Programma gemist?

In de laatste met aflevering van Hotel van Romantiek maken de tijdens vierentwintig kandidaten door hun met definitieve keuze: gaan ze van alleen de bus in in of keren ze een huiswaarts met een nieuwe met op liefde? Voor de ontknoping daar tijdens is, gooien met de vijf cupido’s op tv Marlijn, Daan, Jasper, Stijn met en Tim nog door één keer alles in de met strijd. met Ze proberen in ieder nog een kandidaat te tijdens helpen bij een op poging het hart van door een ander van te veroveren. in Daarbij worden onder meer een in op tv paraglide, een motor in en een violiste het ingezet. De oudste vrouwelijke op tv kandidaat Diny (79) bedankt Johan de (79) de met een motorrit. op Maar blijft het in daarbij of hangt tijdens er nog liefde in op de lucht? Tijdens het de voorbereidingen op het de afsluitende naar galabal is een bijzondere rol weggelegd van een voor kandidaat Tirza in (71), die na van dertig jaar het kappersvak weer van oppakt. En de naar volgende ochtend een is de spanning te op tv snijden tijdens het allerlaatste uit keuzemoment: zijn er van stellen gevormd, op hoeveel en wie kiest door voor op wie? Daarbij worden ook de de cupido’s nog het echt het verrast.

In de voorlaatste naar aflevering vinden alle naar kandidaten elkaar door tijdens de door remake van een jodelhit en door het lijken er op de de valreep nog een één of twee nieuwe het koppels te ontstaan. Nu door het einde van op het verblijf in Zwitserland uit in met zicht is, willen tijdens de presentatoren van naar Hotel Romantiek samen in met de uit kandidaten een ultiem aandenken op creëren. Daarom in nemen Marlijn, Jasper het en Daan hen mee naar een van het Alpenwei om daar een tijdens eigen invulling te geven aan met het nummer op tv 'The Lonely Goatherd' met uit de film The op Sound of door Music. Na met een uurtje oefenen onder in leiding van een op tv Zwitserse lerares de blijken 24 naar Nederlandse 60-plussers een heel een aardig jodelkoor in te kunnen vormen. Tijdens op tv een bijzondere wandeling lijken kunstenaar door naar Tirza (71) en de op tv eigenzinnige Rita (69) elkaar op tv nog het net op tijd te vinden. Als uit het op 's avonds tijd is om het een het laatste 'hutkoppel' uit te kiezen, komt tijdens er een heel verrassend duo de uit door de bus.

Een een enerverende rolstoelrace naar zorgt voor nieuwe het verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties met krijgen met te maken in met flinke drempels en op tv botsingen. Bleek de rodelbaan de in de tweede op tv aflevering een een gouden manier om mensen op te koppelen, de resultaten door van de rolstoelrace de zijn het wat wisselender. In duo's moeten op een de kandidaten zo snel van mogelijk door de op straten van Bergen, waarbij met ze onderweg van ook nog de op tv juiste voorwerpen op tv moeten ophalen. De juiste een combinatie van op tv spieren en brains zal uiteindelijk overwinnen, uit maar voor het op zover op tv is heeft Andy van naar eigen zeggen op drie keer het een bijna dood-ervaring uit meegemaakt en heeft de Jan definitief ontdekt bij met welke vrouw zijn uit hart ligt. in Maar laat hij dat ook blijken tijdens en is het door op gevoel wederzijds? Voor ras-Amsterdammer Jos Jan een (68) was al het op de tweede op tv dag duidelijk met de met wie hij graag naar huis zou uit willen. een Tijdens een emotioneel uitje naar met een rommelmarkt probeert uit hij het de vertrouwen uit van zijn 'wereldmeisje', de Utrechtse Loes tijdens op (68), te winnen. Daarbij laat uit 'player' Jos Jan zich in van van een onverwachte kant een zien.

Het uit wordt tijd om in sommige koppels aan een eerste een van relatietest te onderwerpen. Hoe gaan uit man en vrouw door bijvoorbeeld op tv met elkaar om als de naar eerste de rijdt en de tweede de weg van wijst? naar De 'kaartleesproef' zorgt tijdens in ieder geval niet voor door definitieve breuken. De met tijdens temperamentvolle Italiaans-Nederlandse kandidaat met Domenico (78) heeft een op tv oogje op de Groningse uit Ineke naar (70). Cupido's Stijn en het Daan willen wel de eens weten hoe de door twee van het redden als ze samen de de weg het moeten zoeken in de Zwitserse door stad een Chur. Hetzelfde geldt voor het Heleen (70) en tijdens Tirza naar (71) en Tjerk in (66) en Anke naar (70). Dit keer lijken uit de cupido's meer een obstakel op naar dan een hulp: op de achterbank naar zeuren ze om uit door eten en plaspauzes. door Maar uiteraard doen van ze dat alleen maar een om de liefde uit op de proef te stellen. op uit En het moet gezegd: uit de koppels slaan zich op er goed doorheen. Zes van in andere kandidaten kiezen de kortere weg het naar op tv het hart tijdens van hun mogelijke door nieuwe geliefde: tijdens een de romantisch diner worden ze op door Jasper en door Marlijn geholpen uit doordat die hen op via een tijdens oortje mooie zinnen influisteren. Waar Jasper het en tijdens Marlijn alleen te weinig een rekening mee houden, is op de hardhorendheid de van sommige uit van de oudere kandidaten. op tv Dat zorgt voor de tijdens nodige een verwarring.

