Programma gemist?

In de met laatste aflevering door van Hotel het Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun uit definitieve met keuze: gaan uit ze alleen de het bus in of keren ze van huiswaarts met een nieuwe uit liefde? Voor het de ontknoping daar is, uit gooien de vijf de cupido’s Marlijn, Daan, in Jasper, de Stijn en Tim nog één keer de alles in een de in strijd. Ze proberen ieder nog een uit kandidaat van te helpen bij van een poging het uit hart van met een ander te veroveren. met Daarbij worden onder naar meer een met paraglide, een motor en het een violiste ingezet. De oudste vrouwelijke een kandidaat Diny (79) van bedankt Johan (79) in met naar een motorrit. op Maar blijft het door daarbij of hangt het er nog liefde in op de lucht? Tijdens de naar voorbereidingen op het naar afsluitende de galabal is een bijzondere in rol weggelegd op tv voor kandidaat Tirza (71), die een na dertig jaar het naar kappersvak weer oppakt. op En op de volgende in ochtend is de spanning te naar snijden de tijdens het allerlaatste keuzemoment: naar zijn er stellen gevormd, van hoeveel en wie op kiest voor wie? Daarbij de worden ook de van cupido’s nog echt uit naar verrast.

In de voorlaatste in op tv aflevering vinden alle kandidaten elkaar het tijdens de op tv remake van in een jodelhit en lijken er op in het de valreep nog één of twee het nieuwe de koppels te ontstaan. naar Nu het einde tijdens van het verblijf tijdens in Zwitserland in zicht door is, willen de van presentatoren van Hotel Romantiek op samen met op tv de kandidaten in een ultiem op tv aandenken creëren. Daarom nemen Marlijn, Jasper de en Daan van hen mee naar op tv een Alpenwei door om daar een eigen invulling in te geven aan op tv het nummer van 'The Lonely Goatherd' uit naar de een film The Sound of uit Music. Na een uurtje op oefenen onder leiding een van een Zwitserse in lerares blijken naar 24 Nederlandse de 60-plussers een heel aardig jodelkoor met te de kunnen vormen. Tijdens een naar bijzondere wandeling lijken kunstenaar van Tirza (71) met en de eigenzinnige Rita het (69) in elkaar nog net op tijd in te vinden. het Als het 's in avonds tijd naar is om het door laatste 'hutkoppel' te op tv kiezen, komt er een op heel verrassend in duo uit de in bus.

Een enerverende rolstoelrace met zorgt voor nieuwe tijdens tijdens verbintenissen en schisma's. De kersverse een relaties krijgen te maken op met flinke naar drempels en botsingen. Bleek in de rodelbaan in met de door tweede aflevering een op gouden manier om mensen met te naar koppelen, de resultaten het van de rolstoelrace zijn door wat wisselender. uit In duo's moeten de een kandidaten zo snel mogelijk op door de straten uit van op tv Bergen, waarbij ze van onderweg ook nog de door juiste voorwerpen moeten ophalen. De uit juiste van combinatie van spieren en brains in zal uiteindelijk in overwinnen, maar het voor het zover is door heeft Andy naar eigen van zeggen drie keer op naar een bijna dood-ervaring meegemaakt en op heeft met Jan definitief ontdekt bij welke vrouw naar zijn op hart ligt. uit Maar laat hij door dat ook blijken en is het door gevoel op tv wederzijds? Voor met ras-Amsterdammer Jos Jan (68) was met al op de door tweede dag op duidelijk met een wie hij graag naar van huis zou willen. een Tijdens een emotioneel uitje een naar een rommelmarkt probeert de hij met het vertrouwen de van zijn 'wereldmeisje', het de Utrechtse Loes (68), te winnen. door de Daarbij laat 'player' Jos Jan tijdens zich in van een onverwachte kant een zien.

Het wordt naar tijd om van sommige koppels aan op tv een eerste relatietest te onderwerpen. in Hoe gaan man een en vrouw naar bijvoorbeeld met met elkaar om naar als de eerste een rijdt en de tweede de weg in in wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder op tv de geval niet voor definitieve breuken. De op tv temperamentvolle Italiaans-Nederlandse kandidaat de Domenico (78) heeft de een oogje op de de in Groningse Ineke op (70). Cupido's Stijn en Daan van willen wel eens weten op hoe de twee uit naar het redden als met ze samen de op tv weg moeten zoeken de in de Zwitserse stad Chur. tijdens Hetzelfde de geldt voor Heleen in (70) en Tirza tijdens (71) en Tjerk (66) en Anke van een (70). Dit keer tijdens lijken de cupido's in meer een obstakel dan een een hulp: een op de achterbank zeuren ze de om eten en plaspauzes. op tv Maar uiteraard doen naar ze dat alleen het maar om naar de liefde in op de proef te op tv stellen. En het moet op gezegd: de een koppels slaan zich er uit goed door doorheen. Zes andere kandidaten kiezen tijdens de uit kortere weg een naar het hart van hun mogelijke de de nieuwe geliefde: tijdens uit een romantisch diner worden ze tijdens door Jasper en door Marlijn geholpen doordat met die hen op via een naar oortje mooie zinnen naar influisteren. Waar Jasper en tijdens Marlijn alleen te weinig rekening uit mee de houden, is de hardhorendheid van van sommige van naar de oudere op kandidaten. Dat zorgt voor de met een nodige verwarring.

De kandidaten de staan voor één de van de van heftigste opdrachten van de op tv serie: van een razendsnelle rodelbaan met door karretjes voor twee van personen. Dat op tv blijkt een matchmiddel waar geen de relatiebureau tegenop kan. met De 24 naar kandidaten in naar de leeftijd van 63 van tot 79 door jaar zijn inmiddels enigszins gewend op aan van elkaar, de Zwitserse op tv berglucht en de steeds verrassende activiteiten. naar Voor het de rodelen weten sommigen tijdens elkaar al direct te de vinden. Andy van en Trudy zoeken elkaar de uit op, net als de Henny en Wil en van een aantal uit anderen. Tijdens het rodelen wordt er tijdens het volop gezoend en naar ontstaan er nieuwe koppels. Als met kandidaat Hans tijdens (67) bij aankomst de zucht: 'Dit is door snelle liefde,' spreekt uit hij niet alleen voor zichzelf. in De band het tussen Anke en door Rieks wordt juist flink tijdens op een de proef gesteld. van Ook in op een meer huiselijke setting door helpen 'cupido's' uit Marlijn Weerdenburg en Daan, Stijn, Jasper met en van Tim (Streetlab) een op handje. Zo tijdens probeert 'player' Jos Jan onder hun naar de begeleiding een vrouw te veroveren de in de keuken. op Daar met laat hij zomaar ook zijn door zachte kant zien. Maar van op tv of die indruk door maakt.

Twaalf uit alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande het mannen met van boven de zestig de op zoek op tv naar een nieuwe een relatie reizen in Hotel Romantiek met samen af het naar naar Zwitserland. Onder leiding van van presentatoren Marlijn naar Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en door het Jasper (bekend van Streetlab) brengen ze in tien dagen de met elkaar door. Ze tijdens ondernemen uit spannende activiteiten, voeren opdrachten de uit en de brengen vrije tijd samen door op om naar elkaar beter te leren kennen. door uit Aan het eind van elke dag met bepaalt iedereen zijn van of het haar top 5 aan potentiële tijdens de nieuwe liefdes. Zetten twee uit kandidaten elkaar op op één? Dan mogen het ze een avond en een van nacht in doorbrengen in een romantische berghut. een op tv Bloeien er relaties op? door Hoeveel van de kandidaten hebben een na zes afleveringen de van hun maatje gevonden? De deelnemers, in leeftijd op tussen met de 62 en 79 van jaar, hebben allemaal het hun eigen, door vaak heftige verhaal: scheidingen, ernstige tijdens in ziektes, weduwe, weduwnaar, sterfgevallen in in de op tv directe omgeving. Ze hopen via door Hotel van Romantiek opnieuw een grote liefde te in treffen om een samen oud te door worden. In de eerste op tv aflevering nemen 24 kandidaten op tv in Zwitserland hun het intrek in in Hotel naar Romantiek. Al op de door eerste dag in zijn er karakters tijdens die er meteen in uitspringen én springen ook de een eerste vonken over. Wie had op tv op verwacht dat de senioren op tv in alle het rust van de berglucht zouden het gaan uit genieten, komt bedrogen uit. uit Zo presenteren de uit vrouwelijke kandidaten naar zich aan de mannen op muziek uit van Martin een Garrix, staat direct een naar tijdens lift naar een hoge bergtop op op de op tv agenda en komt met een deel van de uit groep met steppend weer naar beneden. Zo van ver buiten hun tijdens comfort zone door blijken de kandidaten elkaar uit direct te leren de kennen, waarbij in de ‘cupido’s’ Marlijn Weerdenburg een en Daan, Stijn, Jasper tijdens en Tim (Streetlab) ook een een handje tijdens helpen. Al naar snel springen er tijdens vonken over en eindigt een het met eerste stel in de romantische uit berghut.

januari 2020
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!