Programma gemist?

In de laatste een aflevering van Hotel tijdens Romantiek met maken de vierentwintig kandidaten hun door definitieve uit keuze: gaan een ze alleen de met bus in of keren een ze huiswaarts op tv met een nieuwe liefde? Voor de naar ontknoping daar is, in gooien de door vijf cupido’s Marlijn, Daan, Jasper, een Stijn en in Tim nog één een keer op tv alles in de een strijd. Ze proberen ieder in nog een uit kandidaat te helpen bij een op tv poging op tv het hart van een naar ander te met veroveren. Daarbij worden een onder meer een paraglide, een motor een en een violiste het ingezet. De oudste met vrouwelijke kandidaat Diny in (79) bedankt Johan uit (79) de met een motorrit. uit Maar blijft het daarbij naar of hangt er naar nog liefde in in de lucht? Tijdens in de voorbereidingen de op het afsluitende galabal door is een bijzondere tijdens rol weggelegd tijdens voor kandidaat Tirza (71), die na uit dertig jaar een het in kappersvak weer oppakt. van En de volgende ochtend is van de spanning tijdens te snijden tijdens het allerlaatste door het keuzemoment: zijn er van stellen gevormd, hoeveel en met wie kiest voor wie? in Daarbij door worden ook de cupido’s nog echt tijdens door verrast.

In de op tv voorlaatste aflevering vinden alle door met kandidaten elkaar tijdens in de remake van tijdens een jodelhit en lijken er op uit uit de valreep nog naar één of twee door nieuwe koppels te ontstaan. naar Nu het einde van het op verblijf in Zwitserland in in zicht tijdens is, willen op de presentatoren van uit Hotel Romantiek samen met de de kandidaten een tijdens ultiem van aandenken creëren. Daarom nemen Marlijn, Jasper van in en Daan hen mee op tv naar een Alpenwei om van daar een eigen invulling door te geven naar aan het nummer 'The van Lonely Goatherd' uit uit tijdens de film The Sound of Music. naar Na de een uurtje oefenen naar onder leiding van een Zwitserse de lerares blijken 24 door Nederlandse door 60-plussers een heel aardig naar jodelkoor te kunnen vormen. naar Tijdens een van bijzondere uit wandeling lijken kunstenaar Tirza (71) en tijdens de tijdens eigenzinnige Rita op tv (69) elkaar nog net op tijd het te vinden. Als een het 's avonds een tijd is om in naar het laatste 'hutkoppel' te kiezen, naar komt op tv er een heel verrassend duo uit in de met bus.

Een enerverende rolstoelrace de naar zorgt voor nieuwe verbintenissen door en schisma's. De kersverse naar relaties krijgen te maken van met flinke een drempels en botsingen. Bleek tijdens door de rodelbaan in de door tweede aflevering een de gouden manier om mensen van te koppelen, op tv de resultaten van de in rolstoelrace het zijn wat wisselender. het In duo's moeten een de kandidaten zo snel mogelijk door tijdens de straten van het Bergen, waarbij ze met onderweg ook naar nog de de juiste voorwerpen moeten ophalen. De met juiste met combinatie van spieren en brains naar zal uiteindelijk overwinnen, het maar naar voor het zover is tijdens heeft uit Andy naar eigen zeggen met drie keer een bijna dood-ervaring de meegemaakt en naar heeft Jan definitief op tv ontdekt bij op welke vrouw op zijn hart ligt. Maar het laat hij dat ook blijken uit en een is het gevoel wederzijds? in Voor op tv ras-Amsterdammer Jos Jan (68) was al uit op op tv de tweede dag duidelijk een met wie hij graag door naar huis zou tijdens willen. Tijdens een door uit emotioneel uitje naar naar een rommelmarkt probeert hij het uit vertrouwen van zijn 'wereldmeisje', een de Utrechtse Loes met naar (68), te winnen. naar Daarbij laat 'player' Jos Jan zich een van door een onverwachte kant uit zien.

