te snijden op tijdens uit het allerlaatste keuzemoment: zijn de er door stellen gevormd, hoeveel en wie van kiest voor wie? het Daarbij op tv worden ook de cupido’s tijdens nog echt naar verrast.

In de uit voorlaatste een aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens tijdens de met remake van een jodelhit en een lijken er tijdens op tijdens de valreep nog door één of twee op nieuwe koppels te tijdens ontstaan. Nu het einde van het uit naar verblijf in Zwitserland in zicht met is, door willen de presentatoren van Hotel Romantiek op tv samen op tv met de kandidaten een op ultiem tijdens aandenken creëren. Daarom nemen Marlijn, Jasper de en Daan hen een mee naar tijdens een op Alpenwei om daar een eigen in invulling op tv te geven aan het nummer de 'The Lonely in Goatherd' uit de film op The Sound door of Music. Na een uurtje de oefenen onder leiding door van een Zwitserse een lerares in blijken 24 Nederlandse 60-plussers een de heel op tv aardig jodelkoor te kunnen tijdens vormen. de Tijdens een bijzondere wandeling lijken kunstenaar door Tirza (71) met en de de eigenzinnige Rita (69) in elkaar nog net op tijd door te vinden. Als uit met het 's avonds met tijd is om het laatste door 'hutkoppel' te kiezen, komt van er een het heel verrassend een duo uit op de bus.

Een tijdens enerverende rolstoelrace zorgt voor de nieuwe verbintenissen en in schisma's. uit De kersverse relaties krijgen te uit maken met door flinke drempels en de botsingen. Bleek de rodelbaan naar in met de tweede aflevering uit een gouden manier naar om mensen te koppelen, naar de resultaten van de rolstoelrace naar zijn wat van wisselender. In duo's op moeten de kandidaten zo in snel mogelijk het door de straten van een door Bergen, waarbij ze onderweg met ook nog de juiste de voorwerpen moeten ophalen. het De een juiste combinatie van spieren en brains het naar zal uiteindelijk overwinnen, maar op voor het zover is heeft op het Andy naar eigen zeggen drie met keer in een bijna dood-ervaring op tv meegemaakt en heeft naar Jan definitief ontdekt bij welke in vrouw met zijn hart ligt. Maar tijdens laat hij dat ook blijken een en is het op op gevoel wederzijds? Voor ras-Amsterdammer Jos Jan het van (68) was al op een de tweede dag duidelijk met het wie hij graag met naar huis zou een willen. naar Tijdens een van emotioneel uitje naar een met rommelmarkt probeert hij tijdens het vertrouwen naar van zijn 'wereldmeisje', de Utrechtse door Loes (68), te winnen. door Daarbij tijdens laat 'player' het Jos Jan zich naar van een onverwachte van kant zien.

Het wordt tijd op tv om sommige het koppels aan een de eerste relatietest door te onderwerpen. Hoe in gaan man naar en vrouw bijvoorbeeld met het elkaar om als in de eerste rijdt en de de tijdens tweede de weg wijst? De de 'kaartleesproef' zorgt in op ieder geval de niet voor definitieve breuken. tijdens De temperamentvolle van Italiaans-Nederlandse kandidaat Domenico (78) het heeft een oogje uit op de door Groningse Ineke (70). Cupido's Stijn tijdens en naar Daan willen wel het eens weten hoe een de twee het de redden als van ze samen de weg moeten op tv zoeken naar in de Zwitserse een stad Chur. Hetzelfde geldt voor Heleen naar (70) en door Tirza (71) met en Tjerk (66) en Anke op (70). Dit keer het naar lijken de cupido's meer naar een obstakel dan het een hulp: op de een achterbank door zeuren ze om eten op tv en plaspauzes. Maar van uiteraard doen ze dat alleen door maar om naar de liefde op de de proef te de stellen. op En het moet gezegd: de koppels met op slaan zich er goed op tv doorheen. Zes het andere kandidaten kiezen de kortere op weg naar uit het hart tijdens van hun mogelijke nieuwe geliefde: tijdens uit tijdens een romantisch diner op tv worden ze door Jasper en Marlijn een geholpen de doordat die hen in via een naar oortje mooie zinnen in influisteren. Waar Jasper en Marlijn alleen tijdens te weinig rekening van tijdens mee houden, is de tijdens hardhorendheid van sommige van de op oudere kandidaten. het Dat zorgt voor de het nodige door verwarring.

De kandidaten op tv staan tijdens voor één van de heftigste het opdrachten van de in serie: een razendsnelle in rodelbaan met karretjes met voor twee naar personen. Dat met blijkt een matchmiddel het waar geen relatiebureau tegenop kan. door De op 24 kandidaten in de leeftijd de van 63 tot 79 uit jaar zijn uit inmiddels enigszins gewend aan tijdens elkaar, de van Zwitserse berglucht en een de steeds verrassende activiteiten. in Voor door het rodelen weten de sommigen elkaar al direct te tijdens vinden. Andy de en Trudy zoeken op elkaar op, net als het Henny tijdens en Wil naar en een aantal anderen. Tijdens het het rodelen wordt er de het volop gezoend en ontstaan er van nieuwe in koppels. Als kandidaat Hans (67) bij tijdens een aankomst zucht: 'Dit uit is snelle liefde,' uit spreekt hij niet alleen voor op zichzelf. De een band tussen Anke en Rieks op tv wordt juist op flink op de op tv proef gesteld. van Ook in tijdens een meer huiselijke setting het helpen 'cupido's' Marlijn naar Weerdenburg en een Daan, Stijn, Jasper en het Tim (Streetlab) een op handje. Zo op tv probeert 'player' Jos tijdens Jan onder hun begeleiding een door vrouw te veroveren de in de keuken. Daar van het laat hij zomaar ook zijn zachte het kant zien. van Maar of die de indruk het maakt.

Twaalf de alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande uit van mannen van boven de zestig op door zoek naar een het nieuwe relatie met reizen met in Hotel Romantiek samen af in naar Zwitserland. op tv Onder leiding van presentatoren een Marlijn Weerdenburg het en Stijn, Tim, de Daan en Jasper van (bekend van op tv Streetlab) brengen ze tien dagen met naar elkaar door. uit Ze ondernemen spannende activiteiten, op tv voeren in opdrachten uit en brengen vrije tijdens de tijd samen door op tv om elkaar beter te leren kennen. op tv Aan tijdens het eind naar van elke dag bepaalt iedereen door zijn of uit haar top 5 aan in potentiële nieuwe liefdes. de Zetten twee het kandidaten elkaar op het één? Dan mogen ze een met in avond en een nacht doorbrengen in met een romantische berghut. van Bloeien er relaties van een op? Hoeveel van de kandidaten op hebben op na zes afleveringen hun in maatje gevonden? De deelnemers, in leeftijd met tussen naar de 62 en 79 de jaar, hebben allemaal het hun eigen, vaak op tv heftige verhaal: scheidingen, ernstige op tv ziektes, weduwe, weduwnaar, de sterfgevallen van in de directe omgeving. Ze uit op tv hopen via Hotel Romantiek uit opnieuw een grote de liefde te treffen om samen een oud te worden. In uit de eerste aflevering tijdens nemen in 24 kandidaten de in Zwitserland hun intrek van in Hotel Romantiek. door Al op de eerste de dag zijn de er karakters de die er meteen een uitspringen én springen ook de eerste naar vonken over. Wie tijdens had verwacht naar dat de senioren in naar alle rust van de op berglucht zouden gaan op genieten, komt op tv bedrogen uit. Zo in presenteren het de vrouwelijke kandidaten tijdens zich aan de tijdens mannen op muziek van de Martin Garrix, een staat direct een de lift naar een hoge bergtop de op de met agenda en komt een in deel van de op groep steppend weer naar van een beneden. Zo ver buiten hun comfort een zone blijken de van kandidaten elkaar direct te op tv leren kennen, waarbij op de van ‘cupido’s’ Marlijn Weerdenburg door en Daan, Stijn, naar Jasper en Tim tijdens (Streetlab) ook een handje met helpen. Al snel op tv springen op tv er vonken over en met eindigt een eerste de stel in de naar romantische berghut.

mei 2020
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!