Programma gemist?

In uit de laatste aflevering van uit Hotel Romantiek maken tijdens de vierentwintig van kandidaten hun naar definitieve keuze: gaan ze alleen de door bus in de of een keren ze huiswaarts op met een nieuwe liefde? Voor van de ontknoping daar een is, gooien op de vijf cupido’s met Marlijn, Daan, Jasper, Stijn en de Tim nog tijdens één keer uit alles in de strijd. Ze proberen een ieder nog door een kandidaat door te helpen bij op een poging het het hart van een ander het te in veroveren. Daarbij worden onder meer een een paraglide, een motor van en met een violiste ingezet. De oudste vrouwelijke naar kandidaat van Diny (79) bedankt Johan (79) naar met op tv een motorrit. met Maar blijft het daarbij of hangt met op er nog liefde in de lucht? van Tijdens de voorbereidingen met op het het afsluitende op tv galabal is een de bijzondere rol weggelegd voor naar kandidaat Tirza (71), die de na dertig jaar met het het kappersvak weer oppakt. En de volgende een ochtend is het de spanning te snijden tijdens tijdens het allerlaatste door een keuzemoment: zijn er stellen gevormd, hoeveel op van en wie kiest uit voor wie? Daarbij op tv worden ook de naar cupido’s nog echt tijdens verrast.

In de op tv voorlaatste aflevering vinden in alle met kandidaten elkaar tijdens de remake het van een jodelhit en tijdens lijken er naar op de valreep met nog één met of twee nieuwe koppels een te tijdens ontstaan. Nu het einde van het uit verblijf in Zwitserland de in zicht het is, willen de in presentatoren tijdens van Hotel Romantiek samen met de naar kandidaten een met ultiem aandenken creëren. Daarom van nemen Marlijn, op Jasper en van Daan hen mee een naar een naar Alpenwei om daar een naar eigen invulling te geven aan naar tijdens het nummer 'The Lonely in Goatherd' uit met de film The uit Sound of Music. Na een met uurtje oefenen uit onder leiding van een uit Zwitserse op lerares blijken 24 met Nederlandse 60-plussers een heel op tv aardig jodelkoor uit te kunnen vormen. Tijdens van een bijzondere wandeling lijken met kunstenaar Tirza (71) en tijdens het de eigenzinnige Rita de (69) elkaar nog net op tijd op te in vinden. Als tijdens het 's avonds tijd op tv is om het laatste door 'hutkoppel' te kiezen, komt op er uit een heel naar verrassend duo uit de in bus.

Een enerverende rolstoelrace de zorgt voor uit nieuwe verbintenissen en schisma's. tijdens het De kersverse relaties krijgen door te maken met flinke tijdens drempels de en botsingen. Bleek de rodelbaan naar in de het tweede aflevering op tv een gouden manier om mensen te door koppelen, de resultaten een uit van de rolstoelrace zijn wat wisselender. in In op duo's moeten de kandidaten zo naar snel mogelijk uit door de straten een van een Bergen, waarbij ze onderweg ook het nog de juiste voorwerpen naar moeten van ophalen. De juiste combinatie in van spieren en brains op tv zal uiteindelijk overwinnen, naar maar het voor het zover is een heeft Andy naar eigen een op tv zeggen drie keer een bijna dood-ervaring door op meegemaakt en heeft op Jan definitief ontdekt bij de welke vrouw zijn hart met ligt. het Maar laat hij dat ook het blijken en is uit het gevoel uit wederzijds? Voor ras-Amsterdammer Jos door Jan (68) was door al op een de tweede dag duidelijk van met wie hij graag uit naar huis zou door willen. Tijdens met een emotioneel in uitje naar een in rommelmarkt probeert hij het een vertrouwen van zijn 'wereldmeisje', op de tijdens Utrechtse Loes (68), naar te winnen. Daarbij laat 'player' een Jos Jan van zich van een onverwachte naar een kant zien.

Het door wordt tijd van om sommige koppels aan een naar eerste relatietest te op tv onderwerpen. Hoe het gaan man door en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om tijdens als de eerste door door rijdt en de tweede de door weg wijst? uit De 'kaartleesproef' zorgt op tv in ieder geval een niet voor definitieve breuken. naar De temperamentvolle op tv Italiaans-Nederlandse kandidaat de Domenico (78) heeft een met oogje op de Groningse naar Ineke (70). Cupido's Stijn het en Daan het willen wel eens weten met hoe door de twee het redden uit als ze samen de door op tv weg moeten zoeken in de uit Zwitserse op tv stad Chur. Hetzelfde met geldt voor Heleen (70) en Tirza op tv naar (71) en Tjerk tijdens (66) en Anke (70). in Dit keer lijken de cupido's uit meer een in obstakel dan naar een hulp: op de achterbank van van zeuren ze om eten en door plaspauzes. uit Maar uiteraard doen ze dat tijdens alleen een maar om de liefde met op de proef te stellen. met En met het moet een gezegd: de koppels slaan de zich er goed met doorheen. Zes andere kandidaten het kiezen de kortere met weg naar door het hart van op hun mogelijke nieuwe geliefde: van tijdens een romantisch diner tijdens met worden ze door Jasper en het Marlijn naar geholpen doordat die hen via een een met oortje mooie zinnen door influisteren. Waar Jasper en Marlijn alleen op in te weinig rekening mee in houden, is de hardhorendheid van op tv sommige van met de oudere op kandidaten. Dat zorgt voor de door nodige op tv verwarring.

De uit kandidaten staan voor één van in de heftigste opdrachten op tv van de serie: door in een razendsnelle rodelbaan met naar karretjes voor twee op tv personen. Dat van blijkt een matchmiddel waar tijdens geen relatiebureau een tegenop kan. De 24 kandidaten in de tijdens de leeftijd van 63 tot het 79 jaar op tv zijn inmiddels enigszins gewend aan in elkaar, een de Zwitserse berglucht tijdens en de steeds verrassende activiteiten. een Voor het door rodelen weten sommigen in elkaar al direct te het vinden. Andy in en Trudy zoeken door elkaar in op, net als Henny en Wil de tijdens en een aantal anderen. Tijdens van het rodelen wordt er tijdens volop op gezoend en ontstaan er een nieuwe koppels. Als uit kandidaat met Hans (67) bij aankomst zucht: 'Dit in is het snelle liefde,' spreekt hij niet van op alleen voor zichzelf. De band naar tussen Anke en Rieks tijdens wordt juist uit flink op van de proef door gesteld. Ook in een meer het huiselijke de setting helpen 'cupido's' van Marlijn Weerdenburg en uit Daan, Stijn, Jasper en Tim naar (Streetlab) een handje. Zo de probeert naar 'player' Jos tijdens Jan onder hun begeleiding naar een vrouw door te veroveren in een de keuken. Daar laat hij zomaar een uit ook zijn zachte kant met zien. Maar op of die indruk naar maakt.

Twaalf in alleenstaande vrouwen uit en twaalf alleenstaande mannen van naar boven de zestig op op tv zoek naar een een tijdens nieuwe relatie reizen in tijdens Hotel Romantiek samen met af naar uit Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn van Weerdenburg van en Stijn, tijdens Tim, Daan en Jasper (bekend van van Streetlab) brengen ze een op tien dagen met in elkaar door. Ze ondernemen spannende naar activiteiten, voeren opdrachten uit op en brengen naar vrije tijd samen door uit om elkaar beter met te op leren kennen. Aan het tijdens eind van elke dag het bepaalt iedereen zijn in van of haar top 5 uit aan potentiële nieuwe liefdes. Zetten het met twee kandidaten elkaar op één? uit Dan een mogen ze een avond en een het nacht tijdens doorbrengen in de een romantische berghut. Bloeien op er relaties op? Hoeveel naar van de kandidaten in hebben na zes het afleveringen het hun maatje gevonden? De deelnemers, in leeftijd op tv tussen de met 62 en met 79 jaar, hebben uit allemaal hun eigen, vaak heftige uit verhaal: scheidingen, ernstige op ziektes, weduwe, met weduwnaar, sterfgevallen in de van door directe omgeving. Ze hopen via tijdens Hotel Romantiek opnieuw een in op tv grote liefde te treffen om het samen oud te worden. In het de eerste aflevering op uit nemen 24 kandidaten in tijdens Zwitserland hun intrek in een Hotel Romantiek. Al op uit van de eerste dag zijn naar er karakters die er meteen uit uitspringen én op tv springen ook een de eerste vonken over. Wie het had verwacht door dat de senioren in alle met rust in van de in berglucht zouden gaan met genieten, komt bedrogen uit. Zo in presenteren naar de vrouwelijke kandidaten zich aan de door met mannen op muziek van van Martin Garrix, staat direct een op lift naar een door hoge bergtop op van de door agenda en komt een deel met van de het groep het steppend weer naar beneden. Zo uit ver buiten hun comfort zone van het blijken de kandidaten elkaar direct naar te leren kennen, tijdens waarbij de ‘cupido’s’ uit Marlijn Weerdenburg tijdens en Daan, Stijn, een Jasper en Tim (Streetlab) van ook een handje helpen. uit Al snel een springen op er vonken over en eindigt een een eerste van stel in door de romantische berghut.

september 2020
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!