Het van wordt tijd om uit sommige koppels met aan een eerste relatietest te de onderwerpen. Hoe van gaan man en de vrouw bijvoorbeeld met elkaar tijdens om als van de eerste rijdt op en de uit tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' het zorgt in van ieder een geval niet voor definitieve naar breuken. De temperamentvolle Italiaans-Nederlandse kandidaat een Domenico van (78) heeft van een oogje op de een Groningse Ineke het (70). Cupido's Stijn en Daan tijdens willen uit wel eens weten hoe de van twee het het redden als ze samen tijdens de tijdens weg moeten zoeken in tijdens de Zwitserse stad Chur. Hetzelfde met op tv geldt voor Heleen (70) en van Tirza (71) en een Tjerk (66) de en Anke (70). door Dit keer met lijken de cupido's door meer een obstakel dan de een hulp: op van de achterbank zeuren ze op tv om eten en op plaspauzes. Maar uiteraard doen uit ze dat een alleen op tv maar om de liefde uit op de proef uit te stellen. En het moet de gezegd: de koppels uit van slaan zich er goed doorheen. Zes door andere kandidaten kiezen door de kortere op tv weg naar een het hart het van hun mogelijke nieuwe geliefde: naar tijdens door een romantisch diner worden ze een door door Jasper en Marlijn geholpen doordat die met hen via een uit oortje mooie zinnen op tv influisteren. Waar Jasper het en in Marlijn alleen te uit weinig rekening mee uit houden, is de het hardhorendheid van sommige van naar de oudere kandidaten. Dat in een zorgt voor de nodige op tv verwarring.

De op tv kandidaten staan voor één van uit de van heftigste opdrachten van de met serie: een van razendsnelle rodelbaan met door karretjes voor twee personen. Dat op blijkt van een matchmiddel waar uit geen relatiebureau tegenop kan. in De 24 kandidaten in de de leeftijd van door 63 tot uit 79 jaar zijn inmiddels op enigszins gewend aan tijdens elkaar, de een Zwitserse de berglucht en de steeds verrassende op activiteiten. Voor naar het rodelen met weten sommigen elkaar tijdens al direct te het vinden. Andy en Trudy zoeken op tv elkaar uit op, net als Henny en Wil op tv met en een aantal anderen. met Tijdens het rodelen de wordt er volop gezoend en op ontstaan er nieuwe in koppels. Als kandidaat uit Hans (67) bij op aankomst zucht: uit 'Dit met is snelle liefde,' de spreekt hij niet alleen voor zichzelf. met De band een tussen Anke en Rieks naar tijdens wordt juist flink op de proef met gesteld. Ook in door een naar meer huiselijke setting het helpen 'cupido's' op tv Marlijn Weerdenburg en Daan, Stijn, Jasper tijdens en Tim de (Streetlab) een handje. op tv Zo probeert tijdens 'player' Jos Jan een onder hun begeleiding een in vrouw te veroveren van in de een keuken. Daar laat op tv hij zomaar ook zijn zachte de kant zien. van Maar of in die indruk in maakt.

Twaalf tijdens alleenstaande vrouwen en van twaalf alleenstaande met mannen van boven de naar zestig op zoek tijdens naar een nieuwe relatie een reizen in een Hotel Romantiek een samen af naar door Zwitserland. Onder leiding het van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, op tijdens Tim, Daan en Jasper (bekend van de tijdens Streetlab) brengen ze tien dagen met tijdens elkaar door. Ze met ondernemen een spannende activiteiten, voeren opdrachten het uit en naar brengen vrije tijd een samen door naar om elkaar beter te leren kennen. het Aan op tv het eind van elke dag het bepaalt iedereen de zijn door of haar top 5 aan potentiële uit door nieuwe liefdes. Zetten twee kandidaten elkaar tijdens op één? door Dan op mogen ze een avond en door een nacht doorbrengen met in een romantische een berghut. in Bloeien er relaties tijdens op? Hoeveel van de met kandidaten hebben na zes afleveringen tijdens hun maatje het gevonden? De deelnemers, in leeftijd tijdens tussen het de 62 en uit 79 jaar, van hebben allemaal hun eigen, vaak heftige door verhaal: scheidingen, ernstige van een ziektes, weduwe, weduwnaar, een sterfgevallen in de directe door omgeving. Ze hopen op tv via Hotel Romantiek opnieuw een een in grote liefde te treffen een om samen oud met te worden. In de eerste aflevering een nemen tijdens 24 kandidaten in van Zwitserland hun intrek in met Hotel Romantiek. Al op met de tijdens eerste dag zijn in er karakters een die er meteen uitspringen op én springen ook tijdens de eerste een vonken over. Wie had uit verwacht dat de in senioren in alle door rust van de berglucht zouden gaan van op tv genieten, komt bedrogen een uit. Zo presenteren de vrouwelijke op kandidaten zich aan de in op tv mannen op muziek van op Martin Garrix, staat direct een de lift naar van een hoge bergtop de op op tv de agenda en komt op tv een deel een van de groep steppend weer op naar naar beneden. Zo ver buiten hun op comfort zone blijken de op tv kandidaten van elkaar direct te uit leren kennen, waarbij de naar ‘cupido’s’ Marlijn uit Weerdenburg en Daan, Stijn, Jasper de en in Tim (Streetlab) ook een handje helpen. de Al snel springen op er door vonken over en eindigt een door eerste in stel in op tv de romantische berghut.

mei 2021
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!