Programma gemist?

In naar de laatste aflevering in van Hotel tijdens Romantiek maken de vierentwintig kandidaten tijdens hun een definitieve keuze: gaan ze alleen de op tv bus door in of keren door ze huiswaarts met een nieuwe het liefde? Voor op de ontknoping daar is, op gooien de vijf cupido’s op Marlijn, op Daan, Jasper, Stijn en met Tim nog één het keer alles in tijdens de strijd. van Ze proberen ieder op tv nog een kandidaat te helpen op tv bij door een poging het naar hart van een ander in te veroveren. een Daarbij worden onder meer de een paraglide, een motor op tv en met een violiste ingezet. De oudste een vrouwelijke kandidaat Diny (79) uit bedankt Johan (79) in met een motorrit. naar Maar blijft het een daarbij of hangt naar er nog uit liefde in de lucht? tijdens met Tijdens de voorbereidingen op op het afsluitende galabal is in een bijzondere rol op weggelegd uit voor kandidaat Tirza (71), een die na dertig op tv jaar het kappersvak tijdens weer oppakt. En de volgende door de ochtend is de spanning te snijden de tijdens een het allerlaatste keuzemoment: zijn er met van stellen gevormd, hoeveel en de wie kiest voor wie? de Daarbij worden ook in de cupido’s nog door echt met verrast.

In de voorlaatste op aflevering een vinden alle kandidaten elkaar tijdens op de remake op tv van een een jodelhit en lijken het er op de valreep op tv nog één of twee naar van nieuwe koppels te ontstaan. Nu het van einde met van het verblijf in op tv Zwitserland in zicht met is, willen de presentatoren op van van Hotel Romantiek uit samen met de kandidaten het een ultiem de aandenken creëren. Daarom nemen van Marlijn, Jasper en Daan door hen uit mee naar een Alpenwei om de daar een eigen invulling in te geven met aan het in nummer 'The Lonely de Goatherd' uit op de film The Sound of het Music. Na uit een uurtje oefenen onder leiding op tv van een Zwitserse het lerares blijken 24 met Nederlandse 60-plussers een in van heel aardig jodelkoor te kunnen met vormen. Tijdens een bijzondere het van wandeling lijken kunstenaar Tirza (71) op tv en de eigenzinnige het Rita (69) op elkaar nog net op van tijd te vinden. uit Als door het 's avonds tijd op is om het laatste een 'hutkoppel' door te kiezen, komt er van een heel de verrassend duo uit de het bus.

Een enerverende op tv rolstoelrace zorgt het voor nieuwe verbintenissen een en schisma's. De kersverse relaties naar naar krijgen te maken met flinke op tv drempels en botsingen. Bleek in de rodelbaan in op de van tweede aflevering een de gouden manier om mensen door te het koppelen, de resultaten van het de rolstoelrace tijdens zijn wat wisselender. In duo's tijdens moeten een de kandidaten zo een snel mogelijk door op de straten van een Bergen, waarbij ze uit onderweg ook nog de op juiste voorwerpen moeten ophalen. van De het juiste combinatie van spieren op en brains zal uiteindelijk het overwinnen, maar voor het het op tv zover is heeft Andy naar eigen van zeggen drie keer met een op tv bijna dood-ervaring meegemaakt en de heeft Jan definitief naar ontdekt bij op tv welke vrouw zijn hart op ligt. Maar laat hij naar dat ook naar blijken en is naar het gevoel de wederzijds? Voor ras-Amsterdammer Jos uit Jan (68) van was al tijdens op de tweede van dag duidelijk met wie hij uit graag naar door huis zou willen. Tijdens een uit emotioneel uitje het naar een met rommelmarkt probeert hij door het vertrouwen van zijn door 'wereldmeisje', de Utrechtse Loes op (68), te winnen. tijdens Daarbij laat op tv 'player' door Jos Jan zich van een op onverwachte kant op tv zien.

Het wordt tijd door tijdens om sommige koppels aan met een eerste relatietest te onderwerpen. van met Hoe gaan man en vrouw uit bijvoorbeeld met elkaar het om als de van eerste rijdt en naar de tweede de weg in wijst? De naar 'kaartleesproef' zorgt in het ieder geval niet een voor door definitieve breuken. De temperamentvolle Italiaans-Nederlandse kandidaat door Domenico (78) heeft met een oogje op met de van Groningse Ineke (70). Cupido's naar Stijn en Daan tijdens willen wel eens weten met hoe de uit twee het redden als uit ze samen tijdens de met weg moeten zoeken uit in de Zwitserse stad Chur. Hetzelfde naar geldt voor naar Heleen (70) en op Tirza (71) door en Tjerk (66) en Anke op tv een (70). Dit keer op tv lijken de cupido's meer een obstakel tijdens dan een hulp: naar uit op de achterbank zeuren in ze om eten op en plaspauzes. op Maar uiteraard doen ze het dat alleen maar in om de liefde met op de proef door te stellen. En het moet een gezegd: de uit koppels slaan zich er het van goed doorheen. Zes de andere kandidaten kiezen de de kortere weg naar door het hart van op hun mogelijke nieuwe een geliefde: tijdens een romantisch tijdens diner worden ze op door Jasper en Marlijn met geholpen doordat die op tv hen via een uit oortje mooie zinnen een het influisteren. Waar Jasper en Marlijn alleen op te door weinig rekening mee houden, naar is de hardhorendheid van in sommige de van de oudere met kandidaten. Dat zorgt voor door de nodige op tv verwarring.

De door kandidaten staan voor één van in de de heftigste opdrachten uit van de serie: met een razendsnelle rodelbaan met karretjes de voor twee op tv personen. Dat van blijkt een matchmiddel waar door geen relatiebureau tegenop op tv kan. De 24 kandidaten in naar in de leeftijd van 63 tot tijdens 79 jaar zijn inmiddels met enigszins een gewend aan door elkaar, de Zwitserse berglucht en de tijdens steeds de verrassende activiteiten. Voor van het rodelen weten sommigen elkaar naar al uit direct te vinden. Andy en op Trudy zoeken het elkaar op, op tv net als Henny en Wil op en een de aantal anderen. Tijdens het uit rodelen het wordt er volop het gezoend en ontstaan er uit nieuwe koppels. Als naar kandidaat op tv Hans (67) bij aankomst zucht: uit 'Dit is snelle de liefde,' spreekt hij op niet op tv alleen voor zichzelf. De band door tussen Anke en Rieks met wordt op juist flink uit op de proef uit gesteld. Ook in een tijdens meer huiselijke setting helpen 'cupido's' door Marlijn het Weerdenburg en Daan, Stijn, Jasper tijdens en tijdens Tim (Streetlab) door een handje. Zo probeert met 'player' Jos op tv Jan onder hun een begeleiding een vrouw te tijdens veroveren in de keuken. Daar op tv laat hij zomaar op ook zijn op zachte naar kant zien. Maar of die indruk uit tijdens maakt.

Twaalf alleenstaande op vrouwen en twaalf alleenstaande met uit mannen van boven een de zestig op de zoek naar een nieuwe relatie naar reizen in Hotel door Romantiek op tv samen af naar Zwitserland. Onder de leiding van presentatoren Marlijn tijdens Weerdenburg en Stijn, de Tim, Daan op en Jasper (bekend de van een Streetlab) brengen ze tien dagen met naar elkaar een door. Ze naar ondernemen spannende activiteiten, voeren opdrachten uit op en brengen vrije op tv tijd naar samen door om elkaar beter in te leren kennen. naar Aan op tv het eind met van elke dag van bepaalt iedereen zijn of haar de top 5 aan potentiële door nieuwe liefdes. op Zetten twee kandidaten elkaar het op uit één? Dan mogen ze in een avond en met een nacht van doorbrengen in een het romantische berghut. Bloeien de er relaties op? Hoeveel van uit met de kandidaten hebben na zes afleveringen van hun maatje gevonden? De met deelnemers, in leeftijd met tussen de de 62 en 79 jaar, op tv hebben allemaal hun met in eigen, vaak heftige met verhaal: scheidingen, ernstige een ziektes, weduwe, weduwnaar, sterfgevallen in de uit directe op tv omgeving. Ze een hopen via Hotel Romantiek opnieuw de een de grote liefde te treffen naar om samen oud op tv te worden. In de eerste aflevering het nemen 24 kandidaten de in Zwitserland op tv hun intrek tijdens in Hotel Romantiek. naar Al op de uit eerste dag zijn door er karakters die er meteen een uitspringen én van springen ook uit de eerste een vonken over. Wie had het verwacht dat de het senioren in alle rust van tijdens de berglucht zouden gaan van genieten, van komt bedrogen uit. Zo presenteren van de vrouwelijke door kandidaten zich aan op tv de mannen door op muziek van Martin in Garrix, een staat direct een naar lift naar een tijdens hoge bergtop op de agenda het en komt met een deel van de in groep steppend weer op tv naar beneden. Zo ver een buiten hun op comfort zone blijken de in kandidaten elkaar naar direct te leren kennen, waarbij in een de ‘cupido’s’ Marlijn Weerdenburg naar en Daan, Stijn, Jasper en tijdens Tim (Streetlab) een ook een op tv handje helpen. Al het snel springen er vonken over uit en de eindigt een eerste stel in een de romantische de berghut.

november 2018
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord