Programma gemist?

In de laatste een aflevering van uit Hotel Romantiek maken de een tijdens vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan de ze alleen op tv de bus met in of keren ze huiswaarts het op met een nieuwe liefde? Voor tijdens de ontknoping daar op tv is, gooien het de vijf cupido’s Marlijn, op tv Daan, Jasper, het Stijn en Tim nog één keer in alles in de de strijd. Ze in proberen van ieder nog een kandidaat de te helpen bij een poging met het hart tijdens van een ander op te veroveren. Daarbij het worden onder meer een een paraglide, uit een motor en een op tv violiste ingezet. De de oudste vrouwelijke kandidaat in Diny (79) bedankt Johan uit (79) met een motorrit. het Maar blijft op het daarbij op tv of hangt er door nog liefde in op de lucht? Tijdens van de voorbereidingen op het afsluitende het galabal een is een bijzondere rol uit weggelegd voor kandidaat door Tirza (71), met die na dertig jaar het de kappersvak weer oppakt. in En de uit volgende ochtend is naar de spanning tijdens te snijden tijdens het door allerlaatste keuzemoment: zijn met er stellen gevormd, naar hoeveel en wie op tv kiest voor wie? het Daarbij op tv worden ook de tijdens cupido’s nog echt van verrast.

In in de voorlaatste aflevering vinden alle tijdens kandidaten uit elkaar tijdens de remake tijdens van een op tv jodelhit en lijken er op op de valreep nog uit in één of twee nieuwe naar koppels te op ontstaan. Nu het einde van op tv het verblijf naar in Zwitserland in zicht is, de willen van de presentatoren van Hotel Romantiek tijdens door samen met de van kandidaten een ultiem aandenken creëren. Daarom het nemen op tv Marlijn, Jasper op tv en Daan hen mee naar naar een het Alpenwei om daar tijdens een eigen invulling te geven aan door het de nummer 'The op Lonely Goatherd' uit de op film The Sound of Music. naar Na een uurtje in met oefenen onder leiding een van een Zwitserse lerares in blijken 24 Nederlandse 60-plussers een op heel aardig het jodelkoor te naar kunnen vormen. Tijdens een bijzondere van wandeling lijken de kunstenaar Tirza (71) het en de een eigenzinnige Rita naar (69) elkaar nog net van op tijd te door vinden. Als het 's avonds in tijd is de om het laatste op 'hutkoppel' de te kiezen, komt tijdens er een heel verrassend uit duo uit de de bus.

Een enerverende door rolstoelrace zorgt voor tijdens nieuwe verbintenissen een en schisma's. een De kersverse relaties krijgen door te maken met met flinke drempels en botsingen. de Bleek de rodelbaan in door op de tweede aflevering door een gouden manier om mensen naar te koppelen, de het resultaten van van de rolstoelrace zijn uit wat wisselender. In op duo's moeten de kandidaten een zo snel mogelijk op door op de straten van uit Bergen, waarbij ze onderweg in ook nog de juiste voorwerpen een moeten ophalen. uit De juiste een combinatie van spieren en brains met uit zal uiteindelijk overwinnen, maar voor het op tv zover is tijdens heeft een Andy naar eigen zeggen drie keer de naar een bijna dood-ervaring meegemaakt met en heeft Jan definitief ontdekt de bij welke de vrouw zijn met hart ligt. Maar op laat hij op tv dat ook blijken uit en is het gevoel op tv wederzijds? Voor het ras-Amsterdammer Jos Jan (68) was al op in op de tweede dag duidelijk uit met wie hij graag uit naar van huis zou willen. Tijdens een uit emotioneel uitje naar in uit een rommelmarkt probeert hij het vertrouwen op tv het van zijn 'wereldmeisje', de van Utrechtse Loes op tv (68), te winnen. Daarbij laat met 'player' Jos met Jan zich tijdens van een onverwachte kant op tv zien.

Het op tv wordt tijd om sommige met koppels aan een eerste door naar relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man een van en vrouw bijvoorbeeld met elkaar uit om tijdens als de eerste rijdt op en de tweede de weg het wijst? De 'kaartleesproef' de op zorgt in ieder door geval niet voor definitieve in breuken. De temperamentvolle Italiaans-Nederlandse de kandidaat Domenico van (78) heeft een door oogje op met de Groningse Ineke (70). naar Cupido's Stijn en Daan naar willen wel eens weten de in hoe de twee naar het redden als de ze samen de met weg moeten zoeken in de van Zwitserse stad in Chur. Hetzelfde uit geldt voor Heleen (70) en door Tirza (71) op tv en Tjerk een (66) en Anke (70). door Dit keer lijken op tv de cupido's meer een obstakel het dan met een hulp: naar op de achterbank een zeuren ze om eten en plaspauzes. tijdens op Maar uiteraard doen op tv ze dat alleen naar maar om de liefde op de met proef te in stellen. En het moet tijdens een gezegd: de koppels slaan tijdens zich er goed uit doorheen. Zes tijdens andere kandidaten kiezen de kortere weg tijdens naar het van hart van hun mogelijke een nieuwe door geliefde: tijdens een naar romantisch diner worden ze door door Jasper en op Marlijn het geholpen doordat die hen via naar een tijdens oortje mooie zinnen influisteren. Waar tijdens Jasper en Marlijn van alleen te weinig rekening de met mee houden, is de naar hardhorendheid van van sommige van de oudere tijdens kandidaten. Dat zorgt in voor de nodige het verwarring.

De kandidaten staan met voor van één van de heftigste opdrachten tijdens op van de serie: een razendsnelle rodelbaan naar met karretjes voor met tijdens twee personen. Dat blijkt een matchmiddel met waar geen met relatiebureau tegenop de kan. De 24 door kandidaten in tijdens de leeftijd van 63 tot tijdens 79 jaar zijn van inmiddels op enigszins gewend aan elkaar, de in Zwitserse berglucht en de in steeds verrassende naar activiteiten. Voor de het rodelen weten sommigen van elkaar al direct van te vinden. Andy van en met Trudy zoeken elkaar op tv op, net als Henny en tijdens Wil en een aantal op anderen. Tijdens het naar rodelen het wordt er volop het gezoend en ontstaan er nieuwe door op tv koppels. Als kandidaat Hans op tv (67) bij aankomst zucht: de 'Dit is snelle in liefde,' spreekt hij niet op alleen voor zichzelf. tijdens een De band tussen Anke en door Rieks wordt juist flink het op met de proef gesteld. Ook in door een in meer huiselijke setting helpen 'cupido's' de op tv Marlijn Weerdenburg en door Daan, Stijn, Jasper en op Tim (Streetlab) op tv een handje. Zo probeert 'player' Jos op tv Jan onder de hun begeleiding een met vrouw te veroveren in het de keuken. een Daar laat hij op zomaar het ook zijn zachte kant zien. Maar in of door die indruk door maakt.

Twaalf tijdens alleenstaande vrouwen tijdens en twaalf alleenstaande mannen van een boven naar de zestig op van zoek naar een nieuwe door relatie reizen in tijdens Hotel Romantiek tijdens samen af naar een Zwitserland. Onder leiding van presentatoren in Marlijn Weerdenburg tijdens en Stijn, met Tim, Daan en in Jasper (bekend van Streetlab) van brengen ze tien door dagen met elkaar door. Ze een ondernemen op tv spannende activiteiten, voeren tijdens opdrachten uit en brengen vrije op tijd samen door met door om elkaar beter te met leren kennen. Aan door het eind van elke naar dag bepaalt een iedereen zijn op tv of haar top 5 op aan potentiële nieuwe een liefdes. Zetten uit twee kandidaten elkaar uit op één? Dan tijdens mogen ze een avond en met een nacht doorbrengen op in een uit romantische berghut. Bloeien door er relaties uit op? Hoeveel van van de kandidaten hebben na door zes afleveringen hun naar maatje gevonden? De een deelnemers, in leeftijd uit tussen de 62 en in 79 jaar, in hebben allemaal hun door eigen, vaak heftige verhaal: scheidingen, op tv ernstige ziektes, het weduwe, weduwnaar, sterfgevallen in de door directe op omgeving. Ze hopen tijdens via Hotel Romantiek opnieuw een een grote liefde door te treffen in om samen oud te worden. In naar naar de eerste aflevering nemen 24 het kandidaten in Zwitserland hun met intrek op tv in Hotel Romantiek. van Al op het de eerste dag naar zijn er karakters uit die er meteen een uitspringen én springen ook de op eerste vonken over. Wie door had van verwacht dat de op senioren in alle rust naar van de van berglucht zouden gaan genieten, komt bedrogen door uit. Zo presenteren uit een de vrouwelijke kandidaten zich aan de op mannen op de muziek door van Martin Garrix, staat direct van een van lift naar een hoge bergtop op met de agenda en op een komt een deel een van de groep het steppend weer naar beneden. Zo ver buiten tijdens hun comfort op tv zone tijdens blijken de kandidaten de elkaar direct te op leren kennen, waarbij het de ‘cupido’s’ Marlijn Weerdenburg en uit Daan, Stijn, Jasper en op op Tim (Streetlab) ook een handje helpen. het Al met snel springen er door vonken over en door eindigt een eerste stel in met de romantische het berghut.

augustus 2019
08-10-2017 21:30

Slot: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Slot: Hotel Romantiek

In de laatste aflevering van Hotel Romantiek maken de vierentwintig kandidaten hun definitieve keuze: gaan ze alleen de bus in of keren ze huiswaarts met een nieuwe liefde? Voor de ontknoping daar is, gooien de vijf cupido’s Marlijn, Daan,...

01-10-2017 21:20

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

In de voorlaatste aflevering vinden alle kandidaten elkaar tijdens de remake van een jodelhit en lijken er op de valreep nog één of twee nieuwe koppels te ontstaan. Nu het einde van het verblijf in Zwitserland in zicht is, willen de present...

24-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Een enerverende rolstoelrace zorgt voor nieuwe verbintenissen en schisma's. De kersverse relaties krijgen te maken met flinke drempels en botsingen. Bleek de rodelbaan in de tweede aflevering een gouden manier om mensen te koppelen, de resu...

17-09-2017 21:25

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

Het wordt tijd om sommige koppels aan een eerste relatietest te onderwerpen. Hoe gaan man en vrouw bijvoorbeeld met elkaar om als de eerste rijdt en de tweede de weg wijst? De 'kaartleesproef' zorgt in ieder geval niet voor definitieve breu...

10-09-2017 21:30

Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Hotel Romantiek

De kandidaten staan voor één van de heftigste opdrachten van de serie: een razendsnelle rodelbaan met karretjes voor twee personen. Dat blijkt een matchmiddel waar geen relatiebureau tegenop kan. De 24 kandidaten in de leeftijd van 63 tot 7...

03-09-2017 22:05

Nieuw: Hotel Romantiek

Hotel Romantiek - Nieuw: Hotel Romantiek

Twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie reizen in Hotel Romantiek samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en ...

Hotel Romantiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotel Romantiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotel Romantiek bij Hotel Romantiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotel Romantiek. Heb je een uitzending van Hotel Romantiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotel Romantiek gemist

Uitzending gemist van Hotel Romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van Hotel Romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord