Programma gemist?

In het de laatste aflevering van in Hotel Romantiek maken de de vierentwintig kandidaten hun door naar definitieve keuze: gaan ze alleen door de tijdens bus in of keren door ze huiswaarts tijdens met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping van daar is, uit gooien de een vijf cupido’s Marlijn, op tv Daan, Jasper, Stijn en Tim met nog één keer op tv alles in de op strijd. op tv Ze proberen ieder het nog een met kandidaat te helpen bij een een poging het hart tijdens van een ander te op veroveren. Daarbij worden van onder meer een een paraglide, een motor het het en een violiste ingezet. De in oudste vrouwelijke kandidaat op tv Diny (79) in bedankt Johan (79) met met een motorrit. Maar het blijft het daarbij of hangt de op er nog liefde in een de lucht? Tijdens de voorbereidingen de op het afsluitende van met galabal is een bijzondere rol weggelegd op voor op kandidaat Tirza door (71), die na dertig met jaar het kappersvak tijdens weer oppakt. En een de volgende ochtend is in de spanning te van snijden tijdens het uit allerlaatste naar keuzemoment: zijn er stellen naar gevormd, hoeveel en wie kiest de het voor wie? Daarbij worden ook de uit cupido’s nog van echt door verrast.

In de voorlaatste door van aflevering vinden alle kandidaten op elkaar tijdens de de remake van een jodelhit van en lijken er op op de valreep nog naar één of op tv twee van nieuwe koppels te van ontstaan. Nu het einde van het het verblijf in Zwitserland een van in zicht is, willen met de presentatoren van Hotel Romantiek een de samen met de kandidaten uit een ultiem tijdens aandenken creëren. Daarom nemen met Marlijn, Jasper en Daan hen op mee naar een op Alpenwei om tijdens daar tijdens een eigen invulling te in geven aan met het nummer 'The Lonely Goatherd' met uit de op tv film The op tv Sound of Music. Na een uurtje het oefenen op onder leiding van in een Zwitserse lerares blijken 24 het Nederlandse 60-plussers een het heel in aardig jodelkoor te kunnen door vormen. Tijdens door een bijzondere wandeling van lijken kunstenaar Tirza op (71) en de de eigenzinnige Rita (69) elkaar op nog net een op tijd te vinden. Als van het het 's avonds tijd in is om het in laatste 'hutkoppel' een te kiezen, komt er uit een heel op verrassend duo uit de van bus.

Een van enerverende rolstoelrace zorgt voor met nieuwe verbintenissen het en schisma's. De kersverse de relaties krijgen te door maken met flinke door drempels en botsingen. Bleek in in de rodelbaan in de tweede uit aflevering een gouden van manier om van mensen te koppelen, de uit resultaten in van de rolstoelrace zijn wat wisselender. met In duo's op moeten de met kandidaten zo snel mogelijk met door de straten het van Bergen, waarbij op tv ze onderweg ook in nog de juiste de voorwerpen moeten op ophalen. De juiste op combinatie van spieren en brains uit zal uiteindelijk van overwinnen, met maar voor het uit zover is heeft Andy naar in eigen van zeggen drie keer van een bijna dood-ervaring uit meegemaakt en heeft Jan definitief op ontdekt op bij welke vrouw zijn hart ligt. uit Maar op laat hij dat ook blijken naar en het is het gevoel wederzijds? Voor een de ras-Amsterdammer Jos Jan het (68) was al op de een tweede op tv dag duidelijk met wie op tv hij graag naar huis zou met willen. Tijdens een van emotioneel uitje op tv naar een rommelmarkt probeert een hij het vertrouwen een van zijn op tv 'wereldmeisje', naar de Utrechtse Loes (68), te winnen. op Daarbij laat 'player' door Jos Jan tijdens zich van een onverwachte de in kant zien.

Het op tv wordt tijd om op tv sommige koppels een aan een eerste relatietest te onderwerpen. met Hoe gaan door man een en vrouw bijvoorbeeld met tijdens elkaar om als de eerste uit rijdt door en de naar tweede de weg wijst? door De 'kaartleesproef' zorgt in de ieder geval niet van voor definitieve naar breuken. De temperamentvolle Italiaans-Nederlandse tijdens kandidaat Domenico de (78) heeft een oogje op in de Groningse Ineke in de (70). Cupido's Stijn en Daan op tv willen wel op eens weten het hoe de twee het redden op tv als ze samen naar de door weg moeten zoeken in naar de Zwitserse stad het Chur. Hetzelfde geldt op voor Heleen (70) en het Tirza (71) en in Tjerk (66) naar en Anke (70). Dit tijdens keer lijken de met cupido's meer een uit obstakel dan een hulp: van op de de achterbank uit zeuren ze om eten en tijdens plaspauzes. Maar uiteraard doen door ze dat op alleen door maar om de tijdens liefde op de proef te stellen. de En het uit moet gezegd: de naar koppels slaan in zich er goed op tv doorheen. Zes andere kandidaten kiezen de in de kortere weg naar tijdens het hart op van hun mogelijke nieuwe geliefde: tijdens een een naar romantisch diner worden ze door de op tv Jasper en Marlijn geholpen doordat met die hen op tv via een op tv oortje mooie zinnen influisteren. door Waar Jasper en van Marlijn alleen door te weinig rekening mee houden, in is de een hardhorendheid van sommige van de met oudere kandidaten. Dat tijdens zorgt voor een de nodige van verwarring.

De van kandidaten staan een voor één van de heftigste opdrachten op tv door van de serie: een razendsnelle met rodelbaan uit met karretjes voor het twee personen. Dat blijkt een een matchmiddel van waar geen relatiebureau tegenop kan. een De 24 op tv kandidaten in de leeftijd van een tijdens 63 tot 79 op tv jaar zijn inmiddels enigszins gewend naar aan elkaar, de Zwitserse het het berglucht en de steeds een verrassende activiteiten. Voor tijdens het rodelen weten het sommigen elkaar al direct in te met vinden. Andy en naar Trudy zoeken elkaar op, net de als Henny door en Wil op en een aantal anderen. uit Tijdens het rodelen wordt de er volop gezoend het en ontstaan er tijdens nieuwe koppels. Als kandidaat met het Hans (67) bij aankomst met zucht: 'Dit de is snelle liefde,' in spreekt hij niet alleen voor met zichzelf. De band in tussen Anke en Rieks op wordt juist flink de op de proef het met gesteld. Ook in een de meer huiselijke uit setting helpen 'cupido's' Marlijn Weerdenburg en op tv uit Daan, Stijn, Jasper en Tim (Streetlab) in een handje. uit Zo probeert naar 'player' Jos Jan onder op hun begeleiding het een vrouw te veroveren in in de de keuken. Daar laat hij zomaar het het ook zijn zachte tijdens kant zien. Maar in of die indruk van maakt.

Twaalf in alleenstaande vrouwen en door twaalf alleenstaande mannen van boven op een de zestig op zoek naar een naar nieuwe relatie reizen uit in het Hotel Romantiek samen af naar op tv Zwitserland. op Onder leiding van met presentatoren Marlijn Weerdenburg naar en Stijn, Tim, Daan en uit Jasper tijdens (bekend van het Streetlab) brengen ze tien dagen het met elkaar op tv door. Ze ondernemen uit spannende activiteiten, voeren opdrachten naar uit de en brengen vrije tijd in samen door om elkaar op tv beter te leren in kennen. Aan van het eind van elke uit dag bepaalt iedereen zijn met of haar top in 5 aan potentiële de nieuwe liefdes. Zetten in twee door kandidaten elkaar op één? Dan naar mogen het ze een avond en een uit nacht doorbrengen een in naar een romantische berghut. Bloeien er relaties op tv door op? Hoeveel van de kandidaten hebben uit na op zes afleveringen hun maatje op gevonden? De deelnemers, in naar leeftijd tussen op tv de 62 en 79 jaar, op tv hebben allemaal hun de eigen, vaak heftige van verhaal: door scheidingen, ernstige ziektes, weduwe, weduwnaar, naar sterfgevallen in de tijdens directe tijdens omgeving. Ze hopen via uit Hotel Romantiek door opnieuw een grote liefde te uit treffen om samen de oud te worden. In met de door eerste aflevering nemen 24 tijdens kandidaten door in Zwitserland hun het intrek in Hotel Romantiek. tijdens Al op de naar eerste dag zijn er door karakters die er de meteen uitspringen tijdens én springen naar ook de eerste in vonken over. Wie had verwacht dat de uit senioren in alle een rust van tijdens de door berglucht zouden gaan genieten, komt bedrogen het uit. op tv Zo presenteren de vrouwelijke naar kandidaten door zich aan de door mannen op muziek van Martin de Garrix, staat het direct een lift naar tijdens een hoge op bergtop op de agenda het en komt een het deel van een de groep steppend weer naar de het beneden. Zo ver buiten hun comfort zone van blijken de naar kandidaten elkaar van direct te de leren kennen, waarbij de uit ‘cupido’s’ Marlijn Weerdenburg en Daan, van Stijn, Jasper en op tv Tim door (Streetlab) ook een handje van helpen. Al snel springen tijdens op tv er vonken over op tv en eindigt een eerste stel in uit de romantische door berghut.

oktober 2021
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!