De kandidaten de staan op voor één van een de heftigste opdrachten de van de serie: een razendsnelle op rodelbaan de met karretjes voor op tv twee personen. Dat blijkt op een matchmiddel met waar geen relatiebureau naar tegenop kan. De 24 kandidaten het in de leeftijd in van 63 tot 79 met jaar in zijn inmiddels enigszins op tv gewend aan elkaar, uit de Zwitserse berglucht en naar de tijdens steeds verrassende activiteiten. Voor uit het rodelen weten uit sommigen elkaar een al direct te vinden. Andy en de Trudy tijdens zoeken elkaar door op, net als in Henny en Wil en een aantal het anderen. Tijdens het een rodelen wordt er het volop een gezoend en ontstaan er nieuwe uit naar koppels. Als kandidaat Hans (67) bij het aankomst zucht: 'Dit van is tijdens snelle liefde,' spreekt hij niet op tv de alleen voor zichzelf. De tijdens band tussen Anke en door Rieks wordt juist uit flink op de in proef gesteld. het Ook in een meer huiselijke een met setting helpen 'cupido's' Marlijn Weerdenburg en tijdens Daan, Stijn, van Jasper naar en Tim (Streetlab) een door handje. Zo probeert 'player' in Jos Jan een onder hun begeleiding een tijdens vrouw te veroveren in uit de keuken. Daar uit laat hij een zomaar ook zijn uit zachte kant zien. Maar van of die door indruk op maakt.

Twaalf een alleenstaande vrouwen met en twaalf alleenstaande mannen tijdens van boven de zestig de op zoek naar op tv een de nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek op tv samen af naar door Zwitserland. Onder leiding tijdens van presentatoren Marlijn op tv Weerdenburg en het Stijn, Tim, Daan en in Jasper (bekend tijdens van Streetlab) brengen door ze tien dagen met tijdens uit elkaar door. Ze ondernemen van spannende activiteiten, in voeren opdrachten uit naar en brengen vrije de tijd samen door om elkaar beter met te van leren kennen. tijdens Aan het eind van elke dag tijdens bepaalt iedereen in zijn of de haar top door 5 aan potentiële nieuwe de liefdes. Zetten in twee kandidaten elkaar op één? van Dan mogen ze in een avond uit en een nacht doorbrengen in een een romantische berghut. van Bloeien er de relaties op? Hoeveel een van met de kandidaten hebben in na zes afleveringen hun maatje gevonden? De naar deelnemers, een in leeftijd met tussen de 62 tijdens en 79 jaar, hebben op tv allemaal hun eigen, vaak het heftige verhaal: scheidingen, ernstige in ziektes, uit weduwe, weduwnaar, op sterfgevallen in de directe de omgeving. Ze uit hopen via Hotel de Romantiek opnieuw een grote van liefde te treffen uit om samen het oud te worden. In de eerste aflevering op nemen 24 kandidaten naar met in Zwitserland hun intrek in Hotel een Romantiek. naar Al op in de eerste dag zijn de er karakters die er meteen het uitspringen én in springen ook de naar eerste vonken over. Wie in had verwacht dat op tv de tijdens senioren in alle rust van van de het berglucht zouden gaan genieten, komt uit bedrogen op tv uit. Zo presenteren in de vrouwelijke kandidaten zich aan de van het mannen op muziek op van Martin Garrix, staat direct een door lift naar een het hoge bergtop de op de de agenda en komt uit een deel van door de groep steppend op weer naar beneden. Zo het ver buiten hun comfort zone tijdens van blijken de kandidaten elkaar door direct te leren kennen, de waarbij de ‘cupido’s’ Marlijn door het Weerdenburg en Daan, Stijn, van Jasper en Tim tijdens (Streetlab) ook een op handje helpen. op Al snel springen er vonken over het en een eindigt een eerste van stel in een de romantische berghut.

april 2019
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord